2018

Skribent: Jens K.
Julefesten på Gunnarsholm, del 2

Gunnarsholm er et fiktivt sted og relaterer på ingen måde til evt. gårde og godser i Danmark af samme navn /Jens K.

Personer i historien:
Baronen Erik og Baronessen Eva fra Nordsjælland
Gerhardt og Gudrun fra Rostock
Hilda og Hansi – Gerhard og Gudruns venner
Maja, indehaver af MADAME
Butikselev Vibeke
Godsforvalterparret Jens og Ulla

Godsforvalteren havde klart tilkendegivet overfor både værtsparret og alle gæsterne til det forestående julekallas på Gunnarsholm, at det var ham og hans kone, Ulla, der havde fået overdraget ansvaret for julearrangement, der stod lige for døren. Der var så desværre sket det, at Gerhardt fra det østtyske swinger gods havde været nødsaget til at sende afbud. Travlheden havde simpelthen overgået alle forventninger, men Gudrun havde heldigvis valgt at køre sammen med Hilda og Hansi til Danmark, og selv om opholdet på Gunnarsholm blev afkortet, så der kun blev et enkelt døgn til ”det vilde liv”, så glædede alle sig virkelig meget til begivenheden – ikke mindst så Hilda og Hansi så frem til at få baronen og baronessen overdraget som deres legetøj.
Det havde de prøvet før, og det havde bestemt været en fantastisk oplevelse. 

Hen på eftermiddagen var alle nået frem, og første samling kunne gennemføres i biblioteket på godset.
Hanne (28 år) var godsets eneste personale. Hun var både køkken- og stuepige, hun havde haft sit meget betroede job på godset i over fem år, så hun vidste alt om, hvad der foregik under de forskellige fester, og hun havde da også selv stået til rådighed ved flere lejligheder – og ikke kun med at fremstille lækker mad og bruge støvekost og karklud i godsets gemakker. Det var også hende der tog imod og var klar med godsets små grønne drinks, der var berømte for at fremkalde meget seksuelle lyster. Der var da også altid populære velkomstdrinks ved julearrangementerne, og for netop at komme hurtigst muligt til sagen var Hanne også beordret til i dagens anledning at byde velkommen både med de små grønne drinks og med sine bryster mere fremvist end tildækket. 

Efter velkomsten og en ekstra lille grøn, fik gæsterne anvist deres værelser med besked om at møde omklædte op til spisning og julelege senest om en time i det ret store kælderrum, der i daglig tale blev benævnt som ”folkestuen”.
Her var det godsforvalteren og han kone, der tog imod og anviste gæsterne, hvor de skulle sidde, ligesom han kom med praktiske meddelelser om bl.a. festens forløb. Han var som leder af dagens festligheder iklædt en lang grøn velour housecoat. Den gik helt ned og dækkede fødderne, mens hans kone havde en tilsvarende klædning på, men den var til gengæld så kort, at den ikke engang helt kunne skjule hendes lår og baller, og det gik hurtigt op for selskabet, at hun ikke have noget på inden under.
Gæsterne var alle som helhed sparsomt og dristigt påklædt, og under spisningen var der foregået ”berøringer” som var resulteret i, at enkelte af de kvindelige gæster nu sad med bare bryster og lod sig begramse. Nogle af de mandlige gæster fik under spisningen også konstateret, at deres sexlyst var i top, og mens nogle af mandfolkenes stive pikke var hevet frem til leg og spil, var der ved at brede sig en herlig duft af saftige kvinder i lokalet.

”Folkestuen” var ret specielt indrettet, den var både hyggelig og rar på en speciel måde. Der var overhovedet ingen vinduer i lokalet, men alligevel så det ud som om tunge gardiner var trukket for vinduer lokalet rundt, men det var nu det rene synsbedrag. Kun i et enkelt tilfælde var der en solid dør ind til et svært lydisoleret lokale, hvor særlige lege kunne afvikles.

Godsforvalteren havde udpeget fire af gæsterne til at hjælpe stuepigen med opdækningen før, og afrydningen efter, spisningen, og samtidig havde hun fået ordre til at iklæde sig den særlige stuepige- og serveringsdragt, der altid blev benyttet ved festerne på Gunnarsholm og som gjorde hende aldeles topløs. Hanne blev også beordret til at skænke frit af ”de små grønne” til alle gæsterne, men hun fik også besked på selv at tage en ordentlig dram.
- Hun bliver så djævelsk liderlig, når hun får lidt af denne vidunderlige drik, sagde godsforvalteren og gav Hanne et ret høreligt klask på den en af hendes faste og struttende patter.
- Er det ikke rigtigt? spurgte han og nappede fat i Hannes stive brystvorte, som med al tydelighed viste, at ”den lille grønne” ikke havde været virkningsløs. - Tøsen er i øvrigt til alles rådighed, I må også godt mærke efter om hun også er liderlig i kussen! sagde godsforvalteren, men vent lige til der er ryddet pænt op, fortsatte han og bevægede sig rundt blandt gæsterne med sin grønne housecoat åben foran, så han både lidt pralende og dominerende havde lejlighed til at demonstrerer sin store og stive pik. Den var stærkt præget af, at godsforvalteren netop nu havde mulighed for at se, hvordan hans kone havde givet sig i kast med Hansi, der bare lod tingene udvikle sig. Godsforvalteren, der i sine helt unge dage havde været bosat et par år i Tyskland, lod Hansi forstå, at han bare helt uden begrænsninger meget gerne måtte forlyste sig med hans hustru, som efterhånden var totalt afklædt.
- Hun elsker en stor og stiv pik som din lige nu, sagde godsforvalteren. Samtidig havde han fundet den unge butikselev fra MADAME og trukket hende med over til Hansi, der jo ellers havde nok at gøre med at famle sig frem på Ullas krop, som så beredvilligt blev stillet til rådighed for tyskerens lyster. Ovre i sofa arrangementet havde Gudrun, den tyske swingerklub ejer, og Maja, indehaveren af MADAME, slået sig ned sammen med baronen, som i dagens anledning faktisk ikke havde noget at skulle have sagt, selvom han godt nok stillede sit gods til rådighed. Damerne viste deres færdigheder i hvordan en liderlig og opgejlet pik bør behandles, så den kan holde sig længst mulig, men der var nu heller ikke slikkeri uafbrudt, så det gik rigtig godt. Maja ville gerne vise, hvad en stor og hård pik kunne bruges til ud over at spille og sutte den, tog hun godt fat i baron-pikken og brugte den som slagvåben mod Gudruns bryster, der strittede faste og lystne klar til hvad som helst. Maja havde trukket baronens pikskind stramt tilbage, tværede det blottede pik hoved rundt på Gudruns vorteområde, mens hendes anden vorte af og til kom på besøg i Majas mund og blev grundig bearbejdet af Majas tunge. Det var første gang, Maja mødte Gudrun, og hun var blevet meget betaget af Gudruns krop, der bar tydelig præg af noget østeuropæisk eller italiensk. Mørk i huden, ikke mindst vorteområdet var stort og med meget mørke og hårde patvorter.
- Hun har sigøjnerblod i årerne, fortalte baronen, samtidig med at han tog et fast greb i Gudruns sorte kussedusk. Hun kan blive så vild og liderlig, når hun bliver tvunget til at vise sin kusse frem, fortsatte han, og hjemme i Tyskland er det først og fremmest denne kusse, der skyld i at swingerklubben er en rigtig god forretning. Den er både stram og drivende våd konstaterede baronen, samtidig med at han med et par faste stød trængte op i den tyske kusse.
Det betød så også, at Maja lidt senere fik rig lejlighed til at smage på Gudruns fissesafter, da hun gav baronen en vild suttetur på pikken, netop som den smuttede ud af Gudruns varme og våde hule.  

Der skete noget alle stede i ”folkestuen” på Gunnarholm den aften og nat. Mandfolkene begyndte at ”falde lidt af”, men det fik bare kvinderne til i større udstrækning at finde på frække lege. Opfindsomhed og kreativitet blandt ”det svage køn” fejlede bestemt ikke noget. Et par gange blev det lydisolerede lysthus også taget i brug, dels for at få sat gang i et par af de trætte mænd, men også for at kvinder kunne få lov til at gøre, hvad de ville med hinanden – helt alene. 

Det blev sent, og søvnen blev kort, inden selskabet på Gunnarsholm gik helt i opløsning og fik hvilet sig lidt ud, inden der var morgenmad og afslutning lidt over middag den følgende dag. Der var i øvrigt indgået flere aftaler om genvisitter i Tyskland først i det nye år. Gudrun var overbevist om, at mange af swingerklubbens tyske faste kunder meget gerne ville stå til rådighed for de af danskerne, der havde lyster i den retning, men de havde også i klubben et par – en mand og en kvinde, der som sadister og dominanter var meget eftertragtet, hvis man havde lyster til at afprøve – eller bare overvære denne form for seksuel udfoldelse.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Skriv i Jens K.' gæstebog HER
Andre historier af Jens K. klik HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK