LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Buller©

Genre: Homo/lesb/trans

Dato: 25.01.2004

Overrasket med en dildo i røven

Det var meget længe siden jeg sidst havde set Mikkel, så jeg glædede mig til at jeg skulle ind til ham. Inden jeg tog ind til ham måtte jeg tage en hurtig spiller mens jeg tænkte på hvad vi skulle lave.
Jeg kom hjem til ham, og døren stod åben. Han var flyttet og jeg havde ikke været der før, så jeg gik forsigtigt ind. Der var ikke nogen lys tændt i lejligheden men fjernsynet kørte. Jeg gik ind og kaldte samtidigt og gik i retning af fjernsynet. Jeg var sikker på at han sad derinde, og ikke kunne høre mig. 
Jeg gik ind i stuen. På fjernsynet kørte en film hvor to mænd var vildt i gang. Den ene blev totalt kneppet af den anden og han havde en ret stor pik.
Jeg tænkte at han måske lige var smuttet ned for at købe cigaretter så jeg satte mig i sofaen. Da jeg satte mig, så jeg at der på bordet stod, kaffe, øl og en helt ny flaske poppers. Jeg sad og blev lidt små liderlig, så jeg tænkte at jeg kunne jo lige så godt tage en lille hurtig spiller mens jeg ventede på ham. 
Jeg tog bukserne af og min pik var blevet godt stor. Jeg åbnede poppers flasken mens de to mænd i fjernsynet skiftede om så det nu var den anden der nu blev kneppet.
Jeg tog poppersen og snusede godt, wauuu- det var godt. Min pik voksede og det gjorde min liderlighed også. Jeg spillede min pik, som nu var blevet god stor. 
Fjernsynet kørte derud ad og de fortsatte med at kneppe hinanden helt vildt. Jeg lå og fantaserede om at det var mig der blev kneppet, men jeg snusede noget mere poppers og lagde mig ned i sofaen. Jeg var i en helt anden verden og nød min store pik som jeg lå og trak frem og tilbage i, mens jeg drømte at jeg fik stukket denne store pik op i røven, som kørte frem og tilbage inde i fjernsynet. 
På et tidspunkt skubbede jeg en pude ned på gulvet, og nedenunder den lå der glidecreme og en stor dildo som var formet som en rigtig pik med nosser. Jeg tænkte på at Mikkel garanteret havde den liggende når han sad og så film, og det tændte mig endnu mere. 
Jeg begyndt at sutte på den, den var ret stor og jeg havde problemer med at få den helt ind i munden, mens jeg suttede på pikken spillede pik. På fjernsynet var de stadig i gang med at kneppe, og nu var jeg helt vild. 
Så jeg sniffede en ordentlig gang poppers og ville simpelthen mærke denne store pik oppe i røven. Jeg satte mig op i sofaen, smurte den kunstige pik ind i en gang glide creme, og masserede lidt glidecreme op i mit røvhul, og blev endnu mere vild. 
Jeg tog poppersen og begyndte at presse dildoen mod mit hul. Jeg kunne mærke hvordan den kom helt op i mig og mit røvhul blev totalt udspillet. 
Uha - hvor var det godt. Jeg begyndte at trække pikken ud og ind af mit hul, det var godt at mærke denne store pik glide ind og ud af mit røvhul. Jeg tog noget mere poppers og pressede pikken helt ind. Jeg forsvandt over i en hel anden verden. Jeg var lige ved at komme, da jeg kunne mærke at nogen kiggede på mig. Jeg stoppede og kiggede op.
Mikkel stod i døren, ”Bare fortsæt” sagde han. Jeg var lige ved at komme, det ville jeg ikke endnu så jeg satte tempoet lidt ned på min pik, men blev ved med at presse pikken ind i mig mens jeg lukkede mine øjne og forstillede mig hvad vi skulle lave.
Pludselig fik jeg bind for øjnene og jeg stoppede med at spille min pik. Dildoen sad stadig oppe i røven på mig. 
Jeg kunne mærke at han stod foran mig. 
Jeg kunne høre ham lyne sin bukser ned og pludselig fik jeg stukket en pik ind i munden. Jeg suttede det bedste jeg kunne. Det lød som om han nød det så det tydede på at jeg gjorde det rigtigt. Samtidigt blev min hænder ført om på ryggen. Jeg kunne ikke helt forstå hvordan - da ham hvis pik jeg havde i ,munden ikke havde bevæget sig. Pludselig kunne jeg mærke min hænder blive bundet og Mikkel hviskede mig i øret, ”Nu skal du prøve noget sjovt”. 
Det var længe siden jeg sidst havde suttet på Mikkels pik, så jeg kunne ikke huske hvordan den var, men da han kunne hviskede mig i øret kunne det umuligt være hans pik jeg suttede. 
Jeg standsede med at sutte pikken i ren forskrækkelse men Mikkel hviskede at jeg skulle fortsætte. Jeg blev ved. Og pludselig var der en der satte sin mund rundt om min pik.
Det kunne jeg mærke var Mikkel. Det var lidt vildt at sidde der og sutte pik på en og få sin egen pik suttet af, mens jeg pressede min røv mod sofaen så dildoen blev presset længere op i mit hul. 
Så jeg red derud af på liderligheden og tænkte ikke på hvad jeg gjorde men nød det.
De stoppede begge to samtidigt, og rejste mig op. Dildoen som jeg stadig havde oppe i røven faldt ud da de rejste mig op. 
Mine hænder blev bundet op, men kun for kort tid, for jeg blev lagt hen over et spisebord med røven lige i vejret og mine hænder blev bundet til de forreste bordben. 
Pludselig kunne jeg mærke nogle varme læber rundt om min pik, og en tunge der legede med mit pikhoved.
Jeg kunne nu også mærke at der stod en bag mig. Min pik voksede og jeg tror at ham nede på gulvet kunne mærke hvordan det tændte mig. Jeg fik poppers flasken op til næsen, og tog en ordentlig tur. Ham der stod bag mig tog også et ordentlig snif. Lige på det højeste kunne jeg mærke en pik ramme mit røvhul, jeg havde gjort god plads før så mit hul var godt smurt så jeg stødte mit hul mod pikken og jeg kunne mærke hvordan pikken trængte op i mig. 
Det var bare simpelthen så godt. 
Pikken bankede op i min røv og jeg kunne mærke hans nosser slå mod mine. Jeg var i totalt ekstase. 
Min pik blev suttet - min røv kneppet- hvor godt kunne det være. Pludselig stoppede de, men heldigvis kun for at skifte plads. Det var helt vildt at mærke to forskellige pikke banke op i røven på mig lige efter hinanden, det havde jeg aldrig prøvet før. Så jeg nød det. Jeg fik lidt mere poppers og ham der kneppede mig nu gjorde det endnu hårdere. Og begyndte at slå mig på mine balder hårdere og hårdere.. Jeg kunne snart ikke mere –
- men

HER STOPPER HISTORIEN FOR NU
vil du have mere, hvilken afslutning vil du have;
den hvor jeg knepper dig
den hvor jeg fortsat udnyttes med diverse ting
den vilde !!
eller en ny historie.

Du bestemmer- skriv hvad du vil have………

bullershistorier@ofir.dk

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende
HER

Andre noveller af samme FORFATTER