NANNAS EROTISKE HISTORIER


 

Nanna Naye©


6. kapitel
    
Fornemt besøg       

Jeg har brug for serveringshjælp lørdag aften *SSS*
Årsag: Besøg af et par gode bekendte.
Påklædning: Corsage, netstrømper, højhælede sko og serveringsforklæde – derudover intet *SMF*.
Interesseret?
Besked retur snarest

Med venlig hilsen
RIDELÆREREN

- - - - - - - - - -

Nanna studerede e-mailen på skærmen.
I tankerne gennemgik Nanna afslutningen på deres sidste SM seance. Seancen var endt med at hun måttet fortælle Ridelæreren om sin fantasi med Ridelæreren, Staldmesteren og hende selv og sluttelig havde Ridelæreren sagt at hvis hun ikke havde nok i ham – ok – så ville han sørge for at realisere hendes fantasi. Mange gange siden havde hun fortrudt det sagte – en ting var fantasi og drømme – noget andet var at udleve dem.

Nanna sad og funderede lidt over tingene – var fantasi ikke et udspring af éns egne ønsker dybt dybt inde? Jo delvist, konkluderede hun, men man var som regel jo ikke i stand til at beherske tingenes udvikling hvis de skete for én i virkeligheden som ved voldtægt for eksempel.
Nå har man sagt A- må man også sige B-, tænkte Nanna.
Hurtigt inden hun kunne nå at fortryde, besvarede hun Ridelærerens e-mail.

Det vil være mig en ære at betjene herskabet lørdag aften.
Jeg skal stå til tjeneste og sørge for at Herren naturligvis ikke kommer til at skamme sig over mig.
Nanna

Første halvdel af ugen på kontoret forløb uden væsentlige episoder. En par gange var Ridelæreren dog inde og hente elevlister. Den ene gang kom han hen og kyssede hende blidt på munden og sagde til hende at han havde lagt en forhåbentlig god plan for en succesfuld aften – lørdag; at hun skulle stole på ham, samt at hun ville høre nærmere, han ville ikke lade noget ske som han anså var imod hendes egne ønsker.
Da han var gået sad Nanna og tænkte over hvad han anså for at være imod hendes egne ønsker, for det var jo igen det der med fantasi og virkelighed som hun ikke kunne sammenholde uden at få en dårlig smag i munden, men jo hun holdt jo af ham – og han af hende, hun måtte simpelthen bare stole på ham.

Torsdag eftermiddag lå der atter en e-mail til hende på pc’eren.

Jeg har med tak modtaget din tilkendegivelse af at du accepterer "jobbet" lørdag aften.
Mødetid kl. 16 hos undertegnede.
Ankom iført lang kappe – intet under, medbring det angivne dress, en ladyshaver, neglelak og makeup.
Du vil ved ankomsten blive modtaget af undertegnede samt en bekendt af huset som vil sørge for at du bliver standsmæssigt soigneret og klædt til at serverer for aftenens gæster.
Bekræft at du accepterer ovenstående

RIDELÆREREN

Nanna snappede efter vejret, en bekendt af huset, én som skulle soignere hende, hurtigt gennemgik hun hvem hun kendte der kom i Ridelærerens hus, men kunne ikke umiddelbart se hvem Ridelæreren hentydede til. Tanken pirrede hende markant, hun gøs. Aldrig havde nogen mand soigneret hende, barberet hende i skridtet, gjort hende glat og lækker, uhhhhh, det rislede ned af ryggen på hende og hun mærkede den velkendte følelse af at blive tændt. Hun havde svært ved at koncentrere sig om sit arbejde resten af eftermiddagen – og Ridelærerens slet skjulte smil da han var inde og hente et vaccinationskort, afslørede da også at han havde gennemskuet hendes selvsikre smil – et smil som hun forsøgte med for at dække over det indre kaos som hvirvlede rundt i hendes sanser og følelsesregister.

Den gode Ridelærer havde virkelig været kreativ denne gang, ikke bare skulle hun servere for én gæst – men for hele to! – hun skulle også soigneres først. Nanna smilede, hvilket spændende univers hun var dumpet ind i her hos Ridelæreren.

Lørdagen oprandt – og hvilken lørdag. Nanna kunne ikke samle sig om noget som helst. Hele tiden kredsede hendes tanker om den kommende eftermiddag og aften. Hun skiftevis sitrede i forventning og nervøsitet.

Da hun sidst på formiddagen var ved at pakke tasken med sit lingeri besluttede hun sig for at smutte en tur ind til byen for at købe en ny corsage, ja egentlig havde hun ikke råd, men til gengæld var det ekstrem vigtigt for hende at hun følte at hun tog sig godt ud.
Hendes valg faldt på en flot sort/guld ternet corsage med lynlås foran – lige til at lyne ned, bagpå bare flot sort, og der var bånd på som på en hofteholder, så hendes netstrømper kunne sættes fast her.

Da hun kom hjem lå der en besked på hendes telefonsvarer fra Ridelæreren, om at hun skulle parkere bag hans bolig og blot blive siddende i bilen – hun ville så blive hentet af ham ved bilen.
En underlig meddelelse, tænkte Nanna – men okay han vidste nok bedst!

Lidt i 16 holdt hun bag hans bolig. Mørket var lige faldet på og hun sad i bælg mørke indtil hendes dør i bilen blev åbnet og Ridelæreren iført et slag bød hende velkommen.
Han trak hende ind til sig, hans mund fandt hendes. Hun slyngede armene om hans hals og gengældte hans varme lidenskabelige kys.
Hans fingre kærtegnede linjerne i hendes ansigt. Desværre kunne hun ikke se hans øjne, men hun var sikker på at hvis hun havde kunnet se dem ville hun have set dyb lidenskab og længsel, sådan følte hun selv, og hun fornemmede at det var gengældt.

- Har du dine ting med? – spurgte Ridelæreren.
Nanna åbnede bagagerummet og tog sin beautyboks og lærredstaske ud.
- Sæt det lige ned på jorden! – var Ridelærerens ordre.
Nanna satte sine ting fra sig og ventede på at han skulle holde hende i sine arme igen, men hun blev meget overrasket da han i stedet trak et sort silkeøjenbind op af lommen og bandt om hendes ansigt.
Total blinded stod hun nu i hans arme.
- Nanna, stol på mig, og jeg vil give dig en dejlig oplevelse, jeg vil ikke overtræde de grænser jeg tror du har men føler du dig alligevel utryg ved noget så kald mig "Lasse" ellers går jeg kun under pseudo "Ridelæreren" i aften, er det okay?
Nanna bekræftede dette overfor ham.
- Kom, med en arm om livet på hende og hendes ting i sin anden hånd, førte Ridelæreren Nanna ind i sin bolig.

Der var dejligt varmt – hun fornemmede en svag duft af brænderøg, var pejsen tændt? – hun troede det. Ridelæreren hjalp hende af med kappen og ganske nøgen stod hun nu i hans arme. Ordren havde jo lydt på en kappe, intet andet, som hun skulle møde op i.
Igen kyssede han hende og hans hænder gled kærtegnende hen over hendes brysters kurver, ned over hendes talje, strejfede hendes skridt, gled om bag på, gled kærtegnende hen over hendes numse, igen op ad ryggen og lagde sig til sidst om hendes ansigt.
- Skønne Nanna, hviskede han meget dæmpet ind i hendes øre, og kyssede hende ømt.
Pludselig hørte Nanna skridt, og Ridelæreren trak hende ud af sine arme.

- Min søde veninde som skal servere for os alle 3 i aften er kommet, sagde Ridelæreren pludselig.
Nanna stivnede, der var en person mere i rummet - hvem - hvem - hvem - hvirvlede det i hendes tanker. Åh Gud, han kunne se hende i hele hendes nøgenhed. Nanna slog armene om sine bryster som for at beskytte sig selv. Hendes bryster var stivnet ved indsigten ved at vide at der stod en fremmed person i hendes nærhed og betragtede hendes nøgne krop, Nanna mærkede den velkendte sitren i skridtet. Åhhhh hun tændte på det, mærkede hvordan hele hendes krop reagerede på det.
- Ønsker Ridelæreren at vi bader og barberer hende nu? lød en blid kvindestemme.
Det gav et ryk i Nanna, hun havde taget det for givet at det var en mand som var den ekstra person som var til stede i lokalet, men stemmen tilhørte en kvinde, og var der ikke et eller andet ved stemmen hun kendte?
- Jo, lad os bare give hende et dejligt bad nu, er det klar? spurgte Ridelæreren.
Nanna syntes at det var underligt at de talte hen over hovedet på hende og skulle lige til at sige noget da Ridelæreren lagde en finger på hendes læber og sagde "Ti"

Hun blev ført op af trapperne af dem og ind i det som måtte være hans badeværelse. Der duftede af vanilje – aromalys, tænkte Nanna.
- Jeg tror vi skal barbere hendes lille fisse først! sagde kvindestemmen.
Nanna sitrede ved ordene – fisse – sådan var der aldrig nogen som havde talt om hendes skridt før. Men det blev sagt på en pæn og behagelig måde, så Nanna slappede af og tænkte ikke mere over det.
- Læg dig her! sagde stemmen henvendt til hende.
Blidt men bestemt blev hun anbragt på gulvet på en form for en hynde med en frottehåndklæde over kunne hun mærke.
- Nanna nu vil jeg overlade dig til "Jeanette" som vil sørge for at du er soigneret til aftenens arbejde, og med disse ord forlod han badeværelset.

- Først vil jeg barbere din fisse og få den godkendt, dernæst skal du i et bad med eksotiske olier, dernæst frotteres og gnides ind i en velduftende creme, sagde Jeanette.
- Det lyder dejligt, svarede Nanna.
- Der er ikke noget her som bliver dejligt for dig i aften min pige, svarede Jeanette igen - du er her for at betjene os, ikke omvendt.
For ligesom at markere sine ord tog hun et fast greb om Nannas brystvorte og klemte til.
Nanna lettede fra hynden med et hyl. Uhhh en rislen løb gennem hende, nu vidste hun at hun blev betragtet som husets tjenende ånd, og at hun absolut ikke var her for at nyde men for at yde.
- Da du ikke selv kan ligge stille må jeg jo sørge for at du ligger stille, sagde Jeanette.
Nanna hørte en raslen af kæder og hun mærkede hvordan der blev monteret manchetter på hendes ankler. Manchetterne blev sat sammen med kæderne og Nanna mærkede hvordan hendes ben blev løftet op og ud til hver sin side så hun nu lå i et V med sine ben.
Nannas sanser var skærpede, som blinded kunne hun ikke se, men var desto mere opmærksom på det hun kunne høre.
Hun hørte Jeanette rode i hendes beautyboks og finde ladyshaveren og barbergelen frem.
Hun blev smurt grundigt ind af Jeanette. Fingrene var inde i alle folder, hele hendes fisse blev befølt og rørt ved.
Nanna tændte ved situation - her lå hun fastlåst med benene ud til hver side og en kvinde som berørte hendes ædlere dele. 
Åhhh for pokker da - hun mærkede hvordan safterne begyndte at sive, mærkede at hun var våd, villig og tændt. Bare Jeanette ikke så det, hun var ikke i tvivl om at det ville blive påtalt og måske endda straffet.
Men Jeanette startede uanfægtet med at køre shaveren hen over hendes skamben, ned over de yderst skamlæber, helt ud til Nannas bløde lår, videre ned til numsen, hendes stjerne og helt bagud. Bagefter kom turen til de inderste skamlæber, der blev trukket godt ud i dem så shaveren kunne komme ind alle steder.
Nanna vred sig, åhhh det var så skønt, at blive rørt ved, og så af en kvindes hænder, det havde hun aldrig prøvet før. Nanna mærkede hvordan det piblede ud af hende nu, hendes lider, hendes safter.

Plask………Nanna rystede. Jeanette havde hældt en skål vand ud over hendes skød og det var absolut ikke varmt.

- Det kan måske køle dig lidt af min pige, jeg tror ikke Ridelæreren bryder sig om at have en tjenestepige som går rundt og ligner en liderlig huntæve i løbetid, sagde hun.
Hun hældte ydelig lidt mere vand over Nannas skød imens hun sørgede for at få de løse hår skyllet væk fra skridtet. Hun tog et blødt frottéhåndklæde og tørrede Nannas skridt, men helt tørt kunne det ikke blive på grund af hendes safter.
- Nu vil jeg hente Ridelæreren og se om han kan godkende resultatet, sagde Jeanette og gik.

Suiisssssss - slaget fra Ridelærerens hånd kom helt uforberedt.
- Auuuuuu, Nanna blev så forskrækket at hendes udbrud var noget større end effekten af slagets kraft havde affødt.
- En liderlig stuepige, har man kendt magen, Ridelærerens stemme lød harm - det må jeg vist hellere lige se efter om er korrekt for er det det, ja så må hun lære at kende sin plads inden vores gæst kommer i aften.
Ridelæreren satte sig på knæ mellem Nannas ben og lod sine lange slanke fingre undersøge Nanna skød. Først forsigt hen over klitoris, siden ned i folden ved skamlæberne for slutteligt at bore sig ind i hendes grotte, hvor han masserede punktet i den øverste del af skeden.
Nanna klynkede, åhhh det var så godt, hun kunne mærke hvordan det trak sammen i hende og varmen begyndte at brede sig i hendes skridt. Hendes bryster, vorterne, rejste sig og stod stive og strunke i ren begejstring for hans berøringer.
- Jo, den er god nok hun er jo ekstrem liderlig, det kan vi ikke have, vel Nanna? Nanna rystede på hovedet.
- Vel Nanna, gentog han, denne gang mere bestemt.
- Nej, nej, naturligvis ikke, fik Nanna fremstammet.
- Jeanette, hvad synes du vi skal gøre ved hende, spurgte Ridelæreren, kvinden.
- Jeg synes, at vi skal bade hende og gøre hende færdig og så lade min nye flodhestepisk danse på hendes baller til de er røde og stribede og afslører at vi har en uartig tjenestepige her i aften.
- Jeanette, du har nu altid været noget af en sadist, jo ideen er god nok, men jeg tror nu at jeg vil bruge en almindelig ridepisk på hende, sagde Ridelæreren, 20 slag på hver balle, mon det ikke er passende, nej for resten, vi nøjes med 10, det kunne jo være at hun begik flere forseelser i aftenen løb, grinede Ridelæreren fornøjet.

Nanna var i sit es, nu var linierne lagt, hun vidste hvad hun havde at forholde sig til.
De spændte hende ned og hun blev ført over til badekarret og igen blev hun overladt til Jeanette.
Jeanette badede hende og vaskede hendes hår. Uhmmmm det duftede skønt, Nanna tænkte på hvad der mon var puttet i badevandet som duftede så vidunderligt.
Men af skade bliver man klog og hun valgte at forholde sig tavs, Jeanette var tilsyneladende ikke en kvinde man skulle undervurdere, og igen tænkte hun på hvor hun mon havde hørt den stemme før, den var så underlig bekendt, men hun kunne ikke lige komme på det.

Hun blev bedt om at rejse sig op, og Jeanette tog bruseren, satte den på massagestråler og skyllede hendes krop af for sæbe og olier. Det undgik dog ikke Nannas opmærksomhed at specielt hendes skød og hendes bryster blev spulet ekstra godt, og naturligvis reagerede hendes krop på det ved at vorterne rejste sig igen. Nanna brugte al sin vilje på ikke at vise sin begejstring - de 10 slag skulle sandelig ikke forøges hvis det kunne undgås.
Da hun trådte ud på gulvet, frotterede Jeanette hende så hun var rød og varm. Uhmm hvor dejligt mennnnn, der var jo lige det der med de 2x10 slag.
Jeanette kaldte på Ridelæreren som kom ind. Nanna vidste ikke rigtig hvad han foretog sig, fornemmede hans tilstedeværelse, men kunne ikke rigtig registrere hvor han var, nervøst gned hun fingrene mod hinanden.
- Før hende over til væggen, sagde Ridelæreren pludseligt, henvendt til Jeanette.
Nanna fór sammen, han havde stået lige ved siden af hende og hun havde ikke kunne mærke ham.
Jeanette greb hendes arm og trak hende hen til en væg. Spredte hendes ben og satte hendes håndflader op på væggen med en skulderbreds afstand.
Ridelæreren stillede sig tæt op af Nanna.
- Du er tændt min tøz, men det er der ingen der har brug for…. du skal betjene os i aften og vi vil bruge dig som det passer os, ikke sandt Jeanette?
Ridelærerens ord blev sagt i et meget bestemt tonefald som ikke indgød til modsigelse. 
En gysen løb ned af Nannas ryg samtid med at Ridelærerens fingre løb kærtegnende ned over hendes skuldre, ryg og talje.
Jeanettes latter tydede på at hun var henrykt ved tanken om hvad der skulle ske.
Koldt læder kildede hen over Nannas numse - ubevidst trak hun numsen til sig - vidste hvad der ville komme.
- Åh man er ikke så begejstret måske? Ridelærerens stammer var lidt ironisk.
- Jo, Herre, De ved jeg tænder på det, hviske Nanna lidt i trods.
Suissssss………. Pisken ramte hendes venstre balle med et smæld og Nanna følte at det var som 1000 nåle der borede sig ind i hendes fine hud…….Suisssss - endnu engang ramte piske - og selvsamme sted….. 3. gang gav hun sig af smerte, men da var der også 2 flotte røde striber som markerede piskens snert.
- Min tjenestepige er lidt fræk i aften, ikke sandt Jeanette? Ridelæreren lod pisken danse på Nannas numse yderligere 2 gange.
- Hun er opsætsig og fortjener sin straf, svarede Jeanette ham.
Nanna følte hvordan hendes numse begyndte at gløde af de første 5. Provokerende sagde hun, tak for 5 Herre, hvilket naturligvis straks affødte yderligere 5 rap på den bare.
Ridelæreren stillede sig tæt ind mod hende og hun kunne nu klart mærke at han var tændt.
- Nanna, mærk hvad du gør ved mig, du tænder mig quinde, Ridelæreren pressede sit skridt ind mod hende og hun nærmest følte hvordan hans erektion dunkede imod hendes varme røde baller.
- Og det tænder mig at du skal have 10 mere, han lod sin hånd vandre over på hendes bryster, kneb hende i vorterne så hun i smerte skød numsen bagud for at komme væk fra smerten, hvilket blot fik ham til at grine muntert
- Åhhh man er måske lidt ømfindig i dag? Han lod hånden bevæge sig ned til hendes glatbarberede mis. Lod 3 fingre gå på opdagelse. 2 på hver side af klitten, den 3. blidt masserende.

Nanna kastede hovedet bagover så hendes lang hår hang i bølgende kaskader ned over ryggen, hun svajede i ryggen og nød hans kærtegn, igen var hun varm våd og tændt.
Ridelæreren fjernede hånden, og inden Nanna nåede at reagere hørte hun suset fra pisken inden den et brøkdel af et sekund senere ramte hendes brændende baller med et ordentlig smæld.
- Jeg sagde jo at jeg ikke kunne have en liderlig tjenestepige til at servere for os i aften - nu får du de sidste 9, og så har du at arte dig ordentligt, er det forstået?
Nanna nikkede
Suissssssss - Auuuuuu - et smæld af format havde ramt hende, og hun vidste med det samme hvorfor, man nikker ikke, man svarer, og gør det pænt.
- Ja Herre det er forstået, sagde hun højt, og vidste straks at det rap hun lige havde indkasseret ikke ville tælle med i de 9 hun manglede at få.
Korte men hårde rap blev afleveret i serier på 3 til hver balle og da det sidste slag var faldet, var også Nannas humør dalet lidt. Den gode Ridelærer havde ikke lagt fingre imellem og det sang, stikkede og prikkede og smertede i hendes hud.
- Du kan vist være glad for at du skal smøres ind i noget creme nu, sagde Ridelæreren lidt efter - Din numse trænger i hvert fald til lidt salve nu !
Nanna kunne høre smilet i hans stemme, selv synes hun ikke der var så meget at smile af nu.

Jeanette fik hende anbragt på hynden på gulvet og de næste 15 min blev brugt på at massere en fed men dejligt duftende creme ind i hendes hud. Jeanette viste dog hensyn nok til at være forsigtig med den rødstribede numse.
Under hele denne lange seance havde Nanna været blindfolded. Nu kom Ridelæreren ind igen og tog hende i sine arme.
- Uhmmm, du dufter dejligt min skat, sagde han.
Nanna vovede at lægge armene om hans hals.
Han kyssede hende, først blidt, dernæst mere lidenskabeligt, lige indtil Jeanette rømmede sig. Da slap han hendes læber.
- Hør… skal vi ikke videre i dagens tekst? forkyndt hun.
- Jo Jeanette, det skal vi, men det må være på tide vi tager Nannas blindfold af.
Forsigtig tog han den af hende, hun missede med øjnene for lige som at vænne sig til lyset. Det første hun så var Lasse, Ridelæreren og hun puttede sig ind til ham og fik et knus, indtil han trak hende ud fra sig og sagde: - Hils på pænt på Jeanette.
Nanna drejede hovedet og tabte mælet i 15 sekunder, inden hun igen fik stemmens brug og hviskede - Anne - Anne, hvis cykel hun havde set samtidig med at borgmesteren aflagde Ridelæreren besøg. Anne hendes veninde. Pludselig dæmrede det hele for hende. Anne og Asger dyrkede SM hos Ridelæreren….. troede hun da, og nu, ja nu stod hun selv lige midt i det.

Anne kom hen til hende og gav hende et kys midt på munden.
- Velkommen Nanna - velkommen i vort Sorte univerS.

Hvad der sker når borgmesteren ankommer?
- svaret får du i næste afsnit af Nannas Erotiske Historier.

Marts 2000  /Nanna

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER


Andre noveller af samme FORFATTER