LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Jens K.©

Genre: Jul

Dato: 11.12.2017


Juleassistance i damemagasinet, del 2

Resumé:
Hun har fået et job som juleassistance i Odense men bor på Sjælland. En kollega tilbyder at hun kan bo hos dem i hverdagene. En aften fortæller værtsparret om deres ”frie” liv, og hun supplerer med sin version. Det ligger ligesom i luften at der kommer til at ske noget spændende imellem dem. Hendes mand siger ok til, at det er i orden med ham, blot han for at vide hvad der sker…

Jeg kørte min kone til Odense meget tidligt den følgende mandag morgen, så hun også kunne få nogle nødvendige ejendele med, bl.a. noget sengetøj. Noget tydede nemlig på, at opholdet hos Jytte og Erik godt kunne komme til at blive af lidt længere varighed. Ved samme lejlighed fik jeg så også hilst på Jytte, som fortalte mig, at både hun og Erik var så glade for at have min kone boende.
- Vi er faldet så godt sammen, det er som om vi har kendt hinanden i mange år, og vi håber ligefrem, at vores butikschef ikke kommer tilbage lige straks, sagde Jytte som også udtrykte håb om, at jeg ville vende tilbage ved en senere lejlighed, så vi kunne hygge os lidt sammen – måske inden jul?
Hun fortalte også, at hun ville forsøge at få min kone med ud og købe noget rigtig frækt nissetøj, som hun havde observeret i en specialforretning inde i den gamle bydel.
- Skal I så gå rundt i de frække kostumer og betjene jeres kunder? spurgte jeg.
- Nej, det bliver nok mere til hjemmebrug under særlige forudsætninger, svarede Jytte, fuldt velvidende om, at jeg godt vidste, hvad de to kvinder havde talt om.
- Jeg har også fået lov til, af Erik, at købe en Marokko pude som en fælles julegave, føjede hun til med et klart forventningens smil, bare for at overbevise mig om at hun godt vidste, hvad min kone havde oplevet på en Marokko pude. 

Jeg tog afsked og kørte tilbage til Sjælland, og da jeg sad med min formiddagskaffe på færgen og skuede ud over Storebælt, kunne jeg ikke undgå at have en rigtig stiv pik, som jeg dog fik skjult på bedste vis under bordet, men hold da kæft, hvor jeg fantaserede om pigernes nissedress og Marokko puden. 

Min kone havde fortalt, da hun var hjemme i weekenden, at Jytte var blevet voldsomt ophidset ved at høre beretningen om, hvordan vores domina i Roskilde havde beordret min kone til at ligge på Marokko puden i det fuldt oplyste gavlvindue med vidt spredte ben og gabende kusse - velvidende, at der sad et ældre ægtepar i det bælgmørke værelse lige overfor og sikkert fik sig en rigtig god oplevelse ved at iagttage vores frække udskejelser rigtig tæt på. Jytte var kommet i en helt vild orgasme, blot ved at få fortalt, at min kone også var blevet dasket direkte på kussen med en lille ”japserpisk”, mens hun lå på Marokko puden.
- Ååå ja, det vil jeg også se, havde hun skreget i vilden sky… og så noget usammenhængende om, at hun ville glæde sig til måske at få lov til engang også at bruge pisken, mens Erik fik lov til at kikke på. 

Hjemme igen havde jeg svært ved at slippe tankerne om, at min kone og hendes to værtsfolk måske allerede i løbet af aftenen var ude i frække julelege. Jeg havde jo selv foreslået min kone, at hun bare skulle gøre det, og vi havde endda i fællesskab snakket en hel del om, hvad legene hos Jytte og Erik eventuelt kunne gå ud på. Min kone mente ikke, at Jytte og Erik var i besiddelse af en Marokko pude, og parret i Odense havde heller ikke naboer så tæt på, som dem i Roskilde.
Min kone havde også talt om, at de måske kunne finde på at indbyde deres venner fra Vejle til en slags  god gammeldags ”julestue”, og alle disse muligheder - og så et par ikke helt små sjusser - holdt mig konstant meget gejl, og jeg måtte uafbrudt da også passe på, at fantasierne ikke løb løbsk, hvilket så til sidste alligevel ikke kunne undgås. Jeg tror nok det var noget om, at Jytte og Erik havde taget min kone for butikstyveri eller noget i den retning med en meget grundig kontrol/undersøgelse til følge. Jeg så for mig, hvordan Erik fastholdt min kone, mens Jytte under visitationen fik hende klædt mere og mere af...og så pludselig stod hun med de flotte og rimelig store patter strittende til fri leg og kontrol . Så måtte jeg  lade stå til og bare sprøjte og sprøjte, mens jeg inderligt ønskede, at det netop var sådan det forgik i Odense lige nu.
Jeg sov straks derefter, men ud på natten var jeg pludselig igen lys vågen med hovedet fyldt med liderlige fantasibilleder, nu var det også med min deltagelse hjemme hos Jytte og Erik i Odense. 

Jeg ringede til min kones arbejdsplads, så snart jeg vidste hun var kommet på arbejde, hun virkede lidt morgentræt, men det var ret begrænset hvor meget vi kunne tale sammen, selvom det kun var min kone, Jytte og en elev, der mødte så tidligt ind. Men jeg forstod dog, at min kone havde haft en forrygende både aften og nat – og så havde min kone også en invitation til mig om at komme på besøg hos Jytte og Erik i den kommende weekend. Alt tydede på, at Jytte og Eriks venner fra Vejle også ville komme, men det ville være godt, hvis jeg kunne komme allerede fredag, så kunne vi jo lære hinanden lidt at kende, inden parret fra Vejle dukkede op om lørdagen. Jeg svarede straks, at jeg naturligvis glædede mig helt vildt.
- Vi taler sammen senere, og husk nu også at slappe af, for det kunne da godt tyde på, at der venter et par travle aftener og nætter, sagde jeg…
- Det bliver  med garanti helt vildt, svarede min kone. Jeg må løbe nu, der er ved at være mange kunder i forretningen!

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til en evt. fortsættelse - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret, straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER i gæstebogen

Andre noveller af samme FORFATTER