NATEROTIK.DK
 

Naterotik.dk
Erotiske noveller af høj kvalitet

Velkommen som læser på Naterotik.dk

Her finder du noveller af af høj kvalitet. Dvs. at der er læst korrektur på samtlige, og at novellerne er fundet acceptable til at bringe på denne side.

Af personlige årsager er det ikke længere muligt at indsende noveller til siden, men med sidens henved 4.500 noveller, modtaget i perioden 2002 til 2018, skulle det nok være muligt at finde noget i en ønsket kategori.

Siden ligger dog ikke stille, da der løbende vil blive flyttet noveller fra en af mine andre sider og over på Naterotik, ligesom forsiden bliver ændret i takt med denne omrokering.

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse på siden

Nanna Naye
Webredaktør og ejer
April 2018


August - 2018

All inclusive, del 3 - af Robert69
Aldersforskel - 20.08.2018

Et langt, lykkeligt AAAAAAH undslap hendes læber, da jeg kørte pikken hele vejen op mellem hendes saftglinsende skamlæber. Grådigt og utålmodigt, men dog så forsigtigt og musestille som overhovedet muligt. Altså i det første minuts tid. Så vandt liderligheden, jeg stødte igennem, som et dyr, som en djævel, som en besat, fisseforelsket teenagedreng, med sammenbidte tænder. Højlydte, våde klask fyldte det rungende bruserum. Fuck, hvor jeg elskede at kneppe hende! Vandet rendte ned over hendes ryg, og sprøjtede til alle sider, dér, hvor jeg bankede ind og ud. Jeg skulle stramme mig an for ikke at bryde ud i hulemandsagtige sejrsbrøl. Birgitte behøvede ikke at stramme sig an, hun var allerede så stram at hvert eneste stød i hendes smalle sprække var umuligt at nyde uden at sætte lyd på. Og det var så dér, at svømmebadets ejer pludselig stod i døråbningen.
Læs novellen - KLIK HER

All inclusive, del 2 - af Robert69
Aldersforskel - 15.08.2018

Filmen fra i går blinkede for mit indre blik, og min dovne morgenfede blev langsomt men sikkert til et ordentligt jern. Sådan føltes det i hvert fald, jeg måtte hellere lige se efter. Jeg slog dynen til side, og ganske rigtigt. Der stod den, helt morgenfrisk og spilleklar. En fuldblods kæmpepik. Jeg greb straks fat i den, og begyndte at onanere heftigt. Det var føltes skønt, og der ingen grund til at lade være. Jeg mener - når nu den stod lige der foran mig og var indenfor rækkevidde. Så var det da dumt at ikke at bruge den. Jeg indrømmer, at jeg som enhver rask teenagedreng vel nærmest var forelsket i mit eget lem. Og som I nok efterhånden har forstået, så elskede jeg simpelthen at spille pik
Læs novellen - KLIK HER

Forretningskvinden tjekker udvalget
Kold forretningskvinde - hot sex, del 1 - af Anne
Job - 15.08.2018
I hotellets bar lod jeg igen blikket løbe rundt. Der var et par potentielle emner, men ikke noget overvældende, indtil jeg fik øje på en køn, mørkhåret mand med skæg, der sad ved baren. Lidt lille til en høj pige som mig, men han havde et muntert glimt i øjet, det gjorde, at jeg syntes at han var værd at checke ud, så jeg gik hen til baren og kontaktede ham: - Undskyld, så jeg ikke dig i flyet i går fra København? Det var en kæmpeløgn, men et sted at begynde. Manden så op med kønne blå øjne, smilede og sagde, at det ikke kunne passe, for ganske vist var han fløjet hertil, men det var fra Lyon. - Så var det ikke os to, der mødtes, smilede jeg tilbage. - En skam, men vi kan jo gøre noget ved det nu, sagde han galant og fortsatte: – Må jeg byde på noget?
Læs novellen - KLIK HER

Hvad gør manden mens konen boller med sin elskerinde? - Det er aldrig for sent til pigesex, del 3 - af Anne
Pige/pige (mand) - 12.08.2018
- Kom nu, Frank, stik den ind, fnisede hun. Vi ved jo begge to, at det er det, du vil! Med to fingre åbnede hun sine bundløse trusser, så jeg kunne se hendes fisseåbning. Indtil da har jeg kun set Anette med en lille sort dusk, men denne aften havde hun barberet sig. Hun legede en smule med sine kønslæber. - Min fisse er din, hvis du vil, hviskede hun kælent i øret på mig. Uh, hvor det klør i den efter en stor, stiv pik og en mand, der ved, hvordan en kvinde skal have den. En rigtig mand, Frank… er det dig? Provokeret stak jeg en finger ned i damens bundløse trusser og åbnede hende. Hendes fisse var allerede godt våd og klar. Jeg kyssede hendes brystvorter gennem åbningerne i bh’en og bed lidt i de stive jordbær. Hun fnisede glad. - Sådan, Frank. Stor dreng! Nu skal du få, tøs, tænkte jeg ophidset. Kold og hård og liderlig indeni. Så vendte jeg den stilfærdige børnehavepædagog om mod køkkenbordet, studerede et øjeblik hendes bagdel og den fristende kusse, inden jeg stillede mig helt tæt bag hende og satte min pik op mod åbningen.
Læs novellen - KLIK HER

Hyggeeftermiddag med veninden - Det er aldrig for sent til pigesex, del 4 - af Anne
Pige/pige (mand) - 12.08.2018
- Nå, er du klar? Du føles rigtigt våd og åben. Det må være forventningens glæde. Nu trænger jeg op i dig… det må være sådan en mand har det, når han tager mødommen på en pige… - Mhhh… åh, forsigtigt, forsigtigt… åh, det er godt. Åh, det er skønt. Åh det er længe siden, jeg har haft sådan en op i mig… ja, sådan, du godeste! - Nå, det kan du godt lide, hva? Du trængte bare til noget pik? - Åh, for himlens skyld… giv mig den… du må godt gøre det lidt hårdere. - Gerne, min søde ven… sådan. Du skal få, skal du! - Du må gerne tale hårdt til mig. Det kan jeg godt lide. - Okay. Tag den, din bitch! Du skal få så meget pik, at du ikke kan gå den næste uge. - Åh ja, Gitte, tag mig. Giv mig din pik.
Læs novellen - KLIK HER

Voldtægt - af Leon59
Voldtægt - 12.08.2018
Conny som jeg jo tror, det er, bukker sit hoved ned over pikken, og fanger min strittende fallos, med sin åbentstående mund. Pikhovedet forsvinder ind i den varme mund, mens den ene hånd gnider op og ned af skaftet og den anden hånd leger med mine glatbarberede nosser. Men selv i min tågede tilstand fornemmer jeg, at der er noget forkert, ikke kun det, at Conny sidder og sutter pik på mig i vores venners soveværelse. Hvad hvis Sussi og/eller Poul pludselig kommer ind for at se hvordan det går, men det er også ligesom, at Conny slikker pik på en anden måde, end hun plejer. Endelig får jeg mandet mig op, trækker Conny væk fra min stive pik, og hiver hendes hoved op til mit eget, for at forklare, at det vi gør her, ikke er smart. Pludselig kan jeg i halvmørket se, at det ikke er Conny, der sidder her ved siden af mig. Nej det er Sussi, hun bukker sig ned til mit hoved, trykker sine læber mod mine, og lader sin tunge trænge ind i min mund, jeg kan slet ikke gøre modstand, fordi det er vanvittigt dejligt på min pik, som Sussi stadig onanerer, og så har hun en pragtfuld levende tunge.
Læs novellen - KLIK HER

Fræk trekant med min kone og hendes veninde - af Hanbull
1 ekstrea - 12.08.2018
Da jeg kom ud igen, havde de smidt den smule tøj, de havde på, og lå der dejligt nøgne begge to. Helle med lidt spredte ben, så jeg kunne se hende indbydende fisse, den glinsede lidt af hendes safter så hun var klar. Jeg skænkede dem et glas Rosévin plus et glas til mig selv, og nu hvor de var nøgne, smed jeg også boksershortsene. Min pik var næsten stiv, så den sprang frem som en trold af æske. Pigerne kiggede begge to, og Helle sagde; - Nå da, du er nok klar til at lege, hva’?” Det kunne jeg jo kun give hende ret i. Jeg satte mig og drak lidt vin af mit glas, medens jeg nød synet af pigerne. Det var skønt, jeg havde ikke set Helle nøgen før, så det var et dejligt syn. Lidt efter rejste Kirsten sig med lidt spredte ben og kørte en hånd ned over fissen, medens hun klemte sit ene bryst. Når hun gør det, ved jeg, hun er ved at være tændt
Læs novellen - KLIK HER

Dumme penge, del 7 - af Ham Dér
Dominans - 02.08.2018
På vej til bilen kom de forbi et lille anlæg. Andreas gennede dem ind, usikker på, hvordan han skulle tackle drejningen med Janne. Han fandt to bænke overfor hinanden og placerede pigerne på den ene. "Jeg har lovet, at du må få orgasme, Sørine," sagde han. Sørine nikkede. "Det må I sådan set begge," tilføjede han, "men ... når den første af jer er kommet, vil jeg ikke se flere fingre på fissen." Og med et grin, der var så bredt, at det kunne nå fra Svendborg til Marokko, satte han sig overfor. Janne var tydeligvis lamslået over beskeden. Utroligt nølende så hun sig omkring, spredte så benene og lod hånden komme til. Sørine var allerede over stepperne, havde trukket kjolen lidt op, sad med åben mund, lukkede øjne og hektiske fingre.
Læs novellen - KLIK HER

Dumme penge, del 8 - af Ham Dér
Dominans - 02.08.2018
Bind mig løs, jeg skal tisse,” hørte de pludseligt Janne klynke. ”Åh... skal du tisse,” sagde Andreas med påtaget medynk. ”Tror du, det er et rekreationshjem,” snappede han efter hende, så hun blev helt forskrækket. ”Ellers eksploderer jeg,” hævdede Janne. På en eller anden måde kunne Sørine godt se, at hun spillede. ”Nyd nu bare, at Sørine ser det hele,” foreslog Andreas, ”måske har hun jo også en idé om, hvad man kan lave med en pige, der ikke kan holde på vandet.” Det kom bag på både Sørine og Andreas, at Janne rødmede. Havde hun virkelig ikke gennemtænkt, at Sørine skulle se det? ”Men jeg skal virkelig,” peb hun. Sørine kiggede på Andreas, og de begyndte at grine. ”Det ved vi godt med alt det kaffe, du har drukket,” svarede Sørine. ”Men jeg mindes ikke, at jeg har set en voksen kvinde tisse i bukserne,” tilføjede hun. Så trådte hun helt hen til Janne og hviskede: ”Jeg ved ikke, hvilke planer Andreas har lagt, men jeg er helt sikker på, at du midt i den ydmygelse, du ved, kommer, er knaldhamrende liderlig. Er du ikke, tissepige?
Læs novellen - KLIK HER

All inclusive, del 1 - af Robert69
Aldersforskel - 02.08.2018

“Lad os kneppe, sagde jeg! LIGE nu!” Og med den indbydelse var jeg over hende som en hanhund. ”Mmm… Mmm! Endelig!!” råbte hun da jeg jokkede den i bund. Jeg trykkede mit bryst og min mave fladt ned over hele hendes ryg mens jeg pumpede løs, helt vild af lyst. Hun blev pulet nådesløst som en skøge på stamkundens lønningsdag. Birgitte stønnede lykkeligt og kastede hovedet fra side til side. Med en kraftanstrengelse, og en selvbeherskelse der overraskede mig selv, stoppede jeg op midt i et stød. Min sprængfyldte pik der stod saftspændt med alle blodårerne fremme og pulserede i den fantastiske, frigjorte ferie-fisse. Jeg nød synet af de forenede kønsdele. I den følgende stilhed, der kun blev punkteret af Birgittes gryntende hiven efter vejret sagde jeg “Jeg tror det her bli’r en SKØN uge!” - og så gav jeg hendes ene balle en syngende lussing, som startskuddet til slutspurten med en serie af endnu hårdere, højt klaskende stød.
Læs novellen - KLIK HER

Juli - 2018

Uden trusser til Oktoberfest, del 3 - af Anne
Aldersforskel - 06.07.2018

Denne dag havde været speciel. Anton og Peter havde dårligt kunnet tro deres egne øjne. Deres flotte storesøster, Heidi, havde lokket kroværten Josef ind i soveværelset, hvor hun først havde givet, den gamle liderbuk af en krovært, et solidt blowjob, derefter havde den gamle gris taget deres søster hårdt bagfra op mod vindueskarmen for til sidst at kneppe hende godt og grundigt i dobbeltsengen. Synet af den gamles rynkede, behårede røv, der gik op og ned mellem søsterens spredte ben havde været stærk kost, især da søsteren tydeligvis i fulde drag havde nydt at få en ordentlig omgang pik og havde hylet og skreget, da den gamle buk havde redet hende til en voldsom udløsning.
Læs novellen - KLIK HER

Uden trusser til Oktoberfest, del 4 - af Anne
Aldersforskel - 06.07.2018

- Nå, drenge. Kunne I tænke jer noget andet end at sidde på loftet og spille den af i vores vasketøj? Anton og Peter gispede forbløffet… hvor kendte kromutter deres lille hemmelighed fra? - Nå, det troede I ikke, jeg vidste? Jeg ved alt, hvad der rører sig her på stedet, sagde Irma Müller med en selvbevidst mine. Også at I sad oppe på loftet for et par timer siden og kiggede med, da min mand Josef gennempulede jeres smukke storesøster nede på værelset… den liderlige, lille tæve. Det gøs i drengene ved tanken om det på en gang skræmmende og fascinerende syn af den gamle kromand, der havde ligget mellem deres søsters ben et par meter under dem.
Læs novellen - KLIK HER

Uden trusser til Oktoberfest, del 5 - af Anne
Aldersforskel - 06.07.2018

Frau Müller grinede: -  I unge mænd er så hårde og faste i kæppen, dejligt for en gammel kone som mig at blive fyldt helt ud en ordentlig rambuk. Vis mig nu, at du kan bruge den. Og du, Anton, kom her… du har altid stirret sådan på mine bryster… kunne du tænke dig at komme til at kneppe dem? Ja, sådan, bare sæt dig ind over mit hoved, så du kan komme til. Anton stillede sig ind med et ben på hver side af kromutters hoved og lagde sit lyserøde pikhoved ind mellem Irma Müllers enorme bryster, tog et solidt tag i hver af dem og begyndte at lade pikken glide frem og tilbage mellem det bløde.
Læs novellen - KLIK HER

Øjne - af CL
Dominans - 06.07.2018

”Oohhh nej” … hun mærkede en lidt fugtig følelse hvor hun havde placeret sin bagdel. ”For pokker han kan gøre mig våd”. Hun tænkte tilbage på nogle af de stunder hvor hun havde været uden hans selskab, havde tænkt en smule på ham og umiddelbart havde mærket væden begynde at pible ud af hende. Hun følte ophidselsen, liderligheden og håbede at han ubetinget, og så nådesløs som han kan være, ville tage hende senere som belønning for hendes indsats. Men hun vidste udmærket samtidigt at slavinden ikke byder sin Hersker noget som helst. Hun kunne dog ikke lade være med at spille en smule på sin kvindelige charme og sit trods alt, let drilske sind. Da hun så at Herren igen kiggede på hende, sænkede hun sit blik en smule og nikkede næsten umærkeligt ned mod sit skød og håbede at han havde læst hendes appel.
Læs novellen - KLIK HER

Dumme penge, del 6,1
Dominans - 06.07.2018

”Janne bor tre huse væk. Janne og jeg har leget sammen hver sommer i flere uger, siden jeg kunne gå,” forklarede Andreas. ”Ja, far, mor, børn,” supplerede Janne med et lille grin. Kunne Sørine se en skygge af rødmen i Andreas' ansigt? ”Jeps. Og cowboyer og indianer,” supplerede Andreas. Sørine var sikker på, at Janne rødmede kort. ”Jeg tror nok, at jeg må sige, at Janne og jeg er meget tætte venner, når vi er i Truntebølle, men vi ser slet ikke hinanden resten af året,” forklarede Andreas til Sørine. ”Det er egentlig ret mærkeligt,” filosoferede han. Janne nikkede. ”Og nu er jeg i Truntebølle og læser til eksamen og har øl med,” tilføjede hun. ”Sørine er min kæreste,” oplyste Andreas. Og så tilføjede han, det, som fik Sørine til at tabe kæben: ”Og hun er min slavinde.” ”Ok,” sagde Janne, mest for at sige noget. Dette skulle hun lige tygge på. ”Og det var ikke sådan, at jeg sagde, at du skulle blive, vel Sørine?” spurgte Andreas. Hans stemme havde fået lidt snert. ”Nej, men jeg turde ikke,” mumlede Sørine. ”Det er lige meget, hvad slavepiger tør. De skal gøre, hvad de får besked på.
Læs novellen - KLIK HER

Dumme penge, del 6,2
Dominans - 06.07.2018

”Sørine, vi skal op,” fastslog Andreas. Elitesvømmer Sørine ærgrede sig lidt. Vand var hendes element. Men kom med op på stranden, hvor hun til sin overraskelse blev placeret bag noget buskads. ”Janne har fået lov til at få 10 minutter til at få dig til at komme. Det er din ene chance for orgasme i dag – efter din opførsel tidligere,” forklarede Andreas,” og tiden begynder nu.” Janne placerede sig mellem Sørines ben. Hendes tunge gik i gang med hendes klit. Den ene hånd tog ved Sørines bryster. Den andens fingre trængte ind i hende. Det hele var sådan set rigtigt. Og alligevel, så … føltes det ikke rigtigt. Janne havde ikke taget på det fra start. Men det kom hen ad vejen. Det blev sandt for dyden bedre. ”Jaaaaa... bliv ved,” råbte Sørine så stille hun kunne.
Læs novellen - KLIK HER

Juni - 2018

Uden trusser til Oktoberfest, del 2 - af Anne
Aldersforskel - 18.06.2018

Utålmodig, og bange for at den gamle gris kunne finde på at tage hende analt, stak Heidi hånden ned for at lede ham, hvilket også var det, som Josef havde håbet på. En lille pigehånd, der selv fører ens jern ind der, hvor den skal, det er sagen, tænkte han, da hans pikhoved begyndte at glide op i hullet mellem Heidis kønslæber. jenestepigen var lige så stram, som Josef havde håbet på, og han nød at trænge op i hendes varme og våde åbning. Han pressede på, og efter et par øjeblikke var han helt i bund. Kroværten begyndte at støde frem og tilbage, opstemt af synet af den unge piges struttende baller og hans eget lem, våd af Heidis safter, der gled frem og tilbage, ud og ind af tjenestepigens lille åbning i hurtigere og hurtigere tempo. Josefs tykke mave klaskede rytmisk mod Heidis fyldige numse
Læs novellen - KLIK HER

En tur på stranden - af Erotikelsker
I det fri - 18.06.2018

Han satte tempoet op og kneppede løs, men pludselig kom han til at trække sig for langt tilbage, og pikken forlod den dampende fisse med et lille svup, men fordi han var så godt i gang med hans kneppe bevægelser, ramte pikhovedet mod Charlottes lille stjerne, da han igen rykkede sig frem. Charlotte stoppede sit slikkeri af Iben og sagde så, ”Er du forsigtig, er det ok dit liderlige handyr!” Han blev overrasket over meldingen, men havde også lyst til at kneppe hende der, så han lod hurtigt to fingre komme op til munden og fik lidt spyt på fingrene, som hurtigt blev ført ned til og omkring den ventende stjerne. Hans pik glinsede stadig af de safter, den havde fået med sig fra fissen, så den behøvede ikke mere væske for at blive glat. Han satte igen forsigtig pikhovedet mod stjernen og pressede så stille og roligt til.
Læs novellen - KLIK HER

Swingersjov - af Finn P
Par/par - 18.06.2018

Han målte vægt højde og kropsmål. Bad mig sætte mig på briksen og undersøgte mig i halsen, lyttede til hjertet og tog blodtryk. Dernæst skulle jeg lægge mig på briksen, så han kunne trykke mig forskellige steder på maven og ind under trussekanten. Herefter skulle jeg sætte mig op på briksen efter jeg havde taget min Bh af, så han grundigt kunne undersøge mine bryster. Efter det skulle jeg også tage trusser af, og helt nøgen skulle jeg lægge mig på knæ på briksen, så han kunne tage min temperatur og efter at have taget en gummihandske på og smurt creme på, undersøgte han mig med en finger i anus. Til sidst skulle jeg lægge mig på ryggen med benene og i stativet, så han kunne foretage en gynækologisk undersøgelse. Der blev stukket et speculum ind, så han kunne se mig op i skeden, og han undersøgte mig grundigt med en finger i skeden.
Læs novellen - KLIK HER

Værtinden, del 1 - af Finn P
+1 - 18.06.2018

Minna havde en dejlig solbeskinnet have, som lå helt ugenert, og som jeg selvfølgelig fik lov til at anvende, og ofte læste jeg eller tog solbad i haven, og Minna gjorde det samme, og hvis vejret var til det lå vi begge splitternøgne i haven. Minna kiggede dog ofte i smug på min krop, når jeg vimsede rundt upåklædt eller tog solbad. Vi talte ofte om helt private ting. Jeg spurte en dag, om hun ikke savnede en mand i sit liv. Jo det gjorde hun ind i mellem, men hun havde lært at klare sig på andet vis med fingre og legetøj. Vil du se mit udstyr spurgte hun oplivet
Læs novellen - KLIK HER

Værtinden, del 2 - af Finn P
+1 - 18.06.2018

Jeg sad sammen med Jens i sofaen, men på et tidspunkt rykkede Minna over til os, så Jens sad imellem os. Minna var meget fokuseret på Jens’ bule i bukserne og kommenterede den, og da Jens ikke gjorde indsigelser, begyndte hun at kæle for bulen, hvilket ikke gjorde den mindre. Det er synd, den skal være spærret inde på så lidt plads, sagde hun pludselig, rejste sig op, spændte livremmen op på bukserne og hev dem ned til knæene, så Jens sad i underbukser, og man kunne gennem stoffet ane hans kæmpestore organ. Minna tog om den uden på underbukserne, og den fyldte bukserne ud. Så trak hun også underbukserne ned, så pikken vippede ud i det fri. Den vil jeg mærke, sagde hun, trak bukserne ned og lod sig sænke ned over Jens’ stive pik.
Læs novellen - KLIK HER

Swingersex i en sexgynge - Løven - af Carl Wilhelm
Alm. sex - 06.06.2018
- Åh, tag mig. Giv mig din store, sorte pik. Hårdere, hårdere. Jeg er plantageejerens fine datter, og du er Mandingo, den vilde, stærke slave. Det er frygtelig forbudt og rigtig skønt, du har trukket min lange, hvide kjole af og klædt mig nøgen ovre i stalden. Nu tager du mig og bruger mig… og jeg vil gerne. Åhh… jeg vil gerne… tag mig hårdt… åh… åh… Kit var helt væk i sine egne seksuelle fantasier, ligeglad med alle os andre, der stod omkring og nød det ophidsende show, mens hun og James kneppede som vilde. Anne stod i korsage bag Torben, der havde smidt bukserne. Hun onanerede langsomt på hans jern, der strittede lystent lige ud i rummet. Frank stod i skjorte og boxershorts bagved den høje, mørke Anette og havde den ene hånd på hendes venstre bryst og den anden nede i hendes små, bundløse trusser

Læs novellen - KLIK HER

Maj - 2018

Endelig alene - Det er aldrig for sent til pigesex, del 2 - af Anne
Pige/pige - 29.05.2018

Jeg flyttede mine hænder op på hendes guddommelige bryster og kælede blidt for dem og slikkede på den øverste del og ned i kavalergangen. Hun lagde hænderne om mine baller og pressede mig til sig. Jeg trak hendes bh lidt ned og lod tungen danse omkring de store, mørke brystvorter, tog dem ind i munden, suttede, bed lidt. De blev hårde og faste. Hun pustede mig i øret og slikkede min øregang. - Åh, Gitte, hvad er det du gør ved mig… det er skønt… men vær forsigtig! Jeg lagde hånden på Helles maveskind og mærkede hendes fine varme hud, så tog jeg mod til mig og lod den glide længere ned på hendes skridt uden på de fine røde trusser. Hun stivnede et øjeblik. - Slap af, min søde ven. Jeg skal nok være forsigtig, sagde jeg og kærtegnede den bløde hud på inderlåret. - Du er jo en slags jomfru, når det gælder andre kvinder. Vi tungekyssede længe igen, inden hun genert hviskede til mig: - Du må gerne tage min bh af, hvis du har lyst.
Læs novellen - KLIK HER

En fræk morgen - af CL
Dominans - 29.05.2018

Lige før hun drejer om hjørnet mod villaen, beslutter jeg at jeg godt kan nå at tisse før hun er tilbage. Jeg går lidt ind i den indkørsel jeg står i, lyner ned og letter presset i en busk. Aahhh, det medfører et stort lettet smil. Da jeg skal af med den berømte dråbe, kommer hun til syne om hjørnet. Af en eller anden grund vender jeg mig mod hende med pjorten i hånden. Havde nok glemt den og vendte mig nok instinktivt ved bevægelsen på hjørnet. Der er vel en tyve meter, men den afstand forhindrer hende ikke i at blive naglet til stedet. Hun stod fuldstændig stille, stirrer fascineret og ublufærdigt på pjorten, jeg havde i hånden. Jeg står vel selv en ca. 10 sekunder og kigger lige så fascineret på hende, som stirrer fascineret på mig med blikket fikseret på mit lem.
Læs novellen - KLIK HER

Et pars udvikling, del 8 - af Cobra
SM - 29.05.2018

Efter et stykke tid fik slaven besked på at rejse sig op og Lene kunne se at hans mørkerøde pik stadig stod ud i luften, fordi metalringen strammede så dejligt på den, og slaven fik nu besked på at kneppe Tøzen, det bedste han havde lært. Slaven gjorde som han fik besked på, men det var tydeligt, at hans pik var meget øm, og det gjorde derfor ondt hver gang han stødte ind i Tøzens fisse. Tøzen nød til gengæld at blive helt fyldt ud af den opsvulmede slavepik, og hun begyndte at bevæge sig over i den drømmende verden, hvor kroppen begynder at leve sit eget liv. Herren gik hen til Tøzens hoved og satte en ballgag i munden på hende, så lydene fra hende dæmpedes lidt. Slaven satte tempoet op, og det var lige som om, at han glemte, hvor øm hans pik var. Han begyndte i stedet for at fokusere på at kneppe Tøzen sønder og sammen. Pludselig kommanderede Mistress slaven til at trække sig ud af Tøzens fisse, til stor fortrydelse for både Tøzen og slaven, men det var kun for, at hun ville have slaven til at gentage brugen af hans opsvulmede pik i Tøzens lille frække hul.
Læs novellen - KLIK HER


April - 2018

Den sidste historie - af Hairulf
Fantasy (rollespil) - 26.04.2018

”Det var sørme godt, du så det, ellers havde jeg nok fået en forfærdelig ballade. Du er udtaget til eksperimentet.” ”Hvad for et eksperiment?” jeg var ikke rigtig med. ”Ja, firmaet går jo egentlig ikke ind for det der med sjælevandring; men det er da oppe i tiden, og man må jo følge med, så vi prøver om vi kan passe det ind. Kender du Patrick, ham der bor i nr. 132?” Ja, han var søn af den lokale bagerjomfru Jette og hendes mand Conrad, som var borebisse et sted i Vesterhavet. Grunden til at jeg vidste det, var at jeg købte brød hos Jette, og hun var umådelig snaksom. Patrick var vel en 14 - 15 år, han havde hilst på mig af og til, når vi mødtes, og smidt en snebold efter mig en gang, det udviklede sig til en egentlig ganske festlig  kamp, vi lo i hvert fald begge to, da vi blev enige om 'uafgjort', ellers vidste jeg ikke noget om ham. ”Du vågner op i hans krop i morgen. I vil være to om at dele kroppen, du vil vide at han er der; men han ved ikke at du er der. Efterhånden vil I 'smelte' sammen til én sjæl. Det er lidt klodset; men vi kan ikke gøre det anderledes lige nu.” Så var han væk og det var jeg også.
Læs novellen - KLIK HER

Serie: 4 mænd regnet inde, afsnit 2: Vi prøver alt - af Anne
Utroskab, mand/mand mv.  men registreres under mand/mand - 26.04.2018

Erik kiggede lige igennem os: - Okay… I er nysgerrige. Hvorfor ikke bare for en gangs skyld finde ud af, hvordan det er, her i det lukkede rum med venner, vi stoler på? Ingen vil høre om det. Lad os leve den ud. Er I med? Vi er jo ikke bøsser, men en mand har vel lov til at få taget trykket. Soldater ved fronten uden kvinder har da tit hjulpet hinanden for at holde det ud. Vi så på hinanden og nikkede tavst, Henrik, Carl og jeg. Det kunne være godt at få taget trykket. - Her er fire kort. To knægte og to konger. De to, der trækker knægtene, skal starte med at røre ved kongernes sceptre! Vi trak kort. Jeg sad med en klør knægt, Henrik med spar konge, Carl med ruder knægt og Erik med hjerter konge. Jeg skulle altså røre ved Henriks pik og Carl ved Eriks. Lidt forlegen, men også nysgerrig, rakte jeg hånden ud mod Henriks store, stive lem.
Læs novellen - KLIK HER

Serie: Vædderen, del 7: Catharina indvies som bordelpige - af Carl Wilhelm
Alm. sex - 26.04.2018

Brigitte kyssede sin mand på munden: - Glæder du dig til at prøve en ny fisse, min ven? spurgte hun. Francois nikkede og stønnede: - Ja, det bliver skønt at stikke den op i hende for første gang. - God fornøjelse, sagde hun med et sadistisk grin. - Giv den lille tøs, hvad hun har godt af! Anne og Brigitte satte Catharina op i sofaen, tog fat i hvert sit ben og trak det til siden, så hun sad fuldstændig åben for alles blikke. Marquisen, direktøren og jeg så på, da Francois satte pikken til fisseåbningen og begyndte at støde op i min spanske kæreste. Langsomt gled han op, centimeter for centimeter så vi hans skaft forsvinde op i hendes åbning. Catharinas ansigt var helt fortrukket i nydelse, efterhånden som Francois enorme jern fyldte hende op. Han trak sig ud igen, gled ind, først langsomt, så efterhånden fandt de en hårdere og hurtigere knepperytme.
Læs novellen - KLIK HER

Serie: 4 mænd regnet inde, afsnit 1: Vi fortæller alt - af Anne
Utroskab, mand/mand mv.  men registreres under mand/mand - 25.04.2018

Poyd leger med min pik og jeg tager Poyd på de små, faste bryster og røven, hun er flot og kælen, så jeg tænker, at nu var lykken gjort. Jeg lægger mig på sengen, Poyd tager pikken i munden og giver mig det vildeste blowjob, så jeg ser måne og stjerner, hyler og skriger. På et tidspunkt har hun smidt det meste af tøjet og vender enden til, jeg stiller mig bag hende og begynder at gnubbe pikken mod hendes baller. Men da jeg rækker hånden om på den anden side og tager hende på skridtet, ja, så er det altså ikke en glat damefisse, jeg får fat på, men en lille, stiv mandepik. Jeg er lidt rystet, men også liderlig. Poyd fortsætter med at gnubbe sig mod min ståpik, tager om den og sætter den ind mellem sine baller.

Læs novellen - KLIK HER

Kundebesøg med uventet udslag - af Muffi
På job - 24.04.2018
Det blev fikset, og jeg kørte, så jeg ville være hos kunden godt kvart i kl.16 så jeg lige kunne give priserne til Peter inden fyraften. Jeg kom ind og syntes, det så lidt tomt ud, men over i hjørnet kom den dejlige kvinde fra i formiddags frem. - Nå, siger hun, du kom hurtigt tilbage! Jeg smilede og svarede hurtigt at jeg bare måtte se hende igen. Hun lyste op i et stort smil og grinte lidt. - Jeg har et tilbud til Peter, men jeg syntes ikke, jeg kan se ham. - Nej han er smuttet, skulle til tandlæge her ved halv-4 tiden. - Nå for fan’ og øv, var mit svar retur. Så har du måske lukketjansen i dag? Jeg tænkte, at så kunne jeg jo lige snakke lidt med denne dejlige kvinde. - Ja, også i dag, jeg har ikke så meget, jeg skal nå efter job, jeg bor alene, og børene er store, så jeg nyder friheden. - Okay, svarede jeg retur, jeg blev skilt for lidt over 2 år siden, og har ikke haft travlt med at finde en ny kæreste, som du siger, nyder man friheden lidt. Hun så smilende op på mig og fortalte at hun også blev skilt for godt 4 år siden. Hun afbrød sig selv ved at sige, - Vil du have en kop kaffe?
Læs novellen - KLIK HER

Det er aldrig for sent til pigesex, del 1 - af Anne
Pige/pige - 23.04.2018
Inde i stuen var der gang i den. Den sorte ghaneser James havde fået anbragt den lille rødhårede Kit i sexgyngen og tog hende hårdt, mens vi andre så på. Det var et enormt ophidsende syn. Vi stod så tæt på, at vi kunne se James’ sorte stav trænge op i åbningen mellem Kits spredte ben under den røde mis, se den spinkle, lyshudede kvinde gynge frem og tilbage og hans mørke, stive lem glide ind og ud af hende, først langsomt og blidt, så hårdere og hurtigere. Folk omkring var stakåndede, mændene fik ståpikke og jeg kunne se våde pletter på kvindernes trusser. Kvinder og mænd rørte ved sig selv eller kælede og onanerede på hinanden, mens vi stirrede på det flotte syn af uhæmmet liderlighed.
Læs novellen - KLIK HER

Hjem fra Mellemøsten, Anette del 4 - Den hjemvendte
Utroskab - 01.04.2018

Vi kneppede først op ad væggen. Det var nærmest en papvæg, den gav sig ret meget under vore bevægelser, så Anette lagde sig på ryggen ind over mit skrivebord, med skrævende ben, så der var fri adgang til hendes dejligt våde fisse. Først fik hun et kraftigt slik på klitten, og så tungen ind i fissen, så langt den kunne komme ind. Derefter pikken tilbage i den dejligt våde skede, der kunne klemme og massere pikken, så den var ved at eksplodere. Jeg trak mig ud af Anettes fisse, og satte mig på kontorstolen med pikken pegende mod loftet. Anette satte sig ovenpå pikken, så den gik lige ind i fissen. Hun sad med front mod mig, så jeg kunne røre hendes hårde brystvorter, kysse hende på munden, og kæle for hendes baller. Det var en god position, den tillod mig at holde ud i længere tid, også selvom hun brugte sine skede muskler efter bedste evne
Læs novellen - KLIK HER

Uden trusser til Oktoberfesten, del 1 - Jeg har ingen trusser under min dirndl - af Anne
Aldersforskel - 01.04.2018

Heidi ventede på Josef i den smalle gang på kroens første sal. Den unge blonde pige trak i sine lange, lyse fletninger og så på kroværten med store blå øjne. – Åh, Josef, kommer du der? Der er noget, jeg skal tale med dig om. Kroværten Josef gryntede et eller andet og trak i sit buskede, grå overskæg. Han havde en kraftig anelse om hvad det var for en ”sag”, sådan som Heidi tydeligt var ved at spille op til ham. Heidi lod hænderne glide ned over sin veldrejede unge krop. - Har du for resten set min nye dirndl? Synes du ikke, den er pæn? - Jo, den klæder dig. Du ved, jeg kan godt lide kvinder i skørter, sagde Josef. Pigen trak lidt op i sin fine kjole, så Josef kunne se hendes kønne ben og ankler. Josef gryntede tilfreds. Heidi vendte sin fikse numse til og trak lidt længere op, mens hun vuggede med hofterne, - Sidder den ikke godt over enden?
Læs novellen - KLIK HER

Vinterbader - af Finn P
Par + 1 - 01.04.2018

Efter et varmt brusebad tog jeg håndklædet omkring mig og satte mig ind i saunaen, og Ulla fulgte hurtigt efter. I saunaen tog hun håndklædet af for at sætte sig på det, så jeg gjorde det samme. Hun snakkede uanfægtet videre, men pludselig kigge hun på mig og sagde, at jeg havde en flot krop og tilføjede lidt undseelig, imens hun kiggede ned på mig, at jeg også var veludrustet. Samtidig strøg hun mig henover låret. Jeg komplimenterer også hende for hendes velskabte krop. Jeg blev nu påvirket af den intime tone, så organet begyndte at rejse sig. Jeg blev lidt flov og prøvede at dække den til med et flig af håndklædet, men hun smilede blot og stak en hånd ind under håndklædet
Læs novellen - KLIK HER

Skumle planer - af CL
SM - 01.04.2018

Hvad Dorthe IKKE vidste, var at det netop var meningen at hun skulle komme for sent. Hvad Dorthe heller ikke vidste, var at hun på en måde hun aldrig tidligere havde og formodentlig aldrig fremover ville komme til at opleve, skulle stå skoleret for sin "brøde". Det at hun kom for sent, var en del af en seance i en helhed som Dorthe aldrig havde forestillet sig. Hvis det lykkedes Herren at få Dorthe til at komme for sent - ville det være grobund for præcis de idéer han havde for seancen. Dorthe vidste heller ikke at restauranten slet ikke eksisterede - og at Herren slet ikke havde snakket med en tjener - men med en af deres fælles venner. Og endeligt at Herren havde sat telefonen på medhør, så Dorthe levende kunne forestille sig arrangementet. Herren havde ladet som om han ikke vidste at Dorthe lyttede med.
Læs novellen - KLIK HER

Andet møde - af Cobra
Dominans - 01.04.2018

Sten tog nu Bh’en af hende, så hun stod med nøgen overkrop. Herefter arbejdede hans hænder sig vej op under nederdelen, først på de selvsiddende strømper, så på det bare stykke hud over strømperne, for til sidste at havne på hendes ydre skamlæber. Kirsten gispede og stønnede ”ja” og Sten trak hendes æg ud af fissen og slukkede det. Ægget glinsede af Kirstens safter, og hans satte det op til Kirstens læber og sagde til hende, at hun skulle åbne munden, så hun kunne slikke sine egne safter af ægget. Kirsten kunne tydeligt smage sine egne safter, og det ophidsede hende yderligere, at hun blev ydmyget på denne måde. Sten fjernede ægget, og stak nu først en finger, og bagefter to fingre, op i hendes fisse. Han kørte fingrene langsomt ind og ud, og Kirsten havde svært ved at stå stille. Tempoet blev sat op, og nu reagerede Kirsten både med støn og kneppebevægelser, der ikke var til at misforstå. Pludselig trak Sten fingrene ud af hendes fisse og stak dem i munden på hende, så hun kunne sutte dem rene. Kirsten stønnede højlydt imens hun slikkede hans fingre. Hun savnede sådan at få en orgasme, ville han dog bare give hende lov
Læs novellen - KLIK HER

At prøve en pariserrøv bagfra, Vædderen, del 6 - af Carl Wilhelm
Alm. sex - 01.04.2018

Det var en skøn fornemmelse at være indenfor, Brigittes røv klemte pragtfuldt om min stiverik, mens jeg langsomt trængte længere og længere ind i den sexede kvinde. Jeg nød det ophidsende syn at se det stive skaft forsvinde op mellem den lækre dames baller og høre hendes sagte stønnen. Jeg gav mademoisellen et par smæk på den højre balle, så den dirrede, Brigitte klynkede en smule, men om det var nydelse eller smerte eller begge dele, var ikke til at sige. Hun skubbede bagdelen en smule tilbage for at få min pik helt i bund. Min mave ramte hendes baller. Jeg greb i kanten af hendes sorte korset og begyndte at støde frem og tilbage. Langsomt ind og hurtigt ud.
Læs novellen - KLIK HER


Marts - 2018

Et pars udvikling, del 7 - af Cobra
SM - 09.03.2018

”Knep Slavetøzen så meget, du kan, uden at hun når at komme. Kan du selv nå at komme inden, kan du tage det som en bonus, men når Slavetøzen at komme, vil du blive straffet hårdt.” Slaven lod til at have et stort ønske om selv at komme, så han intensiverede sit arbejde med at kneppe Lene, og udnyttede, at Lene i et stykke tid havde været ud af stand til at opbygge sin egen liderlighed. Lene begyndte hurtigt at fokusere på hendes egen liderlighed, og det varede ikke længe, før hun var tændt helt, og hun begyndte at jamre og bede om pik til at fylde sin fisse, så hun kunne få forløst sin liderlighed. Da hun igen kunne mærke sin orgasme tæt på, stivnede Slaven og råbte sin forløsning ud i luften, imens han faldt hen over Lene, samtidig med at han fyldte hendes fisse med sit opsparede sperm.
”Nej, nej,” råbte Lene, ”I må ikke svigte mig igen, vær søde at hjælpe mig med at få en orgasme
Læs novellen - KLIK HER

Fra et Valentinsdag-brev, til en kæreste - fra E & E
Alm. sex - 08.03.2018

Mental terapi på højt niveau er det, at eje et lem, som står som en skulptur en time, uden anden fysisk påvirkning end nænsomme, blide, undrende berøringer af en hånd. Ikke et lem eller en pik som skulle masturberes for en udløsning. Det føltes helt overflødigt. Jeg nød at kunne være så stiv, så stor; at føle at jeg havde en manddom som var dig værdig. Ikke af sten, men af skind og blod. Varm, tør og svulmende, næsten smertefuldt godt.
Læs novellen - KLIK HER

Februar - 2018

Dumme penge, del 5 - af Ham Dér
Udnyttelse - 28.02.2018

”men der er noget, som jeg vil vise dig, mens du tænker over konceptet med en tæppebanker. Vil du?” Andreas så spørgende på hende, men nikkede og rejste sig lidt modstræbende og fulgte hende ind i soveværelset. Sørine pegede på en krog i en af loftsbjælkerne. ”Hvad har der hængt der?” spurgte hun. ”Er det ikke pudsigt, at der hænger en stærk krog næsten lige over midten på den frie gulvplads for enden af sengen?” Andreas kunne ikke huske, at der nogensinde havde hængt noget og var vist en smule forvirret. ”Øh,” sagde han, mens Sørine gik til vinduet – og tog ved gardinsnoren. ”Jeg synes, at det er lidt usædvanligt, at man har gardiner med gardinsnore i et sommerhus. Det passer ligesom bedre i en herregård. Og et enkelt greb, og de er taget af . Og brugbare i anden sammenhæng.” Sørine stod med en god meter reb med en kvast i hver ende i hånden. Og smilede vidende. Tykke bordeauxfarvede velourgardiner var måske usædvanlige i et sommerhus. Andreas kunne se pointen.
Læs novellen - KLIK HER

Teenagere i Thailand, del 3 - af Anne
Udnyttelse - 26.02.2018

Jeg snøftede ved tanken om, at den væmmelige, halvskaldede direktør Frederiksen om et øjeblik ville skille mine baller og stikke sit rynkede lem op bag i mig. Det ville sikkert gøre ondt. Og det var så ydmygende. - Så, Lullepige, sagde Frederiksen. – Op med humøret. Om et par dage beder du sikkert selv om det. Har du nogensinde prøvet det før? Jeg rystede på hovedet. – Nå, jamen så bliver det jo ekstra spændende. Tænk, at jeg får lov til at tage din mødom bagi. Ja, for din veninde er jo allerede blevet introduceret til endehullets glæder, ikke sandt Sisse? Hjemme hos Jesper i København, efter en diskotekstur? I hans soveværelse. Du var så fuld, at du dårligt vidste, hvad han gjorde ved dig… du var vist øm bagi et par dage efter… men ikke mere, end at Jesper fik lov til at gøre det frække ved dig igen ugen efter? Min ”nevø” sagde, at du havde en fræk og stram, lille tøserøv. Ja, du var vist selv begyndt at få smag for at få hans kæp langt op mellem ballerne, mente han.
Læs novellen - KLIK HER

Artemis, del 1 - af Pandora
På job (utroskab) - 26.02.2018

Jeg skulle måske tilføje, at jeg havde fundet læreplads ved en mindre privat virksomhed der lancerede skønhedsprodukter for mennesker med sart hud og allergiske tendenser og havde været en del af Artemis teamet i ca. 3 mdr. Jeg elskede mit job, jeg elskede mine kollegaer og min chef var en virkelig god chef, manden der nu pludselig havde vækket en interesse i mig jeg ikke kendte magen til. Hvad var øjeblikket der flippede skæbnemønten og indvævede denne mand i mit liv og min tankevirksomhed? En noget så simpel handling som mig der ramlede ind i ham på vej ud af elevatoren, mine mapper med dokumenter der savnede underskrifter fra ham, lå spredt omkring mig og Kion der venligt og hjælpsomt hjalp mig med at samle dem sammen igen. Denne nærhed med ham, duften af hans cologne, der uskyldigt sneg sig ind i min næse og fik mine mave muskler til at trække sig sammen i fryd, og de kastanjebrune lattermilde øjne der dernæst fængslede mig til stedet, var det der satte mig ud af kurs. Jeg var forlegen i lang tid efter, og at han smilede drillende til mig hver gang vores veje krydsedes, hjalp så sandelig heller ikke.
Læs novellen - KLIK HER

Artemis, del 2 - af Pandora
På job (utroskab) - 26.02.2018

»Jeg ta’r en drink i baren om en times tid, du kan gøre mig selskab, hvis du lyster.« Hans bløde stemme der nemt kunne forføre mig til at tro, han lagde mere i vores berøring i taxien end jeg turde antage, fik det til at sitre gennem kroppen i spænding.   »Det vil jeg meget gerne,« lod jeg ham vide, og med et kort nik vendte Kion rundt og begav sig videre ned ad gangen til sit eget rum. Jeg smilede ved mig selv, låste min dør op med nøglekortet og trådte ind i mit værelse. Rummet var ikke særlig stort, men det havde hvad der var behov for, seng, skrivebord, badeværelse og opbevaring til tøj – hvis dette var nødvendigt. Jeg gjorde mig selv den tjeneste at hænge mine kjoler op, så de ikke lå og fik folder i kufferten, og det gjorde det desuden også nemmere at komme til, hvis jeg tilfældigvis skulle bruge det lidt hurtigt.
Læs novellen - KLIK HER

Artemis,del 3 - af Pandora
På job (utroskab) - 26.02.2018

»Er I interesseret i en drink på cafeen ved siden af?« spurgte den ene af de to kunder, en nydelig ung mand der udstrålede fransk stil og ynde, og jeg så kort over på Kion.   »Selvfølgelig.« Kion kom med et venligt smil og vi bad om regningen, glad for jeg ikke kendte til prisen, men vidste den var skyhøj, førsteklasses restaurant, så intet var billigt. Kion var en sand gentleman, trak stolen ud for mig, førte mig ud til garderoben og hjalp mig i min frakke. Sammen med vores nye kunder, de to mænd, gik vi alle fire hen til nabobygningen og ind i den rummelige cafe, der viste sig at være en blanding af natklub og cafe, så der var allerede knald på. Jeg afleverede frakken i garderoben, Kion havde en hånd i min lænd mens vi fulgte efter de to mænd, der førte os hen til et sofahjørne der tilfældigvis lige var blevet forladt, til vores fordel, og vi satte os ned. Jeg nød, at Kion satte sig tæt på mig, tættere end chef og ansat ville sidde, men jeg nød det i fulde flor, kunne nu hvile skulderen i hans armhule og diskret læne mig mod ham.
Læs novellen - KLIK HER

Tid til at prøve en pariserrøv bagfra (Vædderen, del 5) - af Carl Wilhelm
Alm. sex - 26.02.2018

Jeg tog hårdt og mere brutalt fat på den lille, faste røv, Brigitte gav små henrykte lyde fra sig, også da jeg lod en finger glide ned i mellemkødet bagfra. Hun kunne åbenbart godt lide det, jeg havde gjort, for hun var klistrende våd mellem lårene. Mere vil have mere, så jeg listede to fingre op i den fristende, våde og varme fisse. - Hvad kunne du tænke dig? hviskede hun forførende i øret. Jeg svarede ved at lade en glat langfinger glide op i mellemrummet mellem ballerne, finde frem til hendes bageste hul og give det et let tryk. Hun fnisede. - Nå, så det kunne du, din frække fyr. Det tænkte jeg nok, da jeg så udtrykket i dine øjne… min mand siger ellers, at jeg har en rigtig lille, spids drengerøv… du er måske bøsse, siden du tænder på den… er der ellers andet? - Du er så satans provokerende… du skulle have en røvfuld… - Du tør ikke, lo hun hånligt
Læs novellen - KLIK HER

Første møde - af Cobra
Dominans - 26.02.2018

- Velkommen, sagde Sten, lad os gå indenfor. Han tog hende under armen og de gik ind på restauranten, hvor de blev henvist til et bord, der stod godt i fred fra de andre borde. Kirsten var glad for at hun havde fået en god velkomst og et dejligt kys, og hun kunne mærke at safterne i hendes fisse ikke holdt sig tilbage. Efter lidt småsnak sagde Sten, - Tag dine trusser af og giv mig dem. Kirsten gjorde, som om det var helt naturligt, hvad hun fik besked på, og rakte Sten trusserne, som han holdt op til næsen og sagde, - Du dufter dejligt, og jeg kan mærke, at dine safter er begyndt at væde trusserne. Trusserne blev lagt i hans jakkelomme. - Giv mig din fjernbetjening! Kirsten mærkede den øgede virkning i sit underliv, fandt fjernbetjeningen i frakkelommen og rakte den til Sten.
Læs novellen - KLIK HER

En sommer e-mail - af BHS
Analsex - 16.02.2018

Helt smidigt giver du efter og uhindret forsvinder fingrene ind i din lækre røv. Igen presser du imod og søger at mærke mine fingre så meget som muligt. Holder hånden i ro et øjeblik og nyder både synet og fornemmelsen, inden jeg trækker fingrene næsten helt ud og nu lader den tredie finger følge med ind. Du er på een gang både helt stram, men også dejlig åben og helt stille og roligt glider de tre fingre ind i dig, millimeter for millimeter. Det er dig, der styrer tempoet og med et jævnt pres sørger du for, at de snart er helt i bund. Da du mærker, at de ikke kan komme længere, ligger du helt stille et øjeblik, inden du begynder at vugge frem og tilbage og kneppe mine fingre
Læs novellen - KLIK HER


Naterotik.dk stoppede
for modtagelse af nye noveller
den 31.3.2018

Det er derfor ikke længere muligt
at få uploadet sine noveller på siden.
For serier, se dog nederst afsnit

Hvorfor?
Mit helbred har det sidste års tid været belastet af min dia-betes og et hårdt arbejdsliv. Det er derfor tid til at sadle om, mens tid er.
Jeg har opnået, det jeg ville, skabt mig et navn, og et godt renommé, som en ihærdig, ambitiøs og vellidt redaktør. Siderne har mellem 4-5.000 noveller, skrevet af 500 skribenter.
16 millioner læsere har besøgt siderne. Det kalder jeg succes.

Hvad sker der med novellerne?
Alle noveller forbliver læsbare og der er ingen planer om at sælge siden

Nannas.dk er meget forældet, så SM-delen lukkes ned. Siden vil med tiden kun indeholder mine egne noveller. Øvrige noveller overføres til Naterotik.dk

Juleerotik.dk mangler opdateringer, men er, så vidt vides, den eneste af sin slags. Alle julekalendere, også dem bragt på Naterotik, vil derfor være at finde på Juleerotik.dk fremover. Temaet julenoveller vil antagelig også bliver overført fra Naterotik og Nannas til Juleerotik.dk

Fremtiden - hvad nu?
En skribent har foreslået mig at udgive en bog med de bed-ste noveller fra siden. Det overvejer jeg, men skal naturligvis indhente tilladelse hos de berørte skribenter, hvis og når, det sker.

Til skribenterne:
Du er velkommen til at skrive til mig, uanset om det er ris eller ros, om du vil have dine noveller fjernet eller måske bare noget helt andet.
Er du skribent og har skrevet en novelle i flere afsnit, men mangler slutningen, kan du altid indsende denne til mig, så vil jeg uploade den. Også efter 31.3.2018

Mailen er som altid:
naterotik@nannas.dk

Med venlig hilsen
Nanna Naye

NYHEDSBREVET

TIL- og AFMELDING

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så bliver du løbende orienteret om ændringer på siden og hvad jeg finder på at omrokeringer.
Indtast din e-mail og tryk på ordet 'Tilmeld'
 

Indtast din e-mail:

Tilmeld - Frameld
Det er også her du afmelder din e-mail hvis du ikke vil modtage mere fra Naterotik.dk
Indtast din e-mail og tryk på ordet 'Frameld'

VIGTIG INFORMATION

Bruger du "Spamrats" kan du desværre
ikke modtage sidens nyhedsbrev


Andre sider under Nannas domæne:


Erotiske julekalendere i mere end
10 år - Erotiske julenoveller


Siden om primært SM, bondage, fetish mv.
Nannas egne noveller, samt SM noveller fra læserne

Teenageer i Thailand, del 2 - af Anne
Udnyttelse - 11.02.2018

– Så, sagde han til Sisse, - Nu vil Tom og jeg gerne se på at du giver din lille veninde en slikketur. - Slikke Louise forneden? udbrød Sisse forfærdet. – Nej, aldrig i livet. Frederiksen lokkede: - Åh kom nu. Det kan da ikke være så farligt. Se, hvor sød og blød, hun ligger der og venter på dig. I vil sikkert gerne, men tør bare ikke indrømme det… - Jeg gør det ikke, sagde Sisse bestemt. Inden hun havde sagt mere, havde den stærke Tom taget fat i hende, sat sig på sengen, lagt min sprællende, nøgne veninde over sine knæ og givet hende det første, sviende klask i numsen. Sisse skreg forskrækket og i smerte, men Tom grinede bare og forsatte med at slå. Ballerne blev gloende røde og tårerne stod ud af øjnene på min veninde. Frederiksen så til med en blanding af et grin og en beklagende mine. Omsider gav Sisse sig. - Jeg skal nok! Jeg skal nok!
Læs novellen - KLIK HER

En fransk jernseng medplads til 3, Vædderen, del 4 - af Carl Wilhelm
Alm. sex - 11.02.2018

Jeg greb med læberne om klitoris og sugede den forsigtigt ind i munden og spyttede den ud flere gange. - Åhhh, jeg vidste det, De ved lige, hvad en kvinde kan lide! sukkede Madame. Hendes hænder tog et fast tag i sengegavlen. Jeg greb om hendes runde baller og æltede dem. Madame pressede kussen mod mit hoved og skubbede mig grinende og stønnede helt ned i sengebunden. Det her var virkelig en dame, der vidste, hvad hun ville have!
Læs novellen - KLIK HER

Et pars udvikling, del 6 - af Cobra
SM - 11.02.2018

Lene blev beordret til at tage kvindens og slavens frakker og hænge dem op på en knage. Inde under frakken havde kvinden en heldragt i sort læder, som tydeligt viste, at hun var en flot kvinde. Det var noget andet med slaven, for han havde et sort læderharnisk på, hvor der var en ring der gik ind over hans pik og en læderrem der var bundet rundt om hans nosser. Lene kunne se at ringen sad fast på pikken selv om den ikke var stiv og slavens nosser så ud til at have fået lidt farve af den stramme opbinding. Kvinden gik hen til Lene og satte en finger op i hendes fisse for derefter at trække den ud igen. Hun satte den op til Lenes mund og sagde, - Tøzen er jo våd og liderlig, det skal vi nok få gjort noget ved. Slik min finger ren for dine egne safter! Og så trykkede hun sin finger ind i Lenes mund. Lene blev overrasket, men hun måtte erkende, at hun ikke kunne styre sine lyster mere, og hun var ved at være godt tændt igen.
Læs novellen - KLIK HER

Anette, del 3 - Julefrokosten - af Den hjemvendte
Utroskab - 11.02.2018

Da vi havde danset lidt, gik vi på opdagelse i huset og fandt et kælderrum, der havde en briks og en dør, der kunne låses. Her låste vi os inde og klædte os af og begyndte at elske. Jeg nød at mærke Anettes nøgne krop, slikke hendes klit og fisse, nusse hendes bryster, kæle for hendes røv, kysse hende ned af halsen til brysterne og videre ned til skridtet, køre fingrene gennem hendes lille dusk, mærke fugtigheden mellem hendes baller. Anette sørgede for at slikke mit pikhoved og gnide op og ned af skaftet. Anettes fisse var drivvåd, og min pik spændt til det yderste, jeg gned den nogle gange mellem hendes fisse læber og hen over hendes klit for derefter at trænge dybt ind i hende med hende på ryggen og mig ovenpå.
Læs novellen - KLIK HER

Hvad der videre skete, del 3 - af Frøken M
SM - 11.02.2018

- Tøz, du må først komme når det er lykkes mig at fiste dig. Jeg havde svært ved at holde igen, da det var så ophidsende med 2 Mastere der på en gang rørte ved min liderlige krop. Jeg opdagede slet ikke at det var lykkes min Master at komme ind, da jeg havde brugt al min koncentration på at holde min orgasmen tilbage. - Tøz kom! Og jeg kom med en kraft som jeg sjældent har gjort, men de 2 Mastere fortsatte også med deres berøringer. Det var første gang det var lykkes min Master at få hånden ind i mig. Sikke en vild (og våd) oplevelse. Så satte Master S sig og begyndte at køre hans pik mellem mine patter, så jeg kunne jo godt regne ud at jeg skulle til at sluge sperm
Læs novellen - KLIK HER

Kirsten, del 1 - Oprøret - af Kelga
Utroskab - 11.02.2018

De holdt en pause, og fik lidt efter noget mere at drikke, Ole sad med armen om Kirstens hals og tog hende på lårene, hans hånd kom længere og længere op, pludselig var den oppe ved strømpekanten, derefter på det bare stykke. Kirsten og Lis sad og snakkede som om intet skete, men Per var også i gang, så pigerne havde svært ved at fokuserer på samtalen. Pludselig ramte Ole trusserne med fingrene. Det gav et spjæt i Kirsten, Ole begyndte at kysse hende igen. Der gled en finger ind under trussekanten, og han begyndte meget stille at lege i revnen, Kirsten skilte sine ben lidt, Ole fik sin finger op i revnen og kørte lidt ud og ind. Kirsten var helt i en anden verden, kunne det være rigtigt at en mand kunne give hende sådan en dejlig følelse? Ole tog sin finger ud og kørte hånden længere op ad trussen, derefter ned under elastikken og begyndte at lege med hendes fisse
Læs novellen - KLIK HER

Dumme penge, del 4 - af Ham Dér
Dominans - 05.02.2018

Hendes hånd lystrede og førte pluggen hen til hullet. Spidsen var jo ikke noget problem, men pluggen blev jo bredere. Andreas kom op til hende i sengen, og pludseligt rørte to af hans fingre krævende hendes læber. Lydigt men småirriteret lukkede hun fingrene ind. Skulle hun nu også slikke hans fingre? Men kort tid efter trak han fingrene ud, og mens han flyttede den ned til hendes klit, satte han sine læber på hendes. Hans tunge trængte ind i hende. Hans fingre udsatte hendes klit og lystcenter for et sansebombardement. Blidt, hårdt, langsomt, hurtigt. Og pludselig sad pluggen. Hun blev så forskrækket, så det gav et sæt hende. 
"Se, du kan. Knep dig med den!" opfordrede han, og fortsatte så at tungekysse hende, mens han bearbejdede hendes klit.

Læs novellen - KLIK HER

Teenagere i Thailand, del 1 - af Anne
Udnyttelse - 01.02.2018
Den lidt mere muskuløse Tom grinede, lagde hænderne omkring livet på Sisse og begyndte at trække op i hendes t-shirt. Sisse skubbede ham forskrækket fra sig. Tom grinede og fortsatte, som om intet var sket. Sisse skubbede igen: -Bliv fra mig, dit store svin, hvæsede hun. Klask! Tom havde stukket Sisse en ordentlig en på kassen, så hun stod og svajede, Klask! Endnu et slag fra Tom havnede på Sisses kind, denne gang så voldsomt, at hun væltede om på sengen. Tom var hurtigt over min veninde og greb om hendes håndled med den ene hånd. Men den anden begyndte han at flå Sisses små shorts af.
Læs novellen - KLIK HER

En guttermand i høet, del 9 (slut) - af Nemo
Ung sex  - 01.02.2018
Porten til laden stod halvåbent, og jeg tog et hurtigt kig, så intet, men hørte svage stemmer og lyde oppe fra loftet. Jeg blev stående og blev fuldstændig overbevist. Det kunne være tjenestepigen, men mere sandsynlig Mette, som var i fuld gang med at udfolde sin erotiske lyst. Spørgsmålet var blot, med hvem? Måske med den nye andenkarl, Frede. Nå, tænkte jeg, hvis det er ham, så har han i hver fald bluffet mig med sin bly fremtræden. Jeg listede ud af laden, fandt nøglen, låste mig ind og satte mig straks ved det store egetræsbord, hvorfra jeg rettede øjnene mod porten. Jeg kiggede på stueuret, som viste 11.20 og tænkte: Nu må der snart ske noget, med tanke på kirkegængerne.
Læs novellen - KLIK HER

Anette, del 2 - af Den hjemvendte
Utroskab - 01.02.01.2018

Tilbage på hotellet fik vi nok en øl. Jeg sad ved siden af Anette og diskret holdt hende i hånden og hviskede med hende, at vi skulle sove sammen. Hun nikkede, og vi aftalte, at hun skulle komme til mit værelse efter et kort tidsrum. Så vi gik op alle fire til hvert vort værelse. Jeg klædte mig af og lagde mig i sengen uden noget tøj på. Blundede let, da det bankede på døren, og ind kom Anette i en morgenkåbe. Hun bad mig komme med på hendes værelse. Jeg tog et par bukser på, og fulgte efter Anette hen til hendes værelse. Vi låste døren, og begyndte at kysse og kæle. Anette var meget tændt og fik hurtigt sin morgenkåbe af, og jeg begyndte at røre og slikke hendes lækre bryster med de små hårde vorter. Anette sørgede for at mine bukser også endte på jorden. Min pik struttede stolt

Læs novellen - KLIK HER

Januar - 2018

Vædderen, del 3 - af Carl Wilhelm
Alm. sex - 28.01.2018

Mens mademoiselle Brigitte tog mit pikhoved i munden, knælede madame Anne og begyndte at slikke mine testikler nedefra. Jeg gispede af fryd over de to damers angreb, ikke mindst da madame Anne kærtegnede mine baller og mademoiselle Brigitte fulgte op med at sætte en våd finger op mellem mine baller og begyndte at lege med mit bageste hul. Jeg lod mine hænder glide hen over Brigittes lyse hår, tog et solidt tag i hver side og skubbede hendes hoved frem og tilbage over min dunkende stang. Hun kiggede op på mig med et lystent udtrykt i de blå bambiøjne, inden hun satte de røde læber over mit pikhoved og lod det forsvinde i sin våde, varme mund
Læs novellen - KLIK HER

Kom bare - af Erotikelsker
1 ekstra - 28.01.2018

Hun flyttede sit ene ben over ham og hendes ene hånd greb fat om hans pik og hun førte pikhovedet hen til hendes fisse og stille og roligt gled hun ned over hans pik da hun var helt i bund lænede hun sig forover så hendes bryster kom ned at ligge på hans bryst. Fyren flyttede sig om bag dem begge. Han spredte sine ben, så meget han kunne komme til, for at give plads til fyren. Fyren fik sig placeret imellem deres ben, fik sin pik styret hen til hendes stjerne og pressede stille og roligt på, og et øjeblik efter var han inde i hende. Det var første gang, han havde oplevet den følelse, følelsen af en anden pik, der gled op af hans egen. Det var nyt og noget han lige skulle vænne sig til.
Læs novellen - KLIK HER

Et nyt år med uventet nyt - af Anemone
Utroskab - 28.01.2018

Jeg fortsatte med vorterne mellem min lillefinger og tommelfinger. Hendes åndedræt blev tungere. ”Ja, bliv ved. Bliv ved. Jeg elsker at blive taget på brysterne, på vorterne, bliv ved. Leif gjorde det aldrig. Ditlev, du gør det så dejligt. Tag hårdere. Mere. Jeg, jeg… Mere kom der ikke for hun fik vist sin første lille orgasme.  Hun bøjede nakken, og så kom det: ”Ja, ja, nu. Åh, bliv ved Ditlev!” Hun åndede tungt, prøvede at få sine arme ned, men jeg holdt igen. ”Hvorfor må jeg ikke tage på din pik?” ”Det er for tidligt, jeg skal holde lidt endnu. Du skal have mere, før jeg tager dig rigtigt.” Jeg tog hende lige i hendes fisse, tvang hendes ben fra hinanden med mine ben, så jeg kunne komme rigtig til, og så fandt jeg hendes hævede klitoris. Hun sukkede, da jeg forsigtig gned den
Læs novellen - KLIK HER

Kom bare - af Erotikelsker
1 ekstra - 28.01.2018

Hun flyttede sit ene ben over ham og hendes ene hånd greb fat om hans pik og hun førte pikhovedet hen til hendes fisse og stille og roligt gled hun ned over hans pik da hun var helt i bund lænede hun sig forover så hendes bryster kom ned at ligge på hans bryst. Fyren flyttede sig om bag dem begge. Han spredte sine ben, så meget han kunne komme til, for at give plads til fyren. Fyren fik sig placeret imellem deres ben, fik sin pik styret hen til hendes stjerne og pressede stille og roligt på, og et øjeblik efter var han inde i hende. Det var første gang, han havde oplevet den følelse, følelsen af en anden pik, der gled op af hans egen. Det var nyt og noget han lige skulle vænne sig til.
Læs novellen - KLIK HER

Et nyt år med uventet nyt - af Anemone
Utroskab - 28.01.2018

Jeg fortsatte med vorterne mellem min lillefinger og tommelfinger. Hendes åndedræt blev tungere. ”Ja, bliv ved. Bliv ved. Jeg elsker at blive taget på brysterne, på vorterne, bliv ved. Leif gjorde det aldrig. Ditlev, du gør det så dejligt. Tag hårdere. Mere. Jeg, jeg… Mere kom der ikke for hun fik vist sin første lille orgasme.  Hun bøjede nakken, og så kom det: ”Ja, ja, nu. Åh, bliv ved Ditlev!” Hun åndede tungt, prøvede at få sine arme ned, men jeg holdt igen. ”Hvorfor må jeg ikke tage på din pik?” ”Det er for tidligt, jeg skal holde lidt endnu. Du skal have mere, før jeg tager dig rigtigt.” Jeg tog hende lige i hendes fisse, tvang hendes ben fra hinanden med mine ben, så jeg kunne komme rigtig til, og så fandt jeg hendes hævede klitoris. Hun sukkede, da jeg forsigtig gned den
Læs novellen - KLIK HER

Et pars udvikling, del 5 - af Cobra
SM - 28.01.2018

Lene stod spændt og liderlig og ventede på, hvad der skulle ske. Hun så at slavinden fik monteret den store strapon med en indvendig dildo, og hun ventede nu kun på, at slavinden ville kneppe hende bagfra, imens hun stod i gabestokken. Hun havde stadig buttpluggen i, som Mogens satte op, inden de kørte hjemmefra, og de japanske klemmer sad stadig i hendes yderste skamlæber. Åh gud, tænkte hun, vil der være plads i hendes fisse til den store strapon, når hun havde buttpluggen i det andet hul? Og hvad med klemmerne? Ville de begynde at gøre ondt, når slavinden ramte dem, imens hun kneppede Lene? Lene blev lidt utryg, men samtidig kunne hun mærke, at hun var liderlig som aldrig før, og nu stod slavinden foran hende.
Læs novellen - KLIK HER

Anette, del 1 - af Den hjemvendte
Utroskab - 28.0
1.2018
Herude i den mørke aften, hvor det var vanskeligt at se de andre dansende par, begyndte vi at danse tæt. Hendes krop smøg sig ind til min. Mit højre lår fik kontakt med hendes skød, og hun gned sig op og ned af det. Ligeledes berørte hendes underkrop og skamben mit skød, og det havde naturligvis en vis indvirkning på pikken, som rejste sig i bukserne. Ikke at det tilsyneladende generede Anette, tværtimod fik det os bare til at danse endnu mere tæt. Hun masede sine bløde bryster med små hårde vorter ind mod mit bryst, og jeg fik også lejlighed til at kæle med hendes bryster med hænderne. Jeg pressede også med mine hænder på hendes lille lækre spidse røv hendes underliv ind mod mig. Det fik Anette til at tage fat om min røv. Et uskyldigt kys blev det også til indimellem. Der var ingen tvivl om at hun havde lyst til mig – og jeg til hende. hende.
Læs novellen - KLIK HER

Dumme penge, del 3 - af Ham Dér
Dominans - 28.01.2018

På vej til køkkenet rendte hun ind i mor. Var mor hjemme? Sørine havde slet ikke hørt hende. Sørine mærkede sig krympe under mors forskende blik. ”Skal vi snakke?” spurgte mor. ”Om hvad?” ville Sørine vide med bange anelser. Mor så alvorlig ud. ”Sørine,” hun rømmede sig, ”jeg tror ikke, at jeg nogensinde har blandet mig i dit sexliv,” indledte hun, og det var tydeligt, at Sørine lige nu ikke var den eneste, der vred sig indvendigt. ”Det er din gode ret, at sige fra, når du ikke vil… i røven… og … og jeg ved ikke, hvad du har prøvet eller hvad du ved – og jeg skal slet ikke vide det.” Mor rømmede sig igen. Så rødmede hun: ”Jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige det… og det er ikke fordi jeg er hysterisk erfaren… men i numsen… kan være… virkelig skønt.” Nogle gange var mor irriterende. Lige nu var hun pisseirriterende, men samtidig følte Sørine sig i dette øjeblik virkelig tæt på sin mor. Samtidig var Sørine paf. Hendes mor??!!?? ”Jeg tror ikke, jeg skal sige mere, medmindre du vil,” sagde mor og gav Sørine en flugtvej. ”Vil du også have en kop te?” spurgte Sørine. Mor nikkede.
Læs novellen - KLIK HER

Hjælp til en tidligere studieveninde, del 3 - af Alexander
Alm. sex - 28.01.2018

"Jeg skal lige vise dig noget herude", sagde hun og viftede mig hen til hende. "Se, der kommer dine forældre", sagde hun til kæresten. Jeg fulgte nu efter Linda ud bagved kirken, hvor toiletterne var. Hun kiggede sig lidt omkring og åbnede så døren til toilettet. Hurtigt trak hun mig med indenfor. "Jeg er helt vildt liderlig", sagde hun og trak op i den hvide brudekjolen. Hun havde hvide selvsiddende silkestrømper på og et fint lyseblåt strømpebånd rundt om det ene ben. Da hun fik trukket helt op i kjolen kunne jeg se et par små blonde g-strengstrusser, som hun trak ned til knæene. Så vendte hun røven mod mig og bøjede sig forover, så hun kunne støtte med den ene hånd på væggen, mens den anden holdt brudekjolen oppe. "Kom så og knep mig. Hurtigt. Vi har kun nogle få minutter", sagde hun. "Jeg ved, at din pik allerede er stiv". Hun havde helt ret, kunne jeg mærke. Jeg tog hurtigt bukserne af og gik hen bag hende. Hun var meget våd og helt klar til pik, så jeg trængte hårdt op i hende.
Læs novellen - KLIK HER

Vi afværgede det totale kollaps - af Jens K
Udnyttelse - 28.01.2018

- Hold da kæft, hvor er hun en liderlig so, sagde han og begyndte også at vride vorten. Kællingen er jo pisse liderlig som hun stritter med pattevorterne, sagde han og overlod det ene bryst til Maria med en bemærkning om, at hun bare selv kunne føle efter. Hun tog også godt fat men på en helt anden måde, og da hun havde gnedet og kælet en del med den stive vorte, bøjede hun sig frem og tog min kones bryst i munden og begyndte at kysse og sutte. - Få alle kludene af kællingen, lød det nu fra Thomas, mens han med lidt voldsomhed nu var begyndt at ælte og nive min kones bryster. - Dejlige, liderlige kællingepatter, sagde han henvendt til Maria, samtidig med at han begyndte at bearbejde attributterne med flad hånd. – Såd’n skal de liderlige patter bare ha’ det! konstaterede Thomas og bød min kones ene bryst frem til Maria. - Du skal bare daske hende lige der på vorten, fortsatte han og gjorde brystet helt frit til også at blive slået af Maria med flad hånd, og det var tydeligt, at også Maria efterhånden var blevet mere voldsom i sin behandling af min kones bryster.
Læs novellen - KLIK HER

Nora, af Kelga
Alm. sex - 28.01.2018

De havnede omme bag nogle skure. Ole begyndte at kysse hende, han tog meget forsigtigt på hendes bryster og kærtegnede dem, legede med vorterne, mens han fik sin tunge ind i hendes mund og begyndte at lege med hendes tunge. Han tog hende derefter på ballerne og begyndte at trække hendes kjole op. Nora tænkte ved sig selv, slap af og nyd det, det er nok ikke farligt. Da Ole havde trukket kjolen op, førte han hånden ned i hendes trusser og aede hendes baller. Nora stønnede og nød det, det var så dejligt, at mærke en mand, der kærtegnede hende i stedet for at være modbydelig. Ole kørte roligt hendes trusser lidt ned, den ene hånd kom om foran og begyndte at kærtegne hendes kusse. Nora hang med armene om Ole’s hals, hendes hjerte bankede, det var så dejligt. Ole begyndte at massere hendes kusse, først fik revnen en omgang, hun var sjaskvåd, så førte han en finger op i hende, lidt efter to fingre.
Læs novellen - KLIK HER

Lise vågner, del 3 - af Kelga
Dominans - 21.01.2018

- REJS DIG DIN SÆK. Lise sad chokeret. - KAN DU IKKE HØRE. Det går op for Lise at legen var i gang. Hun rejste sig op. - DANS FOR MIG, sagde Åge. Lise dansede for ham, rundt om ham. - STRIP, sagde Åge. Lise kunne ikke tro sine egne øre, det havde hun ikke regnet med. Langsomt tog hun tøjet af. - DANS, sagde Åge. Lise dansede samtidig med at hun tog tøjet af. Da hun var helt nøgen skulle hun fortsætte med at danse samtidig med at hun kælede for sig selv. Hun levede sig langsomt ind i det, begyndte at kæle for sine bryster. Det var egentligt ganske dejligt. - RØR KUSSEN, sagde Åge. Lise begyndte at tage sig mellem benene, hun kunne mærke at hun blev våd. - STIK FINGRENE OP
Læs novellen - KLIK HER

Godnat i Overlund, del 8 - af Nemo
Ung sex (mødom) - 21.01.2018

Jeg mærkede hans fingre finde vej fra de bløde bryster, hen over maven til revnen, og lod ham bare gøre det, og snart blev jeg våd af hans bearbejdelse af tossen. Men så fjernede jeg hans hånd, begyndte at dreje mig rundt under dynen, jeg måtte bare have fat i hans prik, kanonen, stridsøksen, åh ja, kært barn har mange navne. Og så tænkte jeg, nu skal jeg slibe bajonetten, gøre den klar til kamp her inde under dynen, af hensyn til det fremmede sted, en gæsteseng, for det tilfældes skyld, at Lisa pludselig kommer brasende. Vi havde hvisket til hinanden, men talte ikke mere. Netop som Pers tungespids bevægede sig ind i mit og hans himmerige, mærkede jeg duften af den mandlige aroma ved roden og glemte alt om praktisk rengøring med sæbe og vaskeklud. Lod mine læber omkranse spidsen af bajonetten og sugede begærligt, mens jeg bevægede mit hoved op og ned. Dynen gjorde, at lydene blev svage, men så hørte jeg pludselig Lisas stemme henne fra døren udbryde højt: - Hvad laver I?
Læs novellen - KLIK HER

Da mødommen røg på præstens datter - af Anne
Mødom (ung sex) - 16.01.2018

– Hvor er den stor og stiv, hviskede jeg fascineret. Frederik smilede: - Den glæder sig til at komme op i dig. Da han kunne mærke, at jeg var godt våd og åben i skeden, skilte han mine lår og satte sig til rette mellem dem, tog et kondom frem, rullede det på sit stive lem og smilede til mig. Så satte han sit pikhoved mod min åbning og begyndte at trænge ind. For første gang skulle jeg have en mand op i mig! Det var enormt spændende, jeg var på samme tid nervøs og stolt over at skulle være en rigtig kvinde, sådan én, som går i seng med mænd. Jeg spredte benene så godt jeg kunne, så Frederik kunne komme til, men han tog mine lår og skubbede dem op på sine skuldre, så jeg lå helt åben
Læs novellen - KLIK HER

Hjælp til en tidligere studieveninde, del 2 - af Alexander
Alm. sex - første gang - 15.01.2018
Jeg lagde mig ned og Linda kravlede hurtigt op på mig. Jeg mærkede efter, at hendes fisse var godt våd, og så fortalte jeg hende, at hun skulle sænke sig langsomt ned over mig, når hun synes, at hun var klar. Hun var klar med det samme og styrede så pikken hen til sit våde hul. "Nu sker det", sukkede hun og satte sig langsomt ned over mig, så pikhovedet kom indenfor. "Uh", sagde hun og fortsatte langsomt med at sætte sig ned over mig. En gang imellem løftede hun numsen lidt for så at sænke sig ned igen. På den måde trængte jeg længere og længere op i hende, indtil pikken ikke kunne komme længere op. "Du er helt varm inden i mig", sagde hun. "Det er fantastisk dejligt". Hun sad helt stille. Så kiggede hun ned til sin fisse. "Du er helt oppe i mig", sagde hun og smilte frækt til mig. Jeg smilte igen. Det føltes ganske rigtigt helt fantastisk.

Læs novellen - KLIK HER

Et pars udvikling, del 4 - af Cobra
SM første gang - 14.01.2018

- Jeg har tænkt mig, at du skal have lov til at hjælpe slavinden, med at få hendes ønske opfyldt, sagde han. Lene vidste ikke, hvad hun skulle sige, hun havde ikke prøvet at være sammen med en kvinde før, hvad ville Mogens sige og ja… hun var ikke tryg ved sine egne tanker. Hun var betaget af slavinden, men turde ikke gå skridtet videre. Master sagde, - Ok, så får slavinden ikke lov til at blive forløst, for jeg gør det ikke. Slavinden så lettere panisk ud og kunne ikke holde sin mund. - Tøz, hjælp mig, jeg er så tændt, og jeg vil gøre alt for at få lov til at gå igennem en orgasme. Lene råbte til Master, - Jeg gør det, løs mig, så jeg kan komme hen til slavinden!

Læs novellen - KLIK HER

Vædderen, del 2 - af Carl Wilhelm
Alm. sex - 11.01.2018

Direktøren med det buskede overskæg dansede tæt bag madame Anne. Direktøren gnubbede rytmisk sin ståpik mod madames fyldige bagdel, samtidig med at han ivrigt krammede hendes store meloner, der struttede frækt ud i rummet. Hun grinede, lænede sig tilbage og slikkede ham i øret. Ovre i en sofa lå Catharina nu på knæ mellem doktor Francois’ ben. De kulsorte lokker hoppede frem og tilbage, så der var ingen tvivl om, at hun var ved at sutte den lægelige ståpik godt og grundigt af. Af erfaring vidste jeg, at Catharina var suveræn med tunge og mund på en mands underliv.

Læs novellen - KLIK HER

En gang skal jo være den første, del 7 - af Nemo
Ung sex (mødom) - 11.01.2018
Så trak han langsomt Lisas trusser ned. Begæret voksede hos dem begge, og hos mig. Jeg kunne se, at Pers bajonet, iført gummiskjold, var parat til kamp, og så tænkte jeg: Håber ikke, hun får et chok, når han stikker den i skeden. Det var tydeligt, at Per havde fået den erfaring, som der var behov for, når en ung pige skal berøves sin uskyld. Forsigtigt fik han Lisas trusser trukket helt af og så landede hans mund endelig ved hendes unge fisse. Igen mærkede jeg et tryk i hånden, men så også Pers tunge glide ind i revnen. Jeg forventede at få et gevaldigt tryk i hånden når som helst, men det tog lidt tid før jeg hørte hendes klynkende lyde, men så kom de plus et jag i hånden og derefter et heftigt udbrud af æggende bevægelser.
Læs novellen - KLIK HER

Morgen, middag og aften - af Robert69
Mødom - 11.01.2018
“Åh, jeg er så øm…” pustede hun udkørt og viftede sig selv med den ene hånd. “Jamen jeg skulle jo netop spille den af så vi kunne køre længe!” - jeg sagde det medfølende og uden bebrejdelse, men det var jo rigtigt nok. Hun så på min kæmpestore, dunkende pik der stod stift og strunkt foran hende, helt spændt ud med tydelige aftegninger af blodårer og dryppende af kussesaft. “Så stik den op i røven på mig…” sagde hun storsvedende, gled ned af sofaryggen og vendte sig stående om så hendes bagdel var lige foran mit skridt. I røven?! Wow! Tidligere havde jeg fået en del ture bagi, men ikke længere, fordi jeg var efterhånden blevet så stor at det var svært for os at få den ind.
Læs novellen - KLIK HER

En lektion i tennis, del 6 - af Nemo
Mødom - 10.01.2018

- Hvad er der sket, siden du tager sådan på vej? spurgte jeg. - Jeg har været i seng ned Peter, svarede hun og brød nærmest i gråd, da hun fortsatte: - Vi gjorde det uden beskyttelse og så gjorde det ondt, da han trængte op i mig. Det var ikke nogen behagelig oplevelse, helt uden det skønne, som da vi to var sammen. Peter tænkte vist kun på sig selv. - Tag nu ikke sorgerne på forskud. Jeg prøvede på alle måder at trøste min lillesøster, men sagde også, at nu havde hun mistet sin uskyld, og så måtte vi tjekke, om Peters knepperi fik konsekvenser og så handle derefter. Det var altid noget, at Mette ikke efterfølgende havde følt sig utilpas, men hun udtrykte ærgrelser over det skete og sagde, at lige nu havde hun mest lyst til at gå tilbage til karlekammeret og skære nosserne af Peter – og så fremover kun være sammen med piger. Jeg svarede Mette ved at sige, at det ville nok forværre situationen en hel del

Læs novellen - KLIK HER

Beretningen om to mænds brug af een kvinde - af Bull
1 ekstra - 06.01.2018

Hun blev placeret på alle fire og jeg lod min pik finde ind mellem hendes baller og ind i den våde og glohede kusse. Hun blev kneppet bagfra til den store guldmedalje og blev ved med at komme. Efter nogen tid trak jeg mig ud og overlod pladsen til værten som kneppede hende stille og roligt. Han trak sig derefter ud og fik hende om på ryggen og begyndte så at bearbejde hendes kusse med den ene hånd indtil hun kom i en sprøjteorgasme. Han syntes ikke det var nok og fortsatte og gav hende en hel serie sprøjteorgasmer. Den stakkels pige var efterhånden godt brugt, og der skulle holdes rygepause.
Læs novellen - KLIK HER

Måske sku' vi prøve, del 4 - af Nemo
Mødom - 06.01.2018

Klokken halv ti kørte min mor og far, og det lå ligesom i luften, at der skulle ske noget. Jeg gik hen til min søsters værelse, hvor Mette var i fuld gang med at rydde op. Næsten pr. refleks gik jeg i gang med at hjælpe hende, og så snart det så nydeligt ud, sagde Mette tak ved at give mig et kram. Jeg kunne mærke Mettes lyst til at gå videre i teksten, og jeg tog min lillesøster i hånden. Vi gik hen til mit værelse, lukkede vinduet og låste døren. Snart stod vi nøgne og betragtede hinandens kroppe. Jeg bemærkede Mettes lette behåring og hun kommenterede min. - Du har vist haft fat i fars barbermaskine, ikke sandt? Nej, jeg har min egen, den må du godt låne, ikke nu, men senere, hvis du vil. Jeg kunne ikke lade være med at beundre Mettes smukke bryster og især hendes bagdel, da hun kravlede ind under dynen. Jeg fulgte efter, og vi lå et stykke tid og følte med hænderne på alle bløde steder, brysterne samt de hårde vorter.
Læs novellen - KLIK HER

Kærestens kammerat - af Pandora
1 kvinde 2 mænd - 03.01.2018

Jeg viftede afvisende, smilede forsikrende og rejste mig og greb et par tallerkner. Jeg blev nødt til at flygte ind i huset og få styr på mig selv, for jeg ville ikke ødelægge deres aften, og at opholde mig inde under opvaske undskyldningen, kunne jeg lette trykket… min plan ville have været genial, hvis ikke det var fordi de to insisterede på at hjælpe. Ok, så måtte jeg vente. Vi hyggede os mageligt og hurtigt kom emnet ind på sex, til min store frustration. Og pludselig ud af det blå sagde Jonas: ”Jeg tror Tia vil ha mig…” Mark stoppede sine bevægelser og stirrede overrasket på sin kammerat og derefter på mig, der ikke kunne forhindre kinderne i at blusse op. Hvis noget kunne afsløre mig, var det min tendens til at blive rødmosset i hovedet ved en nær afsløring eller et stik af sandhed. ”Du er lækker Jonas, men jeg har nok i Mark, og du topper ham langt fra…” Jeg løj så det drev

Læs novellen - KLIK HER

Hjælp til en tidligere studieveninde - af Alexander
Alm sex - 03.01.2018

"Jeg bliver nød til at røre dig med fingrene", sagde jeg så. "Jeg skal kunne komme ind alle vegne, så alle hårene kommer væk. Og du skal ikke blive flov, hvis jeg kan mærke, at du er opstemt og våd. Det er helt normalt." For første gang var der nu antydninger af fortrydelse i hendes ansigt, men jeg tror, at hun var klar over, at vi var nødt til at gøre arbejdet færdigt, nu hvor vi var i gang. Jeg rørte hende nu forsigtigt på den ene kønslæbe. Det gav et sæt i hende. "Du skal kunne sidde stille", sagde jeg så. "Det kan blive ubehageligt, hvis du pludselig bevæger dig." Linda nikkede forsigtigt. "Nu rører jeg dig lidt over det hele, så du kan vænne dig til følelsen. Så skal det nok gå", sagde jeg og begyndte nu at mærke på hendes fisse. Jeg kunne godt mærke på min egen pik, at jeg bestemt ikke var upåvirket af situationen, men jeg kunne heldigvis abstrahere fra det. "Nu rører jeg dig på din klitoris", sagde jeg og gled forsigtigt en finger hen over klitten.

Læs novellen - KLIK HER