LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Sognare©

Genre: homo/lesbisk/bi 

Dato: 28.09.2002tæller indsat 050909

Discotek

Birgitte og Peter havde nu været sammen døgnet rundt i længere tid. Kun afbrudt af deres arbejde. De havde udforsket deres fantasier sammen.
Også de drømme som var født af andre ideer, som de havde fået.
Og generthed var ikke ligefrem et ord som fandtes i deres mentale ordbog!

En sommerdag havde Birgitte og Dorthe, hendes bedste veninde, taget tidligt fri og var gået på en lummer, lille, beverding.
Skummelt og ikke et sted, de normalt ville besøge. Klientellet var også der efter. Mændene, som der naturligt var flest af, brugte helt sikkert ikke mange penge på hygiejne. Fedtet hår, slidt tøj og en lugt som overgik den værste fantasi.

Pigerne snakkede om løst og fast, men som sædvanlig varede det ikke længe inden samtalen kom ind på sex, lyst og mænd. De to havde ikke nogle hemmeligheder for hinanden og ofte havde de leget sammen, alene eller sammen med andre. Både piger og mænd.

Birgitte fortalte om en aften Peter og hun havde hyggesnakket, at det ville tænde hende, at se ham sammen med en anden mand. Det havde han ikke været helt afvisende over for. De havde vendt ideen nogle gange og hun var blevet temmelig ophidset af de billeder som kørte frem inde i hovedet. Dorthe smilede endnu mere under Birgittes fortælling. Hun havde selv haft samme tanker og lyster sammen med Michael som hun havde kendt i et par år. De var ikke kærester, men blot gode venner.
Birgitte og Dorthe vendte og drejede det hele flere gange og fandt ud af, at det skulle da prøves. Og se om det kunne blive til noget.

Der blev ringet til de to mænd ude fra mønttelefonen mellem de to toiletter og aftalte af de to skulle komme ned på værtshuset, så snart de kunne. 
I de 15 minutter der gik inden mændene kom, lagde de to piger ”skumle” planer. De ville foreslå, at de alle gik på diskotek, så der blev fyret lidt op under mændene uden at de skulle ane uråd.
I det samme kom Peter og Michael grinende ind af døren. De gik begge hen og kyssede pigerne. Over et par øl, drinks kunne man ikke få her, ”foreslog” pigerne at de skulle gå ud og spise, hvilket drengene var med på. Pigerne skulle lige ud og ”pudre” næse inden de gik. På toilettet fnisede pigerne som var de 15 år igen.
- Bare tanken om det der skal ske, giver mig sug i underlivet, sagde Dorthe.
- Os' mig, svarede Birgitte, med en kåd stemme. Jeg er godt våd allerede. 
Dorthe lod en hånd glide op ad Birgittes lår og mærkede uden på hendes trusser.
- Hvorfor har du trusser på? Det plejer du ikke. Dorthe kigge en smule bebrejdende.
- Nej, men jeg syntes ikke arbejdet i dag indbød til at lade kunderne ane et og andet. Jeg har kravlet meget op på stigen i forretningen… såååå.
Dorthe gik i hug og trak Birgittes trusser ned, smed dem i skraldespanden, førte igen en hånd op mod den lille revne. Selv i den mangelfulde belysning kunne Dorthe se den glinse lidt af væde. Hun førte en finger ind mellem Birgittes skamlæber. Fingeren gled uhindret og nemt ind i dybet. Dorthe førte munden hen til de fugtige skamlæber og begyndte at slikke forsigtigt.
Birgitte lænede sig op mod væggen op spredte sine ben yderligere. Hun kunne mærke Dorthes tunge lege med klitorissen.
En svag stønnen undslap hendes læber samtid med at hun, med sine hænder, pressede Dorthes hoved tættere ind mod sit dampende skød.
- Vi må hellere komme ud til drengene, så de ikke begynder at undre sig, lød det noget utydeligt nede fra Dorthe.
- Ja... du har ret sagde Birgitte. Det er lidt ærgerligt… men jeg er sikker på at vi to nok skal få valuta for pengene. Senere.
Tøjet blev ordnet og de gik begge ud, med et smørret grin på læberne.

- Det var I længe om, kom det fra Peter. I var vel ikke i gang med noget andet?
- Næ... svarede Dorthe med et lumsk smil... men I to har måske pillet ved hinanden i mangel af bedre?
Fyrene kiggede en gang på hinanden.
- Nej det har vi sq da ikke, svarede de i munden på hinanden.
- Drik ud, sagde Birgitte. Så går vi!

En halv time senere stod alle 4 i en mindre kø uden for PAN.
- Hvorfor i alverden skal vi her ind, ville mændene vide. Det er jo kun for homoer.
- Najaaa, sagde Dorthe. De spiller nu god musik. Og det ville være rart til en afveksling, at komme et sted hvor der spilles noget mere hård techno. Bare for en stund!
- Men I er måske bange for at nogle fyrer skal forsøge at score jer? spøgte Birgitte uden at trække på smilebåndet!
Drengene grinede lidt smørret, men troede nok, at det ikke vil ske. De var jo sammen med piger.
Begge piger kiggede lidt væk, for at skjule et skævt smil. De skulle bare vide, hvad der ville blive forsøgt senere!
Endelig op af den udendørs trappe og inden for. Af med overfrakkerne til manden… eller var det en pige… han/hun var en spinkel person, som åbenbart kunne være… nårh, pyt. I næste nu var de inde i et inferno af røg og musik. Højt til loftet og strobelys som fik alle på dansegulvet til at ligne robotter i bevægelse.
De fire stod lidt lige inden for døren. Pigerne havde spottet et par fyre helt i hvidt med overkroppe som rene Adonisser. Dorthe lænede sig frem mod Birgitte og sagde ind i hendes ører.
- Ham  ville jeg nu godt lade både mine fingre og tunge glide ned over… om det så var her midt på dansegulvet. Prøv at se hvordan han bevæger sig. Uuuu… tænk hvis han var oppe i én og fortsatte med de der bevægelser. Du godeste. Tænk, at en mand kan tænde én sådan. Huuu. Synd at han kun er til mænd. Måske skulle jeg lokke ham til at tage sig af Michael. Bare for at se ham nøgen og liderlig. 
- Det får du da ikke Michael til, grinede Birgitte. Men skulle det lykkes for dig, kan du understå dig i ikke, at lade mig kigge med!

Mændene var allerede ovre ved baren på den anden side af dansegulvet. Typisk, kunne man se på pigernes himmelvendte blikke. Usikkerheden udmøntede sig ved, at søge til det mest sikre sted i denne verden, som ud over at være moders skørter; en bar!
- Skal vi gå ud over danse og få lidt gang i det… og måske komme lidt tæt på ham den lækre der?
- God ide, svarede Dorthe og var allerede på vej.

De faldt hurtigt ind i mængden og lod sig føre med at den dybe, heftige, monotome rytme. Bassens banken forplantede sig til hele kroppen og hele stemningen gjorde, at de var på vej ind i en slags trance, hvor ben og krop blot var en forlænget del af musikken. Dorthe lod blikket glide lidt rundt og blev fanget at et andet kvindeligt par som var fanget af andet end musikken. De var så tæt på hinanden at der ikke ville kunne stikkes en finger i mellem dem. Det lignede mere et show end dans. Et show for kun dem selv og hvor det gjaldt om at hidse den anden mere og mere op. Dorthe blev smittet af deres intensitet og gled tættere ind til Birgitte. Hun kunne dufte hende, mærke varmen fra hendes krop. Dorthe lagde sin venstre arm op på Birgittes skulder, gled med sit højre ben, ind mellem Birgittes ben så deres køn kom i kontakt med hinandens lår. Hofterne gik fra side til side. Begges nederdel gled op og alle andre steder end på dette diskotek, ville der være blevet gloet på dem. Men her var det mere reglen, end undtagelsen at folk gejlede hinanden op. Dorthe lod blikket glide over mod de to mænd i hvidt. De var også ramt af et eller andet… de var knapt så tæt på hinanden… med underlivet, hvilket gjorde at, hun kunne se en velvoksen bule i de tætsiddende jeans på den ene fyr. Pludselig lænede den anden fyr sig fremover… lagde armene om den andens hals og førte sin mund helt hen til ham. De to mænds tunger søgte ud og fandt hinanden. Øjeblikket efter var deres læber helt tæt og deres kroppe fulgte efter. En hånd gled ned på den andens balder og krammede.
Dorthe tog fat i Birgittes arm, rykkede i hende. Dorthe nikkede hen imod de to og Birgittes fulgte hendes blik. Hun åbnede munden lidt og Dorthe kunne se at de to mænds leg ramte Birgitte et eller andet sted. Hvor det var, var ikke svært at gætte.
Dorthe havde set det blik mere end én gang, når Birgitte var ved at være tændt for alvor!
De tog piger fulgte fyrenes eksempel og begyndte at kysse. Først drillende og prøvende. Så mere tæt. Lidt efter var både fyrene og deres mænd glemt. De havde kun øje og tanker for hinanden. Dorthe førte en hånd ned mellem dem og lod den hvile et øjeblik mod Birgittes mis. Pressede så lidt hårdere. Der var mere end almindeligt fugtigt. Birgitte slap Dorthes læber, bøjede sit hoved bagud og trak vejret helt ned i lungerne. Sank lidt i knæ, tog sig sammen og slap sit tag i Dorthe. Birgitte lænede sig frem mod Dorthe
- Jeg vil prøve at lokke de to fyrer op til drengene!
Birgitte vendte sig helt om mod de to, lagde sin ene hånd den højeste af fyrer ned og talte helt tæt ved hans øre…
- Jeg har et forslag. Vi to her har taget vores mænd med, det er dem som står der henne i hjørnet med en øl i hånden. Og det tænder os, hvis I kunne forfører dem begge, tage med hjem til os og vi to så måtte kigge på imens. Hvad siger I til det?
Han drejede hovedet, kiggede på Birgitte og Dorthe. Så på de to mænd. Lænede sig frem mod den andens ører og talte.
Den anden skiftevis rystede og nikke med hovedet. Birgitte tog det som et negativt tegn, da der ikke lige frem kom et smil frem på de to fyres læber. Den fyr som Birgitte havde talt med lænede sig frem mod hende…
- Det er ok. Hvad er dit forslag?
Birgitte lænede sig frem mod Dorthe 
- Den er hjemme. Så langt, så godt! Skal vi ikke danse lidt med de to her?
Dorthe nikkede og de to piger fattede hver sin nye partner. Selv om det var bøsser, holdt fyrene sig ikke tilbage. Dansen blev lige så erotisk som før. Bortset fra at Birgitte, ikke kunne mærke nogen stor bule, mellem hans ben. Skuffende!!! Men måske forståeligt nok. Sådan fortsatte de lidt endnu. Der blev et hul musikken, så Birgitte trak de to fyrer med op til mændene. De gloede lidt betænksomt på de fire som kom i mod dem. Birgitte introducerede dem for hinanden. Den højeste af bøsserne hed Jørn, den anden Janis. Birgitte tog Peter under armen
- Søde Peter. Igen tager jeg styringen og du kan vælge, enten at blive forført her af Jørn eller blive det derhjemme. Vi tager så alle 6 af sted om lidt!
Peter kigge blidt på hende. Nikkede
- Det er op til dig, svarede han med lav stemme.
Dorthe havde fortalt Michael det samme og han gjorde store øjne. Stod lidt forstenet, kiggede på Peter, som nikkede. Michael vendte sig atter mod Dorthe, trak vejret dybt, slog blikket ned og nikkede stille.
Birgitte og Dorthe juble højt og tog hver deres respektive og hver en fyr under armene og forlod stedet. Bøsserne og pigerne var i højt humør, mens Michael og Peter var mere trykket på vej hjem. Birgitte boede tæt på, så efter få minutter var de hjemme og inde i stuen. Peter var kommet sig så meget oven på overraskelsen, at han var lidt mere beleven. Sørgede for drinks og øl. Dorthe satte noget rolig musik på. Birgitte nikke til Jørn og han gik hen til Janis, trak ham op af stolen og helt ind til sig.
De begyndte at kysse, først stille…så mere krævende. Birgitte gik hen til Peter og trak ham ud ved siden af de to. Dorthe fulgte hendes eksempel og straks var de alle ude og danse. Ganske langsomt og roligt blev alle mere og mere gejlet op. Jørn og Janis slap hinanden og gik om bag de to mænd, så de kom i klemme mellem pigerne og dem selv. Jørn pressede sit underliv tæt til Peters bagdel og begyndte stille at bevæge sig i  meget sigende bevægelse. Birgitte kyssede Peter dybt og forførende, knappede hans skjorte op. Lod sine hænder glide ned af Peters bryst. Jørn fulgte efter, tog fat i hans små brystvorter og nev dem blidt. Kyssede ham i nakken.
Dorthe og Janis havde byttet plads. Dorthe stod bag Michael og lod sine hænder glide kærtegnende op og ned af hans krop…knappede skjorten og trak den helt af ham.  Janis gled lidt ned og fangede Michaels ene brystvorte og begyndt at slikke den. Dorthe lod sine fingre glide længere ned. Fik åbnet Michaels bælte, bukser og stak sine hænder ned i hans trusser. Uuuhm... den var allerede halvstiv. 
Det tegnede godt det her. Bedre end hun havde turde håbe på! Hun tog god fat og rykkede stille i lemmet.
Birgitte var gået i knæ og havde trukket Peters lem frem fra mørket. Taget det i munden. Jørn havde taget fat om roden, bagfra. Peter så ud som han mere end nød det.
Jørn slap taget og gik om foran Peter og i knæ ved siden af Birgitte. Hun slap det stive lem og lod Jørn komme til. De slikkede begge på hver sin side af det. Fra hovedet ned til roden og tilbage igen. Birgitte fattede om Peters nosser og flyttede sit ansigt lidt og overlod Jørn helt lemmet. Han åbnede sin mund begærligt og slugte stort set lemmet i et nu. Birgitte var overrasket. Det havde hun altid drømt om at kunne selv. Men det hun så var nu heller ikke kedeligt. Birgitte kiggede op på Peter og kunne se at han i hvert fald nød det i fulde drag.
Birgitte kiggede over på de andre. Dorthe havde sat sig på gulvet og var i færd med at trække Michaels bukser helt af. Skjorten var væk og Janis var også nøgen, godt i gang med at gøre det samme som Jørn. Birgitte rejste sig og gik hen til Dorthe, trak hende op.
- Skal vi ikke lade drengene lege for sig selv og bar nyde showet fra sofaen. 
Dorthe nikkede begejstret og fulgte gladelig med. De smed begge tøjet og satte sig ved siden at hinanden. De lod hurtigt deres fingre gå opdagelse på hinandens kroppe, men uden at tage blikket fra det, som var i gang på gulvet foran dem.

Jørn havde fået lagt Peter helt ned, taget alt tøjet af sig selv og af Peter og lå mellem Peters ben og råslugte ham med slubrende lyde. Her var en som vidste hvordan det skulle gøres! Til pigernes, og andres, store overraskelse, havde Janis lagt sig ind over Michael, taget hans lem i munden, og sandelig om ikke Michael var i gang med Janis. Dorthe øjne var ved at trille ud af hovedet, da lemmet for første gang gled ind hans mund. Ikke dybt…men alligevel. Og ved gud, han nød det! Eller var det dét, som Janis gjorde…eller en del at det hele?
Jørn flyttede sig lidt, trak Peter op og med, så Jørn kom til at ligge på ryggen. Peter fulgte efter og tog Jørns lem i hånden og onanerede lidt, og så prøvende, tog han det i munden. Først forsigtigt… men pludselig mere krævende. Det var som Jørn nød, det kunne da ses af enhver. Pigerne havde helt stoppet deres egen leg. Dette overgik alt hvad de i deres fantasi havde troet.
Janis rakte sin hånd ud og begyndte at lade den glide ned ad Peters ben. Janis skubbede Michael væk, krøb hen til de to andre. Peter blev vendt om. Jørn krøb ind under ham og Janis bag Peter. Peter tog straks Jørn i munden igen. Janis var i næste nu bag ved Peter, bøjede sig ned, skilte hans balder og lod tungen fugte det lille hul. Pressede tungen ind. Lidt efter rejste Janis sig op, tog fat i sit lem og pressede på. Stille gled han ind. Pigerne var atter begyndt at kæle med hinanden og sig selv, men var mest optaget alt det andet. Janis var i bund og begyndte at kneppe Peter. Frem og tilbage i små ryk. Under Peter havde Jørn igen sluppet sit tag i Peters lem og var på vej ud og hen til Michael. Han førte Michael hen bag Janis
- Tag Janis. Nu!
Michael fugtede sin pegefinger og pressede den op i Janis. Fingeren blev presset i bund og Michael forsatte. Lidt efter førte Michael sit lem op og lige så stille ind i Janis.
Jørn var på samme tid bag ved Michael og gøre ham kunsten efter. Han gled faktisk ind i Michael på samme tid som Michael gled ind i Janis. Her lå fire mænd på rad og række og råbollede hinanden.
- Du store, hvor ser det frækt ud. Jeg kan næsten komme bare ved at se på det der, stønnede Birgitte med fingrene, dybt oppe i sig selv
- Enig, replicerede Dorthe som sad helt stille og bare kælede automatisk for sig selv.
Det hele fortsatte en time endnu. Mændene skiftede plads og stillinger i et væk.
Det lignede fire bøsser og ikke to af hver slags.
- Jeg vil godt ha´ I kommer ud over Peter, brød Birgitte ind.
Hun og Dorthe gik hen til Peter som straks var blevet lagt på ryggen. De andre lå på knæ omkring ham, og onanerede over ham. Pigerne tog sig kærligt af hans lem.
Det varede ikke længe før Janis kom i sprøjt over Peter. Michael og Jørn kom lige efter i kaskader ud over Peters  ansigt. I det samme kom Peter selv og pigerne sugede og slikkede ham helt rent.
- Michael, slik Janis og Jørn rene og sørg for at der ikke er noget se!
Michael løftede hovedet, åbnede sin mund og førte på skift Janis og Jørn ind. Sugede, slikkede og efterlod sig ikke en dråbe.
- Nå, hvad siger I så, spurgte Birgitte da de senere havde været i bad og sad og fik noget at drikke.
- Tjaa, svarede Michael, det var ok. Det var fedt at bolle én bagi samtidig med at jeg selv blev taget.
Peter nikkede og fortsatte
- Ja, og at slikke var absolut ophidsende.
- Og det var frækt at kigge på, kom det fra begge piger.

Med de sidste ord er denne historie slut. Og som i så mange andre eventyr er der også en morale;

Lad ikke (andres) fordomme og negative tanker stoppe for lyster, ønsker og behov.
Udlev dine drømme i dit tempo. 
Vælg og fravælg og glæd dig så over mangfoldigheden og de oplevelser du helt sikkert vil komme ud for. 
Så vil du måske se, at fordømmelse kommer til at være en fremmed tanke.

Pæne piger (og drenge) kommer i himlen. Vi andre kommer så langt vi vil…!

-------

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER