NANNAS EROTISKE HISTORIER


 

Nanna Naye©


1. kapitel - Oplæg 
Nanna dummer sig

Jesper - min gode ven fra "nettet" sendte dette oplæg til mig. Oplægget kom til at danne rammen om det som senere skulle vise sig at blive en meget meget lang fortælling og flere års afsnit på Juleerotik.dk

Du har et fritidsjob på en rideskole. Du passer telefonen; når folk ringer og bestiller en hest noterer du det på computeren. Stedet bestyres af en mand, der aldrig hedder andet end " Ridelæreren". Ridelæreren er en mand, som kun kender til at få sin vilje, når det sker er han ganske flink; men hvis ikke, så ...! Ridelæreren går altid i ridestøvler, meget stramme ridebukser og hvid skjorte.

Du har lige fået en ny netkæreste og har været noget ukoncentreret den seneste tid. Den anden dag gik det helt galt. Borgmesterfruen og hendes forkælede tykke teenager datter havde bestilt de to sorte hingste; men dem var du kommet til at leje ud til to fremmede fra asylcenteret. Borgmesterfruen gik op i en spids, og beklagede sig højlydt til Ridelæreren.
- DET havde jeg ikke ventet her hos DIG, råbte Fruen efter Ridelæreren.
Det var første gang, at du havde hørt nogen sige "du" til Ridelæreren; alle andre sagde "De." Fruen var drejet om på hælen, og havde sat sig ind i sin bil.
- Hvis der var noget mere mandfolk i dig, kunne du nok holde bedre styr på dine tøser, råbte Fruen ud af vinduet, da hun med hjulspind kørte ud af indkørslen i sin nye firhjulstrukne, sekscylindrede, sølvgrå Rangerover. Både Fruen og den tykke teenager datter slog en hånlig latter op.
Ridelæreren kikkede efter dem i støvskyen. Han sagde ikke noget; men du kunne se, at han var rasende.

I går morges kom Ridelæreren så ind på kontoret hvor du sad. 
- Du kikker lige over i privaten i morgen aften klokken 19.00, havde han sagt, og fortsatte meget bestemt, - der er noget DU skal forklare.

- - - - -

I sidste uger havde en af dine veninder dummet sig, og sat sin cykel op ad ridestalden, og Ridelæreren havde også bedt hende om at "kikke over." Bagefter havde du et par gange spurgt hende hvad Ridelæreren havde sagt, men hver gang havde hun bare svaret: - Åhhhhh ikke noget særligt, men af en eller anden grund troede du ikke rigtigt på hende.

Nu er dagen kommet. Du har taget lidt pænt tøj på. Højhælede sorte sko, sorte strømper med søm, sort hofteholder og sort korset. Uden på har du en kort nederdel og en kort Chanelljakke. Både nederdel og jakke er i sort skind. Du har ofte set, at Ridelæreren kikke på dine bryster, og du håber at tøjet her kan formilde ham. Du har været rolig hele dagen, og tænkt, at den lille misforståelse med de to sorte hingste, sikkert ikke var det store problem. Men nu er rideskolen lukket, alle de andre ansatte er gået hjem, og du er på vej over i privaten, hvor du aldrig har været før.

Du opdager til din forskrækkelse, at klokken er ti minutter over syv. Døren til privaten står på klem, du banker på. 
- Øh, det' Nanna, siger du forsigtigt til den halvt åbne dør, og kikker ned. 
- Det var sgu på tide. Gå ind i pejsestuen, jeg kommer om lidt, svarer Ridelæreren vredt et eller andet sted inde fra huset. Du tænker efter en sidste gang, og pludselig er du ikke så selvsikker mere. Hvis det bare er det med de to heste, kan du sikkert charmere dig ud af det, men hvis han også har opdaget det med computeren så... Dit hjerte begynder at hamre, og din BH føles lige pludselig alt for lille. Du åbner forsigtigt døren helt - pejsestuen må være den, der ligger lige på den anden side af gangen. Du går ind og sætter dig ned. Der er helt stille i huset. Du kan høre dit hjerte slå. Pludselig hører du nogle meget bestemte trin... det er sikkert Ridelæreren, du drejer hovedet for at se efter, og...

Ja søde Nanna; hvad sker der så? Det er jeg meget spændt på. Giv dig nu bare rigtig god tid til fortællingen. Rigtig god fornøjelse.   /Jesper

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER