LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Hans©

Genre: På job

Dato: 09.11.2008

En god kollega - 6
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du finde dem HER

Resumé:
Kontormanden blev en dag konfronteret direkte fra den nye marketingsassistent at hun ønskede at have sex med ham. Deres sex udvikler sig til også at omfatte hendes kæreste og hans kone, men en dag har en person på kontoret fundet ud af hvad der sker, men hvordan?

Jeg havde været sammen med min kollega Lise snart mange gange, og en anden af mine gode kolleger var vist begyndt at fatte mistanke til os. I hvert kiggede hun, Karen (som er en del ældre end Lise) ofte direkte på mig uden ellers at sige noget. En dag vinkede jeg hende hen til mig og jeg sagde spørgende, at jeg havde lagt mærke til, at hun så tit kiggede på mig. Hun svarede først undvigende, men jeg blev ved og sagde, at hun søgte min øjenkontakt. ”Ja”, sagde hun så, ”men det kan vi ikke tale om lige nu. Har du tid efter fyraften her på dit kontor i dag?”, spurgte hun. ”Kom du bare”, svarede jeg. De fleste var gået den dag, da Karen kom over til mig. ”Sæt dig ned”, sagde jeg inviterende, ”vil du have en kop kaffe?” Karen svarede, at hun nok hellere ville have noget stærkere, og jeg fandt et par øl frem fra et skab. Øl og spiritus er forbudt område i vores firma. ”Hvad er der så, Karen?”, spurgte jeg direkte, og kiggede hende lige ind i øjnene. Hun slog blikket ned, og stammede: ”Ja, øh, jeg øh, du øeh”. ”Kom bare med det”, opfordrede jeg hende, ”er det slemt?”. ”Nej, men øøh, jeg synes, at jeg tit så Lise på dit kontor, og jeg øh…” Karen stoppede lidt op, men fortsatte så: ”Jeg fik en mistanke om, at I sås lidt mere intimt, og en dag gemte jeg mig efter fyraften, og så hvilken skøøøn behandling hun fik”. Karen fortsatte meget lavmælt: ”Det kunne jeg også godt tænke mig…”

Karen, som kun er 5 år yngre end mig, ser faktisk godt ud, hendes alder taget i betragtning. Hun er høj og slank, men har nogle forholdsvis store bryster – lidt vulgært ville man nok benævne dem patter, men flotte er de. ”Karen, du er godt nok sød”, sagde jeg, og fortsatte: ”Det må vi da kunne finde ud af. Jeg tror, at alle de andre er gået fra kontoret, så gå ud på toilettet og tag trusser og bh af, og kom tilbage kun iført bluse og nederdel, så sikrer jeg mig lige, at vi er de sidste”. Jeg kiggede alle kontorerne igennem og checkede, at alle døre var låst. Der var ingen, og da jeg kom tilbage, sad Karen lidt nervøst på kanten af en stol. ”Slap bare af”, sagde jeg, ”der er kun os tilbage”. Karen lænede sig tilbage, og jeg gik hen og løftede lidt op i hendes nederdel. Hendes venusbjerg var dækket af en flot mørk hårvækst, og jeg lod en finger glide ind mellem hendes skamlæber. Hun gispede højt, og jeg kunne mærke safterne af hendes liderlighed. ”Har du savnet pik længe?”, spurgte jeg, og hun svarede, at det var mere end ét år siden hun sidst havde været sammen med en mand. ”Men hvordan klarer du dog det?”, spurgte jeg videre. ”Jeg gør det selv”, stønnede hun, ”næsten hver dag, også ude på toilettet, når jeg tænker på din pik oppe i Lises fisse. Jeg er simpelthen så liderlig”. Medens hun snakkede bearbejdede jeg hendes klitoris rytmisk, og hun tog sin bluse af og krammede sine bryster og kneb sine vorter hårdt. ”Ååh, jeg kommer snart”, stønnede hun. Jeg satte hende op på kanten af skrivebordet og trak hendes nederdel op, så jeg kunne komme til at slikke hende. Hun gispede højlydt, da min tunge ramte klitoris. ”Ååååhh, jaaa, hvor skønt” stønnede hun, og jeg begyndte at fingerkneppe hende medens jeg slikkede. ”Ååååååhhh, jeg kommer, jaaaaah, ååååååhh”, skreg hun, og hun vred sit underliv frem mod min tunge og finger. Jeg trak mine bukser ned, og Karen udbrød et ”Jaaa”, da hun så min stive pik. Jeg stødte min pik dybt op i hendes fisse, og hun lukkede øjnene i ren nydelse. Jeg kneppede hende i hurtige stød, og inden længe råbte hun igen sin orgasme ud i kontoret. Jeg lod min pik blive i hendes varme grotte, og kneppede hende nu roligt. Min pik gled frem og tilbage i hendes saftige fisse, og endnu en gang fik orgasmen tag i hende. ”Kom med din sperm”, stønnede hun, ”pik, pik, jaaaah”, og jeg råkneppede igen hendes fisse i hurtige hårde stød. Vi kom samtidig, og min pik sprøjtede spermen dybt op i hendes våde fisse. Karen kom til hægterne igen. Jeg trak min pik ud, og hun steg ned fra bordet, og hendes safter blandede sig med min sperm, som løb ned af hendes lår. ”Det har jeg savnet længe”, sagde hun og bøjede sig ned og tog min pik i munden. Hun suttede og slikkede den helt ren for safter og sperm. ”Hvis du møder meget tidligt i morgen skal jeg sørge for, at du får pik inden de andre kommer”, sagde jeg, og Karen smilede forventningsfuldt.

Jeg mødte allerede klokken halv seks næste morgen, men Karen var kommet! Hun kom mig smilende i møde. ”Jeg har tænkt på din pik hele natten”, sagde hun, ”så jeg har masturberet 3 gange”. Jeg grinede lidt af hendes ordvalg og sagde: ”Så vil min pik vel være velkommen?”. ”Åh ja, jeg er allerede helt våd mellem benene. Godt jeg har ekstra trusser med”, grinte hun. Vi gik ind i et mødelokale, der ikke er synligt udefra, og Karen var ude af tøjet inden døren lukkede i bag os. ”Knep mig, knep mig”, bad Karen, og jeg lagde hende op på mødebordet, spredte hendes ben og begyndte at slikke hendes behårede fisse. Hendes safter drev af hende og hun stønnede allerede højt: ”Ååååhh, ja, slik mig, knep mig, gi’ mig ….ååååååhh, jaaaaaah, ååååååååh”, og hendes orgasmeskrig overdøvede min smaskende tunge mod hendes klitoris. Jeg trak hende ud til kanten af bordet og stak min pik op i hende. Den gik helt i bund i første stød, og Karen stønnede tilfreds. ”Åh ja, knep mig igen og igen Hans, gi’ mig din store pik”. Jeg kneppede hende hurtigt og hårdt, og inden længe var hun i den syvende himmel. ”Ååååååååhhhh, jaaaaahh, ååååååååh”, skreg hun, og hun vred og vendte sig i orgasmekramper. Jeg blev ved med at kneppe hende, og det varede længe inden orgasmen klingede af. Jeg fortsatte i et roligere tempo, og Karen nød min piks bevægelser. Frem og tilbage, frem og tilbage gled min pik i hendes saftige varme grotte. Igen stønnede hun tungt, og jeg masserede samtidig hendes klitoris, og hun eksploderede i endnu en orgasme. Hun svajede i ryggen og råbte: ”Åååååååh, mere pik, åååååååhh, ja, ja, ååååh”. Hun havde overgivet sig helt, og klaskede fuldstændig sammen. Min udløsning var på vej, men jeg kunne styre det, så jeg bad hende om at stille sig på gulvet og vende sig mod mødebordet, så jeg kunne tage hende bagfra. Hun gjorde som jeg bad om, og jeg fik et pragtfuldt udsyn over hendes underlivs herligheder. Jeg stillede mig, så min pik lige akkurat stødte mod hendes skamlæber. ”Er du klar til den?”, spurgte jeg, og Karen stønnede et svagt ”ja”. Lynhurtigt pressede jeg min pik helt i bund, og der undslap Karen et lille skrig. Jeg kneppede hende vildt og hensynsløst, og jeg så, at hun lod en hånd glide ned under sig, så hun kunne massere sin klitoris. Jeg tog fat i hendes patter, og klemte dem, og kneb vorterne hårdt. Min sperm var på vej, og jeg råbte: ”Tag det så, tøs, nu kommer min pik, jaaaah”. Min pik pumpede spermen op i hendes gennemkneppede fisse, og Karens orgasmeskrig blandede sig med mit. Jeg stod så helt stille og kunne mærke hendes fisses sammentrækninger. Jeg sagde det til hende, og hun svarede: ”Jeg kan også mærke din pik rykke. Den er simpelthen skøn. Jeg vil have mere pik, Hans. Mere, meget mere. Hvornår kan vi kneppe igen?”. ”Mød mig kl. ét minut i tolv inden frokosten på det store toilet”, svarede jeg, ”så knepper jeg dig igen”. Karen smilede og tog tøj på. ”Jeg vil være klar dér”, sagde hun og forsvandt. Lige tidsnok inden vores receptionist kom.

Fem minutter i tolv gik jeg hen på det store toilet og tog tøjet af. Det bankede stille på døren, og jeg lukkede Karen ind. Hun gispede tilfreds, da hun så min stive pik, og smed hurtigt sine trusser. ”Knep mig igen”, sagde hun, og jeg kunne se, at trusserne var fugtige efter hendes safter (eller var det min sperm?), og hun lænede sig ind over håndvasken. Jeg stillede mig op bag hende og lod min pik glide op i hendes dampende fisse. Jeg tog op under hendes bluse og kunne mærke, at hun ikke havde bh på. Jeg æltede hendes lækre fyldige bryster og klemte hendes stive brystvorter. Hun stønnede allerede. ”Jaaah, knep mig Hans. Din pik er gudeskøn”, og hendes ord fulgtes af et langt stille orgasmestøn. Jeg fortsatte med at kneppe hende og sagde: ”Du er i underskud, så vi må sørge for at få det dækket ind”, og Karen nikkede tilfreds. Hun var på vej i endnu en orgasme og passede på ikke at skrige. Endnu en gang kunne jeg mærke min udløsning, og jeg kom igen oppe i hendes varme fisse.

Vi var færdige på under 10 minutter, og vi kom ud uden at nogen havde opdaget det. Karen gik med ind på mit kontor, hvor vi snakkede lidt sammen. Jeg havde en idé, og spurgte Karen, om hun mon kunne tænke sig at få sex med mere end én mand. Hendes øjne lyste op i et smil som svar på mit spørgsmål, og jeg sagde til hende, at jeg nok skulle få det arrangeret – måske allerede i weekenden.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Noveller af samme FORFATTER