LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Buller©

Genre: Homo

Dato: 07.06.2009


Bangsbo fortet 2
Pokeraften
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du finde det HER

Historien foregår i 1960, i en af de mange bunkers anlæg tyskerne byggede under anden verdenskrig. Dette anlæg er placeret i Frederikshavn og hedder Bangsbo fortet. Fortet er placeret i de høje smukke bakker der ligger ud til Kattegat lidt syd for havne indløbet. I denne bunkers bor der 7 soldater. Soldaterne besætter et kanonanlæg der overvåger farvandet. Anlægget består af 4 rum, der er bundet sammen af snoede gange og trapper. Soldaterne respekter deres korporal Viborg der højtråbende styrer de 6 unge, med hård hånd. De er loyale, respektfulde og dybt engageret i deres dagligdag og Job. Soldaterne bor her i næsten 1 år af gangen. De er sammen altid, 24 timer i døgnet om dagen på nær under orlov 3 uger om året hvor de som regel tager hjem til den fædrene gård der ligger i samme by som de kaldes for i hæren..

Jeg, Menig Stege, var koger eller messedreng hvis man vil. Det var mig der skulle sørge for at folk fik mad, kaffe og i det hele taget var tilfredse. Tilfredshed skabte ro indbyrdes, og derfor blev mine arbejdsopgaver hurtigt udvidet til også at skulle levere sex ydelser til dem alle..  

2. Bangsbo fortet, Poker-aften

Fredag, poker dag.

Vi havde lige spist mad i opholdrummet, og jeg var i gang med at bære ud da Mening Vordingborg spurgte om vi ikke skulle tage en omgang poker. Mening Herning og Gedser samt Korporal Viborg takkede af og ville gå i seng. Jeg gik i gang med at gøre klar til kaffe mens de andre fik ryddet bordet, fandt kortene frem og smed bukserne. Jeps, da jeg vendte mig om sad de alle med røven bar klar til at gå i gang med poker spillet.

Det var et specielt spil poker. Den der vandt, skulle bestemme hvad jeg skulle gøre. Her i opholdsrummet var reglerne simple. Hullerne og hånden måttes bruges af alle.

Jeg var altid med i første omgang, og denne gang var det mening Vordingborg der vandt. Jeg fik den bedste opgave til at starte med; under bordet og sutte på mening Næstveds pik. Det var den bedste pik af dem alle. Hvis det forsatte sådan er jeg sikker på når aftenen var omme var jeg en glad tilfreds soldat.

Jeg kravlede under bordet og kunne se alle deres pikke. Vordingborgs var King size, Koldings stive svamp, og så den perfekte pik hos Næstved. Jeg kravlede over til den, og lod mine hænder tage om pikken, og styrede den stive stang ind i mit dybe gab. Jeg gik til den, jeg havde været liderlig hele dagen og endelig startede det sjove. I dag skulle der spilles, suttes, kneppes og spermes. Jeg kunne høre de spillede videre mens jeg lod min tunge danse samba på Næstveds pik. Jeg var helt i mine egne liderlige tanker da jeg mærkede Næstveds hænder stoppe mit hoved. Kolding havde vundet omgangen og kaldte på mig. Jeg kravlede ud, og rejste mig op. Vordingborg skal kneppe dig, så buk dig forover, så han kan komme til, sagde han.

King Size Vordingborg skulle starte, av av. Hans pik levede absolut op til navnet. Hans pik var så stor at jeg kun kunne lege slikkepind med den, den kunne umuligt komme ind i min mund. Jeg gik over til ham og stillede mig bag hans stol med røven i vejret. Mine hænder greb om mine baller og trak dem fra hinanden. Jeg kunne høre Vordingborg rejse sig, og der gik kun et par sekunder inden jeg mærkede hans pikhoved der begyndte at presse sig ind af mit hul. Han pressede hårdt til og heldigvis var jeg i god form, så mit hul formede sit fast om hans pik mens han gled langsomt ind i mig. Han stødte helt i bund første gang, det gjorde han altid. Det føltes som om mit hul revnende da hans nosser ramte mine. Jeg trak vejret dybt mens jeg kunne mærke at han gjorde sig klar. Hans hænder tog fat om mine hofter og så blev jeg ellers kneppet. Han stønnede højlydt og jeg vidste at alle kiggede på. Hans skiftede længderne på sine stød, nogen gange var de korte, andre gang ramte han hårdt til bunds. Han kneppede mig bare. Han var ligeglad med mig. Han koncentrerede sig kun om sin pik oppe i mit hul, der snart skulle modtage hans sperm.

Hans pik rykkede, og jeg kunne mærke den første varme stråle inde i mig. Hans stødte helt i bund, og jeg mærkede hvordan spermen kom oppe i mig. Kroppen rystede og pikken hoppede inde i mig. Han stod helt stille et minuts tid, inden han trak sig ud og satte sig udmattet i stolen. Jeg rejste mig, hentede kaffekanden og skænkede en ny omgang kaffe. Jeg så at Næstved og Kolding sad og legede med deres pikke og da jeg satte kanden på plads hørte jeg Kolding kalde på mig. Han rejste sig op og begyndte at fjerne kortene på bordet. De andre begyndte også at hjælpe til. Vordingborg fjernede stolene fra bordet og Næstved stillede kaffen kopperne på en af stolene. Det var lidt sjovt at se tre mand med stive pikke gå rundt og rydde på. Frækt var det at tænke på at de gjorde det for min skyld. Jeg vidste godt hvad der nu skulle ske. Jeg gik direkte over mod bordet og lagde mig på ryggen med røven helt ud over kanten. Kolding tog plads ved indgangen til min røv, Næstveds pik gled langsomt ind i min mund og Vordingborg begyndte at lege med min pik. Koldings store svampeformede pikhoved trængte langsomt ind og spredte mit hul. Heldigvis var hullet godt smurt med spermen fra Vordingborgs pik, så den gled helt ind uden problemer. Det var dejligt at ligge der med en pik i munden, en i røven og en mund og to hænder der legede med min pik. Vordingborg lod sine læber omslutte min pik, og der gik ikke lang tid før Næstved skubbede Kolding væk og tog fat om mine ankler. Hans pik fandt hurtigt mit varme hul, og jeg kunne mærke hvordan hans perfekte pik gled ind i mig. Kolding tog plads nede under os og jeg mærkede hans tunge der legede rundt om mit hul og på Næstveds pik der kørte ind og ud af mig. Næstveds pik rykkede, og han kom højlydt oppe i mig.

Han rystede stadig og hans pik var stadig stiv, da Kolding trak ham væk. Han tog fat om mine lår og trak mig ind over hans pik. Han kneppede bare derud af. Kanin knepperen, kaldte jeg ham også. Han kunne blive ved i hurtig hastighed i lang tid, og det var lige hvad han gjorde i dag. Vordingborg arbejde stadig med min pik, og jeg kunne mærke at Koldings pik masserede godt på min prostata og at spermen var på vej. Kolding og jeg kom samtidigt. Vordingborg blev ved med at arbejde med min pik med sine hænder og slikkede alt min sperm op med sin tunge. Kolding dirrede og trak sig ud, og satte sig udmattet ved siden af Næstved på stolene der stod lidt væk fra bordet. Jeg rejste mig og mine ben faldt sammen under mig. Vordingborg trak mig op og jeg satte mig på bordet. Vi kiggede alle på hinanden og smilede.

Vi var alle godt tilfredse - nu var Korporalen glad.

Heldigvis var det snart Søndag.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende
HER

Andre noveller af samme FORFATTER