LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Hans©

Genre: På job

Dato: 02.11.2008

Lise og Jonas - 3
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du finde dem HER

Resumé:
Kontormanden blev en dag konfronteret direkte fra den nye marketingsassistent at hun ønskede at have sex med ham. Hans ord om at være gift prellede af og de får hed sex. Han fortæller sin kone hvad der er sket og hun er fyr og flamme og en hektisk aften udspiller sig, men her stopper det så ikke for Lise har en kæreste...

Dagen efter, at Lene og jeg havde hygget os med Lise, spurgte Lene, om ikke en sød pige som Lise dog havde en fyr. ”Jo, en fyr på alder med hende selv - Jonas, men jeg har endnu ikke mødt ham”, svarede jeg, som sandt var. ”Det er mit næste ønske”, sagde Lene. ”Hvad”?, sagde jeg. ”Ja, at bolle med Jonas, når Lise slikker min fisse”. ”Det lyder spændende”, sagde jeg, ”men tror du dog…”? ”Ja”, svarede Lene, ”hvis vi ikke spørger, får vi det jo aldrig at vide. Så kan du måske filme det imens”. Jeg havde aldrig rigtigt fået snakket med Lise om, hvad hendes fyr sagde til hendes udskejelser. Jeg troede ikke, at han vidste noget om det. Efter et par dage spurgte jeg Lise om det, og hun svarede, at han da vidste stort set alt, også det vi havde lavet for et par dage siden. ”Han bliver helt liderlig, når jeg fortæller ham om det. Jeg er godt nok ikke sikker på, at han tror på det hele”, grinede hun. ”Du kan få ham til at tro på det”, sagde jeg, ”for min kone vil gerne elske med dig og ham. Tror du, at han vil det”? ”Ja, det er jeg helt sikker på, og hun kan godt glæde sig, for han har en pik, der er næsten lige så stor som din, og han kan flere gange om dagen”, svarede Lise, og fortsatte: ”Tror du, at det kan blive i dag, for jeg bliver så liderlig, når vi bare snakker om den slags”? Det var jeg helt sikker på kunne lade sig gøre, og jeg fortalte hende, at jeg gerne ville optage det på video. Lise ringede til Jonas, og hun vendte tilbage med positivt svar. Jeg ringede til Lene, så hun kunne være forberedt.

Den dag tog vi tidligt fri, og da vi kom hjem, var Jonas lige kommet. Lene havde allerede godt fat i skridtet på ham, og han var ved at krænge hendes bluse af. De smed tøjet alle tre, men for en sikkerheds skyld beholdt jeg mit på, selv om det allerede dunkede hårdt i pikken. Jeg fik videokameraet i gang, og Lene havde lagt sig midt på stuegulvet, hvor Jonas allerede var i gang med at slikke hendes fisse. Det var tydeligt, at han nød at afprøve en af de saftige sager, som Lise havde fortalt om. Lise sænkede sin fisse ned til Lenes mund, og Lene stak sin tunge op i hendes varme våde revne. Trak skamlæberne til side og slikkede med velbehag hendes safter i sig, medens hun stønnede i takt med at Jonas’s tunge bevægede sig rundt om hendes klitoris. ”Knep mig, Jonas, knep mig, knep mig, knep mig”, sagde Lene og fortsatte med at slikke Lises fissesafter i sig. Jonas løftede hendes ben op til sine skuldre og pressede sin pik langt op i Lenes velsmurte kusse. Jeg havde sat mikrofon på kameraet, og fokuserede lidt på Jonas’ piks glidende bevægelser. Der kom nogle små svup hver gang han kørte sin pik frem og tilbage. Lene stønnede om kap med Lise, og jeg flyttede fokus op til Lises glatte fisse. Man kunne tydeligt se det rykke i hende, hver gang Lenes tunge kørte hen over klitoris. Pludselig trykkede Lene en pegefinger lynhurtigt op i enden på Lise, og hun skreg sin første orgasme ud i stuen. Lene bad Lise om at vende sig om, så hun kunne slikke hendes fisse, mens Jonas kneppede hende. Jeg benyttede lejligheden til at tage mine bukser af, og min pik strittede lige ud i luften. ”Lån mig kameraet”, sagde Jonas, og han fokuserede på sin egen pik, der gled ind og ud af Lenes fisse, samtidig med at Lise slikkede hende. Det var min chance, og jeg rykkede hen bag Lise og pressede min pik ind i hendes fisse. Således kunne begge piger slikke og få pik samtidig. Jonas og jeg fandt en rytme, hvor vi samtidig rykkede tættere mod hinanden, når vores pikke gled i bund i pigernes fisser. Både Lene og Lise stønnede mere end højlydt, og de kom begge i et brag af en orgasme. Kort efter kom også Jonas og jeg til udløsning, og vi må have tænkt det samme, for da pikkene begyndte at sprøjte, lod vi hele ladningen gå i pigernes munde.

Vi tog en kort pause, hvor vi satte videokameraet til TV’et, så vi kunne se optagelserne. De var rigtig gode, og selv lyden var fantastisk. Jeg kunne se på pigerne, at de blev liderlige af at se sig selv blive slikket og få pik samtidig, og de begyndte igen at tage på hinanden. Min pik hang slapt ned, men Jonas var igen ved at være kampklar. ”Lad os prøve igen”, sagde Lene, ”jeg vil have mere af din pik, Jonas”.  Jonas og pigerne lagde sig som før, bare med den forskel, at jeg ikke deltog i akten, men med kameraet. De var hurtigt oppe i gear igen, og det første orgasmeskrig undslap Lene. Lise fulgte hurtigt efter. Medens kameraet optog løb jeg ind i soveværelset efter et par vibratorer, som jeg gav pigerne. De smilede og satte ”snurrebasserne” på hinandens klitoris. Det satte skub i smaskelydende og orgasmeskrigene, og inden længe fløde Lene og Lises orgasmer helt sammen. Lise måtte give op og klaskede helt sammen. Jonas brummede højt, og hans udløsning var igen på vej. Denne gang sprøjtede han hele ladningen dybt op i Lenes fisse. Noget af hans sperm kom med ud, når han trak sin pik lidt tilbage, men Lise var hurtig med tungen. Jonas pumpede og Lise slikkede samtidig med at Lene skreg sin sidste orgasme ud i stuen.

Sådan gik det til, at Lene også fik sig en ”kneppeven”, for ofte havde Jonas været på besøg, når jeg kom sent hjem fra ”arbejde”. Video’en ser vi stadig en gang imellem og gerne når enten Lise eller Jonas er på besøg. Somme tider er de på besøg samtidig, så selv om de ikke længere danner par, er de ikke kede af at ”udnytte” hinanden seksuelt.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Noveller af samme FORFATTER