LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: El Sante©

Genre: Mand/mand

Dato: 30.09.2012


Lægekandidaterne
Oversat til dansk af Klokkeblomst

Jeg havde svaret på en annonce i en lokal avis: Har brug for forsøgspersoner til vores afgangseksamen. Vi er et team, der søger voksne personer med tid i dagtimerne til faglige eksperimenter.
Lige noget for mig, tænkte jeg, næsten færdige læger, og de ved, hvad de gør. Jeg må indrømme, at jeg jo var ekstremt optaget af sex, så det var bare med at svare med det samme.
Så her var jeg og flere andre, der så lidt nervøse ud og lidt nysgerrige.
Lægekandidaterne vil stå for prøverne, og forsøgspersonerne vil få godtgørelse fra vores organisation for den tid, der går med forsøgene. Det lød godt. 

Først måtte jeg møde til et interview, det blev holdt om aftenen, og der var ikke nogen snak om vederlag. Lægerne var iført hvide kitler og så unge ud, syntes jeg. De vandrede frem og tilbage mellem de fremmødte. De var fire i alt. Jeg blev kaldt ind i et rum, da en kom ud og sagde, at den næste kunne komme ind nu. Der blev der skrevet navn og stilling, højde og vægt, og jeg fik besked på at klæde mig af.
Da jeg var nøgen, blev jeg bedt om at gå hen til et bord midt i rummet, præcist højt nok til at betragte kønsorganerne, når jeg lagde dem på bordet, som jeg blev bedt om.
”Ikke af de største,” blev det sagt, ”men lige stort nok til vore eksperimenter,” hørte jeg.
Med et løfte om 500 kr. ved næste møde, var jeg færdig og antaget som prøveperson for herrerne, der havde virket seriøse og grundige.
Jeg glemte at sige, at den ene hvidkitlede person brugte noget tid på at betragte ”det”, jeg lagde på bordet. Han fik den faktisk op at stå, som vi mænd siger.

Nå, det var det første møde, nu skulle der altså udfyldes et skema, og vi ville få udleveret noget udstyr til brug for eksperimentet. Vi blev jo gjort opmærksom på, at det var en undersøgelse af udstyr brugt på vores kønsorgan.
Denne gang blev tonen lidt mere ligefrem. Og der blev brugt nye navne om de forskellige ting. Nu var det frem med pikken og rul forhuden bag pikhovedet, så kan du tage æsken og tage det ud, der ligger indeni, så er vi snart klar til den første øvelse.
Her kom min første overraskelse. En pikpumpe lå i mine hænder, og jeg fik hurtigt besked på at trække den på og må indrømme, at jeg var mere en villig til at tage den på med det samme. Pikken blev allerede lidt stiv. Jeg blev færdig, og den stivnede bare mere, da den lå i et gennemsigtigt plastikrør og røret havde en pumpe i den anden ende, oven i købet elektrisk.
”Bare tryk på knappen i enden,” blev der sagt.
Oii, det gjorde jeg, og der var vakuum, som trak pikken frem i røret, og vakuummet holdt den helt fremme. Det var en ganske dejlig følelse, når pikken kom frem i røret, det føltes langt ned i pungen og lårene. Til sidst blev det lidt ømt omkring roden. En af kandidaterne stod og var vældig nysgerrig om, hvor stor den blev. Hans kønsorgan kunne man godt se under kitlen, og den så ud som min uden pumpe.
Selvfølgelig blev jeg pirret af det jeg så, og jeg blev nok afsløret, uden at jeg syntes, at det gjorde noget.
”Pump mere,” fik jeg besked på, og da jeg var lidt langsom til det, tog han fat i knappen og trykkede den ind, så hev han i pumpen, men den sad fast om roden, og pikken blev lidt større og gjorde ondt.
Hans kittel gled til side, og han tog fat om sin pik.
”Se, her er resultatet af pumpeøvelserne, vil du mærke på den?” Han bøjede sig fremad, tog min hånd og lagde den på sin pik.
Den var varm og stor, og jeg lod hånden glide ned over den, trak forhuden tilbage, den var næsten allerede nede bag pikhovedet.
Jeg mærkede, at han stadig trak pumpen fremad og det gjorde lidt mindre ondt, så slap han pumpen, hvilket virkede som en gnidning, det gjorde ikke så ondt, han trak atter, og jeg gned på ham, var pirret og havde ingen modstand mod det som skete. Tænkte, at han burde være lidt forsigtig, ja måske også jeg selv, jeg mærkede det rykkede i hans pik, mens han skubbede sig lidt frem og tilbage.
”Slut for nu,” sagde han og trak sig væk. ”Læg dig på briksen der!”
Langs væggen stod der en briks, og den anden kandidat, som jeg helt havde glemt, stod der og så ud til at vente på os.
Jeg holdt vakuumpumpen med den ene hånd og satte mig på briksen, med pikken erigeret inde i røret, jeg støttede med den anden hånd og lagde mig ned.
Pludselig blev mine hænder trukken ned langs siden af briksen og spændt fast med et eller andet, som sad fast i briksen, så tog de fat i mine fødder, trak dem ud, så jeg lå skrævende og ikke kunne gøre noget. Jeg følte mig nervøs, men det gik så stærkt, at jeg ikke nåede at gå i panik.
Nu var de to om mig, og jeg mærkede, at pumpen blev løftet op og sat fast i nogle gummibånd og strammet op. Vakuumpumpen rørte nu ikke længere kroppen. Og jeg kunne se, min pik stadig stod stiv og strunk indeni røret, akkurat som før. Den ene lægekandidat pumpede en anelse mere.
Begge kandidater havde disse hvide kitler på, og hos dem begge var de åbne, så man kunne se, hvad der var indenfor. Den ene kandidat havde sin hånd indenfor den andens kittel og tog fat i noget der.
Jeg blev liggende på briksen, men måtte løfte mig op mod den hængende pumpe for at undgå smerter.
Den ene kandidat tog mine strømper af og fandt en fuglefjer frem, som han begyndte at stryge mig med under fodsålerne. Det kildede og var årsag til at jeg bevægede mig op og ned, hvilket fik pumpen til følge med i bevægelserne opad men ikke nedad, så røret trak i min pik, og det gik op for mig, at det var meningen med dette arrangement.
Jeg havde kun lige akkurat fået bagdelen ned på briksen igen, før de kildede mig igen, og dette gentog sig igen og igen. Pikken rullede op og ned inde i pumpen, som holdt den stiv. Jeg mærkede, at der ikke ville gå længe, inden jeg ville sprøjte, og det kunne de to kandidater også se på mig. De gned hinandens pikke, og jeg kunne kun ligge og se på. Deres pikke var store og stive, og de øgede tempoet, så så de på mig og trådte tættere på mig, de onanerede hinanden tværs over bænken og forøgede vakuummet i min pumpe.
Den ene trak opad i pumpen og slap den så igen, og trak op og slap. Det virkede, de holdt øje med mit ansigtsudtryk og havde kontrol over situationen. Den ene tog fat i pumpen og blev ved med at trække den lige opad i luften, imens brugte han den anden hånd på sin kammerats stive pik. De stønnede, mens de hev i hinandens pikke og kigge på min vakuumpumpe med min stive pik indeni det gennemsigtige rør. De trak i pumpen, rystede den – og stønnende kom jeg.
De stoppede op, kiggede på min sperm, der sprøjtede ud i pumpen.
”Åhhh, åhhh,” kom det fra mig.
De satte tempoet op i deres onani af hinanden, og så sendte de kaskader af deres sperm ud over mig akkompagneret af støn og småråb.
Endelig faldt der ro over dem, ja også over mig, men jeg kunne jo ikke gøre noget, bundet som jeg var, mens deres hænder gned sperm ud over min krop, indtil lysten helt var fordampet.

De tørrede mig med en masse papir og løsnede mig. Så fik jeg spørgsmålet, om jeg ville stille op til næste forsøg, enten alene eller sammen med andre efterhånden som de blev indkaldt.
Jeg udbad mig betænkningstid, sagde jeg, og det blev godtaget.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER