NANNAS EROTISKE HISTORIER


 

Nanna Naye©

5. kapitel
    
Tjenestepigen        

Hvad Ridelæreren videre fandt på.

Der var gået en måneds tid siden episoden i laden, og Nanna var blevet fast besøgende hos Ridelæreren. 
Maria, borgmesterfruen, havde hun ikke set noget til siden hin aften, hvorimod Asger, borgmesteren havde været hos Ridelæreren et par gange. 
Årsagen til hans besøg kendte Nanna ikke, men da hun havde set sin venindes cykel ved samme lejlighed, havde hun tænkt sit, men naturligvis ikke spurgt hverken Ridelæreren eller Anne hendes veninde om årsagen til besøgene.

En efterårsdag kom Ridelæreren ind på kontoret og gik hen til Nanna, satte pisken under hagen på hende og løfte hendes hage med den. Nanna rejste sig op. Ridelæreren så hende smilende ind i øjnene.
- Du har engang sagt, at du gerne ville være med til noget mere ekstremt, gælder den udtalelse stadig? Jeg har gjort mig nogle tanker om en fantasi, som jeg gerne vil bygge videre på, hen af vejen, hvis du har lyst til at deltage, men det kræver at du har fuld, og jeg mener fuld tillid til mig.
Nanna så ind i hans blågrå øjne og så den flammende ild som hun så godt kendte betydningen af efterhånden.
- Har du lyst til at prøve? spurgte Ridelæreren.
Nanna smilede, om hun havde lyst, Ridelæreren havde åbnet døre i hendes liv, døre til et indre hun ikke havde kendt eksistensen af siden den aften i maj hvor Ridelæreren havde konfronteret hende med SM.
- Ja, jeg har lyst, det ved du, du bestemmer, jeg har tillid til dig, hviskede Nanna.
Ridelæreren kyssede hendes røde læber.
- Hos mig, lørdag aften, kl. 20. Medbring et lille sort serveringsforklæde, de sorte højhælede sko, selvsiddende sorte strømper med søm, sort læder g-strengs trusse og en sort halvskåls læder bh. Sæt håret lidt festligt op,  og makeup Nanna, husk det, blå øjenskygge og rød læbestift! Med denne replik drejede han om på hælen og skridtede ud af lokalet.
Nanna sad og stirrede ud af vinduet på den nedadgående septembersol.
Et serveringsforklæde – hvad havde Ridelæreren nu fundet på. Hun mærkede en velkendt varme brede sig i hendes skød. Forventningens glæde holdt sit indtog.

Lørdag eftermiddag gik Nanna i bad, lå og døsede i det varme vand som hun havde tilsat velduftende olier. Frisk og opstemt tørrede hun sig. En pludselig tanke slog ned i hende. Gud, hun havde glemt at trimme sig, hun vidste at Ridelæreren tændte på det, tændte på at hun var helt bar nederst nede. Hun smurte lidt barbergele på hårene omkring skamlæberne og med få og præcise strøg fjernede hun de mørke hår. Uhmmm, dejlig glat, tænkte hun da hun prøvende lod en par fingre glide ned for at mærke efter om det nu var i orden. Et par klare dråber piblede frem fra revnen ved hendes berøring.
- Styr dig, skændte hun på sig selv – Det er først i aften! Men hendes sanser gik sine egne veje. Brystvorterne stod stive og hårde i forventningen om aftenens komme, og helt i sine egne tanker begyndt hun at nulre dem blidt, lidt efter hårdere med sin venstre hånd, imens højre hånds langfinger rytmisk kørte frem og tilbage over klitoris.
Stønnende lagde hun sig ned på badeværelsets bløde måtte og overgav sig til sine fantasier, og efter kort tid hørtes hendes klynken da orgasmen overvældede hende.

Da klokken blev 19.30 iførte Nanna sig det ønskede tøj. Et besøg i den nærmeste lingeriforretning samt en velassorteret sm-shop, havde kostet hende en formue. De sorte selvsiddende strømper, med søm, var elegante og dyre, ligeledes læder bh’en som for øvrigt afslørede mere end den skjulte. Det havde været værre at skaffe serveringsforklædet, men langt om længe havde hun dog fundet en forretning som solgte dem. Forklædet var af sort silke med en plissékant rundt forneden og med en lille rød påsyet hjertelomme. G-strengstrussen havde hun til alt held.
Da hun stod foran spejlet nikkede hun anerkendende til sit spejlbillede, fandens fræk. Helt i sort var hun. Hendes lange sorte hår var sat op med små klemmer, munden var fræk og rød, og den grønne eyeliner fremhævede hende grøn-brune øjne. Smilende tog hun sit grå/sorte slag over sig og satte sig ud i bilen og kørte af sted til rideskolen.

Præcis kl. 20 bankede hun på døren til Ridelærerens bolig. Han åbnede den og bød hende indenfor.
- Du kan hænge dit slag ovre på tjenestefolkenes knagrække, sagde Ridelæreren, imens han pegede over på en lille undselig knagrække af fyrretræ. Nanna rynkede panden mens hun gjorde som han havde beordret hende. Tjenestefolk, noget dæmrede.
- Åhh javel Herre, var hendes svar til Ridelæreren. 
Da hun havde hængt sit slag op, blev hun bedt om at dreje sig rundt foran Ridelæreren. 
Han kiggede vurderende på hende og hans blik hang ved hendes dejlige runde bryster et ekstra langt sekund.
- Følg med! Med faste bestemte skridt gik han foran hende ud i køkkenet, han var stadig i arbejdstøj.
På bordet lå poser med grøntsager, pastaskruer og en bakke med to steaks.
- Jeg vil gerne have at du laver en let middag til os, Flanksteaks og pastasalat, der er flutes i skabet. Du dækker bord i spisestuen og anretter maden for mig, dernæst kan du sætte dig for den anden bordende og spise med, er det forstået?
- Ja, svarede Nanna.
- Jeg kan ikke høre hvad du siger, sagde Ridelæreren med streng stemme – Det hedder – Ja Herre.
- Ja Herre, gentog Nanna efter ham.
- Godt, men først sæt dig ned på knæ og hjælp mig mine støvler af. Han satte sig på en køkkenstol og strakte sit ene ben ud mod hende. Nanna tog fat om hans støvle og trak til, den rørte sig ikke en tomme. 
- Træk dog til kvindemenneske, kommanderede Ridelæreren i en bøs tone. 
Nanna hev og sled og fik endelig den ene af. Ridelæreren strakte det andet ben ud og også denne fik hun af.
- Jeg vil i bad mens du laver mad, følg lige med så du kan tage det beskidte tøj med ned, sagde han.
Nanna fulgte efter ham op af trapperne til badeværelset.
Ridelæreren åbnede for det varme vand og vendte sig om mod hende.
- Tag mit tøj af, kommanderede han.
- Men.. begyndte Nanna.
- Ti stille og gør som du får besked på, her er det mig som bestemmer, og dig der adlyder, har du forstået det? Ridelærerens øjne lynede og Nanna skyndte sig at lukke munden.
Hun knappede hans skjorte op, knap for knap. Det mørkblonde hår på han flotte brystkasse tirrede sendes sanser og hypnotisk stod hun og stirrede på det flotte syn. Hun løftede en hånd og lod den stryge kærtegnende hen over hans brystkasse.
- Hvad helvede er det du gør, lægger du op til herskabet, sådan en uartige tjenestepige.
Inden Nanna nåede at registrere hvad der skete havde han sat sig på klædestolen i badeværelset og lagt hende over sine knæ. Med et snuptag rykkede han hendes g-stregs trusse af og hans hånd slog hårdt og rytmisk på hendes bare numse. Klask, klask, klask… 5 gange, og igen klask, klask….. Nanna hylede i vilden sky, han lagde sandelig ikke fingre imellem i aften den gode Ridelærer.
10 hårde slag tildelte han hende hvorefter han kommanderede hende til at gøre sig anstændig igen.
Hun tog sin g-strengstrusse og rejste sig op.
- Hjælp mig så af resten af tøjet, kommanderede han.
Hun åbnede de fem knapper i ridebukserne og trak dem ned. I det hun trak dem ned kunne hun ikke undgå at bemærke den markerede bule han havde i underbukserne.
Du godeste, tænkte Nanna, mon jeg også skal tage dem af ham. Svaret på hendes tanker kom prompte.
- Og resten af tøjet, hurtigt trak hun underbenklæderne af ham.
- Se hvad du har været årsag til, sagde Ridelæreren og kiggede på sit stive lem. - Som straf kan du sidde på gulvet ved siden af mig og spise i aften i stedet for at sidde ved bordet, basta, afgang, ned i køkkenet hvor du hører hjemme.
Nedværdiget tog hun det beskidte tøj, og gik ned i køkkenet. Det var lige før fornedrelsens tårer stod hende i øjnene. Sidde på gulvet og spise, nå, men der var jo ingen vej uden om.

Mens pastaen kogte, dækkede hun bord i spisestuen. Tallerken, glas og bestik ved bordenden til Ridelæreren og det samme til hende men på en lille taburet ved siden af hans stol. Hun tændte de stearinlys hun kunne finde og lagde en serviet på hans tallerken. En buket blomster blev placeret på bordet og hun gik ud i køkkenet for at tilberede resten af maden.

Da maden var færdig kom Ridelæreren ned. Alt ved Ridelæreren tirrede Nannas sanser nu, hans påklædning, de sorte ridebukser, den hvide skjorte, de blankpolerede jodphurstøvler, hans hår, hans udstråling og den svage duft af Tabak aftershave.
- Er maden færdig?
Nanna nikkede.
- Jeg kan ikke høre dig, og så se mig for pokker i øjnene når du taler til mig – Ridelæreren var vred.
Nanna kiggede ham pligtskyldigt ind i øjnene - Ja Herre – Deres mad er klar.
- Tak du kan servere den for mig nu!
Nanna lagde en steak på hans tallerken og tilbehøret blev pænt anrettet ved siden af. Hun stod afventende ved siden af ham.
- Hæld vin op til mig.
Hun hældte lidt vin op i hans glas og lod ham smage, med et nik lod han hende forstå at hun godt kunne fylde glasset helt op.
- Det er jo helt råt, snerrede Ridelæreren pludseligt. - Fjern det mad, gå ud og steg det noget mere.
Nanna så forundret på Ridelæreren, den steak var i hvert fald ikke rå, det var sikkert og vist.
- KOM SÅ AF STED, råbte han ad hende.
- Jamen….den er.. begyndte Nanna.
Ridelæreren rejste sig så brat at stolen væltede bag ham. Med et fast greb i hendes hår trak han hende med ind i stuen ved siden af. Nanna klynkede – det gjorde ondt.
- DU TIER STILLE – FORSTÅET.
Nanna nikkede, grundig belært af aftenens tidligere episoder løftede hun hurtigt hovedet og så på ham og sagde med rystende stemme - Javel Herre!
- Tjenestefolk adlyder deres herskab. Du, Nanna, har været ulydig, jeg tolererer ikke ulydige folk i min tjenerstab, så er jeg nødt til at straffe dem, kan du forstå det, jeg er nødt til af straffe DIG.
- Ja Herre, hviskede Nanna, - det kan jeg godt forstå.
- Jeg havde en anelse om at du, Nanna, min nye tjenestepige kunne være opsætsig, og det har jo også vist sig at være korrekt, jeg har i den forbindelse anskaffet et instrument som nok skal lære dig at være ydmyg.
Nanna drejede hovedet og kiggede rundt.
Ovre ved pejsen stod en genstand som hun ikke lige kunne se hvad var, men da genstandens betydning gik op for hende udeblev virkningen da heller ikke. Pulsen steg, hendes åndedræt blev heftigere, hendes bryster blev hårde og stive og det rislede i hendes skridt. Åhhh Gud – ville han…? ja det ville han – det var hun ikke tvivl om. Hendes skridt begyndt at fugte, liderligheden holdt sit indtog i hendes krop, hun begyndte at ryste, ikke af angst, men af forventning, aldrig, aldrig nogensinde havde hun prøvet en gabestok, men at det var nært forestående var der ingen tvivl om.

Ridelæreren åbnede den øverste halvdel og fik Nanna til at bøje sig så håndled og hals passede ned i de dertil udskårne hulninger. Derefter lukkede han den øverste del ned igen og satte en lille krog ind i øjet på siden af gabestokken. Træet var mahogni, glat og koldt og elegant og med velourdraperinger hvor kroppen kunne komme i kontakt med træet.
Afmålende skridtede han rundt om hende. Hun stod fuldstændig fastlåst i en vinkel på 90 grader med numsen strittende lige bagud, fristende, fræk og forførende.
På væggen i pejsestuen hang adskillige ridepiske nogle ældre, andre yngre forholdsvis nyindkøbte piske.
Han tog den lille kort pisk ned med 10 lædersnore i. Han svirpede den i luften og ned i sin hånd da han gik hen mod hende.
- Ulydighed, 10 slag, opsætsighed, 10 slag, og Nanna – jeg har set at du har taget grøn eyeliner på, du fik udtrykkelig besked på at den skulle være blå og at det skulle være en øjenskygge, for denne misligholdelse af en aftale får du 20 slag med den rigtige ridepisk senere på aftenen.
Nanna gispede, 40 slag, så mange havde hun aldrig fået før.
Fuldstændig fastlåst kunne hun ikke se hvad Ridelæreren foretog sig men hun fornemmede at han stod ved siden af hende. Pludselig kom han om foran gabestokken og satte sig på hug ud foran hende. Selv i denne penible situation kunne Nanna ikke lade være med at tænke på hvor smuk hun syntes han var.
- Nanna, det er noget værre rod du har lagt op til her, du skal nu gennemgå afstraffelsen, sker der noget undervejs så du er ved at gå i panik, får du kodeordet Lasse, så stopper jeg, er det forstået Nanna?
Nanna bekræftede at kodeordet Lasse var tegn til at stoppe.
Ridelæreren løftede sin hånd op og kærtegnede hendes læber, tvang fingeren ind i hendes mund og lod den lege med hendes tunge. Så rejste han sig og gik om bad hende.
Han tog hendes g-strengstrusse af, og lod hånden glide kærtegnende hen over hendes baller, så fjernede han sig atter.

Hun hørte suset før end hun mærkede pisken. 10 nåle borede sig ind i hendes numse.
– Åhhh, hviskede hun.
Igen Svisssss – og igen Svissss og pisken faldt 5 gange på hendes højre og 5 gange på hendes venstre balle.
- 10 for ulydighed Nanna, lover du at være lydig efter dette? spurgte Ridelæreren.
Nanna bekræftede
– Godt, samtykkede Ridelæreren, du har den rette forståelse.
Pludselig mærkede hun 2 fingre som masserede hendes allerede våde mis. Da personen bag fingrene mærkede at hun var ganske bar begyndte fingrene af skille hendes skamlæber ad og køre drillende og pirrende op og ned over klitoris.
Nanna sukke højlydt og begyndte at bevæge sit skridt i takt med fingeren. - Åhhhhh, stønnede hun, Jaaaaaa – merrrrr. Ved disse udtryk forsvandt fingrene lige så pludselig som de var kommet.
- Jeg troede at du havde lært at her er det mig som giver ordre og dig som adlyder, så kom ikke her og forlang mer’ min tøs, du får nu 5 ekstra oveni de 10 du skulle have for opsætsighed.
Ridelæreren trådte et skridt tilbage og nød synet af Nannas frække numse som nu havde antaget et let lyserød kulør.
1---2-----3-----4----5 Ridelæreren lod den 10 halede suse mod Nanna numse, for hvert slag kom der et mærkbart ryk i hendes krop, men ikke en lyd kom over hendes læber.
- De næste tæller du – og med tak bagefter hvert slag, sagde Ridelæreren.
Han lod den 10 halede falde i hurtig takt og Nanna sagde højt og klart – tak for 6….7…..8…..9….og 10.
- Det var 10 for opsætsighed, Nanna, sagde Ridelæreren, - og nu får du de 5 ekstra for at stille krav.
Sviiiiiiiiirp 1……….2……….3…………4……….5 Nanna klynkede højt, bevidst havde han ramt det samme sted igen og igen. En brændende fornemmelse løb gennem hendes krop og hun mærkede hvordan blodet rullede heftig i hendes nu hårde knop og skamlæber.
Fornøjet så Ridelæreren at der nu var mørkere røde striber på numsen og gik hen bag hende.
- Mærk Nanna – mærk hvad det er det sker med mig når du står sådan. Han pressede sit stive jern ind mod Nanna og roterede med hoften, forventningsfuld skubbede Nanna sig bagud mod ham ønskede hans indtrængen – han stive jern dybt i sig, men dybt skuffet mærkede hun at han flyttede sig væk fra hende.
- Først afstraffelse – så fornøjelse, sagde han med et smil i stemmen.
Nanna vidste ikke rigtigt om det var hende han talte til eller sig selv.
Hans hænder gled anerkendende hen over de røde striber, fulgte dem sirligt fra side til side.
- De klær’ dig – du skønne, sagde Ridelæreren.
Ridelæreren skulle til at åbne gabestokken for at sende hende i køkkenet, maden var blevet kold nu, da det i det samme ringede på døren.
- Venter du gæster? spurgte Nanna ham forsigtigt.
- Næh, svarede Ridelæreren, - ikke når du kommer, det burde du da vide, jeg går lige ud og ser hvem det er, sikkert bare en som skal spørge om vej.

Ridelæreren forlod pejsestuen og Nanna stod alene, ude af stand til at se hvad der foregik i det tilstødende lokaler, men hun kunne høre stemmerne. Det var staldmesteren som ville redegøre for...
Nanna stod i sine egne tanker, tænk hvis Ridelæreren ville tage vedkommende med herind, tænk hvis staldmesteren så hende i denne meget blottende attitude. 
Nanna var ikke i tvivl om at man fra døren ville kunne se hendes helligste sted, se hendes opsvulmede røde striber, hendes meget meget våde mis, hendes hårde klit. 
Tænk hvis gæsten kom med herind, kom hen bag hende, rørte ved hende, lod fingrene glide ned og ind både det ene og andet sted. Det var næsten som om hun kunne mærke hvordan en finger borede sig ind i strammeste hul og hvordan der samtidig var 2 måske 3 fingre som legede med hendes grotte, fingre som prøvende og masserende forsøgte at komme længere og længere ind – op, en finger som rytmisk kørte hen over hendes klit, frem og tilbage, meget let og drillende for efterhånden at tiltage i både tempo og hårdhed.
Stønnende bevægede Nanna sig, fulgte bevægelserne som kun eksisterede i hendes fantasi. I fantasien tog staldmesteren sit stive jern frem og vædede det ved åbningen til hendes grotte for derefter at presse det til bunds med et Åårrrrhhhh, imens var Ridelæreren gået over til Nannas hoved og begærligt tog hun ham i munden, følelsen af at være fyldt ud var så ekstrem. Staldmesteren slog hårdere og hårdere til og Ridelæreren stønnede, som på én gang eksplodere de begge i hende. Hun fornemmede hvordan store tykke stråler sprøjtede langt op i hende og samtidig kom Ridelæreren i munden på hende. 
Begærligt slikkede hun den ren. Hun hørte de talte om at hun ikke havde fået noget ud af det og lidt efter mærkede hun en snurrende fornemmelse i missen. En dildo!!!! med vibrationer, det snurrede og rykkede i hende. De holdt den inde, trak den ud, lod den pirre hendes klit, fugtede den og lod den derefter prøvende komme lidt indenfor i hendes anus. Nanna gav et lille hvin fra sig åhhhhh hvor fræk, hvor dejligt, de skubbede den lidt længere og lidt længere ind, til den var i bund og de skruede op for tempoet. Alt sitrede og summe i Nanna og hun skreg og skreg sin orgasme ud da kramperne gennemrystede hende.

- Så hold da kæft.. Ridelæreren stod ved siden af hende. - Behøves du at gøre hele verden opmærksom på at du er her i aften, hvad tror du ikke staldmesteren ville have tænkt hvis han havde været her bare 2 min. mere!
Nanna kom til sig selv. Et fantasifoster havde det været, ingen staldmester og ingen dildo,ingen indtrængen nogen steder.
- Herre, jeg stod i mine egne tanker.
- Ja, det skal jeg love for, svarede Ridelæreren. - Mon ikke du skulle tage og fortælle mig, hvad de tanker gik ud på?
Nanna forsøgte at dreje hovedet for at se op på Ridelæreren. - Helst ikke, Herre! sagde hun stille.
- Nu fortæller du mig om dine tanker, ellers er jeg jo nødt til at hente pisken igen, har du allerede glemt hvad ulydighed medfører?
Nanna gøs, næhh, nej, hun kunne så sandelig godt mærke sin sidste forseelse endnu. Stille og roligt begyndte hun at fortælle Ridelæreren fantasien om at betjene de to mænd på samme tid. På trods af hendes nylige orgasme, mærkede hun, hvordan det hun fortalte endnu engang fik blodet til at rulle hurtigere og heftigere i skridtet. Ridelæreren gik hen bag hende og åbnede hendes bh. Han lod hænderne glide ned og ind under Nanna og kærtegnede hendes bryster som nu pegede lige ned mod gulvet på grund af hendes fastlåste stilling. Hans hænder kærtegnede hendes ryg, og gled bagud mod numsen. Et rap på den ene balle fik hende til at fare sammen. Ridelæreren havde taget pisken ned fra væggen. Han gav hende 5 rap med korte mellemrum, men med tiltagende styrke – hendes hud var varm og hun kunne klare mere nu end før. Nanna klynkede.
- Har du fået lov til at sige noget? var Ridelæreren svar til hende.
- Nej Herre – gispede Nanna.
- Så ti´,kommanderede Ridelæreren. Yderligere 5 slag faldt. Korte men hektiske ryk i Nannas krop fortalte Ridelæreren om den smerte og lyst hans rap gav hende. Også han var ekstrem påvirket af deres leg nu.
Suissssss 1………2………3……….4………..5 – Nannas klynken var gået over i en stønnen og hendes numse bar nu meget tydeligt præg af piskens dansen på hendes yndighed. Hendes skridt var lyserødt, vådt, glinsende og indbydende.
- Nanna, du driver mig til vanvid, stønnede Ridelæreren.
De sidst 5 slag faldt 1……..2……..3……..4……..5 – ved fire og fem skreg Nanna: Tag mig, knep mig, brug mig, jeg vil ha’ dig.
Ridelæreren kylede pisken fra sig, løsnede hastigt Nanna fra gabestokken, løftede hende og bar hende op i soveværelset.

Forsigtigt men bestemt lagde han hende på sengen. Fjernede hendes strømper og begyndte at kysse hende fra fødderne og op til ansigtet, uden dog at berøre hendes mest intime sted.

- Så tag mig dog, Lasse, tag mig, stønnede Nanna.
Ridelæreren, Lasse, kiggede smilende på hende, men fortsatte ufortrødent. Pirrende og drillende arbejdede hans sig op af hendes krop. Langsomt lagde han sig ind over hende. Mærkede hendes brystvorter mod sit eget bryst, og langsomt og uendeligt blidt, førte han sit lem på plads i hende. Nannas negle rev i hans ryg som for at drive ham videre frem, hurtigere og hårdere. 
- Nu, nu, jeg vil mærke dig – ha’ dig, nærmest skreg hun.
Han kørte sit stive lem frem og tilbage i hende, med tungen pirrede han hendes brystvorter, bed og nappede dem, først blidt men lidt efter lidt hårdere og hårdere. Nanna lukkede øjnene. Skød underlivet op mod ham. Følte igen den nydelse det var at blive fyldt helt ud af ham. Følte hvordan hans bevægelser gjorde hende mere og mere afsindig af lidenskab. Hun arbejdede sammen med ham nu, skød sit skridt mod hans så han kom helt op hver gang, hurtigere og hårdere.
- Åhhhh Nanna, stønnede Ridelæreren.
- Lasse, min Lasse, klynkede Nanna. Sammentrækningerne i hendes skridt var begyndt, heden brændte i hendes indre, skamlæberne og klitten var varme og spændte, som fornemmede de orgasmens forløsende indtog.
Kramperne rullede, Nanna vred sig og pumpede med sit underliv og stønnende og hulkende overgav hun sig til den længe ventede og alt forløsende orgasme.
Ridelæreren gav det sidste i sig forsøgte at holde sig tilbage, men Nannas heftige krampetrækninger kunne selv ikke han udholde og med en høj stønnen lod han udløsningens safter flyde.

Udmattet lå de sammen i sengen i lang tid – kælede, kyssede og krammede. Lod fingrene føle hinandens krop, ansigt og legeme. Senere på natten overgav de sig til deres lyster endnu en gang og med et smil faldt de i søvn i hinandens arme, glemt var den kolde mad.
Næste morgen var de tilbage i rollerne som herskab og tjenestepige.
Nanna anrettede morgenmaden i spisestuen og spiste lydigt for enden af bordet.
- Nanna, rejs dig og kom her hen! Nanna rejste sig og kom hen til Ridelæreren som befalet.
- Nanna du har behaget mig i nat, hans hænder strøg ømt over de stribede baller, - Men da du har udtrykt i din fantasi at du ikke har nok i mig, der skal mere til, får du det som du vil have det. Næste gang du komme i min bolig for at tjene mig, er vi to som skal betjenes, er det forstået?
Nanna kiggede på Ridelæreren. - Ja, det er forstået Herre, det skal glæde mig at betjene herskabet til herskabets fulde tilfredshed. Hendes blussende kinder afslørede dog, at fantasi var en ting, realiteter noget ganske andet.

November, 1999  /Nanna

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER


Andre noveller af samme FORFATTER