LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Buller©

Genre: Homo/lesb/trans

Dato: 17.04.2004

Sekretæren der brød ind midt i et blowjob

Jeg var i KBH en dag, og besluttede mig for at køre ud og hilse på en af mine venner, på hans arbejde.

Han blev glad for at se mig, og han hentede noget kaffe. Vi snakkes om forskellige ting. Ferie, arbejde og naturligvis kvinder og mænd.
Vi kom ind på at have sex, uden for sengen. Meget normalt sagde jeg, det havde han ikke prøvet så meget.
Jeg sagde, at det kunne man alle steder. Også her – på hans kontor. Det måtte han prøve, sagde han. Han rejste sig og gik over og låste døren. På vej tilbage kunne jeg se på bulen i hans bukser, at hans pik allerede var stiv. Han lynede ned, og tog pikken frem og satte sig ned i sin stol igen.
Kravler du ikke ind under bordet og sutter min pik mens jeg laver noget arbejde, sagde han. Det havde han aldrig prøvet, men tit tænkt på.
Jeg smilede og sagde at det kunne jeg da godt. Så jeg kravlede ned på alle fire og ind under hans bord. Bordet var et af dem der var lukket på tre sider. Jeg kravlede ind og fandt hurtigt hans pik. Der var ikke meget plads, men nok til at jeg kunne lade mine læber glide ned over hans pik. Jeg kunne høre at han nød min behandling. Han trykkede lidt på nogle knapper på computeren. Ikke så meget, det lød mere som om han nød det. Jeg kunne mærke at han var tæt på at komme. Jeg lod også mine hænder glide op og ned af hans pik.
Jeg forsatte med at sutte på den, og var klar til at sluge spermen når han kom, da der pludseligt blev hevet i døren. Han rejste sig hurtigt op, kiggede på mig og hviskede, at jeg skulle blive der.

Det var hans sekretær. Hun spurgte hvorfor han havde låst døren. Han svarede, at han lige havde haft en personlig telefon samtale, og lige ville have lidt ro. Hun smilede og gik ind. Hun havde nogle papirer med, som han skulle underskrive.
Hun kom hen til bordet, han prøvede at standse hende, men hun fortsatte.
Pludselig kiggede hun ned og så jeg lå nede på gulvet. I første omgang blev hun forskrækket, men spurgte så, hvad jeg lavede dernede. Jeg var hurtig og sagde, at jeg var ved at kigge på hans computer.
Hun smilede og bad ham om at underskrive papirerne og gik igen.
Jeg kravlede ud fra bordet, og vi begyndte begge at grine.

Vi havde ikke mod til at forsætte, så vi tog noget mere kaffe.
- Det var ellers ærgerligt, jeg var lige ved at komme, sagde han. Jeg sagde, at vi da godt kunne forsætte, men han turde ikke. Vi aftalte at mødes udenfor, et stykke væk fra firmaet inden for 15 min.

Jeg sagde tak for kaffen og gik. På vej ned af gangen, mødte jeg hans sekretær. Jeg sagde, at så var den i orden. Hun smilede på en sjov måde
– Den… hvilken een mener du, sagde hun, mens hun forsatte sin gang.
Jeg stoppede op og kiggede efter hende, men hun forsatte.

Jeg smilede, gik ud i bilen og kørte hen hvortil vi havde aftalt at mødes.
Der gik kun 5 min, så kom han kørende.
Jeg fortalte om min lille episode med sekretæren, han smilede og sagde at hun havde kigget ”sødt” på ham, da han gik. Det plejede hun ikke.

Vi gik lidt væk fra vejen, og jeg spurgte ham om hvad han havde lyst til.
- Kan du ikke bare styre det, sagde han. Den var jeg frisk på. Jeg sagde at han skulle trække bukserne ned, og begynde og lege med hans pik. Jeg gjorde det samme, så vi stod begge og spillede hver vores pikke og kiggede på hinanden.

Jeg gik tæt på ham og vendte ham om.
Jeg pressede ham forover så han stod med ryggen i vejret. Jeg lod lidt spyt gilde ind i hans hul, for derefter at lade min pik gilde op i ham. Jeg sagde han skulle spille sin pik, mens jeg kneppede ham. Jeg kneppede ham hurtigt og hårdt. Jeg kunne høre at han var ved at komme, så jeg gjorde mig også klar til at komme.
Han kom først, jeg lige efter. Vi sprøjtede begge to heftigt.
Vi trak bukserne op, og gik ned mod bilerne. Han var ved at fortælle mig, at det var lidt vildt. Og hvad hvis der var kommet nogen, og endnu værre hvis det var nogen han kendte. Jeg smilede og beroligende ham med, at der ikke kom nogen. Og at alle havde vel en lyst til at gøre det udenfor, der var bare ikke så mange der turde. Så han var en af de heldige.

Lige da vi var kommet ned til vejen, kom hans sekretær cyklende fordi. Shit, shit. Hun havde fået fri, og var på vej hjem. Og hjem for hende var åbenbart forbi, der hvor vi var.
Han hilste på hende, jeg ligeså. Hun smilede og stoppede.
- Er I lige begyndt eller er i færdige? sagde hun stadig med et frækt smil. 
- Øhhh vi er færdige, sagde vi begge to i munden på hinanden. 
- Ærgerligt, svarede hun, - næste gang I skal gøre - det i gør - må jeg så ikke kigge på. Det tænder mig, jeg bliver så liderlig.
- Jo da, svarede vi begge, og kiggede på hinanden - forundret.
- Bare ring næste gang, og fortæl mig hvor I er, så bare lad som om jeg ikke er der.
Hun hoppede op på cyklen igen, og forsvandt.
Vi kiggede begge måbende på hinanden, og smilede.
Vi sagde farvel og aftale at næste gang, skulle jeg nok ringe, så han kunne ringe til sekretæren, så kunne vi jo altid se om hun kun ville kigge på..

Fortsættes HER

Buller

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende
HER

Andre noveller af samme FORFATTER