LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Jack69©

Genre: mand/mand

30.10.2011

MC-tour, del 1

10.000... 9.500… 9.000… 8.000… 7.500 RPM og afstanden mellem standerne i midterrabatten på motorvejen begyndte igen at virke normale. Nålen gled efterhånden ned mod en bødestørrelse, der var til at betale. Det blå skilt der adviserede rastepladsen dukkede op. Min tommelfinger knipsede på afviserkontakten og jeg lod farten løbe af mens jeg arbejdede mig ned gennem gearene.
Den bløde buldren fra motoren lød som musik i mine ører, og mens jeg begyndte at bremse, kunne jeg se at adskillige ansigter blev drejet. Et par drenge pegede ivrigt over mod mig, mens jeg trillede ind til siden. Det var en blandet forsamling, og det var da også kun fordi, jeg var bevidst om pladsens status, at jeg bemærkede at de fleste var mænd. Jeg løsnede spændet og tog hjelmen af og nød den friske brise gennem håret. Eller hvad der ellers var tilbage. Jeg låste hjelmen fast og lynede jakken op, mens jeg strakte mig. Så slentrede jeg hen mod en ledig bænk, der stod i udkanten og satte mig.

Efter et par minutter hvor jeg nød stilheden, dukkede en skikkelse op.
- Må jeg sætte mig?
Jeg kikkede op. En fyr på ca. 30 stod ved siden af. - Værsgo. Det er et frit land.
- Lækker motorcykel du har. Har du kørt langt?
- Næh, ikke så slemt. Halvanden times tid vil jeg tro.
- Kender du stedet her. Jeg mener, kommer du her tit?
- Nej, det er første gang. Men jeg har hørt om det.
- Så du ved godt, hvad der foregår?
- Skær det lige ud i pap for mig. Helt præcist hvad tænker du på?
Han trak vejret dybt og kikkede nøje på mig. Så slap han luften ud i en pust. - Det jeg mener, er, at det her er et mødested for mænd.
- Du mener altså at hvis man har lyst, kan man få sig et knald?
Han grinede befriet et kort øjeblik, men pludselig lyste bekymringen ud ad hans øjne. - Ja netop. Du bliver forhåbentlig ikke sur?
- Hvorfor fanden tror du jeg stoppede her, grinede jeg.
Han virkede virkelig lettet nu. Det var tydeligt, at han ikke havde været sikker på udfaldet af vores samtale.
- Bare rolig, sagde jeg. Jeg stikker dig ikke en knytnæve, men måske noget der er lige så hårdt.
- Det ville jeg sætte pris på. Og måske kan jeg gøre gengæld?
- Who knows? Jeg kikkede frækt på ham.
- Jeg hedder Poul. Han rakte hånden frem.
- Jack, svarede jeg og trykkede ham i hånden.
- Gift? spurgte han.
- Ja, og du?
- På 10. år.
Hans alder snød mig. Han måtte være i midten af de 30 hvis han allerede havde været gift så længe.
- Ved konen noget?
- Nej, Jeg prøvede at fortælle hende det, men det faldt slet ikke i god jord, svarede jeg. Din?
- Åh jo. Hun ved det. Hun kan endda lide det. Vi har endda i flere tilfælde nydt det sammen.
Jeg troede ikke mine egne øren. Det lød som et eventyr historie. Dejligt, men stadig kun et eventyr der ikke eksisterede i virkeligheden. Tanken gav mig visse associationer og jeg mærkede det strammede i skridtet.
- Det lyder sgu næsten for godt. Virkelig sandt?
- På spejderære. Jeg ved godt, jeg er verdens heldigste mand. Og jeg nyder det skam også i fulde drag, kan jeg fortælle dig.
- Ellers var du sgu da også en slem idiot, grinede jeg.
- Men det er jeg ikke. Men jeg benytter mig af, at hun også elsker det. Hvad med dig selv?
Jeg tøvede lidt. - Jeg er ikke til børn eller bæ. Men bortset fra det så er jeg med på den værste.
- Virkelig? Det lyder sgu fint. Men hvad er du selv, passiv eller aktiv?
- Begge dele. Mest passiv tror jeg, men jeg giver og modtager da af et godt hjerte.
- Betyder det, det jeg tror? grinede han.
- Tjah. Jeg ved jo ikke hvad du tror. Men hvis du gerne vil have en stor stiv pik boret i hver ende, er jeg leveringsklar. Og hvis du vil have suttet den af er jeg med på den. Men kys og kram er ikke lige mig.
- For fanden mand. Jeg står jo ligefrem og får ståpik, lo Poul. - Jeg har parkeret herovre. Poul rejste sig og pegede på en kassevogn der var ombygget til en slags campingbus. - Den er ikke lige så lækker som din MC. Men den har nogen fordele. Man kan lave mange sjove ting indeni den. Kommer du med?
Jeg rejste mig. - Bare vis vej.

Poul lukkede døren efter os. Så trak han forhænget der adskilte førerkabine med resten af bilen for. Han havde parkeret så
det nu kun var eet vinduet der vendte ud mod pladsen.

Han gned sig i skridtet og jeg lagde mærke til at bulen var vokset betydeligt. Mine egne bukser var også begyndt at stramme.
- Må jeg?
Jeg nikkede.
Poul knælede ned og gned på min bule. Langsomt trak han lynlåsen ned og lirket min pik fri. Den var allerede vokset en del, da han begyndte at gnide den blidt. Han lirkede knappen fri og trak mine bukser ned. Så åbnede han munden og slugte min stang.
- Uhm ja. Smag min pik.
- Jeg vil have den langt ned i halsen. Mærke din liderlige kæp vokse i munden på mig.

De næste 10 minutters tid nød jeg hans tunge og mund, der omsluttede min pik. Jeg begyndte at støde blidt frem og tilbage og kneppede hans hals, mens han stønnede så godt han kunne. Det var tydeligt, at det var noget han nød. Samtidig havde han fået listet sin egen pik fri og sad og spillede den imens.
Poul åbnede munden og min pik svuppede ud. - Hvad siger du til at give mig en tur?
Jeg fik drejet ham rundt så han sad på bænken foran mig. Ivrigt lænede jeg mig frem og lod hans stive stang glide ind i munden på mig. Jeg lod tungen spille rundt om det opsvulmede pikhoved og han stønnede højt.
- Åh jahhh, mere, lækkert, bliv ved.
Jeg kærtegnede hans nosser, mens jeg suttede løs på hans jernstang. Jeg kunne smage, hvordan saften fra spidsen af hans pik flød mere og mere frit, mens han blev endnu mere liderlig. Langsomt satte jeg tempoet lidt i vejret, og efter nogle minutter pressede jeg mig frem mod ham, så jeg kunne mærke spidsen af pikhovedet presse sig langt ind i min hals.

Efter få sekunder lagde han hænderne på mit hoved og rev sig bagud.
- Uhnngg nnnej vent. For fanden det var tæt på, gispede han. Hans pik stod og vippede faretruende lige foran min mund og jeg lod tunge glide op langs undersiden af skaftet.
- Hvad siger du til at tage hjem til mig - til os, rettede han.
- Det lyder da lækkert, men hvad med din kone?
- Lotte? Jeg ringer lige til hende. Poul fandt sin mobiltelefon frem og ringede op. Imens fortsatte jeg med at lege med hans pik.
- Hej, det er mig. Hvad siger du til lidt selskab, lidt frækt selskab vel at mærke? Han tav et øjeblik. - Nej. Jeg har mødt en lækker fyr. Jack hedder han. Nogenlunde på min størrelse. Ja også pikken… mener jeg.
Han stønnede lidt og vred sig, da jeg slugte ham igen.
- Nej, sagde han i telefonen. - Det er bare fordi Jack sidder og sutter pik på mig lige nu. Om det er godt? Ja for fanden. Jeg er ved at komme. Han tav lidt og kikkede så ned på mig. - Lotte spørger, om du ikke kunne vise hende, hvad det er du gør ved min pik. Så kan hun måske gøre det ved din?
- Bare vis vej.
- Ok, Lotte, vi er på vej, hvis vi ellers kan få stoppet pikken ind i bukserne igen. Jack kører motorcykel, så den skal sikkert ind i læ imens. Vi er hjemme om 15-20 minutter. Så bliv nu ikke kold, imens du venter, vel skat? Han trykkede på knappen og afbrød forbindelsen.
- Eller vil du lige give mig en påfyldning først? spurgte han.
- Nej, man må aldrig lade en dame vente. Og for øvrigt lader det til at hun jo ville nyde synet af det. Og så må vi jo ikke snyde hende, vel?

Vi fik ordnet påklædningen, og snart efter forlod vi pladsen, med mig liggende bagved bilen. Det varede som ventet kun et kvarters tid, før vi drejede ind i foran deres hus, som lå lidt ude på landet. Dejligt vinkelhus med en lukket gårdhave på siden, der vendte væk fra vejen.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER