LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Buller©

Genre: Homo/lesb/trans

Dato: 25.08.200528.09.05

Udnyttelse af to liderlige hanslaver 
(Sekretæren der brød ind midt i et blowjob II)
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Det var blevet fredag, og jeg skulle mødes Claus inde på hans arbejde. Vi skulle ud og fiske fra hans båd i Nordsjælland. Inden da skulle han lige ordne min computer. Den skulle re-installeres, den var blevet utrolig langsom og trængte til en opstrammer.
På vej derind kom jeg til at tænke på sekretæren der var kommet ind, sidste gang jeg var på hans arbejde. Jeg lå under Claus’ skrivebord, og suttede den af på ham, da hun tog os på fersk gerning. Udover hun havde afbrudt os der, så mødte vi hende også senere på volden, hvor vi var taget ned for at afslutte vores foretagende. Hendes afslutningskommentar havde været ”Bare ring næste gang.” Det var snart et par måneder siden. Mon hun stadig arbejdede der. Pinligt hvis jeg skulle møde hende igen. 
Jeg håbede at hun var gået hjem, kl. var blevet 17.00, så hun havde nok fået fri.
Jeg var der til tiden. Bygningen så tom ud. Ingen lyde, stille overalt.

Jeg stilede direkte mod Claus’ kontor.
Han hilste kort på mig, og afsluttede det han havde gang i. Jeg hev min bærbare frem og startede den op. Vi talte lidt løst og fast, og han begyndte at rode rundt på computeren. Han samlede alle de ting der skulle gemmes i nogle mapper.
Han sagde til mig, jeg lige skulle gå ned og hente nogle cd-rommer nede på depotet, som han kunne gemme alle tingene på, inden han slettede alt på den.

Jeg fandt depotet nede for enden af gangen. Jeg tændte lyset og gik derind. Døren smækkende kraftig i efter mig. Min puls hoppede op i dobbelt gear, jeg blev forskrækket.
Jeg kiggede lidt rundt på hylderne og fandt cd-rommerne. Ved siden af lå nogle porno blade, Rapport - P.S., en køkkenrulle og en flaske Nivea body lotion.
Jeg smilede og tænkte, jeg godt lige kunne kigge bladene. Jeg bladrede dem hurtigt igennem. Hvorfor lå de her? Der var masser af gode billeder i. Jeg kunne mærke at min pik begyndte at røre på sig nede i bukserne. Jeg rettede lidt på den, den var blevet godt stiv. Jeg måtte hellere komme tilbage, vi skulle se at blive færdige og komme af sted.

Døren stod åben ind til kontoret, og jeg kunne høre en kvinde stemme inde fra Claus´s kontor. Jeg blev lidt forundret indtil jeg kiggede ind. SEKRETÆREN stod derinde. Jeg stivnede helt. Nu kom min puls op og køre, igen. Fuck, hvad lavede hun der. Hun stod lige bag Claus og kiggede ham over skulderen. På min computer skærm havde han gang i en billede serie, der lå på computeren. Ja - selvfølgelig noget med sex.
”Jeg fandt dem”, de vendte sig begge om og kiggede på. Jeg kiggede spørgende på Claus, han trak bare på skuldrende. Sekretæren sagde ”Jeg kan se at du har taget værktøjet med”, med et stort smil på læben. Hun kiggede ned på min pik, der stadig ikke havde lagt sig efter den lille gennemlæsning af blade inde på lagret. Jeg kunne mærke rødmen i mine kinder.
”Nå, I har vel noget i skal ordne – på computeren.” Hun kiggede på Claus, og over på mig, eller rettere – min pik, med et stort smil.
Hun bevægende sig hen mod mig, der stadig stod i døren. ” I ringer bare, I opdager slet ikke jeg er der” sagde hun, og pressede sig tæt forbi mig.
Jeg kunne mærke hendes ånde og dufte hendes parfume. Hun forsvandt ned af gangen. Claus og jeg kiggede på hinanden og smilede. Sidste gang hun tog os på ”fersk gerning” havde hun sagt, at vi bare skulle ringe, men at hun ligefrem mente det. Det troede vi ikke.

Jeg gik ind på kontoret og kunne se, på skærmen, hvad de havde kigget på. Claus sagde at hun pludselig havde stået bag ham, og så var det for sent.
”Sagde hun noget” spurgte jeg nysgerrigt. ” ja, at du har en lille pik” sagde han og skraldgrinede. 
Jeg vidste han havde en sjov form for humor, så jeg kommenterede det slet ikke. I ringer bare, havde hun sagt. Hvad ville hun? Være med? Kigge på? Tanker for igennem hoved på mig. Vi talte ikke om det.

Jeg gav ham Cd-rommerne, og spurgte til bladene på lagret. Han forklarede at rummet blev brugt til lidt af hvert. Der var nogen, der gik der ind og tog en hurtig spiller, men at der også var nogen der kneppede derinde. Ikke med Sekretæren, hun var en pæn pige. Hun gjorde ikke sådan noget, afsluttede han inden han igen fordybede sig med computeren.

Sekretæren var en pæn pige. Gode former, lidt til gården og gaden, der var placeret pænt på hofter og bryster. Pæne højhælet sko, pæne ben. En kort siddende nederdel, en tæt siddende trøje, så man tydeligt kunne se hendes velformede barm. Hendes hår var sat op. Hun havde briller, der sad oppe i håret. Hendes ansigt var smukt markeret, hendes makeup sad perfekt - flot højrød læbestift, og hendes øjne var klare blå/grønne og frække. Hun kunne noget med de øjne. De var ligesom hun kunne styre os, bare ved at kigge på os. 
Claus arbejde videre med computeren. Jeg sagde at jeg ville gå ud og hente en kop kaffe. Jeg gik ud på gangen. Jeg vidste ikke hvad vej, jeg skulle gå, så jeg gik samme vej som sekretæren var gået. Det var et stort firma, mange små kontorer. Der var ikke særligt hyggeligt, ingen blomster - intet på væggene. En kold industrikontorbygning. Jeg kunne se kaffe maskinen for enden af gangen.

Jeg stod og var ved at hælde kaffe op, da pludselig jeg hørte en stemme.
”Sagde jeg ikke, I skulle ringe.” Det var sekretæren. Jeg blev så forskrækket at jeg hældte kaffen ned over mig. Min T-shirt og bukser var overhældte med kaffe. Kaffen var ikke så varm, så jeg brændte mig ikke, men alligevel trak jeg lidt ud i T-shirten, så det ikke sad mod kroppen.
Hun stod lige bag mig. Jeg vente mig om, så jeg stod, med front mod hende. Hun kiggede op og ned af mig.
Hun sagde med en bestemt stemme, at jeg skulle tage tøjet af. Jeg kiggede på hende. ”Kom så.” Jeg tog T-shirten af, og stod der i bar mave. ”Bukserne, de er jo også våde.” Jeg begyndte at blive rød i hovedet. Jeg knappede op og tog dem langsomt ned. Jeg kunne mærke hendes øjne fulgte mig. Jeg bukkede mig ned, for at smide skoene og jeg kunne mærke hun stillede sig lige bag mig.

”Hvad med de sidste” sagde hun og tænkte på mine boksershorts. Jeg kunne mærke at blodet begyndte at banke ud i min pik, og jeg vidste at hvis jeg skulle smide dem også, så ville min pik stå stiv som et bræt. Jeg tøvede lidt. Hun kom helt tæt på mig. Hun tog sin mund hen til mit øre. ”Det hele” hviskede hun med en fræk stemme. Det var for meget. Min pik voksede, hastigt. Hvad skulle jeg gøre? 
Jeg følte at hendes stemme styrede mig, at jeg hellere måtte gøre, hvad hun sagde, så jeg trak dem forsigtigt ned. Jeg prøvede at dække min pik, med mine hænder. 
Hun kom om foran mig igen og kiggede ned på min pik. Hun sagde ikke noget, smilede. Hun samlede mit tøj op fra gulvet, og begyndte at gå ned mod Claus’ kontor. ”Kom så” sagde hun.
Vi kom ned til kontoret. Hun smed tøjet ind til ham. ”Så er det dig”, sagde hun meget hårdt. Claus kunne stadig ikke se mig. Hun kiggede hen på mig, og med fingeren gjorde hun bevægelser til, at jeg skulle komme hen til hende.
”I ringede jo ikke, så jeg må hellere selv sørge for at være her. Kom så i gang - ligesom ham, alt tøjet.” Hun kiggede på Claus og derefter lod hun øjnene glide op og ned af mig, og smilede frækt.

Han kiggede på mig. Jeg trak på skuldrende.

”Dig”, sagde hun ”Du må hellere hjælpe ham.” Jeg gik ind på kontoret, og gik hen mod Claus. Han kunne ikke undgå at se min stive pik. Jeg blev lidt pinlig berørt. Mente hun det her? Hvad ville hun? 
”Kom så i gang, åbn hans bukser”, sagde hun til mig. Jeg stod foran Claus, knappede forsigtigt hans bukser op, imens tog han trøjen af. Jeg trak bukserne ned til gulvet, og prøvede at få dem ud over hans sko. 
”Du er jo lige i højden.. Tag den i munden” sagde hun henne fra døren. ” Du er jo så liderlig, kan jeg se, på din stive pik.”
Jeg kiggede op på Claus. Han smilede. Hans pik var ikke blevet helt stiv endnu. Den gled nemt ind i min varme mund. Jeg lod min tunge lege med hans pikhoved. Der gik ikke lang tid før jeg kunne mærke blodet pumpe op og ud i den. Hans pik voksede sig større. Jeg kunne mærke hans store pikhoved fylde hele min mund. 
Jeg kunne knap have den i munden. Jeg kunne mærke hvordan mine tænder gled hen over hans pikhoved, når jeg kørte den helt ud. Mine kæber var spændt til det yderste, og jeg tog så meget jeg kunne.
”Helt i bund” sagde hun hårdt. Jeg lod den glide længere og længere ind. Jeg kunne mærke den ramte min drøbel, jeg hostede. ”Er den for stor til din lille saftige mund. Husk det næste gang du presser din egen pik ind i munden på en.”
Jeg kunne høre hun stod på siden af os. Mine øjne var lukkede. Jeg koncentrerede mig kun om hans pik og lod mine læber glide frem og tilbage henover den. Jeg prøvede at vende mig til at den gik helt bund hver gang. Mine kæber begyndte at give efter, men det var stadig for stor til, at jeg kunne tage den helt.

Jeg tog min hånd op og begyndte også at lade den glide på hans pik. ”Fjern den hånd, eller skal jeg binde den på ryggen. Din liderlige hanhund. Brug din mund og ikke andet, indtil du får lov.” snerrede hun.
”DIG, tag fat om hans hoved og pres ham indover den.” Jeg kunne mærke hvordan Claus tog fat om min nakke, og trak mig frem og tilbage. 
Det var en mærkelig fornemmelse. Jeg tænkte på min kone, og hvordan hun kunne tage hele min pik. Hvordan hun suttede min pik. Hvordan jeg trak hende i håret, og trak hende hårdt hen over min pik.
Nu sad jeg der på knæ i samme situation som hende. 

Claus var ved at være godt opstemt. Min egen pik stod stiv, og jeg lod min ene hånd finde vej ned til den. Jeg tog fat om pikken og begyndte at lege med den. Det bankede hårdt i den. Mine blodårer var presset helt ud. Jeg suttede og slikkede så godt jeg kunne. 

”Stop” sagde hun. ”Rejs dig op. Lad mig se jer lege med hinandens pikke.” Jeg rejste mig op og stod lige overfor Claus. Han tog fat om min pik, og han begyndte straks at lade hånden glide frem og tilbage. Min hånd fandt vej til hans pik. Den var stadig våd af mit spyt. Jeg gled helt ud over hans pik hoved, og jeg kunne se hvordan det krillede i hans krop. 
”Gnid dem mod hinanden”, hørte jeg hende pludseligt sige. Jeg havde næsten glemt hun var der, og nød blot hans berøring på min pik.
Claus trak min pik, over mod sin og lukkede hånden om dem begge. Jeg kunne mærke hans pik glide op og ned af min. Varmen fra vores pikke var enorm. Hans hånd klemte dem hårdt sammen. Det var en dejlig fornemmelse.

Jeg kiggede over på sekretæren, hun stod helt forstenet. Hendes blik var stift rettet mod vores pikke. 
Hun havde slået håret ud. Langt, flot lyst hår. Hendes briller sad der stadig. Hendes stærkt røde læbestift, sad perfekt - og glinsede som solen på vandet.

Efter et stykke tid, stoppede han. Nu var det min tur, til at gnide pikkene mod hinanden. Vi stønnede begge to, og vi nærmede os vores orgasmer. Det væltede ud med pre sperm fra min pik, som jeg gnubbede dem godt ind i. Det smaskede. Jeg kunne se at Claus kunne lide min behandling. Det var ret frækt.

Vi blev afbrudt af et højt klask. Vi stoppede og kiggede på hende. Hun havde taget mit kraftige læder bælte ud af mine bukser, og havde slået det hårdt ned mod hans mødebord, der stod ovre i hjørnet.
”Sådanne to liderlige hanslaver”, vrissede hun, - ”læg jeg begge hen over bordet. Jeg vil se jeres små liderlige røve.” Vi gik langsomt hen til hende, og igen slog hun bæltet mod bordet. ”I dag” sagde hun. Vi stillede os ved bordkanten med ryggen til hende. 

Hun slog bæltet i bordet igen. ”Sagde jeg ikke I skulle lægge jer. Hver gang I ikke gør hvad jeg siger, så vanker der 5 slag pr. gang. Buk jer så fremover. Spred jeres baller. Lad mig se de liderlige huller I har.”
Hun stod for enden af bordet og kiggede på os. Jeg vidste ikke helt, om jeg syntes det var sjovt mere, men hendes stemme var forførende. Jeg bøjede mig ind over bordet. Claus gjorde det samme. ”Ballerne” hvæsende hun, og igen lod hun bæltet falde til bordet - klask. Jeg tog straks armene bagud, og spredte mine baller. 

Jeg kiggede på Claus, han kiggede på mig. Vores øjne mødtes. Jeg kunne se i hans øjne, at han tænkte det samme som mig. Hvem ville bæltet ramme først?

Hvorfor var det så frækt med det bælte? Jeg vidste at når konen havde svinget pisken derhjemme, havde jeg været lidt en tøsedreng. Jeg gruede for det første slag. Hun måtte ikke slå for hårdt. Jeg kunne stadig høre suset, da hun slog den mod bordet. Jeg kunne høre hun bevægende sig hen bag os. Jeg lukkede øjnene, og glemte alt om tid og sted. Jeg slog hjernen fra og tænkte, kom så - giv mig den så. I mit hoved kunne jeg høre den susende lyd, når hun svingende bæltet gennem luften. Klasket, når det ramte mine balder. Jeg tænkte på striberne der ville komme, hen over mine dem.
”Du skal have 5 slag, fordi du rørte din pik, da du suttede den af på Claus, det havde du ikke fået lov til. Og DIG Claus, du får 5 slag fordi han ikke kunne tage hele din pik uden at bruge hånden til hjælp.” Claus begyndte at brokke sig. ”HOLD KÆFT,” råbte hun, ”I svarer kun, når I får besked på det.” Dette understregede hun igen ved at slå bæltet i bordet lige imellem os. 

Der lå vi med spredte baller hen over et bord uden tøj på, og en kvinde jeg slet ikke kendte, der hersede rundt med os.
Hun valsede frem og tilbage bag os. Jeg kunne høre hendes skridt og mærke hendes øjne, der kiggede på vores spredte baller og vores små liderlige huller.

Med lav stemme bad hun os rejse os. Slagene, var ikke faldet. Mente hun det? Jeg tøvede lidt, men da Claus rejste sig, gjorde jeg det også. Vi vendte os rundt.
Hun kiggede på os begge. Vores pikke strittede lige ud i luften.

Den klare saft løb ud af min pik, og hun bad Claus slikke det af. Det skulle jo nødigt lande på gulvtæppet, sagde hun. Hendes stemme var stadig liderlig lav. Claus bukkede sig hen mod mig. Jeg kiggede op på hende, da Claus lod sig tunge snurre rundt på mit hoved. Hun slikkede sig om munden og fulgte hans bevægelser. ”Leg med hans nosser,” sagde hun uden at fjerne blikket fra hans tunge. Han kom helt hen for an mig og satte sig ned på knæ. Han slikkede på min pik som på en ispind, helt ned fra nosserne og helt ud til spidsen af min pik. Lange træk op og ned ad skaftet, for til sidst at lade sine læber omslutte pikken, som så blev til hele hans mund, - jeg gled langsomt ind i varmen. Claus' hånd legede rundt både med min pik og mine nosser.
Pludselig mærkede jeg hans anden hånd på min balle. Han pressede mig helt ind i hans mund. Enten var min pik mindre end hans, ellers også kunne han teknikken. I hvert fald kom jeg helt i bund hver gang. Når jeg trak mig tilbage, stødte han mig frem, med sin hånd. 
Jeg lukkede igen mine øjne, og nød hans behandling.

Vi blev afbrudt af snurren i luften, bæltet og klasket da den ramte bordet, - igen.
Claus stoppede og rejste sig op. Vi stod begge med front mod hende.
”Du var jo på depotet før, så du ved at der står noget creme, hent det.” Hun kneb sine øjne sammen, og kiggede skruppelløst på mig. Hendes læber var trukket op til et smil. Et frækt smil.

Jeg skyndte mig ud af døren. På vej derned kom jeg til at tænke på, hvad Claus havde sagt, at hun ikke kom der. Hvor viste hun det så fra? Nå, bare en hurtig tanke. Hun kom der vel ind imellem for at hente noget. 
Min tanker hoppede hurtigt tilbage på bæltet, hvornår ville hun lade den ramme os, og lave striber hen over vores baller. Cremen, hvad skulle vi med den. 
Jeg havde mine ideer og smilede frækt, da jeg kom tilbage på kontoret.

Da jeg kom tilbage, sad Claus på sin kontorstol og spillede pik. Hun sad på mødebordet og kiggede på ham. De sagde ingenting. 
Jeg gik straks over til hende og gav hende cremen. Hun trak en stol ud, vendte den om så ryglænet var peget ind mod bordet. Jeg skulle sætte mig på knæ på den og lægge overkroppen hen over ryglænet. Det var en blød polstret sort stol. 
Jeg satte mig som hun sagde, og lænede mig forover.
Hun sagde til Claus, at han skulle tage bæltet og binde mine arme fast til stolebenene. Jeg lukkede mine øjne, jeg var så liderlig. Jeg tænkte ikke på så meget andet end - at så ville bæltet da ikke lave røde striber på min røv. Jeg mærkede Claus foran mig, og bæltet der strammede om mine arme.
”Spred dine ben lidt mere!” Jeg åbnende øjnene. Hun stod lige foran mig. Jeg kunne se hende sko, og lidt af hendes ben.
”Hold hovedet nede, og spred dine ben.” Jeg lod mine knæ glide ud helt ud til sæde kanten.
”Kom her,” hun kommanderede med Claus. ”Stil dig bag ham, tag den her.”
Hvad lavede de, hvad gav hun ham?
Han sagde ingenting. Jeg mærkede blot noget vådt, der ramte min hud. Det var cremen, hun havde givet ham. Jeg kunne mærke de kolde dråber ned mod min varme baller. Claus hældte en god portion creme ud på min røv. ”Lad mig se dig lege med den lille slaverøv,” sagde hun. Man kunne næsten høre hende slubre af liderlighed. 

Jeg kunne mærke hans hænder på mine baller, og han begyndte at gnide cremen ud over dem, mens han masserede dem skiftevis blidt og noget hårdere.
”Hæld lidt mere ned i hullet,” instruerede hun. Jeg kunne mærke den kolde creme ramme mit hul. Han hældte godt til. Der var så meget creme, at det gled ned mod mine nosser. Hurtig var hans hånd der og gned cremen ind i dem. Ind imellem tog hans hånd også fat om min pik og legede med den.
”HANS HUL,” skrålede hun. Hurtig var hans hånd tilbage, og jeg mærkede han strejfede mit hul.

Han begyndte at presse en finger ind gennem røvhullet. Efter den behandling han havde givet mig forud, og al den creme der lå omkring hullet, gled den ret let ind. Det gav et gisp i mig, da den trængte helt gennem ringmusklen, og jeg mærkede liderligheden i min krop.
”Leg med det hul,” brummede hun. ”Stil dig helt tæt på, så jeg kan se din pik samtidig med du stikker dine fingre i hans røvhul.”
Claus kom tættere på mig, og jeg kunne mærke han langsomt begynde at køre fingeren ind og ud, drejede rundt, først til den ene side, så til den anden.
Jeg slappede helt af, og da han uden hindring kunne presse fingeren ind, trak han den igen helt ud. Han prøvede at presse flere fingre ind. Lige i begyndelsen mærkede jeg ikke den store forskel, men da han pressede dem helt op, var det helt tydeligt, at de fyldte en hel del mere end før, det gjorde lidt ondt, så jeg udstødte et lille skrig.
”Din liderlige slave. Kan du ikke tåle det. Skriger du som en kælling. Knep ham så med dine store fingre. Knep ham hårdere,” råbte hun til Claus, ”lad ham mærke hvordan det føles.”
Han pressede dem hårdere ind og ud, med den anden hånd begyndte han igen skiftevis at gnide min pik og massere mine nosser.
Jeg ved ikke hvor mange fingre han pressede ind. Jeg mærkede hvordan jeg gav mere og mere efter. Jeg kunne se at det piblede ud med safter fra min pik, som dryppede ned på stolen.
”Har du ikke lyst til at mærke sådan et stramt hul. Det er garanteret strammere end konens,” sagde hun til Claus. Hun stod på siden af mig. Jeg drejede hovedet og kiggede op på hende. Det virkede som om hun var i en helt anden verden. Hun kiggede kun ned på Claus og hans fingre, der stadig kørte ind og ud af mig.
Jeg kiggede ned i gulvet igen, og hørte hende hviske til ham med sin liderlige stemme. ”Knep ham. Stik din store fede pik op i hans lille liderlige hul. Lad ham mærke din pik, fyld ham ud. Knep ham hårdt, helt op.” Det lød som om, det var hende der gjorde det. Man kunne høre på hendes stemme, at hun allerede forestillede sig, hvordan det så ud, og hvordan det måtte føles. Gad vide om hun tænkte på at det var hendes hul, eller det var hende, der kneppede?
Claus trak sine fingere ud, og jeg kunne mærke hvordan mit hul hurtigt trak sig sammen.
Jeg tænkte på hvordan det ville føles når han pressede det store hoved ind.
Hun stod igen lige ved siden af mig, og hviskede ind i mit øre, ”Vil du have den store pik op i dig, skal han kneppe dig. Lad mig høre dig sige, han skal kneppe dig. Sig det så.”
”Knep mig.” Jeg mumlede ud over mine læber meget sagte. ”Det er jo ikke mig, der skal høre det, højere!” Igen havde hun den snerrende stemme på.
”KNEP MIG, KNEP MIG SÅ. STIK DIN PIK OP I MIT LIDERLIGE HUL!” råbte jeg. Det gjorde mig endnu mere liderlig.

Jeg kunne mærke hans pik hoved, begyndte at presse mod mit hul, og langsomt pressede han sig ind. Da han var kommet ind, stoppede han op. Han vidste jeg lige skulle vænne mig til hans pik, inden han pressede den helt op.
”Pres den så helt op. Han er jo ikke jomfru. Knep hans hul. Knep hans hul hårdt. Lad mig se din pik banke helt i bund.” Igen var hun i det høje stemme leje. Han gjorde hvad hun sagde, og jeg kunne mærke hvordan han kom længere op i mig. Helt i bund, og næsten helt ud igen. Cremen gjorde, at den gled let, men jeg kunne mærke at hans pik fyldte mere end hans fingre. Den var stor. Langsomt begyndte han at køre pikken frem og tilbage.
Jeg begyndte at presse min røv ind mod hans pik, så han kom helt i bund. Det fik ham til at tage fat om mine hofter og presse mig hårdere ind over ham. Han lod sin pik støde helt op i mig. Han kneppede mig hårdere og hårdere, og min røv slugte den hele.
Jeg kiggede på min pik. Det stod ud med safter af den. Jeg kunne lide den tur min røv fik. Jeg drejede hovedet og kigge op på sekretæren. Hun stod stadig på siden af os. På hendes ansigts mimik så det ud til, at hun forstillede sig, at det var hende, der kneppede med. Hun fulgte tæt hans bevægelser. Hele hendes ansigt udstrålede, liderlighed. Hendes øjne stirrede på hans pik, der kørte op i mit liderlige hul.
Claus pumpede mig hurtigere og hårdere. Jeg kunne mærke han var ved at komme. Han stønnede højlydt.
”Lad mig se din sperm. Sprøjt din sperm ud over ham,” sagde hun.
Claus trak sin pik hurtig ud af min røv, og råbte ”Jeg kommer, jeg kommer.” Jeg mærkede hans varme sperm, der sprøjtede ud over mine balder og min ryg. Han stønnede, gispede, og hev efter vejret - han blev ved med at sprøjte. Jeg er sikker på at hele min ryg var dækket af hans sperm.
Inden han havde nået at sunde sig, sagde hun til ham, at han skulle løsne bæltet, der holdt mine hænder.
Min røv var godt varm, og jeg ærgrede mig faktisk over, han var færdig. Var det mig, der nu skulle kneppe ham. Min pik var meget tæt på at komme, og jeg var sikker på at ved blot en berøring, så ville jeg komme.
Da han havde løsnet mig, rejste jeg mig op. Det summede i min røv og mine ben. Jeg kunne dårligt stå på dem.
”Sæt dig, på stolen” sagde hun. Jeg satte mig ned, og kunne mærke hvordan det stadig bankede i mit hul. Det føltes stadig som om hans pik stadig kørte ind og ud af mit varme indre.
Jeg satte mig på stolen, og tog staks fat om min dryppende pik og begynde at spille den af. Jeg kiggede på Claus' pik og så at spermen stadig flød ud af den.  
”Hjælp ham,” sagde hun til Claus. ”Lad mig se din mund sutte hans stive pik. Kom så, ned på knæ.”
Han satte sig ned på knæ foran mig. Han fjernede mine hænder og lod sin hånd tage fat. Hans tunge legede med min pik og slikkede den op og ned, mens hans hånd klemte hårdt og kørte frem og tilbage.
Der gik ikke lang tid før min sperm væltede ud. Jeg sprøjtede lange sprøjt ud over ham. Jeg ramte hans brystkasse og ansigt. Han blev ved med at malke min pik, kørte sin hånd fast op og ned. Jeg rystede over hele kroppen og dirrede helt af den gigantiske orgasme, jeg havde fået.

Claus sad stadig foran mig, og hans hånd legede med min pik, da hun pludselig sagde med helt normal stemme, ”Så kan I to slaver huske at ringe en anden gang, inden I starter.”
”Starter,” sagde jeg, ”vi skulle på fisketur.” Jeg kiggede på Claus, og vi begyndte begge at grine.
”Jeg tager noget barbergrej med næste gang, så skal DU”, hun pegede på mig, ”ordne hans pik og hans hul. Den trænger til at blive barberet. Det er jo ikke så rart at få hår i munden, er det vel?” hun kiggede på os begge, og smilede.
”Nej”, svarede vi begge kort.
Hun gik ud af døren, og sagde et henkastet, ”Vi ses mine to liderlige hanslaver”, på vej ud af døren. Hun satte håret op, rettede på brillerne og gav læberne en omgang med den flotte røde læbestift. 
Claus satte sig hen i sin stol og fortsatte sit arbejde på min computer. Vi blev hurtigt færdige og kom af sted op til båden. 
Vi fangede masser af fisk. Inden vi kørte hjem, tog vi lige en hurtig spiller, vi var begge stadig vildt liderlige, efter det der var sket. 
Vi planlagde en fisketur igen, ugen efter. 
Claus ringede næste dag og fortalte, og sekretæren havde ringet til ham. Hun kunne se i hans Outlook kalender, at havde planlagt en fisketur. Hun havde spurgt ham om vi skulle mødes på arbejdet. Det havde han svaret ja til. 

Mon hun husker barbergrejet?

Buller

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende
HER

Andre noveller af samme FORFATTER