LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Henrik©

Genre: par/par/1 ekstra

Dato: 13.11.2002


Moster som barnepige 4
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du gøre det HER

Den følgende lørdag skulle Aksel på en tur med idrætsforeningen, så hans kammerat Jonas kom med ham hjem fredag eftermiddag fra gymnasiet, Jonas var en del højere end Aksel, lyshåret og så rigtig godt ud og virkede ret moden af sin alder.

Jonas far ville komme lørdag morgen og bringe dem til idrætsklubben, hvorfra turen startede.

Inger lavede en lækker pastaret til dem og serverede dertil en italiensk rødvin. Snakken gik livligt, og efter middagen, da drengene havde hjulpet med opvasken, blev der tændt for fjernsynet, men programmerne var ikke særlig interessante. Aksel spurgte Jonas, om han havde den videofilm med, han havde lovet. Det havde han, og Aksel foreslog, at de gik ind på hans værelse og så den.

Inger foreslog, at de alle tre så den sammen her i stuen, for her var det bedste TV og den største skærm. Drengene kiggede på hinanden og blev lidt røde i ansigtet. ”Hvad er der galt?” spurgte Inger. Og så kom det efterhånden frem at det var en ”lidt fræk” film!

”Det gør ikke noget for min skyld”, sagde Inger, ” jeg er aldrig tidligere blevet inviteret af  to nydelige mænd til at se frække film, så det kunne da være helt spændende at se sådan en film, sammen med et par attraktive unge mænd som jer. Nu henter jeg en flaske vin mere, og så kan I jo gøre filmen klar – hvis I altså tør se den sammen med en gammel kone som mig”!!!

Drengen blev enige om, at de godt turde. Jonas syntes at Aksels moster var en dejlig kvinde og særdeles attraktiv af en moden dame at være. Aksel syntes jo af gode grunde det samme, og da Inger lidt efter kom ind med vinen og havde skiftet fra cowboybukser til en kort nederdel, var hun bestemt ikke blevet mindre lækker og der var allerede lidt uro i de ædlere dele hos begge drengene.

Inger foreslog at de satte sig i sofaen alle tre og foreslog at ”dyden” sad i midten. Det betød, at de alle tre forsøgte at få midterpladsen, og de to drenge forsøgte at hindre Inger i at indtage dydens

plads. Jonas tog om hende bagfra og ville flytte hende, hans hånd strejfede hendes ene bryst, og han følte, at hun sitrede lidt, hans pik var stiv, hvilket ikke kunne skjules og da han ville løfte hende kom hans stive pik til at ligge mellem hendes baller, og han var sikker på, at hun kunne mærke den. Han blev lidt flov over det og  slap hende, nu  var det kun Aksel og Inger, der kæmpede om pladsen. Jonas syntes nok Aksels hænder kredsede meget om Ingers bryster og baller, og Ingers hånd strejfede et par gange hans skridt. Hvad mon det betød? Havde de noget sammen? Det havde Aksel da ikke sagt noget om!!

Men naturligvis kom ”dyden” i midten, og da vinen var skænket startede Aksel pornofilmen, for det var det naturligvis – en film Jonas havde lejet efter aftale med Aksel. Den  startede med en neger, der nærmest blev forført af en lidt ældre hvid kvinde, og snart var de i gang med  en 69-er og da hans store sorte pik gled ind i kussen kunne Inger ikke holde en svag stønnen tilbage. Det var ret liderligt og stuens pikke stod stive og strunke i bukserne, og samtidig var Ingers kusse ret fugtig. Der var flere forskellige scener der alle  var meget ophidsende. Men nu kom der en kvinde og to lidt yngre mænd på lærredet, de tog plads i en sofa, hvor den ene slikkede kvindens fisse medens kvinden grådigt tog den andens pik i munden. Inger kunne ikke holde endnu en svag stønnen tilbage, og hendes hænder lagde sig på lårene af hendes to liderlige unge mænd. De rykkede nærmere og snart lå Aksels hånd på hendes bryst, medens Jonas havde en hånd på vej op i trusserne.  

Nu mistede de alle tre interessen for filmen og var fuldt optaget af virkeligheden. Inger spredte benene og lagde dem op på sofabordet, og da Jonas trak hendes trusser nedad, løftede hun straks bagen, så de gled ned. Aksel lænede sig op ad hende og slikkede hendes brystvorte, der smuttede under hans tunge. Jonas lagde sig på knæ og hans tunge fandt ind mellem hendes drivvåde skamlæber, søgte op ad til hendes stive følsomme lystknop. Inger stønnede af vellyst, og hendes første orgasme var på vej. ”Oh, ja Jonas, slik mig rigtig hårdt der, det er så skønt. Kom med din pik Aksel, jeg vil smage den.”  Og  hun fik, hvad hun  bad om og snart følte de unge, hvordan hun spændte i kroppen, da hun kom i en hurtig og heftig orgasme. ”Kom, lad os forlade filmen og gå i seng, jeg har lyst til at føle jeres nøgne kroppe mod min, stønnede hun”!

Da de kort efter alle tre lå nøgne i sengen fandt Ingers mund hurtigt Jonas pik og lod først tungen spille omkring det spændte hoved, Aksels tunge spillede til gengæld på hendes stive klitoris, der slog smut under tungen, det vidste han, gjorde hende helt vild. Inger nød begge dele - mest dog den store pik, hun havde i munden. Pludseligt stønnede hun: ”Kom, nu vil jeg sutte på begge pikke på én gang!”  Og et øjeblik senere sad hun på knæ, og med hænderne samlede hun pikkene og forsøgte at gabe over begge på en gang. Jonas og Aksel syntes det var det frækkeste, de nogensinde havde oplevet, og udløsningen var på vej. Pludseligt rev Jonas sig løs og medens hun endnu sad på knæ med Aksels pik i munden placerede Jonas sig bag hende og førte sin store pik op i hendes koghede og drivende våde kusse. Inger suttede helt vildt på Aksels sprængklare pik medens Jonas i hurtige kneppebevægelser bundkneppede hende, og nu kom hans pik sprøjtende op i hendes kusse, og den følelse var det, der skulle til for at udløse hendes orgasme, der forstærkedes af at Aksels sæd sprøjtede ind i hendes mund, så det drev ud af mundvigene.

Efter denne dejlige oplevelse sendte Inger sine to elskere ind til dem selv, for hun ville gerne nyde sin dejlige udmattelse, og de skulle jo være klar næste morgen, som hun sagde.

Efter morgenmaden den følgende morgen pakkede de unge deres kluns og var klar til at blive hentet af Jonas far. Præcis til aftalt tid blev der banket på døren, Inger lukkede op og kiggede op i ansigtet på Torben!! Da han ikke gav sig til kende, gjorde hun det heller ikke. Men da hun spurgte, om han havde tid til en kop kaffe, svarede han med et glimt i øjet:” Nej, desværre – ikke nu!"

Da de var kørt var Inger helt blød i knæene, hun tænkte med glæde og lyst på hendes møde med Torben tidligere på ugen. Hun gik i bad, for det svar, han havde givet, kunne måske betyde, at han ville have ”kaffe” senere?? Efter badet gik hun rundt i sin kimono og ryddede op i huset.

Pludselig gik døren op og ind trådte Torben. ”Ja, jeg fik sådan en lyst til at smage din kaffe”, sagde han idet han gav hende et ordentlig knus. Hans hænder søgte ind under kimonoen og lagde sig om hendes baller. Inger kunne mærke hans stor pik gennem stoffet, og hendes kusse begyndte allerede at koge. Hendes hånd fandt lynlåsen i hans gylp, og snart var den inde og lagde sig om hans enorme pik, der endnu ikke var rigtig hård, så hun fik den ud i de fri. Hun knælede ned og slikkede hans pik hoved og nød, hvordan lysten kom op i pikken, der voksede og blev stivere og stivere. 

Pludseligt trak Torben hende op og sagde i en tone, der ikke indbød til modsigelse: Gå ud og lås døren, og tag de røde gummistøvler på, du havde på ved vores første møde.

Inger gjorde som han sagde, og da hun kom ind iført kimono og røde gummistøvler havde Torben  smidt tøjet og hans enorme pik stod vandret ud i luften. ”Nej, hvor er din pik flot. Jeg havde ikke turdet håbe at få den at se igen”, sagde Inger idet hun satte sig på hug og lod tungespidsen dans om det flotte hoved. Torben nød både synet og den dejlige følelse af tungespidsen. Kort efter lod Inger pikken glide ind i munden, det vil sige det, der kunne være der. Med spyt gjorde hun den rigtig våd og glinsende. Snart blev det for meget for Torben at se passivt på. Han løftede Inger op på spisestuebordet, så hun sad med kussen helt ude ved kanten, han bukkede sig ned, og nu var det hans tunge, der gik på opdagelse i Ingers hede, våde kusse. Inger var så liderlig, at hendes udløsning var på vej, og da Torben rejste sig op og førte sit pikhoved ind i hendes sultne kusse vældede orgasmen gennem hendes krop og mundede ud i liderlige , rytmiske sammentrækninger skedevæggen, medens hun omsluttede hans lænd med sine røde gummistøvler.

Torben lagde en hånd på hver af hendes baller og medens pikken gled længere ind bar han Inger gennem stuen og ind i soveværelset. Her lagde han sig på ryggen og sagde: ”Rid mig , rid min stive pik din dejlige liderlige kvinde!”

Inger sad nu over den enorme pik, med det halve af den i sin kusse. Hun følte hvordan den fyldte hendes kusse ud, det var på én gang en pragtfuld fornemmelse og samtidig lidt skræmmende, for endnu manglede der mindst 10 cm, før den var i bund. Langsomt sænkede hun sig ned over den og følte, hvordan kussen slugte denne dejlige glædesstang. Hun lavede kneppebevægelser og hver gang pikken gled ind, lod hun den glide et lille stykke længere ind. Det var så enormt dejligt, at hun igen var på vej med en orgasme, og da pikken var i bund, begyndte hun på lange bevægelser med hovedet næsten ude og derefter helt i bund og efter få bevægelser strømmede der en fantastisk lykkefølelse gennem hele hendes krop og mundede ud i kraftige sammentrækninger af kussen om Torbens skønne store pik.  Efter denne skønne oplevelse lagde hun sig ned på Torben, hvis pik stadig stiv og strunk fyldte hendes kusse.

Da hun havde slappet af nogle minutter sagde Torben: ”Kom så op på knæ din frække tøs for nu vil jeg kneppe dig, som du aldrig før er blevet kneppet!”

Inger adlød straks men tænkte på, at det kun var få timer siden at Torbens søn havde kneppet hende bagfra. Men på en eller anden måde var det både liderligt og pikant at tænke på.

Torben trådte ind mellem hendes gummistøvler og pressede med en hurtig bevægelse sin pik helt i bund. Og nu begyndte han at råkneppe hende først med lange bevægelser og derefter i små bevægelser med pikken helt i bund. Inger følte hvordan pikken blev stivere og stivere – han måtte være tæt på at sprøjte. Hun lavede selv kneppebevægelser og stønnede helt vildt og lige før pikken sprøjtede fik hun endnu en udløsning og nød pikkens vilde bevægelser i sit hede skød. Hun nærmest skreg: ”Ja, sprøjt din sperm op i min kusse, nej, hvor er det dejligt! Oh, ja, knep mig lad din store dejlige pik sprøjte langt op i mig.”

Hendes stønnen og skrigen, hendes støvler, hendes vildskab gjorde, at Torben nu ikke kunne holde sin udløsning tilbage mere. En pragtfuld  altopslugende skøn følelse, der startede oppe i nakken rislede ned gennem ryggen og samlede sig i nosser og pik pumpede sæden langt op i Ingers hede kusse. 

Efter en afslapningsperiode nød de deres kaffe inden de for sidste gang tog afsked med hinanden og Inger kunne begynde forberedelserne til at afslutte sit barnepigejob, som havde været mere begivenhedsrigt end hun havde kunnet drømme om.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER