NATEROTIK.DK
 

Naterotik.dk
Erotiske noveller af høj kvalitet

Velkommen som læser på Naterotik.dk

Her finder du noveller af af høj kvalitet. Dvs. at der er læst korrektur på samtlige, og at novellerne er fundet acceptable til at bringe på denne side.

Af personlige årsager er det ikke længere muligt at indsende noveller til siden, men med sidens henved 4.500 noveller, modtaget i perioden 2002 til 2018, skulle det nok være muligt at finde noget i en ønsket kategori.

Siden ligger dog ikke stille, da der løbende vil blive flyttet noveller fra en af mine andre sider og over på Naterotik, ligesom forsiden bliver ændret i takt med denne omrokering.

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse på siden

Nanna Naye
Webredaktør og ejer
April 2018


Oktober - 2018

All inclusive, del 10 - af Robert69
Aldersforskel - 07.10.2018

Jeg rokkede forsigtigt og opmærksomt nydende frem og tilbage imellem røvballerne. Langsomt, lækkert, liderligt og ufatteligt stramt. Imens vi hyggede os på denne måde lød der pludselig et højttalerkald med noget meget højlydt cirkusmusik og en pigestemme der bød velkommen “til alle hotellets børn” på fire-fem sprog. Vi grinede mellem stødene af den absurde situation; midt i alle disse “familievenlige aktiviteter” var der på et af værelserne en “familie” der blev indendørs og hvor “aktiviteten” var at dyrke hårdhændet analsex med hinanden. En båndoptaget sang af tvivlsom kvalitet opfordrede alle til at følge med: “Everybody! To the plaaaayground!”. Min yndlings-legeplads var her -  lige bag min kære stedmors veltrænede, vidt spredte ben, med fri passage hele vejen op i hendes røvhul.
Læs novellen - KLIK HER

All inclusive, del 9 - af Robert69
Aldersforskel - 07.10.2018

Der var stadig et halvt år til jeg var myndig, så rent juridisk var det bare med at jokke pikken i bund og nyde det, hun måtte tage følgerne. Alligevel var der da en hel del sommerfugle på rundtur i maveregionen, da jeg lagde mig med min føromtalte pivstive tissemand på solsengen - og min stedmor sank ned over mig med et saligt gisp. Hun gled op og ned i en vidunderlig rytme. En lille varmelampe lyste op ved siden af os, nok til jeg kunne se hendes lykkelige tandsmil lyse op i natten. Jeg havde hænderne på hendes baller, og et håndklædet liggende klar på jorden HVIS vi nu pludselig fik selskab. Birgitte beherskede sig ikke, og jeg forsvandt ind i hendes favntag. Jeg glemte snart alt om at tjekke eventuelle bevægelser ved trappen, og pludselig stod han der, lige ved siden af vores hede samleje. Tagterrassens overtjener, der ellers for længst var gået for i dag.
Læs novellen - KLIK HER

All inclusive, del 8 - af Robert69
Aldersforskel - 07.10.2018

Hun hoppede elegant op på knæene, og viste mig med en håndbevægelse at jeg skulle lægge mig på ryggen, dér hvor hun netop havde taget imod mine nådesløse hoftestød i næsten en halv time. Og så skubbede hun ellers mine ben tilbage så mine knæ ramte brystkassen - jeg lå blottet med hele udstyret og også røvhullet helt åbent foran hendes ansigt. Og så gik hun i gang med luksusbehandlingen - en kærlig hånd der rykkede i pikken, en ditto der kælede nosserne og så… så stak hun tungen op bagi! Jeg havde prøvet det før, og hver gang kom jeg som en fontæne efter få sekunder. Men nu kunne jeg modstå magien det i næsten fem forrygende minutter. Hun slikkede mit røvhul, dybt og dygtigt, og jeg elskede det.
Læs novellen - KLIK HER

All inclusive, del 7 - af Robert69
Aldersforskel - 04.10.2018

Jeg forstod ikke en pind af hendes mange ord, hvilket jeg gjorde opmærksom på med en genert smilende panderynken mens jeg slog ud med armene. Hun fortsatte lidt endnu med skiftevis at pege på mig og på sig selv, mens munden gik på hende i et lavmælt leje men i rasende tempo. Til sidst gav hun op og brugte hun verdens måske mest universelle tegnsprog: pik-i-kusse-tegnet. Den ene hånds tommel- og pegefinger danner en ring, som den anden hånds pegefinger penetrerer. Det rislede mig ned af ryggen. Både velbehageligt, spændt iblandet lidt angst over denne barokke situation. Dét der kunne ikke misforstås. Hun? Mig? Sex?

Læs novellen - KLIK HER

All inclusive, del 6 - af Robert69
Aldersforskel - 04.10.2018

Ovenpå det nydelige, nylagte sengetæppe ligger nydelige Birgitte, nyvasket og velduftende. Ikke i short og T-shirt eller i bikini. Nej, i helt bar figur. Og med spredte ben. Og ovenpå Birgitte - ja, dér ligger jeg så. Med lemmet oppe i hende og pumper løs, svedende og gispende. Med mellemrum kommer jeg med et højlydt “årrrrh!” i ekstase over at have ubegrænset adgang til dette vidunderlige hul. Hun ligger helt stille under mig og mine rytmiske hoftemanøvrer. Birgitte havde jo altså fået intet mindre end fem orgasmer aftenen inden, tre af mig og to af pooldrengen. Derfor var den ellers evigt umættelige appetit stillet for en stund - trods alt. Men teenagepikken som hun boede sammen med, havde rejst sig igen

Læs novellen - KLIK HER


September - 2018

De 2 i min magt - af Leon59
Dominans - 26.09.2018

Nu rejste Conny sig fra lænestolen, og bad mig om at slippe Bjarke fri, om man kan sige sådan, men det var helt klart at Conny styrede løjerne, for Bjarke blev beordret hen og sidde i stolen, hvor hun selv lige havde siddet. Her sad Bjarke med den strittende pik lige op i luften, og uden at værdige mig et blik, gik Conny hen, vendte ryggen mod Bjarke og satte et ben på hver side af hans, og sænkede nu sin fisse ned mod den strittende pik, fangede den med den ene hånd og gned pikhovedet let mod skamlæberne. Da den var tilstrækkeligt fedtet, satte Conny sig ned over pikken, som gled helt op i den varme fisse, til nosserne ramte klitten. Conny så trodsigt på mig, mens hun begyndte at ride Bjarkes stive pik.
Læs novellen - KLIK HER

All inclusive, del 4 - af Robert69
Aldersforskel - 26.09.2018

Hun var sød, og det var nemt at snakke med hende. “OK, let’s go,” sagde hun og tog sin bog og håndklæde - og desværre også en lang hvid T-shirt på, der gik til knæene og dækkede over de former, jeg slet ikke havde set mig mæt på. På vej over hotellets midterparti så jeg pludselig at hun nonchalant gik og svingede med bikinitoppen rundt om den ene hånds pegefinger. Det måtte jo betyde at hun havde… at hun indenunder… mit hjerte stoppede. Hun opdagede at jeg havde opdaget det, og smilede et uforglemmeligt, perlehvidt smil. “Here’s our apartment” sagde hun med fuldt blus på kinder og øjne og pegede op over os, men det oversatte jeg til “kys mig” - vi nærmest dansede ind i ly fra omverdenen i en lille skyggefuld krog under deres lejlighed på første sal i en hed omfavnelse.
Læs novellen - KLIK HER

All inclusive, del 5 - af Robert69
Aldersforskel - 26.09.2018
Så snart jeg kom over i vores fløj kunne jeg høre der var gang i den et sted. En kvinde stønnede højt og rytmisk, der var ingen tvivl om hvad der foregik dér. Hendes gisp blandede sig med en mandsstemme, der lød meget ung og gentog de samme to-tre spanske ord igen og igen. Rigtig gættet. Det kom fra vores hytte. Birgitte spildte sandelig ikke tiden! Jeg satte mig på bænken udenfor døren og ventede. Jeg kunne høre hvordan sengegærdet bankede mod væggen. Det var supertydeligt for alle hvad der foregik. To ældre ægtepar gik forbi mig imens det var på sit højeste, men de lod sig ikke mærke med noget.

Læs novellen - KLIK HER

Romantisk ferie i Provence - Vægten, del 1 - af Carl Wilhelm
Alm. sex - 12.09.2018

Kirsten var ved at pakke kurven igen og stod med ryggen til og bøjede sig ned. Den blomstrede nederdel strammede om hendes bagdel. Synet af Kirstens søde numse virkede så voldsomt på mig, at jeg blev grebet af en voldsom lyst og lagde en hånd på hendes ene balle. – Fjols, ikke nu, grinede hun, men ikke helt afvisende. Da hun rettede sig op, greb jeg om hende og kyssede hende. Hun gengældte, først en smule forbeholden, vi var jo ikke helt færdige med at pakke, men hendes protester virkede lidt halvhjertede, da jeg knappede hendes bluse ned foran. - Himmel, får du aldrig nok, din buk? lo hun og rystede på hovedet, da jeg lagde hænderne på hendes bryster.
Læs novellen - KLIK HER

Der skal 2 til... rumba - Vægten, del 2 - af Carl Wilhelm
Alm. sex - 12.09.2018

Hun nikkede, lidt anspændt, men accepterende, så jeg gjorde mig klar til at gå videre. Det undrede mig, at min pik ikke havde reageret, men det var sådan set meget praktisk. Det havde gjort det lettere at koncentrere mig om Kirsten. Kalorius kunne jo let have virket pågående, hvis den havde været oppe på fuldt tryk fra starten. Kirsten smilede til mig og lagde nu sin hånd mellem mine ben og fingrene omkring min slappe pik og begyndte blidt at kærtegne den. Ingen reaktion. Jeg forstod det ikke. Hun fortsatte med at kæle for dyret, men det hang slap som et flag i vindstille.
Læs novellen - KLIK HER

Kirsten folder sig ud - Vægten, del 3 - af Carl Wilhelm
Alm. sex - 12.09.2018

Belysningen var dæmpet, der var tændt levende lys, men jeg kunne tydeligt se, at Kirsten lå på sengen på alle fire, rumpen var vendt lige imod mig. Hun var iført et sexet hvidt sæt undertøj, jeg ikke havde set før. Gennemsigtig chemise og bh, der fremhævede hendes slanke liv og smukke bryster. Hendes frække baller var omkranset af en g-streng – normalt gik hun i ganske almindelige trusser – hun havde hofteholder og lange, hvide strømper. For at det hele skulle se endnu mere udfordrende ud, havde hun også hvide stiletter. Hun vendte ansigtet mod mig og lavede frække øjekast, samtidig med at hun vuggede indbydende med bagdelen. - Jamen, Kirsten… udbrød jeg. Det her var ganske uventet og jeg var lige ved at protestere.
Læs novellen - KLIK HER

August - 2018

Militærakademiet - Obersten kommer - af Anne
Mand/mand - 31.08.2018

- Stuen ret! Lyset flængede mørket på tomandsstuen, da obersten trådte ind og brølede sin ordre. De to 17-årige unge mænd missede med øjnene og prøvede at vikle sig ud af sengetæpperne og hinandens favntag, men det gik alt for langsomt til at det på nogen måde kunne skjules, hvad de havde haft gang i. - Nå, bliver det til noget? Ret! gentog skolechefen, oberst Richard Richardson hårdt. Kadetterne sprang ud på gulvet som de var, splitternøgne og med store, stive pikke. Da de to stod ved siden af hinanden, var pikkene faldet til halv størrelse, men da de glinsede af fugt, var det tydeligt, at de lige havde været i aktion. - Kadet Stevenson! Hvorfor befinder De Dem i kadet Johnsons seng? gøede den høje, muskuløse oberst.
Læs novellen - KLIK HER

Mindgame, del 3 - af CL
SM - 30.08.2018

"Seee Lene. Nu du alligevel er låst fast i selen, dine hænder er låst bag din ryg - da du jo egentligt er lidt fikseret og du har nogle flotte læber og en flot mund, så har CL faktisk ønsket, at jeg skal varme dig lidt op. Sådan at tænde lidt for din erotiske bevidsthed, så du er klar til ham, hvis I skal tilbringe natten sammen." Lene gled lidt ned i sædet for lige som at gøre sig mindre, og lidt "usynlig". Nej, råbte det protesterende indeni hende… men hun kunne godt mærke, at noget begyndte sig at røre nysgerrigt på sig indeni hende. Hun blev sig pinlig bevidst om, at hun var begyndt at blive drivvåd og tændt ved tanken. Hun fniste indvendigt, måske hun alligevel var en tøjte. Hun slog dog blikket ned for ikke at se Peter og den direkte skam i øjnene. Lene stammede en smule nervøst… "Og… og det er i orden med CL?" "Det er i overensstemmelse med CL's ønsker...
Læs novellen - KLIK HER

Mindgame, del 2 - af CL
SM - 27.08.2018

De kørte nu i udkanten af København, drejede fra ad Motorring 3 mod Hillerød, forsatte kort gennem Bagsværd på motorvejen, men … i stedet for at fortsætte ad motorvejen, drejede han fra mod Hareskoven ad en nedkørselsrampe. Han drejede ind på en lille skjult rasteplads, standsede og slukkede motoren. "Så er det tid til at strække benene og få lettet trykket," sagde han direkte. Hjertet hoppede et par slag over i Lene. Tankerne fløj gennem hovedet på hende. Hvad mente han? LETTET TRYKKET? Ej, hvad skulle der til at ske? De havde jo kun snakket smalltalk – og nu så direkte? Han kan GODT tro om igen! tænkte hun forbandet og småarrig - hun gjorde sig klar til at slå sine kløer ud!
Læs novellen - KLIK HER

Mindgame, del 1 - af CL
SM - 23.08.2018

Han havde sagt og givet instruktioner i telefonen: "For din skyld og din sikkerheds skyld bliver du hentet af en taxa chauffør jeg har fuld tillid til. En der kender mig og mit univers, så du kan have fuld tillid til ham. Han er helt bekendt med min måde at tænke på, så jeg giver dig forholdsordre om at følge hans bud, så han kan passe på dig". Hendes svar: "Det er forstået. Men hvad nu hvis ikke jeg kan lade være med at 'udfordre' ham lidt sådan for sjov på køreturen, siden han jo kender din verden?" "Tøs" sagde han i telefonen … "hvis du har brug for at tænde dig selv til turen herop, fint. Han ved præcis hvordan han skal tackle det og forholde sig, men pas nu på hvis han reagerer på det".
Læs novellen - KLIK HER

Oui, oui, oui
Kold forretningskvinde - hot sex, del 3 - af Anne
Job - 22.08.2018

Åh, hvor jeg elsker at få en tunge lige der, det er så perverst og så er jeg afsindig følsom dér. En blid langfinger begyndte også at presse på min ringmuskel og skubbe på. Det var uendelig skønt at blive slikket og åbnet bagtil af en erfaren mand, der åbenbart tydeligt kunne afkode, hvordan jeg skulle have det. Utålmodig efter at blive penetreret og fyldt ud af en stiv kæp lagde jeg mig om på ryggen og spredte benene for ham. - Der er glidecreme og et cremet kondom i min toilettaske, hviskede jeg. – Og kom hurtigt tilbage. Jeg vil have dig op i mig nu. I want you to fuck my ass right now!

Læs novellen - KLIK HER

Yess!
Kold forretningskvinde - hot sex, del 2 - af Anne
Job - 21.08.2018

For en gangs skyld en mand, der næsten var for langsom, men nu mærkede jeg, at han hulede hånden, greb om mine kønslæber og begyndte at lade dem glide mod hinanden og massere klitorissen. Den behøvede ikke meget opmuntring, var allerede svulmet op og var stor og følsom. Hvis jeg havde været i tvivl, kunne jeg i alt fald konstatere det øjeblikket efter, da en langfinger skilte mine kønslæber og blidt kærtegnede mit skød indefra. Chokket ved hans berøring fik hele min krop til at skælve af nydelse, og han så mig drillende ind i øjnene, da han begyndte at kærtegne og åbne mig. Jeg fik næsten tårer i øjnene af hans skønne berøringer Hele kvindekroppen begyndte at skrige på mere, og jeg tog et fast greb om hans stive pik, som om jeg var bange for, at den skulle forsvinde.
Læs novellen - KLIK HER


Naterotik.dk stoppede
for modtagelse af nye noveller
den 31.3.2018

Det er derfor ikke længere muligt
at få uploadet sine noveller på siden.
For serier, se dog nederst afsnit

Hvorfor?
Mit helbred har det sidste års tid været belastet af min dia-betes og et hårdt arbejdsliv. Det er derfor tid til at sadle om, mens tid er.
Jeg har opnået, det jeg ville, skabt mig et navn, og et godt renommé, som en ihærdig, ambitiøs og vellidt redaktør. Siderne har mellem 4-5.000 noveller, skrevet af 500 skribenter.
16 millioner læsere har besøgt siderne. Det kalder jeg succes.

Hvad sker der med novellerne?
Alle noveller forbliver læsbare og der er ingen planer om at sælge siden

Nannas.dk er meget forældet, så SM-delen lukkes ned. Siden vil med tiden kun indeholder mine egne noveller. Øvrige noveller overføres til Naterotik.dk

Juleerotik.dk mangler opdateringer, men er, så vidt vides, den eneste af sin slags. Alle julekalendere, også dem bragt på Naterotik, vil derfor være at finde på Juleerotik.dk fremover. Temaet julenoveller vil antagelig også bliver overført fra Naterotik og Nannas til Juleerotik.dk

Fremtiden - hvad nu?
En skribent har foreslået mig at udgive en bog med de bedste noveller fra siden. Det overvejer jeg, men skal naturligvis indhente tilladelse hos de berørte skribenter, hvis og når, det sker.

Til skribenterne:
Du er velkommen til at skrive til mig, uanset om det er ris eller ros, om du vil have dine noveller fjernet eller måske bare noget helt andet.
Er du skribent og har skrevet en novelle i flere afsnit, men mangler slutningen, kan du altid indsende denne til mig, så vil jeg uploade den. Også efter 31.3.2018

Mailen er som altid:
naterotik@nannas.dk

Med venlig hilsen
Nanna Naye

NYHEDSBREVET

TIL- og AFMELDING

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så bliver du løbende orienteret om ændringer på siden og hvad jeg finder på at omrokeringer.
Indtast din e-mail og tryk på ordet 'Tilmeld'
 

Indtast din e-mail:

Tilmeld - Frameld
Det er også her du afmelder din e-mail hvis du ikke vil modtage mere fra Naterotik.dk
Indtast din e-mail og tryk på ordet 'Frameld'

VIGTIG INFORMATION

Bruger du "Spamrats" kan du desværre
ikke modtage sidens nyhedsbrev


Andre sider under Nannas domæne:


Erotiske julekalendere i mere end
10 år - Erotiske julenoveller


Siden om primært SM, bondage, fetish mv.
Nannas egne noveller, samt SM noveller fra læserne

All inclusive, del 3 - af Robert69
Aldersforskel - 20.08.2018

Et langt, lykkeligt AAAAAAH undslap hendes læber, da jeg kørte pikken hele vejen op mellem hendes saftglinsende skamlæber. Grådigt og utålmodigt, men dog så forsigtigt og musestille som overhovedet muligt. Altså i det første minuts tid. Så vandt liderligheden, jeg stødte igennem, som et dyr, som en djævel, som en besat, fisseforelsket teenagedreng, med sammenbidte tænder. Højlydte, våde klask fyldte det rungende bruserum. Fuck, hvor jeg elskede at kneppe hende! Vandet rendte ned over hendes ryg, og sprøjtede til alle sider, dér, hvor jeg bankede ind og ud. Jeg skulle stramme mig an for ikke at bryde ud i hulemandsagtige sejrsbrøl. Birgitte behøvede ikke at stramme sig an, hun var allerede så stram at hvert eneste stød i hendes smalle sprække var umuligt at nyde uden at sætte lyd på. Og det var så dér, at svømmebadets ejer pludselig stod i døråbningen.
Læs novellen - KLIK HER

All inclusive, del 2 - af Robert69
Aldersforskel - 15.08.2018

Filmen fra i går blinkede for mit indre blik, og min dovne morgenfede blev langsomt men sikkert til et ordentligt jern. Sådan føltes det i hvert fald, jeg måtte hellere lige se efter. Jeg slog dynen til side, og ganske rigtigt. Der stod den, helt morgenfrisk og spilleklar. En fuldblods kæmpepik. Jeg greb straks fat i den, og begyndte at onanere heftigt. Det var føltes skønt, og der ingen grund til at lade være. Jeg mener - når nu den stod lige der foran mig og var indenfor rækkevidde. Så var det da dumt at ikke at bruge den. Jeg indrømmer, at jeg som enhver rask teenagedreng vel nærmest var forelsket i mit eget lem. Og som I nok efterhånden har forstået, så elskede jeg simpelthen at spille pik
Læs novellen - KLIK HER

Forretningskvinden tjekker udvalget
Kold forretningskvinde - hot sex, del 1 - af Anne
Job - 15.08.2018
I hotellets bar lod jeg igen blikket løbe rundt. Der var et par potentielle emner, men ikke noget overvældende, indtil jeg fik øje på en køn, mørkhåret mand med skæg, der sad ved baren. Lidt lille til en høj pige som mig, men han havde et muntert glimt i øjet, det gjorde, at jeg syntes at han var værd at checke ud, så jeg gik hen til baren og kontaktede ham: - Undskyld, så jeg ikke dig i flyet i går fra København? Det var en kæmpeløgn, men et sted at begynde. Manden så op med kønne blå øjne, smilede og sagde, at det ikke kunne passe, for ganske vist var han fløjet hertil, men det var fra Lyon. - Så var det ikke os to, der mødtes, smilede jeg tilbage. - En skam, men vi kan jo gøre noget ved det nu, sagde han galant og fortsatte: – Må jeg byde på noget?
Læs novellen - KLIK HER

Hvad gør manden mens konen boller med sin elskerinde? - Det er aldrig for sent til pigesex, del 3 - af Anne
Pige/pige (mand) - 12.08.2018
- Kom nu, Frank, stik den ind, fnisede hun. Vi ved jo begge to, at det er det, du vil! Med to fingre åbnede hun sine bundløse trusser, så jeg kunne se hendes fisseåbning. Indtil da har jeg kun set Anette med en lille sort dusk, men denne aften havde hun barberet sig. Hun legede en smule med sine kønslæber. - Min fisse er din, hvis du vil, hviskede hun kælent i øret på mig. Uh, hvor det klør i den efter en stor, stiv pik og en mand, der ved, hvordan en kvinde skal have den. En rigtig mand, Frank… er det dig? Provokeret stak jeg en finger ned i damens bundløse trusser og åbnede hende. Hendes fisse var allerede godt våd og klar. Jeg kyssede hendes brystvorter gennem åbningerne i bh’en og bed lidt i de stive jordbær. Hun fnisede glad. - Sådan, Frank. Stor dreng! Nu skal du få, tøs, tænkte jeg ophidset. Kold og hård og liderlig indeni. Så vendte jeg den stilfærdige børnehavepædagog om mod køkkenbordet, studerede et øjeblik hendes bagdel og den fristende kusse, inden jeg stillede mig helt tæt bag hende og satte min pik op mod åbningen.
Læs novellen - KLIK HER

Hyggeeftermiddag med veninden - Det er aldrig for sent til pigesex, del 4 - af Anne
Pige/pige (mand) - 12.08.2018
- Nå, er du klar? Du føles rigtigt våd og åben. Det må være forventningens glæde. Nu trænger jeg op i dig… det må være sådan en mand har det, når han tager mødommen på en pige… - Mhhh… åh, forsigtigt, forsigtigt… åh, det er godt. Åh, det er skønt. Åh det er længe siden, jeg har haft sådan en op i mig… ja, sådan, du godeste! - Nå, det kan du godt lide, hva? Du trængte bare til noget pik? - Åh, for himlens skyld… giv mig den… du må godt gøre det lidt hårdere. - Gerne, min søde ven… sådan. Du skal få, skal du! - Du må gerne tale hårdt til mig. Det kan jeg godt lide. - Okay. Tag den, din bitch! Du skal få så meget pik, at du ikke kan gå den næste uge. - Åh ja, Gitte, tag mig. Giv mig din pik.
Læs novellen - KLIK HER

Voldtægt - af Leon59
Voldtægt - 12.08.2018
Conny som jeg jo tror, det er, bukker sit hoved ned over pikken, og fanger min strittende fallos, med sin åbentstående mund. Pikhovedet forsvinder ind i den varme mund, mens den ene hånd gnider op og ned af skaftet og den anden hånd leger med mine glatbarberede nosser. Men selv i min tågede tilstand fornemmer jeg, at der er noget forkert, ikke kun det, at Conny sidder og sutter pik på mig i vores venners soveværelse. Hvad hvis Sussi og/eller Poul pludselig kommer ind for at se hvordan det går, men det er også ligesom, at Conny slikker pik på en anden måde, end hun plejer. Endelig får jeg mandet mig op, trækker Conny væk fra min stive pik, og hiver hendes hoved op til mit eget, for at forklare, at det vi gør her, ikke er smart. Pludselig kan jeg i halvmørket se, at det ikke er Conny, der sidder her ved siden af mig. Nej det er Sussi, hun bukker sig ned til mit hoved, trykker sine læber mod mine, og lader sin tunge trænge ind i min mund, jeg kan slet ikke gøre modstand, fordi det er vanvittigt dejligt på min pik, som Sussi stadig onanerer, og så har hun en pragtfuld levende tunge.
Læs novellen - KLIK HER

Fræk trekant med min kone og hendes veninde - af Hanbull
1 ekstrea - 12.08.2018
Da jeg kom ud igen, havde de smidt den smule tøj, de havde på, og lå der dejligt nøgne begge to. Helle med lidt spredte ben, så jeg kunne se hende indbydende fisse, den glinsede lidt af hendes safter så hun var klar. Jeg skænkede dem et glas Rosévin plus et glas til mig selv, og nu hvor de var nøgne, smed jeg også boksershortsene. Min pik var næsten stiv, så den sprang frem som en trold af æske. Pigerne kiggede begge to, og Helle sagde; - Nå da, du er nok klar til at lege, hva’?” Det kunne jeg jo kun give hende ret i. Jeg satte mig og drak lidt vin af mit glas, medens jeg nød synet af pigerne. Det var skønt, jeg havde ikke set Helle nøgen før, så det var et dejligt syn. Lidt efter rejste Kirsten sig med lidt spredte ben og kørte en hånd ned over fissen, medens hun klemte sit ene bryst. Når hun gør det, ved jeg, hun er ved at være tændt
Læs novellen - KLIK HER

Dumme penge, del 7 - af Ham Dér
Dominans - 02.08.2018
På vej til bilen kom de forbi et lille anlæg. Andreas gennede dem ind, usikker på, hvordan han skulle tackle drejningen med Janne. Han fandt to bænke overfor hinanden og placerede pigerne på den ene. "Jeg har lovet, at du må få orgasme, Sørine," sagde han. Sørine nikkede. "Det må I sådan set begge," tilføjede han, "men ... når den første af jer er kommet, vil jeg ikke se flere fingre på fissen." Og med et grin, der var så bredt, at det kunne nå fra Svendborg til Marokko, satte han sig overfor. Janne var tydeligvis lamslået over beskeden. Utroligt nølende så hun sig omkring, spredte så benene og lod hånden komme til. Sørine var allerede over stepperne, havde trukket kjolen lidt op, sad med åben mund, lukkede øjne og hektiske fingre.
Læs novellen - KLIK HER

Dumme penge, del 8 - af Ham Dér
Dominans - 02.08.2018
Bind mig løs, jeg skal tisse,” hørte de pludseligt Janne klynke. ”Åh... skal du tisse,” sagde Andreas med påtaget medynk. ”Tror du, det er et rekreationshjem,” snappede han efter hende, så hun blev helt forskrækket. ”Ellers eksploderer jeg,” hævdede Janne. På en eller anden måde kunne Sørine godt se, at hun spillede. ”Nyd nu bare, at Sørine ser det hele,” foreslog Andreas, ”måske har hun jo også en idé om, hvad man kan lave med en pige, der ikke kan holde på vandet.” Det kom bag på både Sørine og Andreas, at Janne rødmede. Havde hun virkelig ikke gennemtænkt, at Sørine skulle se det? ”Men jeg skal virkelig,” peb hun. Sørine kiggede på Andreas, og de begyndte at grine. ”Det ved vi godt med alt det kaffe, du har drukket,” svarede Sørine. ”Men jeg mindes ikke, at jeg har set en voksen kvinde tisse i bukserne,” tilføjede hun. Så trådte hun helt hen til Janne og hviskede: ”Jeg ved ikke, hvilke planer Andreas har lagt, men jeg er helt sikker på, at du midt i den ydmygelse, du ved, kommer, er knaldhamrende liderlig. Er du ikke, tissepige?
Læs novellen - KLIK HER

All inclusive, del 1 - af Robert69
Aldersforskel - 02.08.2018

“Lad os kneppe, sagde jeg! LIGE nu!” Og med den indbydelse var jeg over hende som en hanhund. ”Mmm… Mmm! Endelig!!” råbte hun da jeg jokkede den i bund. Jeg trykkede mit bryst og min mave fladt ned over hele hendes ryg mens jeg pumpede løs, helt vild af lyst. Hun blev pulet nådesløst som en skøge på stamkundens lønningsdag. Birgitte stønnede lykkeligt og kastede hovedet fra side til side. Med en kraftanstrengelse, og en selvbeherskelse der overraskede mig selv, stoppede jeg op midt i et stød. Min sprængfyldte pik der stod saftspændt med alle blodårerne fremme og pulserede i den fantastiske, frigjorte ferie-fisse. Jeg nød synet af de forenede kønsdele. I den følgende stilhed, der kun blev punkteret af Birgittes gryntende hiven efter vejret sagde jeg “Jeg tror det her bli’r en SKØN uge!” - og så gav jeg hendes ene balle en syngende lussing, som startskuddet til slutspurten med en serie af endnu hårdere, højt klaskende stød.
Læs novellen - KLIK HER