LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Buller©

Genre: Homo/lesb/trans

Dato: 25.01.2004

Han udnyttede mit røvhul

Under en af mine rejser i udlandet havde jeg en sjov oplevelse.
Jeg var indkvarteret på et hotel i SARAJEVO, Bosnien. Hotellet var af meget fin standard. Og der var både pool og sauna i kælderen på hotellet. Nu er jeg en af dem der arbejder bedst når det er sent. Så ved en 2 tiden om natten ville jeg lige friskes lidt op, og besluttede mig for at gå ned i poolen med en efterfølgende sauna tur. Jeg tog mit håndklæde og kom så i tanke om at jeg ingen badebukser havde. Jeg besluttede mig for at jeg ville bade nøgen, der var forhåbentlig ikke andre end mig dernede
.Jeg tog elevatorer ned i kælderen, og som jeg havde forventet var der ingen. Jeg tog tøjet af og hoppede i poolen. Det var ganske dejligt at bade uden tøj på, og mærke det varme vand. Vandet havde bare et minus, en positiv effekt på min pik, som voksede. Efter lidt svømmen frem og tilbage var det tid til saunaen og jeg gik op af vandet. Min pik stod stadig lige ud i vejret. Og jeg besluttede mig for at jeg ville tage en hurtig tur når jeg kom ind i saunaen. Som sagt så gjort. Saunaen fremmede min liderlighed endnu mere, og der gik ikke længe før jeg lå på en bænk med pikken i hånden og tænkte frække tanker.
Pludselig gik døren op og jeg fór sammen, og smed håndklædet over min pik, som hurtigt faldt sammen. ”Bare fortsæt” sagde manden, en rimelig pæn fyr i begyndelsen af 30’erne. ”Vi har jo alle et behov”. Han satte sig op bag mig. Jeg havde lidt svært ved sådan lige at komme i stemning igen. ”Du er Dansker” spurgte jeg. ”Ja” svarede han og fortalte at han arbejdede for en hjælpeorganisation som lå i området. Han havde været i området i et par måneder og forventede at skulle blive et stykke tid mere. 
Vi talte lidt om løst og fast og jeg fortalte hvad jeg lavede. Han var en ret behagelig fyr, og nem og snakke med, så der gik ikke længe før vi kom ind på afsavnene ved at være ude, herunder SEX. Vi berørte alle områder inden for sex. Han fortalte at han var mest til piger men havde dog prøvet at være sammen med mænd, som han syntes var ganske godt.
”Ingen sutter pik som en mand, han ved lige hvordan det skal være” fortalte ham. Dette kunne jeg kun bekræfte idet jeg også havde lidt erfaring i at være sammen med mænd. 

Min pik voksede under vores samtale og jeg kunne se op under hans håndklæde, han sad på en bænk højere oppe, at det gjorde hans også. Vi forsatte vores samtale om sex med mænd, og han fortalte om sine prøvelser. Han fortalte blandt andet om en kollega, han havde haft tidligere, som var villig til hvad som helst, og der var her han havde gjort sine største erfaringer. De boede altid sammen når de rejste og dette havde gjort at de ofte havde sex sammen, uden det havde indflydelse på deres arbejde og hjemmeliv, da det var sex, og kun sex. Han fortalte, hvordan de ofte om aftenen havde spillet den af på hinanden, og også om når de virkelig gik til den og kneppede hinanden. Han spurte mig om jeg var blevet kneppet i røven, og det kunne jeg sige ja til. Vi talte om hvordan det var, og jeg fortalte at jeg fik de vildeste orgasmer når jeg havde noget op i røven. Jeg fortalte om mine dildoer og butplugs jeg havde derhjemme og fortalte at dem savnede jeg når jeg var ude. Vi kom også lidt ind på brystklemmer og poppers. Poppers var han vild med, og sjovt nok det var jeg jo også. Mens vi sad der og talte blev vi mere og mere tændte, og han spurte om jeg ikke ville sutte hans pik. Uden hæmninger vendte jeg mig rundt mod ham fjernede hans håndklæde og lod munden glide ned over hans pik som var rimelig stor og stiv som et bræt. Jeg begyndte at sutte den af på ham og jeg kunne mærke på ham og hans pik at der var noget han kunne lide. Jeg kunne mærke hans blodårer i pikken som pumpede hårdt, jeg begyndte med min hænder at røre hans pik og min ene finger sneg sig om til hans røvhul. Han rykkede sig længere frem på bænken så jeg bedre kunne komme til og min finger begyndte at glide ind og ud af hans hul. Jeg startede med en finger så to så tre og jeg kunne mærke i hans pik at det tændte ham. Hans hul udvidede sig og der blev mere og mere plads til mine fingere. Min pik var så stiv så det var begyndt at gøre ondt i den. Så med venstre hånd begyndte jeg at spille min egen pik. Jeg forsatte med at fingre kneppe ham i røven og den fjerde finger var også kommet med.

Han stønnede højlydt, og jeg kunne mærke at der ikke ville gå lang tid før han kom. Han sagde at jeg skulle komme helt op i ham. Den sidste finger, tommelfingeren, kom på plads og jeg pressede nu hele hånden op i hans hul. Da jeg var kommet ind holdt jeg en lille pause, jeg kunne mærke hans pik var ved at sprøjte, og det ville jeg ikke have endnu. Jeg stoppede med at slikke ham og begyndte i lange seje træk at trække min hånd ind og ud. Han skreg af velvære og jeg må nok sige at jeg forestillede mig at det var mig der sad der og blev kneppet. Det jeg havde kneppet ham i stykke tid, stoppede jeg og trak min hånd ud. Jeg sagde han skulle vende sig om. Han vendte sig, og nu var min pik ud for hans røvhul. Der var masser af plads, så da jeg satte mit pik hoved ved hullet kunne jeg mærke at jeg bare skulle banke til. Mit hoved gled indenfor, og derefter pressede jeg min pik helt i bund. Han stoppede mig lidt, og lidt efter fortsatte jeg med at trænge helt op i ham. Jeg begyndte at køre min pik frem og tilbage. Min pik var ved at sprænges af liderlighed, så der gik ikke lang tid før jeg kunne mærke jeg var ved at komme. Jeg blev ved med at kneppe ham hårdere og hårdere mens jeg igen og igen forstillede mig at det var mig der fik hans pik banket op i røven.
Han tog imod min pik, og når jeg stødte frem, pressede han tilbage. Jeg tog om hans hofter, og trak ham frem og tilbage hen over min pik. Der gik ikke længe før jeg kunne mærke at min pik ville af med spermen, så lige inden jeg kom trak jeg pikken ud og sprøjtede ud over hele hans ryg. 
Jeg satte mig på bænken ved siden af ham. Min puls bankede derud af.
”Det var dejligt” sagde han og jeg måtte vedkende at jeg også syntes det var ret godt. Han var ikke kommet endnu så jeg var på vej ned for at tage hans pik i munden da han stoppede mig og sagde at vi skulle gå op og forsætte på hans værelse. Vi pakkede hurtigt sammen, tog tøj på og tog elevatoren op til hans værelse. Han boede en etage længere op end mig, så grinende tænkte jeg inden i mig selv, at så var der ikke så langt hjem når vi var færdige.
Vi kom ind på hans værelse, som var samme standart som mit. Og han sagde at jeg kunne lægge mig på sengen og slappe af så ville han lige tage en øl til os fra minibaren. Jeg lagde mig på sengen og lå strakt helt ud. Han sagde at jeg kunne lige så godt smide tøjet, og vi havde jo tidligere siddet helt nøgne og talt sammen så hvorfor ikke. Jeg tog alt klunset af, og smed mig på sengen igen. Han stak en øl i hånden på mig, og sagde at han lige skulle på badeværelse engang. Jeg nød en kold øl, og tænkte på at jeg lige havde kneppet en fremmede og nu lå jeg på hans værelse, hvor vi forhåbentlig skulle fortsætte. Inden længe kunne jeg høre han kom ind igen. Jeg lå stadig med lukkede øjne og nød tilværelsen dag jeg kunne mærke et par håndjern der lukkede sig om min ene hånd. Jeg åbnede øjnene, og så at han var ved at sætte dem fast til senge gavlen. Bare følg med sagde han, og i ekstase over hvad han ville gøre, gjorde jeg hvad han sagde. Han spændte mig fast til hvert hjørne, og pressede en pude ind under min lænd, for at min røv kom længere op. Han lagde sig ned på sengen og tog min pik i munden som igen var klar og blodet pulsede i den. Han lod sin tunge glide rundt om pik hovedet, og sank længere ned over den. Jeg nød behandlingen, han suttede himmelsk og jeg tænkte på hvad han tidligere havde sagt om at kun en mand ved hvordan en pik skal suttes. Han stoppede og jeg kunne høre at han åbnede en creme, og nu vidste jeg,  at min røv for tur. Jeg åbnede ikke min øjnene, men lå bundet til hvert hjørne og tænkte på hvad han ville gøre ved mig. Jeg kunne mærke en finger der cirkulere rundt om mit røvhul, og så mærkede jeg at den slap indenfor. Mens han finger kneppede mig begyndte han igen at sutte min pik, og mit hul udvidede sig mere og mere. Han stak flere fingre op i mig, og jeg kunne mærke at  min orgasme var tæt på. ”Du skal ikke komme endnu, jeg skal først have lov”, sagde han. Jeg sagde at så måtte han stoppe med at slikke mig. Hans stoppede brat, med det hele og jeg kunne høre hvordan han raslede i nogle ting. 

Jeg lå stadig med lukkede øjnene og pludselig kunne jeg mærke en bryst klemme på mit ene bryst. Jeg åbnede mine øjne og så at han var ved at sætte en på det andet bryst også. Nu kunne jeg mærke liderligheden vokse yderligere i min pik, og da han havde sat den på så jeg at han i hånden havde en lille flaske med popers. Nu var jeg helt vild. Han satte flasken til min næse og jeg snusede helt vildt. Jeg kunne mærke hvordan det susede ned i pikken og min røv, og jeg sagde at han skulle kneppe mig. Han lagde sig ned mellem mine ben igen og jeg kunne mærke han pressede noget op i min røv, en dildo. Han lod den glide frem og tilbage og igen tog han min pik i munden. Nu var jeg i ekstase. Han lod dildoen banke ind og ud af min røv.

Han stoppede igen løsnede håndjernene og vendt mig om op på alle fire. Han gav mig flasken i hånden. Jeg tog et ordentlig snif, og jeg kunne mærke hans pik ramme mit hul og bare presse sig på. Han begyndte at kneppe mig som jeg havde kneppet ham tidligere og fuck, hvor var det godt. Han var ved at komme, da han fik flasken og da han tog et snif kunne jeg mærke hans pik vokse til uanet størrelse. Han gav mig flasken igen, og jeg tog også en tur. Det var simpelthen for godt. 
Jeg kunne mærke hvordan hans pik bankede ind i mit hul og hans nosser klaskede mod mine nosser. Min pik blev mere og mere stiv, og igen var den ved at sprænges. Han kom i et kæmpe brøl og jeg mærkede hans sperm sprøjte op i mit hul. Han rystede over hele kroppen, og min tanke var ”Shit - nu får jeg ikke mere”, men det havde han tænkt på. 
Han begyndte at trække sig ud og det glippede helt i mig da hans pik hoved trak sig ud af mit hul. Han rejste mig op og trak mig hen til en stol der var i værelset. Sæt dig ned på den. Jeg kiggede ned på stolen og så nok den største dildo jeg nogen sinde havde set. Han havde spændt den fast til sædet. Jeg vendt ryggen til stolen og begyndte at lade hoved på dildoen trænge lige indenfor. Den var stor. Han tog popers flasken op til min næse og jeg snusede helt op. Jeg kunne mærke hans sperm glide ud af røven og Jeg sank ned over dildoen. Han begyndte at trække i brystklemmerne som jeg stadig havde på. Dildoen trængte længere op i mig, jeg var opslugt af liderlighed og satte mig længere og længere ned på kæmpedildoen. Da jeg var helt i bund, var jeg udfyldt som aldrig før og jeg begyndte at ride på den. Jeg fik flasken op til næsen igen, og jeg red den endnu hårdere. Han begyndte at sutte og spille min pik af og der gik længe for jeg kom i den vildeste orgasme. Jeg trak mig af kæmpe dildoen, og faldt sammen på sengen. Fuck hvor var det godt. Vi snakkede lidt, klokken var blevet omkring 5 så jeg tog tøj på og vi aftalte at ses igen næste nat, hvor vi igen kunne lave noget sjovt. 
Jeg skulle op igen ved en 8 tiden så et par timeres søvn blev det til. Jeg kunne mærke hvordan kæmpe dildoen havde udvidet mit hul, og inden jeg stod op måtte jeg lige tage en hurtig spiller mens jeg tænkte på hvad jeg havde lavet et par timer tidligere.
Vi mødtes igen senere om aftenen, og hvad der skete der det må blive en ny historie men kedelig er den ikke.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende
HER

Andre noveller af samme FORFATTER