LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Jack69©

Genre: mand/mand

30.10.2011

MC-tour, del 2
Har du ikke læst afsnit 1 kan du læse den HER

Resumé:
Jack og Poul har mødt hinanden på en p-plads der er kendt som et sted mænd møder hinanden med sex for øje og det ender med at Poul inviterer Jack med hjem til konen, der tænder på at se to mænd sammen og selv lege med. Lad os tage med dem hjem, og se hvad som sker…

Vi parkerede, og Poul bød mig indenfor, hvor vi blev modtaget af hans kone. En kortklippet lidt drenget udseende kvinde på nogenlunde vores alder. Knap så høj. Til gengæld havde hun et frækt glimt i øjet, da hun slog armene om mig og gav mig et knus. Hun havde et kort skørt på, sko og en meget gennemsigtig bluse, der afslørede at hun ikke havde BH på.
- Velkommen til. Vil du have noget at drikke? Eller har Poul måske allerede givet dig noget at drikke? Hun blinkede sigende.
- Nej. Han har endnu ikke slukket min tørst. Så lidt kunne jeg godt drikke.
- Så! Pas på hvad du siger. Hun får nogle gange nogle MEGET sjofle ideer.
- Jeg mente nu en øl eller vand, dit fjols.
- Man ved jo aldrig, grinede Poul. Han tog min hånd og stak den ind under skørtet. Hun havde heller ikke trusser på, så mine fingre mødte først hendes brandvarme hud og derefter et par pjaskvåde skamlæber. Hende klit næsten sprang frem mod mine fingre og jeg lod dem glide blidt hen over den.
Lotte stønnede og bed sig i læben. - I sataner. Jeg har siddet og tænkt på hvad du foretog dig. Og bagefter ventet på jer og kunne ikke lade være med at tænke på det.
- Har du kun tænkt, skat?
- Ok ok, måske også leget lidt. Så NU vil jeg se jer to drenge lege med hinandens. Så smid tøjet begge to.
Lidt akavet begyndte vi begge at løsne bæltet, smøge trøjer og bluser af og smed strømper og bukser, indtil vi begge stod lige så nøgne som da vi blev født. Pouls pik strittede allerede. Lotte trådte hen til os og greb fat om hver af vores stænger og begyndte at spille dem lidt af. Min egen pik reagerede ret hurtigt, og hun kikkede lystent på os.
- Nåhh drenge, hold jer ikke tilbage, men lad mig se noget frækt.
Lotte gik lidt baglæns, til hun nåede en stor lænestol, som hun satte sig ned i. Hun lænede sig tilbage og betragtede os med store mørke og tågede øjne.
Uden at sige noget knælede jeg ned foran Poul. Han greb fat om sin pik og gned den mod mig ansigt, indtil jeg fangede den med munden. Langsomt lod jeg den glide længere og længere ind i munden, mens jeg kikkede Lotte i øjnene. Jeg slap den løs og slikkede med store bevægelser langs skaftet af den.
- Uhmm ja, se skat, er det godt at se min store pik blive slikket af en varm tunge.
- Jahh, drej dig lidt så jeg bedre kan se. Sådan ja. Spil den lidt af, Jack. Gnid den så saften rigtig kommer frem.
Jeg skævede over mod hende, mens jeg lukkede hånden om den varme tykke pik og gned op og ned på den. Lottes ene hånd gled ind under skørtet.
- Så du! Spred benene så vi kan se din dejlige kusse. Sådan ja. Træk så skamlæberne fra hinanden, så vi kan se hvor våd du er. Gnid din klit!
Lotte adlød uden tøven, og snart stønnede hun lige så højt som Poul. Jeg havde igen slugt hans pik, og var begyndt at køre den længere og længere ind i munden, for hver gang jeg bevægede mig. Jeg kunne mærke det begyndte at rykke i den hårde stav, der var begravet i min mund, og vidste han var ved at miste kontrollen. Så lagde han hænderne på min skulder og pressede mig bagover.
Jeg lagde mig på ryggen, og Poul knælede ned og tog min pik i munden, det var virkelig dejligt. Mens han suttede, så jeg følte jeg snart skulle eksplodere, vendte han sig om, så jeg kunne få hans pik i munden samtidig. Vi lå nu i en 69’er med hver sin pik i munden, mens Lotte sad i stolen ved siden af og havde travlt med at gnide sin fisse. Han spredte mine ben, og med en kriblen i kroppen mærkede jeg, hvordan jeg følte mig total åben og blottet for alt, hvad han ville finde på. Han lod tungen glide ned over mine nosser, hele vejen ned - og lod tungespidsen lege med mit røvhul. Fornemmelsen var ubeskrivelig, og jeg snappede efter vejret og lå bare og nød fornemmelsen. For hver gang han pressede tungen mod mit hul, løb der frydefulde isninger gennem min rygrad.
Han løftede mine ben, så han bedre kunne komme til med tungen i min røv. Så mærkede jeg en finger presse på. Langsomt gled den ind, først var det mærkeligt, men efterhånden steg lysten igen. Poul stak en finger mere op og begyndte at køre fingrene ud og ind, langsomt udvidede mit hul sig. Snart pressede Poul endnu en finger ind og det summede i hele min krop. Jeg begyndte at støde pikken ind i munden på ham, mens jeg slugte ham så langt ind så spidsen, af hans pik udvidede min halsåbning, da den pressede sig mod min drøbel.
- Hvad med mig? Skal jeg slet ikke mærke en tunge, stønnede Lotte.
- Vil du have fornøjelsen?
- Gerne. Jeg elsker smagen af fisse, svarede jeg og kravlede hen og satte læberne mod Lottes drivvåde skød. Jeg suttede løs på hendes skamlæber mens jeg lod to fingre glide op i hende. Det var som at bore fingrene op i en bøtte med varm kagecreme. Jeg slikkede hendes stenhårde klit, og hun gik næsten i bro, mens hun pressede sig imod mine fingre.
- Slik mig. Slik min kusse. Drik min fissesaft mens Poul knepper dig. Han skal kneppe din røv med sin store liderlige pik.
- Ja, jeg skal blokke din røv ud med mit jern. Du skal blive røvpulet godt og grundigt. Du får den hele vejen op i dit stramme hul så du kan mærke den langt op i maven.
- Giv ham den nu. Skil hans balder og spid ham på din pik!
Lotte rystede næsten af liderlighed og huggede kussen mod min mund.
Poul rejste sig op og gned sin store pik. Så stillede han sig bagved mig og pressede sin pik mod mit røvhul, og nærmest af sig selv gled den ind. Et kort øjeblik jog en smerte gennem mig, mens han pressede den længere og længere op. Han begyndte så småt at kneppe min røv rytmisk. Samtidigt havde han godt fat om min pik. Da han var kommet helt i bund og kneppet et par minutter, føltes det, som om hele min røv trak sig sammen og jeg ikke længere havde kontrol over min krop. Næsten som af sig selv huggede min røv bagud mod den store pik. Snappede næsten efter den, for at få den boret helt i bund. Ville mærke hver millimeter af dens hårdhed fylde mig, spile mig ud så min ringmuskel strammedes til et jerngreb om den tykke pik. Det begyndte at rykke i den, og Pouls stønnen overdøvede næsten Lotte.
- For Satan, hvor er han stram. Det klemmer om min pik. Skønt. Uhmm jeg kan ikke vente meget længere. Jahh-stød-imod.
JA-Ja-Uhh-JAhhhh-Jeg-kommer-NUuuuuu Åraahhh.
Han huggede frem mod mig. Begravede sig dybt dybt i mig, mens han sendte pulserende strømme af varm sperm op i mig. Mindst 7-8 gange sendte hans pik sit liderlige indhold langt op i min stramme kanal, der blev fyldt grundigt op af hans saft.

Jeg ventede lidt, til han faldt til ro. Så lænede jeg mig frem så pikken gled ud af mig og rejste mig op. Jeg greb fat om Lottes hånd og trak hende op og stå. Jeg førte hende hen til sofaen og fik anbragt hende på knæ med røven bagud og armene på ryglænet.
- Så, min egen. Hvis din mand har glæde af min røv - så skal jeg have din i stedet. Hendes hul glinsede af spyt og kussesafter der var løbet ned mellem hendes balder.
- Ja, ja, knep mig i røven med din dejlige pik.
- Så skil dine balder ad. Sådan ja. Træk dem fra hinanden så jeg kan se dit hul. Kan du mærke min pik?
- Jahh, pres den ind, mere endnu. Av, av vent lidt. Den er så stor. Igen. Mere - kom så med den. ÅÅaahh jahh!
Langsomt forsvandt selve pikhovedet ind i hende. Ringmusklen lukkede sig lige bag kraven på pikhovedet og jeg pressede mig længere og dybere ind i hendes røv, indtil mine nosser daskede mod hendes våde skamlæber.
- Åh gud, hvor er det godt. Pul mig. Knep mig for fanden. Bor din store stærke pik op i røven på mig. Lotte gispede og stønnede, mens hun modtog mine stød.
- Kom her Poul, læg dig på knæ ved siden af mig, mens Jack røvpuler din liderlige kone. Lotte stødte ivrigt røven tilbage mod mig og jeg mærkede spidsen af min pik bore sig dybt dybt ind i hendes stramme kanal.
Mens Poul lagde sin på knæ ved siden af hende og kyssede hende i nakken, lod jeg en hånd glide ind under hende og mine fingre fandt vej frem til hendes klit, som jeg nulrede blidt indtil hun næsten skreg et Stop.
- Du skal også have den Skat. Nu er det din tur til at mærke en god stor pik bagi. Jack, træk dig ud og giv Poul din pik i stedet for. Lad ham mærke hvor stor og stiv din pik er.
Uendelig langsomt trak jeg mig ud af Lotte og stillede mig bag Poul. Lotte rejste sig lidt op, og lænede sig ind over ham, mens hun greb fat om hans balder og skilte dem ad, så hans runde let rødlige stjerneformede åbning lå totalt blottet for min pik. Den behøvede ikke opmuntring eller anden forsinkelse. Den var godt fedtet ind allerede, så jeg rettede spidsen mod åbningen og pressede på. Langsomt krængede hovedet hans ringmuskel fra hinanden og gled gennem forhindringen. Først forsvandt hovedet, og dernæst gled centimeter efter centimeter ind i ham, indtil vores nosser daskede mod hinanden, og han klynkede let under min gennemtrængning.
- Pul ham! Lotte gyngede ham let frem og tilbage så han blev presset mod mig. - Giv ham hele staven. Langt op i hans liderlige røv. Åhh, havde jeg haft en pik, skulle han have haft dem begge op på een gang. Han elsker at blive røvpulet. Knep ham! Hug den dybt op i hans hul. Han kan lide det. Mærk hvordan hans pik igen står!
Opildnet af både Pouls stønnen, hans stramme hul der omsluttede min pik, og Lottes liderlige hæse kommentarer, begyndte jeg at kneppe ham med lange stød. Samtidig havde jeg stadig fornemmelsen af, hvordan han havde udspilet mit eget hul med sin pik og kunne mærke, hvordan hans sæd og sperm løb ud af mig og ned langs benene på mig.
Lotte havde smidt sig på ryggen i sofaen og gned med den ene hånd Pouls pik, mens den anden hånds fingre gled frem og tilbage i hendes våde spalte og på hendes klit.
Det var utroligt så hurtigt han fik rejsning igen. Jeg selv er en halvtimes tid om det, men her var der næsten kun gået den halve tid.
- Uhngg. Min kusse er så våd. Hun stønnede og lod et par fingre køre rundt på sine brystvorter, der strittede som store knopper. Hun slap Pouls pik og lod begge hænder kramme brysterne inden hun gned dem mod sit skød og op over maven, hvor de trak et langt vådt spor.
- Det ender med at vi må skylles af, stønnede hun og så på Poul med slørede øjne.
Poul nikkede og drejede hovedet mod mig og smilede til mig.
- Det hun mener er, at vi også holder meget af Golden Showers. Forstår du?
- Jah? svarende jeg og kikkede spørgende på dem begge.
- Så lad os lige holde en lille pause og få lidt at drikke. Eller det er måske ikke nødvendigt?
Jeg kunne mærke at min blære i hvert fald ikke var tom og rystede på hovedet.
- Er du frisk? Så kom med ud i badeværelset, svarede Lotte. Rejste sig og kikkede på os med et frækt blik inden hun svansede ud af stuen.
- Læg dig ned, kommanderede hun til Poul, der hurtigt fik pareret ordre. Så skrævede hun ind over hans ansigt og sænkede sig ned over ham. Det var åbenbart kun lige lidt forberedende øvelser, for nu fik han besked på at slikke hende. Samtidig rakte hun ud efter mig, og jeg stillede mig beredvilligt op foran hende med min strittende pik. Hun greb fat om den og begyndte at gnide heftigt på den. Jeg stønnede højt og måtte holde hendes hånd tilbage for at undgå at komme for hurtigt.
- Må han kneppe dig igen? spurgte hun og trykkede et kys mod mit pikhoved.
- Uhm, stønnede jeg. Hvordan havde du tænkt dig det?
- Sæt dig og rid på ham. Rid på hans store stive pik, mens han ligger under os begge to.
Langsomt sænkede jeg mig ned over ham til jeg sad på skødet af ham. Jeg kunne mærke hans tykke pik under mine balder. Jeg lænede mig tilbage og rettede benene ud, så jeg hvilede på hænderne og havde mine fødder på hver side af ham.
- Hæv dig lidt op, gispede Lotte og lænede sig frem mod mig.
Hendes hånd greb fat om Pouls pik, og hun rettede spidsen mod mit hul. Jeg var stadig lettere udspilet og våd af hans ladning og kunne uden problemer lade ham trænge op i mig igen. Jeg gyngede lidt frem og tilbage på mine hænder og fødder, og Lotte kommenterede ivrigt synet. Jeg trykkede mig helt ned over ham, og kunne mærke hans pik bore sig langt op i mig. Jeg kunne mærke spidsen af ham helt oppe i maven. Jeg klemte sammen om hans varme tykke stav, der spiddede mig og roterede med røven.
Det var tydeligt at Poul nød det, for han gispede og stønnede og holdt op med at slikke Lotte.
Hun rejste sig op og førte hænderne ned mod sit skød.
- Du er stadig sikker? spurgte hun og trak skamlæberne fra hinanden.
Jeg nikkede blot og betragtede hendes efterhånden mørkerøde åbning. Første kom et par dråber forsigtigt og alene frem i lyset, men i næste ny strømmede det ud af hende. Hun bevægede hofterne og lod strålen danse hen over Pouls mave og ansigt, før hun rettede dem mod mig og overskyllede min mave og min pik. Det var dejligt at mærke varmen mod huden.
- Giv selv los, gispede hun og kikkede sigende på mig.
Jeg lukkede øjnene og koncentrerede mig et øjeblik. Så slappede min blære også af. Jeg vrikkede lidt fra side til side, og min stråle overskyllede Poul mave og bryst. Det var tydeligt at de begge nød det, og det gjorde jeg sandelig også.
- Følg mig, lød det fra Lotte.
Hun bevægede sig lidt tilbage og lod vandet plaske ud over Pouls bryst og ansigt. Jeg greb fat om min pik og pressede. En lang stråle skød ud fra spidsen af min pik og jeg rettede hurtigt retning, så den blandede sig med Lottes, så vi i fællesskab sjaskede det i ansigtet på Poul.
Han stønnede og gispede og drejede ansigt fra side til side. Ikke for at undgå vores stråler, men for at mærke dem mest muligt. At han nød det var tydeligt. Om ikke andet så fordi jeg kunne mærke, hvordan han samtidig stødte sig så hårdt op i mig som muligt.
Jeg fandt hurtigt en rytme, så hver gang han gled ud, ramte jeg hans brystkasse og når han stødte i bund, ramte jeg hans ansigt.
Lotte var ligeledes ved at være helt overtændt, for hun lod nu blot strålen ramme frem og tilbage mellem os, så både Poul og jeg snart var lige drivvåde.
- JA-Ja-Uhh-JAhhhh-Jeg-kommer-NUuuuuu Åraahhh. Poul skreg næsten. - Jeg KOMMER! Han huggede hårdt op i mig, og i næste øjeblik modtog jeg for anden gang den dag hans liderlige sprøjt langt oppe i mit hul.
Lotte lagde sig på knæ ved siden af mig og rystede skuldrene så hendes bryster gyngede indbydende fra side til side.
- Spil din pik af. Gnid den så den sprøjter ud over mine bryster. Jeg vil se når du kommer!
Jeg rejste mig langsomt op. Pouls pik gled ud af mig, tæt fulgt at den strøm af sæd og sperm han lige havde sendt op i mig. Det løb ud over hans mave, da jeg rejste mig og drejede mig rundt så jeg stod foran Lotte. Hendes ene hånd var nede mellem hendes lår, og hun gned tydeligvis sin klit.
Jeg kunne mærke, at det kun var et spørgsmål om få sekunder, før jeg selv ville komme og greb stramt om min pik. Jeg gned frem og tilbage, og hovedet svulmede endnu mere op. Jeg mærkede Poul bevæge sig ved siden af mig, og pludselig lod han et par fingre glide op mellem mine baller og fortsætte fuldstændigt frit ind i mit spermfyldte hul. Det var det sidste skub der skulle til, og i næste øjeblik kom jeg.
Spermen fossede ud af pikken, som jeg holdt stramt om med begge hænder. Lotte rettede sig op og nød hvordan den varme saft sprøjtede ud over hendes ansigt og hals. Det ene sprøjt efter det andet skød ud af mit pik.
Med højre underarm pressede hun sine fyldige bryster mod hinanden, for at spermen, som løb ned af hendes hals, kunne samle sig til en lille sø i det bløde dyb mellem hendes bryster. Med den venstre dyppede hun et par fingre i søen, spredte sine ben en anelse, og gned spermen ind mellem sine i forvejen våde skamlæber. Hun brugte nu sine fingre og hånd som en skraber og fjernede sæden fra sit kønne ansigt. Hun tørrede hånden af i sit skød, smilede saligt og kikkede på Poul, mens hun slikkede sine fingre rene.
- Så Jack. Vil du få Poul til at gøre mig ren?
Jeg nikkede bekræftende, tog fat i armen på Poul og skubbede ham rundt, så han lå foran Lotte, der havde sat sig ned og lænede sig tilbage på armene. Så lagde jeg hånden fast om nakken på ham og pressede hans ansigt ned mod Lottes bryster, der glinsede af alt det våde.
- Så er det tid at rydde lidt op efter gæsterne, sagde jeg og sikrede mig, at han fik det hele med.
Jeg trykkede ham efterhånden længere og længere ned mod gulvet. - Og så er der lige lidt fisse, der skal slikkes rent også, mindede jeg ham om. Lotte lagde nakken tilbage og nød at mærke hans tunge i sin kusse. Bevægelsen fik en lille djævel i mig til at røre på sig og jeg skrævede ind over hende mens jeg tog et fast tag i håret på hende. - Åbn munden kælling, sagde jeg og greb om min pik, der stadig var halvstiv og rettede den mod hendes ansigt. Jeg pressede på, og i næste øjeblik pissede jeg hende direkte ind i hendes åbne mund. Jeg lod strålen vippe rundt i ansigtet på hende, mens jeg styrede hendes hoved med et fast tag i håret. Det var mega frækt at se, hvordan hun blev plaskvåd over det hele, mens det løb ned ad hendes hals, bryster og mave.
Poul slikkede lystig videre og smaskede og slubrede, men blev efterhånden overdøvet af Lottes stønnen og jamren. - Ååhhhooohh jjaaaahhh - slik mig - blivvv veeed - jeg kommer -åååhhh mmmiihhaaa! Lotte rystede, vred og vendte sig mens orgasmen bredte sig gennem hende indtil hun til sidst sank forpustet sammen på gulvet.

Vi trængte alle sammen til en pause, før vi fik taget os sammen til en gang fællesbadning og optørring i badeværelset.

Da jeg et par timer senere trykkede på startknappen og klappede visiret ned, var det med en aftale om at vi snart skulle ses igen.
Og næste gang ville de også invitere et par andre badegæster med.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER