LÆSERNES EGNE NOVELLER

Liz©

Hunden Carlos

Da jeg var teenager snusede Snubbi familiens tyske ruhår mig ofte i skridtet – men det var en hunhund så den dag hvor jeg synes det kunne være spændende rigtig at give den lov til det – ja så ville den ikke. 
Men fantasien har fulgt mig lige siden, og mangler jeg ideer til at stimulere mig selv – ja så er her fantasien om et samleje med en hund.

Fantasien
Jeg var så fikseret på hundesex at jeg fandt et par på en chat og tog imod deres invitation til at besøge dem.

Nils, Else og Carlos – deres schæfer, tog glad imod da jeg kom den efterfølgende dag.
Der var dækket op til frokost og jeg skulle sidde for bordenden.
Nils og Else sagde jeg skulle tage mine trusser af og sætte mig på køkkenstolen med spredte ben.
Carlos lå i hundekurven. Da vi havde fået sild og snaps kaldte Nils på hunden. Han pegede under bordet ind mellem mine lår og Carlos gik nysgerrig ind for at undersøge.
Skub numsen frem på stolen sagde Nils – jeg sad nu helt ude på det yderste af stolen. Else knappede min skjorte op og tog min brystholder af.
Carlos snusede mig interesseret i skridtet – jeg ku’ mærke dens varme ånde. Nils og Else sad og kælede for mine store bryster..
Slap af - når du bliver tændt bliver han helt vild, sagde Else.
Jeg nød deres nappen i mine bryster – og Nils suttede på dem og rykkede i dem. Else var ikke så hård. Men jeg mærkede hvordan jeg blev liderlig og våd i fissen. Carlos peb lidt og pludselig mærkede jeg en varm ru tunge slikke mig helt nede fra røven op over fissen og op på min tap. Jeg stønnede højt. Carlos var nærmest utrættelig  igen og igen mærkede jeg den ru tunge lappe mine liderlige safter i sig, det kildrede enormt. Det rykkede signalerende i min liderlige fisse. 
Pludselig tog Nils og Else fat i hvert af mine ben og løftede dem op på køkkenspisebordet. Så kan Carlos bedre komme til sagde de. Hunden forsøgte at hoppe op – jeg kunne se dens blårøde hundepik stritte ud under dens mave. Den peb da Nils skubbede den ned – men begyndte så at slikke mig i stedet for.
Jeg sukkede og stønnede af liderlighed – jeg kunne allerede se dens pik hamre ud og ind af min fisse – tanken tændte mig så meget at da dens tunge gled hen over min fisseåbning kom jeg i en kæmpeorgasme. Carlos var nu helt vild – men Nils kommanderede den over i sin kurv.
Den lå og slikke på sin pik som var ret stor nu.
Hvad vi fik at spise herefter kan jeg ikke huske – det eneste som stod i hovedet af mig var at jeg snart skulle kneppes af en hund.

Efter maden gik vi alle ud i laden hvor der var lavet et hyggerum – på gulvet lå en kæmpe stor madras. Nils fortalte mig at det var så vi kunne ligge blødt alle sammen – der var jævnligt nogen som besøgte dem og Carlos.
Else spurgte mig om jeg havde lyst til at slikke Carlos pik – det havde jeg ikke rigtig tænkt over men da Else tog tøjet af og gik hen til hunden begyndte den at logre med halen – også Nils stod nøgen nu så jeg tog også mine korte nederdel og min bh og skjorte.
De fik Carlos ned og ligge på ryggen og jeg så nu hvordan Else tog hundepikken i munden – og slikkede på den – Carlos lå helt stille og nød det.
Prøv – kaldte Else. Jeg lagde mig på knæ ved siden af hende og lod forsigtig min tunge spille på hundepikken. Det var ikke spor ulækkert som jeg troede og snart skiftedes Else og jeg til at tage den i munden. Nils stod bag mig og han havde to fingre oppe i fissen af mig.
Jeg var ekstrem liderlig.
Else sagde at vi hellere måtte holde ellers fik vi ikke hundepik i dag.
Else og Nils sagde at nu skulle de vise mig hvordan det foregik.
Else stillede sig på alle fire og Carlos gik hen bag hende og slikkede hende i fissen og røven.
Så hoppede den op og Nils hjalp til med at den ramte Elses fisse. Engang havde den ramt hendes andet hul og det havde gjort ekstrem ondt sagde hun.
Hurtigt hamrede den pikken ind i hendes fisse igen og igen – men Nils afbrød den efter kort tid – nu var det min tur.
Nils og Else stillede sig på hver side af mig og Nils kaldte på Carlos – dens pik var stor og glinsende.
Den snusede mig først grundig i fissen og begyndte så at slikke min lidervåde fisse – den skal kneppe mig råbte jeg – jeg var så liderlig.
Jeg mærkede hunden hoppe op – mærkede dens tyngde på min ryg og den søgende pik.
Klar Liz? sagde Nils – Ja, råbte jeg – noget stift og hårdt ramte ind i min kusse.
Carlos klemte sin poter om mit liv og bankede sin hundpik op i min liderlig våde fisse. Det var fuldstændig som i min fantasi.
Vil du have knuden med ind Liz? spurgte Nils mig – Ja, ja, råbte jeg – men anede ikke hvad jeg snakkede om – pludselig mærkede jeg noget næste ligesom en prop der røg med indenfor i min fisse.
Det voksede og voksede og pikken ramte i bund hver gang Carlos bevægede sig – og så kom jeg – min fisse trak sig sammen i kramper som strammede om alt også Carlos pik og knude – og så hylede og peb han og jeg mærkede hvordan den sprøjtede og sprøjtede inde i min liderlige hule.
Men den kunne ikke komme af – hunden altså. Knuden som sad inde i min kusse var så stor at Carlos måtte hænge på mig i nogle sekunder indtil den var blevet lidt mindre.
Da den endelig kunne hoppe ned af mig – løb hundespermen ud af mig – jeg sank sammen på deres store madras – lykkelig – og øm i fissen – næste gang skulle jeg nok ikke have knuden med indenfor.
Nils og Else lå og kneppede ved siden af. Nils brugte også hundestillingen og han bankende også sin pik i bund i hende igen og igen – og jeg blev atter så liderlig af synet at jeg kravlede ind under Else og ned under dem så jeg kunne slikke hendes fisse imens jeg havde frit syn til at Nils kneppede hendes kusse og siden lod den køre ind i hendes røv – men det er en helt anden historie.

Jeg lovede Nils og Else at komme igen næste weekend og nu glæder jeg til at mærke Carlos ru tunge i min fisse igen og hans stive hundepik i min fisse.

Liz.

Fortsættes i: Jeg en liderlig tæve