LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Miss White©

Genre: Par/par/1 ekstra

Dato: 28.09.2002


En stille tirsdag aften

Min kæreste havde et frækt glimt i øjet, da han kom hjem fra arbejde. Det havde han nu haft hver dag i ugens løb. Men lige i dag, da han kom hjem, var der ligesom noget andet. Jeg havde gået og malet i vort nye hjem hele dagen, og havde også planer om at fortsætte over aften, hvad jeg også gjorde. Han spillede op til den store guldmedalje. Der var noget i gære. Hvad, kunne jeg jo kun gisne om, for han sagde ikke noget.

Du godeste hvor den mand kan gøre mig liderlig. Det plejer også at munde ud i dejlig sex. Han er noget af en veludrustet tyr. Så bare tanken om at jeg skulle sønderkneppes, gjorde mit underliv helt ustyrligt. Jeg spekulerede på, om han havde tænk sig at give mig den i fissen eller røven. Det er lige dejligt.

Nå men malerarbejdet ventede. Da sidste penselstrøg var taget, opdagede jeg, at cigaretpakken var tom. Shit klokken var ti minutter i ti, og tanken lukkede kl. ti. Jeg skyndte mig at finde pungen, og sagde i forbifarten til min kæreste, at jeg lige smuttede på tanken efter smøger. Han sad med et smørret grin ved sin pc'er. "Jeg har nok en overraskelse til dig, når du kommer hjem", sagde han. Nå, tænkte jeg. Hvad har han nu fundet på. Jeg var lidt ærgerlig over, at der var så lidt tid, til at køre derhen, så det gik lidt stærkt. Ja, når jeg sidder bag rattet, så koncentrer jeg mig om at køre. Så kærestens smørrede grin og løfte om overraskelse gled ærlig talt lidt i baggrunden. Jeg kørte oven i købet en lille omvej, for at lære omegnen ved vort nye sted at kende. Der var vel gået en halv time, da jeg kom hjem igen. Da jeg kom ind i stuen, sagde han, at han havde gang i en lille "snavset" chat. Okay, hvad var nu det. "Du har tit sagt, at du gerne vil prøve en sandwich og se to mænd lege med hinanden - ikke sandt." Jo, det måtte jeg jo give ham ret i. Det er fantasier jeg faktisk har haft i flere år. "Hvad siger du til at opleve det i aften?" Wauw, det var da en overraskelse, der ville noget. Han fortalte, at han lige havde siddet og chattet med en biseksuel mand fra den nærliggende storby. Det var en stor fyr han havde kontakt med. 195 høj og med en pik på størrelse med hans egen. Min kæreste er også biseksuel, og det er jeg vel egentlig også. Vi kan begge to lide sexlege lige så meget med eget køn som det modsatte.

"Smut i bad skat og gå ind og læg dig på sengen og se en lækker pornofilm" Det kan da nok være jeg fik lidt travlt. Jeg skulle også lige have finjusteret frisuren på min fisse - eller rettere sagt, den trængte til at blive studset lidt. Jeg stoler fuldt ud på min kæreste. Han ved godt hvilke mænd, der tænder mig, og hvem der ikke skal tæt på. Så det var jeg helt tryg ved.

Det var afsindigt spændende at ligge og vente på noget ukendt. Jeg havde vel ikke ligget der mere end 5 min, da jeg hørte hoveddøren gik op og en dyb stemme sagde goddag. Hvad var det for en fyr? Min finger gled ned til min sultne revne. Den var allerede drivende våd i forventning om, hvad der skulle ske meget snart. Jeg kunne høre at begge mændene gik ind i stuen, hvor der blev snakket. Men jeg kunne intet høre af, hvad der blev snakket om. Jeg var ved at sprænges af liderlighed.

Pludselig gik døren til soveværelset op, og ind trådte en mega høj og mørk flot fyr. Goddag, sagde han, jeg hedder Niels. Derefter var der faktisk ikke så meget snak, for ind trådte min kæreste også. Begge de to lækre fyre satte sig på hver side af mig og begyndte at kærtegne min krop. Nej hvor blev der suttet og æltet bryster. Jeg blev helt salig, og min heftige stønnen kunne høres. Mine fingre gled ned og fik fat i to store stive pikke, der bare ventede på at blive suttet. "Du kan vel have to i munden på én gang" sagde min kæreste. Mændene lagde sig tæt op ad hinanden, så jeg kunne nå dem begge. Jeg gned de glinsende hoveder mod hinanden. Det kunne de godt lide. Forsigtigt prøvede jeg at proppe begge i munden, men de var for store til min lille mund. Men slikket det blev de. Lidt efter spurgte jeg, om de ikke ville slikke hinanden, mens jeg kiggede på. Det var ren nydelse at se to mænd sænke deres hoveder og tage hver sin stive stang i munden og sutte pik på hinanden. Jeg følte en vis magt over dem. Men det skulle snart vende sig. Jeg blev beordret til at give Niels kondom på og sætte mig overskrævs på ham. Det var dejligt at få den store pik op i sig. Min kæreste bad mig lægge mig tæt ned på Niels. Mit røvhul blev kærtegnet blidt. Jeg kunne mærke at der kom glidecreme på mit røvhul. Der kom en finger op i mig, og han kærtegnede Niels' pik gennem den tynde hud mellem tarm og fisse. Pludselig gled nok en stor pik ind i mig, og jeg skal love for, at jeg blev fyldt ud. "Knep hende" sagde han til Niels, "hun vil have pik, og det skal hun få". Det var ren nydelse. Pludselig trak min kæreste sig ud og satte kondom på. Han bad Niels om at bøje sine ben. Forsigtigt førte han sin pik ind i Niels' røvhul og da den var helt inde, begyndte han at råkneppe ham. Jeg lå og legede med min fisse, der var lige ved at komme, mens min kæreste røvkneppede og legede med Niels' pik. Dette her var noget af det mest liderlige, jeg længe havde oplevet, og der gik da heller ikke længe, før vi kom alle tre med få sekunders mellemrum. Du godeste, hvor var det dejligt.

Klokken var blevet mange, og efter en lille hyggestund stod vi op og klædte os på. Vi havde alle haft en dejlig, liderlig oplevelse og jeg havde fået levet et par fantasier ud. Næste gang vi mødes er det IKKE fantasi!

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER