LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Buller©

Genre: Homo/lesb/trans

Dato: 25.01.2004

 

Fisketuren hvor jeg blev taget i røven

Jeg skulle ud og fiske med Claus, hans far og en af deres venner. Vi kørte en times tid mod Holbæk, inden vi ankom til stedet. 
Vi havde en campingvogn med og derudover kørte jeg i en lukket varevogn.
Dagen gik, vi fik nogle øl, og hyggede os. Da aftenen kom, gik vi ind i campingvognen og fik vi noget at spise samt et par øl mere. Vi skulle alle sammen sove i vognen så vi indrettede os de forskellige steder. 
De gamle faldt hurtigt i søvn, og snorkede højlydt. 
Claus og jeg blev enige om at det kunne vi ikke holde ud at høre på, så vi pakkede vores dyner og lagde os ind bag i min bil. 
Jeg havde naturligvis forberedt mig lidt, hvis nu der skulle ske noget. Så omme bag i min bil havde jeg både en lygte og nogle forskellige porno blade, både almindelige samt nogle bøsse blade.
Efter lidt læsning begyndte jeg hurtigt at få jern på, og begyndte at lege med min pik under dynen. Forsigtigt uden han forhåbentlig opdagede det. 
Jeg kiggede på Claus. Han lignede en der tænkte og gjorde det samme. Efter et stykke tid sagde han, ”Skal vi lige tage en hurtig”. Jeg indvilligede og trak dynen væk, hvor min pik lå stor og stiv og bankede.
Han fjernede også sin dyne og jeg kunne se at hans pik også klar. Vi tog fat om hinandens pikke og begyndte at spille dem af. Jeg var ret liderlig og var tæt på at komme, så jeg bukkede mig ned, så Claus ikke kunne røre min pik, åbnede munden og begyndte at sutte hans pik af. Han begyndte at lave kneppe bevægelser ind i munden på mig og hans store pik bankede helt ned i halsen på mig. 
Han begyndte at lege med mit hul. Han suttede på sin finger og stak den forsigtigt op i mig og begyndte at køre frem og tilbage. Jeg blev mere og mere liderlig og jeg kunne høre på hans stemme, at det gjorde han også. 
Jeg stoppede med at sutte hans pik og rejste mig op på knæ. Han vidste godt hvad dette betød, så han satte sig op på knæ bag mig. Jeg kunne høre han tog sit spyt og smurte sin pik ind.
Så mærkede jeg en fugtig finger der gled ind i mit hul, og han lod den køre frem og tilbage mens hans spillede sin pik. Han trak sin finger ud og der gik ikke længe før jeg mærkede hans pikhoved pressede mod min ringmuskel og forsigtigt trænge længere og længere ind. Det gjorde ondt, men jeg tænke kun på at få hele hans pik op i mig. Min pik var lige ved at sprænges da jeg mærkede han var helt i bund. Han holdt han en meget lille pause så jeg lige kunne vende mig til det. Efter et par sekunder begyndte jeg at presse min røv mod hans pik, som fyldte mit hul godt ud.
Han tog fat om mine baller og begyndte at kneppe mig. Bilen vippede, vi skulle nødigt afsløres, så han satte farten lidt ned, og pressede pikken længere ind i mig med lange seje tag. Jeg havde hovedet ned i madrassen så jeg kunne stønne det jeg ville, og samtidigt kunne jeg med min frie hånd spille min pik. 
Claus begyndte at køre pikken hårdere ind i røven på mig og jeg kunne mærke han var tæt på at komme. Jeg pressede min røv mere og mere mod hans pik og han bankede hårdere og hårdere pikken mod mit røvhul. 
Bilen vippede nok helt vildt, men igen af os ænsede det.
Jeg kunne mærke han var tæt på så at komme så min anden hånd fandt vej ned til hans nosser og jeg begyndte jeg at hive i dem. Det var noget han kunne lide.. 
Mit ansigt lå presset ned mod madrassen. Min anden hånd spillede min pik, og jeg kunne mærke jeg ikke havde langt igen.
Det begyndte at rykke i hans pik, og jeg kunne ikke holde min sperm tilbage. Jeg kom og trak hårdere i hans nosser. Jeg kunne mærke trækningerne i mit røvhul, og hvordan mit hul krampede om hans store pik. Dette var for meget for ham så han sprøjtede sin sperm langt op i røven på mig. Vi lå lidt i samme stilling indtil han trak sin pik ud. Det lettede helt og jeg faldt end på maven.. 
Han lagde sig ned ved siden af mig. Jeg vendte mig om på ryggen og kiggede på ham.
Det var godt - sagde vi begge – næsten i munden på hinanden.
Vi aftale at I morgen var det hans tur, til at få min pik..
Vi lagde os begge ned og sov - veltilfredse.
Næste morgen - meget tidligt – stod de gamle og bankede på bilen.
Vi stod op og forklarede dem, at de havde snorket så meget, at vi måtte flytte ”lokaler”. 
Dagen fortsatte og vi fiskede hele dagen. Jeg tænkte på hvad der var sket aftenen før, og glædede mig til at det i aften blev min tur - hvis vi kunne slippe ud af campingvognen. 
Dagen var lang og ofte var min pik så stiv at jeg lige overvejede at gå ud i buskene og ordne det, men jeg ville hellere vente. Aftenen kom – vi spiste, og fik lidt flere øl end dagen før.

Hvordan vil du have historien forsætter. Skriv det i min gæstebog – husk at fortælle hvilken historie du har læst – eller send en e-mail til mig.

Bullershistorier@ofir.dk

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende
HER

Andre noveller af samme FORFATTER