LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Flensborg tøs©

Genre: Job

Dato: 14.03.2010


Stuepigen 4
Har du ikke læst tidligere afsnit HER

Resumé:
Da hun har låst sig ind på et værelse, hun er stuepige, opdager hun chokeret at det ikke er tomt. Forretningsmanden ligger på sengen, påklædt men med åben lynlås i sine bukser, der afslører at han er opstemt. Døren til skabet står åben og stuepigen når at se en masse buttplugs inde på hylden. Hun lader som ingenting og går ud og gør badeværelset rent, da hun kommer ind…. Her er fortsættelsen som foregår en uge senere..

Det her er bare noget jeg ikke havde regnet med. Det er der nok ingen som havde. Jeg forstår stadig ikke hvordan han kunne satse på den måde. Tænk hvis det ikke var mig, som var kommet ind af døren for at gøre hans værelse rent. Det var godt nok samme dag som i sidste uge og samme værelse. Men chancen for at jeg netop havde denne etage den dag var nu meget lille. Faktisk havde jeg kun haft denne etage den ene dag i sidste uge og i mandags. Ellers havde jeg haft etagerne 1 til 3. Han havde igen ikke sagt noget da jeg havde banket på døren. Jeg havde igen ikke regnet med at der var nogen på værelset, da de fleste som lejer værelser i ugedagene tager på arbejde om formiddagen. Han lå igen på sin seng med et par løst siddende bukser, som jeg godt vidste ikke kunne holde på en buttplug. Han pressede numsen nedefter, så jeg igen var klar over, denne gang med det samme, at han havde en buttplug oppe i numsen.
Jeg var igen røget ind på hans soveværelse med en for stram siddende top, som pressede mine store bryster godt ud af toppen. Jeg havde, lige efter jeg havde lukket værelsesdøren efter mig, lynet min striktrøje helt op. Jeg havde ingen bh på under toppen og havde en g-streng på under min sorte nederdel. Den gik nu også helt ned til knæene, så ingen kunne se min frække g-streng, med mindre jeg ville kravle nede på gulvet eller kravle rundt på en seng.
Igen blev jeg brat stående, da jeg kom ind på soveværelset. Jeg genkendte ham med det samme og var godt klar over hvordan jeg stod foran ham. Min top var så stram og så lille at den ikke rigtig kunne holde på mine bryster når jeg gjorde et værelse rent. Det tændte mig når pludselig et bryst poppede ud af toppen. Men normalt var jeg jo alene på værelset når det skete. Men nu lå denne gamle fyr der igen på sengen med en buttplug oppe i numsen.
"Hej, undskyld jeg igen kommer brasende ind, men du havde ikke lige svaret da jeg bankede, så jeg troede ikke der var nogen på værelset." sagde jo uden tøven til ham.
"Det må du også undskylde, jeg var igen engang faldet lidt i søvn." smilede han til mig. Faldet i søvn ja den var go´. Han begyndte pludselig at lyne sine bukser ned. Jeg havde set, at de kun var lynet halvt op. Først troede jeg jo han ville lyne dem op, Men så lynede han bare ned og ikke nok med det. Han trak staldåbningen til side fra begge sider, så jeg kunne se hans halvstive pik og ja se han ikke havde underbukser på. Det havde han jo heller ikke haft i sidste uge, men at han ligefrem ville ligge der og fremvise pik på den måde kom alligevel total bag på mig.
"Som du kan se har jeg desværre ikke nået at få mine underbukser på før du kom og jeg kan ikke lige rejse mig fra sengen lige nu. Kan du ikke lige åbne skabet og hente mig et par underbukser, så er du vældig sød." sagde han bare, som om det var helt naturligt ikke at have underbukser på når en stuepige er på hans værelse for at gøre rent.
"Klart," svarede jeg bare kort og gik over til skabet. Jeg vidste jo temmelig godt hvorfor han ikke lige kunne rejse sig. Jeg åbnede skabet, men der var ingen underbukser. Skabet var stor set tomt. Det eneste derinde var en lille buttplug, som stadig var i indpakningen og et par latextrusser og en kuvert, hvorpå der stod. "Til min storbarmede stuepige". Jeg tog kuverten helt automatisk. Den var jo til mig. Det var der jo ligesom ingen tvivl om. Han sagde ikke noget. Kikkede på mig hvordan jeg tog kuverten og åbnede den for at tage brevet frem. Jeg kikkede kort på ham før jeg læste brevet. Han kikkede nysgerrig på mig og ja, på mine store bryster.
"Hej min dejlige stuepige, jeg håber ikke du bliver sur på mig. Men sidste gang du overraskede mig her på værelset med en buttplug oppe i min røv og ja en hel samling af dem i mit åbenstående skab, kunne jeg jo ikke lade være med at stirre på dine utrolig dejlige store patter. Jeg lå på sengen uden underbukser på og havde glemt alt om at lyne mine bukser. Jeg blev så liderlig da du var ude på badet for at gøre det rent, at jeg ikke lynede op, men tværtimod sørgede for at min halv-stive pik nærmest hang ud af bukserne på mig. Jeg nød det så meget da du lukkede mit skab med et frækt blik rettet på mit legetøj. Derefter gjorde du mit værelse rent. Du gjorde min seng så godt du kunne, da jeg jo lå på sengen. Jeg blev mere og mere liderlig for hver gang dit blik faldt på min pik. Jeg har købt denne buttplug og latextrusserne til at holde den på plads til dig. Håber du tager imod min gave som undskyldning for min utugtige opførsel. Med de latextrusser kunne du endda have en buttplug oppe i din frække numse mens du gør værelserne rent."
Jeg så på ham, da jeg havde læst hans brev. Han havde fået hans halv-stive pik helt ud af bukserne. Han rørte ikke ved den, men lod den bare hængende ud af bukserne mens han så på mig. "Ja min opførsel i dag er jo ikke meget bedre, så jeg håber virkelig du tager imod min gave som undskyldning."
"Du må virkelig tro det værste om mig," sagde jeg mens jeg hiv ned i min top, så mine bryster kunne komme fri.
"Nej bestemt ikke, men du virker så dejlig fræk og ja du har virkelig de flotteste patter jeg nogensinde har set." sagde han smilende til mig mens han nød synet af mine bryster.
Jeg langede ind i skabet og tog buttpluggen og latextrusserne til mig. Jeg gik til sengen og lagde dem på sengekanten. Jeg tog min striktrøje helt af og spurgte ham, om det gjorde noget hvis jeg ikke nåede at gøre hans værelse rent i dag. Han kikkede på mig og ventede hvad jeg ellers ville sige. "Ja, jeg bliver jo nødt til at få denne her op i min numse og tage de der trusser på og gøre de værelser jeg mangler rent med dem på og ja tage hjem med en buttplug oppe i numsen. Men først må du jo hjælpe mig med at få den op i min numse ikke?" Jeg begyndte at smide min nederdel og min g-streng kom også af. Hans pik voksede sig mere og mere stiv.
"Ja, du er virkelig dejlig. Glæder mig du vil prøve at havde den oppe, mens du er på arbejde." Han havde sin stive pik i hånden nu og spillede den af foran mig.
"Jeg undskylder også at jeg i sidste uge kom farende ind på dit værelse med nærmest blottede bryster. Var det pga. det du vidste at jeg var en sluttøs som er med på det her?" Jeg pegede ned på buttpluggen.
"Nej, derfor jeg havde lagt det ind i skabet. Jeg vidste jo heller ikke om det nu var dig der kom til mig i dag. Men da du kom ind med helt åben striktrøje i denne der alt, alt for stramt siddende top til dine store patter, ja der var jeg da nok klar over der er lidt sluttøs over dig. Også derfor jeg fik mod nok på til at lyne mine bukser ned og femvise min halv-stive pik for dig."
Som svar kravlede jeg op på sengen og rakte ham buttpluggen og latextrusserne. Han stod op af sengen og pakkede indholdet ud af indpakningen. Han tog sine bukser af og det kom helt bag på mig, da jeg opdagede han i dag slet ikke havde taget en buttplug på. Han begyndte at slikke mig bag i og gjorde mig klar til buttpluggen. Da jeg havde fået den op i numsen og stod der foran ham med latextrusserne på, som holdt den på plads, gav han mig sit visitkort. Han sagde han håbede jeg var så fræk, at jeg i morgen ville ringe til ham når jeg var færdig med mit arbejde, som jeg forhåbentlig ville udføre med buttpluggen oppe i min røv. Han ville så aftale et sted med mig, hvor han så ville tage buttpluggen ud af min numse. Jeg nikkede mens jeg tog nederdel og striktrøje på, som jeg lynede helt op. Jeg var klar til at fortsætte mig arbejde. Jeg kikkede ned på hans stadig stive pik, som stadig hang stiv ud af hans bukser.
"Den må du nok klare selv i dag og måske har jeg med lidt held samme etage. Så bliver dit værelse i morgen det sidste jeg gør rent."
Han smilede bredt til mig, "ja det ville være dejligt, og jeg klarer den ikke selv i dag. Jeg bliver jo så bare nødt til at vente med at komme til i morgen. Det går nok." Hans øjne fortalte mig hvor trængende han var, men jeg kunne også se på ham, at han havde selvkontrol nok til at vente til i morgen. Han var virkelig en fræk ældre herre.
"Jeg bliver nødt til at fortsætte nu, ja med denne der tingest oppe i min numse."
"Det hedder op i din røv lille skat." sagde han til mig, mens jeg kunne se, hvordan hans stive pik blev endnu mere stiv.
"Ja," jeg begyndte at grine. "Din stive pik ville jo nok meget hellere være oppe i min røv lige nu tror jeg." Jeg viftede lidt frem og tilbage med hans visitkort. "Nu bliver det jo spændende, hvis jeg ikke har samme etage i morgen, om jeg så ringer til dig efter jeg er færdig med mit arbejde."
Jeg kunne ikke lade være med det. Jeg bøjede mig lidt kort ned og gav hans stive hårde pikhoved et hurtig farvelkys inden jeg gik for at fortsætte med mit arbejde.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER