LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Buller©

Genre: Homo

Dato: 17.05.2009


Sådan

Vi havde længe aftalt, at min ven Jens skulle komme på besøg i weekenden. Vi skulle i skoven, ordne brænde til vinteren, lave et par bål og stå med en pilsner i hånden og kigge på dybrøde flammer, skøn afslapning. Konen skulle stå for opvartning og mad, så der var ingen forpligtigelser.

Da Jens kom fredag, skyndte vi os ned i skoven. Der gik ikke længe for de første træer faldt og de første grene blev lagt på bålet. Som altid talte vi om mange forskellige ting. Koner, børn, arbejde, fiskeri – alt hvad der prægede vores hverdag. Vi hyggede, og det var dejligt. Under en af pauserne kom samtalen over på sex. Vi talte gamle kærester, oplevelser, lyster og legetøj. Vi var begge til piger, jeg havde dog prøvet lidt med mænd, Jens havde aldrig været sammen med en mand før.
Kvinder er det smukkeste og det er sjældent at jeg direkte tænder på en mand (det sker dog indimellem), men at have sex med en mand, det er noget andet. jeg forklarede meget belærende at kun en mand ved hvordan en pik skal slikkes, det grinede han af – og kommenterede at det var nok rigtigt, og et hul er vel et hul sagde han så og smilede – ja – men for ham der får pikken, er det noget af en fræk oplevelse.
Jeg fortalte at vi havde masser af legetøj derhjemme. Dildoer i alle størrelser, klemmer, store og små buttplugs, bløde piske og dem der gjorde lidt mere ondt. Jens havde ikke så mange erfaringer med legetøj, og da jeg begyndte at fortælle om min sling der kunne hænges op i loftet i stuen, så smilede hans øjne. jeg forklarede ham, at der var en form for hængekøje man kunne ligge i, og den der så skulle kneppe kvinden kunne trække hende ind over pikken. Det var nemt at komme til begge huller. Når man lå i den, blev arme og ben fikseret så der var alle muligheder for at man kunne udnytte den anden, som man nu lystede.

Nå, vi skulle videre, vi skulle have lagt lidt flere træer ned. Da vi rejste os, kunne jeg ikke lade være med at bemærke Jens' pik, der fyldte bukserne godt ud. jeg kiggede op på ham, Han smilede kiggede ned over mig og stoppede ved min pik og mens hans øjne stirrede på pikken kommenterede han, at min pik da også havde pladsbesvær i bukserne. Vi grinede, startede motorsaven op, og arbejde videre. Blev ved med at fylde på bålet og nød de smukke flammer.

Omkring 20:30 begyndte tusmørket at komme, og vi blev enige om at stoppe for i dag. Vi pakkede værktøjet sammen og gik hjemad.
Konen havde lavet mad, og hun fortalte at hun havde lavet en aftale med en veninde i København, om at hun kom på besøg. Da hun havde sat maden på bordet sagde hun farvel og kørte. Vi regnede da med at hun var blevet og opvaret os, men det gjorde ikke noget hun tog af sted, så kunne vi tale lidt mere løst.
Vi var blevet godt sultne så det var dejligt at få noget mad. Jens var stadig interesseret i at tale om legetøj, så jeg lovede ham at vi kunne finde det frem senere så han kunne se hvad det var vi havde. Han ville meget gerne se slingen sat op i loftet, og det lovede jeg, vi gjorde. Da maden var spist, blev vi enige om at tage et hurtigt brusebad så træ spånerne blev skyllet af huden. Mens Jens gik i bad, fandt jeg alt vores legetøj frem og lagde det på stuebordet. Slingen blev sat fast i krogene i loftet, og jeg prøvede lige at lægge mig i den for at se om den hang rigtigt. Det gjorde den.
Jeg gik og blev liderlig da jeg fandt tingene frem, og jeg måtte da også lade tungen lege lidt med en dildo for derefter at presse den store pik ned i halsen. Jeg forstillede mig at den spermede ned i halsen og alt den varme sperm gjorde, at jeg gispede efter vejret. Jeg kunne høre Jens slukkede vandet, så jeg lagde dildoen på bordet ved siden af alle de andre, jeg havde lagt op efter størrelse sammen med alle de andre ting.
Woooowwww, sagde Jens da han kom ind i stuen og så alt legetøjet. Han gik hen og skubbede til slingen og kunne se hvordan den bevægede sig frem og tilbage. Hans øjne flakkede rundt på bordet blandt dildoer, buttpluggs, piske, cock-ringe, glidecreme, klemmer, poppers, strapons, håndjern, reb, halsbånd – man skulle tro at man var gået ind i en lille provins sexbutik.
Jeg nuppede en buttplug, smilede til Jens og gik i bad. Oplægningen af alt legetøjet havde fået mig i den frække stemning, så buttpluggen gled nemt op i mig. Jeg satte mig på toiletbrættet og tog en hurtig spiller inden jeg gik i bad. Det var dejligt lige at få taget trykket, mens mit hul var fyldt ud.

Jeg blev forskrækket da jeg kom ud af badet. Jens stod nøgen med en pisk i den ene hånd og et halsbånd i det anden. Da jeg kiggede nærmere på ham, kunne jeg se at han havde en læder cock-ring på, så hans pik var godt pumpet ud. Jeg smilede til ham, og spurgte hvad han havde gang i.Med grov stemme sagde han, at jeg skulle tie stille og lægge mig ned foran hans fødder. Jeg tøvede lidt, men mærkede så pisken hen over mit lår. Av.
Jeg vidste ikke helt hvad Jens ville, men jeg legede med. Jeg vidste Jens ikke var til mænd, så han stoppede vel, når han havde fået tilfredsstillede sin dominerende lyster. Jeg lagde mig ned på knæ med front mod ham. Han lod pisken falde hen over mine baller, og sagde at jeg skulle slikke hans tæer. Det var ikke lige noget jeg tændte på, så igen tøvede jeg, og det fik jeg at mærke. Pisken faldt hårdere og jeg lod straks mit hoved falde ned til hans fødder. Mens jeg lod min tunge slikke rundt på hans fødder bukkede han sig ned og jeg mærkede et halsbånd blive spændt fast om min hals.
Han lod pisken ramme mine balder og jeg kunne mærke det begyndte at prikke og stikke i dem. Han tog fat i halsbåndet og trak mit hoved så jeg kom op på knæ. Mit øje var ved at blive prikket ud af hans stive pik der nu var lige ud for mit hoved. Jeg kiggede op frækt op på ham, med hovedet lidt på skrå. Han lagde sin hånd på min nakke og pressede min mund mod hans pik. ”Tag den”, sagde han. Lad mig se om du er så god til at sutte pik. Jeg åbnende min mund, og gled langsomt hele vejen ned over hans pik. Jeg havde svært ved at gabe over den, men hans hånd blev ved med at presse min mund helt ned over den, så jeg kunne mærke hvordan den stødte mod det bagerste af min hals. Jeg fik opkastnings bevægelser, og trak mig lidt tilbage. Han tog nu fat med begge hænder på hver side af mit hoved og begyndte at kneppe min mund hårdt. Min tunge var kommet på højtryk, mens jeg sugede lidt ind i kinderne, så han rigtigt kunne mærke hvordan en mand sutter pik. Det lød på ham, som om han nød det. Jeg kunne høre på hans stønnen, at han var tæt på at komme. Det begyndte at rykke i hans pik, og hans pikhoved blev endnu større. Jeg prøvede at trække mig væk, jeg ville ikke have at han allerede kom. Men han holdt hårdt fast, og mens han blev ved med at banke den ind, sagde han at han ville sprøjte ned i min hals, og jeg skulle sluge det hele. Jeg prøvede igen at stoppe, ikke fordi jeg ikke ville have hans sperm - men fordi jeg ville have mere. Men han forsatte, han blev ved med at presse mit hoved hen over pikken, og pludselig kunne jeg mærke hvordan det væltede ud med sperm fra hans pik. Jeg mærkede hvordan den varme sperm ramte indvendigt i min hals og langsomt gled ned. Der var meget og jeg kæmpede med at sluge det hele. Han blev ved med at mundkneppe mig mens hans skreg ”SÅDAN – JA JA tag det, slug det hele”. Hans krop rystede og jeg kunne mærke hvordan pikken blev lidt mindre. Jeg arbejde stadig med min tunge og lod den glide hele vejen rundt om hans glans, jeg vidste at det var meget følsomt og hele hans krop dirrede da jeg også begyndte at presse tungespidsen ned i hans hul for at få det sidste sperm ud af pikken. Hans pik faldt endnu mere, og langsomt trak han mit hoved væk.
Han satte sig ned i stolen, jeg sad stadig på knæ og kiggede på ham. Min pik stod stiv som en planke ud fra min krop, og nød øjeblikket - men håbede samtidig på at vi ikke var færdige. Lad mig se dig sutte på alle dildoerne, jeg skal se hvordan du gør det, sagde han. Jeg satte mig hen til bordet på knæ og tog den mindste op. ”Du skal starte fra den største”. Den største, den var stor. ”Var det den du fik på løbeturen” sagde han og grinede. Jeg havde fortalt ham om min voldtægt. To kvinder havde overfaldet mig og voldtaget mig på en rasteplads med kæmpe dildoen (læs historien; løbeturen).
Den var for stor til at jeg kunne gabe over den, så jeg lod tungen lege med den. ”Næste” kom det hårdt fra ham og igen lod han pisken klaske på mine baller. Tungen blev nødt til at fortsætte, for de var alt for store til at jeg kunne få dem ind i munden, først da jeg kom til nr. 6 kunne jeg begynde at presse dildoen og lade hele min mund komme på arbejde. Så begyndte de næste dildoer at have lidt mere almindelig størrelse og ved nr. 15 havde jeg været dem alle igennem, de sidste de var så små at jeg faktisk kunne have to i munden på samme tid. Han var begyndt at blive opstemt kunne jeg se på hans pik, mens han sad tilbagelænet i stolen og kiggede på mig. ”Nu er din mund snart varmet godt op, så fortsæt her på min pik”. Jeg kravlede over til ham, og min varme mund gled langsomt ned over hans pik til den var helt i bund. Mine hænder arbejderne både med hans skaft og rundt om nosserne. Jeg samlede hans nosser i hånden og trak i dem mens tungen og den anden hånd på hans skaft arbejdede på højtryk.
Han stoppede mig, og bad mig tage glide cremen vælge en dildo, og smøre den godt ind. Jeg valgte en mellemstørrelse dildo, og begyndte at arbejde cremen ind i den. ”Læg dig foran mig på knæ, med røven mod mig.” Han rakte hånden ud og tog dildoen, og jeg lagde mig ned på knæ foran ham.
jeg kunne mærke hvordan han langsomt lod dildoen lege med mit hul, og langsomst presset han den ind i mig. Jeg trak vejret i par gange og kunne mærke at dildoen var presset helt ind, jeg var godt fyldt ud.
Han begyndte at arbejde den ind og ud af mig, og varmen i min krop bredte sig. Det var svært at tie stille, så min små grynt i starten var blevet til højlydte støn. Jeg kunne mærke hvordan det blev nemmere for mig at tage den, så jeg begyndte også at presse igen, når han pressede dildoen ind.
Efter et stykke tid hvor han skiftevis havde kneppet mig langsomt hvor han trak den helt ud og pressede den helt ind igen, og hurtige hårde ryk ind og ud, og han rejste sig op.
Han tog gagen med kuglen i og satte ind i munden på mig, og spændte den hårdt i nakken på mig. Han bad mig om at rejse mig op, og lægge mig over i slingen. Jeg fik lagt mig over i den, og han begyndte at spænde mine arme og ben fast. Min pik stod rank og glædede sig.

Det blev en vild oplevelse, som tog mange timer med mange sjove ting. Den fortælling kommer en anden dag.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende
HER

Andre noveller af samme FORFATTER