NATEROTIK.DK
 

Naterotik.dk
Erotiske noveller af høj kvalitet
2019 - 18. årgang

Velkommen som læser på Naterotik.dk

Her finder du noveller af af høj kvalitet. Dvs. at der er læst korrektur på samtlige, og at novellerne er fundet acceptable til at bringe på denne side.

Af personlige årsager uploades der kun når tiden er til det, og der må påregnes nogen ventetid.
Noveller skal indeholde sidens retningslinjer - læs HER hvordan du indsender og sidens retningslinjer

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse på siden

Nanna Naye
Webredaktør og ejer
Januar 2019

Marts 2019

Glød og ild - af Henrik Lange
SM - 08.03.19

Hans pik bevæger sig langsomt ind i hende, men bliver i åbningen, dirrende og hård. Nu læner han sig ind over hende. Hans fingerspidser berører hendes spændte bryster, cirklende om brystvorterne. Nu begynder kan at klemme og massere… Nu stopper han, holder sine pegefingre foran hendes stive brystvorter. Hans pegefingernegle hviler på undersiden af tommelfingrene, som skal han til at knipse en brødkrumme væk. ”Er du klar?” spørger han. Hun nikker, næsten umærkeligt, og venter. Det giver et ryk i hende, da hans negle rammer, små korte, præcise slag. Nu kæler hans fingre igen, stopper, og venter, igen, knips! og igen, og igen!
Læs novellen - KLIK HER

Kollektivet Bollefryd, del 1 - Hor og hår -  af Anne
Par/1 ekstra - 08.03.19  (1. udgivelse 03.01.2019)

Suzanna var en lidt mut pige med langt, glat brunt hår, vred på samfundet og undertrykkere, selv til festerne gled hun rundt med et konstant utilfreds udtryk. Det forhindrede hende heldigvis ikke i at smide sin bluse og stikke brysterne provokerende tæt på. Jeg tog et godt kig på dem, de to appelsiner var langtfra Lones størrelse, men som Suzanna selv hårde og provokerende og ude på ballade. Lidt overvældet lagde jeg en arm om hver pige og trak dem ind til mig, så jeg kunne mærke både Lones store, bløde bryster og Suzannas lidt mindre, men faste bryster med strittende brystvorter mod min nøgne hud. Suzanna lænede sig frem og tungekyssede mig, hun havde en lidt hård og bitter smag af tobak og en lidt aggressiv måde at stikke tungen ind i min mund, men lækkert var det. – Je’ bli’r altid så li’erlig, når jeg har røget, fnisede Lone glad og rakte hånden ned mod mit skridt. – Må vi itt’ se, hvad du har til os, Rolf?
Læs novellen - KLIK HER

Kollektivet Bollefryd, del 2 - En "smurt bolle" - af Anne
Par/1 ekstra - 08.03.19

Vildere og vildere gik det. Jeg opgav at hykle interesse for Informations leder om betalingsbalancen og sad bare og gloede på det liderlige syn af Mikkels store, stive kæp, der gled ind og ud af den rødhårede kusse under den lækre pigenumse. Og Maja, der fortsat demonstrerede sin seksuelle frigjorthed ved at stirre fast på mig, som om hun sagde: Se bare, hvor frigjort, jeg er! - For pokker, jeg kommer! gispede Mikkel pludseligt og stødte helt i bund. På hans ansigtsudtryk kunne jeg se, at han sprøjtede et sted langt oppe i Maja. Efter at have tømt sin sædblære i den rødhåredes kusse trak Mikkel sig ud og tørrede sig af med Majas bluse, der lå lige ved, uden at hun protesterede. Men hun så skuffet ud
Læs novellen - KLIK HER

Kollektivet Bollefryd, del 3 - På rad og række - af Anne
Par/1 ekstra - 08.03.19

Karsten og jeg fulgte ivrigt efter førerbavianen og fik henholdsvis Lone og Suzanna anbragt i samme stilling på madrasserne og os selv mellem benene på dem. Jeg så til siden, og det var et uforglemmeligt liderligt syn. Der lå de, tre åbne og villige kusser på stribe, klar til at blive taget af vores tre stive pikke! Tre lystne unge kvinder med spredte ben og sjaskvåde skeder, der nu skulle åbnes og knaldes samtidig og på stribe! Og vores tre stive pikke strittede stolt ud i luften, som var vi tre riddere, der hævede vores lanser til hilsen, før vi ville sænke dem og ride fremad på vores fyrige stridshingste, parate til at støde til bunds! Mikkel gik som sædvanlig først, gned sin store lanse med spyt, inden han begyndte at trænge op i Majas rødhårede kusse.
Læs novellen - KLIK HER

Kollektivet Bollefryd, del 4 - Bavianerne parrer sig - af Anne
Par/1 ekstra - 08.03.19

- For pokker, Maja! Nu skal du få pik, din frække lille tøs! Tag den! Kan du mærke, min pik er større end gennemsnittet? Det er nok ikke hver dag, du har sådan en størrelse x-large mandepik oppe i dig, vel, lille ven? Åh, I rødhårede piger er så liderlige! Den lille Maja tog imod stille, indadvendt, samlet om sin nydelse, med glinsende øjne og svulmende læber. Hun stak tommelfingeren i munden og bed i den, som om hun manglede en pik at sutte på for at gøre samlejet komplet.
Læs novellen - KLIK HER

Kollektivet Bollefryd, del 5 - Til fest i overklassen - af Anne
Par/1 ekstra - 08.03.19

Så begyndte chefen at hænge over vores skrivebord og klappe os bagi, så kom overarbejdet og middag på den dyre restaurant. Og så overarbejdet i dobbeltsengen, hvor vi skulle sprede ben for chefen. Vi to var da smarte nok til at få det bedste ud af situationen. Vi fik velhavende mænd, stort hus og bil og ingen spekulationer over, hvor pengene skal komme fra. Vi har folk til at gøre arbejdet, ja efterhånden også yngre kvinder til at lægge sig på ryggen for manden, så slipper vi også for det pjat… De to overklassemokker knækkede sammen af grin ved tanken om deres millionærmænd. Så blev fru Sommer mere alvorlig: - Næh, jeg ville nu give en del for en nat med en stor, stiv pik, der sad på en mand, der vidste, hvad en kvinde skulle have!
Læs novellen - KLIK HER

Kollektivet Bollefryd, del 6 - Med direktørfruen på badeværelset - af Anne
Par/1 ekstra - 08.03.19

Vi stivnede et øjeblik, da vi hørte trin på trapperne, hun hoppede af min pik og ned på gulvet og fik den røde kjole til at dække over det lækre, mens jeg selv med noget besvær fik hevet bukserne på plads. Trinene gik i den anden retning, vi så på hinanden, tavst enige om, at vi nok måtte finde et mere privat sted at fortsætte parringslegen. Heldigvis var der ledigt på det store, dyre badeværelse på etagen, så vi gik ind og låste efter os. Fru Sommer spildte ikke tiden. Hun gik målbevidst hen foran håndvasken med ansigtet mod spejlet og trak igen den elegante røde selskabskjole op over livet.
Læs novellen - KLIK HER

Kollektivet Bollefryd, del 7 - Med skibsrederfruen i gæsteværelset -  af Anne
Par/1 ekstra - 08.03.19

Tilfreds med resultatet trak hun sine trusser af og fik sig også skruet ud af den stramtsiddende kjole, knappet sin bh af og sluppet et par velvoksne balloner ud, så hun stod nøgen overfor mig, bortset fra et par selvsiddende strømper og et par stiletter. - Nå, knægt, kan du lide det? Du synes ikke, jeg er for gammel og for tyk, vel? Når I mænd først har ståpik, vil I også kneppe hvad som helst, ikke sandt? Og jeg har erfaring, skal jeg sige dig. Før jeg scorede skibsrederen, var jeg escortpige. Jeg sad på de høje stole på Kakadu bar. Det var sådan, han traf mig, jeg var god i sengen og til at varte ham op og det var alt, hvad han krævede. Der er bare ikke så meget at hente for mig i sengen mere hos den gamle, så jeg har sommetider brug for at mærke en ung tyr med en ordentlig stiv javertus!
Læs novellen - KLIK HER

Februar 2019

Mindgame, kapitel 6 - af CL
SM - 16.02.2019

"Neiii … SE Peter … brændenælder," provokerede Lene og pegede et stykke inde i skoven. "Pas du bare på at du ikke skal tisse … netop DER – jeg kunne nemt komme til at skubbe dig i panden med en finger, så du vælter bagover, så er det sådan set ikke mig, der har givet dig de nælder." "Jamen så fortæl mig hvordan de virker, siden du og CL er så 'forelskede' i dem?" "Forestil dig at den ene nældenål du normalt stikker dig på, som føles som et irriterende stik, bliver mangfoldiggjort og brugt over et større område. Så bliver alle de stik faktisk til en snurrende, varm og pirrende fornemmelse efter et kort stykke tid, og kan vare helt til dagen efter!" "Hvor bliver de brugt Peter, på bagdelen?" "Det må du anmode CL om at vise dig." "Anmode om at blive udsat for brændenælder? Du tager gas på mig!" "Nej, faktisk ikke Lene. Du vil elske dem og nyde når CL arrangerer en buket. Tro eller lad være. Før eller siden vil de fremkalde stjerner i øjnene på dig." "Ja, og et spark over skinnebenet på den der tør bruge dem på mig." "Hæ, du ender nok mere med at sparke hvis ikke du får dem." "Ja ja, du får ret og jeg får fred." På en eller anden måde irriterede Peters vedholdende kærlighed til de planter, Lene, hun var begyndt at blive lidt for nysgerrig.
Læs novellen - KLIK HER

Julelege for par, del 6, Nydelsernes paradis - af Anne
Jul (Gruppesex 4 par) - 11.02.2019

Lis’ fyldige bryster var dækket med sæd, så Carl havde åbenbart fået et frækt job mellem de to store kloder. De grinede tilfreds til hinanden. Det var nok en kærkommen variant for dig, Carl, tænkte jeg. Din egen kone Karin har jo ikke meget på øverste etage eller på ballerne, så du har nok nydt at have lidt mere kvindekød at begrave dig i. Ja, Karin, du kan mange avancerede ting fra det sorte marked med spanking og strap-on-dildo, men at tage en mands stav mellem brysterne mangler du ligesom forudsætninger for, tænkte jeg. Og du, Lis, elsker jo altid at sætte dine frodige former i spil for at gøre mænd glade, det er herligt livsbekræftende. Jannis øjne skinnede. Min mand Jan havde åbenbart knaldet hende godt og grundigt til en vild orgasme, brysterne struttede og læberne var stadig hævede.
Læs novellen - KLIK HER

Julelege for par, del 7, Forlegenhed - af Anne
Jul (Gruppesex 4 par) - 11.02.2019

Åh, hvor var det pinligt. Nu havde jeg været så frisk på det hele, rendt nøgen rundt og vist mig frem, kælet for bryster, fisser og pikke og suttet den af på Henrik, så han sprøjtede – og lige med et var jeg gået helt i stå, genert og forskræmt. Hvad måtte de andre ikke tænke? Min mave var pludselig en hård klump af usikkerhed. Jeg stod her nøgen, midt på gulvet på den ventende madras og anede hverken ud eller ind. Nu var der lagt op til det helt store orgie, hvor jeg skulle bolles af mine tre venner, og nu, hvor jeg forventedes at shine, var jeg gået i baglås.
Læs novellen - KLIK HER

Julelege for par, del 8, All inclusive - af Anne
Jul (Gruppesex 4 par) - 11.02.2019

De begyndte at tale med hinanden, som om jeg ikke var der. Det virkede en smule kynisk og samtidig en smule frækt.
- Er hun god, Carl? spurgte Erik.
- Ja, for pokker, stønnede Carl, - en pragtfuld våd og fast fisse.
- Du kan vel også lide, at der er nogle rigtigt flotte patter at se på? fortsatte Henrik vulgært og hentydede til at Carls kone Karin ikke har så meget på overetagen.
- Forandring fryder… grinede Carl tilbage.
Læs novellen - KLIK HER

Teenageren - af Chribbe
Familie (far+datter) - 02.02.2019

Men denne dag gjorde jeg det på toilettet, det er her jeg oftest onanerer, da jeg så kan vælge at sprøjte min sæd i håndvasken eller at komme i min hånd og sluge sæden. Nå, men jeg onanerer løs, og kommer også i en dejlig orgasme. Mens jeg står og nyder testiklernes rytmiske sammentrækninger, mens de pumper sæden ud, og varmen breder sig i kroppen, så åbner døren sig til badeværelset. Min datter Tina står der, og hun når at se mig gnide langsomt på min stive pik, der har en lang hvid snor af tyk sær dinglende. Det var meget, MEGET, pinligt, men hun sagde bare ”ups”, og lukkede døren igen.
Læs novellen - KLIK HER

Kirsten, del 3, Nye tider - af Kelga
+1 (Voldtægt på toilettet) - 02.02.2019

Lidt senere skulle Kirsten på toilettet, på vej derud skulle hun passere handikaptoilettet. Idet hun var ud for det, blev hun trukket ind, lyset var ikke tændt, hun blev holdt for munden, mens døren blev låst, så blev hendes trusser hurtigt trukket ned, en hånd skubbede hende forover, og en stor pik blev presset op i hendes fisse. Kirsten var så chokeret, at hun intet kunne gøre. Manden råkneppede hende, trak hendes hoved hårdt bagud for at komme længere op i hende. Han slap hendes hår og begyndte at kramme og ælte hendes bryster så hårdt, at det gjorde ondt på hende.
Læs novellen - KLIK HER

Julelege for par, del 5 - af Anne
Jul (Gruppesex 4 par) - 02.02.2019

Denne gang gik min drøm ud på, at jeg var en sexslavinde hos en brunstig afrikansk høvding med en ”negerpik” af enorme dimensioner mellem benene. Den store, brutale og muskuløse høvding var viril og potent som bare pokker, han havde et umætteligt behov for sex og jeg var i konkurrence med de andre medhustruer om at vinde hans gunst ved at give ham den største seksuelle tilfredsstillelse. Nu knælede jeg skælvende for min liderlige herre på gulvet i hytten. Hans store, glinsende ibenholtsfarvede k
rop stod foran mig og den store sorte stang i højde med mit ansigt.
Læs novellen - KLIK HER


Januar - 2019

Naboens datter - af Fartil4
Aldersforskel - 20.01.2019
Jeg sætter farten lidt mere op, så hendes bryster begynder at gynge lidt. Hun kigger med et sløret blik på mig. Stønner. Opfordre mig til at gøre det hårdere. Siger at hun godt kan tåle det, gerne vil have det. Jeg flytter mine arme, så mine hænder er lige over hendes skuldre. Nu kan jeg holde hende tilbage, hun kan ikke komme forbi mine arme. Så begynder jeg at lægge mere styrke i stødende. Glemmer at hun er en ung pige, tager hende som en voksen kvinde. Hun skriger for hvert stød, tigger om mere. Jeg knepper hårdere, mærker at hendes krop prøver at bevæge sig, men jeg holder hende fast. Der er ikke nogen mulighed for at afbøde mit stød, al kraften rammer i bunden af skeden. Jeg nyder hendes skrig og klynk. Hendes krop har vænnet sig lidt mere til belastningen, hun er ikke helt så stram mere, og kan tage næsten det hele ind.
Læs novellen - KLIK HER

OBS OBS OBS - Skribenten Anne havde lavet en fejl og sent siden den forkert version af Julelege for voksne, del 4. Du kan læse den korrigerede version HER

Mindgame, kapitel 4 - af CL
SM - 15.01.2019

Hun 'triumferede' en smule: "Nå, Peter du skulle vist have lettet trykket på 'hovedpinen'? Var det ikke det du var i gang med?" – spørgsmålet hang lidt sjofelt i luften. "Både og, men det venter." En ret konsekvent afvisning. Lene blev forvirret … "Jamen…" "Nej, vi kører videre" var Peters korte svar. Lene trak på skuldrene, "Ja, hvad pokker ved jeg". "Er det CL's beslutning? Har du snakket med ham?" "Lene…" Peter rynkede brynene en smule … "CL har helt klare planer og du er trygt overladt i min varetægt, så alle beslutninger er mine indtil du ser CL. Jeg forstår hvis du har problemer med det. Hverken jeg eller CL foretager overgreb, skader dig eller gør dig fortræd – men du skal være velkommen til at ringe til CL." "Nej Peter – det behøver jeg ikke – jeg er bare nysgerrig, lidt for meget måske. CL har nogle enkle men effektive sikkerheds procedurer, og jeg kan mærke at jeg kan være tryg ved dig."
Hun lagde hovedet på skrå og blinkede lidt med det ene øje.
Læs novellen - KLIK HER

Mindgame, kapitel 5 - af CL
SM - 15.01.2019

Lene havde nu lydigt afklædt sig og nød faktisk den varme sol der spillede lystent på hendes nøgne krop. Det gav en dejlig frihed at være uden tøj, og nå ja, Peter havde jo allerede set hendes køn, så der var ikke noget nyt under solen. Lene kunne dog undertiden føle sig mere afklædt hvis kun hendes bryster var synlige, men ham, Peteren, var da en fyr, der kunne respektere, tænkte hun. "Hvor er det højreb, du snakkede så lystigt om Peter, her er da ikke noget kød, bortset fra krydderpølserne?" Lene lod sig igen gribe af en lettere forvirring. "Jo, der ER kød, og der ER reb, vent nu bare." Peter skraldgrinede. Det gik op for Lene hvad Peter mente: "Så jeg er kødet, rebene hænger der, men hvor kommer højreb ind i billedet? – Skal jeg op at hænge? Aahh … vent.

Læs novellen - KLIK HER

Gæsten - af Kelga
Utroskab - 12.01.2019

Hun suttede og slikkede så op og ned ad skaftet, tog så meget af hovedet ind i munden hun kunne, hvorefter hun legede med den lille revne der var på pikhovedet, sådan fortsatte de et stykke tid, de nød, at pirre hinanden. Så rejste Bo sig, han drejede Lone, så hun lå på knæ. Han bankede så pikken ind i hendes kusse bagfra, Lone skreg af smerte og glæde, den kom halvvejs ind i et hug, men derefter måtte han arbejdet længe og hårdt, før var den i bund. Samtidig med, at han kneppede hende, begyndte han at lege med hendes røv, han æltede ballerne, og begyndte, at føre fingrene ned til hullet, han listede en finger ind, Lone stønnede, det hele deromme var meget spændt på grund af pikken i kussen
Læs novellen - KLIK HER

Julelege for par, del 3 - Opvarmningsrunde - af Anne
Jul - 12.01.2019

Henrik grinede: - Hos os var der én, der listede rundt i mørket og tog mange af os drenge på pikken og på røven. Vi nød berøringen, men snakkede en del om, hvem af pigerne, det kunne være… vi håbede på, at det var Mette eller Henriette, som de flotteste og frækkeste piger hed, men vi fandt aldrig ud af det, indtil vi havde klassejubilæum i sommers.
Læs novellen - KLIK HER

Julelege for par, del 4 - Mørkeleg for voksne - af Anne
Jul - 12.01.2019

Jeg greb ud i mørket, min hånd ramte en pik, jeg mærkede efter, den var vældig tyk, men også lidt kort, så den måtte sidde på Carl. Hans arme greb om mig og han klemte mig. Carl er ikke den af mændene, jeg er mest optaget af, men lige nu var jeg klar til hvad som helst, så jeg pressede mig underliv ind mod hans og bevægede det provokerende i cirkler mod hans hårde, tykke kæp. Carl grinede: - Skønt, Alice, skønt! Og greb om mine baller og pressede mig hårdt ind mod sig. En god fornemmelse. Skønt Carl på en måde plejede at frastøde mig en lille smule, var der netop i det her, at jeg på en måde ikke kunne lide ham, men alligevel pludselig måske skulle dyrke sex med ham, og jeg måske skulle have lige præcis denne korte tykke stang op i mig noget ekstra perverst og ophidsende.
Læs novellen - KLIK HER

Mit livs sidste knald, del 1 - af Anne
Utroskab - 08.01.2019

I mit tilfælde blev min kone ramt af en depression, der fjernede hendes lyst til alt seksuelt, og den var ikke vendt tilbage. Jeg elsker min kone og vi har et meningsfuldt ægteskab, men hvor jeg stadig har en stærk og umiddelbart lyst til kys, kærtegn og sex, føler hun ingen trang til andet end det helt overfladiske. Jeg skal ikke nægte, at den vedvarende afvisning har tæret på mig. Lysten er der stadig, men jeg bryder mig ikke om tanken om massagepiger eller tilfældige sidespring. Så jeg har levet med frustrationen. Pia på sin side har en dygtig og egentlig ganske rar mand, men han er opslugt af sine forretninger og ser hende ikke. Hun er ellers så sød, køn og appetitlig, så det er svært at forstå.
Læs novellen - KLIK HER

Mit livs sidste knald, del 2 - af Anne
Utroskab - 08.01.2019

Pia begyndte at kæle og onanere på min manddom, der langsomt rejste sig og blev stift, blodfyldt og dunkende. Vi smilede til hinanden. – Det er skønt, det du gør, hviskede jeg. – En erfaren kvindehånd på rette sted.
Åh, hvor havde jeg savnet denne intime berøring. Følelsen af en kvindes ultimative anerkendelse af mig som mand. Jeg lagde hænderne bag på Pias pragtfulde bløde baller, kærtegnede dem langsomt og omhyggeligt, først blidt, siden mere hårdt og krævende. Fornemmelsen af det bløde, levende kvindekød under mine hænder gjorde mig ophidset, samtidig med at Pia fortsat glad og smilende legede med min pik.
Læs novellen - KLIK HER

Kirsten, del 2 - Lis - af Kelga
Utro - 03.01.2019
- Hvad helvede har du lavet din hore kælling, skal du nu til at ligge ude og hore hver nat, det bliver der ikke noget af, du kan få et lag tæsk, råbte han.  Kirsten kikkede på ham, - Hvis du havde været et mandfolk i stedet for et skvat, havde vi ikke stået her nu på denne måde. - Hvad mener du, sagde Knud. - Vil du gerne vide det, spurgte Kirsten. - Ja tak, sagde Knud. Kirsten trådte helt tæt til ham, tog ham mellem benene og klemte til. - Hvis denne lille regnorm, der er for lille til at kaldes en pik, havde gjort et ordentligt stykke arbejde, havde jeg ikke gået i byen
Læs novellen - KLIK HER


NYHEDSBREVET

TIL- og AFMELDING

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så bliver du løbende orienteret om ændringer på siden og hvad jeg finder på at omrokeringer.
Indtast din e-mail og tryk på ordet 'Tilmeld'
 

Indtast din e-mail:

Tilmeld - Frameld
Det er også her du afmelder din e-mail hvis du ikke vil modtage mere fra Naterotik.dk
Indtast din e-mail og tryk på ordet 'Frameld'

VIGTIG INFORMATION

Bruger du "Spamrats" kan du desværre
ikke modtage sidens nyhedsbrev


Andre sider under Nannas domæne:


Erotiske julekalendere i mere end
10 år - Erotiske julenoveller


Siden om primært SM, bondage, fetish mv.
Nannas egne noveller, samt SM noveller fra læserne

Herregården, del 9, Katrine 2 del - af Albert
Plus 1 - 03.01.2019
”Skal hun have hjælp med tælleriet – eller er der andet man kan være behjælpelig med”? Andersen stod pludselig bag hende og hviskede. Hun blev forskrækket, hun havde slet ikke hørt ham komme, men blev samtidig varm, det var snart længe siden hun havde besøgt ham på hans kammer, en aften hun tænkte på med stor glæde. Næsten 3 uger var der gået siden deres hyggestund med ragekniven, hun havde tænkt at hun måtte have fat i Andersen, så han kunne gøre det igen, hendes kusse var begyndt at få lange hår igen, og hun havde virkelig nydt følelsen af at være helt glat. ”Lidt hjælp kan man altid bruge, hvad laver Andersen hernede”? ”Henter vin til middagen, og nyder synet af Katrines bagdel
Læs novellen - KLIK HER

Kollektivet Bollefryd, del 1 - Hor og hår -  af Anne
Par/1 ekstra - 03.01.2019
Suzanna var en lidt mut pige med langt, glat brunt hår, vred på samfundet og undertrykkere, selv til festerne gled hun rundt med et konstant utilfreds udtryk. Det forhindrede hende heldigvis ikke i at smide sin bluse og stikke brysterne provokerende tæt på. Jeg tog et godt kig på dem, de to appelsiner var langtfra Lones størrelse, men som Suzanna selv hårde og provokerende og ude på ballade. Lidt overvældet lagde jeg en arm om hver pige og trak dem ind til mig, så jeg kunne mærke både Lones store, bløde bryster og Suzannas lidt mindre, men faste bryster med strittende brystvorter mod min nøgne hud. Suzanna lænede sig frem og tungekyssede mig, hun havde en lidt hård og bitter smag af tobak og en lidt aggressiv måde at stikke tungen ind i min mund, men lækkert var det. – Je’ bli’r altid så li’erlig, når jeg har røget, fnisede Lone glad og rakte hånden ned mod mit skridt. – Må vi itt’ se, hvad du har til os, Rolf?
Læs novellen - KLIK HER

Orgastisk mindfuck - af CL
SM - 03.01.2019
"Smid tøjet og kom herover – så skal jeg give dig en bragende orgasme". Hun nærmest hopper lidt chokeret i sofaen og en smule stammende (samtidig med en fantastisk blussen i kinderne) udbryder: "Ja, men. Men hvad med den efterfølgende konsekvens?". Hun vil kort og godt vide om det så også betyder fast parforhold bagefter. "Nej – det er øjeblikkets inspiration og lyst som jeg finder indbydende at dele, og intet andet". Hun ved godt at den ikke er til diskussion – og jeg kan se på hende … vil hun have den nydelse, må hun hellere holde mund. Hun lægger tøjet, går ud at vaske sig og kommer ind i stuen mens hun fikserer blikket på mit lem. Hun får den ikke har jeg besluttet, men jeg signalerer den er et lokkemiddel.
Læs novellen - KLIK HER

Min storesøsters kæreste, del 1 - I seng med min storesøsters kæreste - af Anne
Ung sex - 03.01.2019
Så du er analjomfru. Vildt… jeg skal nok være sød ved dig. Thomas slikkede mig længe, så tog han creme på fingeren og lod langfingeren glide op. Langsomt og omhyggeligt arbejdede han med først én, så to fingre, fik mig til at slappe af og føle, at det var rart. Så rejste han sig op og tog om sit stive jern og med et enormt lystent ansigtsudtryk begyndte han at sigte efter det frække sted mellem mine baller. Jeg spredte benene alt hvad jeg kunne. Vi så hinanden dybt i øjnene, da han satte pikhovedet til mit numsehul og begyndte at trænge ind
Læs novellen - KLIK HER

Min storesøsters kæreste, del 2 - Da jeg kneppede kærestens frække lillesøster - af Anne
Ung sex - 03.01.2019
Den frække lille fisse kunne slet ikke vente med at få min stive pik op i sig, så hun greb ivrigt efter jernet og begyndte at lede mig. Skøn fornemmelse at have en lille kvindehånd til at vise vejen. Jeg så Julie ind i de kønne blå øjne, da jeg gled op mellem hendes vidt spredte ben, ind i den lille, frække dåse. For pokker, hvor var hun dejligt stram og snæver. Jeg stødte hurtigt helt i bund og begyndte at kneppe. Det var en liderlig tanke, at jeg nu kneppede Julies kusse med den samme pik, der kun ti dage før havde været oppe i hendes storesøsters våde og varme revne.
Læs novellen - KLIK HER

Min storesøsters kæreste, del 3 - Da jeg kneppede min kærestes mor - af Anne
Ung sex - 03.01.2019
Lissy rejste sig og gik hen og lagde armene på mine skuldre og så mig ind i øjnene. - Lad os være ærlige. Er du til noget? Jeg har set, hvordan du har gået og kigget på mine store patter, når vi gik rundt her i huset eller når jeg lå og tog solbad. Hun fortsatte: - Min eksmand var alkoholiker. Først blev han ulækker og impotent, siden blev vi skilt. Jeg er træt af dildoer og massageapparater og jævnaldrende med halvslappe pikke og kunne godt tænke mig en ung, viril fyr i sengen, én med en hård og stiv pik. En ung tyr, som kan give mig en rigtig ridetur
Læs novellen - KLIK HER

Min storesøsters kæreste, del 4 - Mere sex med min kærestes mor - af Anne
Ung sex - 03.01.2019
- Tag den, din gamle luder! Er du bare så piksyg, hvad? Din frække tæve… du skal bare få så meget pik… bliver du bare så våd i fissen, så snart du ser en mand… jeg skal vise dig… Jeg klaskede hende hårdt på højre balle, så den dirrede. - Du kan bare ikke få nok, din liderlige kælling. Men jeg skal gennempule din frække kusse… det er vel det, du gerne vil have? Hvad?
Læs novellen - KLIK HER

Tankelæsning - af CL
SM - 03.01.2019
Jeg: "Er det en babholder eller en hofteholder?" Hendes øjne bliver bestyrtede: "Hvor ved du det fra, hvordan kan du gætte det?" Hendes øjne signalerer total vantro … "Det kan du ikke være bekendt – jeg fik ikke en gang sagt den anden del af sætningen." Jeg: "Jeg kunne læse det i dine øjne! Jeg kunne se at det var pikant undertøj!" Hun: "Hvorfor pokker kan jeg ikke holde min mund." Noget beklemt som om hun er afsløret i en dyb og privat hemmelighed (hvad hun jo i øvrigt er): "Det er en hofteholder… Jeg er åbenbart nem at læse som en åben bog."
Læs novellen - KLIK HER

December - 2018
Fra den 8-24 december blev nedenstående 19 noveller bragt
som en slags "julekalender"

Juleforberedelser på Gunnarsholm, del 1 - af Jens K.
Jul - 22.12.2018
-
Ja, vi forstår det jo nok ikke, men der findes virkelig personer, der finder lyst i at blive misbrugt seksuelt! fastslog godsforvalteren – se f.eks. på hende baronessen… hun finder faktisk stor glæde i at få sin kusse vist frem og blive misbrugt af en fremmed mandsperson – eller for den sags skyld også af en rigtig liderlig kvinde. Det har vi ved flere lejligheder gjort her i ”legestuen”, kundgjorde han så med nærmest begejstret stemme og pegede igen på Eva. - Vi skal bare lige have baronen her gjort ukampdygtig.
Læs novellen - KLIK HER

Julefesten på Gunnarsholm, del 2 - af Jens K.
Jul - 23.12.2018
- Hun bliver så djævelsk liderlig, når hun får lidt af denne vidunderlige drik, sagde godsforvalteren og gav Hanne et ret høreligt klask på den en af hendes faste og struttende patter. - Er det ikke rigtigt? spurgte han og nappede fat i Hannes stive brystvorte, som med al tydelighed viste, at ”den lille grønne” ikke havde været virkningsløs. - Tøsen er i øvrigt til alles rådighed, I må også godt mærke efter om hun også er liderlig i kussen! sagde godsforvalteren, men vent lige til der er ryddet pænt op, fortsatte han og bevægede sig rundt blandt gæsterne med sin grønne housecoat åben foran, så han både lidt pralende og dominerende havde lejlighed til at demonstrerer sin store og stive pik.
Læs novellen - KLIK HER

Blind date - af Hairulf
Jul - 19.12.2018
Da jeg senere kom ind i stuen, kom Lars og Mette mig smilende i møde og sagde i munden på hinanden at nu ville de takke mig for julegaverne. Lars satte sig på en stol, mens Mette omfavnede mig og kyssede mig ret så lidenskabeligt. På et øjeblik havde hun fået løsnet mit bælte halet mine bukser ned. Jeg blev ærlig talt noget overrasket og forskrækket: Hvad tror I Susanne vil sige til det her, og hvad med Lars?” indvendte jeg; men de svarede med igen i munden på hinanden at det var Susannes forslag, og at Lars var noget af en kigger, han elskede at se på. På et øjeblik var jeg klædt af til skindet, så smed Mette tøjet, vendte ryggen til mig og lænede sig ind over den stol Lars sad på. Jeg havde frit udsyn til hendes lille stramme røv og kussen, som gabte indbydende
Læs novellen - KLIK HER

Julius med sækken fuld - af Mizze Munther
Jul - 09.12.2018
Efter maden, da Julius sad på slagbænken og nød en pibe tobak, kravlede Karma op på skrævs af ham, og trykkede sin barm mod hans brede bryst. Karmas lille spidse tunge gled om hendes læber, og snart også om Julius, hvor den opfordrede til endnu en leg. Julius kunne mærke, hvordan der igen kom liv under bukseklappen, hvor manddommen spirede frem. Også den hellige Karma kunne mærke livet gro, og raskt fik hun lukket knapperne i bukserne op, så manddommen igen kunne vokse frit. Helt fri fik den dog ikke lov at være, for Karma hev op i særken og sænkede den hellige gral ned over den. Først lod hun manddommen synke helt i bund, og da hun mærkede, hvordan den fyldte hende ud, begyndte hun i langsomme roterende bevægelser at bevæge sig.
Læs novellen - KLIK HER

Julius, Karma og julegåsen - af Mizze Munther
Jul - 08.12.2018

Pigens kamp med gæssene havde givet hende blussende røde kinder, og de tykke gule fletninger havde givet slip på adskillige store krøller. De store blå øjne stod fulde af tårer, som truede med at løbe ned af kinderne. I lommen havde Julius en visk havre fra sit sidste leje, og med denne i sin store næve satte han sig på hug mellem fjerkræet, som han med en stille brummen lokkede til sig. Sagte spurgte han pigen, hvilken gås hun skulle fange, og lige så sagte sagde hun at han bare skulle vælge de to fedeste.
Læs novellen - KLIK HER


SERIEN: JULELEGE FOR EVENTYRLYSTNE KVINDER - 10 AFSNIT - AF ANNE

Del 1 - En aften uden mænd  - Jul - 10.12.2018
Så var det min tur: - Det var til min fysiklærer i 9. klasse. Vi havde et hemmeligt og meget forbudt lærer-elev forhold. Vi boede i en forholdsvis lille by, men det var let at snige mig ind til ham uden at nogen så det. Han ville gerne i seng med mig, men var også omhyggelig med ikke at lægge pres på mig og til sidst havde jeg så meget lyst, at jeg gav efter. Det var inde i hans seng, efter at han havde kælet længe og omhyggeligt for mig. Han var sød og omsorgsfuld, så det var nok den bedste introduktion, som man kunne få.
Læs novellen - KLIK HER

Del 2 - Hvad tænker du på når du knalder  - Jul - 11.12.2018
Inde i mit hoved så jeg de to i sengen med Erik bagved Janni, og hvordan han ville trække i min venindes sorte, glatte hår og tvinge hendes hoved opefter, mens han stødte i bund. Der var næsten altid et lidt kinky twist på, når Janni fortalte. Mon det var sandt eller var det noget, hun fandt på for at provokere os andre? Det var også Janni, der stillede det næste spørgsmål: ”Hvem tænker I på, når I knalder med jeres mænd?”  - Ja, for I vil vel ikke bilde mig ind, at I har den samme mand i hovedet, som I har mellem jeres ben, fnisede hun.
Læs novellen - KLIK HER

Del 3 - Hvad er det frækkeste sex I har lavet? - Jul - 12.12.2018
Erik satte sig bag mig, jeg kunne mærke hans stive pik og hans tunge åndedræt. Han begyndte at kæle for mine bryster, mens vi så Heinrich og Ursula gå hårdere og hårdere til den. Efter at Heinrich et stykke tid havde haft bearbejdet Ursulas mis og haft et par fingre oppe i hende, klynkede hun: -Kom med den! Den tyske kvinde lagde sig i doggystilling, manden satte sig bagved og begyndte at trænge op i hende. Eriks fingre havde i mellemtiden fundet vej til min revne, jeg var pjaskvåd af ophidselse af det frække syn. Så mærkede jeg, hvordan min mand tog et fast greb om mine hofter
Læs novellen - KLIK HER

Del 4 - Har I været utro? - Jul - 13.12.2018
Min krop skreg efter berøring, så jeg lavede det sædvanlige gamle nummer med at bede ham om at smøre mig ind i solcreme. Det føltes lækkert med hans stærke hænder på min krop, de gik mere og mere på opdagelse, på skuldre, lår, antydelsesvis baller og bryster, men det blev så voldsomt, at jeg blev enig med mig selv om, at nu måtte det holde. Så jeg rejste mig, sagde tak og ville tage overdelen på, men Hans’ blå øjne hvilede på mig og med rolig stemme sagde han: - Skal vi være ærlige over for hinanden… har du ikke lyst til noget mere?
Læs novellen - KLIK HER

Del 5 - Hvad vil jeres mænd helst have i sengen? Jul - 14.12.2018
Pigerne hvinede og klappede inden Lis fortsatte: - Henrik? Han tænder på forretninger! Også i den grad! fortalte Lis. Hvis han været ude at lave forhandlinger for sit firma og det er gået godt, så kan man roligt regne med at han har et ordentligt jern på når han er derhjemme – det siger ikke så lidt, I ved fra vores ture til stranden, hvor stor hans pik er, han er jo aldrig ked af at vise den frem.
Læs novellen - KLIK HER

Del 6 - Karin tager sin mand bagfra - Jul - 15.12.2018
Nogen gange skal Carl ned på knæ og sutte på dildoen først og mærke, hvem det er, der bestemmer! Så smører jeg dildoen ind, så den er glat og kan gå ind uden modstand. Nu vender jeg så igen Carl med ansigtet mod væggen eller lægger ham på alle fire i sengen, inden jeg fører Sorte Slyngel ind mellem hans baller. Langsomt og nydende, mens jeg taler hårdt og frækt til ham om: - Ved du hvad du er Carl? Du er min lille tøs nu... og nu vil jeg udnytte din røv, din lille tæve!
Læs novellen - KLIK HER

Del 7 - Tør du lege med? Jul - 16.12.2018
I virkeligheden ramte filmen med pigernes seksuelle leg en hemmelig drøm hos mig om at lege med andre kvinder og at blive rørt ved, kysset og slikket af andre kvinder. Men jeg havde aldrig forestillet mig, at det nogensinde skulle blive til noget, jeg selv var en del af. Lis og jeg overlod det til Janni og Karin at lave spillereglerne, finde legetøj og terninger, mens vi ryddede lidt op og småsnakkede lidt nervøst om dit og dat, børstede tænder og friskede vores duft op.
Læs novellen - KLIK HER

Del 8 - Hænder og nøgenhed alle vegne - Jul - 17.12.2018
Næste omgang kom vibratoren i spil igen, denne gang i de nedre regioner. Vi fik alle en skøn omgang mellem benene med den lille, højrøde hjælper, inden vi gik over til at slikke hinandens fisser i tur og orden. Karin skulle slikke mig i et minut, og jeg fandt ud af at hun var ganske dygtig til at bruge sin tunge og havde en veludviklet teknik med at suge. Og så var der på en eller andet noget ophidsende perverst ved at have sex med hendes lille, spinkle kvindekrop, som at have en ung dreng liggende mellem benene. Ekstra perverst, fordi hun var så stilfærdig og artig til dagligt.
Læs novellen - KLIK HER

Del 9 - Min veninde tog mig bagfra med strap-on'en - Jul - 18.12.2018
Jannis kælne kvindefingre bevægede sig målbevidst ind mellem mine lår og fandt frem til revnen. Hun kælede skønt for min klitoris og åbnede skeden, selv om den nu ikke behøvede meget opmuntring, den var våd efter Karins tunge og mine egne safter. Så mærkede jeg det kølige hoved på dildoen Sorte Slyngel mod mine kusselæber, mærkede, hvordan Janni lod den velsmurte stang glide langsomt ind, mens Karin og Lis heppede.  Ja, tag hende, Janni. Giv hende din pik! Centimeter for centimeter spilede den sorte silikonestang mig ud på en skøn måde, indtil den nåede helt i bund.
Læs novellen - KLIK HER

Del 10 - Finalen - Jul - 19.12.2018
Janni spændte kroppen og løftede underlivet fra gulvtæppet, jeg prøvede at følge med og lige pludselig så jeg Jannis frække lille numsehul foran øjnene på mig. Uden at tænke videre satte jeg munden til og lod tungen bore sig ind i åbningen i stjernen.  Min skønne veninde hvinede og grinede af ophidselse på en måde, der gav mig lyst til at gå videre
Læs novellen - KLIK HER


SERIEN: 4 MÆND KOMMER HJEM -2 AFSNIT - AF ANNE

4 mænd kommer hjem, del 1 - af Anne
JUL - 20.12.2018

Jeg smed mig på maven på sengen, vippede lidt med måsen og underlivet og trak trusserne en smule ned, så det øverste af ballerne var blottet. Jeg fløjtede, kiggede på ham med Bambi-øjne og sagde: - Hvad så, Jan, er du til noget? Det var vores ældgamle signal om, at jeg er tilgængelig. Jeg havde ikke brugt det længe, men denne aften var det vigtigt for mig, at han skulle mærke, at jeg havde lyst. For at han ikke skulle være i tvivl fortsatte jeg: – Du må gøre alt ved mig, som du har lyst til… du må også godt i numsen, hvis du vil…
Læs novellen - KLIK HER

4 mænd kommer hjem, del 2 - af Anne
Jul - 21.12.2018

Jeg satte den sorte strap-on-dildo op foran øjnene på Carl og sagde:
- Nå, lille ven, nu skal du have denne her op i dig? Du skal få, skal du, en ordentlig omgang, som du har fortjent… Gad vide, hvad Carl ville tænke, hvis jeg fortalte ham, at den samme sorte dildo havde været dybt begravet i mine tre bedste veninders fisser foruden min egen? Tanken ophidsede i alt fald mig selv en del og jeg gennemlevede i tanken de vilde rideture, vi piger havde givet hinanden efter tur.
Læs novellen - KLIK HER

SERIEN: JULELEGE FOR PAR - AFSNIT - AF ANNE

Julelege for par, del 1 - Gruppesex i sommerhuset - af Anne
Jul - 24.12.2018

- Jeg har drømt om at være prinsesse på en sydhavsø, hvor jeg har hørt, de har et frugtbarhedsritual. Øens indbyggere holder en kæmpefest og kernen i ritualet er, at kvinderne trækker tøjet af mig og jeg bliver lagt nøgen på ryggen på et bord midt i det hele. Alle stammens mænd står nøgne omkring mig og onanerer. De står tæt sammen, ophidsede og stønnende og leger med deres mørke, stive pikke, lige fra den yngste til høvdingen.
Læs novellen - KLIK HER

Julelege for par, del 2 - Den stiveste pik i saunaen - af Anne
Jul - 24.12.2018
– Du har en lækker røv, hviskede han. Jeg er vild med den... Hans ord tændte mig yderligere, så jeg lagde armene om hans hals og pressede mig ind mod ham. Han måtte gerne tage mig… nu… Jeg kiggede ned og så, hvordan hans nøgne lem havde rejst sig til fuld størrelse, det lyserøde pikhoved grinede ligesom frækt op imod mig. Jeg havde stor lyst til at røre ved det, men lige nu skulle vi kvinder bare tage imod, men mon nogen af de andre ville se, hvis… – Så, piger, nok se, men ikke røre ved legetøjet… endnu! lød Jannis stemme: - Først skal pikken vises, siden skal den spises, ved I nok…
Læs novellen - KLIK HER