LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Buller©

Genre: Homo/lesbisk/bi

Dato: 20.05.2004

Rastepladsen

Jeg havde mødt ham ude i chatten på Boyfriend, for et par uger siden. Claus, kaldte han sig.

I dag skulle vi mødes. Vi havde aftalt kl. 14 men pga. trafikken var jeg lidt forsinket. Det var længe siden jeg sidst havde været sammen med en mand og jeg glædede mig til at sutte på hans pik. Jeg var tændt og min pik var godt opstemt. Den havde faktisk været stiv hele dagen. Jeg sad og tænkte på, at jeg garanteret var så liderlig, at bare han rørte den – så sprang den ud  - med kaskader af sperm. Hvis han stadig var der!

Nervøst, men stadig med stiv pik kørte jeg ind på rastepladsen. Det var første gang jeg skulle prøve det, med en vildt fremmede. Turde jeg - skulle jeg køre videre.. 
Jeg kiggede efter ham men kunne ikke se nogen personer. Jeg vidste jo heller ikke hvordan han så ud. 
Der holdte et par biler. Igen fór det gennem hovedet på mig, om jeg skulle køre videre. Af (u)forklarlige årsager (liderlighed) stoppede jeg bilen. Nu var jeg så nervøs, at min pik faldt sammen. Helt fint tænkte jeg, så ville den da ikke springe lige ud i hovedet på ham. 

Vi havde aftalt helt præcist hvor vi skulle mødes. Så jeg fandt retningen og gik derover.

Jeg var dårligt kommet ind i busken, da der stod en mand. Pæn fyr.. VAR DET HAM. Jeg kiggede på ham, han kiggede op og ned af mig. Vil du have en tur sagde han. ØHHH, hedder du Claus spurgte jeg. Nææ, men det er vel også lige meget, svarede han. Jeg blev helt forvirret og sagde et eller andet til ham, og løb næsten videre. Hold da op, hvor var jeg nervøs.
Jeg kunne se træet han havde udpeget. Da jeg kom tættere på kunne jeg se at der stod en mand. Jeg gik over til ham. 

Claus? spurgte jeg. - Ja svarede han og vi gav hinanden hånden. Puha så langt så godt. Jeg har et godt sted hernede sagde han og pegede ind i det tætte buskads. Jeg var lige ved at køre- sagde han mens vi gik ind i hans ”hule”. Jeg undskyldte med - at trafikken osv. 
Jeg fulgte efter ham, og vi kom ind til en plads, der lå helt uforstyrret.

Nå skal vi – sagde han mens han kiggede op og ned af mig.

Jeg vidste ikke lige helt hvordan det skulle takles. Jeg tror han lurede min nervøsitet ud, så han satte sig ned på knæ foran mig, lynede min bukser ned, trak min pik ud. Jeg havde ikke noget inden under, så den nærmest hoppede ud af mine bukser. Han kiggede frækt op på mig, og lod sin læber glide ned over min pik, som igen var vokset til stor størrelse. Jeg kiggede op i himmelen og tænkte at det var godt, det her. Jeg kunne mærke hans varme mund glide frem og tilbage hen over min pik og hans tunge der dansende rundt, på mit pik hoved.

Min pik var ved at eksplodere, så jeg stoppede ham, inden jeg kom. Det var for hurtigt, jeg skulle have mere. Han rejste sig op og kiggede på mig - min tur sagde jeg. 
Jeg satte mig ned på knæ foran ham, og lynede ned. Han havde en god pik. Jeg lod min tunge glide op og ned af hans skaft for til sidst at lade mine læber langsomt glide helt ned over den. Jeg lod min mund glide frem og tilbage, og suttede og slikkede det bedste jeg kunne. Jeg tog om hans pik med den ene hånd og den anden fandt vej til hans nosser.
Jeg holdte helt fast om hans pik, helt nede ved roden, og jeg kunne mærke hvordan blodet pumpede ud i den. Jeg begyndte med hånden at spille hans pik, mens den gled ind og ud af min varme mund. Jeg lod min tunge lege med mit spyt på hans pikhoved, trak mig lidt væk og så op på ham. Han så ud til at nyde det, så jeg gjorde det åbenbart rigtigt. Hurtigt lod jeg igen min mund glide ned over hans pik, og sugede hårdt ind mens jeg lod mit hoved glide frem og tilbage som en kanin der kneppede.
Jeg kunne mærke på hans pik, at det var noget han kunne lide, så jeg forsatte så godt jeg kunne.

Min pik, var ved at sprænge, bare han kiggede på den nu, var jeg sikker på at jeg ville sprøjte. Jeg forsatte med hans pik, og bearbejde også hårdere hans nosser. Det begyndte at rykke i hans pik og jeg kunne mærke at han havde ikke langt igen. 

Jeg er sikker på at han var ved at komme da han trak sin pik ud af munden på mig, så jeg forsatte med at lade hånden glide frem og tilbage. Han stoppede mig og spurgte om han måtte kneppe mig. 

Uden at sige noget, og uden at rejse mig, trak jeg bukserne ned og vendte mig om på knæene. Jeg dirrede af liderlighed og fryd, og jeg var så liderlig at for min skyld kunne han gøre hvad som helst ved min røv. Jeg kunne høre at han trak sine bukser ned og satte sig bag mig. Pludselig mærkede jeg hans hænder på mine balder og jeg kunne mærke han trak dem fra hinanden. Jeg var helt vild. 
Han lod sine fingre glide ned forbi mit hul, ned til mine nosser, og holdt fast om dem. Hans anden hånd masserede mine balder og jeg kunne mærke de nærmede sig mit hul. Forsigtigt pressede hans sin ene finger ind i mig. Jeg var lige ved at skrige – så godt var det – og jeg havde ikke engang fået hans pik endnu. Jeg lå og forestillede mig, hvor godt det ville være når hans pik trængte op i mig. Hans ene finger blev til 2 så 3, tror jeg. Han fyldte mig i hvert fald godt ud, og han kørte dem hårdere og hårdere ind i mig. Jeg tog fat om min pik, og begyndte at spille den af. Den var hård, hård som en sten. Han tog min hånd væk, og lod sin hånd gribe fat om min pik. Han tog hårdt fat om den og spillede på den, men hans stadig lod sine fingere glide ind og ud af min røv. 

Der lå jeg, med røven lige i vejret, fingre der gled ind og ud af mig, sammen med en fremmed mand der også spillede min pik. Det kunne jeg ikke holde til, og jeg kunne mærke min orgasme nærme sig. Pludselig stoppede han, med alle sine håndbevægelser, jeg gispede helt da han trak sine fingre ud af mig. 
Inden jeg havde nået at få vejret, kunne jeg mærke hans pikhoved presse mod mit hul, langsomt lod han den glide ind. Han pressede den helt i bund, og holdte den der et kort stykke tid. Det føltes som timer, men det var vel kun et par sekunder før han begyndte at trække sig tilbage igen. Han begyndte at lade sin pik glide ind og ud af mit røvhul. Han trak mine balder fra hinanden, og jeg kunne mærke hvordan han lod sin pik glide helt i bund. Min hånd fandt hurtigt ned til min pik igen og jeg begyndte at spille min pik, hurtigt og hårdt, mens han bankede sin pik op i mig – hurtigt og hårdt. Jeg kunne mærke spermen snart ville sprøjte ud af mig. Jeg pressede mig mere og mere ind på hans pik. Jeg kunne mærke at det også begyndte at rykke i hans pik. 

Spermen væltede ud af mig, jeg sprøjtede mere end jeg nogen sinde havde gjort. Trækningerne i min pik, forplantede sig ned i mit røvhul, og jeg kunne mærke hvordan jeg strammede rundt om hans pik. Hans hænder var stadig på hver balle, så han kunne banke den helt op i mig. 

Pludselig trak han sig ud, og rejste sig op og stillede sig foran mig.. Jeg tog om hans pik og spillede på den. Jeg lod min hånd glide frem og tilbage, og kiggede skiftevis på ham og hans store pik.

Pludselig sprøjtede han alt sin sperm ud. Jeg blev ved med at lade hånden glide, han rystede helt. 

Jeg slap hans pik og jeg rejste mig op, og trak mine bukser op og lukkede dem.

På vej ud tilbage til bilerne aftalte vi, sagtens kunne mødes en anden dag, og lave noget frækt.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende
HER

Andre noveller af samme FORFATTER