NATEROTIK.DK
 

Naterotik.dk
Erotiske noveller af høj kvalitet
2022 - 21. årgang

 

Nyt igen 05.11.2022

Nannas.dk - Naterotik.dk - Juleerotik.dk
er fusioneret

Kære læser.
Det er med glæde at jeg kan fortælle, at Naterotik.dk fortsætter i 2023.
Det bliver dog ikke med massevis af nye noveller - men nogen skal jeg nok få lagt på.
Derud over starter jeg også med at renovere siden.
Som jeg tidligere har skrevet, har jeg været nødt til at nedlægge den portal der stod for besøgstællere,
gæstebøger og nyhedsbreve, da det blev misbrugt af eksterne brugere, som jeg ikke kunne slette.
Men glæd jer over siden og dens dejlige noveller. Og sidder der en skribent derude som gerne vil have sin
e-mail på, nu hvor der ikke er gæstebøger. Så skriv til mig på nedenstående e-mail.

Har du en novelle i din skuffe (din harddisk) som du gerne vil have på Naterotik.dk så send den til:

NY E-Mail: admin @ naterotik.dk   (uden mellemrum)

Den e-mail der hed ...@nannas.dk  er udgået

Nanna Naye
Ejer og webmaster

 

Velkommen som læser på Naterotik.dk

Her finder du noveller af af høj kvalitet. Dvs. at der er læst korrektur på samtlige, og at novellerne er fundet acceptable til at bringe på denne side.

Noveller skal overholde sidens retningslinjer - læs HER hvordan du indsender og hvordan sidens retningslinjer er.

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse på siden

Nanna Naye
Webredaktør og ejer
Opdateret November 2022

Seneste noveller - nye er på vej

Hunden Carlos - af Liz - NYT
Bizarre - 06.11.2022
Pludselig tog Nils og Else fat i hvert af mine ben og løftede dem op på køkkenspisebordet. Så kan Carlos bedre komme til sagde de. Hunden forsøgte at hoppe op – jeg kunne se dens blårøde hundepik stritte ud under dens mave. Den peb da Nils skubbede den ned – men begyndte så at slikke mig i stedet for. Jeg sukkede og stønnede af liderlighed – jeg kunne allerede se dens pik hamre ud og ind af min fisse – tanken tændte mig så meget at da dens tunge gled hen over min fisseåbning kom jeg i en kæmpeorgasme. Carlos var nu helt vild – men Nils kommanderede den over i sin kurv. Den lå og slikke på sin pik som var ret stor nu. Hvad vi fik at spise herefter kan jeg ikke huske – det eneste som stod i hovedet af mig var at jeg snart skulle kneppes af en hund.
Læs novellen - KLIK HER

Jeg, en liderlig tæve - af Liz - NYT
Bizarre - 06.11.2022
Jeg ankom den efterfølgende aften klokken lidt før 21. Jeg var sikker på at Carlos kunne vejre hvad der ville komme, for den dansede omkring mig da jeg steg ud af bilen, og igen og igen satte den sin snude op under min nederdel. Jeg havde ingen trusser på og væden drev ned af mine lår. Først gik vi ind i stuen hvor Nils og Else satte en videofilm på. Det var en hyrdehund som bedækkede en helt ung kvinde. Man så hvordan dens tynde hundepik pulede hende, først i fissen siden hen i røven. Bagefter så vi en privat-video. Jeg gispede  da jeg fik øje på mig selv. De havde haft et kamera kørende sidst jeg var på besøg og jeg så Carlos kneppe mig selv, mens Nils stod og kneppede Else, åhh det var bare for fræk.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 35.  Fangst - Dag 6 - af Ham Dér
Dominans - 06.02.2021
”Pioner Siri, pioner Solbjørg, pioner Lisa, træd herhen,” forlangte Henar og pegede på et sted. ”Jeg låner lige din pisk,” sagde hun til Sørine og gik til de tre pionerer. ”Hænderne bag nakken,” sagde hun til Lisa, ”det er yveret, det gælder” Lisa var lige på vej i det røde felt. 'Patter' var efterhånden ok, men 'yver'? Så så hun Henars smil. ”Jeg er så nem,” sukkede hun. ”Du er såååå sjov,” sagde Henar smilende. ”Kig på mig. Jeg er kvinde, der kæmper i et mandefag. Jeg er med dig. Men dit yver får altså alligevel en tur, pioner!” ”Så giv mit yver en tur,” sukkede Lisa. Men Henar rystede smilende  hovedet. ”Nej. Lige netop med dig vil jeg bede en mand om at gøre det. Og hvem er mon bedre til at håndtere mælkejunger end mælkekusken Sten?”
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 36.  Et gammelt regnskab? - Dag 6 - af Ham Dér
Dominans - 06.02.2021
”Så let slipper du ikke! Onaner for mig mens du viser mig mit tis, din perverse lille, liderlige tæve!” Det lykkedes Siri at komme med et klynk over de hårde ord. Fabienne havde ramt plet. Her knælede hun med tis i munden, tvunget til at onanere, og det var så grænseløst liderligt. Hurtigt kom hun i gang. ”Dit yver har haft det hårdt, kan jeg se,” sagde Fabienne og så på de mærker, som besnøringen havde givet. Og pisken. Ikke desto mindre begyndte hun på skift at slå Siris bryster med flad hånd og at trække brystvorterne lange. Smertefuld, ydmygende tvangsonani. Det fuckede i Siris hjerne. Men helt fucked up blev hjernen først, da Fabiennes læber rørte hendes og Fabiennes tunge dyppede ned i hendes mund. ”Jeg skulle lige smage. Du ER klam, din tæve,” hviskede Fabienne.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 37.  Tosomhed m.m. igen - Dag 6 - af Ham Dér
Dominans - 06.02.2021
”Kom ind,” råbte Ida og stod op. ”Godt, du kunne komme,” fortsatte Ida. ”Undskyld... men, hvorfor skal jeg komme her? Og hvorfor har du ikke tøj på?” svarede Ruben med påtaget usikkerhed. ”Jeg har lagt mærke, at du kigger efter piger. Gør du ikke det, lille Ruben?” ”Joh…” ”Og nu er jeg jo din lærerinde. Så jeg vil gerne lære dig noget om piger, lille Ruben.” ”Om piger?” ”Har du rørt en nøgen pige før, lille Ruben?” Ruben rystede på hovedet. ”Kunne du tænke dig at røre mig?” Ruben nikkede ivrigt. ”Det kan du også godt få lov til, hvis du klæder dig af, hvis du gør, som jeg siger, og hvis du ikke siger det til nogen. Nå, Ruben. Hvem af pigerne i din klasse kan du bedst lide?” ”Rosalie,” mumlede Ruben, nu virkeligt befippet. ”Det vidste jeg godt,” smilede Ida, ”mørke, mystiske Rosalie med de fremstående kindben og den flotte lange ben. Har du nogensinde set hende nøgen?” Ruben rystede på hovedet.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 38.  Den sidste eftermiddag - Dag 6 - af Ham Dér
Dominans - 06.02.2021
Sørine, hvis tunge var optaget, kunne af gode grunde ikke svare, men hun havde nu tre fingre oppe i Johannes mis og to i hendes numse. Johanne virkede som en numsepige. Johanne kom, da Sørine havde tre fingre bag i hende uden at glemme hverken klit, inderlår eller fisse. ”Gør det færdigt, Sørine,” forlangte Johanne. ”Du mener...,” spurgte Sørine usikkert. ”Der kan være mere...,” mente Johanne. ”H... hele hånden... bagi?” spurgte Sørine vantro. ”Men gå langsomt til værks. Og glem ikke resten... Det føles så vidunderligt forkert at blive udspilet og brugt.... og … åh. .. det er måske ikke min røv, som skaber orgasmen... men min hjerne...,” åh jo, du er på sporet...” Det var, da Sørine havde puttet en ekstra finger op i Johanne, at hun blidt trak i Johannes skamlæber med tænderne.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 39.  Den sidste appel - Dag 6 - af Ham Dér
Dominans - 06.02.2021
”Nu tager vi hensyn til, at I skal sidde længe i bil i morgen. Oscar, vil du give dem 10 slag med tawsen hver?” ”Selvfølgelig, kammerat Garcia Ladal,” svarede denne og hentede tawsen. Med målrettede skridt gik han mod den strittende rumpe, der var ham nærmest. Det var Fabienne. Han holdt tawsen foran hendes mund. Instinktivt vidste hun, hvad det betød, og det strittede i hende. Men hun kyssede tawsen, som forventet, mens Oscar gik bag hende og begyndte. Det kunne mærkes. Fabienne våndede sig, men kunne ikke dy sig at tænke, at hun kunne fornemme, at Oscar godt vidste, at hun ikke var smertefreak. Han forventede, at Fabienne kyssede tawsen igen. Så gik han til den næste. Det var Johanne. Her trak han helt anderledes igennem. Det fik ligefrem Johanne til at råbe ”Av, for helvede!” ved 8. slag. ”Våd,” konstaterede han, da han afslutningsvis stak en finger op i Johanne, før han gik videre. ”Jeg ved det,” sukkede hun.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 40 (SLUT).  Festaften - af Ham Dér
Dominans - 06.02.2021
Men Dea havde åbenbart ikke helt så travlt som Kirstine, som gik i gang med at irettesætte Troels. ”Hør nu her. Man kan ikke vinde en fodboldkamp ved kun at sparke på en måde!” - ”Hvis du var midtbanespiller, ville I vist have det mest idéforladte angrebsspil i serien!” - ”Lad nu være med bare at løbe mod mål. Det bliver for gennemskueligt. Prøv også fløjspil og dybe stikninger og alt det andet, du ser på om lørdagen!” Og alt imens nippede hun med velbehag til en G&T, som Solbjørg lige havde serveret, smilede underholdt til de omkringliggende. ”Åh ja, Troels. Variation. Det var ikke så svært!” At der omtrent på dette tidspunkt skete et skifte forneden, var ingen, der så Kirstines ansigt i tvivl om. ”Jajaja,” udbrød hun med et helt andet ansigtsudtryk. ”Åh... åh... også mellemkødet... Uh.. ja, Troels”
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 33.  Frøken Juhl - Dag 5 - af Ham Dér
Dominans - 20.01.2021
”På knæ, en herre! Og åbn munden!” forlangte Iben. Møjsommeligt kom de på knæ. ”Må jeg tilbyde en mund eller to?” tilbød Iben, som vistnok lige nu nød sin rolle. ”Tak som byder,” sagde Ruben og stak sin pik ind i Sifs åbne mund. Efter lidt tøven valgte Fabienne Ida. Ud fra lyden fortrød hun ikke. Det varede lidt, før Sif fik Ruben til at komme. Gammeltrængende var han jo nok ikke. ”I må gerne tage dem på patterne,” oplyste Iben, da Ruben og Fabienne havde bragt deres tøj i orden. Fabienne befølte forsigtigt og omhyggeligt pigernes bryster. Hun kunne se på dem, hvor følsomme de var. Det kunne Ruben også og gik til Ida, stak hendes snørede små bryster hver en lussing. Ida skreg, der var tårer i hendes øjne. ”Du glemte at sige tak. Men kan garanteret se på rebet, hvor liderlig du bliver af det her, din tøjte,” tilføjede han.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 34.  Sørine må ikke synge en opsang - Aftenappel - Dag 5 - af Ham Dér
Dominans - 20.01.2021
Uden begejstring tog Sif pisken. ”Er du ok?” ”Det ved jeg ikke. I … I har vel også været bange?” fremstammede Sørine. ”Sif, jeg kan mærke, at din samvittighed siger dig, at du ikke skal slå hende,” konstaterede Henar. Sif nikkede. ”Så kom her og hold hende! Og du må gerne gøre dit for at gøre det mindre ubehageligt.” Så kiggede Henar på Ida. ”Jeg tror også, at Sørine kan holde til mere, end Sif tror. Men... jeg tror, at hendes hjerne skal  have nogle endorfiner at lege med, før vi går i gang,” mente Ida. Henar kiggede lidt på Ida, nikkede og gik på knæ foran Sørine, som pludselig stod og blev slikket af den uopnåelige lejrleder. Og hun kunne slikke piger!
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 29.  Tosomhed m.m. - Dag 4 - af Ham Dér
Dominans - 06.01.2021

Så skete det, Siri tog Caspers, chefens halvslatne pik i munden. Blidt holdt Sif hånden over Siris hoved, så hun ikke bare kunne følge sin flugtinstinkt. Med tilkæmpet ro, men også med en vis lettelse, for nu skulle det overstås, begyndte hun at behandle Caspers lem. Det var tyndere end Stens og bøjede på en anden måde end Stens, måtte hun sande, da hun først havde fået det bygget op igen. ”Pioner Siri, din mund føles dejlig,” sagde Casper stille. Siri kunne ikke andet end nikke. Kort efter bad Casper hendes stoppe. ”Og din numse er nysmurt, pioner Siri?” spurgte Casper. ”Ja, kammerat Juhl,” medgav Siri stille. ”Så tænker jeg, at jeg vil nyde den.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 30.  Aftenappel - Dag 4 - af Ham Dér
Dominans - 06.01.2021

”Fissefører Fabienne, jeg vil bede dig sætte dig på den ene stol og lægge fissefører Sørine over knæet og give hende tyve slag med paddlen, mens jeg giver fissefører Sif det samme!” Alle fisseførere gjorde, som de havde fået besked på, og lidt senere stod Sif og Sørine med lyserøde rumper. Fissefører Sif og Sørine var ikke begejstrede over at skulle sætte sig på den hårde stol og give hver deres pioner femten slag med paddlen. Fabienne var knapt så anstrengt. Herefter stod fem pionerer med røde rumper i geleddet. ”Fissefører Sif, dig er jeg ikke færdig med!” vrissede Henar over forsamlingen. Sif trådte frem.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 31.  Brusebad - Dag 5 - af Ham Dér
Dominans - 06.01.2021

”Du er virkelig vældig slimet. Du må have vældig beskidte tanker, pioner!” ”Jeg kan ikke gøre for det. Det er så rart at tænke på din pik,” svarede Siri, ”og at mærke den!” ”Tror du, at vi kan klare os med dit slim?” spurgte han. ”Jeg tror, vi kan lege sjovere med en ordentlig klat creme,” mente Siri. Tydeligvis hørte Stig, at Siri foretrak creme. Han smurte hende omhyggeligt og blidt og trængte ind i hende. ”Leg med din slimede fjams, pioner,” forlangte han, og Siri legede med sin fjams. ”Må jeg komme, onkel?” bad hun kort efter.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 32.  Indløb - Dag 5 - af Ham Dér
Dominans - 06.01.2021

Stig hjalp dem. Både Sif og Sørine følte det skvulpe i sig, da Stig havde puttet pluggen i dem. De følte sig tykke og uformelige, hvilket var langt fra sandheden, men synligt var det da. Og da de var blevet fyldt tredje gang, takkede Sørine hjerteligt og mente, at de nok selv kunne finde ud af resten herfra. Det var Stig sådan set ikke i tvivl om, ”men forhaster du dig ikke, pioner?” spurgte han. Sørine kunne med det samme se sin fadæse og vidste, i hvad retning hun skulle. Som alt her i lejren var retningen sydpå. Hun gik på knæ foran ham, og Sif fulgte efter. ”Det er for let, pioner Sørine, men du er fissefører, så du må godt bestemme, om det er Sif eller dig, jeg skal kneppe i den nu ekstra stramme fisse. Den anden kan slikke mig ren bagefter.”
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 26.  Aftenstund i lejren - Dag 3 - af Ham Dér
Dominans - 13.12.2020

”Du må gerne røre mig,” sagde min mund. Som vanlig havde jeg ikke meget styr over den. ”Madame, jeg er ikke Deres husbond,” undskyldte Yolande sig usikkert, ”og hvad vil Herren sige, hvis jeg rører Dem upassende?”. ”Han vil ikke tage dig det ilde op. Du har mit ord, at jeg vil drage omsorg for det. Du er min slavinde. Rør ved mig!” ”Skal jeg være Deres husbond?” spurgte hun. Det blev fremdeles tydeligt, at hun frygtede konsekvenserne for de gerninger, jeg som hendes ejer forlangte af hende. ”Yolande, du behøver ikke frygte nogen straf fra hverken herren eller mig. Men lige nu forventer jeg, at du rører mig, som min husbond rører mig!”
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 27.  Ida får det glatte lag - Dag 4 - af Ham Dér
Dominans - 13.12.2020

Råb hende i ansigtet, at du forlanger, at hun anerkender, at du er en voksen kvinde, som selv kan sige fra. Råb hende i ansigtet, at du forlanger at stå til ansvar for din fejl! Råb hende i ansigtet, at hun skal straffe dig for din opgivenhed indtil nu og for din totalt upassende opførsel, som du lægger for dagen ved at råbe lederen i ansigtet. Eller, hvis jeg tager fejl, så råb mig i ansigtet at jeg tager fejl og er en idiot!” Så greb Sørine i Idas følsomme køn og klemte det hårdt sammen. Og Ida kom! Ida nåede lige at flytte sine hænder og holde fast i den temmelig overraskede Sørine. Der var et lille smil og i det forpinte ansigt og  en særlig glans i øjnene. Sørine gjorde sig hård. ”Tilbage med hænderne!” forlangte hun og borede neglene i Idas bagdel, ”du har fået en opgave, pioner!”
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 28.  Morgengymnastikken - Dag 4 - af Ham Dér
Dominans - 13.12.2020

Senere på formiddagen blev der organiseret et sportsstævne, en slags stafetløb, hvor nøgne pionerer skulle bruge dildoer som stafetter, men ikke måtte røre dem med hverken mund eller arme og hænder. Det var ret sjovt, synes nogle. Fissionærerne vandt. Den individuelle konkurrence om at flytte flest dildoer på en gang over 50 meter uden at røre dem med hænder eller arme vandt Marianne suverænt. Hun havde proppet to dildoer op i sin kusse, 1 bagi, 2 i munden og kunne bære 4 mellem brysterne.
Læs novellen - KLIK HER

Emmas udviklingen, del 3 - af Erik Shoon
Ung sex og SM - 13.12.2020

Tænk engang at Emma – min lille elskede hengivne tøs – i sit eget begær efter mig havde arbejdet så længe på at skaffe mig netop realisationen af mit inderste begær. En ung slavinde uden anden vilje end at forsøge på at gætte mine ønsker og imødekomme dem. Emma! Hun fik mit hjerte til at boble af glæde. Og jeg som havde afvist hende den ene gang efter den anden. Ikke fordi jeg ikke elskede hende, men netop derfor. Fordi jeg kun ønskede at gøre det rigtige for hende – ung som hun jo var.  Jeg skrev til hende, om vi ikke skulle have en samtale først om, hvordan vi taklede hendes første møde med mig? Skulle jeg være den krævende herre, der ville have at tøsen skulle bevise sine kvaliteter for overhovedet at blive godtaget som slavinde?  Eller bare være nysgerrig? Hun svarede ganske kort: Bare VÆR her 19.00.!! Præcis!
Læs novellen - KLIK HER

Emmas udviklingen, del 4 - af Erik Shoon
Ung sex - og SM 13.12.2020

- Hør så her, slave. Dette her er, hvad vi kan aftale nu: Altså. Herren tager ikke imod utrænede slavinder, men jeg kan tilbyde at komme og træne dig, indtil du er klar til Herren. Hvad siger tøsen til det? - Jo, sagde Mette uden betænkning. - Det vil jeg gerne prøve. Smack! - Prøve? hvæsede Emma efter lussingen. Det er kun de små hunde, der prøver, tøs! Enten GØR du det - eller også så lever du bare videre, som du gør nu. Mette var i tvivl, kunne Emma mærke, så hun lod atter sin hånd søge hendes drivvåde kusse. Efter at have nusset læberne lidt, pressede hun sine 4 fingre op i kussen så åbningen blev strakt. - Mmnnnghh… Det tapløb fra tøsen og Emma trak fingrene ud.

Læs novellen - KLIK HER

Emmas udviklingen, del 1 - af Erik Shoon
Ung sex - 09.12.2020

”Jeg er bange, Lasse! Må jeg sove lidt hos dig til det går over?” hikstede hun og kom hen til sengen i mørket. Det så ægte ud. ”Det kan du ikke, kære Emma?” ”Hvorfor ikke det?” Hun så virkeligt forbavset ud. ”Fordi... jeg sover altså altid nøgen, min skat!” Hun lyste helt op. ”Jamen, det gør ikke noget, det gør jeg bare også så.” Trusser og natkjole røg af på et splitsekund og før jeg kunne protestere, var hun på vej ned under min dyne. ”Vi kan bare ligge i ske. Det er så trygt,” sagde hun hurtigt og lagde sig med ryggen til mig. Da jeg ikke rykkede tættere på, gjorde hun det selv, og hendes lille røv maste sig op ad min pik, der straks blev stiv. Igen var hun lynhurtig... ”Nu ligger vi bare stille her, til jeg falder i søvn,” hviskede hun og tog min frie hånd og trykkede den til sit ene bryst. ”Mmmnnngh....!” Lød det. Jeg sukkede af ophidselse og vidste simpelthen ikke, hvor jeg skulle gøre af mig selv.
Læs novellen - KLIK HER

Emmas udviklingen, del 2 - af Erik Shoon
Ung sex - 09.12.2020

Jeg fablede vildt om, hvordan jeg drømte om at have en slavinde, der lystrede enhver ordre. Een jeg kunne binde og tvinge til at gøre ALT. Jeg ville straffe hende med rem eller pisk på ryggen, når hun ikke levede 100% op til mine forventninger. Også om at jeg egentlig ikke ønskede at skade hende som sådan, men at det handlede om at have FULD kontrol... og hun INGEN kontrol! Jeg fortabte mig helt i beretninger om, hvordan slavinden langsomt skulle trænes op og langsomt fratages sin gamle identitet og acceptere den ny som lydig slavinde... For MIG. Den overraskede hende, kunne jeg se. Det havde hun ikke ventet.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 23.  Dorete får et problem som Dea gad have haft - Dag 2 - af Ham Dér
Dominans - 07.12.2020

”Læg dig på terrassen, pioner Dea,” forlangte Lennard, ”og du, pioner Dorete, går på alle fire, med fissen over Deas mund, men først rækker du mig glidecremen!” Pigerne syntes, at det var helt vildt og bizart, at de bare skulle adlyde; og de måtte minde resterne af den pæne pige, som stadig boede i deres sjæle om, at det var derfor, de kom her. ”Ved du, hvad du skal?” spurgte Lennard Dea. ”Jeg skal vel slikke hende. Men skal jeg bare begynde?” ville Dea vide. Det skulle hun. Så mens Lennard smurte Dorete bagi, begyndte Dea at slikke. Lennard oplyste de andre herrer, at han sådan set havde tænkt sig at tage Dorete bagi, men at hun da stadig havde mund og hænder til rådighed for de andre.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 24.  Pionering og aftenappel - Dag 2 - af Ham Dér
Dominans - 07.12.2020

Snart blev Kirstines hænder hejst så langt over hendes hoved, at hun dansede på tåspidserne. Men Henar tog fat i hendes ene ben og bandt reb om anklen, som så også blev hejst op. I næste øjeblik sænkede Henar Kirstines krop lidt ned, så hun ikke skulle stå helt så anstrengt – og fordi Henar havde en anden dagsorden også, som det skulle vise sig. For Kirstine var en høj pige. ”Pioner Kirstine, du får fem slag med min yndlingsflogger. Fire på tværs og én op i skridtet. Du ved, hvad du straffes for, antager jeg. Du kan da godt indse, at du skal straffes på den måde, ikke?” Kirstine nikkede afmålt. ”Når jeg er færdig med dig og Johanne, så har jeg tænkt mig at lade herrerne more sig med jer,” tilføjede Henar
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 25.  Turistdagen - Dag 3 - af Ham Dér
Dominans - 07.12.2020

Henar hviskede noget til Sif, som sagde noget på finsk, som ingen af pigerne forstod. Men kort tid efter var der flere af pigerne, som måtte tåle nysgerrige hænder på sig. Den kvindelige kok gik målrettet hen til den unge knøs, som havde fået fingre i Solbjørg, tog hans hånd væk fra Solbjørgs fjams, formede hans fingre bankede hans fingre ind i Solbjørg igen og skubbede hans mund mod Solbjørgs ene brystvorte. Selv gik hun efter Sørine. ”Må jeg godt komme,” råbte Sørine ret hurtigt. Kvinden måtte have kyndige fingre. ”I kommer bare,” sagde Henar. Sørine kom. Solbjørg kom snart efter med et ”Du godeste”. Der gik lidt tid, før fire andre piger kom.
Læs novellen - KLIK HER

To stive phallosser i Athen, del 3 - af Carl Wilhelm
Mand/mand - 05.12.2020

Jens tog stearinlyset, smurte lidt solcreme på sin højre langfinger og begyndte at massere sit bageste hul… det føltes ikke så ubehageligt. Lidt efter var han så åben, at han kunne begyndte at presse stearinlyset ind gennem ringmusklen. Det føltes dejligt frækt og ikke ubehageligt. Jens blev ophidset ved at mærke det stive lys glide frem og tilbage. Han fantaserede og tænkte at han var den unge mand på billedet mellem de to liderlige voksne mænd, ligesom på billedet. Hvad mon de hed? Achilleus og Patroklos, ligesom på et af de andre billeder? Jens så for sit indre blik, hvordan Patroklos holdt ham i et fast greb om skuldrene, mens Achilleus stod forneden og var ved at skille Jens’ ben.

Læs novellen - KLIK HER

To stive phallosser i Athen, del 4 - af Carl Wilhelm
Mand/mand - 05.12.2020

Der var ikke tvivl om, at den voksne mand havde en gigantisk rejsning nedenunder. Der var heller ikke tvivl om, hvad han var ude på. Og Jens ville gerne! Nu var det kun et spørgsmål om hvordan og hvornår overgangen skulle være. - Jeg tror også, at jeg smider underbukserne, sagde Søren og hev efter vejret. Han trak ned, sørgede omhyggeligt for at Jens kunne se, hvordan hans rejste lem vippede op og ned som en fjeder, da han gjorde den fri af underbukserne. - Dejligt at få den ud i friheden. Der var ved at være lidt småt med plads… smilede Søren. - Den er flot, sagde Jens med lav stemme. - Synes du? sagde Søren smigret
Læs novellen - KLIK HER

Indbrud i kælderen - af Erik Shoon
Udnyttelse (tvang) - 03.12.2020

- Uhmm kvali!! udbrød han og hun kysser godt! Jeg tror sgu også, hun er skrap til at sutte pik. - Nå. Vi må jo hellere se at få afsløret statuen, skæmtede Jan og tog fat øverst i natkjolen og flængede den i eet riv. - Se så! Brysterne, som nok var af C klasse, stod lige ud i luften med det rigtige gyng og knopperne med. - Hun er sgu smækliderlig, du. Det er vist en lille lidersæk, vi har her. Er du liderlig, tøs? spurgte Jan lidt hårdt nu. Hun klynkede, mens hun rystede på hovedet. Han tog hende mellem benene og det smaskede, da han bevægede fingrene.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 20.  Den første morgen - Dag 2 - af Ham Dér
Dominans - 03.12.2020

Men du er jo også ligeglad, du er jo bare en liderlig tæve, du vil bare komme,” hviskede Henar med et smil. ”Så kom, pioner, kom for din leder, kom for os alle sammenm hold dig ikke tilbage, lad din tævefisse råbe! Kom!” Og det gjorde Marianne, endda før Johann havde tømt sig. Ruben tog over, hvor Johann kort efter slap. ”Åh Gud,” udbrød Marianne. ”Du ved ikke, hvor mange pikke jeg har tiltænkt dig. Du får pik, til jeg stopper det, kan du li' at få pik?” hviskede Henar. ”Ja,” hviskede Marianne. ”Så sig det, så de kan høre det. Sig, at du kan lide at få pik i din slavefisse, pioner!” fortsatte Henar. ”Jeg … kan li at få pik … i min slavindefisse,” råbte den mund, som var vant til at forklare lærerstuderende matematiske problemer, nemlig seminarielektor Marianne Hansens. Men lige nu var den i hendes fisses vold. ”Og du kommer ikke før du får lov!” forlangte Henar, som skulle gøre klar til næste ombæring. Da hun rakte Troels glidecremen, vidste han, hvor han skulle hen.

Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 21.  Ida straffes igen - Dag 2 - af Ham Dér
Dominans - 03.12.2020

”Kammerat leder, slå mig, ikke de andre,” bad Ida pludselig. ”Pioner Ida. Skulle det nytte noget at slå dig?” det har jeg ikke erfaring for. ”Du skal give mig et tegn på, at du har forstået, at du er villig til at underkaste dig. Nu!” Man kunne se, at tandhjulene i Idas hjerne arbejdede hårdt. Hvad mente Henar? Hvad kunne hun Ida gøre? Hvilke muligheder var der lige her? ”Vil du lige holde det her?” spurgte Ida Dorete og rakte hende resten af sit tøj og kastede sig i mudderpølen de stod ved. Hun kiggede på Henar, men fandt ingen forsonlige træk. Så rodede hun sig dybere i mudderet og vendte sig om. Ikke en trækning hos Henar. Hun tværede mudder i ansigt og hår. Ikke en trækning hos Henar. Hun sukkede, strakte underliv og ben i vejret støttet af sine albuer. Så så de, at Ida lod det løbe. Hendes tis løb ned af Idas krop.

Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 22.  Patrujerne får navn og Siri træffer en beslutning - Dag 2 - af Ham Dér
Dominans - 03.12.2020

”Ida,” var der pludselige en, der råbte. Sten havde begravet lemmet i sin Siri, som lå på jorden med stængerne i vejret. ”Du må godt være med her. Siri skal da også have noget fisseslikningstræning. Bare sæt dig på hendes ansigt. Hvis du ikke er tilfreds, så ligger der nogle tøjklemmer her, som jeg er sikker på, du ved at bruge,” forklarede Sten. Siris tunge var herlig. At kunne se Sten i øjnene, mens han nydende og langsomt kneppede hende, var ikke. Det var fristende, bare at være lidt ond ved hende. Han havde jo næsten fået lov.  ”Ville det tænde eller genere Siri, hvis jeg var lidt ond ved hendes bløde bryster, kammerat Dam?” hviskede Ida til Sten. ”Siri bliver tændt af noget velplaceret smerte. Jeg har selv en klemme i hånden til et helt særligt sted i det helt rigtige øjeblik, men pas på, hun er kilden, og det er et rigtigt turnoff for hende” svarede Sten. Siri hørte intet. Hun havde Idas ben om ørerne og fokus et helt tredje sted.

Læs novellen - KLIK HER

To stive phallosser i Athen, del 1 - af Carl Wilhelm
Mand/mand - 26.11.2020

Jens’ teenagepik rejste sig i underbukserne. På få øjeblikke gik drengens lem fra blød og slap til hård og stiv, fra en ubemærket tilværelse til meget pågående, kløende og dunkende eksistens. Et upraktisk tidspunkt? Men en 18-årig får jo også rejsning et utal af gange i løbet af en dag, lige meget om det er belejligt eller ej. Uh, tænkte Jens, det ville være dejligt lige at kunne stikke en befriende hånd ned i underbukserne, så man kunne få taget trykket.. Han kiggede ud mod køkkenet. Efter lyden af gryder og pander at dømme var Søren stadig i gang med aftensmaden. Jens nøjedes med at trykke lidt igen på bulen i bukserne og vendte sig igen mod det, der havde fået hans kæreste legetøj til at rejse sig
Læs novellen - KLIK HER

To stive phallosser i Athen, del 2 - af Carl Wilhelm
Mand/mand - 26.11.2020

Jens var ganske enkelt nødt til at få taget trykket her og nu, så han stillede sig ved siden af håndvasken, smed underbukserne og tog et solidt greb om fætteren. Den var spændt til det yderste, Jens tog hårdt fat og begyndte at gnide hårdt og hurtigt, frem og tilbage. Inde i hans hoved var der stadig billederne af de græske mænd, den modne og den unge, hvordan de greb efter hinandens rejste pikke og kælede for dem… Jens nærmede sig hurtigt klimaks, så, nu kom han… Jens malkede hurtigt ud i håndvasken, tre hårde strint, det første var der så meget tryk på, at det ramte spejlet. Jens skyndte sig at fjerne sporene og gjorde sig klar til morgenmaden.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 18.  Ankomst - Kirstines kritiseres og formerne findes - Dag 1 - af Ham Dér
Dominans -
24.11.2020
”Vil De se mine bryster, mens jeg tager mig af Deres lem, kammerat Fischer?” ”Det vil jeg gerne, pioner Kirstine,” svarede denne smilende, ”det er altid dejligt med sådan en villig og beleven pioner, som ved, hvad der passer sig.” Men Kirstine havde ham allerede i munden, så godt, som hun nu kunne, og der gik ikke længe, før Ruben tømte sig i hendes mund, og Kirstine sank uden at kny. ”Jeg håber, det hjalp på trykket, kammerat Fischer,” sagde hun. ”Jo tak, pioner, du må gerne rejse dig,” sagde Ruben. ”Det var bestemt dejligt, tak for det, og du er jo smuk at se på, pioner. Og du må gerne takke din leder for et ordentligt blowjob. Men sig også, at der er plads til forbedring.”
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 19.  Belønninger til Sørines stue - Dag 1 - af Ham Dér
Dominans - 24
.11.2020
Henar var noget imponeret over det slag, som Dea slog, som ramte begge brystvorter klokkerent. ”Aaav, for helvede... tak, Dea.” udbrød Ida. ”Hestepige,” sagde Dea forklarende til Henar, vejede så pisken i hånden og svingede det næste slag. Igen blev begge vorter ramt. De bevægelser gad Henar godt have set i langsom gengivelse. Ida snøftede. ”Tak, Dea.” Ved tredje slag rullede tårer ned af Idas kinder. ”Hendes patter er små men enormt følsomme,” forklarede Dea til Henar, som lige nu næsten fik ondt af Ida. Men kun næsten. Fjerde slag var lige så præcist. Henar nikkede anerkendende. Hun gik ligesom Dea hen for at holde om Ida. Ida puttede sig med tårer i øjnene og et smil om munden ind til Dea. Henar nøjedes med at give hendes skulder et klem og tage pisken fra Dea.
Læs novellen - KLIK HER

Min kæreste vilde tvillebror - af Anne
Alm. sex - Fantasy - 19.11.2020
En masse modstridende følelser vældede op i mig. Der var ydmygelsen og den fysiske smerte på den ene side. På den anden side var en kildrende fornemmelse af at være begæret på en ny og meget direkte måde. - Det dér havde Andreas aldrig gjort! stammede jeg. - Nej, men han er her jo heldigvis ikke, nu er der kun dig og mig. Og jeg synes, vi skal have lidt sjov sammen. Hent lige et par øl til os, søde ven! kommanderede Hugo. Modstræbende hentede jeg to øl i køleskabet, Hugo vippede låget af dåsen og tog en ordentlig slurk. - Nu ikke så genert, vi skal jo lære hinanden at kende! fortsatte han og tilføjede: - Vis mig dine patter, sådan til en begyndelse! Jeg kunne godt tænke mig at se, hvad du har på øverste hylde, lille skat! Jeg prøvede igen at protestere: - Nej, hør nu…
Læs novellen - KLIK HER

Jeg tog mødommene på naboens teenage-tvillinger - af Carl Wilhelm
Ung sex - Mødommen - Analsex - Hanrej - Sex i det fri - Dyresex - 19.11.2020
- Åh, hvor er den stor og flot. Må det ikke nok være den, der tager min mødom? tiggede pigen. Det lod jeg mig ikke sige to gange, så vi fik trukket bikinitrusserne af Carina, så jeg kunne se hendes dunede venusbjerg. Jeg stak hånden ned og begyndte at kæle for den, hun var godt våd allerede og kunne dårligt vente på at få mig op i sig. - Åh, knep mig med din stive pik! bad hun, og jeg stak min 22 centimeter lange og stive pik op i hendes stramme ungpigefisse. - ÅHHH, ÅHHH! stønnede Carina, da jeg tog hendes mødom med min stive kæp. Jeg trak tøsens knæ helt op til hendes ører og begynde at kneppe hendes stramme fisse med hårde og hurtige stød. Den lille var fuldstændig vild med min pik, hun vred sig på den som en orm på en lystfiskers krog, til hun fik orgasme.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 15.  Planlægningweekend - Mødet - af Ham Dér
Dominans -
18.11.2020
Ruben foreslog, at der skulle være ”spejdermærker” for 5, 10 og 20 pikke, der har været i en pioners mund, fisse og røv. Mærkerne kunne passende være en mund, en musling og en rose, hvis han altså skulle bestille dem et sted, hvor han bestilte spejdermærker. Det vigtigste er vel også, at VI ved, hvad det betyder. Det bliver i hvert tilfælde sjovt at sende dem over til landet for at handle med et 10-pikke-i-røven-mærke i en kort plisseret nederdel,” mente Ruben og høstede himmelvendte øjne fra Lisa, der dog godt kunne se, at der var flere, der kunne se det sjove i det. ”Så skal der være nogle skyttesnører,” foreslog Ruben, ”der viser om en pioner har optjent visse privilegier.” ”Som hvad?” ville Andreas vide. ”Det er jo ikke fastlagt. Men hvordan lyder adgang til brusebad eller adgang til et toilet med dør?” spurgte Ruben. Det blev modtaget forskelligt, men vedtaget af herrerne og Henar med et smørret grin.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 16.  Fortræningsweekend - Velkomst og krise - af Ham Dér
Dominans -
18.11.2020
”Sif, Siri,” sagde Casper, der stak hovedet ind ad døren. ”Du skal vist bare gå en lille tur,” meddelte Sif med hænderne i siden, og trods sin nøgenhed en attitude, der ikke tålte modsigelse. Han lignede nu heller ikke en, der ville modsige.  Han så pludselig mest grå og bekymret ud, ”Hvad handler det her egentlig om,” spurgte Sørine, ”er han din eks?” Siri rystede opgivende på hovedet. ”Han er min chef.” ”Sæt dig ned på sengen,” kommanderede Sørine. ”Andreas, hent Henar.” Hun satte sig på hug foran Siri, som blev holdt om af Sif. ”Nu har jeg aldrig rigtig haft en chef... men er han en dum chef, sådan en, der ikke kan holde grabberne for sig selv, eller sådan en, der altid kaster en ens svage sider i hovedet?” ”Overhovedet ikke. Han er en god chef. Rar og forstående.” ”Men du blev forskrækket?” Siri nikkede. ”Én ting er sikkert. Han ved nu, at du er en liderlig submissiv en, som kan finde på at deltage i sådan en sommerlejr.” ”Og jeg ved vel omtrent det samme om ham
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 17. Fortræningsweekend - Pionererne ses an - af Ham Dér
Dominans -
18.11.2020
Sørine nikkede. ”Hænderne bag hovedet, Johanne,” og denne gjorde, som befalet. Sørine gik om bag hende og smækkede hendes balder med 10 slag, så de fik en pæn kulør, uden at Johanne gav sig. Så trak Sørine Johannes badedragt til side. ”Nu fik du jo ikke sunget sidst. Så nu trækker du dine skamlæber pænt langt fra hinanden, og så synger du!” ”Alene?” fór det ud af Johannes mund. Dette var en hård straf.”Det vælger jeg at overhøre, pioner,” sagde Sørine stille. ”Men,” og Sørine løftede stemmen, ”du kan jo håbe, at dine medpionerer viser sig at være, hvad pionerer også skal være: En ven i nøden!” ”Her står vi, sommerlejrens tæver,” begyndte Johanne forsigtigt, højrød i hovedet. Inden hun var færdig med første linje stod hendes stuekammerater sammen med hende og sang med spredte skamlæber. Og et splitsekund efter stod fjorten pionerer med åbne fisser, vulgære bevægelser og tydelig morskab, og de skrålede
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 13. At sige det med ord... - af Ham Dér
Dominans -
09.11.2020
”Stop, stop, stop,” forlangte Henar. ”Du skal synge og ikke mumle, du skal da også holde en knytnæve i vejret, og så er det passende at marchere på stedet.” ”Kammerat leder, det er altså svært at løsne op i mavemusklerne for at synge og marchere, samtidigt med, at man holder en dildo i fissen,” indvendte Fabienne. ”Ungpioner, hvad hører jeg. Er du sådan en oprørsk en, der sætter sig op mod lederne og endda mod partiet selv,” spurgte Henar med påtaget alvor. Dét ender galt!” ”Undskyld kammerat leder, jeg vil gøre mig bedste!” prøvede Fabienne at redde sig ud af situationen. ”Det vil jeg sandelig håbe. Sæt i gang!”
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 14. Planlægningsweekend - Ryste sammen - af Ham Dér
Dominans -
09.11.2020
”Nu tager vi hinanden i hænderne,” instruerede Henar, ”og når jeg siger til, løber vi sammen ud i vandet i en lang række. Når Solbjørg så kaster sig ned i vandet, gør vi det alle sammen!” ”Må man godt protestere?” spurgte Sif forsigtigt, ”det er oktober.” ”Det er noteret. Udfør ordren!” var Henars knappe kommentar. ”Så er det … Nu!” kommanderede Henar, og langsomt begyndte de at løbe. På den flade, langelandske strand løb Solbjørg længe, før hun fandt det værd at kaste sig ned. For de tilfældige, af begge køn, som eventuelt så det, var det et spændende syn.” Da alle artigt havde kastet sig i vandet, så Henar op. ”Du står jo endnu!” konstaterede hun grinende, da hun så Sif. ”Jamen, det er koldt,” forsvarede Sif sig. ”Nu har du haft chancen,” sagde Henar, da de andre var på vej op, ”er der ikke et par herrer, som kan sørge for, at Sif nyder temperaturen lidt?”
Læs novellen - KLIK HER

Løvehannens potens - af Anne
Alm. sex - 09.11.2020

Åh, sikken en flot stålstang! Hvilken længde, hvilken rejsning, hvilken hårdhed! Ingrid havde knælet foran knægten og taget hans flotte kæp i munden. Den unge mand havde gjort store øjne, da hun slugte den til roden. Hun havde grinet til ham: - Nå, du troede ikke at vi gamle koner kunne sådan noget? Vent og se… Efter at have nydt fornemmelsen af igen at have en hård og fast mandepik i munden, at sutte og slikke og få gejlet en køn ung mand op, så han ikke vidste, hvad der var op og ned på ham selv af bare liderlighed, var Ingrid tæt på sit mål. Nu skulle hun mærke en mands faste og stive pik i sig! Hun stillede sig med hænderne på et bord og numsen strittende bagud, trak op i kjolen og ned i trusserne, så Christian kunne komme til. Drengen tog hende hårdt og ivrigt, sådan som hun havde drømt om. Åh, hvor Ingrid havde nydt at mærke knægtens flintehårde unge manddom glide op i sig og fylde hendes underliv ud
Læs novellen - KLIK HER

Diskoteksflirten - af Erotikglæde
Par/par - 09.11.2020
Vi blev enige om at få fat på en vogn. På vej hjem sad Ole i midten på bagsædet, med en pige på hver side. Jeg sad foran ved chaufføren. Pigerne sad og nussede ham og kælede for ham alle vegne. Han havde til gengæld sine hænder på lårene på begge kvinderne – jeg kunne se begge fisser glinsede når vi kørte forbi en gadelampe. Da vi kom hjem til os fik jeg hurtigt skaffet diverse drinks. Der blev sat stille og rolig dansemusik på CD en. Pigerne dansede sammen med os mænd som tilskuere. De kyssede og kælede. Det var meget frækt at se på. Ole og jeg rejste os og blandede os i dansen. Jeg dansede med Eva og Ole med Lis. Eva begyndte at knappe min skjorte op og det samme gjorde Lis ved Ole. Så røg skjorterne – pigerne byttede dansepartner. Eva åbnede Ole livrem og trak den af hans bukser – det samme skete for mig. Pigerne knappede op og lynede ned – og snart dansede vi mænd i boksershorts. Jeg trak Lis´s top over hovedet på hende – og de dejlige bryster struttede frækt og indbydende – jeg åbnede lynlåsen i nederdelen – så var hun nøgen.
Læs novellen - KLIK HER

Fra jalousi til swinger, del 1 - af Erotikglæde
Par/par - 31.10.2020
Da der var gået et stykke tid, kom min hustru og værten ind ude fra haven. Man kunne tydeligt se, at han havde været nede og ligge på ryggen, han havde græsstrå og lidt jord på skjorten. De satte sig og fik en drinks mere, min hustru var efterhånden godt lakket til. Så kom min hustru over og satte sig på armlænet på den stol jeg sad i. Hun lagde armen om min hals og gav mig et stort vådt kys, jeg kunne smage, hun havde haft en pik i munden, hun smagte svagt af sperm.

Læs novellen - KLIK HER

Fra jalousi til swinger, del 2 - af Erotikglæde
Par/par - 31.10.2020
Jeg hviskede, at chaufføren lurede på os, hun spredte benene endnu mere, han måtte nu kunne se, at hun ikke havde trusser på. - Leg med min fisse, sagde hun, lad os give ham en liderlig opvisning. Jeg legede med hendes fisse og stak to fingre op i den våde fisse. Hun begyndte også at lege med min pik uden på bukserne. Vi var nu begge så liderlige af, at lege med chaufføren som tilskuer, at vi havde svært ved at styre os, vi stønnede nu begge højt og uden hæmninger. Min hustru spurgte, om vi skulle invitere chaufføren med ind, når vi var kommet frem til vort hjem. Nu havde jeg chancen for at se hende få fremmed pik, og sagde derfor ja. Min hustru lænede sig frem, nussede chaufføren i nakken og spurgte, om han ville med ind og få en kop kaffe, når vi kom hjem. Han takkede ja
Læs novellen - KLIK HER

Fra jalousi til swinger, del 3 - af Erotikglæde
Par/par - 31.10.2020
Vi dyrkede sex på kryds og tværs, med tilskuere på - der sad flere par ude i forrummet og småpillede ved hinanden. Da vi alle havde fået udløsninger og orgasmer gik vi videre rundt i klubben og så på de andres sexlege. Da vi kom ned i kælderen var der en kvinde der var anbragt i en slynge. Rundt om stod der seks mænd der tog hende på skift, hun var meget liderlig og stønnede højt. - Det der kunne jeg godt tænke mig at prøve en dag, sagde min kæreste.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 10. Rødstrømper - Sørine på besøg hos Lisa, del 1 - af Ham Dér
Dominans - 31.10.2020
”Det… jeg vil gerne tale om nogle pige-kvindeting med en fornuftig kvinde,” sagde Sørine og tænkte, at det ikke lød helt vildt godt. ”Og det udelukker din mor?” ”Nej. Men det er ikke alting, som jeg har lyst til at snakke med mor om.” ”Spændende!” ”Jeg kan jo lige så godt sige det,” sagde Sørine, som var irriteret over sin egen blufærdighed. ”Det er noget med drenge og sex og sådan, hvor jeg har svært ved at finde mine egne ben. Hvad skal man finde sig i, og sådan.” ”Jeg vil ikke forhøre dig nu. Men jeg vil gerne have besøg af dig. Skal vi aftale et tidspunkt?” spurgte Lisa. ”Gerne. Du fortæller ikke mor om, hvad vi taler om, vel?” spurgte Sørine. ”Selvfølgelig ikke. Det er dit liv,” udbrød Lisa. ”Er det ok, at manden slår?” busede Sørine frem.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 11. Rødstrømper - Sørine på besøg hos Lisa, del 2 - af Ham Dér
Dominans - 31.10.2020
Nu, hvor jeg har chancen for at se, skal jeg eddermaneme se. Men først giver du mig din telefon, så jeg kan tage et billede. Og Lisa, du kommer på alle fire og sutter min pik hen over Sørines hoved!” Sørine, Lisa og Ruben kom på plads, Ruben med Sørines telefon klar. ”Du har bragt dig i en meget sårbar situation, for hvad, hvis jeg bare beder Lisa om at synke?” spurgte Ruben. ”Pleeeease, hvad skal jeg gøre, for at du sprøjter mig i fjæset?” bad Sørine. ”Ville det stride mod din herres regler, hvis du var nøgen herhjemme i morgen?” ”Nej, ikke efter, hvilke ordrer jeg har nu,” svarede Sørine desperat.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 12. Et mødested i Truntebølle - af Ham Dér
Dominans - 31.10.2020
Hun låser cyklen, låser entredøren op, vader hjemmevant ind i stuen... og stopper. Foran hendes står Henriette, Andreas' mor, nøgen, men hænderne fæstnet til loftet, og bag hende står Torben, Andreas' far, med noget, hun tror er et spanskrør, i hånden. Sørine ser to rædselsslagne ansigter og Torben, der langsomt sænker spanskrøret. ”Sørine, det er ikke, hvad du tror...,” siger Torben. ”Hvad ved du om det?” afbryder Sørine ham og går med bestemte skridt hen til Henriette. Med et fast tag i hendes nakke trækker hun hendes øre til sin mund.
Læs novellen - KLIK HER

Vejfesten - af Erotikglæde
Par/par - 27.10.2020

Da jeg kom tilbage, kunne jeg ikke få øje på Eva. Naja havde set, jeg så søgende ud, og kom over og trak mig op til dans igen. Da vi havde danset lidt, hviskede hun mig i øret, at jeg ikke skulle lede efter Eva, for lige nu bliver hun gennemkneppet af Nemet inde i deres ægteseng. Hun bliver garanteret vild med hans store omskårne pik, han kan kneppe i rigtig lang tid, og stopper ikke før han kan mærke sin sexpartner har fået et par orgasmer. Jeg hvisker tilbage, at det er lige min hedeste drøm, at se hende med en anden mand. - Det må vente til senere, sagde hun, nu vil jeg elske med dig på gæsteværelset.
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 6. Siri klarer sig selv - af Ham Dér
Dominans - 27.10.2020

I middagspausen er hun på vej til toilettet, da hun kommer i tanker om, at hun jo skal have lov. Hun sender Sten en sms, og føler sig som en dum skolepige, der skal bede om lov. ”Må jeg onanere?” Men Sten svarer ikke. Han kører lastbil og er vel optaget. Kunne han ikke snart svare? Det bliver ved med at køre i hendes hoved.  Mod frokostpausens slut går hun så virkelig på toilettet og lukker båsen, trækker cowboybukser og trusser ned og spreder benene. Hånden rammer hendes sultne køn. Hurtigt smider hun al forsigtighed over bord og bearbejder kønnet med hurtige hænder. Hun prøver at holde lydene indenbords, da hun lidt efter kommer til forskellige billeder af hende blandt andre nøgne piger, som bliver straffet og kneppet sammen. Lidt betuttet samler hun sig.

Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 7. Hunulven Ilse - første forsøg - af Ham Dér
Dominans - 27.10.2020

”Iben siger, at jeg skal spørge, om jeg må tilbyde jer lidt telefonsex,” oplyste Rebekka. Hun lød pludselig ikke så sikker. ”Tænder du ikke bare for højttaleren, skat,” indskød Bane. ”Sig frem,” opfordrede Ida og tændte for højttaleren. ”Jeg ligger bøjet tværs over køkkenbordet. Iben siger, at jeg skal trykke mine patter helt ned i køkkenbordet. Men Iben er ikke en mild kvinde, for der, hvor patterne rammer, ligger der nogle tegnestifter... Aav!” Der havde lige lydt et klask. Nu var det Ibens stemme, der strengt udbrød: ”Du skal ikke bruge din telefonsamtale som afledning for at du løfter din overkrop.” Man kunne høre, at Rebekka bed tænderne sammen.
”Hvad bliver du straffet for?” ville Ida vide. ”Teenagetværhed … og at jeg ikke var koncentreret nok om min frues nydelse,” forklarede Rebekka, ”og hold op, jeg har fået en koncentrationsopgave her. Mens vi har talt sammen har jeg ligget med patterne i tegnestifterne. Iben har sat klemmer i mine skamlæber. Hun siger... hun siger, at hun har en til til min klit, som er smurt med chilipasta.

Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 8. Hunulven Ilse 2 - eller - Javel, fru kaptajn - af Ham Dér
Dominans - 27.10.2020
Ja, kammerat leder," svarede Solbjørg og tog telefonen med ned i køkkenet, hvor Gerner rumsterede. Hun fandt en grydeske og var på vej ud af køkkenet, da Gerner stoppede hende. "Hvad skal du med en grydeske udenfor køkkenet?" spurgte han. Med et smil så han fra grydeske en til telefonen og ind i Solbjørgs rødmende ansigt. "Er det vores lille politikvinde?" "Var det onkel Gerner," spurgte Henar mens Solbjørg nikkede genert. "Ja," svarede Solbjørg i telefonen. "Nu er du allerede småydmyget foran den rare gamle mand. Jeg har tænkt mig, at inddrage ham i din afstraffelse, hvis han altså vil. Det er nu, du kan sige fra. Vil du sige fra?" spurgte Henar. "Nej," sagde Solbjørg efter nogen nølen. Det var hendes udlejer. Det var også en utrolig rar mand. "Og du er klar over, at du risikerer, at jeg kan sætte dig til at yde ham en seksuel tjeneste," vedblev Henar. "Du... ved godt," fremstillede Solbjørg, "at jeg tænder på at skulle ydmyge mig."
Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 9. Gæstebud - af Ham Dér
Dominans - 27.10.2020
“Dea, klæd dig af, kravl under bordet og lad din mund overbevise ham, at det kan være en god idé,”  forlangte Oscar.
Det gav et sæt i Dea, men hun kom også hurtigt ud af nederdel, bluse og BH, kravlede under bordet og åbnede Johanns bukser med et “Hvis du tillader”. Johann protesterede ikke, og et øjeblik efter rørte Deas næse Johanns maveskind. Johann stønnede, mens Dea bearbejdede hans pik så koncentreret og energisk, at hun ind imellem måtte gispe efter vejret...

Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 1. Sommerlejr ideen - af Ham Dér
Dominans - 19.10.2020

”Ægget er på plads, kammerat leder,” sagde hun. ”Har du undertøj på, ungpioner?” spurgte Bane. ”Nej, kammerat leder, jeg vil bestræbe mig på ikke at give anledning til kammeratlige påtaler og breve til forældrene på denne sommerlejr,” svarede Ida. ”Det glæder mig at høre, ungpioner!” svarede Bane. "Stå ret!" forlangte han med et smil. Ida prøvede at efterkomme ordren; nu var hun jo hverken ungpioner eller havde militær erfaring. Da hun omsider stod passende, syntes hun selv, begyndte det at snurre i ungpioneren. Det gav et sæt i hende. "Har jeg sagt noget om at hoppe og danse, ungpioner?" spurgte Bane. "Nej, kammerat leder," fik Ida frem. Ved den indstilling, Bane havde valgt for ægget, måtte hun koncentrere sig.

Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 2. Fra urealistisk til forsigtigt måske - af Ham Dér
Dominans - 19.10.2020

Og et split sekund efter mærkede Sif kusinens fingre i sin hungrende og snurrende kusse. Lidt efter mærkede hun de samme fingre bagi. Og lidt efter mærkede hun spidsen af Banes pik, som langsomt banede sig vej. "Jeg... jeg er ikke sikker på, at jeg kan klare det uden at komme, massa!" oplyste hun, vel vidende, at det nok ikke afholdt Casper fra at gennemføre sin plan. Casper var tavs. Efter en tid trak Casper hendes overkrop lidt opad, så hendes bryster kom op af vandet. Bane pløjede stadig frem og tilbage i hendes røv. Så tog Casper for alvor ved de små, stenhårde, iskolde og forfrosne vorter. De besynderlige bølger af smerte, som jog igennem hendes krop, da Casper med magt trykkede og hev liv i vorterne, fik en sikring til at springe.

Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 3. Fra røv til mund - af Ham Dér
Dominans - 19.10.2020

Jeg førte en nøgen Johanne ud i brusenichen. Mens hun stod der, blandede jeg sæbe, lidt olie og lunkent vand og fyldte det i den store sprøjte. Ordløst rakte jeg hende plug og glidecreme. Hun smurte pluggen, vel vidende, hvad der skulle ske. "Skal jeg smøre mig selv, eller vil du?" Det skulle Johanne. Og så stod hun der lydigt og forberedte sig på en behandling, som jeg vidste, hun ikke nød. Samtidig vidste han, at hun ikke blev mindre våd af at skulle. Ordløst bøjede hun sig forover, da hun var klar, og spredte sine balder. Hun sukkede, da hun mærkede sprøjten mod sin blomst og den blidt og ubarmhjertigt banede sig vej i hendes tarme.

Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 4. Familien på skovtur - af Ham Dér
Dominans - 19.10.2020

"Klæd dig af," siger han. Stemmen er dyb, harmonisk, fast. "Her? Ej, Sven, hvis der nu kommer nogen!" Der er fransk accent. Hun lyder feminin og lidt usikker. "Er det med den på, Fabienne? Så bliver det til: Klæd dig af og kom over mit knæ!" Kvinden sukker og adlyder. I et snuptag er kjolen af. Hun er bar under den. Hendes brystvorter er brune. Hun lægger sig lydigt over hans knæ, og han giver hende ti slag. Det lyder, som om det ikke er voldsomme slag, men alligevel ikke kun for sjov. Hun tager imod uden at kny. "På alle fire," forlanger han. Hun kommer ned på alle fire. "Trænger min lille fisse til forløsning?" spørger han. "Oui! Og du ved det," svarer hun ned sin charmerende accent. "Så må du jo gnubbe den mod mine skosnuder og få den til at komme."

Læs novellen - KLIK HER

Sommerlejr - kapitel 5. Spejder - af Ham Dér
Dominans - 19.10.2020

"Træk op i din nederdel og bed pænt vores gæster om at mærke, hvor våd du er," befalede han. Hvorfor det altid var så svært, vidste Lisa fortsat ikke. Hun nød det jo også. Med et suk trak hun op i nederdelen og åbenbarede sit hårløse køn for to, hun ikke havde kendt for en time siden. "Vil I være venlige at føle efter, hvor våd jeg er?" fik hun frem og trådte et skridt frem mod Bane, som stak en finger op i hende. "Våd, vil jeg mene," sagde Bane og rakte fingeren frem, så Lisa kunne slikke den ren. "Tak," sagde Lisa, da hendes mund havde sluppet fingeren. Hun kunne tydeligt smage sin liderlighed. Så trådte hun frem mod Ida, der uden varsel hamrede tre fingre op i hende og stødte til et par gange. Lisa måtte klynke. Ida tog fingrene til sin egen næse. "Du dufter hamrende liderlig," konstaterede hun.

Læs novellen - KLIK HER

Min kone, del 1 Min kone, min far og jeg - af Chribbe
Fetish (kraftige naturligbehårede kvinder - Familie - 19.10.2020

Ude i gårdspladsens grus, hører vi en bil rulle ind. En lyseblå Ford, min fars bil. ”Din far kommer,” stønner Ane, ”skal han have lov at kigge på?” Der er frit udsyn fra vores fordør, via en mellemgang, til kontoret hvor vi er. Jeg tænker mig om et splitsekund, tænder så vores webcam og drejer det, så det fanger kontor og entre. Dette bliver måske en lækker video at have til senere. Far viser sig i døren, og stopper brat op, da han opdager hvad vi har gang i små 5 meter væk. I en alder af 74, er det ikke et hverdagssyn. Vi lader som om vi ikke opdager ham, men er opslugt af vores liderlige leg. Jeg skvulper ekstra meget med patterne, og bider i de stive ammevorter, for at vise far hvor lækre de er. Ane tager sine smask våde underbukser af, så jeg kan massere og kærtegne hendes åbne skød. Hendes plaskvåde fisse smasker efter pik.
Læs novellen - KLIK HER


Vil du linke til Naterotik?

NYT - Besøg samarbejdspartnere

Min kone, del 2 Sandheden om min mor - af Chribbe
Fetish (kraftige naturligbehårede kvinder - Familie - 19.10.2020

”Det lyder, som om hun tilbyder at sutte den af på dig!?” Ane så helt forkert ud i hovedet. ”Det er sgu da perverst, har i gjort det før? Har du kneppet din mor!?” Jeg tager tilløb og siger ”hør her skat, for mange år tilbage, før jeg mødte dig, der var jeg et meget sort sted. Mit liv var virkeligt noget lort. Jeg var 25 år gammel, og den eneste jomfru jeg kendte i min omgangskreds. Der var massive problemer med piger og med at have et forhold, mine kærester dumpede mig efter 1-2 uger, og jeg vidste ikke hvorfor. Jeg blev mere og mere sort og deprimeret. Lukkede mig inde, var ked af det konstant. Mor, hun så min smerte, og besluttede at hjælpe mig, af ren og skær kærlighed. Og fra jeg var 25, til jeg var 27, der fiksede hun mig, byggede mit selvværd op, i starten var det et rent mercyfuck. Hun lærte mig meget af det, jeg ved i dag om sex og kærlighed og piger.
Læs novellen - KLIK HER

Min kone, del 3 Urinsex og brug af begge huller - af Chribbe
Fetish (kraftige naturligbehårede kvinder , urin, anal - 19.10.2020

Ane åbner sig i hul nummer 2, da jeg presser dildoen i bund. Hun ømmer sig, på den gode måde. Så spreder jeg hendes kødfulde skamlæber og begynder at slikke hende grundigt. Elsker at slikke et vådt skræv, der bare bliver ved med at safte og smage. Ane stønner og himler med øjnene, helt i ekstase. Hun nærmer sig igen orgasme. Jeg rejser mig og placerer mit stive lem i hende skedeåbning, ”Hvordan er kodeordet?”, siger jeg. ”Be’ om pik!” klynker Ane. Med voldsom kraft støder jeg mig hårdt i bund i hende, så hun skriger, dels i smerte, dels i en orgasmerus. Knepper Ane hårdt og dybt. Briksen er overraskende stabil, og i perfekt stødehøjde. Mit stive lem banker ind og ud af hende. Hun råber og stønner, patterne flyver rundt i cirkler, maven skvulper. Hun kneppes ind i orgasmen og skriger højt da hun kommer.

Læs novellen - KLIK HER

Tykke Lone - af Chribbe
Fetish (kraftige naturligbehårede kvinder - 13.07.2020

Jeg fortalte hende, at hun var en ret tiltrækkende pige, med nogle flotte kvindeligt former. Duften af hendes shampoo og parfume på badeværelset, samt når hun gik rundt i huset, var jeg glad for. At jeg nød, hun ofte gik i skjorte og nederdel, og ikke var ked af at knappe lidt op og være nedringet, for hun havde absolut en barm, der tålte at blive vist frem. Og at hun bar hendes nederdele flot, det fik hendes store flotte numse til at vrikke dejligt, når hun gik rundt. Hun nød smigeren, helt klart, sugede til sig, og spurgte mig ”sig mig, glor du da meget på mig? Hvad er det for tanker du gør om mig?” Jeg fortalte hende, at jeg syntes hun var en flot og  lækker pige, men at jeg havde forholdt mig professionelt, ikke mindst, da hun var Kurts datter, men at jeg tit dagdrømte om hvor lækker hun var uden tøj, hvor sexet hun måtte være nøgen.
Læs novellen - KLIK HER

Coronaundervisning, Dorthe på webcam - af Fartil4
Aldersforskel/På job - 13.07.2020

Uden tøven løfter hun computeren, fjerner dynen og det næste jeg kan se er en ung fisse, med en lille dusk hen over mellem nogle velformede spredte ben. Jeg klemmer min pik noget hårdere. “Trimmer du hårene? Det ser smukt ud.” Hendes stemme er noget længere væk nu, men jeg kan godt høre at hun svarer ‘ja’ og ‘mange tak’. “Kan du åbne den op? Tag fat i skamlæberne og spred dem!” Jeg kan se slanke hænder med ivrige fingre tage fat i hver sin skamlæbe og sprede dem. Det giver mig et perfekt syn på hendes lille våde hul, glinsende af pigesafter, og hendes klit står strittende. “Kan du få en finger ind?” Forsigtigt presser hun en finger op i sig selv, først kommer den et led op, så lidt ud og længere ind igen. Jeg kæler min stive pik, mens jeg ser på fingeren kører frem og tilbage, mens jeg stønner sagte. “Kan du få en finger mere op? Så langt ind du kan og så vise mig dem?” Jeg stønner tydeligt nu, mens jeg ser at finger nr. 2 forsvinde op i min elevs unge teenfisse.
Læs novellen - KLIK HER

Lidenskabens hotel, del 2 - af Alpeonkel
Urinsex, m/m og k/m, Dominans og SM - 13.07.2020

De fulgte dets løb ned over klippen ud mod stranden. Her løb det videre ud mod havet, men der hvor det ramte sandet var spiret nogle små urter frem som bar nogle grønne bælgfrugter der mindede lidt om bønner. De mente ikke at have lagt mærke til dem aftenen før da de havde badet, men det havde jo også været mørkt og på trods af måneskinnet, havde de nok ikke set dem. De havde ikke mere at spise og prøvede derfor at smage forsigtigt på bælgfrugterne. Disse var søde og kraftige i smagen og snart spiste de løs af dem. De følte sig styrkede og deres energi vendte tilbage med fornyet styrke.
Læs novellen - KLIK HER

Festen, del 4 - af Erotikglæde
Par/par/1 ekstra indeholder m/m - 13.07.2020

Vi gik over til vitrineskabene og fandt forskelligt legetøj frem. Vi fandt glidecreme og buttplug til mig. Eva ville gerne se mig bollet og derfor fik jeg den kølige glidecreme på stjernen – og hun pressede den mellemstore buttplug langsomt op i min røv. Vi lagde os over på den store madras. Der blev kysset og kælet på kryds og tværs. Jeg fik dog aldrig pik i min røv, men jeg fik slikket pik af næsten alle, og buttpluggen blev erstattet af en dildo som jeg blev kneppet med, mens jeg fik suttet pik.
Læs novellen - KLIK HER

Hundige strand, del 5 - af Erotikglæde
Par/par/1 ekstra indeholder m/m - 13.07.2020

Hun tog tasken og vi gik længere ud ad stranden, mod den ende, hvor bøsserne er. Undervejs derud fortalte hun, at hun ville se mig blive bollet af flere fyre. Da vi kom ud til bøsseområdet stillede vi os op og begyndte at kysse. Hun tog mig på pikken og legede med min røv. Jeg legede med hendes fisse og bryster. Der begyndte at komme fyre til for at se vores liderlige leg. Nogle af dem var meget veludrustet. Så åbnede Eva tasken, bredte håndklædet ud og lagde sig på knæ på det. Hun tog gummihandsker på og tog glidecremen frem, min pik stod lige og hård. Hun tog glidecreme på den ene handske og begyndte at give ballemassage. Mere glidecreme på og nu kom der en finger langt op i røven. Hun kneppede mig i røven med fingeren og spillede min pik. Hun vinkede den mest veludrustede fyr over til os, fandt et kondom frem og gav ham det på.
Læs novellen - KLIK HER

Onani, del 4 - af Alpeonkel
Onani dreng/dreng - 13.07.2020

“Røvpule, er det når en mand stikker sin pik ind i en anden mands røvhul, og kommer inde i ham?” Jeg ville gerne vise Birger at jeg havde forstået noget, og ikke længere var totalt uvidende. “Ja - så du ikke det i et af mine pornoblade?” “Men, ellers skal jeg vise dig nogle gode billeder af det,” Birger trak kassen med pornoblade frem og fandt et med to nøgne mænd på forsiden. Han bladrede frem til et billede hvor en mand ligger på knæ og en anden mand har sin pik inde i hans røvhul. Samtidigt sutter han på en tredje mands pik. “Får han ikke lort på pikken?”, spurgte jeg bekymret.
Læs novellen - KLIK HER

Onani, del 5 - af Alpeonkel
Onani dreng/dreng - 13.07.2020

Jeg mærkede hans pikhoved mod mit hul, og masede mig baglæns for at få den ind. Han slog mig temmelig hårdt med flad hånd på den ene balle. Det sved, men var også uventet dejligt. Et øjeblik efter ramte han min anden balle. “Jeg skal nok give dig pik, men jeg bestemmer farten!”, skældte han ud på skrømt. Hans pik begyndte nu at udvide mit hul. Det fik gysninger til at gennemryste min krop. Pikhovedet gled ubesværet forbi ringmusklen. Hans vedholdende pres, fik langsomt pikken til at glide længere ind i min røv end både fingrene og pluggene havde været. Han begyndte langsomt at lade den glide frem og tilbage.
Læs novellen - KLIK HER

En match, del 1 - af Bjørnen
Gensidig dominans - 27.04.2020

Jeg foreslog at følge hende hjem, måske kunne det blive til et par kys og en ny aftale. Ved hendes hoveddør låste hun op og sagde så "Giver du et godnatkys?" I hvert fald! Jeg trak hende ind til mig, gav hende et smækkys og placerede ligesom tilfældigt min ene hånd på hendes bagdel for at vise, at jeg var tiltrukket af hende og gerne ville mere end det. Før jeg vidste af det, havde hun trukket mig med indenfor og smækket døren. "Det skulle du ikke have gjort!", sagde hun. "Nu må du tage din straf!" Der stod hun, myndig, med korslagte arme og med sin brede livrem i hånden.
Læs novellen - KLIK HER

En match, del 2 - af Bjørnen
Gensidig dominans - 27.04.2020

"Vend dig så om, nu er det den lille fyr, jeg skal have ram på". Ved synet af hendes truende bryster røg den min lille fyr helt til tops, kampberedt. Hun greb begærligt ud efter den og annoncerede: "Kære lille ven!” Den lille fyr blev helt forvirret. Ingen af de kvinder den tidligere have mødt, ja det var nu ikke så mange endda, havde tidligere talt til den! Grebet ud efter den, ja, rusket i den, leget med den, set den vippe op og ned, nogle havde klemt den mellem deres bryster, nogle havde suttet på den, og de havde alle gemt den et hemmeligt sted, ja. Men aldrig var der nogen, som havde talt til den. ”Jeg holder meget af dig, men du skal lige vide, at jeg har i sinde at tømme dig! Helt og aldeles, uden nåde! Til allersidste dråbe mælk - uanset hvor lang tid, det vil tage mig. Og der bliver ikke tale om håndarbejde!" Den lille stivnede endnu mere ved disse ord.
Læs novellen - KLIK HER

Gulerødder - af Oldtimer
Aldersforskel - 27.04.2020

Jeg var nede og handle i Aldi som jeg plejer og i kassekøen lidt foran mig stod en slidt enlig mor i 30'erne, hun var klædt i et nusset træningssæt var sjusket og havde fedtet hår… sådan én man normalt bare lister udenom, og da hun skulle betale for alle sine varer næsten kr. 500,- opdagede hun, at hendes mobil og dankort lå der hjemme, hun blev meget perpleks og tryglede kasseekspedienten om hun ikke måtte komme igen i morgen og betale, fordi hun lige bagefter skulle hente børn… men nej det var ikke muligt, hun så meget fortabt ud og resten af køen stod og skumlede. Jeg ved ikke hvor det kom fra men jeg sagde "du må låne 500 af mig" jeg har aldrig set et så taknemmeligt smil nogensinde før, så betalte jeg hendes varer, så mine egne, og sagde til hende, at vi lige kunne snakke om det udenfor.
Læs novellen - KLIK HER

Åh, Sean Connery, del 1 - af Anne
Fantasi (Alm. sex) - 27.04.2020

Vi skålede i Bailey og Jette fortsatte: - Jeg spekulerer på, hvad børnebørnene ville tænke, hvis jeg fortalte dem, hvordan deres morfar på over 70 stadig for to år siden var vild med at slikke min hvidhårede fisse. Åh, den gamle buk… han kunne stadig give mig orgasmer, så englene sang. Selv om vi blev gamle, beholdt vi sexlysten og det var ikke mindst Jans skyld. Han kunne altid få mig til at overgive mig til sine frække ord og fikse fingre. På hans 72 års dag fik han pludselig lyster, da vi sad ved morgenkaffen, og det skulle være her og nu, det ene førte til det andet, så det endte med, at han tog mig bagfra og tilfredsstillede både sig selv og mig op ad køkkenbordet midt mellem kaffe og rundstykker
Læs novellen - KLIK HER

Åh, Sean Connery, del 2 - af Anne
Fantasi (Alm. sex) - 27.04.2020

Jan var fiks på fingrene og mine bryster blev ophidsede og svulmede op, brysterne hævede og brystvorterne blev hårde og stive, han ikke bare kælede for mine bryster, men han knappede min bluse op og trak min bh ned. Jeg sad nu midt blandt en masse mennesker i halvmørket med blottede bryster og strittende brystvorter, der skinnede af Jans mundvand. Jeg kiggede mig vildt omkring, men der var langt til de andre og alle så op på lærredet. Et kærestepar på rækken bagved var de nærmeste, men de var temmelig opslugte af hinanden. Jan lagde sin højre hånd på det ene bryst og begyndte ugenert at lade hånden glide rundt på min nøgne hud. Alt i mig protesterede, jeg var en pæn pige og pæne piger viste ikke bryster i det offentlige rum og lod sig heller ikke tage på på den måde, der hvor andre kunne se det. Men Jan fortsatte ugenert
Læs novellen - KLIK HER

Mødet med fotografen, del 2 af serie - af Erotikglæde
Par/par/1 ekstra (indeholder m/m) - 27.04.2020

Vi satte os i sofaen med Eva i midten. Hun blev forkælet af begge os mænd og vi var alle meget liderlige. Jeg forslog at vi gik i soveværelset – og der skulle vi mænd så give Eva massage. Hun lagde sig på maven og vi smurte godt med olie på hele kroppen og masserede især ballerne og lod en stor portion olie løbe ned mellem ballerne så dråberne til sidst ramte fissen. Vi masserede stjernen og området lige omkring fissen – dog uden at ramme klitten eller selve fissen. Hun blev helt vild i varmen da vi masserede stjernen og jeg lod en finger glide langsomt op i røven. Eva var nu så liderlig så hun nærmest skreg - jeg vil have pik både i fissen og i røven.
Læs novellen - KLIK HER

Flirt på Damhuskroen, del 3 af serie - af Erotikglæde
Par/par/1 ekstra (indeholder m/m) - 27.04.2020

Bo sætter sig foran ved chaufføren, Eva og jeg på bagsædet. Eva sætter sig på det midterste sæde med et ben på hver side af kadanboksen. På den måde er der kig til hendes nøgne fisse, som Bo betragter, når han vender sig mod os. Eva hvisker mig i øret, at det er frækt, at han kan se direkte på hendes våde fisse, og at jeg da gerne må pirre den lidt. Jeg giver hende et langt kys mens jeg giver klitten en gang blid massage. Bo vender sig igen og ser at vi leger.
Læs novellen - KLIK HER

Onani, del 2 - af Alpeonkel
Onani - dreng/dreng - 18.04.2020
“Hvor  mange gange onanerede du i går?” “Syv gange, altså med de to gange her hos dig.” Birger skreg af grin, han prøvede at tage sig idet, men så snart han blev alvorlig og så på min pik, hulkede han igen af grin. Til sidst måtte han op og stå og tørre sine øjne for tårer med en af servietterne. “Hvor gjorde du det henne?”, ville han vide. “På WC’et, min mor var meget nysgerrig og spurgte hele tiden, om jeg var syg, siden jeg hele tiden gik på WC. Og så var det næsten umuligt at komme uden at stønne højt. Men jeg kunne ikke lade være. Først da pikken gjorde så ondt at jeg ikke kunne gnide på den mere, holdt jeg op.” Birger havde sat sig på sengen igen. Nu fniste han kun lidt ind imellem.
Læs novellen - KLIK HER

Onani, del 3 - af Alpeonkel
Onani - dreng/dreng - 18.04.2020
“Nå, er det dig Hugo”, konstaterede hun og blev straks mildere stemt. Jeg blev rød i hovedet og spurgte stammende om Birger var hjemme. “Nej det er han ikke, og han plejer først at være hjemme ved seks-tiden om fredagen.” “Jeg skal med mine forældre i sommerhus, og jeg skal være hjemme klokken fem.”, sagde jeg ærgerligt. Birgers mor kiggede lidt på mig og ikke mindst på den bule jeg havde i mine shorts. Jeg skammede mig over min åbenlyse liderlighed. Hendes åbentstående housecoat, der afslørede hendes bryster i en overfyldt BH samt trusser af delvis gennemsigtig stof, havde fået min ukontrollable pik til at stritte. Nu var det for sent at begynde at regne svære regnestykker i hovedet, som ellers var min metode til at få rejsningen under kontrol når jeg skulle op at stå efter en skoletime var til ende. Hun smilede til mig. “Mangler du et sted at være, når du onanerer?”, spurgte hun. “Ja, det gør jeg.”, stammede jeg. “Kom indenfor. Du må gerne bruge Birgers værelse
Læs novellen - KLIK HER

Negerpikken - af Anne
Fantasi (Alm. sex) - 18.04.2020
- Skal du have pik, spurgte jeg? Negeren hæver stemmen og ser utålmodig på mig. - Ja, hvisker jeg skælvende. - Det hedder Ja tak! siger negeren brysk. - Ja tak, giv min din store, stive negerpik, nu, din frække dreng! råber jeg og utålmodigt griber jeg om hans pik for at føre den ind i den ventende våde grotte. Åh, hvor skønt at mærke hans fløjlsbløde hud omkring den flintehårde stang. Jeg kigger ned og nyder det frække syn af hans sorte hingstepik, der nu lægger sig mod åbningen af mit venusbjerg. Vi nyder begge det liderlige syn, da min hånd anbringer det mørkerøde pikhoved imod mine kønslæber. Et øjeblik ligger vi stille, jeg har trukket knæene helt op til ørerne omtrent for at åbne mig helt og tage stødet fra den enorme, sorte rambuk. Han sender mig et frækt og liderligt grin, da han strammer ballemusklerne og begynder at trænge op i mig, en smule hånlig over min viljesløshed. Jeg ser ned og nyder at se kontrasten mellem min lyse hud og hans glinsende sorte stang.
Læs novellen - KLIK HER

Sexlysten i Seattle - af Anne
Telefonsex (Alm. sex) - 18.04.2020
- Du er helt vildt fræk! pustede Jesper i telefonen. – Hvis jeg var hos dig skulle du bare få… - Få hvad, Jesper? drillede jeg og lod fingrene køre langs trussekanten. - Du… du skulle få så meget pik… Manden var tydeligvis oppe at køre. Jeg kunne se hans ansigt på skærmen, han var helt rød og øjnene var ved at springe ud af hulerne. Men han kunne ikke nå mig. - Uha, det lyder farligt… må jeg se omtalte redskab? Jesper rejste sig bag sin plads ved bordet, så hans underliv kom i højde med pc’en. Der var nu direkte transmission af min mands stive lem fra USA. Han havde trukket bukserne ned og tydeligvis siddet og leget med sig selv under bordet, mens jeg lavede mit show.
Læs novellen - KLIK HER

Møde med swingerparret, del 1 - af Erotikglæde
Par/par (indeholder m/m) - 18.04.2020
Så gik jeg på knæ og begynde at sutte hans store pik. Den smagte dejligt af sex, og pre-spermen piblede frem på hovedet. Han bad mig stoppe - ville ikke komme allerede. Jeg rejste mig - sammen så vi på Mettes leg i det store rum. Vi begyndte at lege stille og roligt med hinandens stive pikke. Så skete der noget i det store rum, den ene mand lagde sig på ryggen og Mette lod hans pik glide op i sin røv – de havde begge deres ansigter vendt mod os. Mette lagde sig på ryggen mod hans bryst – nu var der plads til at den anden kunne få sin pik op i hendes fisse. Da begge pikke var på plads blev der kneppet synkront – man kunne se hvor hun nød at få så meget pik samtidig.
Læs novellen - KLIK HER

Mødet med Søren og Mette, del 2 - af Erotikglæde
Par/par (indeholder m/m) - 18.04.2020
Vi gik ind i soveværelset og lagde os i den store dobbeltseng med Mette i midten. Mette ville gerne se lidt film og Søren fandt en film frem der var optaget i soveværelset. Den var med Søren og Mette og to biseksuelle fyre. Der blev dyrket sex på kryds og tværs. Vi blev alle tre ret liderlige af at se på filmen – samtidig havde Mette fat i begge vores stive pikke. Filmen fortsatte og Søren sagde – når nu vi alle er skyllet godt ud er alle huller jo til rådighed. Mette lå på ryggen – jeg kyssede hende længe på munden og legede med hendes bryster og fisse.
Læs novellen - KLIK HER

Connys ønske - af Leon59
Par/par/1 ekstra - 18.04.2020
Nu ser Conny op og får øje på mig og så tager fanden ved hende, hurtigt får hun vendt sig kravler hen over Peters lænd med et knæ på hver side af hans lår, så fissen trykker mod den stive pik. Tager fat op pikken med en hånd og fører den mod sin varme fisse, og med en glidende bevægelse trykken hun fissen ned over den stive pik, der glider fuldstændigt uhindret op i hendes indre, samtidigt med at hun på skrømt råber, ”Leon kom ind og se mig få pik”, det er alligevel lidt grænseoverskridende at hun nærmest håner mig, mens hun knepper med en, til dels vildt fremmed, men jeg kan ikke stå i mod, så jeg åbner døren og træder ind i soveværelset. Conny drejer hovedet og siger; ”Sæt dig i benenden og se mig få dejlig pik”.
Læs novellen - KLIK HER

Kursus - af Vædderen 1946
Dominans - 14.03.2020
Jeg står stadig med håndleddene bundet til en krog i loftet, da Lene kommer ind. ”Hvor mange giver du ham?” siger hun, mens hun ser på glasset med champagne med de knuste piller i. ”Du kan godt gi’ ham én mere, han er i god kondition”, siger hun og griner af mig. Jeg opdager, at Lene har 2 injektionssprøjter i hånden – hun holder dem opad og tømmer dem for luft. ”Ja, de er til dig”, siger hun, ”Den ene slipper du for, hvis du frivilligt lægger dig på ryggen på sengen der og lader os binde dig fast. Så slipper du for at blive bedøvet. I den anden har jeg opløst 2 Viagrapiller, dem sprøjter jeg ind lige over din pikrod, hvis du ikke kan holde den stiv og stor nok til det, vi skal bruge dig til i nat. Det kommer ikke til at gøre ondt, jeg har stor erfaring i at give injektioner, og vi gør ikke noget ved dig, der gør ondt, vi vil bare ha’ fornøjelsen af at bruge dig.”
Læs novellen - KLIK HER

Lidenskabens hotel, del 1 - af Alpeonkel
Urinsex, m/m og k/m, Dominans og SM - 22.02.2020
Vera trykker sig ind til Fruen men hun vedbliver at kysse, og hendes pik glider let ind i Fruens våde fisse. Fruen bliver pludselig opmærksom på Vilhelm og mig der sidder på solsengen ved siden af, med vores vippende pikke. “Hvad sidder i to liderlige mandfolk der og glor for? Hugo, se så at komme i gang med at sutte pik på Vilhelm.” Jeg ser spørgende på Vilhelm og han spreder imødekommende benene. “Du må hellere adlyde Fruen. Dine baller er vist blevet varmet én gang i dag,” siger Vilhelm med henvisning til mine ballers kulør, der stadig bærer tydeligt præg af morgenens afstraffelse.
Læs novellen - KLIK HER

Terningen bestemte - kapitel 3, del 15 - Hvad mor ikke ved (slut) - af Anne
Pigesex - 21.02.2020

- Uhh… nej… du må ikke, klynkede den unge pige forskrækket, det er for meget… det kilder… - Slap bare af og tag imod og nyd det. Så vil du mærke at det også er lækkert på den her måde, sagde Lisbeth og forsatte med at bearbejde den unge dames bageste, frække hul. Efter et par minutters intenst slikkearbejde overgav Nikoline sig til sin lyst: - Gud, hvor er det skønt… åhh… jaaa….vildt frækt med din tunge bagi… jeg kan lide det! Nikoline overgav sig til Lisbeths erfarne tunge, der nok vidste, hvor de lækre steder på en ung pige fandtes. Pigen borede ansigtet ned i puden og begyndte at hvine højt af fryd og liderlighed over det frække, som Lisbeths tunge gjorde ved hende.
Læs novellen - KLIK HER

Terningen bestemte - kapitel 3, del 14 - Trusserne falder - af Anne
Pigesex - 21.02.2020

Nikoline sagde overraskende, men drillende: - Hvis vi vinder, skal I male vores sommerhus. Det har vi lovet at vi ville, men vi har ikke gidet. Hvis I vinder, skal I male det hele udvendigt. Men for at der også skal være lidt frækt over det, skal I være nøgne, mens I gør det! Så vil Sofie og jeg se på. Lisbeth svarede for os: - Hvis vi vinder, skal I gå med os ind i soveværelset og så bestemmer vi, hvad der sker. Bare rolig, vi skal nok være søde ved jer. Men vi vil også være frække… Jeg tænkte over mulighederne. Jeg hadede tanken om at skulle male træværk i varmen, ovenikøbet med bar røv, men fristelsen ved den store gevinst var for stor.
Læs novellen - KLIK HER

Terningen bestemte - kapitel 3, del 13 - Terningeleg med unge piger - af Anne
Pigesex - 21.02.2020

- Har I lyst til en ny runde? spurgte Lisbeth. De to piger nikkede stakåndet. De var tydeligt tændte, men stadig lidt blufærdige. De vred sig lidt: - Kan du ikke komme med forslagene? - Okay. 1-2, så går I hjem og går i bad sammen. I skal sæbe hinanden ind og vaske hinanden alle steder. Også mellem ballerne og i skridtet. - Hvis terningen viser 3-4, skal I sove sammen nøgne i samme seng efter at have set en lesbisk pornofilm på nettet! - Hvis terningen viser 5-6 (og så var det, jeg var ved at løbe tør for ideer, sagde Lisbeth)… skal I komme over til os klokken 17 og se Frida og mig elske nøgne på terrassen. I kan jo godt lide at se på, har jeg på fornemmelsen…
Læs novellen - KLIK HER

Terningen bestemte - kapitel 3, del 12 - Tre nøgne kvinder i dobbeltsengen - af Anne
Pigesex - 21.02.2020

Hvordan mon en præsts kusse smager? nåede jeg at tænke, inden jeg satte tungen mod Trines kønslæber. Trine lå nøgen og indbydende med knæene trukket højt op til siderne og vidt spredte ben og kiggede nysgerrigt ned på mig, da jeg dykkede ind mellem hendes sportstrænede, solbrændte lår. Jeg studerende hendes flotte mørke måtte og venusbjerg, mens jeg indsnusede den kraftige duft af kvindekøn, der udgik fra hende. Med fingrene spredte jeg hendes kønslæber lidt, gjorde tungen bred og blød og begyndte med langsomme strøg nedefra og op at lade tungen åbne Trines skønne, bløde fisselæber.
Læs novellen - KLIK HER

Terningen bestemte - kapitel 3, del 11 - Body tequila - af Anne
Pigesex - 21.02.2020

Jeg knælede ned foran den nøgne Trine og fik med lidt besvær fyldt munden med tequila. Da jeg alligevel var nede i underetagen, benyttede jeg dog også lejligheden til at nærstudere Trines fristende venusbjerg og åbning, snusede lidt til hendes køn og gned min kind op af hendes lår under påskud af, at det var lidt svært, da jeg skulle bruge hænderne så lidt som muligt. Så rejste jeg mig op og slikkede med tungen på Trines flotte, faste bryster. Jeg slikkede meget grundigt for at trække øjeblikket ud, inden jeg bed i citronen, der sad mellem Trines bløde læber i den fristende, lækre mund. Vi grinede alle tre, men min kusse var ved at svømme over af bare lyst.
Læs novellen - KLIK HER

Terningen bestemte - kapitel 3, del 10 - Byens bedste bryster - af Anne
Pigesex - 21.02.2020

Vi tog Lisbeths hænder og lod dem først glide undersøgende hen over mine to meloner, Lisbeth tillod sig af dvæle lidt og klemme brystvorterne en smule. Det føltes skønt og pirrende. Grinende gik Lisbeth videre til Trine og kærtegnede blidt de to sydfrugter, der hævede let og blev en smule rødere i huden. Trine tog imod, først lidt fnisende, så lidt mere indadvendt nydende. Lisbeth bøjede sig fremover og tog et af bærrene i munden og lod tungen glide rundt om vorten. Trine snappede efter vejret og da Lisbeth trak munden tilbage så jeg, at vorten ikke alene var blevet våd, men også hård af ophidselse efter mødet med Lisbeths tunge.
Læs novellen - KLIK HER

Terningen bestemte - kapitel 3, del 9 - En meget sexet præst - af Anne
Pigesex - 09.02.2020

- Den største gang pik fik jeg af min geografilærer i gymnasiet. Jeg og de andre piger i klassen var vildt forelskede i ham og på en studietur til Paris begyndte han og jeg at kysse og kramme i krogene. En aften suttede jeg den af på ham på et toilet. Jeg fik et chok, da han fiskede sit kæmpejern frem af bukserne og det gik op for mig, at jeg skulle tage den i munden… men det gik… og jeg var så tændt, at jeg smuttede ind på hans værelse på hotellet næste morgen. Vi kneppede vildt, så vi kom for sent til morgenmaden… det gav mange kommentarer. I øvrigt var han et dumt svin… men altså med en enorm stiverik mellem benene…
Læs novellen - KLIK HER

En voksen skolepige - af Den Velklædte
SM - 09.02.2020
Da de kom ud på gaden, styrede han dem gennem en park, og da de var helt udenfor andres hørevidde sagde roligt, men bestemt: “Du kom jo for sent i forhold til hvad vi havde aftalt. Mindst 10 minutter. Jeg giver dig to valgmuligheder, som kommer til at sætte rammerne for hvordan resten af aftenen forløber. Mulighed 1: vi slår en streg over det, vi opfører os som voksne mennesker, og vi fortsætter som om det aldrig var hændt.” Han trak vejret dybt  ind. “Eller 2…?”, spurgte hun nysgerrigt. “Nummer 2 mulighed er, at du med al tydelighed kører et “lille fræk skolepige” spil med mig, nu ovenikøbet trusseløs, og et eller andet sted gerne vil have en røvfuld…” Han så på en gang skræmt ud, over at have sagt de ord nu, og samtidig triumferende, og som om han nød det mindst lige så meget som hun. “Nummer 2” røg det ud af munden på hende.
Læs novellen - KLIK HER

Den sorte kjole - ny serie, del 1 - af Erotikglæde
Oplæg til 1 ekstra - 09.02.2020
Der kommer en stille sjæler og nu danser I virkelig tæt og du gnider dit underliv mod hans pik. Du får øjenkontakt med mig og så kysser du ham meget heftigt mens du holder øjenkontakten. Da dansen er slut kommer du op til mig i baren og fyren går mod toilettet. Du siger til mig – hold kæft, hvor er det liderligt det her. Du siger du kan mærke at hans pik er større end normalt – men min fisse er også mere liderlig og våd end normalt. Du vil også på toilettet og spørger om det er ok, hvis du smider G-strengen. Hvad gør jeg hvis jeg møder ham derude spørger du. Det er op til dig, siger jeg.
Læs novellen - KLIK HER

Fart, del 4 (slut) - af Ham Dér
Dominans - 09.02.2020
Jeg elsker fornemmelsen af nosser, som kærtegner mine allermest følsomme steder. Men nu putter jeg creme i mit frækkeste hul for dig og din fantastiske kæp, så dit pikhoved får en silkeblød, sensuel og feminin modtagelse det sted, som jeg har gemt kun for dig. Nu gør jeg mig gangbar med to fingre. Jeg udvider mig for dig. Jeg længes efter at mærke dit stærke køn tage mig i besiddelse, langsomt men ubønhørligt indtrængende i mit allerhelligste. Jeg er helt syg for at opleve fornemmelsen, at du trækker dig tilbage, blot for bagefter igen at tage i besiddelse, hvad der er dit. Tre fingre. Men hvad er det mod at mærke en rigtig mandepik. Men det skal være lækkert, når mandepikken kommer...
Læs novellen - KLIK HER

Professionel hjælp - af Den Velklædte
SM - 09.02.2020
- Ved du selv hvor meget, du har brugt? ville han vide. - Njæææh. Nok? svarede hun nonchalant. - Ahhhh, men altså... 4.500 kroner for et par stiletter, og 10.000 kroner i en anden tøjbutik. Skal jeg spærre dine kort, ligesom med det der par, vi læste om i søndagens Politiken? Mette skævede nervøst op på Nikolaj. - Dét ville du ikke gøre, udbrød hun med forargelsen drivende af hvert ord. - Nå, ikke, sagde han, imens han så videre i netbanken. Det kunne være du kunne lære lidt af det... men du er nok mere til en håndfast irettesættelse, kender jeg dig ret? - Så ville jeg i hvert fald være lidt artig i nogle dage. - Du skal være flink og artig i meget, meget, meget længere tid end et par dage. Det er jo slet ikke sikkert, at det er mig, som skal give dig straffen...
Læs novellen - KLIK HER

Onani - af Alpeonkel
Onani - dreng/dreng - 19.01.2020
“Hugo, du onanerer!” Jeg kiggede forvirret op fra biologibogen og så Birger stå foran mit bord med en påtaget mine som en stramtandet moster. Der var blevet helt stille i klassen. “Hvad er det?”, spurgte jeg. Birger så overrasket på mig og tabte mælet for en stund. Så sagde han forundret, ligeså meget for sig selv som for klassen: “Han ved det ikke…” Der var lidt fnisen rundt om i klassen, mens Birger gik tilbage til sin plads bagerst biologilokalet. Vores distræte biologilærer kom tilbage ude fra depotrummet der lå i forbindelse med biologilokalet, gumlende på en utændt cigarstump. I hånden havde han en udstoppet slørugle han ville fortælle os om.
Læs novellen - KLIK HER

På tværs - af Den velklædte
SM - Analsex - 19.01.2020
Frida blev vist mere rundt, og da de kom til soveværelset blev hun helt stille, men spurgte så stammende, om han var til den slags, imens hun pegede på spanskrøret og de to ridepiske, som relativt diskret stod i en høj spand. Han smilede. - Tja, hvis hende jeg er sammen med, er til den slags julelege, er jeg. Hvis ikke, sagde han og gjorde en kunstpause, er jeg også til en masse andet. De satte sig i sofaen i stuen, og sludre videre, men gentagne gange drejede Frida samtalen over på spanden og dens indhold. På et tidspunkt, da hun for tredje gang indenfor kort tid kom med spørgsmålet, - Jamen hvad får du ud af at bruge de der redskaber, og hvorfor slår du på kvinder?”
Læs novellen - KLIK HER

Fart, del 3 af 4 - af Ham Dér
Dominans - 19.01.2020

”Vi skal bruge sådan noget, som løfter hendes barm uden at dække den, hvis du ved, hvad jeg mener,” oplyste han. ”Så må vi jo hellere måle,” konstaterede ekspedienten og trak et målebånd op af bukselommen. ”Men det skal vi gøre i en kabine,” fastslog hun, så det ikke var til diskussion. Han gik med i kabinen, og ekspedienten lod det ske. ”Så må du jo hellere smide jakke og skjorte,” konstaterede ekspedienten. Pia kunne mærke sig rødme, men efterkom lydigt ordren. ”Og når vi så er kommet hertil: Er der mere, du skal vise frem?” hun så Pia lige i øjnene.
”Det... det har jeg ikke fået besked på,” fremstammede Pia

Læs novellen - KLIK HER

Uddrag af en korrespondance - af Far til 4
Analsex - 08.01.2020
Jeg kunne mærke at det nærmest løb ud af hende, og hun begyndte at trække vejret tungt. Jeg trak fingeren ud og nød duften af min kvindes utæmmede liderlighed. Jeg fik spredt og løftede hendes ben, og placerede min pik ud for hendes våde hul, og pressede mig helt i bund. Uden anden forberedelse, begyndte jeg at banke mit stive lem hårdt ind i hende. Jeg kunne mærke at jeg var helt stiv, følte den specielle følelse jeg får, når jeg har taget en pille, og hun stønnede højlydt. Jeg holdt godt fast om hende og gennempulede hende. Det var rå og dyrisk sex. Min pik hamrede ubarmhjertigt ind i hende, et stempel som hurtigt og hårdt kørte frem og tilbage.
Læs novellen - KLIK HER

Fart, del 2 af 4 - af Ham Dér
Dominans - 08.01.2020
Han mærkede hendes hænder på sin numse. Kunne det passe, at hun lige så stille pressede ham længere? Eller var det hendes metode at holde fast i det, hun havde sat sig for. Et øjeblik så hun forkert ud i hovedet, men så kom der en ”ngn”-lyd fra hendes hals, så kom han lidt længere, så en til. Så lidt tilbage og så lidt frem. To lyde mere. Så langt var han aldrig trængt ind før. Så slap hun. ”Ok,” stønnede hun, da pikken havde forladt hendes mund, ”teorien holder. Men jeg skal nok arbejde på det. Det er ikke videre behageligt, kan jeg oplyse.” ”Ork jo,” modsagde han. Det føltes fantastisk. ”Så det er noget?” spurgte hun. Han nikkede bare. ”Så må jeg jo prøve, men hvis du efterhånden er meget trængende, så skulle du måske overveje at prøve noget andet,” oplyste hun. ”Det går,” sagde han smilende. Hendes mund greb fat i hans pik. Efter at have slikket oldnet lidt og suttet på det, pressede hun langsomt hans numse frem og dermed hans pik længere ned i sit svælg.

Læs novellen - KLIK HER

Kirsten, del 4 - Jobbet - af Kelga
Gangbang - analsex - pige/pige - 02.01.2020
Fyren under bordet var nu også i gang med Kirstens røv, han havde fået tre fingre op i Lis og var nu ved at udvide Kirsten røv, han benyttede den sperm der løb ud af pigerne som smørelse. Det var meget uvant for Kirsten, der var aldrig nogen der havde været i nærheden af hendes røv før, men selv om det gjorde lidt ondt, var det ikke så slemt. Når den først blev smurt, var det ikke så ubehageligt. Så blev Kirsten løftet, hun blev anbragt oven på en fyr, og fik hans pik op i fissen, derefter skulle hun ride ham. Da hun havde redet ham et stykke tid trak fyren hende ned, så hun næsten lå med røven i vejret. Så følte hun en kraftig skærende smerte ved sin røv, der var en der var ved at føre sin pik op i hende. Hun protesterede stille, men der var ingen der hørte det.
Læs novellen - KLIK HER

Terningen bestemte - kapitel 3, del 8 - Nye unge veninder - af Anne
Pigesex - 02.01.2020

Efterhånden holdt jeg også op med at tænke på, at jeg sad med glatbarberet mis. En midaldrende herre gik tæt forbi og gloede ugenert på os. Jeg var lige ved at pakke sammen, men Lisbeth hviskede, at vi bare skulle flashe vores skræv, så ville han få sit livs oplevelse. Som sagt så gjort. - 1-2-3! hviskede Lisbeth, så spredte vi ben og lod fyren se hele butikken. Fyren blev tydeligt rystet og skyndte sig væk, mens vi hylede af grin over ham. Det var vildt, men gav mig samtidig en følelse af, at jeg ikke behøvede at skamme mig. Jeg kunne selv bestemme, hvad jeg ville vise og ikke vise
Læs novellen - KLIK HER

Fart, del 1 af 4 - af Ham Dér
Dominans - 26.12.2019
Pia fortalte, at hun lige skulle kigge i sin E-Boks. ”Det er løgn!” hørte han fra kontoret. Så hørte han printeren gå. Pia holdt billedet foran sig, da hun kom ind i alrummet igen. Hun rystede på hovedet med et opgivende smil. ”Ok, du vandt,” sukkede hun. ”Men den der thumbs up, som min slørede medpassager viser til fotovognen, den er altså styg.” Han smilede, ”Når jeg nu ikke kunne sige noget, måtte jeg jo få det bedste ud af det. Hvad blev du taget med?” ”139... 1000 kr., … så jeg skal være ... slavinde... én weekend. Havde det været en kilometer mere, så havde det været to.” ”Måske er det held i uheld,” mente han. ”Det kunne også vise sig, at det var uheld i held.” Han smilede. Han elskede hende. Og så at få denne mulighed.
Læs novellen - KLIK HER

Se med og retur, del 1 af 2 - af Leon59
Feriesex, voyeur, - 23.12.2019

Jeg så se et folkevognsrugbrød i bakspejlet, og sænkede farten en smule, så den sandsynligvis ville overhale os. Jeg fortalte Conny, hvad der skulle ske og sagde ”Hvis du tør så sæt benene op i forruden, spred benene så meget du kan og træk blusen op over dine bryster, så de også kan ses”. Conny var liderlig og hun føjede mig i mindste detalje, rykkede lidt frem i sædet og placerede benene spredt fra hinanden i forruden, og hev blusen op over sine spændte bryster. Fangede min højre hånd og førte den til sin fisse, og uden at presse det mindste, kunne jeg stikke en finger op i den savlende fisse, hvor jeg kunne lege med kilderen. Conny fangede et bryst med hver hånd og legede med vorterne, mens hun stønnede højere. Så kom bilen op i bagenden på os, og jeg var ikke i tvivl om at de der sad i bilen ville kunne se Connys ben i forruden, men selvfølgelig ikke hvad der sket på sædet. Der gik ikke lang tid, så lagde vognen an til en overhaling, og så kan det ellers nok være der blev liv i vognen ved siden af os

Læs novellen - KLIK HER

Se med og retur, del 2 af 2 - af Leon59
Feriesex, voyeur, kæmpepik - 23.12.2019

Ingolfs pik var nu godt fedtet ind i Connys skedesekreter og hver gang Ingolfs tyrepik var næsten ud af fissen, kunne jeg tydeligt se et skinnede hvidt lag af en blanding af min sperm og hendes fissesafter, som hver gang han trykkede pikken i bund igen blev opfanget af de udspilede skamlæber, så det nærmest efterhånden lå som en kage. Ingolf var begyndt at kneppe mere koncentreret og nu var Conny virkelig liderlig, for hun stønnede vildt, og bankede kroppen mod den indtrængende kæmpepik, mens hun stønnede på mere pik. Conny havde svært ved at koncentrere sig om min pik, som hun slap og med begge hænder, for at tage fat i bordkanten, så hun kunne støde i mod den kneppende pik i hendes indre. Conny stønnede højt, og så hørte jeg hende pludselig stønne ”Giv mig pik, jeg er en liderlig luder. Åååhh ja giv mig masser af pik”, igen og igen stønnede Conny næsten den samme tekst ”Jeg er en luder, jeg er en liderlig so, giv mig masser af pik, jeg er en luder”

Læs novellen - KLIK HER

Terningen bestemte - kapitel 3, del 7 - Jordbærtærter - af Anne
Pigesex - 17.12.2019

- Så er der dessert! oplyste hun. Jeg lagde hovedet tilbage for at tage imod fornemmelsen af de to bløde kvindemunde, der begyndte at sutte og slikke jordbærgrød og flødeskum i sig. Det pirrede og ophidsede mig at mærke deres fugtige og varme læber mod mine bryster, der blev hårde og stive af to kvindetungers leg mod dem, så snart lignede mine brystvorter også to modne, faste jordbær. Fie bed lidt i den ene af mine vorter og kiggede drillende op på mig. Hvor var hun skøn, denne unge, lækre pige! Imens slikkede Lisbeth på et bær, der lå dekorativt i min navle og gravede med tungespidsen for at få det hele med. Tungerne bevægede sig nedefter. Samtidig mærkede jeg, at de to friske jordbær i mit skød havde give sig til at safte. Det kildede, da den klistrede jordbærsaft begyndte at sive ned over min åbning, ned mod mellemkødet. Selv saftede jeg også en hel del på det tidspunkt, kunne jeg mærke, så jeg følte, at hele min åbning flød af flødeskum, jordbærsaft og mine egen safter.
Læs novellen - KLIK HER

Smæk og ydmygelse, del 2 af 2 - af Bjørnen
Dominans - 16.12.2019
”Jeg glæder mig til at spidde hans røde røv på denne lanse.” ”Maria, dit sprog!” ”Årh hvad, en røv er vel en røv – og denne røv er MIN. Og han ligger jo helt perfekt til mig.” Efter et par klask sætter hun lansen mod hullet og støder til. Maia støder nedefra og op, Allan tvinges op på tåspidserne ved hvert stød. Hendes underliv rammer gang på gang hans røde, ømme balder, hun støder hårdt indtil hun pludselig sitrer og så udmattet falder sammen ind over hans ryg. Sådan ligger hun lidt, inden hun trækker sig ud og giver ham de to obligatoriske klask. Maria går over til vaskefadet, vasker sig og skifter sine trusser.
Læs novellen - KLIK HER

Cykeluheld med ekstra smerte - af Den Velklædte
Afstraffelse - 15.12.2019 (15.04.2013)
Denne skribent har været væk fra siden i en periode men har nu valgt at bringe sine noveller igen under nyt skribentnavn. Gå til skribentens profil HER for at se samtlige noveller.
Jeg ømmede mig åbenbart for meget, for den stille uden tatoveringerne gik over i bilen og hentede noget, som viste sig at være en ballgag. Den pressede hun ind i min mund næsten samtidig med at de begge klemte hver sin brystvorte, for derved at få mit til at skrige. - Nå, er vi så hårde ved dig? Det bedste er næsten, at vi tager billeder imens, så vi om lang tid vil kunne finde dem frem, og sidde og grine over din ynkelige optræden, samtidig med at vi ved, at du ALDRIG mere opsøger os. End ikke for at sige undskyld. End ikke for at sige god dag, god jul eller noget andet lignende. Vi vil ikke forstyrres af sådan et usselt, ynkeligt fjols som dig. Havde du haft en fisse kunne vi måske have brugt dig til noget. Jeg begyndte at blive nervøs for hvordan dette udviklede sig. Heldigvis begyndte de at løsne rebet, men kun for at flytte mig til en bænk som stod lidt væk, så jeg kunne stå i en anden position: Foroverbøjet med rumpen i vejret. Jeg havde stadig Ballgaggen i munden. De første slag kom med ens interval og var moderate. Jeg har altid været pivet, så da femte, sjette slag kom, kunne jeg have råbt alt muligt, hvis blot dette mareridt ville stoppe.
Læs novellen - KLIK HER

Smæk og ydmygelse, del 1 af 2 - af Bjørnen
Dominans - 14.12.2019
Hun tager fat i hans lem og trækker ham hen til en dør og åbner den. Inde i et stort, varmt lokale sidder to piger kun iført diminutive trusser. Caroline kan mærke, at synet har en vis effekt på Allan. ”Den sortkrøllede her er Maria, og den lyshårede derovre er Helene. Ham her er Allan.” Allan nikker god dag til dem, og de hilser tilbage.
”Allan har været uartig og fortjener nogle smæk.” Caroline trækker ham over til Maria, der sidder på en solid stol uden armlæn. ”Nu overlader jeg dig til pigerne, god fornøjelse til alle.” Caroline forlader lokalet. ”Ja, du kan lægge dig her over mine knæ, håndfladerne helt ned på gulvet, benene kan være på gulvet eller vippe frit i luften, det må du selv om. Hvis din – tingest – er i vejen, så kan du placere den mellem mine ben. Så skal jeg nok passe på den.”
Læs novellen - KLIK HER

Terningen bestemte - kapitel 3, del 6 - Glatte misser - af Anne
Pigesex - 12.12.2019

Fie holdt triumferende min røde måtte op, som om det var en slags skalp, hun havde taget. Så sæbede de mig ind i barbergel, masserede min hud. En lækker fornemmelse at mærke deres følsomme fingre over hele mit underliv, inden de begyndte at tage fat med skraberne. Jeg lukkede øjnene og nød fornemmelsen af at blive behandlet. Efter et stykke tid vaskede de mig af med varmt vand og Fie gned mit skød med creme. Jeg blev varm og våd indeni ved den unge piges kærtegn. Lisbeth kom med et spejl, så jeg kunne se, hvor fin og glat, jeg var blevet. - Lækker tøs, roste Lisbeth. - Lige til at spise. Jeg blev helt rød i hovedet, jeg havde aldrig fået barberet mit skød før og var både lidt genert, men følte mig også ophidset ved at kunne vise mig frem for de to andre piger
Læs novellen - KLIK HER

Terningen bestemte - kapitel 3, del 5 - Det går glat - af Anne
Pigesex - 10.12.2019

Vi kunne mærke, at den unge pige slappede mere af og begyndte at give sig hen. Brystvorterne strittede og kønslæberne gled let mod hinanden, da jeg tog fat i dem og gned dem mod hinanden. Efter et stykke tid kunne vi registrere, at hun åndede tungt og bed sig i læben. Lisbeth og jeg så på hinanden og kunne se, at vi begge to var meget ophidsede af at lege med den lækre, nøgne og glatte pigekrop. Vi nikkede til hinanden og jeg stillede mig mellem Fies ben, tog fat i hvert af dem og spredte dem. Jeg lænede mig frem og indsnusede duften af den friske, unge fisse, inden jeg blidt kyssede de bløde kønslæber. Lisbeth gjorde det samme bagefter. Fie udstødte en lille klynkelyd. Lisbeth og jeg så på hinanden. Så sagde Lisbeth stille, - Hvad så, Fie, er du parat til at gå videre? Er det nu, du kunne tænke dig at mærke, hvordan det er at blive slikket af en anden kvinde?

Læs novellen - KLIK HER

Tinderdate - af Far til 4
Dominans, Aldersforskel - Analsex - 09.12.2019
Han går hen til hende, sætter pikken mod mellemkødet og glider ned mod fissehullet. Det står lidt åbent pga det hun har inde, han er ved skedens indgang. Han venter lidt, nyder forventningen. Presser stille pikhovedet ind i hullet, ser koncentreret på hvordan skamlæberne giver efter og pikken langsomt glider ind. Hun er stram. En lille buttplug i røven og lidt silikone i fissen giver ikke ekstra plads. Han registrerer svagt at hun skriger, men han tager godt fat om hofterne og presser sig længere ind. Han fornemmer at pikhovedet bliver lidt klemt af plug og We-Vibe, han kan fornemme at den vibrerer. Det havde han faktisk glemt. Han holder en lille pause. Bevæger sig lidt ud og ind igen. Trækker hende hen over sig, men han trykker med underlivet. Pigen lyder anstrengt, det ophidser ham og han presser mere. Ignorere hendes klynk og protester.
Læs novellen - KLIK HER

Terningen bestemte - kapitel 3, del 1 - Forfør din veninde - af Anne
Pigesex - 21.10.2019

Men som to fjantede skoletøser rendte vi rundt og pjattede og kom med frække kommentarer, indtil Lisbeth sagde til ekspeditricen: - Så skal vi også have en Magic Wand til min veninde. - Hov, sagde jeg, det var ikke aftalen. - Nej, men det var da heller ikke udelukket. Kom nu, Frida. Du trænger til at tage noget andet med dig i sengen end månedens bog, min søde pige! Jeg bøjede mig, rødmede en del, da ekspeditricen spurgte, om den skulle pakkes ind og Lisbeth grinede og sagde: - Nej, hun skal bruge den med det samme.
Læs novellen - KLIK HER

Terningen bestemte - kapitel 3, del 2 - Forfør din veninde, fortsat - af Anne
Pigesex - 21.10.2019

- Nu skal du prøve dit nye legetøj, Frida, grinede hun og hev min Magic Wand op af posen fra sexbutikken. Jeg glippede med øjnene, da jeg pakkede den ud. Skulle jeg have det enorme vibratorhovede op i mit underliv? Lisbeth grinede: - Kun hvis du er meget liderlig… tricket er de stærke vibrationer. Det giver store orgasmer… kunne du tænke dig sådan en? Nu skal jeg vise dig... Lisbeth fandt sin egen massagestav frem: - Din skal først lade op, inden den kan bruges. Men til gengæld så kan denne kalorius længere og hårdere end nogen mand, jeg nogensinde har haft i min seng
Læs novellen - KLIK HER

Terningen bestemte - kapitel 3, del 3 - Forfør niecen - af Anne
Pigesex - 21.10.2019

Lisbeth gik ind i huset for at gå på toilet eller lave kaffe. Fie vendte sig mod mig: - Er I lesbiske? spurgte hun uden videre. Jeg fik et chok. Følte mig afsløret. På den anden side ved jeg, at Fies årgang har mindre fordomme på det punkt end min. For mig kunne det være en skandale, hvis det kom ud. For Fie var det bare en konstatering af tingenes tilstand på linje med om jeg gik til yoga eller samlede på strandskaller. Jeg tænkte, at det var bedst at være ærlig, ligesom Fie selv var. - Faktisk ved jeg det ikke helt. Det er ret nyt for mig, for jeg har kun haft mandlige kærester indtil nu. Men for to uger siden prøvede jeg at have pigesex med Lisbeth.
Læs novellen - KLIK HER

Terningen bestemte - kapitel 3, del 4 - Niecen vil gerne forføres - af Anne
Pigesex - 21.10.2019

- Jeg er Lisbeth og her er min krop, den er jeg stolt af. Mine bryster… Hun kærtegnede smilende de to jader… - er guddommelige og har været til stor glæde for de mænd, jeg har været i seng med. Hun vendte sig om og klaskede sig på den fyldige bagdel: - Min røv er stor og sund, min kusse... Hun vendte sig om med hænderne i siden og vuggede med underlivet og viste sin frodige fjams frem for os:  - ...elsker at blive kælet for og fyldt ud på mange måder.
Læs novellen - KLIK HER

Mindgame, kapitel 7 - Slavinden - af CL
SM - 20.10.2019

Her ligger Caféen og fint der er lige et par ledige borde udenfor. Vi tager, det der ligger længst væk fra, hvor vi står. Det er nogenlunde ugenert." Peter tog Lene i hånden at føre hende hen mod bordet. Da de var nået et stykke ned mod bordet så Peter, at et par var ved at sætte sig. "Vent her Lene." Lene stoppede automatisk op og ventede. Peter gik hen mod parret, hilste høfligt på dem og gik i konversation med dem. Hun så ham vise sin hånd hen mod hende og så dem kort efter rejse sig. De smilede og nikkede. Hun så Peter krumme sin pegefinger at hun skulle komme nærmere. Da parret passerede hende smilede de begge meget varmt til hende og kvinden nikkede som om der var noget hun forstod.
Læs novellen - KLIK HER

Mindgame, kapitel 8 - Fangehullet - af CL
SM - 20.10.2019

Han gik nu bag Lene og tog noget op af lommen. Lene mærkede et halsbånd blive lagt om hendes hals, ført om i nakken og spændt til. Hun mærkede lige lidt i retning af at en kæde blev fastgjort i noget der føltes som en ring i halsbåndet. Jo, det var en kæde, mærkede hun. Kæden blev nu trukket ned gennem hendes ene ærme på jakken, og blev hægtet til Peters bæltespænde. Det overskydende af kæden stoppede han i lommen. Han trak Lenes krave op om halsbåndet så det var skjult. "Tag mig i hånden slavinde." bød Peter hende. Hun smilede lidt og diskuterede den ikke, for han var på en eller anden måde hendes 'en form for Herre' i CL's manglende tilstedeværelse.
Læs novellen - KLIK HER

Mindgame, kapitel 9 - Mødet - af CL
SM - 20.10.2019

Lene studerede personen der nu kom nærmere … Peter stod ud af vognen og gav et kort vink til den anden. Han lukkede døren og faldt i en kort snak, hvilket gav Lene tid til at se og mærke efter. En rank holdning – det må jeg give ham, men han ser en smule lurvet ud. Alderen ser ud til at passe og måske vægten. For pokker han er uredt. Gad vide om han lige er vågnet fra en lur på sofaen? Gråt hår. Okay han har da ikke krøllede bukser – men den sweater! Den er godt nok ikke min smag eller noget der ville kunne få mig til at kigge på ham på gaden. Han har en dårlig smag i tøj. Lene blev ærgerlig. Han har godt nok noget at stå til regnskab for, for pokker en lidt usoigneret type. Lene blev vred. De to kom nu nærmere mod vognen og Lene kiggede ned på sædet foran sig – hun nægtede at se på personen der lidt nysgerrigt så ind i vognen. For fanden, hvad skal jeg sige til ham. Det er for meget. Hun undertrykte et lille grin, humoristisk trods situationen … "Peter kan vi ikke løbe væk sammen" tænkte hun. Peter åbnede døren i modsatte side hvor Lene sad, bukkede sig let ind og sagde lavmælt med en fortrolig stemme … "Lene så afleverer jeg dig."
Læs novellen - KLIK HER

En tur på stranden, del 2 - af Erotikelsker
Par + 1 - 21.08.2019

Iben satte sig op på knæ og begyndte på ny at massere og ælte de skønne baller. Allan tog en dyb vejrtrækning. Åhh hvor han dog ville ønske det var ham der havde Ibens plads. Synet og drømmen om at lege med de skønne baller begyndte at have sin virkning på ham, og roligt kom hans rejsning tilbage. Stille og næsten uden han selv registrerede det, sad han stille med sin pik i hånden og gned den meget stille og roligt. Rejsningen tog til, og lidt efter sad han igen med fuld rejst pik imellem fingrene. Iben så over på ham og smilte, men fortsatte massagen af Charlottes baller og efterfølgende lægge og ben. Da hun blev færdig, lænede hun sig frem og hviskede et eller andet til Charlotte, Charlotte nikkede og kom med en stille brummen.

Læs novellen - KLIK HER

Fræk trekant - af Finn P
Par + 1 - 20.08.2019

Da vi alle var nøgne, begyndte vi mænd at kæle for Anne, og hun fik straks stive brystvorter og blev meget våd i kussen, og hun legede med vores stive pikke. Nu hev hun os ud på gulvet, hvor vi fortsatte med at kæle for hende og lege med hinandens pikke. Jeg hentede så et tæppe, som blev lagt på spisebordet, hvorefter Anne blev anbragt på ryggen på bordet med benene over ryglænet på 2 stole, så der var frit udsyn til alle herlighederne. Jens startede med at knæle ned og slikke hende i fissen, mens jeg skiftevis kælede for hendes bryster og legede med Jens´ nosser og pik.
Læs novellen - KLIK HER

Sammensværgelsen - af Hairulf
Ungt homo og lesbisk par - 19.08.2019
Han flåede min T-shirt af mig, løsnede mit bælte og skubbede mig bagover så jeg lå på sengen med benene ud over kanten. Bukser og underbukser røg af, og så lagde Jens sig på knæ på gulvet mellem mine ben. ”Skal jeg sutte den af på dig?” spurgte han. Jeg tror ikke, jeg nåede at svare, så slikkede han min pung, det føltes aldeles vidunderligt, og endnu bedre blev det, da han tog min stive pik i munden og sugede som om han ville sluge den. Hans hoved bevægede sig op og ned og bortset fra hans pustende åndedræt gennem næsen, var den eneste lyd, jeg hørte, den sagte slubren når hans læber kørte op og ned ad pikken. Jeg begyndte at stønne, udløsningen var på vej, og så med ét kunne jeg ikke stå imod længere.
Læs novellen - KLIK HER

Sommer - af Vixen
Dominans - 21.07.2019

”Du er en dydig pige, du samler dine ben”, siger du. Men det gør jeg ikke. Du hæver et øjenbryn og kigger mig direkte i øjnene. ”Du skal samle dine ben - nu”, fortsætter du. Jeg kigger dig udfordrende i øjnene og lader mine ben være spredte. Faktisk spreder jeg dem en anelse mere. Du kigger forundret på mig og fortæller mig, at jeg får en sidste chance, og hvis jeg ikke samler mine ben, vil du løfte mig ned til åen og kaste mig i. Jeg morer mig et kort øjeblik indvendigt. Dét ville du ikke vove. Jeg smiler en anelse overlegen og skælmsk til dig. Du fanger med det samme, at jeg finder det morsomt og ikke tror dig. Og mine ben er stadig demonstrativt spredte. I et snuptag løfter du mig op fra terrassen og holder mig i et fast greb i dine arme. Jeg griner overrasket af handlingen de få meter ned til åen, og jeg når ikke at reagere med modstand, inden du stående på den sandede bred svinger mig ud over vandet og slipper.
Læs novellen - KLIK HER

På restaurant - af Charlotte G
SM - 02.06.2019

I fortsætte med at skiftes til at slå og nusse mig, og jeg taber fornemmelse af tid og sted. Forsvinder lidt ind i mig selv, for at kunne rumme det. Jeg håber du er stolt af mig, og jeg ved at jeg må forsøge mit aller bedste, så manden kan se, at du har fuldstændig kontrol på din tøs. ”Sådan, nu er den præcis som jeg kan lide den.” ”Ja, det er sjældent gjort flottere.” ”Nu trænger jeg til at tømme mig, hvad med dig. Du sagde, at du kunne komme flere gange?” ”Jeg er helt klar igen.” ”Du må tage tøse fissen, for jeg vil tømme mig i tøse røven.” ”Det er ok med mig.” ”Jamen så værsgo.” Jeg mærker manden går om bag mig og han støder hårdt ind i mig. Han knepper mig med lange seje og langsomme stød. Han går helt i bund
Læs novellen - KLIK HER

Glød og ild - af Henrik Lange
SM - 08.03.2019

Hans pik bevæger sig langsomt ind i hende, men bliver i åbningen, dirrende og hård. Nu læner han sig ind over hende. Hans fingerspidser berører hendes spændte bryster, cirklende om brystvorterne. Nu begynder kan at klemme og massere… Nu stopper han, holder sine pegefingre foran hendes stive brystvorter. Hans pegefingernegle hviler på undersiden af tommelfingrene, som skal han til at knipse en brødkrumme væk. ”Er du klar?” spørger han. Hun nikker, næsten umærkeligt, og venter. Det giver et ryk i hende, da hans negle rammer, små korte, præcise slag. Nu kæler hans fingre igen, stopper, og venter, igen, knips! og igen, og igen!
Læs novellen - KLIK HER