LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Jens K.©

Genre: Jul

Dato: 18.12.2017


Juleassistance i damemagasinet, del 4

Resumé:
Hun har fået et job som juleassistance i Odense men bor på Sjælland. En kollega tilbyder at hun kan bo hos dem i hverdagene. En aften fortæller værtsparret om deres ”frie” liv, og hun supplerer med sin version. Det ligger ligesom i luften at der kommer til at ske noget spændende imellem dem. Hendes mand siger ok til, at det er i orden med ham, blot han for at vide hvad der sker…

Som jeg fortalte om i sidste novelle, blev det en rigtig spændende aften, da vi for alvor kom i gang. Jeg havde godt nok bemærket, at Erik og Onkel Søren havde været lidt nærgående overfor min kone, men på den anden side, så havde jeg jo selv lovet, at de nok skulle få lov til at se hendes rimelig store patter. Jeg vidste nu, at Erik og Jytte havde haft nogle ret lange nætter, hvor min kone havde stået til rådighed for hendes midlertidig værtsfolk, og jeg vidste nu også, at min kone havde været meget glad for de nætter min havde haft, mens hun havde haft logi hos Erik og Jytte.

Mens vi spiste, blev alle også lidt - eller måske rigeligt - berusede, og på et tidspunkt lagde jeg da også mærke til, at denne Onkel Søren, som helt sikkert havde prøvet lidt af hvert, havde en ikke ringe forkærlighed til sex og livet i det hele taget. Jytte fortalte mig i hvert fald, at han var - ja, hun brugte sgu  selv begrebet - noget en kussetyv, og hun huskede ham også som en mandsperson, der så rimeligt langt efter klassens store piger, joe, men han lod godt nok med at nyde dem på afstand og i fantasien, fortalte Jytte.
- Selvom Onkel Søren var næsten 40 år ældre end hende, blev han en rigtig god ven for os, og både  jeg og min veninde fra Vejle, har da også lært en hel del af ham, fortalte Jytte og afslørede i øvrigt, at Onkel Søren flere gang havde kneppet dem begge to samtidig, men det var snart længe siden, og det var blevet bedre og oftere efter at Jytte og hendes veninde havde fået mænd på.

Jytte fortalte også, hvad Jytte og hendes mand havde foretaget sig sammen med min kone i hjemmet i Odense, og så blev jeg spurgt meget ud af Jytte om vores sexliv dengang og tidligere, og selvom ingen af os jo var særlig modne dengang, så havde vi alligevel samlet enkelte personer omkring os – de fleste noget ældre og meget erfarne, og det var nok dem der havde en god metode at præge min kone på, så hun blev en slags nyder af ydmygelse og tvang af speciel ”voksne” mennesker.

Jeg tror i øvrigt, at vi havde ramt rigtigt, da Jytte og jeg fandt på, at vi ville give min kone rollen som en slavinde, der skulle sælges på vores julekomsammen. Det var en plan vi allerede havde talt meget om der hjemme, hvis det skulle blive aktuelt med lidt rollespil, og derfor vidste jeg også, at min kone ville være sjask våd, hvis vi begyndte at tilbyde hende til frit brug. For mig var det en god oplevelse at iagttage Onkel Søren, da jeg fik Jytte til at befri min kone, stående på gulvet foran sofaen, hvor Erik og Onkel Søren havde taget plads efter julefrokosten. Med det omdømme, jeg havde fået af ham, var der da ingen tvivl om, at han i sin tid havde set mange flotte, frække og liderlige kusser, men da Jytte og jeg skubbede min kone helt tæt på, mens Jytte havde sørget for, at min kone efterhånden var fuldstændig befriet fra sit frække skrud, var det er syn for guder, at betragte og beundre hendes kusse.

Jeg faldt igen selv helt vildt for hendes kusse med den viltre og tætte kussedusk. Vi havde faktisk ikke behøvet at beordre hende til at skræve - heller ikke til at trække skamlæberne til side for at vise Onkel Søren sin åbne savlende kusse.

- Du må gerne føle på varen, sagde jeg, jeg tror, hun er liderlig, du skal også gøre noget ved hendes patter, sagde jeg og ligesom og løftede brysterne op og frem mod Onkel Søren – og han tog fat, rigtig fat i vorterne og rystede herlighederne, så det må have gjort lidt ondt. Jytte nød åbenbart også synet, ikke en fuldstændig nøgen krop, men jeg tror også Jytte nød af se min kones bryster blive brugt – og hun brugte dem selv, holdt min kone ind til sig og begyndt at slikke og sutte min kones patter. Det fik både Onkel Søren til at stoppe lidt til at stoppe lidt. Dette her ville de godt se lidt grundigere lige på, og da min kone lagde sig frivilligt ned – eller måske snublede hun bare, for hun fòr i hvert fald frem med fuld kraft og kastede sig over min kone, gav hende et dybdeborende kys og havde samtidig sine hænder rundt på min kones bryster, fik fat i vorternes spidser, så hun kunne komme til ”kæle” dem med tænderne, men det var hurtigt hun begyndte at glide ned ad på min kone – maven, navlen, kussen. Hun møvede sig frem, og samtidig med, at min kone begyndte at sprede sine ben, fandt  Jytte hurtigt frem til hendes kusse som hun åbnede med sirlige fornemmelse, så det vidunderlige køn hurtigt lå dampende våd, varm og savlende, og der bredte sig en moskusagtig duft i hele det lille lokale, hvor vi nu var trukket ind. Jeg havde fået lov til at kneppe Jytte, men måske var det mig der blev kneppet af hende. Uanset, hvem der kneppede hvem, så var det i hvert fald en begivenhed Onkel Søren og Erik fulgte med glubende appetit. Også fordi begge mænd sørgede for hele tiden, at de også af og til kom på besøg ind i et af de ledige elskovshuller.

Jeg blev selv meget overrasket, mens jeg havde ramt min kones sjask våde indgang, jo, hun skulle også ha min pik den elskede og altid forstående hustru – så det fik hun, og det var netop ved den lejlighed, jeg pludselig fik en pik i munden for førte gang i mit liv, en pik der var godt indsmurt et i kvindes elskovssafter… åh, det var skønt. Jeg ved ikke hvis pik, det var, jeg ved heller ikke hvilke kusse den havde besøgt, men hold da kæft, hvor var det skønt!

Alt i alt en fantastisk aften og vi var godt trætte da vi satte kursen mod Sjælland næste dag.

 

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til en evt. fortsættelse - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret, straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER i gæstebogen

Andre noveller af samme FORFATTER