LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Marthin©

Genre: Offentligt

Dato: 25.05.2006


Fars dag

Lørdag den femte juni, vågnede jeg klokken syv. Jeg stod ud af sengen og åbnede terrassedøren, solen stod højt på himlen og min kaffemaskine pruttede løs, da den kastede vandet ud over bønnerne. Jeg sad i trusser og undertrøje og læste min avis, smurte et rundstykke og skænkede en kop dampende sort kaffe op i koppen og sagde til mig selv, det er grundlovsdag, fars dag og lørdag, gud ved hvordan jeg får has på denne weekend, som fraskilt mand, uden børn og alene i et stort lækkert hus, jeg er skrubhamrende liderlig og savner en lige så liderlig fisse til at dyrke lidt god gammeldags erotik med, så man igen kan komme på toppen og få en god dame i sengen.
Jeg gik ind i stuen, smed tøjet og gik ud i badet, vandet brusede ned over mig, efter jeg havde barberet mig og så hæderlig ud, trods mine fyrre år, men min pik hang slapt og gloede ned i terrazzogulvet og beviste sin arbejdsløshed, ved at hænge der, uden at et eneste damemenneske kom hen til mig og kælede med den og sagde som jeg tit havde hørt min eks sige, giv mig ham bagfra skat og hun bøjede sig over badekarret og vi red ud i sommermorgenens klare lys.

Jeg havde været til grundlovsmøde i fælledparken, uden at møde en single dame, som passede ind i mit mønster og besluttede mig for at køre en tur ud på bakken, men da solen brændte fra en skyfri himmel, ændrede jeg min tur og kørte op til Hornbæk strand og for at undgå Strandvejens kædekørsel, tog jeg den gamle snoede landevej, som langsomt førte mig igennem det smukke danske landskab, som man nyder i en bil, med nedrullede vinduer. Men da jeg så en lille sød rasteplads nærme sig og mine tre pilsnere, fra fælledparkens grundlovsmøde var på vej til at give mig et signal om at de gerne ville ud af min blære igen, så blinkede jeg af til højre og sneg mig ind på rastepladsen, hvor der stod en campingvogn spændt sammen med en ældre Ford Taunus.
Jeg stod ud af bilen og gik stille hen bag et træ, men inden jeg lirkede lynlåsen ned bemærkede jeg en person der lå et stykke inde på marken, bag træ gruppen og jeg så et par lange slanke dameben, som hun åbenbart luftede bravt i sommervarmen, med at svinge dem rundt i luften, mens hun lå på ryggen, hun havde kun trusser og en lille smal brystholder på.
Min blære ville ikke vente længere, så jeg hev ham ud i friheden og begyndte at lade vandet, men min koncentration, blev derfor flyttet over fra damebenene til mit forehavende, og jeg bemærkede ikke nogen ændring, før damen stod bag mig og sagde, - nu spiller du den vel ikke af i hånden? Hun smilede da jeg drejede hovedet og jeg sagde, - undskyld men jeg var så forbandet trængende.
Hun smilede stadig da hun sagde, det er jeg også, men ikke for det du laver, men jeg kunne godt bruge lidt tid, på den du holder i hånden, hvis du ikke skal noget andet?

Det var hendes forældres vogn, som hun havde lovet at køre til Hornbæk strand, men desværre var forhjulet punkteret og hun havde hverken værktøj eller energi til at gå ned til bondemandens hus for der at låne en telefon, men du kan måske hjælpe mig du store dejlige mand, der pludseligt dukker op og stiller dig frem foran en ung dame og viser hende alt hvad du har, uden at bede hende være med til at lege lidt med ham, når han nu endelig kom ud i friheden.
Jeg gik selvfølgelig straks hen til damen og bad hende åbne campingvognens dør, så vi kunne sætte os ind og sludre lidt, men hun smilede og sagde jeg hedder Gudrun og jeg er tredive år og ikke genert, så for min skyld kunne vi lægge os ind på mit tæppe og se om vi ikke kan få lidt lir, det er da bedre end i en lukket vogn, i denne varme ikke.
Hun gav mig hånden og vi travede ind på marken sammen, jeg kunne godt se ideen, her var en skøn udsigt, luft og lækkert og hun duftede af dejlig varm pige, så vi smed os sammen, på tæppet.
Vi var ikke genert, så mens jeg stod og smed tøjet, midt på denne skønne sol mættede mark, lå Gudrun med spredte ben og så op på mig, mens hun lirede med sin ene finger i sin fisse og jeg gled ned og overtog arbejdet med fingeren og hendes hånd sluttede om min pik som var stiv som en stålstang og hun slikkede sig om munden og hviskede knep mig hårdt, stik din pik ind i min liderlige fisse, åh hvor er det længe siden jeg er blevet rigtigt godt gennemkneppet og jeg gled stille ind i hendes fisse og borede mig i bund i hende, lå lidt og vrikkede pikken rundt i hendes dyb og begyndte at trække den ud, for igen at bore mig ind i hende. Jeg red hende hårdt, hamrede min pik ind i hende og hun skreg af lir, vi kneppede så det sang i os og solen brændte mig på ryggen og jeg lirede min pik rundt i hele hendes liderlige univers af en lækker liderlig fisse.
Giv mig det hele, giv mig dine safter skat og jeg masserede dem ind i hendes dyb og vi lå længe udmattede og hev efter vejret, til jeg stille gled ud af hende.
Vi lå begge på ryggen og lod solen varme vores liderlige værktøj, men vore hænder lod ikke solen få alle rettighederne, så vi lirede videre og det varede ikke længe før hun atter var klar til en god fredfyldt bagstikker og min liderlige pik rejste sig majestætisk og var klar til endnu en rejse ind i hendes dybe liderlige grotte.

Jeg har aldrig nydt en bagstikker som denne med Gudrun, hun havde en speciel måde at blive kneppet på, når jeg tog hende bagfra, hun gled fremad på knæene, samtidig med jeg pressede mig ind i hende og fulgte med tilbage og stoppede pludseligt og igen gled hun fremad, så jeg hver gang skulle passe på ikke at glide ud af hendes liderlige fisse.
Og med denne specielle form for knepperi, var hele min koncentration lagt ned i hendes fisse og min pik, som jeg forsøgte at ramme rigtigt og holde den aktiveret i knepperiet og derfor så jeg for sent at vi faktisk have fået endnu flere tilskuere, end der var i fælledparken tidligere på dagen, ved grundlovsfesten, rundt om socialdemokraternes talerstol, vores tilskuere stod og klappede, oppe ved det træ, hvor jeg traf Gudrun, da hun troede jeg stod og spillede den af i hånden.
Og da jeg fortalte Gudrun at vi havde tilskuere på, så svarede hun mig, ved at skrige så højt hun kunne, jeg kommer jeg kommer, åh skat knep mig, knep mig hårdt mere liderligt knep min fisse, knep min fisse, åh ja, ja, nu, nu, nu.

Tilskuerne var langt om længe kørt, jeg havde skiftet hendes hjul på hendes fars ældre Ford Taunus og hun trillede ud fra rastepladsen og jeg stod og vinkede efter hende, hun havde lovet at ringe til mig senest søndag aften.

Tirsdag formiddag havde hun endnu ikke ringet, så jeg ville køre op på Hornbæk Camping og overraske hende, jeg havde taget nummeret, på både bilen og campingvognen, så jeg kunne sagtens finde hende og jeg tænkte på at overraske hende med et ordentligt klask i hendes bare ende, som straf for hendes brudte aftale.
Hun lå på ryggen på et tæppe udenfor i solen, med en stor stråhat over ansigt og hoved og armene ned langs siden, jeg lagde mig stille ned ved hendes side og lod min hånd glide ned i hendes trusser og lod en finger glide indenfor i hendes fisse og hviskede hende ind i øret, vil du have pik Gudrun, hun løftede hånden og flyttede sin stråhat og sagde jeg hedder Mona, jeg er Gudruns mor, men ja skat, jeg vil gerne have pik, jeg trak hånden til mig, kiggede på moderens ansigt og ville undskylde min klodsethed, da hun greb min hånd og sagde, du skal ikke undskylde noget skat, men er jeg for gammel til at kneppe, jeg har ikke fået pik i snart ti år, min mand er impotent

Var det en drøm at kneppe Gudrun, på fars dag ude på en plet midt i solen, så var det en ønskedrøm at kneppe hendes mor inde i deres campingvogn, ikke alene var det en noget krævende dame, med en masse erfaring og et sultent underliv, som ikke havde smagt andet, end et par fingre i ny og næ, når han ikke kunne slippe udenom den ægteskabelige sovekammeridyl, når hun satte trumf på.
Hun havde en top kusse der stod som et bjerg, med en smuk gylden beplantning, omkring hendes liderlige krater af en elskovsgrotte, der tiggede om pik og hun var simpelthen umættelig, jeg havde hende bagfra og fra siden, hvor vi lå og legede med pikken indeklemt mellem hendes lår, mens hun samlede sin interesse om mine nosser, som hun kildede og kælede og slikkede og suttede på min pik, så den stod ret op i luften og forsøgte at krænge sig ud gennem forhudens trange frakke.
Hun klemte lårene om mit hoved, da jeg slikkede hendes klitoris, med min spidse tunge og hun hang i armene i sofa ryggens polstring og tiggede mig om at bore min liderlige pik ind i hendes skummende kusse, for at slukke den brand, min tunge havde frembragt i hende.
Hun lå på det smalle bord, med fødderne rettet op mod loftet og jeg stod med pikken inde i hendes kusse og jeg red hende hårdt, vi havde øjenkontakt, blikket var vredt da hun nærmest hvæsede af mig, knep mig, pisk mig, slå mig, gør mig vild og liderlig skat, jeg trænger til at få alt hvad du har i dig, gør hvad du vil med mig, bare du vil kneppe mig, sønder og sammen, så min kusse kan mærke der har været et mandfolk på besøg.

Vi svømmede ud i vandet, lå og trådte vande, slappede af og travede ned langs vandkanten og gik op mod skovens stille ro, mellem fyrretræernes mørke og stille skov, der hørtes kun fuglenes små lyde, her i stilheden tog hun min hånd og førte mig hen til løvskovens kant og solens stråler rev hul i ege og bøgetræernes kroner, jorden var blød af de visne blade og vi gik hen forbi en hasselbusk og hun flåede en gren af og fortalte mig stille at det var det danske svar på et spanskrør, hun plukkede alle de små sidegrene af og svirpede i luften med det og sagde nærmest ud i luften, nu kan det nok bruges, så du kan give mig en god gammeldags endefuld, i mine bare ende.
Hov sagde jeg, hvorfor skulle jeg dog give dig en endefuld Mona, hun stod bomstille og så på mig, med hassel kæppen i hånden og munden halvtåben og måbende, som var hun slået ud af kurs og sagde, har jeg da ikke lige været min mand utro og har jeg ikke lige bedrevet hor, med min datters kæreste, burde jeg så ikke straffes hårdt og ubarmhjertigt, med en ordentlig omgang klø i min bare ende, hvis du siger nej, hvad skal jeg arme stakkel så gøre, for at forstå at det hverken kan eller må man, hvis man er et anstændigt menneske.
Mona stod foroverbøjet, hen over en væltet træstamme, trusserne var trukket ned og jeg stod med den tynde hassel kæp og lod den danse vildt og hårdt på Monas bare ende, hun tog mod de første femten slag uden at mæle et ord, så begyndte hun så småt at græde og jeg kælede ned over hendes bare ende, som for at fordele smerten og jeg lod mine fingre besøge hendes kusse, som sad klemt mellem hendes lår og hun bøjede sig endnu længere frem over træstammen og fortalte mig smågrædende at jeg nok var en hård mand, der forstod at opdrage hende, men jeg var også en god mand, der fik hendes kærlighed til at blomstre.
Og jeg gav hende endnu fem slag med kæppen og smed den på jorden, jeg var blevet endnu mere liderlig af denne seance end jeg havde forestillet mig fra begyndelsen, så jeg lod min stive liderlige lanse stritte ud i den klare eftermiddagssol og adskilte hendes liderlige kusses små læber og lod pikkens hoved glide let ind mellem læberne og lod min bølgede krave lire hendes klitoris op så hun endnu mere forsøgte at presse sig op og jeg pressede hende ned over bjælken og borede mig ind i bunden af hendes liderlige dyb og så red jeg hende ind i vores fælles drømmeverden, hvor vi denne dag, havde været indtil flere gange. Og da mine saftreserver var udtømt, i små spyt ind i hendes liderlige grotte, stod vi stille og lod mig glide ud ad hende.

Mona havde lagt et bind ind i de lange hvide bukser, for ikke at afsløre dagens oplevelser, når hendes mand og datter kom hjem og hun fulgte mig som en anstændig kvinde i en hvid poloskjorte ned til min bil, hvor jeg gemte hassel kæppen, til næste gang hun eller jeg kom på besøg hos hinanden, hun fik min adresse og telefonnummer og lovede at ringe inden fredag, men tilføjede, inden jeg smækkede døren, skulle jeg ikke ringe alligevel, så må du love mig at jeg får det at mærke næste gang, man skal jo holde sine aftaler og gør man ikke det, så bør man straffes hårdt for det.

På landevejen ind mod København, så jeg ude i horisonten en ældre Ford Taunus, komme imod mig, så jeg holdt ind til siden. Da den passerede mig, med en mand med blød hat ved rattet og en yngre dame ved hans side, som i sidste øjeblik fik øjenkontakt med mig og vinkede, så jeg mandens stoplygter blive tændt i mit bakspejl og jeg kørte ud på vejen og fortsatte min kørsel, ind mod byen, Gudrun stod ved sin fars bildør og vinkede i luften og så op mod min bil, som fortsatte sin kørsel. ind mod København.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Noveller af samme FORFATTER