LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Buller©

Genre: Homo

Dato: 17.05.2009


Hvordan en mand sutter pik

Claus skulle låne noget af mit fiskerigrej og derfor kom han forbi arbejdet, en onsdag omkring frokost tid. Jeg havde aftalt med ham om morgenen, at han skulle sende en sms ti minutter før han ankom, så ville jeg sidde klar ligesom i historien ” hvem var der”, helt nøgen i midten af gulvet med bind for øjnene. Jeg ved ikke om det tændte ham, i hvert fald havde jeg besluttet mig for at gøre det, så måtte jeg jo se hvad han gjorde. Omkring kl. 11 gik jeg til møde som jeg forventede tog en time. Omkring 1130 fik jeg den første sms fra Claus ”er der om ti minutter”. Jeg kunne mærke hvordan min pik voksede i bukserne, og samtidigt overvejede jeg hvordan jeg kunne gå fra mødet - det kunne jeg ikke. Claus sendte en ny sms hvor der stod at han var på mit kontor. ÆV- tænkte jeg der glippede min fantasi om mig siddende nøgen i midten af rummet og blive udnyttet i alle mine huller. Jeg løb fra mødet omkring kl. 1205, og over på kontoret. Ganske rigtigt sad han på kontoret og ventede. ”Hvor blev du af, jeg har været ovenpå og kigge efter dig, men du sad der ikke” sagde han smilende.
Jeg løb rundt lidt stresset. Jeg ærgrede mig over at planen ikke holdt. Jeg skulle have siddet deroppe klar til ham når han kom, æv-æv. Det kunne have været vildt frækt. Nå men jeg blev ved med at undskylde, hentede en kande kaffe og beklagede endnu engang at mødet trak ud.
Jeg fik ham rejst og vi gik ind i de andre mødelokaler. Jeg gav ham lige udkastet til to nye historier jeg skrev på. ”Løbeturen”, og ”Sådan”. Inden jeg lige løb ud igen lukkede de sidste opgaver på kontoret og gik tilbage til ham og låste døren. Claus sad ved kaffebordet, så jeg satte mig overfor ham. Han begyndte ivrigt at fortælle om hvad der skete i hans liv. Hans kone, børn, hunden, arbejde osv. Jeg hældte kaffe op i kopperne og inden jeg satte mig ned tog jeg mine bukser af. Claus anfægtede det ikke engang, midt i hans spændende fortælling.
Mens han fortalte videre begyndte jeg at lade mine hænder lege med min pik og jeg kunne mærke hvordan den voksede mellem mine hænder. Nogen gang gik han i stå, i sine sætninger når hans øjne skævede ned på min pik. Vi blev ved med at snakke men jeg bare legede videre ved min pik. Pludselig kiggede han på uret og så at den var blevet 1330. Han skulle tilbage til arbejdet.
”Skulle vi lige tage en hurtig” sagde han, mens han trak bukser og underbukserne af. Strømperne blev på. Det gjorde vi altid. Det er sådan noget kvinder går op i, der må man endelig ikke have strømper på. Det betød ikke så meget for os. Det var pikken der var vigtigt, og ikke noget så langt nede som strømper.
Jeg forsatte med at lege med min pik, og mens jeg beundrede hans halvfede pik, blev min egen blot endnu hårdere. Han begyndte at lade sine hænder gå på opdagelse rundt om den, men vi talte videre om, det vi nu var i gang med. Jeg kiggede ikke meget på Claus, blot ned på hans pik som han gennemarbejdede med sine fingre. kunne se hvordan hans pik voksede sig større, mens mine hænder var kommet på hårdt arbejde med min egen pik og var begyndte at blive godt varme af at køre frem og tilbage. Jeg var så liderlig efter hele dagen at have gået og tænkt på hvordan vores seance i dag skulle være, at jeg var tæt på at komme. Jeg gik ned på knæ foran ham og lod min tunge gå på opdagelse rundt om hans pikhoved.
Jeg suttede ind og ud, tog den helt ned i halsen, så den ramte min drøbel. I en af de historier jeg havde givet ham tidligere, ”sådan” handler om at jeg en dag fortæller en af mine andre kammerater at kun mænd ved hvordan man skal sutte pik. I hvert fald var det det der kørte i mit hoved, mens jeg suttede hans pik. Jeg håbede på at de levede op til min ”belæring” om at kun mænd ved hvordan det skulle gøres. Mine hænder og tunge var kun ude på et, give ham det bedste blowjob nogen sinde. Jeg suttede Claus' pik, jeg begyndte også at hive i hans nosser, det kunne han nu ikke lide så i stedet lod jeg min tunge sutte på hans kugler for igen at gå over og tage hele pikken ned i dybet igen. Jeg lod mine hænder arbejde med hans skaft. Jeg lod kun mine læber omslutte hans hoved, mens mine hænder arbejde hurtigt op og ned.
Jeg gik efter et mål nu, jeg ville have hans sperm. Det var ham der skulle komme ind i munden på mig. Jeg ville smage ham. Det var længe siden jeg havde gjort det. Længe siden var ikke ordet, der var en tidsalder siden. Ikke at jeg havde set hans sperm, vi kom jo altid - men der var det altid køkkenrullen eller håndklædet der fik fornøjelsen, men at få det ned i halsen, mærke varmen ned i svælget.
Sidst jeg gjorde det sammen med Claus var for 20 år siden. Vi var nede på hans værelse i kælderen, og jeg suttede hans pik. Dengang tog det ikke så lang tid, så hurtigt efter jeg var begyndt at sutte på hans pik kunne jeg mærke hvordan pikken rykkede og det væltede ud med sperm. Jeg slugte så godt jeg kunne, men jeg kan huske at jeg fik opkastnings fornemmelser fordi der var så meget. Det var en dag jeg ofte tænkte tilbage på. I dag når jeg forstiller mig hvordan hans fede sperm fyldte min hals ud og hvordan jeg kæmper med at sluge det, bliver min pik stiv.
Der begyndte at komme lidt lyde ud af ham. Han stønnede frækt. Jeg kunne se han kiggede småt ud af sine øjne og ned på min mund der legede med hans pik. Jeg lå og ventede på han ville tage mig om baghovedet og begyndte at tvinge mig hen over hans pik, men det gjorde han ikke. Han lå bare og nød mine bevægelser hen over hans pik.
Hans pik begyndte at rykke. Hans hænder fjernede mine arbejdende hænder og han tog selv over og begyndte at spille hårdt på sin pik. Jeg lod mine læber suge sig fast på hans pikhoved, og der gik ikke lang tid før jeg mærkede hans varme sperm inde i min mund. Jeg slugte det mens jeg i min fantasi nærmest blev kvalt i det. Jeg tog spermen på min tunge pressede den op i ganen og mærkede hvordan den løb ned i svælget. Det var så frækt, at mærke hvordan det løb hele vejen ned af tungen og ind i halsen. Jeg malkede til sidst pikken med mine læber for at få det hele med ud. Han fjernede sine hænder og igen lod jeg hele min mund synke ned over hans pik. Han rystede over hele kroppen, da mine tunge gled hele vejen rundt om hans pikhoved. Min mund gled langsomt af hans pik, og jeg rejste mig helt op på knæ og trak mig helt ind til ham.. Jeg var så liderlig at... jeg kunne gøre alting.
Jeg tog fat om hans pik der stadig var godt våd af sperm og mit mundvand. Jeg trak tættere på ham, og lod min pik gnide sig op af hans. Jeg var så liderlig at jeg måtte gøre noget jeg ikke havde prøvet før. Det var nu at chancen for at prøve noget uprøvet skulle gøres.
Noget rigtigt frækt. Hvad skulle jeg finde på? Jeg kiggede på ham og ned på hans pik. Jeg lagde min pik helt op ad hans og holdte om dem begge og lod min hånd glide frem og tilbage. Jeg kiggede på ham og sagde at jeg ville sperme på hans pik, og så sutte og slikke det hele af. Det havde jeg aldrig prøvet før.
Jeg kiggede på vores pikke. Jeg tog fat med min venstre hånd om hans pik og med den højre om min egen. Jeg kunne mærke at det begyndte at rykke i min pik, og der gik ikke mere end et par sekunder inden spermen væltede ud. Igen tog jeg fat om begge vores pikke og blev ved med at pumpe spermen ud af min pik og ud over hans. Da jeg var sikker på min pik var tom for spermen lod jeg min hånd samle alt spermen i toppen af hans pik, inden jeg lod hånden glide ned og igen fordele spermen på hele hans skaft. Jeg bukkede mig forover og igen i slowmotion lod jeg mine hænder glide en sidste gang ned over hans pik og lade spermen glide rundt.
Jeg lod min mund glide ned over hans pik og lod min tunge glide op og ned, rundt og rundt, som en opvaskebørste der skulle have det hele med. Da jeg var sikker på at der var helt rent gled jeg langsomt op. Jeg lod min tunge glide rundt på mine læber, og lod min hånd tørre det sidste sperm væk.
Vi trak begge hurtigt bukserne på igen tog sko på, og jeg åbnende døren. Tog fiskegrejet fra mit kontor og gik ned af trapperne over mod hans bil. Vi sagde farvel til hinanden og prøvede på at finde en dag hvor vi kunne mødes igen. Der var først tid igen om et par uger, så der gik lang tid.

Måske blev det næste gang vi skal mødes at jeg sidder nøgen i midten af rummet. Blindfoldet og med en buttplug oppe i røven. Klar til at modtage alt hvad han vil med mig. Måske, eller også sker der noget andet. Jeg glæder mig i hvert fald.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende
HER

Andre noveller af samme FORFATTER