2018

Skribent: Jens K.
Juleforberelser på Gunnarsholm

Gunnarsholm er et fiktivt sted og relaterer på ingen måde til evt. gårde og godser i Danmark af samme navn /Jens K.

Personer i historien:
Baronen Erik og Baronessen Eva fra Nordsjælland
Gerhardt og Gudrun fra Rostock
Hilda og Hansi – Gerhard og Gudruns venner
Maja, indehaver af MADAME
Butikselev Vibeke
Godsforvalterparret Jens og Ulla

Julen nærmede sig med raske skridt, og på Gunnarsholm var der stor travlhed med at forberede de festlige og vilde juledage, som altid var ensbetydende med julekomsammen på en hel speciel måde.
”Baronen”, som i virkeligheden slet ikke var rigtig baron, og hans kone som heller ikke var en ægte baronesse, glædede sig som små børn til den kommende jul – om end det slet ikke var noget for børn, der skulle foregå på Gunnarsholm i julemåneden.

Det var nemlig sådan i år, at Gerhardt og Gudrun var blevet bedt om, at tage deres vennepar med til et par dages julekallas på herresædet i det nordsjællandske.
Selv kom Gudrun og Gerhardt fra et større gods i det nordtyske lidt syd for Rostock, som var kendt for et sted, hvor mennesker med specielle sex-interesser mødtes til vilde dage og nætter. Tidligere havde godset i al hemmelighed fungeret som mødested for frisindede mennesker i store dele af Nord- og Østeuropa, nu var stedet udviklet til en meget velbesøgt swingerklub med muligheder for ALT, og ikke mindst i tiden omkring jul og nytår var der stort set optaget til alle arrangementer.
Men trods travlheden havde Gerhardt og Gudrun fundet plads i kalenderen til et besøg hos Erik og Eva på Gunnarsholm – og de havde også tilsagn fra deres to vidunderlige venner, Hilda og Hansi, der var lidt yngre end dem selv.

På Gunnarsholm glædede man sig rigtig meget, for deres trofaste gæster, godsejeren og baronens tidligere arbejdskollega fra Nordjylland, Maja, indehaveren af MADAME samt den unge butikselev Vibeke, ville nemlig alle deltage, og ikke mindst Eva glædede sig, fordi hun havde hørt så meget om Hilda og Hansi, hvis store interesse for at dominere, trak mange gæster til swingerklubben i Tyskland. Hilda og Hansi havde nemlig også tilkendegivet, at de så hen til at bevise deres evner overfor Eva – baronessen og butiksindehaveren Maja.

Overraskelsen ved dette års julekomsammen på Gunnarsholm blev dog noget helt uventet, den nye godsforvalter og dennes kone, Jens og Ulla, som ingen af gæsteren tidligere havde mødt. Parret havde godt nok haft deres virke på Gunnarsholm de seneste 4-5 år, hvor de havde haft ansvaret for godsets drift, men forholdet til baronen og baronessen havde udviklet sig til det meget intime, og nogle få andre var kommet med i den intime gruppe på Gunnarsholm, bl.a. baronens tidligere skolekammerat fra landbrugsskolen, nu godsejer på et større jysk herresæde. Igennem det sidste år var der så opstået et ejendommeligt forhold, hvor godsforvalteren og hans kone skulle påtage sig at dominere både baronen og baronessen i meget frække og intime lege, som faldt i rigtig god smag hos de medvirkende.

Det foregik ved at baronen og Eva blev beordret til at møde op hos godsforvalteren, hvor de så blev udnyttet og fik deres særlige masochistiske lyster udlevet, ligesom godsforvalteren og konens lyster i det småsadistiske blev spillet fuldt ud.

Det var også blevet bekendtgjort i årets indbydelse til julefesten på Gunnarsholm, at festen ville blive tilrettelagt og styret af godsforvalteren og hans kone, og de inviterede gæster måtte være indstillet på, at det var godsforvalterparrets ord der var lov, mens festen stod på. 

Godsforvalteren og hans kone var begge i slutningen af 40èrne, mens baronen netop havde passeret de 50 og baronessen med sine 39 var den yngste i gruppen.
Til at begynde med havde der været tale om det, man vel ville betegne som en slags ”konebytteri”, men legene havde udviklet sig, og da godsforvalteren ved en lejlighed havde besøg af en rimelig højt rangeret mandsperson i de danske forsvar, var baronen og baronessen også inviteret og det var aftalt mellem de fire, at militærpersonen skulle få sig en overraskelse af de meget frække.
Der var ikke sparet på de stærke drikke, da selskabet efter en lækker middag var samlet i legestuen hos slotsforvalteren, og da samtalerne hurtigt kom til at dreje sig sex, begyndte godsforvalteren også overfor sin militære gæst at berette om anvendelsen af ”legestuen”, bl.a. at det godt kunne ende noget sex af den hårde slags...
- Ja, vi forstår det jo nok ikke, men der findes virkelig personer, der finder lyst i at blive misbrugt seksuelt! fastslog godsforvalteren – se f.eks. på hende baronessen… hun finder faktisk stor glæde i at få sin kusse vist frem og blive misbrugt af en fremmed mandsperson – eller for den sags skyld også af en rigtig liderlig kvinde. Det har vi ved flere lejligheder gjort her i ”legetuen”, kundgjorde han så med nærmest begejstret stemme og pegede igen på Eva.
- Vi skal bare lige have baronen her gjort ukampdygtig.
Samtidig udløste godsforvalteren en anordning, der gled ned fra loftet, og baronen lod helt frivilligt sine hænder fastgøre i den kæde, der kom fra loftet.
Så gik både godsforvalteren og hans kone over mod Eva, som også fulgt frivilligt med, og den dybt chorkerende militærmand rejste sig op og sagde med rystende stemme: - er det her nu også klogt gjort?
- Du har måske ikke lyst til at se den liderlige baronesse komme af med tøjet? Hun har ellers flotte patter, kan du tro!
Samtidig tog Jens et fast tag i Eva, drejede hende rundt så hun kom til at stå front mod obersten, og samtidig gik Ulla, godsforvalterens kone, i gang med at befamle Evas bryster uden på tøjet.
 – Skal jeg hive dem frem? spurte hun så den rystende oberst, som bare nikkede et tavst ja, da for helvede… og så begyndte Ulla at knappe op, stillede sig bag ved Eva, som hurtigt stod topløs med begge bryster presset frem. I sin stilling kunne hun med lethed nulre og trække i de allerede godt stive vorter.
- Du må godt prøve at tage fat i hendes patter, hun kan godt li’ det, sagde Ulla og vendte baronessen om, så hun kunne komme til at give hende en rigtig slikketur.

Det blev nogle helt fantastiske timer i legestuen i godsforvalterboligen. Det endte også med, at obersten kneppede baronessen, mens hendes mand stod fastlænket lige ved siden af, men han nød virkelig synet af at se sin kone blive kneppet godt og grundigt af en efterhånden meget opgejlet, men alligevel også noget rystet militærperson i det danske forsvar. Han nød dog ikke mindst at se, hvordan Ulla, godsforvalterens kone, på det nærmeste voldtog hans kone og ind imellem hjalp obersten med at finde de rigtige huller, hun sørgede i øvrigt også for at hendes egne bryster var til frie brug, mens hun gnubbede dem mod baronessens meget frække og flotte patter. 

Det blev en meget fræk optakt til julen i godsforvalterens tjenestebolig – men bare vent til det helt store julekalas, når der også kommer tyskere fra Tysklands største swingerklub! 

Fortsættes 

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Skriv i Jens K.' gæstebog HER
Andre historier af Jens K. klik HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK