LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Sognare©

Genre: Job/offentligt

Dato: 28.09.2002

Peter

Hun var lige kommet inden for døren, da telefonen ringede.
”Hallo, det er Birgitte!”
En lille pause, et suk og så en dyb vejrtrækning før en stille stemme lød i den anden ende;
”Ja, det er Peter. Du sagde jeg skulle ringe for at høre nærmere!”
”Peter! Det er godt at du husker at høre efter. Jeg håber du er klar til i aften!” Det var egentlig ikke et spørgsmål. Når hun gjorde stemmen neutral vidste Peter, at han bare havde at være klar. Hvad han også var rent mentalt. 
Hun vendte ikke på et svar fra ham og fortsatte i samme toneleje;

”Du tager sorte bukser og en hvid skjorte på. En mørk blazer. Og et par mørke sko og strømper. Ingen trusser. Først går du i bad. Bruger den parfume jeg har sendt til dig. Sørger for at være helt glatbarberet de rigtige steder, jeg tidligere har beskrevet. Du kommer og henter mig om 2 timer! På gensyn, søde Peter.”
Det sidste blev sagt lidt mere mildt! 

Røret blev lagt på inden Peter kunne nå at svare.
Peter vidste at om 2 timer betød præcist 2 timer. Ikke 2 minutter før og ikke 2 minutter efter!

Birgitte havde lagt telefonrøret på med et saligt smil. Allerede på nuværende tidspunkt begyndte der at løbe små isninger igennem hendes krop, på grund af tanken! At have Peter i sin hule hånd, rent seksuelt, var ikke det værste der kunne ske. Ved første øjekast var han nu ikke lige den type man kunne styre. Selvsikker, kraftig udstråling, masser af charme og et tindrende glimt i øjet. Måske netop derfor, var det en ekstra nydelse at kunne dominere ham. Ikke ydmyge ham. Jo lidt måske. 
Og bruge ham som hun havde lyst til. Og som han jo så også havde lyst til!! At lade han ”lide” under hendes impulsive indfald. Han nød det jo i lige så høj grad. Ellers ville det heller ikke virke på Birgitte. 

Hans forventningsfulde øjne, når hun tog kontrollen, var en af de helt store ting i deres leg. Det, at han fuldstændig gav sig hen i hendes magt og at han gav efter for hendes lyster og fantasi, tændte ham helt vildt! Og hun vidste at de havde fuldstændig tillid til hinanden! Ellers ville de heller ikke været nået så lang i legen.

Birgitte stod i badet og lod tankerne glide tilbage på dagens oplevelser. Ikke værst. Hun var ikke bange for at tage initiativet. Det havde vist sig, at det fik hun mest ud af. Og de stakkels mænd var åbenbart ikke helt klar over, at det i reglen var dem som blev brugt som hun havde lyst. Selv om det ved første øjekast var omvendt. Ikke alt hun gjorde var lige åbenlyst og det havde blandt andet givet hende den oplevelse på Cafeen i dag! Hun slukkede for bruseren. Selvom hun havde barberet sig i morges, lod hun skraberen glide hen over sit skød. Bare ganske lidt. Hun kunne ikke fordrage stubbene og hun elskede at mærke den direkte kontakt når en tunge... Nå, ja…! 

Hun skyllede efter og trådte ud og begyndte at tørre sig. Kom en dråbe parfume på i den lille stribe hår over revnen, under armene og under øreflipperne. Makeuppen blev lagt med omhu. Enkelt, men mørk! Og så stod hun igen foran klædeskabet. 
Et mørkeblåt sæt, bestående af en halvkort nederdel. Lys, blå skjorte og en mørk habit blev taget på. Afsluttet med et par selvsiddende strømper og et par af de højhælede sko. 
Under havde hun en sort bh og trusser, for én gangs skyld. 

I det samme ringede på døren. Det var det aftalte signal. 
Peter! Og lige på slaget! Selvfølgelig!!
”Den er åben” råbte hun.
”Vent i gangen” sagde hun da Peter havde lukket døren efter sig. 
Hun satte håret op. Tog en lidt kraftig halskæde på, med et vedhæng som hvilede mellem hendes bryster. Hun knappede så meget op, at man akkurat kunne se toppen af hende lille kavalergang. Hun vendte og drejede sig foran spejlet. Hun kunne gå an. Så absolut! Et smil bredte sig på hendes læber! Peter havde godt af, at vente i gangen. Hun tog en cigaret, satte sig ned og begyndte at ryge…!

Hun ville ikke lade Peter vente længere. Eller rettere; hun ville ikke selv vente længere! Hun gik ud i gangen.
”God aften Peter. Du ser godt ud. Ring efter en vogn til os!” sagde hun mens hun gav ham et kys på hver kind og trådte væk fra ham igen. Lidt distance havde han godt af!

Peter gik i køkkenet og tastede nummeret. Hun tog sin taske, lagde nogle småting i den og gik ud i køkkenet til ham. Peter havde fået kontakt, men ventede i kø.
”Vend dig med front mod mig, Peter!!”
Han gjorde det med det samme. Birgitte lænede sig imod ham. Nappede ham i øret. Hun kunne høre ventemelodien fra telefonen. Hun lod en hånd glide ned mod hans skridt. Krammede ham først lidt blidt. Så mere fast! Hun gik i hug, lynede ned. Den var allerede lidt stiv. Hun lukkede sin hånd om den og trak forhuden tilbage. En dråbe kom til syne.
”Nååå... glad for at se mig, lille ven. Du har savnet mig? Mmmm, det er gensidigt!” Hun noterede sig at hans barbering var foretaget med omhu! Han var næsten plysset over roden og resten var helt glat. Perfekt!
Birgitte åbnede munden og lod den glide ind. Hun mærkede, at Peter spændte i kroppen. Hun tog ham ud igen.
”Du står bare HELT stille, Peter!!”
Atter lod hun ham glide ind. Fangede dråben. Og sugede ham så langt ind. Det var den mest lækre, hun nogen sinde havde sat sine tænder i.
Ikke for tyk... ikke for tynd. Og absolut en passende længde.
Selvom det ikke var det afgørende! Men et plus, det var det!!!!

Peter var i gang med at bestille taxaen. Det var ikke helt nemt for ham at samle sig.
Stakkels Peter, tænkte hun. Men det var kun begyndelsen. Det vidste hun!
”Den er her om 5 minutter” meddelte han.
”Godt Peter.” Birgitte rejste sig op. Lod hans strittende lem stå ud af bukserne!
”Leg lidt med dig selv. Ganske stille og roligt!”

Hun trak lidt op i nederdelen og satte sig op på køkkenbordet. Spredte benene og begyndte at kæle for sig selv uden på trusserne. Han havde jo ikke godt af, at se det hele!
Peter var begyndt at onanere forsigtigt. Han drejede hovedet lidt for at se Birgittes leg.
Hun fór ned af bordet og hen mod ham
”Kan du så kigge den anden vej. Du har ikke fået lov til at se noget som helst!!” 
Hun havde taget fat i hans hage og drejede hans hoved væk.
”Og fortsæt så med dit forehavende! Du ved det tænder mig. Så kom du bare i gang!!”

Hun gik væk fra ham. Trak ned i sin nederdel. Stod lidt i døren og kikkede på ham. Gud, hvor var det dog et dejligt syn! Birgitte havde simpelthen bare sådan en lyst til, at gå hen og kysse ham. Kramme ham og bare putte sig ind til ham! 
Hvad var det nu for en ide og tanker??? 
Sådan havde hun ikke haft det før!!!
Hun rystede det lidt af sig. 

”Peter, du kan gå hen til vinduet og kigge efter vognen. Fortsæt med din leg!” Birgitte satte sig i sofaen.
”Nu er den her” sagde Peter.
”Godt. Lyn din bukser. Og lad os komme af sted”! Birgitte gik hen mod døren, ventede til Peter havde lynet op, tog ham så under armen og gik ud.

Lidt efter sad de taxaen. En ganske almindelig Mercedes. Birgitte rakte hånden ud efter Peter, som sad bag chaufføren. Hun lagde hånden på hans skød. Peter fangede hendes øjne. Birgitte nikkede. Peter lynede ned og trak sit, stadigt, stive lem frem. 

Birgitte lænede sig over mod ham og bøjede sig ned og tog ham atter i munden. Og chaufføren lagde ikke mærke til noget, hvad hun egentligt var ganske ligeglad med. Peter skulle pines. Han skulle få lov til at komme helt op og køre man gange i løbet af denne aften! Rigtigt højt op. Rigtig mange gange! 

Turen gik over Langebro. Mens hun lod tungen glide omkring hovedet, kunne hun ud af øjenkrogen se toppen af færgen Sjælland. Mmmm... om 2 minutter ville de være fremme. Hun klemte lidt hårde omkring Peters lem og sugede lidt kraftigere. Hun kunne mærke Peter havde svært ved at side stille. Stakkels fyr. Og om lidt ville hun stoppe. 

Hun smilede indvendigt ved tanken.. Klemte hans pung en smule. Hun drejede hovedet så meget, at hun kunne se hans ansigt. Han havde meget røde kinder nu. I det samme gled de forbi Rådhuset. Hun løftede sit hoved, kysse lemmet og sendte Peter endnu et blik. Peter havde lidt besvær med at stoppe fyren på plads.

”Så er vi fremme. Det bliver 62 kr.” lød det fra chaufføren. Peter havde kun lige fået lynet op, da chaufføren vendte sig om. Birgitte åbnede sin taske og i det hun tog pung op, faldt et lille stavmassageapparat ud og ned på sædet. Chaufføren stirrede noget. Som den naturligste ting, lagde hun det bare på plads igen og betalte ham.
”Pengene passer”.

Birgitte steg ud og ventede på at Peter kom om på den anden side af bilen.
”Skal vi?” sagde Peter og tog hende i hånden.
De gik hen mod trappen, op af den og ind i restauranten. De blev modtaget af en slags værtinde som anviste dem en plads i noget som lignede et gammel, engelsk herregårdsbibliotek. Store tunge lædermøbler, tykke tæpper på gulvene, masser af bøger selvfølgelig og en pejs, hvor det knitrede fra det optændte brænde. Det gav en dejlig duft. Hele stuen var kun oplyst af stearinlys. 

Birgitte og Peter satte sig over for hinanden, med et lille bord i mellem. Birgitte satte sig med sine ben en lille smule spredte. Ikke så meget at Peter kunne se noget, men kun ane. Værtinden kom i det samme og serverede en kølig drink og gav dem samtidig et menukort. Birgitte tog en cigaret frem og straks var Peter der med ild. Han lod ligesom tilfældigt en hånd rører hendes ene ben. Birgitte lod hans hånd hvile et øjeblik, mens han tændte hendes cigaret. Lige så snart det var overstået, slog hun ham blidt, men bestemt, over fingrene; ”Sæt dig igen. Rod! Det tegner ikke ligefrem godt. Vel Peter?”
Peter smilede blot.
Birgitte løftede sit ene ben og lagde det over det andet. Denne bevægelse gjorde at Peter helt sikkert kunne se noget!! En helt bevidst handling fra Birgittes side. 

De sad lidt. Sagde ingen ting. Bare nød stemningen. Lydene. Duftene!
Birgitte sad og kiggede indtrængende på Peter. Hvor er jeg dog heldig med ham. Han giver mig så meget. 

Peter havde de samme tanker. Ingen tvivl om, at han var mere afklaret med sine følelser over for Birgitte. Han ville ikke presse på. Tingene måtte udvikle som de nu gjorde. Og mon ikke det ville være den rigtige vej? Han kunne fornemme nogle ting hos Birgitte. Hun var ellers sikkerheden selv. Var ikke til ryste, uanset hvad der skete! Men han havde flere gange ”taget” hende i at stå og kigge... anderledes... på ham. Og så, i det øjeblik deres øjne mødtes, havde hun sænket blikket og hendes øjne var begyndt at flakke! Han sad faktisk og klukkede stille indvendigt! 

Og nu sad de her. Birgitte på den anden side af det lille bord. 
Hun, smuk som aldrig før! Klædt på som en drøm. Forførende. Uopnåelig. Bedårende. Og han havde set... visse ting!
Værtinden kom i det samme og spurgte om de havde valgt menu. Det havde de og afgav bestillingen. De fik atter en drink. De sad således at de var placeret i det fjerneste hjørne, og Birgitte således hun vendte ryggen ud mod rummet. 

”Peter, kom her over. Stille og lidt diskret!” Hun skilte igen sine ben. Denne gang lidt mere end før. Peter havde sat sig ved siden af hende. 
”Ned på knæ. Du skal tage trusserne af mig og så skal du slikke mig. Og du skal gøre det stille!!”
Peter gled stille ned på gulvet. Stolen havde heldigvis en forholdsvis høj ryg. Kun Birgittes hoved ragede op over kanten. Peter lod hænderne glide op af Birgittes lår. Hun løftede sig en smule fra sædet. Peter skubbede nederdelen en anelse op, så han kunne få fat i trussekanten. Trak dem ned og lagde dem i sin habitlomme. Der efter lagde Peter sin hænder på hendes knæ og skilte den yderligere. Nederdelen gled igen en anelse længere op. Han kyssede hendes ene lår, lod tungen glide i cirkler op mod Birgittes skød. Hun blev en smule utålmodig og tog fat om hans nakke og pressede ham helt ind mellem sine lår. Peter kun se at hendes skamlæber var fugtige og enkelte dråber sad glinsende omkring åbningen. Han lod tungen fangede dem.
”Uuuhm, stik tungen ind!” hviskede Birgitte, næsten ikke hørligt.

Peter lod tungen skiller skamlæberne i én, lang glidende bevægelse. Startende nede fra og op mod den lille kilder. Birgitte lænede sit hoved helt tilbage i bare nydelse. Hun løftede sit et ben, således at Peter kunne komme endnu bedre til. Stadig pressede hun han ansigt helt ind mod sit skød. Hun kun ikke bare føle men høre lyde fra Peters tungeleg. Og der sad en gæst, med ryggen til dem, kun en meter væk. Det var simpelthen for frækt, det her. 

Hvis hun lod Peter fortsætte ret meget længere, ville hun komme. Og så ville alle gæsterne i rummet lægge mærke til dem. Det var helt sikkert. Hun trak ham væk, slev om hun ikke havde lyst til det. Peter blev trukket op og hun lod ham kysse sig.
”Sæt dig over på din plads!” 
Birgitte havde endnu ikke rettet på sin nederdel så hendes skød var stadig helt synligt. Peter kunne se, at der var en, ikke helt lille, våd plet på sædet mellem hendes ben. Birgitte førte sin hånd ned op begyndt, drillende at lege lidt med sin kilder, som efterhånden var svulmet noget op. I det samme kom værtinden ind og gik hen i mod dem. Birgitte fik samlet benene og fjernet hånden i en fart og trukket lidt ned i nederdelen i én bevægelse.

”Deres bord er klar!” sagde hun ”Hvis De vil være så venlig, at følge med!”
Birgitte og Peter rejste sig. Birgitte rettede nederdelen fuldstændigt nu. Nu så hun også pletten på stolen. Hun sendte et smilende blik til Peter, gik ind foran ham med ordene:
”Se hvad du er skyld i. Du har altså ikke kunnet suge det hele. Der må nødvendigvis komme en straf senere!!” Birgitte foretog et sving med hovedet og fulgte efter værtinden. 
Peter stod stille og lod sit blik følge Birgitte. Hun havde en forrygende gang. Hendes hofter vuggede indbydende! Peter trak vejret dybt. Helt ned i lungerne. Det var som at skulle dykke, og uden at vide om man kunne komme op igen – spændingen om, hvad det her endte med. Uvisheden!

De blev ført ned af en mørk vindeltrappe, lavet af sten. I væggene var der små hylder med små fakler. Igen kun levende lys, som gav det hele en…anderledes stemning. Som var de på vej ind i en anden tidsalder. 

Så kom de ind i et rum. På grund af alle stearinlysene, var der en varm glød over rummet. Loftet bestod af en masse hvælvinger. Der var stensøjler over det hele. God plads. Der var lave mure mange steder, så de små 2 og 4 personers borde stod som i båse. Man var næsten henført til middelalderen. Men stadig kunne man kigge rundt. Der var i aften ca. ½ fyldt. 

Værtinden viste dem hen mod den ene væg, trak stolen ud til Birgitte:
”Tak, men det klare min kæreste!”
”KÆRESTE???” hviskede Peter, da han skubbede stolen ind under Birgitte.
”Mmmm. Synes du ikke det er på tide, at vi gør det…officielt?”
Peter satte sig lidt tungt i sædet...
”Det var dejligt. Jeg har selv haft lignende tanker. Bare for et lille øjeblik siden!
”Kys mig så, tyr!” sagde Birgitte bestemt, med et glimt i øjet.
Peter rejste sig og bøjede sig ind over bordet. Det blev et varmt og dybt kys. Begges hjerter bankede heftigt. De havde ellers kendt hinanden et års tid og kendte hinanden på næsten alle måde. Men det var som en tryllestav ført hen over dem begge i dette øjeblik.
”Sæt dig ned igen, Peter!”
”Det var dejligt som du slikkede mig der oppe, oven på. Men der løb jo en del ved siden af din mund! Og som jeg sagde, så vil der være en straf.”

Birgitte havde taget begge sine sko af og førte dem ind mellem Peters ben.
”Knap din bukser helt op! Jeg vil mærke dit lem mellem mine fødder”
Peter lynede ned. Trak bukserne så meget ned om haserne, at han sad med bar røv på sædet. I næste nu kunne han mærke Birgittes fødder omkring sit lem. Hun førte fødderne op og ned. Lemmets hoved var meget fugtigt, så det var en meget glidende bevægelse.

Hun se at hans blik blev svømmende og lidt fraværende.
Birgitte kigge sig omkring. Der var ingen gæster lige i nærheden. Og alle havde travlt med sit og sig selv. Hun slap taget i Peter, rejste sig hurtigt op.
”Træk din stol lidt ud”
Peter trak sig ud. Hans lem stod lige i vejret. Hun bøjede sig ned, satte sig i hug og lod lemmet glide ind i sin mund. Lukkede læberne om det blanke hoved og sugede alt det hun kunne. Der kom en del saft fra Peter. Hun slap ham igen, vendte sig om, trak en smule op i sin nederdel, sænke sig stille ned over ham. Tog fat i hans lem og styrede ham ind i den meget varme grotte. Hun sad med siden til og gled ubesværet ned over lemmet. Sekundet efter var han i bund. Der kom et lille støn fra dem begge. Hun begyndte stille at bevæge sit underliv. At klemme omkring hans lem. De vidste begge at maden ville komme om et ganske kort øjeblik. Hun havde med vilje sat sig sådan, at tjeneren ikke ville kunne se noget. Måske fornemme, men intet se!! Og tanken var dårligt tænkt til ende, før hun dukkede op med to små tallerkner. 

”Du er en altså en skat, Peter!” sagde Birgitte mens hun drejede hovedet mod Peter. Hun tog hans ansigt mellem sine hænder og kyssede ham. Hun lukkede sine øjne og gav hans lem et ekstra klem. Tallerknerne blev sat på deres bord. Birgitte drejede hovedet mod den kvindelige tjener:
”Er min kæreste ikke dejlig. Han har lige spurgt om vi ikke skal forloves?!?!”
Tjeneren kigge på Birgitte og smilede, ”Jo, det var da en dejlig nyhed!!”
Birgitte gjorde i det samme en lille bevægelse med sine hofter, som ikke var til at tage fejl af. Hun holdt tjenerens blik fat og så at rødmen skød op i pigens ansigt. Hun rømmede sig..
”Velbekomme, nu skal I få fred!” Så vendte hun om og gik. 

Birgitte klukkede stille og dreje sit ansigt mod Peters. Hun begyndte igen at bevæge sine hofter stille. Peter kunne mærke hvordan det begyndte at spænde i sin pung. Blev hun ved ret meget længere, så ville han komme. Birgitte kunne også mærke spændingen i sig sit eget underliv.
”Nææ, søde. Den går ikke. Det varer noget inden du får lov til at komme!!!!”
Med et lille svup, rejste hun sig op, gik om til sin stol og satte sig ned uden at hive ned i sin nederdel. Mærkede læderet mod sine bare baller. Det kølede dejligt!

Peter trak hurtigt stolen tættere til bordet. Og de begyndte at spise i stilhed. Kiggede i smug på hinanden. De blev hurtigt færdige. Peter strakte hånden hen over bordet og fangede Birgittes hånd.
Birgitte havde igen ført sin ene fod op til Peters lem og var begyndt at massere det.

I det samme kom tjeneren tilbage og begyndte at samle tallerkner sammen. Netop som hun løfte Peters tallerken, gled gaflen af og ned på gulvet. 
Hun bukkede sig ned og skulle lige til at samle gaflen op, da hendes blik fangede en bevægelse ved dugens kant. Birgittes massage havde skubbet dugen en anelse til side. Og fra det sted hvor tjeneren var nu, kunne hun se Peters bare ben og lem og Birgittes fod. Og de bevægelser som Birgitte foretog. Tjeneren sad som forstenet og blev mere og mere rød i ansigtet. Birgitte så den forandring som skete med tjeneren, men fortsatte sit ”arbejde”! Birgitte løftede den anden fod op og begyndte langsomt at onanere Peter.
Tjeneren var ved at kløjes i det og kom i det samme tilbage til den virkelig verden. Hun rejste sig op med et sæt og gik der fra med småvaklende skridt!

”Der fik hun vist set et eller andet!!!” sagde Birgitte og gav Peters lem et lille klem med fødderne. Tog dem væk igen. Birgitte lænede sig tilbage.
Hun kiggede ned af sig selv. Hun kunne mærke at hendes brystvorter strittede helt vildt. Hun knappede 2 knapper mere op. Førte en hånd ind under skjorten og begyndte at kæle for det ene bryst. Åååh, det gjorde godt. Birgitte var meget tændt nu. Selv om det kun var 5 minutter siden, hun havde haft Peter op i sig, måtte der ske mere nu. Hun skævede rundt i restauranten. Stadig ingen så noget. Hun dykkede ned i sin taske, tog staven frem, tændte den og førte den ind under skjorten og lod den glide rundt på brystet. Igen de gnister!!

Birgitte rejste sig op og gik hen mod muren ved siden af bordet satte sig i hug og lænede sig op af muren. Spredte sine ben helt og førte staven fra brystet ned til sit skød, som var helt vådt og meget klart til det hele!

Hun lod staven kører forbi sin klitoris, rundt om den, trykkede spidsen mod den. Hun begyndte at trække vejret hurtigere! Langsomt lod hun staven glide ind! Helt ind. Og så ud igen. Hun kiggede på Peter. Han havde gang i et eller andet under dugen.
”Peter, læg begge dine hænder op på bordet. Det der, har du ikke fået lov til!”
Hun stoppede, hvor nødigt hun end ville, og rejste sig op og gik hen til bordet og satte sig.
Sikken en aften. Og den var stort set kun lige begyndt!

Tjeneren kom igen. Denne gang med hovedretten. Hun turde ikke kigge nogle af dem i øjnene. Og et øjeblik efter var hun væk igen.
”Hun er nok noget genert” sagde Birgitte med et smil.
”Ja, men hun har nok heller ikke forventet at opleve dette her nede!” kom det fra Peter.
Atter gik de i gang med maden. 

Birgitte kunne mærke hvordan hendes safter småløb ud af hende.
Når de havde spist, ville hun tage Peter med ud på toilettet og så skulle tage hende vildt og voldsomt. Men kun et kort stykke tid.

Der skete ikke mere før de mætte, havde fået fjernet desserttallerknerne.

”Kom med, Peter”
Hun tog ham ved hånden og sammen gik de ud på toilettet. Låste døren.
Birgitte vendte ryggen til Peter.
”Tag mig. Voldsomt!!!”
Peter lynede ned, trak op i hendes nederdel og trængte, i én, lang, glidende bevægelse, op i hende. Der undslap dem begge et højt suk, da ham kom i bund på hende. Han holdt stille et øjeblik.
”Kom så i gang, sløve. Tag så fat. Jeg vil mærke dig hårdt og brutalt!”
Peter gik til den. Stødte hårdt! Hver gang han stødte i bund klaskede det højt. Sveden begyndte at perle af dem begge. Birgitte begyndte at stønne højere og højere. Det varede ikke længe før de begge ville komme.

Men det var ikke det Birgitte ville. Hun skubbe Peter væk, satte sig på toilettet og begyndte at masserer sig selv. 
Peter kunne bare stå og se på. Sekunder efter kom Birgitte med et lille skrig. Hun spændte i ryggen og pressede tre fingre op.
”Åh, gud hvor jeg kommer” gispede hun. Hendes fingre fortsatte som små stempler i hende, mens orgasmen rullede af hende. Hun tog fingrene ud.
”Slik dem rene, Peter.” Peter gjorde som hun sagde. Han var kun lige blevet færdig...
”Lyn op og så skal vi ellers hjem!” Sagde Birgitte. Hun rette en smule på tøjet. Låste døren op og sammen gik de, betalte, og sagde tak for en god oplevelse!
”I lige måde!! svarede tjeneren. Hun var åbenbart kommet sig oven på synet. De to piger sendte hinanden et slags indforstået blik.
Hun fortsatte…
”Og forsat rigtig god fornøjelse” og satte et stort smil op.

Birgitte og Peter gik, arm i arm, ud, vinkede efter en taxa. Da de havde givet chaufføren adressen til Birgitte, henvendte hun sig til Peter;
”Og så kan du godt forberede dig til en aften og nat der vil sige spar-to til hvad du har oplevet indtil nu, for jeg tændt. Nej, jeg er så hamrende liderlig, at jeg er ved at sprænges!”

De var kun lige kommet inden for døren…

”Du smider alt dit tøj. NU!” Birgitte gik ind i den tilstødende stue, tændte en masse stearinlys. Måske var der 50. Hun havde ikke tal på dem. Peter havde hurtigt smidt tøjet og stod nu i stuen med et halvstift lem. Hun gik i knæ og tog hans lem helt ind. Og slap med det samme igen!
”Gå hen til korset”. Det var egentligt et kryds.
Peter gik hen og stillede sig med brystet til korset.
Birgitte tog noget blødt reb. Bandt det om begge hans håndled. Fæstnede dem over hans hoved. Der efter kom turen til hans fødder. Disse blev lige ledes fæstnet til korset. Korset var placeret midt i stuen, så Birgitte kunne komme hele vejen rundt om ham og korset.

Hun gik rundt om ham og lod en hånd glide hen over hans krop. 
”Sødeste skat. Nu er tiden kommet hvor jeg vil nyde at presse dig, kæle, gøre ting, som du kan se. Ikke nå. Pine dig lidt. Få dig til at lette fra denne verden.”

Hun tog fat i hans, atter, stive lem og gned det mens hun talte til ham. Rykkede lidt hårdere i det. Hun gik om på den anden side. Tog en pisk frem og lod første slag ramme han baller. Ikke hårdt, men nok til at der kom små, tynde striber. Endnu et slag.

”Det er straffen for ikke at være ordentlig. Fordi du ikke slikkede mig ordentligt. Fordi du sendte tjeneren blikke!” Peter turde ikke sige noget. Men han havde jo kun kigget på hendes sko. For han vidste at Birgitte vågede over hver en bevægelse, han havde lavet!Der faldt flere slag. Stadig ikke hårdt. Birgitte holdt inde og begyndte at kæle for hans ryg. Lod hånden glide ned og kærtegne hans baller. Ae dem forsigtigt. Hun gik i hug og skilte hans baller og lod tungen finde den lille ringmuskel og drillende førte hun tungen rundt omkring den, stadig mens hun kælede for hans rødstribede balder. Peter havde svært ved at stå stille. Øjeblikkeligt klaskede hun hans baller med flad hånd.
”Du kan bare stå stille, kan du. Det kan vel ikke være så svært at forstå!?!?!”
Hun fortsatte med at pirrer ham. Piske ham. Drille. Kæle. Hele tiden en vekslen mellem en mild smerte og en ømhed. Huden og sanserne blev skærpet i den grad.

Sveden lød ned at Peters ryg. 
”Nåå, du er vist ved at være klar!” Birgitte løsnede ham, førte ham hen til en bænk.
”Læg dig på ryggen”
Igen blev han fæstnet på hænder og fødder. 

Birgitte stod ved hans side. Hun begyndte langsomt at knappe sin skjorte op. Trak den op af nederdel og lod den hænge løst. Hun bukkede sig ned og lod sine hænder glide langsomt op ad hans ben, hans stive lem, op ad maven, brystet, halsen. Kærtegnede hans kind.

”Jeg nyder at se dig ligge der og intet kunne gøre. Bare bruge dig, Peter! Vise min liderlighed” Birgitte smilede stille, tog sin jakke og skjorte af. Knappede nederdelen op og lod den glide ned. Birgitte skrævede ind over ham. Nu var kun iført strømper, sko, bh og halskæden. Hun sænkede sig ned og lod sit underliv glide hen over hans stive lem, hans mave og bryst. Hævede sig en smule og var nu få cm over hans mund. Hun førte en finger ned og skilte sine skamlæber og begyndte at kæle for sin kilder med en enkeltfinger. Enkelte dråber landede på hans læber. Peter forsøgte at fange dem, men siden Birgitte ikke stod helt stille var det ikke nemt. I næste nu sænkede hun helt ned og pressede sin våde mis mod hans mund.

”Slik mig!” Det var nu ikke en ordre hun havde haft nøde at give. Peter var allerede i gang. Han lod tungen glide søgende rundt i dybet. Langs den ene skamlæbe. Så langs den anden. Op mod kilderen. Rundt om den i små cirkler. Sugede den så langt ind i munden som muligt. Birgitte sukkede højlydt og begyndte at ride stille på hans ansigt. Hendes væsker løb stille ned af hans kinder og hage. Birgitte lænede sig en smule fremover, så hendes bevægelser gjorde at hendes kilder blev blidt masseret, dels mod Peters hage, dels mod hans tunge og hans næse. Birgitte øgede tempoet og det blev foretaget mere stødvis nu. En slags små kramper.

Pludselig løftede hun sig, førte begge hænder ned og skilte sine skamlæber og førte en finger op i sig. Tog den ud igen. Og flyttede sig så længere ned. Tog Peters lem og sænkede sig atter. Det gled ganske nemt op i hende. Så begyndte hun atter at ride ham. Heftigt! Hårdt! Hun lænede sig atter fremover, satte hænderne på Peters bryst, fangede hans blik, fastholdt det. Hun skød hofterne frem og tilbage i vildt tempo nu. Vildt stønnende. Så, med et, stoppede hun igen. Lukkede øjnene. Sundede sig lidt, løftede sig stille, lod Peters lem glide ud. Hun bukkede sig ned og tog ham atter i munden. Lod den glide næsten ¾ ind. Sugede kraftig og løftede så hovedet langsomt. Dette undertryk som dannedes i hendes mund var næsten for meget for Peter; ”Oorh ja, blive ved, bliv ved!” kom det fra ham med en dyb, dyb stemme, som hun næsten ikke kendte!

Birgitte lod atter lemmet glide ind. Lod tungen glide om den… stadigt sugende. Hun begyndte at klemme hans kugler. De var meget våde, både af hendes safter og hans egne. Hun kunne mærke at han fik mere og mere svært ved at holde sig. Men det var alt for tidligt! Han skulle ikke have den nydelse endnu! Hun ville have ham stiv og hård i endnu længere tid!!

Hun slap ham, rejst sig op. Tog bh'en af, bukkede sig atter og lod brysterne glide op og rundt om hans lem. Lod den glide frem og tilbage i kavalergangen. Fortsatte op til hans mund og lod ham forsigtigt slikke, først det ene, så det andet.

Ikke mange ord blev vekslet mellem dem. Sanserne var så skærpet at de læste, følte, hver en sitren, hver en bevægelse så fuldstændigt

”Så, søde Peter, nu skal du få lidt fred, for jeg vil komme ved egen hånd. Men siden du har været så medgørlig skal du få lov til at overværer det, på tætteste hold!” 

Birgitte rejste sig og gik hen til kommoden, åbnede skuffen og tog en dildo, en tyk perlekæde og endnu en dildo frem. En til at spænde på noget remværk.

”Løft dig en smule” sagde Birgitte og førte en rem ind under hans ryg. Fæstnede den ene dildo på Peters bryst. Midt mellem hans små brystvorter. Atter skrævede hun ind over ham… og langsomt lod hun sig sænke ned over gummiet… stille, stille gled den i bund. Stille begyndt hun at hæve og sænke sig. Birgitte lænede sig tilbage, støtte på Peters ben. Peter havde i den grad frit udsyn til det hele. Han kunne tydeligt se det hele! Dildoen glinsede af hendes fugt. Hun førte en hånd ned og begyndte at massere sine skamlæber, sin kilder, lod hånden glide op ad maven, op til sine bryster.

”Ser du Peter” sagde hun stønnende og lidt usammenhængende” ser du det hele? Ser du dildoen som glider ind i mig. Ønsker du at det var dig. At de var dig som trængte ind. Dig som mærkede varmen. Sammentrækningerne inden i mig. At det var dig som æltede mine bryster? Og nu kan du bare ligger der og mærke fugten. Synd Peter. Du må vente… åååårhh… Gud, hvor er den stor, Peter. Den kommer helt i bund. Hun stoppede igen…løftede sig op og lod dildoen glide ud. Førte en finger ned og ind. Fugtede den. Førte den om til det bagerste hul og pressede den ind. Det voldte heller ikke noget besvær. Der så rigeligt fugtigt alle steder nu! Hun sænkede sig og fandt den lille muskel og stille, stille gled den ind. ”Peter, den er så stor… jeg er ved at flækkes…!”

Til sidst var den i bund. Birgitte fandt perlekæden frem og begyndte langsomt at ”stoppe” den ind i missen. Peter kiggede vantro på. Til sidst var der kun en tynd snor, at se mellem hendes skamlæber.
Hun tog snor og førte den hen til hans mund.
”Nu trækker du langsomt i kæden, når jeg siger til!”

Birgitte begyndte langsomt at hæve sig og sænke sig på dildoen. Tænk at være så følsom bagi. Hun lukkede øjnene, lænede sig atter tilbage og øgede tempoet en smule. 

”Træk Peter” stønnede hun ”men langsomt… meget langsomt”!
Peter satte tænderne i snoren og drejede hovet så starten af snoren langsomt blev trukket ud af Birgitte. Han vendte atter hovedet mod Birgitte og trak igen. Nu kunne han se den første kugle komme frem. Og som når man smutte en mandel var den ude i næste nu.

”Peter, Peter. Bliv ved… laaaangsomt, det er vidunderligt”. Birgitte stønnede vildt nu og hendes ridt på dildoen blev heftigere og heftigere. Hun var på vej og mod en mega orgasme…som en kæmpesnebold som rullede og rullede og rullede og som snart knustes mod en mur med en eksplosion at uanede højder.

Peter trak og trak. Den ene kugle efter den anden smuttede ud. Og Birgittes hofter gik som stempler. ”Peter… den…  jeg… Jeeeeg koooommer.. Nuuuu… Rraaaaauuuuu” 

Birgitte kom med blanding af et skrig og en dyb, rallende. Hamrende sit skød mod Peters bryst i det nu, den sidste, store perle blev trukket ud af hende mis. Hun spændte i hele kroppen og forlod denne verden for et par sekunder. Flød over i et inferno af lys og farver. En tåge og på samme tid et skarpt lys hamrede mod hendes indre blik. Hendes bryster hævede og sænkede sig, som havde hun lige gennemført et marathon. Langsomt aftog spændingen i hendes krop. Langsomt slap orgasmen sit tag i hendes og hun sank sammen over Peter med en lyd som, når lirekassemanden stopper midt i en melodi.
”Peter, ikke et ord… sssh…” hviskede hun næsten ikke hørligt.

Sekunderne gik…blev til minutter. Sveden drev mellem dem. Intet skete. Blot deres vejrtrækning kunne høres. Birgitte havde, da hun sank sammen, ladet dildoen glide ud. Stille løftede Birgitte sit ansigt. Hun havde svømmende og drømmende øjne.
”Peter, jeg elsker…dig. Dette var så vidunderligt og jeg er ikke kommet helt ned i nu. Det hele svæver indeni… shh… du må ikke sige noget” Hun sænkede atter sit hovedet.

Atter gik der nogle minutter.
Så rejste Birgitte sig og begyndt at løsne Peter. 
”Jeg ligger mig her og så skal du stå over mit bryst og onanere, bare ganske stille. Så vil jeg have at du spænder alt hvad du kan, når du er lige ved at komme og så lader du det helle gå. Jeg vil ikke røre dig og du må ikke røre mig.”

Peter nikkede og rejste sig. Birgitte lagde sig på ryggen, lod sine hænder glide nænsomt op af sin krop. Peter begyndte stille at gnide sit lem. Han lukkede øjnene og hele aftenens oplevelser gled forbi i et inferno. Birgitte lå og kælede med sin, efterhånden temmelig brugte mis. Hun nød at se ham gnide frem og tilbage i et stadigt højere og højere tempo. Til stadighed dryppede det fra ham og de varme dråber ramte hendes maveskind som små stikkende nåle. Hun kunne se at Peter spændte sine lårmuskler og at det var op over… meget snart. Peter fattede om sine nosser og massere, mens han onanerede mere og mere vildt. Så åbnede ham munden og med en dyrisk lyd og sammentrækning i ansigtet, der umiddelbart tydede på stor smerte, kom han. Det var med stor kraft, første ladning blev sendt af sted og ramte Birgitte i panden og lagde sig som en snor ned at hendes ene kind. Peter skød ryggen en smule bagud og sendte næste spermklat af sted og ramte hende på hagen. Tredje og fjerde klat kom med lidt mindre kraft på hagen og det ene bryst. Birgitte kunne lige fange lidt at spermen på hagen. Hun rakte ud efter ham og trak ham ned til sin mund. Hun måtte smage det sidste fra ham. Hun nåede lige at fange næste sending på sin tunge og i det samme gled han helt ind i hendes mund. Hun sugede kraftigt mens hun malkede ham for det sidste. Det var dog en utrolig mængde han have afleveret, men det havde jo også været oppe over, flere gang. Så det havde vel ligefrem stået i kø for at komme ud. Og DET var det så sandelig. Selv her til slut væltede det næsten ud af ham og hun kunne dårligt nå at synke. Det var sjovt med Peter når han kom. De første strint var ganske små og fine, mens det sidste ligefrem løb fra ham. Som han tissede. Det var måske en ide, at prøve det en dag. Birgitte smilede ved tanken mens hun trak lidt ud og lod tungen glide rundt om lemmet og slikkede det sidste rent for hver en spermdråbe.

Hun gav hans, knapt så stive lem, et klem.
”Skal vi ikke gå i bad nu!” sagde hun, mens hun gned sig ind i de klatter som hun var ramt af. Et lille, lumsk, smil bredte sig på hendes læber. Tjaa… det kunne jo være det var meget sjovt, at prøve…

------------------ 

Fik du ikke læst hvad Birgitte tidligere havde oplevet denne dag kan du læse det i ”Bussen” og ”Café René” i feltet: Af samme forfatter

Fortsættelsen til dette afsnit hedder ”Diskotek”  /red.

Skriv i min gæstebog

Læs i gæstebogen

Af samme forfatter:
Algiro - 1
Bussen - 2
Café René - 3
Discotek - 5
På kontoret - 6
En engel i regnen - 7
Min kæreste ville have negerpik
Par søgte mænd
Kameraet