LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Buller©

Genre: Homo

Dato: 31.03.2009


Du kom endelig på besøg

Hej Bandit 

Det var dejligt at se dig igen, da du kørte ind og parkerede foran den bygning hvor jeg arbejder. Jeg tog imod dig, du så glad ud.
Vi gik ind i bygningen og jeg viste dig lidt rundt. Vi tog en kop kaffe og gik ovenpå til mit opholds rum, satte os ned, du i stolen jeg på sengen.
Vi talte lidt løst og fast, lige indtil jeg spurgte om jeg ikke lige måtte se din pik. Du smilede over hele hovedet, rejste dig op og lynende ned, og tog din halvstive pik frem. Jeg kiggede på din pik, og glædede mig til at smage den, og lade min tunge lege med den. Jeg kunne mærke hvordan min pik voksede af liderlighed når jeg kiggede op dig. Du kom tættere på mig og stoppede lige foran mig. Din pik var lige ud for mit ansigt, og jeg stak min tunge ud og slikkede på den som en slikkepind.
Jeg åbnede munden helt op, og lod langsomt mine læber glide ned over din pik. Jeg kunne mærke hvordan det rykkede i den og hvordan den blev mere stiv. Det var længe siden jeg havde haft din pik i munden så jeg nød oplevelsen til fulde. Jeg lod min tunge glide rundt om hele pikken, og ned på dine nosser. Min hånd tog fat om din pik og begyndte at spille den, men jeg slikkede og nappede i dine nosser. Du trak mit hoved op, og pressede mig ned over din pik. Du blev mere liderlig, og du begyndte at mundkneppe mig hårdt. Du holdt fast om mit hoved at trak mig ind over din pik, mens du stødte fremad med dit underliv, så du ramte helt ind i bunden af min hals.
Du slap mit hoved, og jeg gled stille af din pik da jeg var nødsaget til at få luft.
Du blev stående foran mig, og jeg kiggede op på dig mens jeg åbnede dit bælte og dine busker og lod dem falde til gulvet.
Du stod ud af bukserne, og tog også din skjorte af. Da du stod der nøgen foran mig, trak jeg dig hen til min mund igen og lod min læber og varme tunge glide rundt på hele dit underliv.
Jeg var blevet godt liderlig, og jeg kunne mærke hvordan min pik var ved at sprænges i mine bukser. Den skulle snart ud i det fri.
Jeg rejste mig og skubbede dig lige fremad, så du stod lænet hen over sengen. Stadig med dine fødder på gulvet. Jeg stod bag dig, og skubbede til dine fødder så det kunne spredes noget mere. Jeg satte mig ind under dig, og slikkede dit mellemgulv og din pik. Ind imellem røg pikken ind i munden og du fik lige et par gode stød. Jeg lod min tunge gå på opdagelse og den trak sig mere bagud. Jeg slikkede din nosser, mellemgulv og pludselig kunne jeg mærke jeg gled hen over dit hul. Det gippede lidt i dag, men jeg vidste du kunne lide det. Min tunge slikkede op og ned af dine baller, ind imellem ramte den dit hul. Min hånd havde fat i din pik og nosser som jeg masserede godt.
Jeg lod tungen fokusere på dit hul, og begyndte at presse den lidt ind. Da tungen var begyndt sin vandring ind, kunne jeg mærke dine ben dirrede og hvordan din pik voksede.
Det var godt at lege med dit hul, og efter et stykke tid måtte jeg rejse mig. Jeg lod dig stå som du var. Du kunne høre min lynlås blev trukket ned, og mine bukser der faldt til jorden.
Nu skulle du kneppes. Jeg lod pikhovedet presse lidt på dit hul, for du lige kunne få fornemmelsen. Jeg formode det var længe siden du sidst havde haft noget oppe, men jeg vidste det jo ikke, så jeg måtte være forsigtig. Jeg lod den glide længere op i dig, du stønnede højt. Jeg begyndte at lade den glide frem og tilbage i dit stramme hul. Jeg lagde mig ind over din ryg så min hånd kunne tage fat i din pik, og spille den. Da jeg have gjort det lidt, rejste jeg mig op, tog fat om dine skuldre og trak dig helt ned over min pik.
Jeg kunne mærke jeg var ved at komme, vidste ikke om jeg skulle. Jeg ville helst komme med din pik oppe i mig, så jeg trak mig ud, og gispede efter vejret.
Uha det var godt.
Du vendte dig om. Du så fræk ud. Din tur, sagde du og kiggede op på mig. Jeg satte mig på sofaen og lod min røv være helt ude på kanten. Lagde en pude på gulvet til dine knæ, spredte mine ben godt. Du kom hen lagde dig på knæ, og pressede din pik op. Jeg kunne mærke din pik fylde mig ud, og jeg kunne se hvordan min pik voksede. Du gik hurtigt i rytmen og din hånd tog fat om min pik og legede med den.
Du begyndte at stønne højt, du var ved at komme. Min pik havde været klar længe. Jeg kæmpede med at hold min sperm tilbage. Jeg kunne mærke i hans stød oppe i mig, at det var nu. Det rykkede hårdt i din pik, da du sprøjtede oppe i mig. Følelsen gjorde at spermen væltede ud af min pik. Vi trak lige vejret… Rejste os. Uha det var dejligt.

Vi tog tøjet på, drak vores kaffe der stadig var varm. Jeg var stadig skrup liderlig så jeg spurgte, om det gjorde noget jeg lige kom igen. Jeg hev pikken ud af bukserne og tog bare fat. Du sad og kiggede på mig med et frækt smil. Jeg blev ved indtil min pik spermede. Jeg slikkede mine fingre rene for sperm.

Det var dejligt - Jeg håber snart du kommer igen..

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende
HER

Andre noveller af samme FORFATTER