LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Buller©

Genre: Homo

Dato: 01.06.2009

Bangsbo fortet

Historien foregår i 1960, i en af de mange bunkers anlæg tyskerne byggede under anden verdenskrig. Dette anlæg er placeret i Frederikshavn og hedder Bangsbo fortet. Fortet er placeret i de høje smukke bakker der ligger ud til Kattegat lidt syd for havne indløbet. I denne bunkers bor der 7 soldater. Soldaterne besætter et kanonanlæg der overvåger farvandet. Anlægget består af 4 rum, der er bundet sammen af snoede gange og trapper. Soldaterne respekter deres korporal Viborg der højtråbende styrer de 6 unge, med hård hånd. De er loyale, respektfulde og dybt engageret i deres dagligdag og job. Soldaterne bor her i næsten 1 år ad gangen. De er sammen altid, 24 timer i døgnet om dagen på nær under orlov 3 uger om året hvor de som regel tager hjem til den fædrene gård der ligger i samme by som de kaldes for i hæren..

Jeg, Menig Stege, var koger eller messedreng hvis man vil. Det var mig der skulle sørge for at folk fik mad, kaffe og i det hele taget var tilfredse. Tilfredshed skabte ro indbyrdes, og derfor blev mine arbejdsopgaver hurtigt udvidet til også at skulle levere sex ydelser til dem alle..

1. Bangsbo fortet, Soverummet 

I soverummet sad de små jernkøjer fast i væggen ovenpå hinanden. 3 i højden og så Korporal Viborgs der hang alene. Op af den tredje væg havde vi vores ting og i midten var kakkelovnen - der var den eneste varmekilde i hele anlægget. Her i soverummet lavede jeg kaffe til dem og mens jeg gik rundt til hver enkelt og serverede den fik jeg mine godnat opgaver jeg skulle løse, når lyset blev slukket. I aften var det Mening Kolding, Næstved og Herning der gerne ville have noget. Noget -, kunne i dette rum ikke være så mange forskellige ting. Her måtte der ikke larmes for højt, og der måtte kunne dyrkes sex med en af gangen i området omkring vedkommendes seng og det var kun tilladt med munden og hånden. Man skulle fortælle mig under kaffen at man ville noget, og synd for dem der så lå og blev liderlige mens jeg ordnede overboen, det måtte de selv ordne eller vente til dagen efter. Da alle havde drukket kaffe havde vi aftalt rækkefølgen for i aften, og så snart jeg slukkede lyset gik jeg over til Mening Kolding. Han lå i den øverste køje, og jeg stillede mig ved siden af den. Jeg lod jeg min hånd glide ned over hans bryst og ned til hans pik der allerede var godt stiv. Jeg tog fat om den, og begyndte at køre hånden frem og tilbage. Koldings pik var ikke særligt tyk men han havde et stor hoved. Svampeformet tror jeg man kalder det. Jeg lod min hånd arbejde hurtigere og jeg kunne høre på hans åndedræt at han var ved at komme.
Pludselig kunne jeg mærke hvordan mine bukser blev trukket ned, og en mund der langsomt gled ned over min pik. Det var Næstved i den midterste køje der var begyndt at sutte på min pik, den bandit.
Jeg mærkede det rykkede i Koldings pik, og spermen sprøjtede langsomt ud. Mine hænder blev ved med at ælte spermen ind i pikken.

Jeg begyndte langsomt at tænke på den næste opgave og samtidigt mærkede jeg Næstveds tunge der gled rundt om mit pik hoved.
At han suttede på min pik, var så den ydelse han også ville have af mig. Sådan var det i soverummet, her ydede vi til hinanden. I dette rum, som det eneste, var det også tilladt for mig at komme.
Mine hænder slap Koldings pik der var begyndt at falde sammen. Jeg trak min pik ud af munden på Næstved, der nærmest sad fast som en sugekop, og bukkede ned mod hans pik. Min mund styrede direkte ned mod den, og gled langsomt ned over den. Han var ret liderlig. Hans pik var lang og tyk og jeg elskede at sutte på den. Jeg vidste at han godt kunne lide at blive nevet i brystvorterne, det havde han vist mig en dag vi var inde i ammunitionsrummet. Jeg håbede snart at han ville have en tur med mig derinde, han var fræk i forhold til nogen af de andre, der var ret hårde ved mig. Alle disse tanker overførte jeg vist til hans pik, fordi der gik ikke lang tid før han kom inde i munden på mig. Jeg mærkede det første sprøjt der ramte det bagerste i min hals, og resten af hans sperm der langsomt væltede ud af den. Min tunge sørgede for at pikken blev renset godt og grundigt. Jeg mærkede hvordan hans krop rystede når tungen kørte hele vejen rundt om hans pikhoved. Blodet i pikken begyndte at banke lidt mindre og med sneglefart lod jeg mine læber slippe hans pik.

Så manglende der kun Mening Herning. Han lå i midten på min række, i køjen ovenover min. Han var nem. Jeg havde fundet ud af, at han godt kunne lide at få en finger op i røven. Jeg gik over til ham og trak hans bukser ned. Hans pik var helt slap. Det nummer lavede han som regel altid, på den måde fik hans pik længere opmærksomhed i forhold til de andre der allerede havde stive pikke når jeg skulle lege med dem. Nu skulle der først et langt forspil til før pikken overhovedet blev stiv og man begyndte at arbejde hen mod en orgasme. Faktisk ret smart tænkt af ham. Jeg lod mine hænder starte med at bearbejde hans pik. Jeg var ved at være godt træt, så jeg ville gerne have ham hurtigt overstået så jeg kunne komme i seng. Jeg begyndte at sutte på mine fingre og komme masser af spyt på dem. Det var ret frækt at gøre dem klar og jeg lod dem også glide et par ekstra gange frem og tilbage i min mund, mens jeg forstillede mig det var en pik jeg suttede på selvom mine kæber stadig var ømme fra Næstveds store pik. Jeg trak langsomt fingrene ud af min mund og styrede dem ned mod hans hul. Jeg lod først en finger glide op i ham og der gik ikke lang tid før hullet kunne tage tre af mine arbejdende fingre. Min anden hånd arbejdede på højtryk. Jeg spillede hans pik så hurtigt jeg kunne. Jeg blev ved med at presse mine fingre hurtigere og hårdere op i hans hul som et stempel i en maskine. Hans pik rykkede et par gange og ud sprang et kildevæld af sperm. Herning, han var storspermer. Det kom altid kaskader af sperm ud af hans pik, og når han kom i mund, var jeg ved at kløjes i det, det var simpelthen for meget. Han var altid klar med et håndklæde, der kunne tage noget af den hvide varme masse der blev ved med at sprøjte ud af den. Jeg trak mine fingre ud af hans røv, og hele hans underliv begyndte at ryste. Den sidste sperm kom langsomt ud af røret, da jeg pumpede det sidste ud - med mine hænder.

Jeg gik ud på gangen til håndvasken, der var bygget ind i væggen ved siden af toilettet. Dagens arbejde var færdig, og mens jeg vaskede mine hænder gled mine tanker hen på fredag aften. Hvem, der var med og hvad de ville lave med mig. Fredag og søndage var faste dage. Der var temaet lagt og alle kunne være med.

I dag var det onsdag der var kun et par dage til, jeg glædede mig allerede.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende
HER

Andre noveller af samme FORFATTER