LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Henrik©

Genre: Bizarre

Dato: 29.10.2002


Moster som barnepige 3
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du gøre det HER

Inge var dejlig afslappet, da hun nåede hjem med sine trusser i lommen på regnfrakken. Hun var rigtig glad og nød følelsen af, hvordan hendes kusse havde været fyldt fuldstændigt ud, og hun var nu sikker på, at ingen pik kunne være for stor en ”mundfuld” for hende.

Bulder, familiens Golden Retriever, kom hende glad i møde, men hun sendte den hen i kurven og satte sig henslængt i sofaen stadig i gummistøvler og opknappet regnfrakke. Hun var dejlig træt og faldt øjensynlig i søvn. Hun drømte, at hendes kusse blev slikket, hvilket gjorde hende meget varm og våd, hun spredt benene og bøjede lidt i knæene. Ih, hvor var det dejligt, hun var nu smaskliderlig og skubbede sit underliv frem imod den pragtfulde tunge og mund, der gav hende den dejlige lystfølelse i kussen.

Langsomt gik det op for hende at hun slet ikke drømte, men at hun virkelig blev slikket, og at det var forbandet dejligt. Det var bare hverken Aksel eller Torben – men Bulder, der havde fået færten af hendes dejlige fisse. Hun prøvede at skubbe hans hoved væk, men enten var han meget ulydig, eller mere sandsynligt - hendes skub for svagt, for Bulder fortsatte med at slikke hende i lange bløde slik, der startede så langt tilbage, at han slikkede hendes røvhul og gled op mellem skamlæberne og ramte hende klit, det føltes så dejligt, at hun bestemt ikke havde lyst til at slippe de dejlige følelser, der gennemstrømmede hende. 

Hvor længe Bulder havde været i gang, vidste hun ikke men, at det var meget dejligt og frækt på én gang, var hun ikke i tvivl om, og helt automatisk trak hun op i regnfrakke og nederdel og skubbede sig frem på sofaen, så hendes underliv var foran sofakanten. Det betød, at hunden nu kunne gøre slikkene endnu længere og endnu dybere.

 Hun var tæt på en orgasme, og hun førte begge hænder ned til sin drivvåde kusse og trak skamlæberne vidt fra hinanden, så hendes elskovsknop var helt blottet og gjorde plads til den livlige, bløde og varme hundetunge. Hun følte, hvordan orgasmebølgen var på vej ind over hende. Med fingrene gned hun på knoppen i et hurtigere og hurtigere tempo. Det var som om Bulder forstod det, han slikkede også hurtigere og hurtigere, og så kom orgasmen som en på én gang var en blød, varm bølge, der strømmede gennem hele hendes krop samtidig med en lang række hårde hurtige bølger blandede sig til en elskovscocktail, der opslugte hende fuldstændigt.

Efter denne oplevelse gjorde hun huset lidt i stand, så det kunne se ordentligt ud, når Aksel kom hjem fra gymnasiet sidst på eftermiddagen.

Da Aksel kom fløjtende havde hun nået, hvad hun ville og havde været i bad. Hun var mæt af seksuelle oplevelser men… det var noget hun troede, for da Aksel gav hende et langt og frækt tungekys følt hun igen en dejlig varme i sin kusse og kunne ikke lade være med at gengælde det dejlige frække kys og langsomt steg hendes lystfølelser yderligere. Deres tunger flettede sig ind i hinanden og gik på opdagelse i den andens mund. og på forunderlig vis følte hun, at hun igen var på vej.

Men Inger var dog den første, der genvandt selvbeherskelsen og foreslog, at Aksel tog et bad og lavede lektier, så de ikke havde noget, der truede deres aften.

Igen havde Inger tryllet en flaske vin frem til aftenens bøffer. Hun forstod ikke sig selv. I over et år havde hun ikke haft sex og havde heller ikke savnet det i væsentlig grad, og nu havde denne unge knægt tændt hende i en sådan grad, så hun slet ikke kendte sig selv igen og hun tænkte på sexfantasier, som hun aldrig havde gjort før. 

Det fortalte hun Aksel, medens de spiste, og det gjorde ham lidt overrasket, men også stolt og frem for alt ekstra liderlig, hans pik var allerede næsten helt stiv i forventning om aftenens oplevelser.

Under opvasken lagde han en hånd på Ingers dejlige frække røv og blev klar over, at hun ikke havde trusser på. Det tændte ham sådan, at hans stive pik nu følte sig så indelukket, at han måtte lukke den ud, så det gjorde han og stillede sig bag Inger, løftede lidt op i hendes nederdel og lod pikken glide ind mellem hendes lår. Ingers åndedræt var tydeligvis påvirket af at mærke den unge liderlige pik, og hun lod opvask være opvask og vendte sig om og gik på hug og lod sin tunge kæle blidt for hans dejlige manddom. Hendes kusse var nu så våd og liderlig, at dagens seksuelle oplevelser nu gav hende ekstra lyster. Medens hun forsøgte at beholde hans stive dejlig pik i munden hele tiden klædte hun sig langsomt af. Snart lå de begge nøgne på sengen. Aksels fingre legede med hendes brystvorter, der snart var stive og spændte som små liderlige pikke.

”Kom nu vil jeg rigtig smage din dejlige frække pik”, sagde Inger og vente sig om og tog hans pikhoved i munden, medens hans tunge fandt hendes dejlig stive elskovsknop. Samtidig med at hun slikkede pikken, lod hun en finger lege med pikroden helt oppe ved røvhullet. Det gjorde ham ekstremt liderlig, og da hun lod en finger presse let på hans røvhul, var det bare så lækkert, og han lod tungen gå på opdagelse og lod den køre rundt om hendes røvhul. Hun reagerede omgående ved at presse sig imod hans bevægelser, og snart kørte han tungespidsen ind i hendes snævre levende hul.

”Oh, det er så dejligt, du må godt køre en finger ind,” stønnede hun. Han gjorde fingeren våd i hendes kussesaft og lod den langsomt glide ind i hendes bageste hul. Hun var nu så liderlig, at hun var lige ved at komme.

Pludselig lod hun hans pik glide ud af munden og vendte sig om så hun lå på alle fire, og med en hænderne trak hun ballerne fra hinanden, så hendes våde bageste nu åbnede sig lidt. ”Kom, Aksel knep mig nu med din dejlig liderlige pik, lad mig mærke den rigtig dejligt!” fik hun fremstønnet. Men Aksel behøvede ingen instruktion. Han førte hurtigt pikhovedet, der var fyldt af Ingers spyt til den nye indgang, og langsomt gled hovedet ind i den snævre varme bagkusse. Inger pressede sig bagud, og snart var pikken næsten i bund. Aksel følte, hvordan pikken blev omsluttet af hendes lukkemuskel, og hans liderlighed var overvældende. Han begyndte på langsomme kneppebevægelser og mærkede, at hans orgasme var lige ved at komme. Inger stønnede: ”Ja, kom nu. Aksel, knep mig i røven med din skønne stive pik, ja, knep mig hårdt!, ja, ja, jaa!!” næsten skreg hun samtidig med at hun selv lavede hurtige kneppe bevægelser. Aksel øgede tempoet og mærkede, hvordan hans orgasme løb ned gennem rygraden, fyldte han nosser og samlede sig og sendte kaskader af sæd ind i Inger, der samtidigt kom i en heftig udløsning, hvis rytme lukkemusklen tydeligt signalerede med dejlig klem om hans pik og sugede al kraft ud af ham.

Og da de lidt efter lå i en hed omfavnelse og Inger hviskede:” Du er den dejligste elsker, jeg nogensinde har haft!” Kunne han ikke forestille sig nogen skønnere situation.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER