LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Buller©

Genre: Homo/lesbisk/bi

Dato: 20.05.2004


Tæller indsat 050612

Legende mænd overrasket af piger

Søren ringede og fortalte at han havde fået ny båd, og han og spurgte om jeg ikke kom ned i havnen og så den. Vejret var dejligt, solen skinnende og der var ikke en bølge på vandet. Vi aftale at mødes nede i Hasle havn kl. 10.00.
Jeg aftalte med konen at det nok tog hele dagen, så hun skulle ikke vente med aftensmaden.

Søren var en af mine venner jeg havde kendt i lang tid. Vi var begge gift og havde børn, men vi var gode til at tage os af hinanden. Bruge noget tid sammen og bare slappe af, fra det hektiske liv, vi altid levede. Vi havde mange hygge stunder sammen, og endnu flere, små og store hemmeligheder. De fleste var jo nok om sex, det indrømmer jeg, vi mænd vi er jo lidt "ensporet", men vi talte også meget om livet og hvad vi egentlig ønskede, hvis vi kunne starte forfra.
Drømmene var der, og vi prøvede at leve dem så godt vi nu kunne.

Vi havde nok alt i elektronisk legetøj, lige fra fjernstyrede både til min
motorcykel, naturligvis en Harley Davidson, og hans store motorbåd.

Da jeg kom kørende ned mod havnen kunne jeg se at han stod ovre ved
Bakkerøgeriet, og smilede over hele hovedet. Han var stolt. I hånden havde han en fjernstyret båd. Jeg blev lidt skuffet, jeg troede det var hans RIGTIGE båd der var blevet udskiftet. Jeg havde glædet mig til en tur på havet, men min skuffelse holdte jeg for mig selv, for nyt legetøj var altid godt.
Stolt kom han løbende over til bilen.
Er du klar, sagde han - kæk i stemmen.
Altid klar sagde jeg, stod ud og låste bilen. Vi gik ned mod havnebassinet og han smed båden i vandet. Hans nye "båd" var flot, og som altid var vi stolte af vores legetøj. Vi lignede begge to drenge på 10 år der var sluppet løs i en slik butik med frit valg på alle hylder. Vi hyggede os..

Der var mange turister i havnen, og der gik ikke længe før der stod omkring 20 mennesker og kiggede på os. Unge som gamle var alle fascineret af vores leg, især to højt fnisende piger. Jeg tror de syntes vi var lidt til grin, men hvad gjorde det, vi havde det sjovt.
Den ene kom over og spurgte om hun måtte styre. Jo, sagde Søren, og gav hende fjernbetjeningen. Hun trykkede den godt af i vandet, og pludselig syntes hun at det faktisk var ret sjovt. Hendes veninde kom også til, og pludselig stod de to tøser og legede med vores legetøj.
Søren og jeg stod bag dem og kiggede på dem. Vi smilede til hinanden, og nød disse to pæne, godt skruet sammen, Københavner tøser i små bikiner.

Britta og Hanne hed de, fik vi at vide, da de endelig blev færdige, og gav
Søren fjernbetjeningen tilbage. De gav os pænt hånden, og sagde tak for de måtte prøve. Jeg var lidt vittig, så jeg sagde at hvis der var mere de ville lege med, måtte de bare sige til. De fnisede højlydt, vendte om, og gik. På vej væk fra os kiggede de tilbage flere gange og kiggede på os, sagde noget
til hinanden og fnisede lidt mere.
Hvis bare man var 20 år igen, sagde jeg til Søren, så havde de fået noget pik.
Søren kiggede på mig og sagde, - Jeg har en overraskelse mere.
Jeg kiggede forundret på ham; to piger på 20, sagde jeg. Næppe, men lidt mere legetøj.
Vi gik ned af molen hvor han plejede at have sin båd, og stolt pegede han. Min nye motorbåd. Der var den fedeste motorbåd. Jeg vidste det, sagde jeg til ham og smilede.

Der gik ikke længe før vi var ude af havnen og havde håndtaget i bund.
Den sejlede som en drøm, og den havde masser af heste kræfter.
Vejret var skønt, og jeg smed min T-shirt. Søren havde smidt sin, og vi stod begge i badeshorts, håret flagrede i vinden, jeg tror vi begge følte os som dem fra Miami Vice, da vi drønede derud af.

Vi drønede lidt frem og tilbage et par timer og så aftalte vi at sejle over
til Sømarken. Det var en lille uforstyrret strand. Der kunne vi lægge båden for anker, og så nøgenbade lidt. Med de mange hestekræfter i båden tog det ikke lang tid, før vi var der. Skønt. Vi smed ankeret i vandet, smed badebukserne og hoppede i.
Vi svømmede lidt rundt, pjaskede lidt af hinanden og aftalte at svømme om kap ind mod land. Da vi var kommet ind på det lave vand, hoppede Søren på mig, og vi legede lidt i vandet. Han var en dårlig tåber, og han vidste at jeg ville vinde.

Mens vi legede kunne jeg mærke hans pik glide op af mig. Det var en god
fornemmelse og da vi kom op af vandet, stod min pik lige ud i luften. Søren kiggede på den og smilte. Varmen undskyldte jeg med, han grinede. Vi gik lidt op af stranden og vi fandt et sted i skyggen hvor vi satte os.

Vi sad og snakkede lidt, da pludselig Søren spurgte om vi ikke lige havde
fortjent en spiller. Jeg kiggede på ham og ned på hans pik, og jeg kunne se at den stod lige så flot som min, stadig gjorde.
Jeg satte mig helt tæt på ham og han tog fat om min pik, og begyndte at lade sin hånd glide op og ned af mit skaft. Jeg lagde mig ned, lukkede øjnene, og nød hans berøring.
Pludselig kunne jeg mærke hans tunge der legede med mit pikhoved. Jeg kiggede op smilede og sagde, at jeg også gerne vil smage hans pik. Hans lagde sig ned ved siden af mig, og jeg tog hans pik i munden.
Der lå vi i en 69ér på en strand og nød livet.
Jeg kunne mærke hans læber der gled frem og tilbage hen over min pik og hans ene hånd der masserede mine balder.
Jeg nød hans varme mund og jeg suttede lystigt på hans pik. Min hånd fandt længere og længere ind mellem hans balder, og pludselig cirklede min finger om hans røvhul. Jeg kunne mærke det tændte ham, så jeg suttede på min finger og pressede den forsigtigt op i ham. Han stoppede helt med at bearbejde min pik, og nød jeg pressede min finger op i ham, mens jeg stadig suttede og legede med hans pik.
Efter et stykke tid stoppede han mig og satte sig op. Vil du kneppe mig, sagde han. Jeg svarede ham ikke, men satte mig op på knæ.
Han gjorde det samme og lagde sig foran mig, med røven lige i vejret.
Der lå vi, på den dejligste danske strand, og skulle til at kneppe, hvor var
livet skønt.
Det væltede ud med pre-sperm af min pik. Jeg tog lidt på fingeren og smurte hans hul godt ind. Jeg lod min finger glide ind og ud af ham, og jeg kunne mærke han var klar til at få min pik Jeg lod min pik klaske lidt mod hans balder, og lod den finde vej mod han hul.
Jeg ville trænge op i ham forsigtigt, men han var klar. Så, uden tøven,
pressede han sit røvhul hårdt ned over min pik, og begyndte at trække sig frem og tilbage. Det var ham der kneppede mig. De fik han lov til lidt, men så tog jeg fat om hans hofter, og overtog styringen. Hårdt bankede jeg pikken op i ham, og jeg kunne mærke mine nosser der bankede mod hans, hver gang jeg stødte pikken helt i bund. Jeg kneppede ham hårdt, og jeg kunne mærke jeg var ved at komme. Han legede med sin pik, og han var også tæt på.
Pludselig hørte vi noget. Jeg stoppede og trak min pik ud. Søren satte sig op.
Han var helt rundtosset, og vi var begge lidt overrasket over at der var
nogen.
Vi kunne høre en fnisen. En tøsefnisen vi kendte. Frem fra det skjulte kom Britta og Hanne.
Hvad laver I, sagde Britta, mens de forsatte deres gang mod os. Søren og jeg kiggede på hinanden. Vi havde ikke noget at skjule vore pikke med, så vi syntes begge det var lidt pinligt. I det hele taget, blev vi begge meget
forfjamsket og vidste ikke lige helt hvordan vi skulle reagere, og hvordan vi skulle skjule vores ædle dele.
De kom hen og satte sig ned foran os.
Hvor længe har I været her, spurgte jeg. Skal vi ikke bare sige, at vi så I
smed ankeret i vandet, sagde Hanne og kiggede smilende over på Britta.
Der fór en masse tanker gennem mit hoved, hvad vi havde gjort efter det! Og Jeg kunne regne ud at så havde de set - ALT.
Både Sørens og min pik var ikke i hopla mere, og begge "hang" med hovedet.
Hvorfor stoppede I, vi syntes det har været helt vildt frækt at kigge på,
sagde Britta, mens hun lod sin hånd glide ned til hendes trusser, trak
bikinien til side og lod sin hånd glide op mellem hendes glatbarberet mis, og viste os hvor våd hun var.  Og vi har ikke været ude og bade, kommenterede Hanne.
Søren og jeg kiggede på hinanden. Vi fattede ikke en brik. Britta spurgte om ikke vi ville fortsætte hvor vi slap, og om de måtte se på.
De syntes det var helt vildt kinky. De havde aldrig set to mænd der havde sex sammen. Jeg kiggede på Søren og vidste ikke hvad jeg skulle svare. Søren derimod lagde sig sin hånd på min pik og begyndte at spille den af.
Hurtigt stod den igen, det gjorde Sørens også. Jeg kiggede over på pigerne. De sad begge og legede med deres fisser. Jeg forstod stadig ikke noget, men liderlig var jeg. Søren stoppede sit håndværk, og lagde sig op på knæ. Knep mig sagde han. Jeg var i tvivl, men min pik var lige ved at sprænge. Jeg havde været så tæt på at komme, inden tøserne kom, så jeg var stadig klar til at få det afsluttet.
Jeg satte mig op bag ham, og igen pressede han sin røv ned over min pik, som nærmest spiddede ham. Jeg tog over hvor jeg slap, tog fat om hans balder, og kneppede ham, mens jeg prøvede at glemme der sad to tøser bag os og kiggede.
Mens jeg lod min pik glide ind og ud af kunne jeg ikke lade være med at kigge ud af øjenkrogen og jeg kunne se, Hanne ligge foran Britta som lå og slikkede hendes fisse.
Jeg blev mere liderlig, af synet og jeg kunne mærke hvordan blodet bankede ud i min pik, mens jeg kneppede Søren - hårdt.
Jeg var helt i mine egne tanker, der jeg mærkede en finger der banede sig vej op mellem mine balder direkte ind i mit røvhul. En finger pressede sig ind, og begyndte at køre frem og tilbage. Jeg turde ikke vende mig om og kigge hvem det var. Så jeg valgte bare at nyde det.

Desværre var fornøjelsen kort, for det gjorde at jeg kom. OM jeg kom, jeg tror jeg ramte ham i nakken, så langt fløj det ud af mig. Der var sperm over alt på hans balder og hans ryg. Jeg rystede over hele kroppen og fingeren i min røv trak sig ud. Jeg satte mig ned, og vendte mig om og kiggede på pigerne der sad ved siden af hinanden, og legede med deres glatbarberede fisser.
Kommer der mere, sagde Britta, med bævrende stemme. Søren havde rejst sig, og kiggede over på mig, gør der - sagde han.
Jeg sagde ikke så noget, men lagde mig på knæ og kiggede lige op i to fisser der var så våde at safterne gled ned af lårene på dem.
Knep ham sagde Hanne og kiggede over på Søren, Vi vil også se din sperm.
Det her - det var drømme land.
Inden jeg nåede at gnide mig i øjnene, for at sikre mig at det var virkeligt, pressede Søren sin pik op i mig, og begyndte at kneppe mig.
Hanne lagde sig lige foran mig, på maven, og kiggede på mig. Jeg valgte at
nyde det. Jeg kunne se Britta lagde sig bag hendes smukt formet røv, og
begynde at lade sin tunge lege med hendes balder.
Hanne stak sin ene finger op i munden på mig, og finger kneppede hårdt min mund, er det godt - mine fingre kan bruges til meget sagde hun, og kiggede frækt op på mig. Jeg kunne nu regne ud at det var hende der hende der havde haft sine fingre oppe i mig, da jeg havde sprøjtet. Jeg vidste ikke det rykkede sådan i røvhullet når en mand kom, så kan jeg bedre forstå I godt kan lide at få en pik, forsatte hun.
Jeg var ved at sprænge af liderlighed, mens jeg kiggede hende i øjnene, og kunne mærke Søren der kneppede mig som en kanin.
Søren trak sin pik ud, og brølede nærmest sin orgasme ud, mens han sprøjtede sin sperm ud over mig. Hanne kom også, af Brittas legende tunge.

Alt blev stille, og alle sundede sig. Vi sad bare og kiggede på hinanden.
Efter et par minutter der føltes som timer, rejste pigerne sig, og sagde tak for kigget og håbede på at de kunne få lov til at lege med en anden gang. De forsvandt ligesom hurtigt som de dukkede op.

Søren og jeg lagde os ned på ryggen og kiggede lige op i himlen, og troede at det var der vi var.

En times tid efter lagde vi til kaj, og endnu en hemmelighed blev lagt i
bunken til de andre.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende
HER

Andre noveller af samme FORFATTER