LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anni Mela©

Genre: Offentligt

Dato: 07.05.2006


Før høst

Solen varmede hendes baller da hun lå der på marken, og nød sommeren der bare blev ved og ved, det var som om solen ikke ville gå ned, og lade landet køle lidt af, jorden var tør og hård.

Bonden havde flere gange måtte sætte vandsprederen ud på marken for ikke at miste dette års høst til solen. Hun var fra byen men havde flere gange cyklet herud for at bare at forsvinde i markens høje strå, ligge der på ryggen midt på marken, det var som at drømme sig ind en helt anden verden, hvor alt hun kunne høre, var livet der gik forbi ude på landevejen, og dyrene der sukkede efter skygge.

Hun tog alt tøjet af og lagde det som et tæppe, og lagde sig ned og kiggede op i den blå og skyfri himmel, og når hun syntes det blev for varmt at ligge med brysterne op mod solen vendte hun sig og fik solens varme på ballerne og ryggen.

Hun var en stor pige, 23 år og ejer af en barm der ville gøre den bedste babsoman vild i varmen, langt mørkt hår og ellers altid et glad menneske, kærligheden kendte hun ikke så meget til og måtter derfor tit give kærlighed til sig selv, det var det hun lavede på disse markture, væk fra byfolkets blikke, og til tider grumme kommentar. Herude kunne hun være sig selv, hun kunne ligge nøgen uden at blive kigget skævt til, som hun ville blive på stranden.

Hun lå på maven med rygsækken under hagen, lå bare og lod solen varme og brune den ellers lidt blege bag, hun så ned imellem stråene og fik øje på et insektpar, der var i gang med noget andet end dagens arbejde. Hun kom til at tænke på, hun ikke havde leget med sig selv meget længe, ikke fordi hun ikke havde haft lyst, men tiden havde bare ikke været til det, hendes mor havde været 14 dage på besøg, og hun ville ikke pille når der var andre i huset.

Tankerne fik de store brystvorter til at stivne lidt, hun vendte sig om på ryggen og lod fingrene lege lidt med den ene brystvorte, hun hev og nappede den blidt, det gav små stød i missen og det fik hende til at føre hånden ned bare for at røre blidt, hun satte den ene albue i jorden og rejste sig lidt op, for at hun bedre kunne nå, fingeren ramte klitten og hun sukkede dybt og inderligt, åhhhh gud det var længe siden hun havde ”hilst” på klitten, små cirkler i et fast tempo fik hende til at lukke sine øjne og drømme sig et sted hen, hvor der ville være en der kunne tilfredsstille hende, og få hendes krop til at springe i en orgasme…

Hurtigere og hurtigere kørte fingeren, og hun måtte stikke den op, hun forsøgte, men kunne ikke helt komme til at få fart på som hun gerne ville ha, hun kiggede i sin taske, rodet det hele ud på jorden, og fandt en banan, uden at tænke nærmere over det, fandt bananen sin plads, og hun fik farten som hun ville…

Den første orgasme overmandede hende og hun stønnede højt, hun lagde sig på ryggen og ville lige ha lidt luft inden hun igen ville forsætte.

Hun pustede ud og fik et chok da en stemme sagde, - det er fandens at det har lagt sig igen! 
Det var en dyb mande stemme der nærmede sig det sted hvor hun lå, hun lå helt stille og turde næsten ikke trække vejret i frygt for at blive opdaget, men det blev hun, en lyshåret mand kiggede lige ned på hende, og det var først nu hun huskede at bananen stadig var oppe i hende, så her lå hun nøgen på denne bondes mark, med en banan oppe i missen, godt varm og rød i hovedet fik hun fjernet den og begyndte at putte tingene i tasken igen, for at bare at komme væk. Uden ord vendte hun ham ryggen og begyndte at pakke sammen.
- Hygger du dig? Spurgte han.
Hun sagde ingenting og blev mere rød i hovedet, og denne gang var det ikke solen der havde farvet hendes ansigt.
- Hvorfor pakker du sammen, jeg mener, nu har du jo lagt kornet ned, så kan jeg vel godt se på, ikke? Sagde han, med en stemme der fik det til at gyse ned over hendes ryg. Inden hun nåede at sige noget, mærkede hun hans grove hænder mod sin bare ende, helt af sig løftede hun måsen og tog imod hans hånd.
Han satte sig ned på knæ bag hende og forsatte sine bevægelse, ned over hendes baller og op over hendes ryg. Hun lukkede sine øjne og nød det. Han krammede hendes bløde baller og lod tungen glide hen over hendes meget følsomme hud. Hun fik gåsehud og ville gerne ha’ meget meget mere. Hun vendte sig om og blev mødt af et dybt tungekys, hun blev lidt forskrækket.
Kysset var langt og gjorde hende liderlig, hun tog om han bule i hans overalls, den var allerede stor og hård, hurtigt fik han smidt bukserne, og stod nu i hvid T-shirt og bokseshorts, hun trak hans bukser ned om knæene på ham og tog om hans pik, slikkede den og sugede hans top, lod tungen glide rundt om hullet, hun greb om hans pung idet hun lod pikken komme helt ind i hendes varme mund. Han var stor og hun kunne ikke tage den til roden, men hun lod sig ikke stoppe, hun havde længe trængt til at slikke en pik, og nu havde hun chancen.
Han tog om hendes hoved og stønnede højt. Han begyndte at bevæge sig i takt til hendes bevægelser og pikken gled ud og ind af hendes mund. Han trak hendes hoved væk, så ned på hende og uden ord vidste hun hvad det betød, om på alle fire, han gik i knæ, tog om sin pik, slog hende på ballen inden han lod den komme op i det varme og stamme hul.
Helt ind i første hug, hun sukkede højt og svajede i ryggen for at kunne nyde ham i fuld længde, han tog et godt greb om hendes brede hofter og bankede pikken i bund på hende, hun næsten skreg af bare lyst, hun var våd og tæt på at komme i en bølge af orgasme større end hun nogensinde havde prøvet før. Hans pik forsatte uden stop og hendes mis kunne ikke mere, den strammede sig helt sammen, og hun faldt sammen i en rus af liderlighed, han lod sig ikke stoppe, han lagde sig over hende og kneppede hende hårdt.
Lige da hun skulle til at stoppe ham, brølede han med en dyb og ru stemme. - Vend dig jeg skal sprøjte på dine patter!
Hun vendte sig og havde knap fået hænderne i jorden da hun fik skuddet, ud over hendes bryster, han rykkede i pikken og den blev ved med at sprøjte, igen og igen, sendte den en ladning ud. Endelig var den tom og han lagde sig ned på hendes tæppe af tøj der efterhånden var blevet lidt rodet. Her lå de lidt, inden han fik samlet sig så meget af han kunne snakke igen.
- Vil du ikke med hjem til gården og i bad? Sagde han stille og kyssede hendes svedige læbe, hun nikkede og sådan blev det. Et langt og forfriskende bad og så på cyklen hjem igen.

Anni Mela

----------------

Denne novelle er i 2012 nomineret til årets novelle 2006 - afgiv venligst din stemme. 3 stjerner for den rigtig gode novelle, 2 for den gode novelle, og 1 stjerne for en jævn præstation

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER