LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Buller©

Genre: Homo

Dato: 15.03.2009


Mine fantasier

I går aftes da jeg skulle sove, skulle jeg lige have en hurtig spiller. For at komme hurtigt i humør til det, så kom jeg til at tænkt på det vi havde lavet gennem tiden.
Det er vel unødvendigt at sige at der gik ikke lang tid før min pik sprøjtede og jeg kunne lukke mine øjne med stor tilfredsstillelse. 

Her er lidt af det Jeg kunne huske: 

Det startede i din kælder hvor vi sad og læste rapport blade. Du spurgte om jeg ikke kom over og sad ved siden af dig. Det gjorde jeg, og der gik ikke længe før vi holdt om hinandens pikke og spillede dem af, til vi begge sprøjtede. Vild fornemmelse.
Der gik vel et par dage, vi sad og spillede poker. Vi aftalte at den der tabte, skulle sutte den andens pik. Første gang 2 gange op og ned, næste 4, så 8 så 16 osv. Jeg kan huske at du tabte meget, jeg tror du gjorde det med viljeJ. Men jeg var glad. Jeg fik suttet pik som aldrig før.
Så tog det ellers til og hver gang vi var sammen skulle vi lige have en hurtig tur med vores pikke. Der var mange forskellige måder det startede på. Enten med en fræk film på videoen eller også så sloges vi. Du var den stærkeste og kunne holde mig nede. Så trak du mine bukser af og begyndte at lege med min pik. Da du havde fået min pik til at vokse sig stor, og vi begge var godt liderlige, slap du mine hænder fri så jeg kunne trække din pik frem og begynde at lege med den. Jeg suttede, slikkede og spillede din pik. Det endte altid med at vi begge kom i nogle gode orgasmer.

Jeg kom( og gør det stadig) som regel MEGET hurtigt. Du var den lidt ældre der kunne trække den i lang tid. Så det var som regel mig der kom på arbejde. Men jeg nød det. Det var dejligt at holde om din pik, lade tungen danse på dit hoved og op og ned af dit skaft. Jeg kunne se din pik blive større og blodet pumpe i den når du var ved at komme. Du begyndte at stønne højt inden du kom.. Jeg dykkede længere ned over pikken med munden og gjorde klar til at modtage din sperm. Jeg kunne godt lide at se din pik sperme, men endnu bedre var det når du kom ned i halsen på mig. Din varme sperm der gled ned i halsen umm, det var godt.
Kan du huske den gang du havde drukket din kæreste fuld i Southern Comfort. Hun lå på ryggen på sengen og du lå og kneppede hende. Du spurgte om jeg ville prøve - og det ville jeg gerne. Det var en dejlig fornemmelse at kneppe en fisse. Selv om jeg ikke måtte, spermede jeg oppe i hende. Dejligt. Det blev kun til den ene gang. Det var også godt nok, fordi jeg ville hellere have din pik.
Der var også en gang hvor jeg lå på sofaen. Det var din sofa, det holdt du hårdt på. Du prøvede at skubbe mig af, men jeg kæmpede bravt. Alligevel kom du ind under mig, og jeg husker din stive pik der gled op og ned af mine bukser. Du holdte mig fast, med ryggen mod dig, og begyndte at trække mine bukser ned. Pludselig kunne Jeg mærke din pik der pressede mod mit hul. Det var første gang vi gjorde det. Min hul gav efter og jeg kan huske fornemmelsen af smerte og nydelse da din pik trængte længere op i mig.
Hva’ med den gang vi tog op og fiskede ved Holbæk. Den har jeg skrevet en historie om ”fisketuren hvor jeg blev kneppet i røven”. Jeg kan huske at vi ligger omme bag i bilen. Jeg har taget et par gode blade med, og der går ikke lang tid før jeg ligger på knæ, med dig bag mig der banker din pik op i mig. Det var en god fisketur.

Så flyttede du til Tyskland. Jeg tog gerne ned og besøgte dig, det var desværre alt for sjældent - men jeg gjorde det engang imellem. Kan du huske den gang nede i kælderen hvor vi hurtigt spillede pik på hinanden. Også en gang inde i stuen hvor du sad i sofaen og jeg sad på knæ foran dig og suttede din pik. For til sidst at stikke den op dit hul og kneppe dig. Det var tider den gang.
Så var vores arbejde i vejen, og vi rejste begge rundt. Jeg skrev altid en masse historier om os, og nogen af de ting jeg forestillede mig vi kunne gøre. Nogle af dem jeg bedst kan lide; er blandt andet dem med sekretæren der brød ind midt i et blowjob hvor vi i forsættelsen behandles som slaver af hende.. Jeg kan også lide den, hvor vi kører rundt mens jeg sutter din pik, af afslutter med at vi kører ind på en rasteplads hvor du knepper mig. Dem blandt mange syntes jeg er gode. Naturligvis dem der er sande historier, er klart de bedste.

Så holdt jeg op med at rejse, og du begyndte at besøge mig på arbejdet. Det blev til et par enkelte spillere og lidt slikkeri. Jeg kan også huske den dag jeg havde taget en strap-on og jeg monterede den oppe i mig. Så forsatte jeg med arbejdet. Indimellem kom jeg lige forbi så du kunne kontrollere om den nu sad ordentligt oppe i mig. Nu hvor vi er ved dildoerne, hvad så med den gang du holdte en stor dildo som jeg red på samtidigt med at jeg sad og arbejdede. Det er godt at være fyldt ud. Du prøvede vist også et par af dildoerne, gjorde du ikke? Jeg så det aldrig.
Hvad med den gang ude på toilettet. Først så kneppede du mig, og så var det min tur til at kneppe dig. Det er ikke så tit Jeg har fået lov til det. Men jeg kan huske da min pik bare gled helt op i dig, Så tænkte jeg at du må da havde forberedt dig lidt. Det var godt at kneppe dig, og da jeg spermede op i dig, så bankede jeg min pik helt op.
Jeg fik dig også til en trekant, i mødelokalet. Der blev du nok overrasket. Da vi rejste os, og jeg tog min pik frem, der sad du bare og måbede. Der gik lidt tid, så ville du gerne lege med. Det var ikke det helt vilde, men det var ekstremt frækt. Ærgerlig at du som altid måtte gå hurtigt. Men du skal vide at vi kan altid mødes med ham igen, og så tage en tur - hvis du da tør.
Eller.. hvor jeg ventede nede i møderummet ude på arbejdet. Stod der bukserne ned om anklerne, hullet var indsmurt og klart til din pik, men så gad du ikke eller var frygtelig længe om at komme. Men jeg fik et par ture. Jeg er jo en ung viril liderlig mand der bare gerne vil have sex dagen lang. Du er vist ved at være for gammelJ men når du endelig kom ned til mig - nød jeg at sutte din pik og mærke din pik oppe i mig.
Det sidste vi lavede, det var nu OGSÅ ganske frækt. Vi så lidt film på nettet og vupti - så havde du smidt tøjet, vupti - så sad du overskrævs på mig og gled ned over min pik. Mens du red mig, spillede jeg din pik og fuck hvor var det frækt da begge vores pikke eksploderede. Min pik oppe i dit hul, din pik spermede ud over min mave og bryst. Ærgerligt at det ikke blev til mere på arbejdet. Vi kunne både have lavet det ene og det andet af sjove ting.

Jeg håber at vi resten af livet kan tage et par ture indimellem. Jeg er ikke rigtigt til at finde en vildt fremmede, og så gøre det med ham. Det tør jeg simpelthen ikke. Så jeg håber, at vi kan udveksle pikke ind imellem. Det kunne også være ret frækt, hvis vi havde lidt mere tid sammen, når endelig vi er sammen. Altså - jeg gider godt at være slave en hel dag, altså hvis du ikke vil. Så kan du binde mig, piske mig, kneppe mig og alt hvad du har lyst til. Du kan også være min slave for en dag. Hvis du ikke ved hvordan du skal gøre, så kan vi planlægge det. Det kunne jo også være et godt forspil. Jeg laver et udkast, du kigger på det, retter det til, sender retur osv.. Det kunne da være frækt.

Det er jo altid mine fantasier – har du ikke nogen?
Det kunne da også være frækt at sende frække mails til hinanden med ideer, lyster eller bare noget man har hørt om.
Jeg vil naturligvis acceptere hvis ikke du helt har lysten, eller du ikke tænder på det - men hellere vil bruge din egen højre hånd - men det er da lidt sjovere når det er en anden hånd.

Så, nu har jeg snart prøvet i 10-15 år via mail, at få dig til at skrive men, det lykkes aldrig så det lykkes nok heller ikke denne gang.

Men du skal vide, at jeg altid at klar til det frække sammen med dig, altid godt gider at tale i telefon med dig. Men sig nu noget … Hvad har du lyst til?
Måske kunne jeg komme ind til dig. Er der nogen steder hos dig, hvor jeg kan få adgang til din pik, uden du får nervøse sammentrækninger over hvis der kommer nogen?? 

Glæder mig til at høre fra dig..

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende
HER

Andre noveller af samme FORFATTER