LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anonym - kendt af red.

Genre: Homo

Dato: 16.05.2010


Mon drømmen bliver til virkelighed - del 1

Vi havde længe haft kontakten til hinanden. Vi havde truffet hinanden på Nabosex.dk og havde en enkelt gang mødtes i dit sommerhus. Her havde vi snakket fint med hinanden, spurgt ind til hinandens lyster og fantasier, samt fået kendskab til vores familier. Du er en lækker fyr på de ca. 60 jeg selv en fyr på 48 år. Vi tænder begge på hårde hjælpemidler så som metalpikringe, vægte, stålkugler m.m. Ud over det har jeg en drøm om at blive brugt som en tøz, hvilket også gør at jeg i skrivende stund sidder i følgende: En netheldragt med huller de passende steder, et par sorte lange lakstøvler med en 10 cm høj hæl, en meget kort sort kjole samt en paryk. Min tøzepik er dejlig stiv.

Nok om nuet, vi havde haft en hyggelig formiddag på et par timer, men sex var det ikke blevet til, kun snak. Jeg tror, det var mit mod, der ikke slog til – på vejen hjem fra dit sommerhus kørte jeg ind og tog mine højhælede støvler på knappede mine bukser op så tøzepikken kunne komme ud, sådan kørte jeg hele vejen hjem, en køretur på ca. 1½ time. Jeg havde besluttet mig for, at hvis jeg mødte en blaffer, så ville jeg tage ham/hende med op, jeg ville selvfølgelig ikke sidde med en blottet tøzepik, men lakstøvlerne skulle blive på. Det skete ikke, men da jeg kom hjem – kunne jeg ikke holde mig mere, så ude i haven trak jeg pikken frem og spillede den til en dejlig udløsning.

Tiden var nu kommet til vores næste møde – og nu var det slut med snak, nu handler det udelukkende om sex. For mit eget vedkommende, var jeg nået til den erkendelse, at hvis min fantasi skulle blive til noget, så skulle det være lige på og hårdt ingen udenoms ting, det kunne vi tage bagefter.

Jeg havde fået besked på at møde op i dit sommerhus i det outfit jeg nu sidder i. Jeg skulle være udklædt hjemmefra – således at jeg vænnede mig til rollen og tanken om at være en tøz. Køreturen tager ca. 1½ time. Vi havde besluttet at jeg skulle komme kl. 12.00, så havde jeg muligheden og tiden til at blive udklædt efter at pigerne havde forladt huset.

Ugen op til denne havde du beordret mig til at have en butplug, min metalkugle eller metalrose oppe i røven i mindst en time hver dag – dette for at min tøzefisse var villig.
Ud over det havde du beordret mig til at skaffe nogle silikonebryster som jeg skulle have på.

Efter pigerne var taget i skole og på arbejde gik jeg i bad og tømte min tarm (det havde jeg fået besked på) og barberede mig glat omkring pikken og nosserne. Herefter tog jeg mit outfit på og for første gang skulle jeg rigtig prøve mine nyerhvervede silikonebryster, hvor så det dog frækt ud. Jeg pakkede bilen med alt mit legetøj. Klokken var nu omkring 9.30 og valgte derfor at tage af sted, jeg kunne således køre af landevejen i stedet for motorvejen og stadig havde god tid til at komme op i sommerhuset. Jeg skrev til dig, at jeg nu tog af sted og lige som sidst fik jeg besked på, at holde ind på den første rasteplads og spille min tøzepik til jeg var lige ved at komme.
Lige før Brørup ligger en rasteplads som ligger lidt afsides, jeg kørte derfor ind på den, trak lidt op i kjolen og legede med den allerede stive tøzepik – jeg kunne ikke holde til ret meget før jeg var lige ved at sprøjte, min liderlighed var bare alt for stor. Jeg skrev tilbage til dig at jeg kørte videre, men fik beskeden om at tage min stålpikring på inden jeg kørte videre. Det var ikke helt uproblematisk, idet mit legetøj lå omme i bagagerummet, jeg skulle altså ud af bilen. Med andre ord så risikerede jeg, at nogle kunne komme forbi og se mig i mit outfit og min stive pik som strittede ud ved kjolens kant. Men en ordre er en ordre og min liderlighed var så tilpas stor til, at jeg steg ud og vrikkede liderligt med røven mens jeg gik om til bagagerummet, jeg åbnede kufferten og fandt pikringen frem. Jeg kunne ikke dy mig fra at tage på mig selv som en liderlig tøz, jeg kærtegnede min røv og mine bryster, derefter stadig ude i det fri satte jeg pikringen på og legede lidt med min eksplosive tøzepik.
Jeg skrev til dig, at nu var ringen sat på plads og jeg ville køre videre. Du ønskede mig en god tur og bad mig trække op i kjolen så tøzepikken var fri og røven var bar mod sædet. Der var nu ikke meget at trække op i – for kjolen var allerede meget langt oppe.

Jeg kørte videre og prespermen løb stille og roligt ud, hver gang der var et par dråber tørrede jeg dem af og slikkede dem begærligt i mig. Da jeg havde kørt i godt og vel en times tid skulle jeg tisse, hvilket jeg skrev til dig. Du sendte en besked tilbage, at så måtte jeg jo hellere holde ind og tisse som en rigtig tøz. Jeg fandt ikke nogen rasteplads – men kørte ned af en lille skovvej, hvor jeg parkerede, steg ud og satte mig ned for at tisse. Det var en dejlig fornemmelse at sidde på hug og tisse i mit frække outfit. Da jeg var færdig, tørrede jeg min tøzepik ren som var jeg en rigtig tøz. Jeg var virkelig inde i rollen – det var skønt. Jeg rejste mig op og i det samme kom en mand løbende forbi, jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre ved mig selv. Men han havde jo set mig, så jeg lod som ingenting. Han kiggede på mig smilede frækt mens han løb videre ud af skoven. Jeg steg ind i bilen og begyndte selv at køre stille ud af skoven. Da jeg nærmede mig løberen, holdt han op med at løbe, stillede sig ind til siden så jeg kunne køre forbi ham. Idet jeg passerede ham, råbte han ”hvor ser du fræk ud”. Det var et kompliment der gik lige i pikken og havde det ikke været fordi jeg skulle ud til dig, så tror jeg nok jeg havde tilbudt ham et lift.

Da jeg kom ud af skoven skrev jeg til dig, at jeg igen var på vej. Du bad mig om at holde ind på en rasteplads, når der var ca. 15 minutter til jeg ville være i sommerhuset.

Jeg fandt en rasteplads og skrev til dig. Du skrev tilbage, at jeg skulle tage stålrosen op i min tøzefisse og lade den blive der til jeg var fremme. Jeg skulle skrive til dig, når jeg kørte ned af grusvejen til sommerhuset.
Jeg steg atter ud af bilen – og var om end endnu mere liderlig. Jeg gik om og åbnede den røde kuffert. Fandt rosen og noget glidecreme. Jeg smurte tøzefissen ind, det samme med rosen, skød røven bagud. Jeg stak først en enkelt finger op, dernæst endnu en og kunne ikke lade værre med at fingerkneppe mig selv og hvor var det dog skønt. Mine kinder var helt røde af liderlighed. Herefter satte jeg rosen på plads og satte mig ind og kørte videre.
Det strammede dejligt i tøzefissen og pikken stod strunk og stiv.

Da jeg kom til grusvejen skrev jeg til dig – du svarede mig ved at skrive ”når du kommer, skal du gå direkte ind. Du skal sætte dine ting ud på toilettet, tage halsbånd med kæde, armlænker, fodlænker og blindfold på, læn dig ind over vaskemaskinen så du strutter med din tøzerøv. Kæden fra halsbåndet skal hænge ned af ryggen til røven.”   
Det var tydeligt at du havde haft beskeden klar, for den kom umiddelbart efter at jeg havde sendt min besked.

Jeg parkerede bilen i indkørslen, tog mine ting, åbnede døren. Der var dejlig varmt i huset, jeg gik ind til højre på toilettet, her var der også varmt, men også fugtigt det var tydeligt at du havde været i bad. Jeg satte mine ting i det fjerneste hjørne, tog armlænkerne på, det samme gjorde jeg med halsbånd og kæden. Jeg havde mine problemer med fodlænkerne på grund af støvlerne, men det gik. Herefter tog jeg blindfoldet på lænede mig ind over vaskemaskinen og lagde kæden tilrette.

Fortsættes HER

Skribenten har ønsket at være anonym - hvilket respekteres - derfor ingen gæstebog og profil