LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Preben©

Genre: Pigesex

Dato: 14.01.2007


Træning 4 - I sommerhuset fortsat

Har du ikke læst de andre afsnit kan du gøre det HER

Pia vækkede mig den følgende dag om formiddagen, ved at rykke dynen væk fra mig, vågn op, der er kaffe, du skal ikke tage tøj på, Pia var også nøgen, havde dækket bord på terrassen solen strålede, vi har en rimeligt ugenert terrasse, så jeg tænkte hvorfor ikke, normalt var det jo mig der gav ordrer om dette og hint, det ville jo blive spændende at se hvad Pia kunne finde på i dagens løb.

Jeg kom ud til et strålende morgenbord, Pia sad ved siden af mig, vi pjattede en del, under måltidet. Pia havde fundet en Gammel Dansk, som jeg elsker, nyder med stort velbehag, plejer at sige en til hvert ben, og så den i midten, det kunne jo blive til en del, når man ikke kunne huske hvor langt man var kommet. Pia fulgte trop, så efterhånden var vi kommet i god stemning.

Pia begyndte at spørge hvad jeg havde set foregående aften, fortalte jeg havde set det hele, var meget tændt på det, havde fisket pikken frem, begyndt at gnide på den, jeg havde set hvor meget hun havde nydt behandlingen af de fire mænd, havde set hendes bryster blive kastet frem og tilbage, set vorterne stå stive, set hendes øjne, som jeg aldrig havde set fokusere så meget på en stiv pik.

Pia spurgte om hun måtte bestemme dagens forløb, hvilket jeg gav hende lov til, det kunne være spændende. Hun bad mig trække i shorts og T-shirts, hun ville trække i kort kjole og hvid skjorte, vi skulle en tur til købmanden, når vi havde ryddet af bordet, og jeg havde vasket op.

Da jeg var færdig, havde Pia også klaret sit, så forførende ud, jeg måtte kysse hende, mærkede under hendes kjole, hendes glat barberede skød, fik straks besked på at stoppe, vi skulle af sted.

Vi skulle igennem en skov, Pia sagde jeg kunne trække shortsene af, min pik strittede lystigt, den fik lige et klem, vi begav os af sted. Der skete dog ikke noget på turen, inden vi kom ud af skoven smed Pia mine shorts hen til mig, bad mig tække i dem, vi gik hånd i hånd langs landevejen, vi nåede forretningen, Pia bad mig tage en kundevogn, og så ellers holde mig et par skridt bagved. Der var et par kvinder mere end os i butikken, Pia gik rundt meget hurtigt, havde lidt besvær med at følge hende, hver gang hun bukkede sig fik jeg et glimt af hendes bare baller, værst, når hun skulle på de nederste hylder, hvor hun gik ned i knæ, så kunne man se hendes barberede fisse, som glinsede lidt.

Hun fik arrangeret det sådan, vi mødtes med en kvinde nede ved mælken. Pia havde set, kvinden var på vej, havde bøjet sig meget frem, hendes baller kiggede frem under kjolen, kvinden på omkring de 30, smilede til hende, sagde det var meget varmt i dag, hvad man ellers kunne sige, Pia nikkede, smilede til hende, tog mælken, kom hen til mig, vi skal også have noget tørresnor, sagde hun, gik rundt for at lede, fandt til sidst snoren, Pia købte også en saks, hvilket jeg studsede noget over. Da vi kom til kassen var kvinden fra før kommet, Pia gik mellem vores vogn og hende, kom til at presse sig mod hendes bagdel, kvinden vendte sig hurtigt, ville vist have skældt ud, men da hun så Pia smilede hun til hende, troede jeg havde skubbet til Pia med vognen.

Kvinden bukkede sig frem, begyndte at lægge sine vare op på båndet, Pia holdt sig meget tæt på hende, kunne se Pia havde løftet sin korte kjole op, pludselig så jeg Pia sprede sine ben, samtidig med hun gik lidt ned i knæ, jeg trak mig lidt tilbage, kunne se kvinden ikke havde flyttet sin bagdel, men tvært imod pressede den mod Pias skød, Kvinden betalte, og det var vores tur vi fik hurtigt læsset vore vare op, pakket i poser, da vi kom udenfor stod kvinden og ventede, hun smilede til os, præsenterede sig, hun hed Lene og var 33 år, boede alene i sin onkels sommerhus, Pia spurgte om vi skulle følges, Pia bad mig bære Lenes pose, bad mig så for øvrigt om at holde mig i baggrunden, når vi kom ind i skoven skulle jeg tage mine bukser af, Pia blinkede til Lene, som så lidt genert ud, Pia tog hende om hoften spurgte om vi skulle videre, de to opførte sig som to fornøjede skolepiger, jeg tænkte at nu skulle jeg vise dem, pikken var begyndt at røre på sig.

Da vi nåede et stykke fra købmanden kunne jeg se Pia give Lene et lille kys på kinden, hvilket blot forøgede trykket i bukserne, vi nåede til skoven, Pia drejede hovedet, nikkede til mig, jeg standsede, satte poserne, ned røg bukserne, og pikken sprang frem, stod meget stiv, med blottet hoved, Lene gav et lille suk fra sig, jeg stoppede mine bukser ned i en af poserne, hvorefter vi igen begyndte at gå, Lene havde nu lagt sin ene arm om halsen på Pia, jeg syntes deres hofter gned noget op af hinanden, og var nu meget spændt på hvad der måtte komme.

Pia lod sin arm synke ned, begyndte at trække op i Lenes kjole, snart efter kunne jeg se et par velformede lår, og snart efter et par meget flotte baller som var pakket ind i et par meget små trusser, Pia lod hånden glide ind bag elastikken, begyndte at kærtegne Lenes baller, jeg blev mere og mere lystig, safterne silede fra min stive pik, Pia havde i et split sekund set det, hun bad nu Len om at stå stille og trak så hendes trusser ned, Lene bukkede sig, for at samle dem op, samtidig så jeg Pias hånd bevæge sig frem mod Lenes klitoris, der strittede lidt frem, Pia gned lidt forsigtigt på den og Lene begyndte at sprede sine meget velformede ben.

Jeg stod et par meter fra dem, kunne se det hele, pludseligt stoppede Pia, nu skulle vi hjem til os, hun spurgte om Lene havde travlt, nej svarede Lene, kun med at få lov til at få slikket fisse, vi skyndte os hjem, det gik så stærkt at jeg ikke nåede at få mine shorts på, heldigvis så vi ingen.

Pia bad mig sørge for vores varer, allerførst bad hun mig fremskaffe en god flaske, pigerne sad i hængekøjen og ventede, Pia var i gang med at trække Lenes kjole af hende, det var et dejligt syn, hendes bryster var mere strittende end Pias. Skyndte mig at servere, Pia beordrede mig ind for at ordne varerne, så ellers blive i huset, hun sagde dog ikke noget om, jeg ikke måtte se ud. Skyndte mig ind, fik varerne på plads, da jeg kiggede ud så jeg Pia havde smidt tøjet, var i gang mellem Lenes spredte ben, hendes clit blev slikket grundigt men blidt, Pia havde to fingre dybt begravet i Lenes fisse. Pia slikkede op og ned af Lenes lår kørte sin anden hånd rundt på Lenes bryster, nev hende lidt i vorterne som stod som små toppe.

Efter et stykke tid kom Lene med et skrig, hun pressede Pias ansigt ind mod sin fisse og bare rystede. Pia gjorde sig fri, kyssede nu Lene, Pia satte sig op til Lene i hængekøjen, havde stadig en hånd mellem Lenes lår, Lenes kinder blussede, sveden glinsede på hendes velformede krop, jeg så Pia begynde at snakke med Lene, kunne af gode grunde ikke høre hvad. Snart kom Lene ind for at hente sine købmandsvarer, sagde hej, jeg stod der med meget stiv pik. Lene tog sin varer og gik, vinkede til Pia, gik så bort. Jeg havde håbet at få lov til at bolle hende. Pia kom ind til mig sagde blot hun var træt, ville gå for at hvile, jeg måtte ikke røre min pik, hun sagde den skulle være stiv i aften. Jeg iførte mig mine shorts måtte finde på noget, vaskede bilen, slog græs, fik det revet sammen, havde det svært, pikken ville ikke lægge sig, forsøgte at spille op til Pia, men forgæves, jeg kunne vente til i aften, satte mig med en pilsner i hængekøjen, drømte om hvad jeg havde set. Det hjalp ikke på min situation, jeg måtte vente til i aften.

FORTSÆTTES

Forfatterprofil - Gæstebog - Noveller af samme forfatter