LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Buller©

Genre: Homo

Dato: 05.04.2009


Hvem var der?

Vi havde aftalt at mødes i et af møderummene på min arbejdsplads, hvor jeg vidste der aldrig kom nogen. Jeg skulle være helt afklædt, have bind for øjnene, og sidde i midten af rummet på knæ. 

Det var aftalt at du kom kl. 10.00, så allerede omkring 0930, var jeg ovre og gøre klar. Min pik havde været stiv hele morgenen, og da jeg mødte på arbejde var den så sprængfyldt at jeg var nødsaget til at få taget trykket. Det var nærmest 3 ryk og en aflevering, så var det overstået.
Jeg kunne konstatere at jeg var godt liderlig og min tankegang ekstremt fræk. Jeg forstillede mig alt muligt du ville gøre ved mig. Aftalen var at jeg var helt til din disposition, du bestemte helt hvad der skulle ske. Jeg skulle bare gøre hvad du sagde. 

Jeg tog tøjet af og lagde det pænt på en stol. Til at dække mine øjne havde jeg taget en hue med, jeg tog den og trak den ned over mine øjne. Det virkede, jeg kunne intet se.
Liderligheden fik min puls til at stige, og jeg ventede blot på at klokken blev 10.00.
0955, satte jeg mig midt i rummet, trak huen ned over øjnene og ventede.
Der gik ikke lang tid før døren gik op. Der blev ikke sagt noget. Jeg kunne mærke at du kom hen og stod foran mig. Zzzziipppp, sagde det - da lynlåsen blev trukket ned, du åbnede knappen i dine bukser, og jeg kunne høre hvordan bukserne faldt til gulvet.
Pludselig fik jeg et klask på kinden. Det var din pik, du slaskede ind på mine kinder. Først den venstre, så den højre. Jeg kunne mærke din pik blev stivere, og slagene blev hårdere. Du lod dit pikhoved kredse om mine læber og jeg stak min tunge ud, så jeg kunne smage den. Du tog fat om mit hoved og pressede det ind over din pik. Langsomt gled du helt ind, og jeg kunne mærke du ramte min drøbel så jeg fik opkastnings fornemmelser. Du begyndte at lave kneppe bevægelser med dit underliv, samtidigt med at du trak mit hoved ind over dig. Jeg prøvede at presse dig tilbage men du tog bare hårdere fat og din pik kom længere ind. Pludselig stoppede du og trak dig ud. Du tog fat i mig og rejste mig op. Jeg kunne mærke din hænder tage fat om min pik, og du begyndte at lege med den. Dine fingre tog godt imod min presperm som du æltede ind i min pik. Indimellem tog du meget hårdt fat, så det helt gispede i mig. Dine fingre bevægede sig længere ned mod mit mellemkød og jeg kunne mærke hvordan de kredsede om mit hul. Du brugte mine egne safter til at få lukket mit hul op, og jeg kunne mærke hvordan du kom længere og længere ind. Varmen bredte sig i kroppen da jeg mærkede din mund der gled hen over min pik. Min pik var godt stiv, og den blev mere hård da jeg mærkede du udvidede mit hul med en finger mere. Nu skulle jeg have den. Din pik op i mig, nu skulle du kneppe mig. Du sparkede til mine fødder så mine ben blev mere spredt. Jeg kunne mærke hvordan du tog stilling bag mig, og igen kunne jeg mærke din pik klaske mod mig, denne gang var det mine baller der tog imod.
Du tog fat om mine baller, og trak dem fra hinanden og jeg kunne mærke en spytklat ramme mit hul. Din pik begyndte at presse sig på, langsomt indtil dit hoved var inde. Og så – gik du ellers til den. Du tog fat om mine hofter og trak mig henover din pik. Du kneppede mig helt vildt. Jeg havde aldrig fået den så hårdt før, men det var dejligt og jeg tog bare imod.
Mit hoved var begyndt at blive varmt pga. af huen så jeg spurgte om jeg måtte tage den af. Du svarede ikke, men trak den blot længere ned, det tog jeg som et nej. Det var godt at mærke din pik glide ind og ud, og jeg kunne mærke dine nosser der klaskede mod mig når du pressede dig helt op. Din ene hånd gled ned til min pik og igen begyndte du at ælte min presperm rundt. Du kneppede mig længere og jeg kunne mærke hvordan det begyndte at trække i din pik. Du satte tempoet lidt ned, og så kunne jeg mærke hvordan det væltede med sperm ud af din pik. Du stod lidt og fik vejret, inden du trak din pik ud af mig. Jeg lå stadig hen over bordet, da jeg hørte du trak dine bukser op og lynlåsen der blev lukket. Døren smækkede.
Jeg skyndte mig at tage huen af, mine øjne skulle lige igen vende sig til lyset. Jeg begyndte at tage mit tøj på, da døren gik op og du kom ind.
Undskyld jeg blev lidt forsinket, sagde du. Jeg kiggede forundret på dig. Forsinket. Er du lige kommet? Hvorfor sidder du ikke som vi har aftalt, sagde du. Jeg kiggede på dig, smilte frækt og tænkte på hvem der så havde været forbi.
Kom så, huen på og ned på knæ. Jeg gjorde som du sagde og så forsatte det igen hvor det lige var sluttet. Min pik var stadig fyldt med sperm, så jeg var HELT klar.
Jeg suttede din pik, men jeg var så liderlig så gik der ikke lang tid, før jeg havde overtaget, og presset dig hen over bordet og hårdt stak min pik op i dig. Min pik skulle sprænge oppe i dig. Jeg pressede den hårdere ind og da min sperm kom, var jeg helt dybt oppe i dig. Jeg kunne høre hvordan du gryntede af fryd og fornøjelse da du mærkede den varme sperm der varmede dig op indeni. Jeg trak min pik ud, vendte dig om satte mig på knæ. Lod min mund lege med din pik, og der gik ikke lang tid før du sagde at du kom. Jeg forsatte, og kunne mærke hvordan spermen fyldte min mund. Din krop rystede, da munden slap din pik. Vi tog vores tøj på og gik over mod mit kontor, så kunne vi lige tage en kop kaffe. Jeg gik dig lidt på klingen om det var dig der havde været der først. Det var det ikke.

Når jeg nu tænkte mig om, kunne jeg egentlig godt mærke at hans hænder var større end dine og faktisk så var hans pik også lidt større. Men hvem var det. Når jeg talte med nogen på arbejde stod jeg og tænkte på om det var HAM der havde kneppet mig. En dag fik jeg en mail fra en hvor der stod, tak for sidst. Det blev jeg nødt til at svare på, og finde ud af hvem han var.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende
HER

Andre noveller af samme FORFATTER