NANNAS EROTISKE HISTORIER


 

Nanna Naye©


7. kapitel
    
Nanna og borgmesteren       

Resumé:

Nanna havde sagt ja til at servere for Ridelærerens gæster lørdag aften. Hans planer er at hun skal opleve en af sine fantasier og at betjene flere personer seksuelt, hvilket hun ved nærmere eftertanke ikke er ovenud begejstret for, men nu står hun midt i det. Hun er mødt op til aftalt tid hos Ridelæreren, er blevet badet, soigneret og smurt ind i creme af en kvinde, hvilket til hendes store overraskelse viser sig at være Anne, hendes veninde, hun og Ridelæreren straffer hende for at være en liderlig tjenestepige, hvilket han ikke tillader.

- Nanna ifør dig dit dress og laker dine negle for du har vel husket det hele? Ridelærerens stemme var lidt ildevarslende.
Nanna nikkede - Ja, og også min make-up!
Ridelæreren smilede anerkendende, - Så er det jo i orden, sagde han, negle, make-up, hår og tøj, du har 20 min. Ekstra tid vil blive afregnet i aftenens løb. Han forlod badeværelset med faste skridt og sagde på vej ud af døren, - Jeanette, du kommer med mig, vi har noget vi skal have gjort klar til i aften.
Nanna stod målløs tilbage på badeværelset - 20 min. han måtte jo være gal!!!
Negle, make-up, hår og tøj. Hurtigt lagde hun en slagplan. Neglene på fødderne skulle lakeres først for siden hen skulle hun jo have netstrømperne på. Imens lakken så tørrede, kunne hun tørre sit hår og sætte det op i en lidt stram stuepigefrisure. Siden hen make-up og dress, og til sidst fingerneglene som ikke måtte røre noget i 3-5 min. - ja sådan måtte det være.
Tåneglene fik en flot rød farve. Håret blev snoet og sat op med spænde bagpå. Ansigtet fik en plejecreme, en fundation og øjenlågene blev belagt med to gyldenbrune farver som blev fulgt op af en vandfast mascara - vandfast i det tilfælde at en lille smertenståre i aftenens løb skulle snige sig ud - hun smilede ved tanken. En ceriserød læbestift fuldendte make-uppen.
- Hvor er du smuk! Ridelæreren stod i døren og betragtede hende, lod øjnene glide op og ned over hendes endnu nøgne krop. Hans blik på hendes nøgne skød fik øjeblikkelig en reaktion frem hos Nanna. Hendes brystvorter rejste sig forræderisk og stod strittende og lokkende. Ridelæreren kom hen og kærtegnede dem. Nanna smøg sig ind i hans favn.
-
 Nanna, du har 5 min. tilbage!
- Dammn, Nanna snurrede ud af Ridelærerens favn, men et fast greb i hendes arm stoppede hende.
- Som min gæst, og aftenens tjenestepige, har du at føre et ordentligt sprog. Du står for denne udtalelse til 5 rap på hver af dine bryster med den lille hestehårspisk jeg har anskaffet til aftenens seance.
Hastigt fik Nanna sine strømper og det medbragte tøj på. Fingerneglene, nej for søren, hun kunne ikke nå dem alle, 7 var hun kommet hen over da Ridelæreren og Janne stod i døren. 
- Åhhh, hun er ikke færdig, Jeanette smilede, og det betyder en ekstra straf i aften, ikke sandt hr. Ridelærer! fortsatte hun.
- Jo, svarede Ridelæreren, og den straf tror jeg vores gæst skal bestemme.
Nanna skuttede sig. Ind til nu, havde hendes SM oplevelser begrænset sig til hende og Ridelæreren, og naturligvis i nogen udstrækning til Janne, nu var det bestemt at gæsten skulle bestemme, og måske udøve hendes afstraffelse. Forventningsfuldt lukkede hun øjnene og mærkede en rislen i kroppen.
- Bliv hellere færdig med dine negle inden gæsten kommer, Ridelærerens stemme fik hende brat tilbage til virkeligheden, og hastigt fik hun lakeret de sidst 3 negle.
Iført sin flotte corsage, netstrømper, forklæde, højhælede sko og nydelige makeup stod hun klar i hall’en da gæsten ringede på døren. Hendes første ordre var at modtage gæsten på en nydelig og anstændig måde, tage imod overtøj og dernæst vise gæsten ind i pejsestuen.
Med rystende hånd åbnede hun døren, spændt på at se hvem aftenens gæst var.
- Godaften!
Borgmesteren trådte indenfor i hall’en og afleverede sin hat og frakke til hende, og stod og så betragtende på hende mens hun hang hans frakke på bøjle. Adrenalinet pumpede rundt i kroppen på hende, hvilket hun ikke håbede han kunne se…. selveste Borgmesteren.
- Nåhh, så det er Ridelærerens nye serveringsdame, hmmm. Vurderende tog han fat i hendes arm og drejede hende rundt.
- Ja, jeg beklager men det var den eneste jeg kunne få med kort varsel, hun er desværre temmelig uopdragen, næsvis og ikke klar over hvordan man arter sig, svarede Ridelæreren som i det samme var kommet ud i hall’en til dem.
- Men, hun er da ganske nydelig i tøjet, velduftende og køn, roste Borgmesteren. Han lod sine hænder glide hen over Nannas struttende bryster, rundt på ryggen og ned, ind under forklædet og hen over Nannas nybarberede venusbjerg.
Nanna stod bomstille imens byens spids og Ridelæreren stod og bedømte hende som var hun en af skolens heste.
- Du må være sulten efter din tur til Jylland, kom ind og lad os få Nanna til at servere for os, Jeanette er allerede kommet, ja faktisk har hun haft Nanna under behandling i de sidste par timer.
Jeanette, Borgmesteren og Ridelæreren satte sig til bords og Nanna serverede forretten.
Borgmesteren berettede om sin tur og de skålede ofte og højt og lidt efter lidt blev stemning mere og mere løssluppen
- Hvad var du ved at sige om din nye serveringshjælp er hun uopdragen, spurgte Borgmesteren.
Ridelæreren samtykkede og berettede om hvordan pigebarnet var liderlig og havde 10 slag til gode.
- Det kunne da være et godt indslag her og nu – Jeanette ryd lidt af spisebordet så hun kan ligge ind over det og få de manglende 10 slag for liderlighed, sagde Borgmesteren.
Hastigt rydde Jeanette noget af spisebordet. Ud af ingenting havde hun fremtryllet et hold manchetter og monteret på Nannas håndled og fik hende nu til at bøje sig ind over spisebordet. Manchetterne blev fastlåst i bordets skydeindsats på modsatte side og hun lå nu ind over bordet med numsen lige oppe på kanten. Ridelæreren hentede sin ridepisk som i dagens anledning ikke sad ved hans bælte. Borgmesteren stillede sig foran hendes ansigt og Ridelæreren bag hende. Uden at spørge om hendes mening, åbnede han gylpen i sine bukser og hev det største lem ud Nanna til dato havde set.
- Slik mig tøs, brummede Borgmesteren og når du ikke gør det godt nok giver jeg tegn til at du skal have dine ti slag.
Borgmesterens halvstive jern vippede foran hendes mund og hun åbnede munden for at fange det, hvilket mislykkedes og et ordentligt svirp ramte hendes ende. For at hjælpe hende denne gang havde Jeanette rejst sig og tog nu omkring det næsten helt stive jern og gav hende det i munden da hun jo ikke kunne bruge sine hænder som var fastlåst.
Endnu et ordentlig rap ramte hende og hun gispede i smerte.
- Du skal ikke bruge tænderne tøs, tror du det er en dildo du har gang i.
Borgmesteren kørte sit jern frem og tilbage i hendes mund. Hun fik en salt smag i munden og lod sit mundvand sive ud, hvilket straks blev straffet med yderligere to rap af pisken.
- Giv mig pisken buldrede Borgmesteren, hun trænger sgu til at lære at sutte pik. For hver gang du ikke suger ordentligt får du af pisken tøs – er det forstået.
Nanna nikkede hvorved hans jern smuttede ud af hendes mund. Et rap i hendes mås så det sang fik hende til at lette fra bordet.
- Gør hellere hvad du får besked på Nanna, vores gæst er ikke så blødsøden, advarede Ridelæreren.
Med en hånd i hendes hår, kneppede Borgmesteren Nanna i munden og hun fik sine 5 sidste rap så det sang i huden.
Inden han fik udløsning stoppede han og løsnede hende. 
Hun så nu at Jeanette sad på hug og suttede Ridelæreren.
”Nej, nej” skreg det i hende – han er min, men beskæmmet gik hun ud i køkkenet for at anrette hovedretten som hun var blevet beordret. Jalousien rasede i hende. Hun havde troet at det kun var Fru Borgmester som Lasse havde et forhold til….. men Jeanette, åh gud, hun, Nanna var forelsket i ham og følte sig svigtet, hvordan skulle hun dog gennemføre denne aften.
Kort tid efter serverede hun hovedretten. Da alt var inde blev hun beordret til at stille sig ved siden af Borgmesteren. Mens han og Ridelæreren snakkede om turen Jylland lod han sine fingre glide op under Nannas forklæde og ind i hendes varme og temmelig fugtige grotte. Han lod to fingre glide ud og ind af hende mens han uanfægtet talte videre. Nanna lukkede øjnene. Det var så frækt at stå her og bare stå til rådighed og blive brugt. Uden at tænke over det begyndte hun at bevæge sig i takt med hans fingres rytme da et kraftigt slag ramte hendes bag.
- Min serveringshjælp skal yde, ikke nyde, skældte Ridelæreren højt, tag din corsage og netstrømper af NU.
Flov, begyndte Nanna at afklæde sig sit tøj hun var noget chokeret over Ridelærerens voldsomme reaktion, det var da trods alt kun en ”leg”.
Hun fangede hans øjne som stadig lynede og hendes hjerte begyndte af boble af glæde, han var jaloux, han ønskede ikke at hun skulle nyde Borgmesterens pirring af hendes ædlere dele. Han havde jo for pokker selv arrangeret det tænkte hun i selvforsvar, men alligevel følte hun sig glad og lykkelig over sin opdagelse.
Han tog hestehårspisken frem som skulle bruges på hendes bryster og i sit stille sind tænkte hun at der havde han været blid ved hende – 5 på hvert bryst var ikke meget.
Men hun blev klogere, da det først vift ramte hende, lettede hun i smerte – de bitte små stive hår havde ramt hårdt på hendes brystvorter og smerten var intens.
- Jeg skal nok tale pænt og undlade at bande i fremtiden gispede hun på hans kommando efter hvert slag.
Jeanette sad på hug og slikkede Borgmesterens meget stive lem mens Nanna fik sin afstraffelse af Ridelæreren.
- Jeg vil gerne have desserten nu, sagde han henvendt til hende da hun havde fået sin straf.
- Øh, desserten – der er ingen dessert, stammede Nanna uforstående.
- Jo der er, svarede Jeanette – du er vores dessert.
Nanna kiggede sig uforstående omkring – hvad foregik der.
- Op og ligge på bordet tøs, med fissen hen mod mig, og leg med dig selv, jeg vil se din orgasme, se når din fisse går i kramper! Jeg har fået at vide at jeg kunne afkræve dig en straf i aften, dette er min straf, gnid din liderlige fisse, tøs!
Nanna blev flov over hans meget direkte og vulgære sprog. Nanna skævede til Ridelæreren, og et blink fra ham, beroligede hende og opmuntret satte hun sig op på bordet og lagde sig til rette med anklerne ud for hvert hjørne af bordet ved Borgmesterens bordende og benene spredt godt ud til siden så han havde frit udsyn op i hendes nu dryppende grotte.
- Jeanette, sut min pik mens tøsen leger, kommandere Borgmesteren.
Jeanette satte sig mellem hans ben og tog ham i munden, alt imens Nanna begyndte at lege med sig selv. Først spredte hun sine skamlæber ud til siderne så hendes klitoris sprang frem fra sit gemme. Med langfingeren begyndte hun nu at gnide frem og tilbage, pirrende og stimulerende. Pludselig mærkede Nanna et par hænder på sine bryster og opdagede at Ridelæreren havde smidt sit tøj og nu stod og gned sit lem ved siden af hende mens hun blottet lå og legede med sig selv. Nanna drejede ansigtet til hans side og han forstod vinket og lod hende tage hans stive knejsende jern i munden. Nannas fingre legede rytmisk med det våde skød, hastigt kørte fingeren hen over den nu meget opsvulmende klit. Borgmesteren stønnede. Jeanette mundarbejde havde fyldt han lem til bristepunktet af lidenskab. Hurtigt satte han hånden frem og stak to fingre op i Nannas våde grotte. Denne uventede indtrængen virkede på hende som ilt til en brand – hun skød ryg, stod som en spændt bue og fingrene piskede frem og tilbage over den nu meget store klit. Et højt skrig forlod hendes mund da hele kroppen spændtes i orgasme og kramperne fik hendes honninghule til at trække sig sammen om Borgmesterens fingre.
- Så er det nu!
Borgmesteren rejste sig hastigt – smed tøjet og trak Nanna op fra bordet. Alle fire gik ind til gabestokken (hvor Nanna havde haft en vild fantasi tidligere) Hastigt blev hun låst fast i gabestokken og stod nu med blottet bag og 3 mennesker omkring sig.
- Når en serveringsdame bliver liderlig er hun til for at bruges ikke sandt, gryntede Borgmesteren.
- Jo stønnede Nanna, - hun er til for at blive brugt!
- Og når hun ikke har opført sig ordentligt – så må hun straffes, ikke?
- Jo, stønnede Nanna, åhhh, straf mig, slå mig.
Et ordentligt smæk i hendes numse fik hende til at fare sammen og små og mellemhårde smæk ramte hendes baller igen og igen.
- Åhhh, tag mig, knep mig gispede Nanna, hun var så liderlig som aldrig før.
Hun mærkede hvordan Borgmesterens store enorme lem blev presset ind mellem hendes skamlæber, mærkede hvordan hendes grotte blev udspilet til det yderste, og…. Nanna gispede…. en tunge havde rørt hendes klit…. Jeanette, tænkte hun. Og ganske rigtig Jeanette var af sin Herre, Borgmesteren blevet beordret ned under Nanna og Borgmesteren og nu lod hun fermt sin tunge danse hen over Nannas klit og hen på Borgmesterens lem og nosser.
Ridelæreren stod foran Nanna og automatisk åbnede hun munden og begyndte grådigt at slikke og sutte ham.
Borgmesteren skød sit lem hårdt op i Nanna, og samtidig ramte hans håndflader hendes bag igen og igen. Han kneppede hende hårdt og inderligt og Ridelæreren kørte i hurtigere tempo sit eksplosive lem ud og ind af Nannas mund.
Nanna var i himmerige. Hendes fantasi blev udlevet noget. Hun gispede højt, Jeanettes tunge havde fundet hendes klit. Nanna begyndte at bevæge sig med i nydelse.
To pikke bearbejdede hendes huller og en flittig tunge havde taget hendes klit under behandling. Hun stønnede højt, det var vidunderligt, varmen, velværen, åhhhhh, hun kunne ikke holde det ud. Da hun mærkede det rykkede i Borgmesteren pik, følte hvordan den om muligt blev endnu større, kunne hun ikke mere, og under højlydte velværes suk, rullede orgasmen ind over hende, hendes fisse trak sig sammen i krampagtige ryk, og hendes klit dunkede hårdt og heftigt. 
En salt smag ramte hendes tunge og hun mærkede hvordan Ridelæreren sendte sin udløsning ind i hendes mund. Begærligt slugte hun det hele, slikkede ham til han var helt tømt og slap og til han ømt satte sig på hug foran hende, tog hendes ansigt i sine hænder og kyssede hende inderligt.
Da Nanna kom hjem til sig selv noget senere den aften var hendes velplejede og veltrimmede krop udmattet som aldrig før.
Hun kastede sig på sengen og faldt i en dyb drømmeløs søvn, veltilpas og tilfredsstillet og med en udlevet fantasi bag sig.

Maj 2001 /
Nanna Naye

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER


Andre noveller af samme FORFATTER