LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Jens K.©

Genre: Jul

Dato: 04.12.2017


Juleassistance i damemagasinet, del 1

Det var i slutningen af november, da min kone blev bedt om at tage nogle dages afløserassistance i en afdeling af et større dametøjsmagasin i Odense. Butikslederen var blevet syg og afløsningen skulle vise sig at blive noget længere end forventet. Dengang var det noget mere bøvlet at komme over bæltet, da hverken Storebæltsbroen eller tunnellen under bæltet var bygget dengang, så der gik megen tid med hver dag at tage frem og tilbage mellem Ringsted og Odense.
Efter nogle dage fik min kone da også tilbud om at overnatte hos en af sine nye kollegaer, Jytte, og hendes mand, Erik, når arbejdet i damemagasinet trak lidt længe ud efter lukketid på grund af den begyndende juletravlhed. Ja, det endte da også med, at min kone tog imod et tilbud om at flytte fast ind hos Jytte og Erik, så længe afløsningen kom til at stå på, og så kom hun kun hjem i weekenderne – det var nemlig dengang, man holdt weekend fra lørdag kl. 13 til mandag morgen, bortset fra den sidste weekend før jul, hvor der var åbent til kl. 21 alle dage i hele ugen. 

Første gang min kone var hjemme på weekend, fortalte hun temmelig begejstret om parret, hun var flyttet ind hos. Jytte var fem år yngre end min kone, som netop havde passeret de 30 år, og Erik var vistnok noget nær samme alder.
Det havde betaget min kone, at både Jytte og Erik var meget frie og fordomsfrie mennesker, deres holdninger og menneskesyn mindede meget om vores, og min kone fortalte også, at de havde et par venner i Vejle, som de havde et frit og afslappet forhold til. Jytte havde også afsløret lidt mere om, hvad deres frie forhold bestod i, og min kone havde måske også været  lidt for åbenmundet om vores forhold.
Dagen efter var hun lidt flov, fortalte hun, da hun var hjemme første gang, mens hun havde fornemmet, at Jytte var meget glad og afslappet over aftenens forløb.
- Der skete ikke noget, ud over at vi begge plaprede ud om vores lidt hemmelige liv, forsikrede hun. Erik havde ikke talt så meget, og han var vist nok mest interesseret i at kikke på, når Jytte og veninden fra Vejle legede med hinanden, havde min kone fået opfattelsen af.

Jeg spurgte også til, hvad min kone havde afsløret om vores forhold, og hun berettede nu efterhånden godt ophidset om, at hun havde fortalt om dengang vi i Roskilde var blevet vist frem af vores domina og ”tvunget” til sex i et fuldt oplyst gavlvindue, mens vi godt vidste at der sad et ældre ægtepar i værelset indenfor i bælgragende mørke og fulgte vores ”ydmygelse” på tæt hold,  f.eks. da jeg lå på en Marokko pude med skrævende ben og gabende belyst kusse, fortalte min kone – nu med tydelig ophidset stemme, og jeg vidste også godt, at der snart måtte komme et helt uundgåeligt spørgsmål.
- Hvis det bliver aktuelt, må jeg så godt lade Jytte og Erik lege frækt med mig? spurgte min kone så - næsten i det selv samme sekund, som jeg havde ventet det.
- Det bestemmer du fuldstændig selv, var mit første svar, men jeg fulgte hurtigt op med at sige, at jeg absolut mente, hun skulle spille med.
Jeg fortalte også min kone, at jeg var blevet voldsom ophidset af vores snak, og at blev nødt til snart at skulle lege med hende, og så sagde jeg også lidt bestemt, at jeg som eneste krav til at give hende lov til at lade Jytte og Erik brug hende, ville forlange en meget udførlig redegørelse, hvad de havde gjort ved hende – hvis det altså overhovedet blev til noget.
- Det gør det helt bestemt, svarede min kone, for Jytte har flere gange fortalt mig, at hendes mand er helt vild med at se på, når Lissie (hendes veninde fra Vejle) og hun næsten optræder for de to mænd. Erik går helt amok, nar han ser, hvordan hun tager sig af Lissies ret fyldige patter – og Lissie elsker, når hun gør det, har hun fortalt mig.
Min kone fortalte mig også, at det var Jytte, der var begyndt med det frække sprog, og hun havde fortalt min kone, at hun aldrig ville kunne finde på at sige ”tissekone” om en god og saftig kusse. 

Denne hjemmeaften gik vi i øvrigt tidligt i seng, og vi snakkede os helt op i den syvende himmel  ved at planlægge, hvad der eventuelt kunne komme til at foregå, hvis min kones søde værtsfolk måske ville tage sig lidt ”vederlag” for at give husly under hendes vikariat i Odense.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til en evt. fortsættelse - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret, straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER i gæstebogen

Andre noveller af samme FORFATTER