60+ (12)

Forfatter Titel Dato Uddrag af novellen
Anemone Ene er godt, 2 er bedst, del 1 0412
2013
Jeg vendte hende om, så hun dansede med ryggen mod mig, og jeg kunne nemmere nulre og klemme hendes bryster. Løsnede hægterne på bh´en, og mine fingre kunne  nu få fat i hendes brystvorter. Det eneste, jeg hørte fra hende var dybe suk, der tydede på tilfredshed, varme og glæde. Vi dansede sådan et stykke tid, så vendte hun sig stille og roligt om mod mig, tog mig om nakken og bøjede mit hoved længere ned mod hendes, og vi kyssede inderligt og længe hinanden. Tænk, at man kunne opleve det igen. Jeg var beruset på mere end en måde. ”Jeg går ned i soveværelset og går i seng. Så kan du se, om du vil komme ned til mig!” Hun listede ud af stuen. Det strejfede mig, hvor fin en måde, hun havde indbudt til mere varme og kærlig nærhed. Men også til elskov. Nu kunne jeg jo selv vælge: Skulle det slutte her og jeg kunne uden plagerier gå. Jeg kunne blive. Der var budt på sex.
 
Anemone Ene er godt, 2 er bedst, del 2 0912
2013
”Pas på mig, jeg falder.” ”Ja, og jeg har fat i dig, og du ligger ind over en briks. Bare slap af, Karen Lise.” Hun gav helt efter, og jeg lagde hende helt ned, gik op ved den anden ende og trak hende forsigtigt op, så hele hende krop og begge ben hvilede på briksen. Jeg gik hen til hovedet på den nøgne Karen Lise. Jeg nød synet. Hun kunne ikke se mig. Jeg kyssede hende inderligt, og hendes hænder kom op om mit hoved. ”Kommer du så nu?” Jeg svarede ved at trykke mere på kontrollen. ”Nej, ikke mere. Du gør mig vanvittig. Jeg er ved at sprænges af lyst til dig.” Jeg førte hendes arme op over hendes hoved. ”Kan du holde ud at have dem der?” ”Ja, lige nu kan jeg!” Jeg bandet dem fast til hovedgærdet. ”Spred så benene.” Hun adlød. ”Mere endnu!” Hun flyttede dem lidt mere. Jeg gik ned og trak dem længere ud til siderne, så langt ud så de hang ud over kanten, satte en stol hen, så hun kunne støtte med fødderne. Der bandt jeg dem fast. Hun kunne ikke røre sig meget. ”Christian, kommer du så?”
 
Anemone Ene er godt, 2 er bedst, del 3 0501
2014
”Jeg har hentet en af mine tykke blomsterpinde. Du skal have en lille endefuld, fordi du er så dejlig fræk, og fordi du trak det så længe ud og drillede mig, da jeg ville have dig hjemme hos dig. Kan du huske det?” Før jeg fik svaret landede det første slag af bambus-blomsterpinden på mine baller. Det sved. Straks kom det næste. Det gjorde lidt ondt, men jeg oplevede også, at det æggede mig. Jeg fik igen rejsning. Jeg nød det af en eller anden uforklarlig grund. Hun sagde ikke et ord, men hendes slag blev stadig mere voldsomme og kom hurtigere efter hinanden. Det måtte altså også ophidse hende. ”Av, for satan! Nu gør det rigtig ondt. Hold op! Vil du ikke godt?” Flere hurtige kraftige svirp var svaret, og endelig standsede hun. Hun kom op til mit hoved, løftede det op og hviskede: ”Vil du så love, at du vil give mig din pik, når jeg trygler dig om det?” ”Nej, nej, nej! Du skal få en lille endefuld med mine bare næver, når jeg komme fri, og det er mig der bestemmer.”
 
Anemone Benzin-stop gav sjældne oplevelser, del 1 1508
2013
Jeg sukkede vist lidt dybt. Han fortsatte roligt med det andet ben og nærmede sig mere trussekanten og håndklædet over mine balder. Jeg lå og ønskede, han ville fortsætte. Da han på et tidspunkt var oppe med en hånd på hver inderside af låret, løftede jeg forsigtigt min numse. Han har muligvis forstået det som et tegn på, jeg gerne ville have dem af, for han trak forsigtigt trusserne ned over lårene og ud over fødderne. Nu dækkede kun håndklædet for mine nøgne balder. Han begyndte at ælte mine balder. Det var slet ikke krænkende for mig. Tværtimod glemte jeg helt, at jeg faktisk var nøgen for en fremmed mand. Hans ene hånd lod han nu hvile på mine skulderblade, der blev berørt med cirklende bevægelser, mens den anden cirklede rundt på mine balder. Denne kombination var helt vidunderlig. En gang imellem kom hans hånd fra balderne ned i min revne og berørte let mit numsehul. Det var minsandten også skønt. Jeg ville ikke rigtig indrømme for mig selv, at jeg ønskede han ville gøre mere.
 
Anemone Benzin-stop gav sjældne oplevelser, del 2 2708
2013
Det kildrede. Sjældent har jeg haft lyst til at skrige af velvære og liderlighed, men det havde jeg nu. Jeg kendte ikke den følelse. Jeg følte kun gennem huden. Det var sandelig sensuel massage. Jeg mærkede min krop næsten sitre. Jeg stønnede efter hans hænder, stønnede af liderlighed og attrå. Jeg fremstammede imellem suk og gisp: ”Åh, hvor er det dejligt, bliv ved. Kom med dine hænder. Rør min fisse! Vil du ikke nok?” Men der kom ingen hænder. Jeg var bare endnu mere hungrende og liderlig. Mon det var flere fjer, der rørte min krop. Orgasmen kom nærmere. Jeg prøvede at samle alle mine tanker, min fantasi, så den kunne komme. Han gik ned og trak de bløde fjer ganske langsomt mellem tæerne. Jeg kunne have skreget. Det var en helt utrolig følelse. Min krop ville spænde sig i en bue for at orgasmen bedre kom, troede jeg. Men båndene forhindrede det. Jeg kunne mærke, at orgasmen ikke kunne holdes tilbage. Han skulle bare lige røre. Så holdt han inde. ”Nej, du må ikke standse. Bliv ved!” Han havde gjort mig vanvittig liderlig.
 
Anemone Benzin-stop gav sjældne oplevelser, del 3 0909
2013
”Jeg vil gerne prøve din form for intim massage i dag!” Han tog sedlen frem fra sin ene taske, og med lidt besvær fik jeg skrevet under på den. Rart at mærke, at det skulle være ordentligt på plads, før han gik i gang. Jeg kunne høre, han tog bukserne til dragten af. Da han stod oven for mit hoved, så jeg, han havde et par korte shorts på. Han forklarede kort, at han havde svedt lidt for meget de to foregående gange. Som sidst begyndte han efter rigeligt med olie med min nakke, hovedbund og skuldre og tog måske lidt hårdere fat, men det var stadig usigeligt godt at mærke hans fingre og hans hænders cirklende bevægelser på ryg, efter han havde fjernet håndklædet. Hvor duftede hans olie særlig godt i dag, eller var det ham mon. Hans hænder nærmede sig mere og min lænd, men så gik han ned til fødderne og igen var det den vidunderlige zoneterapi, jeg slappede mere og mere af. Hænderne kom længere og længere op af lårene. Så fjernede han håndklædet. Jeg lå igen helt nøgen. Han løftede mine ben ud til siderne, så langt ud, at vristerne var ude over kanten. ”Nu må jeg se, om jeg kan undgå at binde dig fast i dag. Det afhænger af, hvordan du reagerer!” Mere sagde han ikke. Hans masserende hænderne kom helt op i det bløde mellemkød i skridtet. Det føltes dejligt. Han masserede også balderne, og fingrene kom ned i min revne, kælede for hullet. Pludselig mærkede jeg, han stak en finger op i min anus og trak den langsomt ud
 
Ham dér Onkel Gerner 2309
2012
Da han skulle tage et nyt album (1957-1959), strejfede Gerners hånd Henars ene bryst. "Det var ikke med vilje," undskyldte han sig hurtigt, men fortsatte efter en lille pause, "men det føltes nu rigtig dejligt. Det må være mere end 20 år siden, jeg sidst har rørt et kvindebryst." "Tak," sagde Henar og tænkte lidt. Der var en kort akavet stilhed. Så bøjede hun sig frem og åbnede sit bh-hægte og tog bh'en af. Inden hun fik sat sig tilbage, fortrød hun, rejste sig op og trak trusserne af. "Nej, du skal ikke," protesterede Gerner, "jeg er en gammel mand!" "Og nøjagtig hvorfor skulle dét gøre dig til en mindre tiltalende person?" svarede Henar, før hun satte sig ved siden af den mundlamme Gerner og åbnede sit skød. "Men du skal love, at Solbjørg ikke bliver boligløs nu!" sagde hun. "Lige netop dét behøver du ikke tænke på," bemærkede Gerner, bøjede sig frem efter et andet fotoalbum; på vej tilbage strejfede hans hånd Henars skridt.
 
Anemone Tung samvittighed, del 2 2901
2012
Jeg tog håndjernene af anklerne for at give et på hvert af hendes håndled. Derpå fastgjorde jeg dem til vandrør, så hun stod i en fin korsstilling med let spredte arme. Jeg tændte også for saunaen. ”Men jeg tror, det er bedst, jeg vasker dig. Du skal blive fin ren!” ”Nej, du skal ikke. Jeg har da været i bad i dag!” ”Ja, men nu skal du bare se, hvor godt jeg kan gøre det.” Jeg gik hen til vandslangen ved spaen og lukkede op for det kolde vand til slangen, og uden at sige yderligere begyndte jeg at spule hende over hele kroppen med koldt vand. Hun skreg og vred sig i håndjernene, men hun kunne ikke blive fri for vandstrålen. Hun gispede og råbte endnu højere: ”Åh. Jens! Hold op. Hold op. Jeg, jeg vil ikke mere. Stop nu. Det er nok! Jeg er ren!” Jeg lukkede for vandet. Gik hen og kyssede hende igen heftigt, og hun gengældte dem heftigt. ”Åh, Jens, det var fejt og ondt. Du er så slem! Jeg vil røre ved dig. Gør mig fri, så jeg kan.” Jeg lukkede op for det varme vand, sørgede for passende temperatur og spulede hende nu med det. Lukkede igen. Tog noget velduftende sæbelotion og gik hen og begyndte at smøre hende ind.
 
Busse Super Carla 0910
2011
Tilbage ved huset satte hun sig ugenert, men sådan jeg kunne se lige op mellem hendes ben, hår var der ikke meget af, men hendes indre skamlæber lå som en tyk pølse mellem de store. - Kan jeg ikke gøre dig ousen, spurte hun og spredte benene lidt mere. - Nej, sagde jeg, fjederen er sprunget for flere år siden, jeg er på insulin, og det har taget potensen, sagde jeg. - En skam, jeg kunne godt lige nu, jeg har ikke haft en mand siden Poul døde for syv år siden, så jeg kunne godt tænke at prøve det igen. - Du kan da godt få lidt sex, uden jeg behøver at komme ind i dig, sagde jeg og lagde mig på knæ mellem hendes ben. Det var hendes enorme patter, der først fik min opmærksomhed, de blev krammet, og jeg bed lidt i vorterne, som var hårde og spændte. Hun skubbede på mit hoved, samtidig med hun spredte sine ben, hun have meget kødfulde store skamlæber, og de små skamlæber lå som en pølse op i midten, jeg slikkede fra neden af og op, og hendes køn foldede sig ud som en Calla blomst der sprang ud, de små skamlæber lå op af de store, og hendes klit stod i midten som en stor støvdrager. Den store klit, som var en hel lille pik, suttede jeg ind i munden
 
Svenne6 Tantrasex med en olding 1707
2011
Godt indsmurt i olie begyndte min kone nu at massere brysterne, og jeg startede nedefra fødderne. Brysterne blev masseret så det var en lyst, og jeg kunne se min kone tændte på dette syn. De blev løftet, nulret og masseret efter alle kunstens regler. Brystvorterne blev kæmpestore og strittede lige ud i luften. Det var et smukt syn og min bule begyndte at vokse i bukserne. Ikke mindst fordi jeg kunne se min kone nød det. Jeg kom op på indersiden af lårene og begyndte så småt at røre ved hendes kønsdele. Det ”stramme hul” fik en gang glidecreme og den brune plet blev masseret udenpå. Inger var begyndt at stønne højlydt. Pludselig smed min kone al tøjet og kravlede ind over Inger og lagde sig ovenpå i en missionær-stilling. Hun gned sine bryster mod Ingers og hendes skød kørte frem og tilbage over Ingers skød. Min kone gjorde tegn til at jeg også skulle smide tøjet. Jeg spurgte Inger om hun ønskede, jeg trængte ind i hende. ”Ja, hold da kæft hvor jeg trænger til at blive fyldt ud.”
 
Anemone Tung samvittighed 1707
2011
”Av, av, lad være. Jeg råber på hjælp. Min mor og far vil snart savne mig.” ”Gør så, hvad jeg sagde.” Jeg vred armen lidt mere. Nølende kom den anden endelig om på ryggen. Mens jeg stadig havde den ene arm vredet så meget om, at hun stod i en ubekvem stilling, gav jeg hende håndjern på den frie arm, trak den hen til den anden, og håndjernet klikkede nu også om den. Jeg slap hendes arm. Håndklædet var ikke blevet viklet særlig godt om hende, for det faldt ned på broen helt ude ved kanten. Hun stod igen helt nøgen, men med ryggen til mig. Jeg tog min kones tørklæde, bandt det for hendes øjne, stramt med knuder i nakken. Hun skulle ikke så gerne se mig for tydeligt mere. Jeg trak hende lidt baglæns ind af broen og vendte hende om. Hun var direkte smuk, som hun stod der med armene på ryggen. Havde smukke ikke for store bryster, ikke mave, men fine hofter og en kraftig hårvækst om sin fisse. Jeg nød synet. Jeg havde ikke set en nøgen kvindekrop i lange tider. Jeg samlede håndklædet op. ”Jeg skriger og råber, hvis du rører mig. Mine forældre kan høre oppe i huset.” Som svar tog jeg fra lommen mit helt rene lommetørklæde, foldede det ud, krammede det sammen til en rund bold og gik tæt hen til hende: ”Åbn så munden!” Hun skulle lige til at sige noget eller råbe måske, men så snart jeg så en lille åbning mellem læberne, pressede jeg lommetørklædet hårdt ind i munden, mens jeg holdt hendes hoved fast med en hånd om nakken.
 
Anemone Generalforsamling med sjælden fortsættelse 2205
2011
Jeg listede mig med min toilettaske hen til døren til deres sovekammer, lyttede og tog i døren. Den var ikke låst. Hun reagerede ikke, da jeg forsigtigt skubbede den helt op. Hendes åndedræt lød så tungt, at det måtte være tegn på, hun allerede sov. Jeg fik stille to bånd op af toilettasken, bandt mine sædvanlige knob på dem. Hendes venstre arm lå uden for dynen. Jeg gav hende det ene bånd om håndleddet. Hun vendte bare hovedet og bevægede armen lidt. Båndets anden ende fik jeg rundt om sengens ben i den side, uden det strammede. Så gik jeg om på den anden side, men den højre arm var under dynen. Jeg listede min hånd ind under dynen, fandt håndleddet, fik båndet omkring og bandt så det bånd fast til sengen. Hun var bundet, ikke stramt, men alligevel sikkert, så hun ikke ville være i stand til at bruge dem frit. Jeg gav hende forsigtigt et kys på munden. Hun måtte sove, for hun registrerede det ikke tilsyneladende. Jeg kyssede igen lidt hårdere og længere. Hun reagerede stadig ikke. Nu vovede jeg at løfte dynen af hendes overkrop og lægge den ned over hendes fødder. Hun prøvede – formentlig halvt i søvne – at finde dynen, selv om der ikke var køligt i værelset. Jeg satte mig på sengekanten, og begge mine hænder lå lidt efter på hendes bryster. De var - trods de mange år siden jeg sidst havde nydt dem - stadig fristende. Nu missede hun med øjnene, prøvede at få sine hænder ind og få det væk, der rørte hende, men båndene forhindrede hende. Hun slog øjnene op, kikkede på mig og sagde: ”Hvad har du dog lavet?