NANNAS EROTISKE HISTORIER


 

Nanna Naye©


9. kapitel
    
Det Hellige Kalds Klan       

Nanna stod lænket fast til korset, nøgen sitrende i spænding over det som ville komme. Pludselig bemærkede hun en lille plade i væggen foran sit ansigt. Hun studerede pladen nærmere og læste:

Jeg er slavinde, dette er mit kald.
Min Herres tilfredsstillelse er mit mål og jeg underkaster mig Hans vilje og lyst.
Min krop og min sjæl er mine arbejdsredskaber for at tjene Ham 100%.
Dersom jeg ikke stiller Hans behov og adlyder hans vilje og lyst, har jeg forbrudt mig og gjort mig fortjent til straf.
Lad min krop modtage sin fortjente straf i dette rum, på dette kors.
                                                                  Laura - Grønnelund Slot 1894

En slavindes kald, tænkte Nanna, men udstødte et gisp, da hun i samme nu blev ramt på sin ene balle af en pisk. Nanna drejede ansigtet og gispede forbløffet, da hendes øjne blev fanget af 3 munkeklædte skikkelser som stod tæt ved hende. 
Deres hætter dækkede det meste af ansigtet hvilket forhindrede Nanna i at se hvem personerne var. Noget sagde hende dog, at det sikkert var Ridelæreren og godsejerparret, men helt sikker var hun ikke.
Alle tre stod med en pisk i hånden. En paddle, en ridepisk og endelig en nihalet pisk.

- Du har forbrudt dig mod din Herres ordre, lød en dyb stemme, - Derfor skal du nu straffes jf. slottets ”Det Hellige Kald”
- Og jf. ”Det Hellige Kald” skal den ulydige tøs først afstraffes af den hun har forbrudt sig imod. Dernæst er det slottets hersker og herskerinde som vurderer hende hvor vidt hun nu er lydig og eftergivende, fortsatte en kvindestemme.
Den dybe stemme tog over igen, - Hvis dette er tilfældet bliver hun overdraget til sin Herre igen, i modsat fald skal der natten efter bedes for hende under åben himmel af slottets våbenbærere og højhellige mænd.
Igen tog kvinden ordet, - Du har mulighed for at sige fra nu og du kan frit køre herfra – eller du kan vælge at fuldføre processen og dernæst være din Herres undersåt i ”Det Hellige Kalds Klan” – Vi afventer dit svar!

Tankerne tumlede rundt i hovedet på Nanna. ”Det Hellige Kalds Klan”, hvad foregik der dog her! Noget vådt trillede ned af Nannas lår, atter engang forrådte hendes skød hende. Hun vidste hun kunne være tryg i Ridelærerens varetægt – Klan eller ej – og hendes krop næsten ønskede dette nye, dette spændende ukendte hun stod ansigt til ansigt med – ligesom Laura havde gjort før hende.

- Jeg ønsker at modtage min straf og hvad dermed følger, svarede hun højt og klart, en sitren i stemmen afslørede dog en lettere nervøsitet.
- Processen vil da begynde, svarede en tredje stemme – Ridelærerens.

En skikkelse kom hen til hende. Førte en kæde igennem et øje monteret på væggen. To klemmer blev fæstet til Nannas stive brystvorter, og kæden strammet op så klemmerne trak hendes brystvorter opad. Hvis hun bøjede i knæene ville de trække ubønhørligt hårdt i hendes allerede let smertende bryster, så hun måtte stå ret og ikke synke sammen under afstraffelsen. Kunne hun mon det?

To personer stillede sig på hver sin side af hende. Som på kommando begyndte begge at smække hendes baller, med flad hånd ramte de igen og igen. Hun mærkede hvordan varmen bredte sig i hende og nydelsen rykkede ind. Hun sank uvilkårligt lidt ned i knæ. Åhhh, hun havde glemt klemmerne på brysterne som nu trak hårdt i vorterne. Hun rettede sig op med et sæt for at mindske trækket i vorterne. Hun drejede ansigtet og kastede et hurtigt blik på sine ”munke” – fornemmede hun en smilende mund? Åh jo, de havde set brystkædens effekt.

Styrken i klapsene tog til. Højre, venstre, højre, venstre igen og igen sang slagene på hendes baller. Pludselig stoppede de og en hånd gled ind mellem hendes ben fra hver side. Fingre fandt ind mellem hendes skamlæber og stønnende overgav hun sig til nydelsen. Åhhh, to hænder som kærtegnede hendes køn – og det kaldte de en straf! - Smakkkk...
- Av, for p..... Nanna kunne ikke holde udbruddet tilbage. Et eller andet havde ganske uventet ramt hende. Hun havde ganske glemt tilstedeværelsen af den tredje munk.

- 100 rap, hørte hun Ridelæreren sige. – 25 med paddle, 25 med nihalet, 25 med ridepisk og endelig 25 med flad hånd til sidst.

Fingrene i Nannas skridt fortsatte med at pirre hendes klitoris.
- Tak Herre, stønnede Nanna

Paddlen begyndte nu taktfast at ramme snart den ene balle, snart den anden. Lydigt talte Nanna slagene som hun vidste det forventedes. – En tak, - to tak, men hendes tanker cirklede hele tiden om følelserne i sit skød. Imens slagene faldt havde fingrene fortsat deres kærtegn af hendes inderlår hendes skamlæber og i ny og næ gled en finger drillende hen over klitoris for hurtigt at forsvinde igen.

- Hvad sagde du? Paddlen stoppede dens dans på hendes ende.
- 22 tak, stønnede Nanna, optændt som hun var.
- Forkert, det sagde du også lige før. Sig mig står du og nyder det tøs! - Mine herskaber, stram hendes brystkæde yderligere.
Hastigt blev kæden strammet op, og Nanna måtte næsten stå på tåspidser for at udholde trækket i sine bryster. Hun kiggede ned ad sig selv og så det pirrende syn af sin egen velskabte krop – spændt ud i X og med opad tvungne bryster. Det trak sig uventet sammen i hendes skød, ved erkendelsen af at hun var slavetøs, og at ”deres” vilje, var hendes lyst. Hun var parat til fortsættelsen.
- Undskyld Herre, jeg blev lige revet med af stemningen, stønnede Nanna.

- Som straf får du fem hårde af paddlen, naturligvis oveni det 25, det kan måske lære dig at koncentrere dig om det du skal!
- Ja Herre, tak Herre, svarede Nanna.

Nanna lukkede fingrene om kæden som gik fra korset til hendes håndledsmanchet. Hun var klar til de hårde smæk.
… Svaaakkk…….
Det smak og brændte i huden da pisken ramte hende.
- Åhhhh – Eeeeennnn tak, gispede hun.
… Svaaakkk ...
- Arghhhhh. Nanna bed tænderne sammen. – To tak, hun nåede næsten at fuldføre sætningen inden redskabet atter ramte hende med det velkendte ...svaaakkk og hun mærkede en bidende smerte på modsatte balle.
- Tre tak, rablede Nanna af sig og forsøgte at hive luft ind inden næste slag ville ramme. Åh, det sang i hendes indre nu, varme, smerte og…
…Svaaakkk…
- Åh ja, fire tak.
…Svaaakkk...
- Åhhhh. Nanna stod på tæer. Paddlen bed i hendes hud og huden føltes som ild. - Fem tak, stønnede hun. 
Hun fik et par minutter til at sunde sig i, så blev hun pludselig løsnet fra korset. 
Forvirret kiggede hun sig rundt. Hvad skulle der nu ske? Hun troede at hun skulle have alle 100 rap på korset, men det var tilsyneladende ikke tilfældet. Forbløffet så hun nu korset blive løsnet fra væggen og lagt ned i vandret stilling 80 centimeter over kælderens ujævne gulv.
Hun blev placeret liggende på maven på korset. Hovedet hang imellem hendes arme i korsets V-udskæring og brysterne deltes omkring krydset på korset. Arme og ben blev igen fæstet til korset.

En af de munkeklædte satte sig på hug ved hendes side og begyndte at gnubbe hendes brystvorter til de atter stod stive. 
Nanna lukkede øjnene og nød den stimulering det var. Så lang tid det varede, for en pludselig smerte fik hurtigt hendes øjne op igen. En klemme med et lod var blevet monteret på det ene bryst og få sekunder senere var også det andet bryst påført et sådant.
Nanna ville flytte lidt på sig, med det resultat at lodderne kom i svingning. Hun stønnede af smerte.
- Jaee, det er nok bedst at ligge stille hvis du vil beholde dine vorter indtil vi er færdige med dig, lød en kvindestemme, men derudover er vi træt af at høre på din stønnen og gispen, så derfor får du denne på.
En blød gummibold blev presset ind mellem hendes tænder og en rem blev lukket bag hendes hoved.
- Vær så god at hyle min kære tøz, lød en sarkastisk stemme. - Broder, vil De fortsætte afstraffelsen.

Den nihalede lynede ned over Nannas numse, igen og igen ramte den. Denne gang var hun dog fritaget for at tælle på grund af den ballgag hun havde i munden.
Det femogtyvende slag blev givet med ekstra styrke, og Nannas krop sitrede i smerte da lodderne i hendes bryster begyndte at gynge ved hendes bevægelse.

Så blev alt stille, ikke en lyd hørtes. Nanna spidsede ører, kunne det passe, var de gået, havde de forladt hende her på korset. Så hørte hun det, en let summen og en stønnen. Hun forsøgte at dreje ansigtet, men kunne ikke se for sit lange hår. Det lød som godsejerindens stemme.
- Uhmm ja, sådan ja...
Nanna rystede på hovedet imens hun forsøgt at holde resten af kroppen i ro for ikke at få lodderne i sving. Og det lykkedes hende da også at få håret væk fra øjnene denne gang. Ud af øjenkrogen så hun en kvindekrop sidde på en af kælderens hylder, arme og ben var spredt godt ud til siden. Foran kvinden stod en skikkelse med et massageapparat og legede med hendes drivvåde køn.
- Åh ja, åh ja, mere mere, ja ja ja..... åh jeg kommer åhhhhhhhh.....

- Hvem har tilladt dig at kigge. Ridelærerens bøse stemme lød højt og bestemt.
Hastigt fik Nanna hovedet ned på plads.
- Ingen Herre, absolut ingen, jeg tænkte bare at....
- Ingen har bedt dig om at tænke vel?
- Nej Herre, undskyld Herre.
- Broder vil du hjælpe med at vende tøzen om.

Lodderne blev taget af og Nanna skreg i vellystig smerte da blodet løb til hendes forpinte brystvorter igen.
Hun blev vendt om på korset og kort tid efter begyndte ridepisken de næste 25 rap af hendes krop. Bryster og inderlår stod for tur og et par rap faldt på hendes skød hvilket fik hende til at skrige av. Endelig var det slut og hun manglede kun de 25 med flad hånd. En talje blev sænket ned fra loftet. Nanna havde end ikke bemærket den tidligere. Hendes ankler blev nu fastgjort til hver sin side af stokken som sad i taljen, og taljen blev hejs op så hendes ben og bagdel var fri og kun hendes skuldre rørte korset.
Hendes bagdel var nu i hoftehøjde.
Hun mærkede en dejlig vibreren mellem benene og følte lidt efter en dildo blive presset ind i sin grotte.
- Du kan lige unde dig i at få orgasme.
Nanna svarede at det var forstået.
Hendes bagdel blev nu smækket. Hårde og faste slag fra to hænder ramte ubønhørligt de varme brændende baller igen og igen. Dildoen arbejdede fortsat i hendes indre. Hele hendes krop sitrede i smerte og lyst og da orgasmen pressede på ænsede hun hverken antal eller slag der blev hende tildelt men skreg, om det var smerte eller vellyst af orgasmens kramper vidste hun end ikke selv.

En lussing fik hende tilbage til virkeligheden.
- Hvad fanden er det du laver, hvem helvede har givet dig lov til at nyde og oven i købet få orgasme. Du er dog den mest uopdragne slavetøz der nogensinde har besøgt dette gods.
Godsejeren, for ham var det, stod ved siden af hende og så meget vred ud.
Nanna kiggede rundt og fangede Ridelærerens blik, men der var absolut ingen medynk at hente, han stod med armene over kors og så langt fra tilfreds ud.
- Nanna, du skuffer mig dybt, sagde Ridelæreren og fortsatte - jeg er nødt til at overlade til min broder og søster her at vurdere om der er håb for dig.
- Hr. Ridelærer, kære broder, din slavetøz har forbrudt sig adskillige gange i aften, protester, nydelse uden af få lov, nysgerrige blikke for at se hvad der foregår og endelig dette, orgasmen når det var blevet forbudt, jeg indstiller til at vi må tilkalde Det Hellige Kalds Klan til i morgen aften for at bede for denne pige.
- Hr Ridelærer, kære broder, det var godsejerindens stemme, jeg tilslutter mig førnævnte dom. Og dersom månen og stjernerne er hende nådig vil hun blive tilladt indvielse, i modsat fald er hun fortabt i årets gang.
Nanna så forvirret og overrasket fra den ene til den anden. Ridelæreren så hendes frustration og svarede forklarende:
- Der vil i morgen aften blive bedt for dig under åben himmel, dersom månen er dig gunstig og lyser på dig vil du blive tilgivet dine synder og indviet i klanen, i modsat fald vil du skulle vende tilbage til klanen og blive hånet for dine synder de næste 12 måner.
- Broder, Hr. Ridelærer, sagde godsejerfruen, vor dom er: Tilkald Det Hellige Kalds Klan, til ritual i morgen aften, ind til da, før hende over i det hvide rum.

Hvad er det hvide rum? Hvem og hvad er Klanen, og hvad sker der til indvielsen hvis månen er Nanna gunstig?
 

Nanna Naye  /Juli 2002.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER


Andre noveller af samme FORFATTER