LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Hans©

Genre: Pigesex

Dato: 17.12.2006


Lene ville prøve pigesex

Denne historie er ikke selvoplevet, og den er derfor skrevet efter genfortælling af min kone Lene. Da hun fortalte mig historien, blev hun så liderlig, at jeg i min genfortælling bliver nødt til at berette, hvad vi oplevede samtidig med fortællingen.  På et tidspunkt havde jeg inviteret hende med på en erotisk weekend, hvor jeg samtidig havde inviteret en helt fremmed pige/kvinde til at deltage i en trekant. Charlotte hed hun, og den nævnte weekend forløb virkelig fint. Så fint, at min kone Lene ville prøve kun at være sammen med en pige. Jeg var til et to dages seminar i det firma jeg arbejder for, og Lene havde derfor aftalt med Charlotte, at de skulle hygge sig sammen. Lene havde været lidt nervøs ved at skulle fortælle mig om det, men efterhånden som hun kom længere ind i fortællingen fortog nervøsiteten sig, og hun lyste op og fortalte levende:
"Charlotte kom tidligt, og vi lavede mad sammen. En rigtig lækker fiskeret, hvor vi fik en flaske Chardonnay til - eller var det to? Vi var godt i stemning, og vi var nok lige liderlige begge to. Jeg havde frygtet, at jeg havde taget en for stor udfordring op, men jeg kunne mærke, at jeg var nødt til at gennemføre. Inden vi var færdige med at spise, sad jeg allerede og gned på min klitoris. Jeg må have stønnet højt, for Charlotte opdagede det, og spurgte, om vi ikke skulle tage en lille pause fra maden. Den var jeg med på, og vi lagde os ind og kælede for hinanden på stuegulvet".
Medens Lene fortalte, sad hun (ubevidst?) og gned mig i skridtet uden på bukserne, og hun kunne mærke, at min pik var blevet stor og stiv. "Jeg bliver helt liderlig igen", sagde hun og tog sit tøj af. Jeg kunne se, at safterne glinsede mellem hendes skamlæber. Jeg tog mit tøj af og satte mig i en stol, og hun satte sig ned over mig. Min pik gled ubesværet op i hendes varme våde fisse. Jeg klemte hendes struttende brystvorter, og stønnende gled hun op og ned på min pik. Hun red vildere og vildere og hun gispede orgasmen ud i stuen. Hun sundede sig lidt og fortsatte fortællingen: "Vi lagde os i en 69'er og slikkede hinanden. Jeg kom i en sød orgasme, og jeg kunne høre, at Charlotte ville komme inden længe, så jeg fortsatte med at slikke, og fingerkneppede hende, til orgasmen rullede igennem hende. Vi blev enige om lige at gøre middagen færdig, inden vi gik videre. Selv om maden var ved at være kold, spiste vi retten færdig og tømte flasken med de gyldne dråber. Vi ryddede ikke af, men skyndte os ind på sengen. Charlotte var helt oppe at køre, og hun ville have mig til at slikke igen. "Det er fantastisk liderligt, når du slikker og fingerknepper mig samtidigt" sagde hun, og jeg var lykkelig over, at hun roste mig sådan, så jeg lagde mig ned mellem hendes ben og slikkede igen hendes dejlige safter i mig. Jeg lod langfingeren køre rytmisk ind og ud af hendes varme fisse, og jeg er sikker på, at jeg ramte hendes G-punkt, da jeg bøjede den lidt. Hun skreg sin orgasme ud i soveværelset, og jeg tror aldrig jeg har oplevet så lang en orgasme. Hun blev ved og ved, og safterne drev ud af hende".
Lene var igen blevet liderlig, og hun bad mig om at finde hendes G-punkt. Hun stod af min pik og vi lagde os på gulvet, hvor jeg forsøgte at kopiere hendes fortælling. Inden min langfinger var helt oppe i hende stønnede hun allerede tungt. Jeg bøjede den lidt, og bevægede den frem og tilbage samtidig med, at jeg slikkede hendes klitoris. "Jaa, ja, åååh jeg kommer igen, ååååhhh", råbte hun ud i rummet, og jeg lod hende slikke min langfinger, så hun kunne smage sine egne safter. "Hold kæft, hvor er du lækker", sagde hun, "Nu skal du høre resten af historien":
"Charlotte havde medbragt flere dildoer, og hun tog en lang glat metallisk med vibrator og pressede op i min fisse. Hun havde også en tynd én, som hun fedtede ind i glidecreme og stak op i mit bageste hul. Hun bevægede begge dildoerne samtidig med at hun slikkede min klitoris, så jeg kom hurtigt igen. Hun er enormt lækker til at slikke fisse. Inden jeg så mig om, havde hun spændt et bælte om livet med en stor dildo på, og hun fortsatte med at kneppe mig med den. Det var helt liderligt at blive kneppet af hende, for hendes bryster gyngede samtidig helt vildt. Jeg kunne mærke, at hun også blev mere liderlig, og hun stønnede virkelig højt. Vi tog den store metalliske dildo og satte op i hende samtidig med at hun kneppede mig, så vi kom i en fantastisk orgasme sammen. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve igen".
Lene havde talt sig helt varm, og jeg kunne mærke, at hun bare ved at fortælle, var ved at komme, så jeg vendte hende om på ryggen og lod min pik glide op i hende igen. Jeg var ved at sprænges af liderlighed over hendes fortælling, og jeg kneppede hende i hurtige stød. Jeg måtte skrige min udløsning ud i stuen, og medens jeg sprøjtede min sperm op i hendes fisse, kom Lene igen i høje orgasmeskrig. Jeg fik hende til at love at gentage seancen en gang, hvor jeg kunne overvære det. Jeg går nu og glæder mig…

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Noveller af samme FORFATTER