LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Jens K.©

Genre: Jul

Dato: 11.12.2017


Juleassistance i damemagasinet, del 3

Resumé:
Hun har fået et job som juleassistance i Odense men bor på Sjælland. En kollega tilbyder at hun kan bo hos dem i hverdagene. En aften fortæller værtsparret om deres ”frie” liv, og hun supplerer med sin version. Det ligger ligesom i luften at der kommer til at ske noget spændende imellem dem. Hendes mand siger ok til, at det er i orden med ham, blot han for at vide hvad der sker. Nu er han blevet inviteret til Odense til en fræk aften...

Hun fik job i Odense i Damemagasinet, men boede på Sjælland. En kollega tilbyder hende at hun kan bo hos dem under hendes juleassistancejob. Hendes mand bekræfter det er i orden, også da han hører at de er lidt frække trækker han ikke sin accept tilbage. Efterfølgende bliver han inviteret over en fredag aften hvor værtsparrest venner fra Vejle også skal komme. Det skal nok blive en fræk aften, mon ikke? 

Jeg husker tydeligt, at der var flere problemer med at få vores julearrangement til at falde i hak, for det endte nemlig med at vennerne fra Vejle alligevel ikke kunne komme, men det gjorde de så en anden gang, og det skal I nok få en udførlig beskrivelse af en anden gang. Vi holdt fast på, at jeg skulle komme til Odense fredag aften, og så var det arrangeret således, at min kone og Jytte først skulle møde på arbejde den følgende lørdag kl.13, så det var, som om der også var lavet nogle aftaler, uden at jeg vidste noget om det.
Hvad mon de forventede sig af denne fredag aften og nat? Det lå næsten i luften, at det godt kunne gå hen og ende i noget frækt, og det var vel også det jeg selv håbede på.
Jeg var godt nok blevet spurgt, om jeg havde noget imod, at en de kaldte for Onkel Søren, kom på besøg. Det var Jytte der spurgte mig via telefonen, og jeg ville naturligvis ikke blande mig i, hvem de inviterede som gæster. Jeg spurgte dog lidt forsigtigt til, hvem denne Onkel Søren var, og fik så forklaret, at Jytte i skolen havde haft ham som klasselærer, han var senere blevet en af deres gode venner, selvom han godt nok var en del ældre end Jytte og Erik.
- Han er nylig gået på efterløn, han er fræk som bare fanden og både humoristisk og fantasifuld, så du og din kone kommer i hvert fald ikke til at kede jer, fastslog Jytte og tilføjede lidt hviskende, at han holdt meget af pæne, store bryster!
Den sidste bemærkning undrede mig lidt, for vi havde da ikke talt noget om sex i forbindelse med vores julearrangement? 

Da jeg nåede frem til Jytte og Eriks hus i Odense, var pigerne endnu ikke kommet hjem fra arbejde i damemagasinet. Til gengæld var både Erik og Onkel Søren der, i fuld gang med at tilberede en let julefrokost, og de var da også i gang med en snebajer, måske ikke den første den dag.
Jeg havde ikke tidligere truffet nogen af dem. Blev straks tilbudt en julebryg og faldt hurtigt til i selskabet, og da vi tre mandfolk lidt senere sad i sofahjørnet og pimpede den, faldt snakken hurtigt  på sex, og Onkel Søren var meget direkte.
- Jeg har hørt, at din kone er i besiddelse af store, flotte patter?
Det var li’ godt satans, tænke jeg… nå, det havde han hørt. Der gik pludselig en lille djævel i mig, og nu spillede jeg bare med…
- Ja, men så har du da hørt rigtigt. Du forventer måske også at komme til at lege med dem i aften? spurgte jeg så som en hel naturlig ting.
- Erik har fortalt mig, at hun kan blive helvedes liderlig, sagde Onkel Søren, passer det?
- Jae, hvis bare hun får den rigtige behandling, men vi andre kan vel også gå hen og blive liderlige, kan vi ik’? spurgte jeg så og kikkede direkte på Onkel Søren. Jo, jo da, særligt hvis der er et par gode patter i nærheden, sagde han og nikkede bekræftende, og det gjorde Erik i øvrigt også.
- Har du slet ikke truffet min kone endnu… hun har da ellers snart boet hos Erik og Jytte i en måneds tid?
- Det ved jeg, men lejligheden har ikke været der, men måske får jeg både hendes patter og kusse at se i aften, er hun ikke rigtig lækker? spurgte Onkel Søren nu henvendt direkte til Erik.
- Jo da for helvede, hold da kæft hvor hendes kusse sejlede.
Den ellers hidtil ret så stille Erik, begyndte nu at plapre op om, hvad der var sket, siden min kone var flyttet ind i rækkehuset hos Erik og Jytte.
– Jeg fik da forstået, at du havde givet hende lov til bare at slå sig løs, er det ikke rigtigt?
- Jo, jo, svarede jeg, men jeg har ikke rigtig fået talt med hende siden, så jeg ved bare, at hun har haft store oplevelser sammen med jer, svarede jeg, som sandt jo var.
Erik fortsatte med at fortælle om, hvordan min kone var blevet meget ophidset og fortællelysten, da hun opdagede den nyindkøbte Marokko pude, og hun havde da også godt nok lidt underforstået tilbudt at vise, hvordan hun var blevet tvunget til at få sin kusse vist frem af vores domina, mens hun lå på en Marokkopude i et fuldt oplyst 1.sals værelse i Roskilde, velvidende at der i det mørke værelse lige overfor sad et lidt ældre ægtepar og lurede på os.
- Vi havde godt nok ingen at vise din kone frem for, men vi tog selv rigeligt for os af ”retten”, sagde Erik og kom med lidt fantasisnak om, at min kone i en fræk leg som slavinde skulle fremvises for et par liderlige købere.
- Der var godt nok ingen købere til stede, men hold da kæft for en sjaskende kusse, vi alligevel kunne vise frem og demonstrere for os selv – og hun nød det helt vildt. Ingen tvivl om, at hun er noget af en masochist! mente Erik. Og det passede os jo fint, for Jytte har ved flere lejligheder afsløret dominerende adfærd, specielt overfor kvinder, fortalte Erik  som samtidig afslørede, at min kone var blevet udsat for mange ydmygelser, mens hun helt uden at gøre modstand eller at protestere havde fundet sig i den slavinderolle som  vi havde påtvunget hende.
- Kneppede du hende? spurgte jeg så lige på og helt uden omsvøb.
- Det kan jeg da lige love for, jeg gjorde, men jeg tror faktisk, hun nød det meget mere, da Jytte brugte den lille ”japser” på både hendes patter og skrævende kusse… det er helt vildt med sådan en dusk som din kone er forsynet med, og Jytte brugte da også kussehårene til at ruske i, da hun kommanderede din kone til at skræve endnu mere, så kussen blev åbnet på vid gab for de ”købere”, vi  måtte nøjes med at fantasere os til. 

Nu hørte vi så pludselig yderdøren blive åbnet, der lød pjatten og tøsefnisen, som godt kunne tyde på at fyraftenen var blevet fejret med et eller andet, og den måde min kone snøvlede  på, da hun hilste os tre mandfolk med et dejligt kram, kunne godt tyde på , at der var lagt op til en rigtig god aften.
Pigerne tog sit et hurtigt bad og fik de frække kostumer på. Mens Erik anrettede julefrokosten, fik Onkel Søren lige antydet, at han glædede sig til at være køberen i aften. Der bliver vel også lejlighed til en forbrugertest, spurgte han, netop som min kone kom ind i stuen ude fra køkkenet.
- Nå, hvad sidder sådan et par skumle fyre så og lægger planer for? sagde hun.
Hold da op, hvor så hun fræk ud! Det skrud havde jeg da aldrig set hende i tidligere, det måtte  være noget helt nyt, hun havde anskaffet sig i anledning af denne aften.
- Jeg har lige lovet Onkel Søren, at han nok skal få lov til at lege med dig i aften! sagde jeg.
Min kone fik lige antydet, at hun glædede sig, da Jytte kom ind for at kalde os bords i ”den pæne stue”. Hun havde også fået det frække skud på, og nu kunne jeg for alvor se, at Jytte ikke havde nær så store bryster som min kone, men til gengæld var de faste og struttende at kikke på… og vorterne? Åh, hvor var min pik spændt til bristepunktet.
Min kone var placeret mellem Onkel Søren og Erik, mens jeg sad ved siden af Jytte lige overfor de tre andre, og frokosten behøvede jo slet ingen opvarmning, for jeg tror vi alle havde det som mig... klar til næsten hvad som helst.
Jeg måtte naturligvis spørge Jytte til, hvordan det havde været af have min kone boende hos dem?
Og Jytte skjulte ikke noget i sine svar, ingen dæmper på sin fremstilling af situationer gennem de seneste tre nætter.
- Har Erik ikke fortalt, hvor god din kone har været til at sutte pik? spurgte hun.
- Det har jeg godt nok ikke hørt noget om, men han har da så sladret om, at min kone havde været fremragende til kneppe dig med tungen, mens hun lå på Marokko puden, og du fik hende til at hyle og skrige vildt, da du demonstrerede ”japseren” på hendes fisse, tilføjede jeg nu nærmest som et stort spørgsmål til Jytte.
- Åh ja, hun kan virkelig li’ at være slavinde, sagde Jytte, og jeg har en rigtig god plan, hvis det trækker ud med, at hun fortsat skal afløse her i Odense, og hvis du ikke har noget imod det.
Jeg fik ikke mere at vide om Jyttes eventulle planer, men jeg bemærkede da, at Onkel Søren var begyndt at blive ret nærgående overfor min kone.

Vi havde smagt på lækkerierne, både dem på tallerkenerne og dem i flaskerne, og jeg bemærkede også Onkel Sørens stigende interesse for at føle på min kones kun meget let skjulte bryster. Jeg bemærkede også, at Erik havde fået en hånd ind under min kones sparsomme beklædning, så jeg tænkte så, at nu kunne jeg vel også gøre lidt gengæld overfor Jytte, hvilket hun absolut ikke havde noget imod.
- De er jo ikke så store som din kones, sagde hun nærmest lidt undskyldende.
- Jamen de er da meget, meget frække, sagde jeg og nappede i den ene patvorte, som var rigtig hård og strittende. Vorten var noget helt for sig, opsvulmet og gejl, så stor som spidsen af min pegefinger, bare et lille vrid, og Jytte begyndte straks at give vellystige lyde fra sig, og så sagde hun det tilsyneladende fuldstændig ligeglad med, at de andre helt sikkert kunne høre det…
- Åh ja, du skal kneppe mig i aften… vil du ikke nok? De andre skal se på det, du skal kneppe mig, når jeg ligger på Marokko puden og viser jer alle sammen min fisse. Jeg kan da mærke, du gerne vil, konstaterede hun samtidig med at hendes ene hånd nu havde fundet min afslørende stådreng.
- Nej, ikke endnu, vi må holde lidt igen, hvis vi skal have en lange aften ud af det. Og så hviskede jeg Jytte i øret, om vi ikke skulle prøve at få ”solgt” slavetøsen – altså min kone.
Uden at vente på svar rejste jeg mig og gik på den anden side af bordet, hvor Onkel Søren og Erik var i fuld gang med at overrage min kone nu med interessen samlet om hendes kusse.
Jeg fik min kone ud på gulvet, og Jytte var nu også kommet med.
- Nå I to liderlige mandfolk, nu må I hellere se, hvad der venter jer, vil du ikke sørge for, at hendes patter bliver til rådighed, sagde jeg henvendte til Jytte, mens jeg holdt min kones arme på ryggen.
Onkel Søren og Erik prøvede at vende stolene, men Jytte var hurtig til at dirigerer dem over i sofaen, så de bedre kunne nyde ”forestillingen” under behagelige forhold. De flyttede sig hurtigt over i sofahjørnet, og jeg nåede da lige at bemærke, at Onkel Søren havde sin pik uden for bukserne – det var helt sikkert min kone, der havde hevet den frem og sikkert også havde malket den lidt, mens han havde taget hende på patterne.
Jytte og jeg placerede os med min kone lige foran de to mænd i sofaen og Onkel Søren gjorde ingen forsøg på at hive sin pik indenfor. Min kone gjorde heller intet for at udgå sin skæbne, tværtimod lod hun bare Jytte fuldstændig fjerne hendes liderlige antræk, og jeg bemærkede mig også, at der gik ligesom et chok gennem Onkel Søren, da han blev præsenteret for min kones kraftigt behårede kusse.
- Nå, kan du bruge hendes liderlige kusse? Du må godt undersøge den godt og grundigt, sagde jeg, mens Jytte gav min kone et klask i røven og beordrede hende helt frem til de to mandfolk…
- Og så spred skankerne! sagde hun som en smældende befaling.
Hun gjorde det, gik et skridt længere frem og tilbød sig ved at strutte med kussen, så hun næsten kunne få kontakt til Onkel Sørens meget stive og strittende pik. 

En optakt til en vild aften var nu mere end i gang. Den blev meget vild, men vi holdt også rigtig længe ud alle sammen. Kulminationen opstod, da de to kvinder optrådte på gulvtæppet lige foran Onkel Søren og Erik. Jeg havde selv meldt mig som en ivrig tilskuer, men jeg lurede også på en chance for at indfri et ønske fra Jytte om at kneppe hende, jeg nåede det, og vi nåede meget, og for første gang i mit liv prøvede jeg at få en stiv pik i munden, og der var ingen tvivl om, at den netop forud havde været på besøg i en af de to liderlige og sjaskvåde kusser, det var ikke så tosset en oplevelse!

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til en evt. fortsættelse - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret, straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER i gæstebogen

Andre noveller af samme FORFATTER