LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Buller©

Genre: Homo

Dato: 22.03.2009


Jeg savnede dig

Jeg savnede dig. Jeg havde ringet til dig et par gange i løbet af ugen på tlf., og hver gang havde du sagt at du havde for travlt - sad i møde-, og du ville ringe senere. Du ringede aldrig.
Ikke fordi jeg var nyforelsket og sad og ventede på at telefonen ringede, men alligevel.
Jeg havde jo ringet, du havde lovet at ringe tilbage, så af respekt for ikke at genere dig - ringede jeg ikke - jeg ventede.
Jeg ventede et par dage, og så fandt jeg navnet frem i mobilen og så trykkede jeg. Jeg kendte dig. Du havde travlt, ligesom jeg. Dagene tog hinanden, og hverdagen fyldte for meget, den ene dag tog den anden. Nyt arbejde, kone og børn. Jeg vidste hvordan det var.

Nu var der gået en måned siden sidst vi havde været sammen. Jeg havde prøvet få fat på dig, og endelig efter alle mine forsøg lykkes det.
Det var en lørdag, og jeg prøvede at få fat på dig. Du tog telefonen, fortalte du skulle have gæster, så jeg vidste at samtalen skulle være kort. Alligevel talte vi længe om dit arbejde, konen og dine børn - og til sidst blev jeg lidt fræk og spurgte, om du snart kom på besøg. Jeg havde været igennem det i et par år. Du var svær at trække op. Det tog lang tid, før du ville. Jeg vidste ikke hvorfor. Var det fordi du ikke ville. Kunne du ikke lide det. Var du hetero,- straight- og ikke ville have det her ”beskidte sex”. Var det sådan, du tænkte. Jeg tænkte tilbage på sidste gang vi var sammen. Du sagde, da du sad oven på min pik og red, ”at det var det, jeg ville”. Jeg tænkte over det, faktisk så meget at min pik ikke engang kunne komme. Jeg ville.. Var det mig der pressede?

OK - jeg nød det. Han havde sat sig oven på min pik, og red mig. Gu fanden var det det, jeg ville. Det var squ da dejligt. Men selvom det var dejligt at sutte hans pik, lade tunge danse på hans pik og presse spidsen af tungen ned i hans hul, hvor at spermen snart skulle flyde, at mærke hans røv glide op og ned af pik, blev det ved at flyve rundt i mit hoved. Mit højeste ønske var da, at komme op i ham. Lade min sperm sprøjte op i hans stramme hul, men var det KUN for min skyld. Følte han ikke noget. Ikke fordi at der skulle være de dybere følelser i hvordan jeg nu kneppede ham. Men alligevel. Betød jeg ikke noget. Kunne han ikke lide at mærke min pik komme. Kunne han ikke lide at mærke min varme sperm fylde ham ud. Kunne han ikke lide at være sammen med mig.
Det var dejligt at tale med ham. Hverdagen var ny, og der var sket mange ting siden sidst. Jeg vidste det ikke.

Personligt glædede jeg, men jeg var blevet skuffet mange gange før. DU havde tit lovet at komme, men dukkede alligevel ikke op. Men alligevel prøvede jeg altid. Der var gået mange år siden første gang, vi havde været sammen, men alligevel var jeg altid i tvivl, når vi var sammen. Kunne du lide det. Jeg vidste jo, at jeg godt kunne lide vores samvær, men var det noget for dig. Desværre var det altid sådan, at når begge vore pikke havde spermet - så var det overstået. Ligesom med kvinder. Når vi har sprøjtet spermen af sted, så kom de også ”tilfældigt” på samme tid, så nu behøver vi, læs de, ikke dyrke sex mere. Sådan var det også med Claus. Når pikken havde spermet, så af sted. Hvorfor var det sådan. Hvorfor kunne vi ikke bare holde en pause, ryge en smøg, og blive liderlige over at se på hinanden. Starte på ny med at lege med hans pik, mærke hvordan den igen voksede mellem mine hænder og blodet der fyldte pikken ud for at være klar til en ekstra tur. Og igen sprøjte noget sperm af sted. 

Nå. Det var kun i mine fantasier. Men hvad skulle der ske næste gang vi var sammen. Blev du der lidt længere. Havde du tid til at tage en pause, måske spise lidt frokost, og så begynde igen, hvor vi havde pirret hinanden.
Jeg ved godt hvad jeg ville.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende
HER

Andre noveller af samme FORFATTER