Familie (130)

Forfatter

Titel

Oprettet

Forhold

Uddrag fra novellen

Jørgen

Min generte søn

2412
2017
Voksen mor og søn

Jeg var blevet godt liderlig, det var jo også mange år siden, der havde været en pik derinde, så jeg tog en hurtig beslutning. - Jørgen, vil du gerne prøve at få din pik ind i mors hul og ride din mor? spurgte jeg. - Åh ja, mor, må jeg åh jeg vil så gerne. - Ja, men du må love, at du aldrig fortæller det til nogen. Nu gik det stærkt, først så trak jeg min nederdel og mine bukser af, trak min lyserøde underkjole op om livet og lagde mig ned på sofaen med spredte ben og optrukne knæ, og sagde: - Kom så Jørgen, tag så dine bukser og underbukser af og læg dig ovenpå mor.
 

Erotikelsker

Min søde moster

1306
2017
moster/nevø

En morgen hvor jeg ikke skulle i skole, kom min moster ned i kælderen, da vaskemaskinen også var dernede. Hørte hun gik forbi min dør og fik startet maskinen. Hun kom tilbage, og jeg kunne høre, at hun stoppede uden for min dør. En stille banken lød, men jeg lod som om jeg sov, så blev der taget i døren, og jeg kunne høre hun kom ind. ”Sover du?” spurgte hun. Jeg sagde intet og forventede, at hun så gik igen, men hun lukkede døren og kom over til min seng. Igen spurgte hun, ”sover du?” Stadig intet svar. ”Så må moster vække dig,” hviskede hun stille. Hvad nu, tænkte jeg, men nåde næsten ikke at tænke tanken færdig, før jeg mærkede, hun skubbede dynen til side og tog et stille greb om min pik. Hvad! tænkte jeg.
 

Onkel

Morfars lille skat

2903
2016
morfar og
15/16 årig pige

"Det er rigtigt uhyggeligt," siger hun. "Er du ikke det mindste bange i tordenvejr?" "Jeg er ikke bange, men jeg har stor respekt for tordenvejr," svarer han og trykker hende ind til sig. "Er Tarzan heller ikke bange for tordenvejr?" "Så længe han sover godt i sin kurv, så føler han ikke, at der er fare på færde," svarer morfar stille, og stryger hende beroligende op og ned af ryggen. "Jeg er i hvert fald bange,” siger hun og gemmer hovedet ved hans bryst, da endnu et lyn oplyser rummet. Uvejret fortsætter med at rase udenfor, og morfar forsøger at holde Lottes humør oppe. Lottes unge og varme krop havde en større indvirken på ham og hans krop, end han troede. Han forsøgte på alle mulige måder, at forhindre sin pik i at rejse sig, men det mislykkedes. Den rejste sig, og blev stiv som et hammerskaft. Han håbede på at hun ikke skulle opdage hans situation.
 

Tenna

På autocamptertur med tante og onkel, del 1.1

1701
2016
Ung pige, tante og onkel

Jeg kiggede hen mod førerhuset. Min moster havde taget en pude og sad på knæ i mellemgangen mellem sæderne. Hun satte sig med siden til mig og skævede lige ind mod mig. Jeg nåede lige at lukke øjnene, men jeg havde dem hurtigt oppe igen. Så skubbede hun sig lidt tættere på onkels sæde. Onkel lagde sin arm på mosters skuldre og aede hende på ryggen. Mine brystvorter var straks oppe at stå mod min bluse. Han blev ved med at ae hendes ryg, og jeg kunne se moster bøje sig ind over onkels lår, eller hvad det nu var. Jeg var helt vågen nu og mærkede det kriblede mellem mine ben. Onkel sagde et eller andet til moster, men jeg kunne ikke høre, hvad det var. Jeg nærmest stirrede på dem nu, jeg kunne se moster havde taget sine hænder til hjælp ved onkels ben.
 

Tenna

På autocamptertur med tante og onkel, del 1.2

2401
2016
Ung pige, tante og onkel

Nå, men onkel blev ved med at massere mig, og det var bare dejligt. Han havde igen tændt mig. Han kørte begge sine tomler ned over mine skamlæber og trykkede med dem, lige akkurat så meget, at det bare var dejligt, skøønt! Jeg begyndte at løfte enden mod hans fingre og hænder, når han startede oppe fra balderne og kørte ned mod min fisse. Det var mig umuligt, ikke at vippe mod hans fingre. Jeg kunne mærke, at hans massage blev mere og mere krævende, jo mere jeg stødte mod hans hænder og fingre. Jeg kunne mærke, han flyttede sin ene hånd lidt og han lod en finger trække min G-streng til side. Det havde jeg nu ikke lige ventet, men jeg protesterede ikke det mindste. Jeg var klar til at lade ham gøre, hvad han ville.
 

Tenna

På autocamptertur med tante og onkel, del 2

0602
2016
Ung pige, tante og onkel og unge kvinder

Da orgasmebølgerne havde lagt sig, gik døren op, og min onkel Mogens kom ind i rummet. Han fangede straks mine øjne, og jeg rødmede og ventede egentlig en bemærkning eller sådan noget, men han gik direkte hen bagved Lena og trak hendes nederdel op over hendes røv. Den blev krænget helt op til hendes lænd. Lena sagde ikke noget, men fortsatte med at kysse mig mellem benene og ikke mindst skambenet. Onkel nærmest flåede sine bukser op og fremviste sit enorme lem. Den var bare stiv og hård. Han satte sig på knæ bag Lena og bad hende stille sig på alle fire. Det gjorde hun straks. Lige da hun satte hænderne i gulvet lå onkels pik ved indgangen til hendes fisseåbning. Han bevægede sig lidt og trængte så helt ind i hende. Lena gispede og udstødte et lille skrig
 

Tenna

På autocamptertur med tante og onkel, del 3

2102
2016
Ung pige, tante og onkel og unge kvinder

Han lynede min dragt ned og havde med det samme sine hænder på min bare mave. Han kørte dem stille og roligt opad og direkte ind under min lædertop og favnede mine bryster i sine hænder. - Uhm, stønnede jeg og håbede, at han aldrig ville flytte sine hænder derfra igen. - Nåe, det er noget du kan lide? - Jae, hviskede jeg og stirrede på de to inde bag klipperne. Han kørte nu også hendes lynlås ned og fik åbnet op. Jeg registrerede, at hun havde en top på magen til min. Han have også sine hænder inde under hendes top med det samme. Han fik den krænget op over hendes bryster og blotlagde dem. De var flotte, noget større end mine, kunne jeg se. Han havde hurtigt sine hænder over dem og kælede atter med dem. Det gjorde onkel også. Han havde fundet min erigerede brystvorter.
 

Tenna

På autocamptertur med tante og onkel, del 4

0703
2016
3 piger

Det var jeg ikke lige forberedt på, men lod bare Lisa styre det her. Milla skrævede ind over mig og sænkede sin fisse ned mod min mund. Hun duftede dejligt, hendes fisse var våd. Jeg stak tungen frem og fandt hendes klit og hendes fisse hul. Ummm. Dildoen bevægede sig igen, Milla skubbede sig endnu mere ned over mit hoved. Jeg rakte mine hænder op og fandt Millas højre bryst og dernæst Lisas venstre bryst med min anden hånd, Millas brystvorte var allerede hård igen, Lisas blev det, da jeg lige havde klemt dem mellem et par fingre. Lisa begyndte at bevæge sig, køre op og ned af dildopikken. Min dildo begyndte straks at snurre igen.  Uhmm . . Jeg slikkede Millas fisseåbning, stak tungen så langt ind i det våde, som jeg kunne.
 

Tenna

På autocamptertur med tante og onkel, del 5

1403
2016
ung pige og onkel

Han rettede sig lidt og jeg lagde mærke til, at hans pik lavede en stor bule i hans shorts. Han havde set, at jeg kiggede på ham. - Jah... Den rejser sig altså, når jeg ser på en dejlig pige som dig. - Jeg rødmede og vidste slet ikke hvad jeg skulle sige. Han så på sit ur og tænkte lidt. Lyst, jo det havde jeg og ellers fik jeg det lige nu. - Hvad med, at knappe din skjortebluse op og lad mig se dine bryster? De er bare så fantastiske dejlige. - Æhhh... - Mere nåede jeg ikke. - Joe, kom nu... - Jeg nikkede, begyndte at knappe blusen op. - Du har altså de skønneste bryster jeg har set... - Jeg stirrede på hans bule i bukserne, den var bare blevet endnu større. Hans hånd kom snigende over til mig og kuplede sig over mit ene bryst. - Uhm... Du mærker så dejligt. - Han bevægede hånden og strøg hen over mit bryst, aede hånden over til det andet og strøg det lige så blidt. Uhmm. . Det var dejligt, at mærke hans bløde hånd. Så flyttede han hånden og rejste sig lidt op og trak sine shorts ned. Jeg sank engang da jeg igen så hans kæmpe pik... Den stod faretruende direkte op i luften. Han drejede sig lidt og og den pegede direkte på mig.
 

Tenna

På autocamptertur med tante og onkel, del 6

2903
2016
ung pige og onkel

- Skal du ha’ pik Tenna? Onkel kunne godt være lidt fræk sommetider. Jeg nikkede og nikkede. - Ja, kom og knep mig, jeg trænger sådan, min fisse venter på dig, kom nu. Det var åbenbart det, der skulle til, for onkel pressede sin pik ind i min hungrende fisse, Åhhh, det  var godt nok dejligt at mærke ham. Min fisse blev totalt udvidet, da han trykkede sin pik i bund i mig. Åhhhh hvor var det dejligt. Jeg begyndte straks at bevæge underlivet mod onkel. Vi fandt hurtigt en god rytme. Åh… h..h.. Jamen, det føltes bare så godt, hele min krop var i ekstase, og jeg rokkede under ham, Åh, jahhhh…  Onkel satte tempoet op, og jeg fulgte med. Hver gang han stødte helt i bund, sortnede det næsten for min øjne, og der skulle ikke meget til, inden hele min krop eksploderede, rystede og sitrede, og jeg stønnede, jamrede en vildt dejlig orgasme ud i rummet. Det var godt nok den skønneste orgasme jeg havde fået i dag, vildt dejlig, og min krop slappede lidt af. Men onkel blev ved med at køre sin pik ud og ind ad min fisse...
 

Tenna

På autocamptertur med tante og onkel, del 7

1004
2016
2 unge piger og en papfar

Der var et eller andet der ligesom stønnede og det smaskede også. Både Nete og jeg hørte det. Vi kiggede på hinanden og Nete rejste sig og jeg fulgte med lige bag efter. Vi listede ud i gangen og fulgte lydene. Det kom inde fra Leons værelse. Nete kiggede ind gennem nøglehullet. Jeg stod lige bag hende, sådan helt op af hende fantastisk. Hun skubbede sig lidt bag ud og jeg stødte direkte ind i hendes pariserrøv. - Han har en pige med derinde og de ligger og knepper, hviskede hun, prøv og se. Hun rykkede sig lidt væk og gjorde plads til mig. Jeg kiggede ind og mærkede Nete læne sig ind over mig og forsøgte at  kigge med. Det var rigtigt, jeg kunne se Leon ligge og pumpe sin pik ind og ud af en pige. Jeg kunne se, at det rykkede i ham og han sendte sin spermladning ind i pigen fisse. Han lagde sig tungt ned over hende og de kyssede lidt. Jeg skubbede mig lidt baglæns ind i Nete. Det var egentlig dejligt, at mærke hendes krop ind mod min ryg og bagdel. Men, jeg syntes hun skulle kigge ind af nøglehullet. Hun kom ind foran mig igen og jeg lagde mig ligesom hun lige havde gjort. Godt trykket ind mod hendes ryg og røv. Pludselig rejste hun sig op og tog min hånd og trak mig med ind i stuen imens hun hviskede, - Leon har rejst sig og kommer garanteret her ind
 

Tenna

På autocamptertur med tante og onkel, del8
Hr Brenner

2704
2016
2 unge piger og en ældre mand

- Så er jeg færdig med køkkenet og gangen, skal jeg hjælpe dig færdig, Tenna? Inden jeg nåede at svare, svarede Brenner for mig, - Det behøver du ikke, Tenna mangler vist kun skabet der. Jeg fortsatte mit arbejde med ryggen til Brenner. Først da jeg var helt færdig med støvkluden og vendte mig om, så jeg, at Nete stod lige ved siden af Brenner. Hun havde lukket øjnene og stod med let spredte ben. Jeg kunne se, at Brenner havde sin hånd på Netes inderlår og aede hende fra knæet og helt op til hendes fisse. Jeg stod lidt som forstenet og kiggede måbende, men fik mig dog samlet sammen til sidst og bevægede mig den anden vej væk fra dem og ud med mine ting. Jeg kunne mærke, at mine brystvorter havde rejst sig under min T-shirt, det ligesom prikkede i dem, og jeg tænkte, hvad det her mon var ved at udvikle sig til.
 

Leon59

Søster

2604
2015

Voksen bror og søster

Jeg ved ikke hvor længe jeg havde sovet, men vågnede, men i en slags døs, som var det en drøm. Jeg lå på ryggen og søster lå i min arm, og helt automatisk nussede jeg hende på ryggen, og kunne nu mærke at Jyttes bryster var trykket mod min brystkasse, og hendes ene hånd lå oven på underbukserne lige på pikken. Min pik begyndte helt af sig selv at stivne, og jeg følte mig aldeles liderlig, jeg kunne simpelthen ikke få mig fjernet fra den hånd, der påvirkede mig så stærkt. I starten her kunne jeg ikke fornemme om Jytte stadig sov, og det var i hendes drømme hun var sammen med Ole, men efterhånden blev hånden ivrigere og begyndte at malke skaftet blidt, og jeg måtte bare lade stå til, da det var så dejligt. Jeg ved ikke hvor længe jeg blot lå og nussede søsters ryg, mens hun gned på min nu helt stive pik, men pludselig fjernede søster sin hånd fra underbukserne, for næsten i samme sekund at lade hånden dykke ned bag elastikken og fange min kanonstive pik, og trække den frem fra dens indelukke, mens hun stille hviskede til mig ”Åååh, jeg er så liderlig
 

Giraffen

Lært op af mor

2501
2015

Mor/søn

Jeg var lidt flov over at fortælle min mor, at jeg havde forsøgt at sætte et kondom på et par gange, når jeg var alene, men det var mislykkedes. "Skal jeg vise dig hvordan man gør?" spurgte min mor. "Ja, det kan du da godt," svarede jeg. Jeg regnede med, at hun ville vise mig det på en agurk eller sådan noget. Men hun sagde til min store overraskelse: "Så tag lige bukserne af." "Øøh... hva’?" "Ja ellers er det jo ikke realistisk." Jeg trak lidt modvilligt mine bukser ned og stod i T-shirt og bukserne nede om anklerne. "Så skal du gøre din tissemand stiv," sagde min mor. "Mens du kigger? Nej det kan jeg da ikke," udbrød jeg. "Det er du nødt til. Du kan jo ikke sætte noget på den der slatne fyr," sagde min mor og nikkede smilende mod min lille pik.
 

Janemann

Hjemme med pappa, del 1

1611
2014

Far/søn

Pikken min er så vidt kommet frem fra forhuden, og den er helt stram på tuppen. Jeg flytter meg litt nærmere pappa, så jeg kjenner pikken hans mellom lårene mine, og lar hendene mine gli ned på siden, og stryker lårene hans. Jeg stryker på innersiden og yttersiden, og på innersiden kjenner jeg at jeg kom borti ballene hans. Så kjenner jeg pappas hender, de stryker innsiden av lårene mine, helt inn i gropen på siden av ballene, jeg skrever enda litt mer, og kjenner fingrene hans under ballene mine, og inn mot hullet mitt, jeg gisper, pappa finger meg inni blomsten min, jeg presser litt og lar han få slippe inn i meg, kjenner en tykk finger gli inn i meg, først et ledd, så et til og så i bunnen, Jeg stønner, gisper, presser meg mot fingeren hans, og rir den. Det er så skjønt – jeg elsker det. Plutselig kjenner jeg pappas andre hånd ta tak i pikken min, og runke meg sakte, jeg er i himmelen, jeg stønner, jeg skriker
 

Janemann

Hjemme med pappa, del 2

1611
2014

Far/søn og datter

Så tok Renate pikken min og smårunka meg litt. ”Jeg liker den tynne og lille guttepikken din,” sa hun, ”den ser så god ut, og jeg har aldri sett eller kjent en pikk som er så vanvittig stiv før.” Jeg spruta nesten med det samme, ble så kåt av å høre de ordene hennes. Hun fikk strålen rett i ansiktet. ”Oj, skal si det var fres i deg da bror,” sa hun, mens hun slikket i seg spermen min og sugde ut dråpene mine og bare fortsatte og runke pikken min. Jeg bøyde meg ned, lot pappa slikke meg i gutteblomsten min, han gjorde meg kåtere og våt, og så trædde han gutterompa mi over pappakuken sin, jeg lot den gli inn i meg, helt til bunns, og kjente at pikken min var stiv igjen på et øyeblikk.
 

Youdontknowdick

Fræk oplevelse i kolonihaven

0508
2014

Mor/søn voksne

Vi slukkede stearinlyset, og gik i mørke op til toiletbygningen med hinanden under armen uden at sige noget. Vi gik sammen ind på toilettet, tændte lyset og låsede døren. Min mor trak op i sin sommerkjole, og trak sine trusser ned, hvorefter hun satte sig på toilettet og tissede. Mit mellemgulv trak sig sammen, og jeg blev tør i munden. Jeg stod i korte fodboldshorts lige foran min mor, der sad og tissede lige ud for min voksende pik. Jeg synes, det hele var så fucking liderligt som ingen anden ting i mit hidtidige liv. Jeg var helt tør i munden, og mit hjerte bankede. Min mor så det, og hun sagde grinende: ’Nå, der er nok en, der godt kan lide tissende kvinder.’ Hun kørte sin hånd henover min pik i mine nylonshorts, satte igen pegefingeren for kyssemunden som for at tysse på mig - eller som for at dele en hemmelighed med mig. Hun grinede, mens hun tørrede sin fisse, og rejste sig op, hvorefter hun som for at lave sjov - og så alligevel med alvor - sagde: ’Nu er det din tur. Tis, mens jeg ser på.’
 

Chribbe

Mor skulle sådan tisse

1105
2014

Mor/søn voksne

Mor vågnede langsomt op, da jeg forsøgte at af få fingeren inden for trussekanten og ind i hendes behårede skede. Mor smilte kærligt til mig og trak trussen lidt til side, ”så, nu kan du vist lidt bedre komme til.” Jeg fik fingeren listet ind i varmen og pressede den ind i hende. Jeg smagte på safterne, da trak fingeren til mig igen og slikkede den ren. Den smagte lækkert af mors skede, lidt sødt, lidt surt og lidt salt. En smag jeg kendte alt for godt, heldigvis. En skede som havde guidet mig til verden, og som jeg siden havde haft så mange gode oplevelser i og utallige nossetømmende sædfyldninger i. Fingeren kom atter op i mor og blev kørt frem og tilbage. Mor sagde ”nåå du er godt nok morgenliderlig hva?” Et overflødigt spørgsmål, hvis hun havde kigget ned og set den flagstang af en tyk pik, jeg lå og strittede med.
 

Damernes ven

Første gang med tante og onkel

0610
2013

tante/onkel/nevø

Der kom en god-nat-øl på bordet, men jeg trængte til at komme ud for mig selv - så jeg forlod tante og onkel for en stund. Da jeg kom tilbage sad de i en tæt omfavnelse i sofaen. Jeg skulle til at sige godnat, da min onkel sagde: "Tror du ikke, at Søren trænger til at se hvordan en "dame" ser ud"? "Jo, sagde min tante, men så kan han da sætte sig her." Det sagde jeg ikke nej til, og satte mig på den anden side af min tante. Så, så jeg, at min onkel allerede havde hånden godt oppe i min tantes trusser - og hun så ud til at nyde det. Jeg lagde forsigtigt den ene hånd på min tantes ene knæ og den anden hånd dristede sig rundt om min tantes bryst. Hånden på knæet flyttede min tante et stykke op af låret...
 

PD

Sølvbryllupsfesten

2304
2013

Mor/søn

Er det din svogers lillebror Jens, der giver dig lyst til at studere bogen?” lød spørgsmålet fra Ken. ”Det er da tænkeligt,” svarede Lone. Lone havde taget hotellets badekåbe på efter badet, og hun sad nu i lænestolen med fødderne trukket op under sig, så hun kunne give tåneglene neglelak. Denne stilling gav en vis udsigt til Lones ædlere dele, og bemærkningen kom da også med det samme fra Ken: ”Der er nok en, der er blevet barberet.” Ja, det var rigtigt, at Lone ved denne lejlighed satsede alt på, at hun og Jens skulle slutte festen på Jens’ værelse. ”Hvad med dig selv,” spurgte Lone. ”Er det din kusine Lis, der spøger i dit baghoved, og er det mon på hendes værelse, at festen skal afsluttes for dit vedkommende?” Der var ingen tvivl om at Lone og Ken havde et frit og godt forhold, hvor der var plads til den slags små drillerier. Lidt senere havde Lone fået en let sommerkjole på, og brystholderen skubbede Lones fyldte, flotte kupler op i en flot kavalergang. ”Kom her hen,” sagde Lone til Ken, ”og hold om mig, som om vi skulle ud i en tæt dans.” Ken tog rundt om moren, og svingede hende et par gange rundt i rummet. ”Hvad så?” spurgte Ken. ”Ja, læg din hånd ned på mine baller og fortæl mig, om du kan mærke noget.” Ken gjorde som Lone forslog, men så noget uforstående ud. ”Hvad skal jeg da mærke?” ”Tag ordentligt fat, hvad mærker du så?” ”Dejlig faste, men også dejlige bløde baller - ja vent lidt: Du har jo ikke trusser på..
 

Chribbe

Mor, bastet og bundet

2304
2013

Mor/søn

Mors store tunge hængebryster ligger spændt ud mod pyjamasskjortens silkestof. De store runde brystvorter ses tydeligt, når hun trækker vejret. Jeg sætter mig lydløst på sengen ved siden af hende og lægger mig hånd på hendes hofte. Mor giver et spjæt og nærmest råber: ”Hvem er det”. Jeg svarer ikke, men stikker hurtigt min hånd op til hendes vældige babser og lægger hånden på en af dem. Mor skriger: ”Hold op dit svin, hvem er du, lad mig være,” og prøver at dreje sig rundt. Men jeg kan stadig holde om hendes store pat, uanset hvordan hun prøver at undgå min hånd. Efter lidt tumult og råberi, bliver mor træt og afventende og lader mig gramse og nulre sine bryster. Mors brystvorte er nu stiv som bare. Jeg begynder langsom at knappe pyjamasskjorten op med min anden hånd. Mor laver lidt modstand, men indser, at hun er i min magt. Med åbenstående skjorte er hendes massive barm blottet for mig. Jeg bukker mig ned og sluger grådigt en brystvorte. Jeg sutter og malker, det bedste jeg har lært, mor siger: ”Vil du ikke nok lade mig være, stop nu”. Men selvfølgeligt vil jeg ikke det.
 

Jørgen

Fasters mødom

1707
2011

Faster/nevø

Nu gik min interesse over til min fasters undertøj, og jeg fandt ud af, at hun brugte samme slags som mor, men hendes bukser var større, for hun var temmelig bredrøvet, mors buksestørrelse var L, fasters bukser var xl, men jeg kom til at elske den dejlige store røv. Jeg var således også begyndt at lege med min fasters bukser, og blev overrasket en dag nede i kælderen. Faster kom og overraskede mig liggende på ryggen på vaskebænken, med et par laksefarvede over mit ansigt og et par lyseblå over min pik, jeg havde ikke hørt hun var kommet hjem før den sædvanlige tid. Faster tog og fjernede begge bukserne, tog mig i hånden og sagde: - Kom Jørgen, og trak mig op i hendes soveværelse, og sagde: tag dit tøj af min ven og sæt dig på fasters seng.
 

Mig og konen

Pia og far

3107
2010

Far/datter

Det bankede stille på min dør, og far spurgte om han måtte komme ind lidt. Ja, svarede jeg, selvfølelig må du det. Han satte sig ved siden af mig og kikkede på mig med tårer i øjnene. Jeg tror, at mor er mig utro, skatter, sagde han. Jeg blev helt bleg i hovedet. HVAD, sagde jeg, hvordan det. Jeg har været oppe i fitnesscentret for at kikke efter mor et par gange, men hun var der ikke nogen af gangene, jeg var der, så jeg ved ikke, hvad jeg skal tro. Jeg kørte min hånd igennem hans mørke hår og sagde, far, det skal jeg nok undersøge for dig. Jeg sender bare nogle af mine veninder derind og kikke efter, om mor kommer der overhovedet, så det skal jeg nok klare. Han smilte lidt til mig, tog sin hånd om bag min nakke, og det er noget der kan gøre mig liderlig, hvorfor ved jeg ikke, men jeg rykkede mit hoved over imod hans og kyssede ham blidt på munden. Og pludselig sad vi med vores tunger dybt i hinandens mund, mens vi begge stønnede svagt. Vi holdt en pause lidt og kikkede hinanden i øjnene, far tog sin hånd rundt om mit ene bryst og nulrede den blidt
 

Marcus

Cecilie min tvillingsøster 1

3005
2010

Søskende

Cecilie blev kæreste med Frederik, en fyr fra 3.g., da frosten var gået af jorden. Hvis rygtet talte sandt, havde han været sammen med en tredjedel af pigerne på gymnasiet, og selv om jeg godt kunne se, at han var en flot fyr, så havde jeg altid fundet hans fremfærd og brug af piger foragtelig, og hans øjne underligt kolde. En aften i midten af april hørte jeg lyde fra Cecilies værelse, da jeg kom hjem fra en løbetur. Lyttede efter. Var i tvivl om hun havde brug for hjælp. ’Jeg sagde slip mig’, hun skreg det nærmest. Var ikke længere i tvivl. Stormede ind. Døren ulæst. Stod i døråbningen, før jeg havde tænkt mig om. Frederik sad på hug over Cecilie på sengen. Hendes jeans var knappet halvt op, og hun lå topløs og skærmede sig mod ham med den ene arm. Håret var i uorden. Blikket vredt. Frederik kiggede på hende. På mig. ’Fucking narrefisse’ snerrede han.
 

Marcus

Cecilie min tvillingsøster 2

2706
2010

Søskende

Jeg stønnede. Det var det, jeg havde drømt om i så mange måneder. Nu havde jeg hendes faste halvklode i min hånd. I lang tid stod vi sådan. Jeg med et greb om hendes fyldige, spændstige unge bryst. Hun holdt udenom min hånd. Pressede den mod sin barm. Jeg sitrede i hele kroppen men det var Cecilies vejrtrækning der lød af mest i lokalet. Efter noget tid tog hun roligt om mit håndled; førte mig ned langs sin overkrop, og op under stoffet på tank-toppen. Huden på hendes faste maveskind brændte mod mine fingre, men hendes blik var stadig roligt, den langsomme bevægelse mod brystet velovervejet. Det var, som om hun udførte en scene, hun havde udspillet igen og igen i sine tanker. Cille gav et støn fra sig, da min hånd endelig rørte hendes bryst og hun trådte tættere på mig. Den stive vorte mod mine fingre. Hendes underliv centimeter fra mit. Hendes vejtrækning mod min hals. Duften af hendes hår. Hun strejfede mig med sit underliv og jeg gav et skrig fra mig og min krop gav nogle spasmer. Hun så overrasket på mig, fulgte mit forskrækkede blik og hendes øjne blev først store af forvirring, så forstod hun. Og hun grinede. Jeg var kommet i mine tights.
 

Marcus

Cecilie min tvillingsøster 3

0208
2010

Søskende

Så fjernede min lillesøster sin finger fra mit røvhul, og suttede den uden at tøve ren foran mig. ’Der er intet du ikke må gøre ved mig. Der er ikke noget, jeg vil synes er ulækkert at gøre for dig’ hviskede hun. Næsten ømt. ’Når vi kommer hjem til Danmark, så køber jeg noget glidecreme til dig Marcus, og så må du kneppe min lille, stramme røv lige så tit du har lyst til. Vil du gerne det, hva? Røvpule din lillesøster?’. Jeg stønnede. Hun grinede op til mig. Nød den magt hun udøvede over mig. ’Jeg kommer’ nærmest klynkede jeg. Hun smilede. I virkeligheden blot en stor pige, men hun kunne spille på min krop, som en voksen kvinde. Føre mig i mål efter behag. ’Yeah, sprøjt på mig. Kom på mit ansigt’ hviskede Cecilie
 

Marcus

Cecilie min tvillingsøster 4

2708
2010

Søskende

Forsigtigt. Forsigtigt Marcus’ hikstede hun. Hendes ansigt i spejlet var fortrukket af koncentration og smerte. Uendeligt langsomt pressede jeg mig op i hendes stramme hul. Åh gud, hvor var det FANTASTISK. Hun var så stram. Kiggede fascineret på min pik der forsvandt op i ryggen på hende. ’Åh, av, av, av’ næsten græd hun. Forskrækket forsøgte jeg at trække mig ud af hende, men hun næsten skreg. ’Nej, det må ikke trække dig ud så gør det bare endnu mere ondt. Du skal bare…’ hendes stemme blev helt lille og der løb en tåre ned af hendes kind. ’Du skal bare bruge min røv. Knep mig Marcus. Fyld min frække røv med sperm. Kom i mig. Kom for mig.’ Hendes ansigt var fortrukket, blodåren i panden helt synlig og hendes små velplejede hænder knyttede hårdt dynen ved hendes hoved. Knoerne helt hvide.
 

Marcus

Cecilie min tvillingsøster 5

1109
2010

Søskende

Dagen efter lod vi vores forældre køre foran os i en anden lift. Det var lidt op af formiddagen, og vi tog en lift der kom kørende fire gange efter. Vi var helt alene. 18 minutter i kabinen med verdens bedste udsigt. Jeg bredte et tæppe ud på gulvet og fnisende afførte min lillesøster sig sine støvler, skibukser og lagde sig ned mens hun kiggede skuttende op på mig. Ør i hovedet lagde jeg mig oven på hende og kælede for hendes perfekte, faste krop, mens hun lå alvorligt under mig. Før jeg kom væltede, hun mig af. Rejste sig op og kiggede ud af vinduerne et øjeblik. Helt væk i sine egne tanker. Så satte hun sig overskrævs på mig og red mig, mens hun så så mærkeligt på mig. Som om hun sagde farvel.
 

Marcus

Cecilie min tvillingsøster 6

0410
2010

Søskende

Jeg troede du ville have mig igen. Være min igen.’ Det sidste kommer hæst og mine øjne er blanke. Hun ser chokeret på mig. I lang tid. ’Det mener du ikke Marcus’ siger hun så næppe hørligt. ’Ikke den gamle historie igen. Jeg er gift med Robert.’ ’Han er jo død’ siger jeg, mens tårerne drypper ned af mine kinder. ’Jeg lever. Jeg er lige her. Det har jeg altid været. Du… Vi… Det skulle være os to for altid.’ Al stolthed har forladt mig. Voksen, i min bedste alder, bryder den usikre teenager fra fortiden frem af skallen. Jeg græder nu åbenlyst, hikster og snøfter. Cecilie ser på mig med afsky i blikket. Foragt. Som en mor ser på en uvorn unge der har smadret arvestellet. ’For guds skyld, Marcus. Tag dig så sammen. Det er lang tid siden. Vi var børn. Det var bare sjov.
 

Chribbe

Påskefrokost med mere

2504
2010

Mor og voksen søn

Der lå hun, med benene ud til siden, trusserne blottede, på hendes brede røv og vi skraldergrinede bare. Jeg gik om bag hende og tog hende ind under armene for at rejse hende op, men det gik ikke helt som forventet. ”Stop stop, mine patter bliver jo presset ud”, sagde mor. Hun har altid haft en bramfri tone, specielt efter noget at drikke. Hendes ene store pat var krænget næsten ud af kjolen, og på den anden kunne man se det øverste af hendes brune store brystvorter. Min mor er en kraftig dame, med en stor bred bag og fyldige lår, og ikke mindst et par ordentlige babser. Der hænger en smule, men det ville også være mærkeligt med deres størrelse, og hendes alder taget i betragtning. ”Så må jeg jo hellere stoppe dem tilbage” sagde jeg frisk
 

El Sante

Skræmmebilleder

1104
2010

Mor og søn

Så gik hun i gang med sæbe ind og gnide lige op og ned, og ja, hun havde nok ret i at det var bedre at gøre på toilettet. Nu blev den i hvert fald ikke mindre. Jeg mærkede, at den voksede i hendes hånd, når hun vaskede den, men jeg kunne ikke lade være med at tænke på det forfærdelige hun havde advaret om, at hvis jeg gjorde sådan, ville den blive ubrugelig når jeg blev voksen. Jeg sagde nej, først en gang, så en gang til, men hun hørte ikke efter, hun vaskede og bevægede hånden op og ned. Jeg mærkede hvordan maven snørede sig sammen. Så bøjede hun sig ned og tog den i munden. Min mavede snørede sig endnu mere sammen, og så kom det, og jeg stønnede åååhh, åhhh neeejjjj.
 

Mig og konen

På besøg hos min far

2103
2010

Voksen datter og far

Klokken var allerede 5 om eftermiddagen, så far startede på maden, og jeg spurgte ham, om der var noget jeg kunne hjælpe med. - Nej skatter, sagde han, - ikke for at være fræk, men så er din trøje og dine bukser altså ikke helt rene.
Jeg kikke ned på trøjen og bukserne, det var sandt, hvad han sagde. - Ja så bliver jeg nødt til at vaske det også, svarede jeg lidt rød i hovedet. - Altså min pige, jeg har set dig i trusser før, men det er jo mange år siden, men du har bestemt ikke grund til at skjule det, du har, du er en rigtig flot pige, havde jeg ikke været din far, kunne jeg finde på hvad som helst med dig. Jeg fik en underlig fornemmelse i maven og begyndte at blive våd i min fisse. Nej, tænkte jeg, det var sku da min far, og alligevel kom jeg til tænke på hans dejlige pik, jeg så, da jeg var yngre, da min mor og far kneppede løs med hinanden.
 

Mig og konen

Mig og min far 2

1605
2010

Voksen datter og far

Jeg kunne se mor og far havde sat sig tilrette i et par stole og kikkede med store øjne på os. Det var noget de kunne lide at se, deres datter blive kneppet af en fremmed mand med en enorm pik. Så kørte Ali sin pik op og ned over fissen, så kunne jeg mærke mit bækken blive udvidet, da han forsøgte at stikke pikhovedet ind, men det gik ikke. Far kom over med noget glidecreme til Ali, som han smurte på sin pik og forsøgte igen at presse pikken ind igen. Jeg mærkede et jag i fissen og begyndte at græde lidt. Pludselig kunne jeg mærke det store pikhoved komme ind.
- Jeg skal nok være forsigtig, Maria, sagde han. Han kom lidt efter lidt op i mig, aldrig havde jeg prøvet noget lignende, og han var kun halvvejs oppe i mig og pressede sig mere op. Det føltes ligesom, at den var helt oppe i maven på mig, så kørte han stille og rolig frem og tilbage, og jeg begyndte så småt at vænne mig til den, og skreg så højt at far og mor blev helt bange og spurgte, om alt var okay.
 

Mig og konen

Mig og min far 3

2706
2010

Voksen datter og mor

Klokken var 8 om morgenen, jeg begyndte at sætte kaffe på, og satte mig ved køkkenbordet og læste i avisen, da mor kom ned af trapperne og sagde, - hej lille skat har du sovet godt i nat? Hun smilte lidt til mig, og satte sig ved siden af mig, og spurgte om jeg var ok. - Ih jo, svarede jeg, - jeg har det rigtig godt, men er lidt øm efter Alis pik i går. - Det var synd for dig, sagde mor og kørte en hånd op af låret på mig og nærmede sig trussekanten, og et par finger fandt mine skamlæber, som hun skilte ad med en nænsom hånd og udbrød, - du er jo dejlig våd min pige. Jeg rødmede lidt og smilte til hende og sagde, - da du slikkede fisse på mig, var bare skønt. Mor spurgte, om hun skulle gøre det igen på mig, da hun også var godt liderlig fra i går. - Kom her skat, sæt dig på køkkenbordet.
 

Mig og konen

Mig og min far 4

0208
2010

Voksen datter og forældre

Far tog dukken og lagde den på gulvet og befalede ham, at nu skulle han kneppe dukken, men hvis han kom oppe i dukken, ville far spænde båndet endnu mere, så han lagde sig oven på dukken og mor tog hans pik og førte den op i hullet og sagde, han skulle begynde at kneppe den, og han skulle huske, at han ikke måtte komme i dukke, for det sperm han havde, skulle hende datter have i munden. Nej, tænkte jeg, og jeg som ikke kan fordrage sperm i munden. Far kom hen i mod mig, tog hårdt fat i mit hår, og pressede sin pik ind i munden på mig, og sagde jeg skulle sutte pik på ham, indtil han kom i munden på mig. Nej, sagde jeg, jeg vil ikke sluge sperm, og så fik jeg en ny syngende lussing
 

Birthe xxl

Kusine 2

0703
2010

kusiner/onkler/far

Jeg vågnede kl. 8 og var faktisk frisk, og jeg vækkede min kusine, og vi omfavnede hinanden i et hedt kys. Det havde jeg aldrig prøvet med en pige før, en ny fornemmelse. Vi gik i bad, og klokken var ca. 8. 30 og vi sad i køkkenet. Min kusine sagde, - hvad med den ide, at være frække, når og hvis han kommer med morgenbrød? Han har selv nøgle, og låser sig altid ind, uden at ringe på hvis jeg sover. Tanken var fræk og pirrende, jeg gad godt se onkel Hans i ansigtet, hvis vi lavede noget frækt. - Okay, sagde jeg, - dig har han jo set så tit, så skal jeg ligge på sengen med spredte ben, mens du slikker mig, så får han da et chok, ikke? Vi fniste igen, og min kusine spurgte, - skal vi? Jeg nikkede, - vi kan da lige lave en prøve, og jeg lagde mig på sengen og min kusine på knæ og slikkede mig
 

Lone H

Majkens familiehistorie

3101
2010

Forældre og datter

Det begyndte da en af min storebrors venner, en dag da han var ovre hos os da min storebror passede mig, spurgte om jeg ville tjene 20 kroner. Det ville jeg jo gerne og han sagde at jeg fik 20 kroner hvis jeg viste ham min tissekone. Det ville jeg da gerne. Mine forældre er naturister og vi gik tit nøgne rundt i huset, min bror også, så det var jo ikke noget særligt. Jeg trak så mine bukser og trusser ned og viste ham min tissekone. Han spurgte så om jeg ville tjene 20 kr. mere hvis han måtte røre ved min tissekone. Jeg havde jo selv rørt ved den mange gange så det fik han da så også lov til. Det kildrede dejligt da han rørte ved den. 20 kr. mere hvis jeg ville røre ved hans tissemand. Jeg havde jo set min storebrors tissemand mange gange, så det blev også til et ja. Da han hev sine bukser og underbukser ned stod hans pik lige ud i luften, den var helt stiv. Jeg rørte så ved den, det var helt underligt at føle sådan en stiv en.
 

Jørgen

Min vidunderlige mor

0801
2010

Mor og søn

Jeg havde i den sidste tid tænkt meget på min mor som mit sex symbol, mor var nemlig en dejlig lille buttet kvinde, som stadig havde en talje og dejlig "pariserrøv", og værre blev det da jeg overhørte en samtale mellem min mor og min moster G, moster sagde nemlig: Agnes det er 13 måneder siden Holger døde, og han var syg i lige så lang tid før, så det er over 2 år siden du har fået en stiv pik op i dig. Jamen jeg ønsker ikke nogen skal flytte herind, og desuden deler Jørgen og jeg jo også soveværelse, som du ved. Jamen så brug da ham, jeg garanterer dig, at Jørgen hellere end gerne vil ride dig, og en dreng i den alder, de kan få ståpik mindst en gang i timen, vis ham dine ynder, sørg for at han kan se dig op under dit skørt, når du sidder ned så spred benene
 

Jørgen

Min vidunderlige mor 2

2703
2011

Mor og søn

Mor sad op i sengen med et ugeblad, da hun så mig, sagde hun: ”Gå ind og tag din py på Jørgen, det, vi gjorde i går aftes, var forkert, og det må vi aldrig gøre mere!” ”Jamen mor,” sagde jeg, ”det var så dejligt, jeg har glædet mig hele dagen, og se hvor stiv den er, mor, og se, jeg kan trække skindet helt op over hovedet, og du sagde også i aftes, at det var dejligt, og at du elskede mig, vil du ikke godt, mor, og jeg fortæller det ikke til nogen, mor jeg elsker dig, åh, vil du ikke godt?” ”Åh Jørgen,” sagde mor og begyndte at knappe sin py-jakke op. Jørgen, hjælp mig lige af med py-bukserne, det skulle hun ikke sige to gange, i et nú bøjede jeg mig ned over mor og trak bukserne af, og nu så jeg, at mor havde et par lyseblå silkebukser på, og det var simpelthen vidunderligt at trække dem ned og se mors dejlige kussesprække med de røde hår. "Kom Jørgen," sagde mor og trak sig længere ind i sengen, "læg dig ved siden af mig." Hvilket jeg selvfølgelig gjorde lynhurtigt.
 

Jørgen

Min vidunderlige mor 3

2703
2011

Mor og søn
og moster

Det var egentlig sjovt, at mor, som var 46 år, blev som en teenager, alt skulle prøves og opleves, for eksempel en søndag eftermiddag gik vi en tur i en park i den modsatte ende af byen, så siger mor pludselig: "Jeg skal tisse." Så lidt efter fik jeg øje på lille åbning i krattet og sagde: "Kom herind!" Mor kom derind op med kjolen oppe og ned med bukserne. Det var skønt at se på, hun blev færdig og trak bukserne op. Så havde jeg fået øje på, at lidt længere inde, var der en lille lysning med græs. "Kom mor, her kan vi ride." "Nej," sagde hun først, men da jeg lod mine bukser falde og stod med stiv pik, kom hun og trak sine lyserøde bukser helt af og lagde sig på ryggen med spredte ben, og jeg lagde mig ovenpå, og ind kom min stive pik, vi nåede næsten at blive færdig, da det puslede i nærheden, vi kom op i en fart, og samtidig med jeg fik mine bukser på, snuppede jeg mors de lyserøde og stoppede dem i lommen.
 

storePer

Juleaften hos mor 2009

0801
2010

Ældre mor
voksen søn

Mens hun snakkede, havde hun taget dynen af, og hun lå åbenlyst og gned sig selv, mens hun snakkede, og jeg må indrømme, jeg var lidt paf over hendes indrømmelser, og liderlig på samme tid. Uden omtanke begyndte jeg selv at gnide min våde og stive pik under dynen. Mor eller ikke mor, det var sgu drønfrækt, det der skete. Jeg fjernede dynen og lod den falde på gulvet, min mor gik helt i stå, da hun hørte mig onanerer, og hun sagde stille, gør du det også selv? Jaaah, stønnede jeg, og hun sagde, åhhh er det ikke dejligt, og jeg svareede stille, jov da, det er det da. Hendes hånd rørte mit lår. Uden tøven tog jeg den og førte den op til min enormt stive pik..
 

Giraffen

Første gang med min mor

0912
2009

Mor og søn

Min mor lå med lukkede øjne og nød det. Hun trak sit røde hår væk fra nakken så jeg kunne smøre hende der også. Da cremen var smurt ind på skuldrene og i nakken skulle jeg lige til at tage og hælde mere solcreme ud på den nedre del af ryggen da min mor stoppede mig. Hun løftede hovedet og sagde, "gider du ikke gå ind og lave en kande saft med isterninger inden du fortsætter?" Jeg ville nu hellere sidde og røre ved min mors bare hud, men gik alligevel ind i køkkenet efter saftevand. Da jeg kom ud var jeg ved at tabe både næse og mund. Min mor lå stadig på maven, men nu havde hun taget bikini-trusserne af og lå med sin store røv bar. "Tak skat. Du må gerne fortsætte hvis du gider," sagde hun og viftede med solcreme-flasken.
 

Giraffen

I sommerhus med min mor

1612
2009

Mor og søn

Jeg fortsatte med at massere lårene og rykkede forsigtigt tættere ind mellem min mors lår. Hun lå med lukkede øjne og jeg kunne se at hun trak vejret dybt. Brysterne hævede og sænkede sig og hendes brystvorter stod store og stive. Min pik stod stift ud fra mit underliv og jeg kunne se at det dryppede fra spidsen af mit pikhoved. Jeg kunne se at min mors skamlæber var svulmet op så hun vidste godt hvad det her drejede sig om. Min stive pik var nu kun nogle få centimeter fra min mors lyshåret kusse. Jeg tog mod til mig og førte mine hænder op over hendes runde hofter og videre op til maven. Imens jeg gjorde dette stødte jeg mit underliv lidt frem så mit hårde pikhoved ganske kort stødte mod min mors opsvulmede skamlæber. Jeg trak mig hurtigt væk igen for at se hendes reaktion. Hun gjorde ingenting men lå stadig med lukkede øjne.
 

Gamle Lars

Mor lærer mig op

1511
2009

Mor og søn

Da jeg ramte hendes lille hemmelige knap, gav hun et lille skrig fra sig og maste mit hoved ned i sit skød. ”Det er der du kom ud fra for 16 år siden, og nu vil du gerne derind igen, ikke”? Jeg rødmede og måtte konstatere, at lige nu var det det eneste der fyldte mine tanker. Mor omfavnede mig kærligt på en moderlig måde, men også begærligt. Hun begyndte at trække mine bukser af mig. Hun så min stive pik stå op ad maven og kunne ikke lade være med at gribe om den. ”Den er god nok, endda noget større din fars, som var med til at lave dig på vores bryllupsnat – ”Jah det var nu to måneder tidligere, så du blev ikke født for tidligt, som vi påstod over for andre”.
 

Gamle Lars

Moster Tove skulle passe huset og mig i ferien

1511
2009

Moster og nevø

Tove lå tit ude i vores gyngesofa og søgte den kølige skygge under dens baldakin. En sådan dag havde jeg erobret hængesofaen før Tove. Jeg var kun iført badebukser. Hun tog en frygtelig hævn, idet hun tog havevandkanden og begyndte at pøse vand over mig. Hun var kun iført en lille løs stranddragt. Jeg for op og løb efter hende, selv om hun var lille og væver kunne jeg sagtens fange hende, men lod hende tro at hun kunne løbe fra mig. Til sidste kastede jeg mig efter hende og fik fat i linningen på hendes shorts og kom derved til at flå dem af hende, så hendes underliv blev blottet. Vi snublede begge to. Jeg landede med næsen lige i hendes skridt
 

Safia og Poul

Herremiddagen 1

2709
2009

Voksen datter og far

Ved du, hvordan du sætter strømper fast til hofteholderen, spørger hun. Bliver lidt forvirret, for det havde jeg ik tænkt over. Hun smutter ud og kommer hurtig tilbage med et par strømper. – skal jeg ik hjælpe dig med at få strømper på, og så kan jeg vise dig, hvordan du lukker båndet om strømpen. Jeg nikker bare.. Er lidt omtumlet over alt det her… samtalen med far, kvinden som har rørt mine bryster og stå her i en fræk kjole, så jeg løfter bare min fod, da hun beder mig om det. Hun lader sine bløde fingre glide langsomt op ad mit ben, jeg kan mærke at jeg bliver helt våd i fissen over det. Hun lader sin hånd glide helt op til min fisse, sådan helt tilfældig. Kommer til at røre ved min fisse med sine fingre, de kommer lige til at røre mine kønslæber. – Uhmm, siger hun, – du er jo varm.
 

Safia og Poul

Herremiddagen 2

0510
2009

Voksen datter og far

I det samme drejer jeg ned mod gården og parkerer på gårdspladsen, og du slipper min pik og ser smilende på mig. Vil min dejlige farmand nu være rigtig fræk ved sin lille pige, siger du frækt smilende og slikker dig om munden, som er våd af mine safter… Jeg skynder mig at lempe pikken ind i bukserne og går rundt om bilen og åbner døren for dig. Du sørger for at sprede benene meget, så jeg kan se din fisse, og læner dig frem, så dine bryster presses frem i den åbentstående skjorte. Da du er ude, omfavner du mig og gnider din krop op mod mig, og jeg lægger hænderne på din runde faste tøserøv og krammer den hårdt og presser din kusse mod min stadig stive pik, som igen er smuttet ud af mine åbne bukser og gnider mod din nederdel.
 

Safia og Poul

Herremiddagen 3

0510
2009

Voksen datter og far

Uh, farmand, gå ind i stuen nu, jeg vil i gang, det er bare så frækt, siger du og slikker dig om munden, vil det sige, de også kan se mig nu på kameraerne. Ja da, de sidder da lige nu og nyder din bare kusse ligesom meget som mig, griner jeg. Uhm, frækt, griner du og kigger lige ind i et af dem og smiler frækt og kører provokerende tungespidsen rundt på dine læber. Ja, du begynder godt, griner jeg, og om lidt kommer du med det øverste fad i køleskabet. Selvfølgelig, farmand, griner du, mens jeg går ind i stuen, hvor jeg finder 3 mænd, der sidder nærmest med åben mund og stirrer på skærmene. Vi kan se, hvordan du hele tiden prøver at vise os din krop fra de bedste sider, mens du tager ud af køleskabet og anretter fadet. Hele tiden kan vi se dine store bryster presse mod uniformen, og du sørger for at bukke dig med røven mod kameraerne, så vi kan nyde, hvordan den kryber op og afslører din nøgne runde faste 20-årige røv for vores sultne øjne.
 

Safia og Poul

Herremiddagen 4

0810
2009

Voksen datter og far

Du stivner og vil flytte dig, men mændene griber dine arme og holder dig fast, og da din overraskelse lige har fortaget sig, ligger du også helt stille og holder vejret, mens du vist nyder at mærke, hvordan han hugger løs med bagkroppen, og hans våde, røde pik glider rundt på dine balder, mens han prøver at finde din kusse. Åh, for fanden, det her er sgu vildt, griner de og holder for sjov fast i dig, selv om du slet ikke har noget ønske om at rende, dertil gør min gejle hund dig alt for vild i kussen, kan jeg se. Åh gud, det er så vildt, stønner du hæst og vrider dig under ham for at få kussen i stilling til at han kan pløje den nu store og tykke og helt stive hundepik langt op i skrævet på dig
 

Safia og Poul

Herremiddagen 5

0810
2009

Voksen datter og far

Vi nyder at tirre dig og se, hvordan du lider og længes efter at komme vildt og voldsomt. Og for at gøre det endnu værre mærker du, to af vennerne gribe om dine blottede bryster og kramme dem og slikke og suge på dine stive vorter. Du stønner hæst og vrider dig i ekstase, men hele tiden holder vi dig lige før du kommer, og du bliver mere og mere vild i kussen for hver gang, vi bringer dig til kanten af orgasme. Og helt galt bliver det, da du mærker fyren med dildoen presse munden mod din strittende klit og suger den ind i munden og masserer den med tungen. Så da vi pludselig med et stopper og han løsner spekulummet og trækker det ud, er du ved at skrige af skuffelse og ligger og vrider dig. Åh, for fanden, hvad skal det nu til for, siger du næsten vredt. Åh, vi er bare blevet tørstige, griner jeg, nu bliver du lige liggende der, mens vi får en tår øl – og du rører ikke ved dig selv…
 

Mig og konen

Overraskelsen

0609
2009

Voksen søn og ægtefælle med hans mor

Ali gik om til min mor, og så skal jeg love, at hun fik lov til at sutte på den enorme pik. Hun kunne simpelthen ikke få den ind i munden. Lotte gik om bag mig og begyndte at slikke mit røvhul, det havde hun aldrig gjort før, men hold kæft det var dejligt, så spurgte Ali, om vi ikke skulle bytte plads, så jeg trak stille og rolig min pik ud af mor, så Ali kunne komme til, så sad mig og Lotte og kikkede på, imens Ali forsigtig stak sin kæmpe pik op i mor. Da pikhovedet kom ind, hylede hun som en stukket gris efterhånden som den kom længere og længere ind i mor. Mor skreg, at den var alt for stor. Ali kikkede over på os, og vi nikkede, at han skulle forsætte med at stikke sin pik ind, til den var helt i bund, men der manglede nok 15 cm endnu
 

Mig og konen

Overraskelsen 2

1612
2009

Voksen søn og ægtefælle med hans mor

Jeg smed håndklædet og kravlede over til hende og stak min pik i munden på hende så den kunne blive stiv igen, og der gik ikke mange sekunder, så var den klar til at kneppe. Jeg kravlede oven på hende og stak min pik hårdt op i hende. Hun stønnede voldsomt, jeg kneppede hende hårdt og brutalt, så vendte jeg hende om og befalede hende at ligge på alle 4, så fik hun et ordentligt klap i røven. Hun stønnede anerkendende, så spredte jeg hendes dejlig balder fra hinanden og stak forsigtig pikken op i hendes røv og begyndte at kneppe hende langsom, men efterhånden vildere og vildere.
 

Mig og konen

Overraskelsen 3
Mødet med Ali og hans kone

2103
2010

Voksen søn og ægtefælle med hans mor

Hans pikhoved var enormt, så pressede han på og med et ordentlig svup smuttede hovedet indenfor i mor. Hun skreg helt vildt, så trængte han længere ind og begyndte at køre frem og tilbage, men han var slet ikke halvvejs oppe i hende. Men hun begyndte at stønne meget højt og give nogle mærkelige lyde fra sig. Efterhånden begyndte hun at vænne sig til den, hun er fuldstændig udblokket af hans enorme pik, så gik Ali over og stak pikken ind i mors mund og sagde til hende, at nu skulle hun prøve og blive kneppet af begge to på engang. Nej nej, skreg mor, men Alis stærke arme vendte mor om, og Ali lagde sig ned og svingede mor oven på ham og pressede pikken op i fissen på mor og tvang hende til at kysse ham, så hendes røv strittede op i luften. Så kom fyren om bag mor og begyndte at smøre glidecreme på hendes røv, og så smurte han sin store pik ind i creme, og begyndte at styre pikken imod mors lille røv.
 

René

Norgesturen

2108
2009

Mor og svigersøn

Er du liderlig siden din pik står drillede hun, ja svarede jeg og hvis du ikke holder op så voldtager jeg dig. Uha da grinede hun mens hun trak dynen over fissen. Skal vi gøre noget ved det ville hun vide, for så er jeg grydeklar. Jeg svarede at det var nok ikke klogt at starte en ferie på den måde for mit vedkommende. Okay, jeg forstår, sagde hun og lagde sig ned, så må jeg klare mig selv, det gør vel ikke noget vel? Nej men behold dynen på og sluk lyset svarede jeg, så jeg ikke kan se det. Hun gjorde som jeg bad og lidt efter kunne jeg høre hendes støn og klynk i hele kupeen. Jeg kunne mærke min sperm stod i spidsen af pikhovedet, og uden egentlig at ville det gled min hånd ned under dynen og greb pikken. Jeg gned lidt på den, mens jeg kunne høre at Katrine stønnede højere og højere. Da hun stønnede, nu kommer jeg, tændte jeg lyset og så hun lå på ryggen med begge hænder i sin fisse
 

Frøen

Min fars fødselsdagsgave

0908
2009

far og voksen datter

Jeg tog om fars pik og begyndte at lade min hånd køre op og ned over den. Det fik den hurtigt til at blive stiv og far stønnede, dejligt, bliv ved, mens hans fingre gled frem og tilbage i min kusserevne. Hans fingerleg fik hurtigt min kildermand til at stivne og sendte forventningsgys gennem mit underliv. Nu rejste far sin overkrop og lænede sig ind over mig. Hans mund sugede sig fast til først den en brystvorte og så den anden, så de blev endnu stivere. Jeg lå stadig og kælede for fars stiverik, men nu begyndte han at slikke ned over min krop, til hans mund endte mellem mine lår, så snart kunne jeg ikke længere nå hans pik.
 

Birthe xxl

Min svigermor

1406
2009

Svigermor og svigerdatter med elsker

Jeg kunne godt fornemme, hvad han mente om mig, og jeg følte lidt, at min svigermor blev en anelse skinsyg. Så skulle han hente noget at drikke i sin bil, og da han kom tilbage, fik jeg syn for sagen. Ups tænkte jeg, sikke et udstyr, ikke så meget længden, men sikke en tykkelse, jeg havde set mange store "fyre" i mit liv, men aldrig så tyk en penis som hans. Han havde en meget stor pung og så den tykke penis, det så helt vildt ud og så i afslappet tilstand. Nu lagde han sig på ryggen på sine albuer og snakkede stadig, lød som et vandfald, og pludselig spurgte min svigermor, om ikke han syntes jeg var en flot pige, for jeg kender jo din smag, sagde hun til Per, både at en kvinde skal have former og være behåret, og Per smilede og sagde, at jeg var et perfekt eksemklar af den kvindelige race. Jeg kunne ikke lade være med tilfældigt at sprede mine ben en anelse, så han havde frit udsyn. Så kan det nok være der kom liv i "kalorius"
 

Finn P

Min frigjorte familie

0106
2009

forældre og søskende

Pludselig fik jeg et chok, for jeg hørte min mors stemme sige: ” I hygger jeg nok rigtigt, så snart, vi er væk, og jeg så da til min overraskelse, at mor og far stod i døråbningen og betragtede os med et smil om munden. Vi havde været så optaget af vores foretagende, at vi ikke havde hørt, at de var kommet ind. Min mor fortsatte henvendt til far: Henning har du det ligesom jeg og bliver liderlig af at se de unge udfolde sig. Far nikkede blot, og mor begyndte at gnide ham i skridtet uden på bukserne. Vi var helt målløse og kiggede kun på mor og far, som hurtigt fik tøjet krænget af hinanden. Mor var trods sin alder stadig en flot pige med faste bryster, kraftige hofter og en veltrimmet mis i en stor trekant. Fars pik strittede ud i luften
 

Finn P

Min vellystne moster

2604
2009

Moster og nevø

En søndag morgen skulle jeg ud at tisse, og da jeg på vej tilbage gik forbi moster og onkels soveværelse stod døren på klem, og jeg kunne høre lyde derindefra. Jeg kunne ikke nære mig for at kigge ind og kunne da se min onkel ligge oven på moster og køre sit kraftige stive lem ud og ind af hendes fjams mens de begge var helt ekstatiske. Lidt efter hev onkel sit jern ud, så det strittede frit ud i luften i alt sin vælde. Moster satte sig nu på knæ, og onkel kørte sin stang op og ned mellem de våde skamlæber for endelig til sidst at presse fyren ind i revnen, hvor han stødte til med hele sit underliv samtidig med, at han tog moster på de store patter
 

storePer

Mor hjalp mig

2203
2009

Mor og søn

Jeg kom netop ud af badet, da min mor sagde, kom lige herind i stuen, så kan jeg lige kigge på din kalorius, som hun jo altid kaldte den. Jeg gik modvilligt ind i stuen, og hun så min flovhed og sagde, vær nu ikke så flov, det er jo mit arbejde til dagligt. Jeg trådte tæt på, og hun tog håndklædet væk og kiggede på min pik. Hun sagde at den da så meget almindelig ud og rykkede lidt tilbage i forhuden. Ja jeg kan se det går udmærket, når den er slap. Jeg havde aldrig været så flov i mit liv før. Men det skulle blive værre. Før jeg vidste af det begyndte min pik at blive stiv af hendes beføling, og så kan det nok være hun spærrede sine øjne op. Det må jeg sørme sige, unge mand, du er så sandelig blevet en rigtig mand, i hvert fald hernede, og hun mente jo min store pik.
 

Chribbe

Farmor

1503
2009

Dreng og farmor

Farmor var der også og skiftede til sin natkjole. Mens hun skiftede, kom jeg nok til at lure lidt for meget, specielt mens hun stod i undertøj og tog bh´en af, inden natkjolen kom på. Farmor så dette og spurgte nåh… får du det hele med? Flov over at være blevet taget på fersk gerning, fiskede jeg febrilsk efter min tandbørste i toilettasken, godt rød i hovedet, mens jeg sagte sagde ja. Farmor tog det dog roligt, og lænede sig ind over mig og tog mig på underarmen og vendte mig rundt. Peter, det er helt i orden at du kigger. Du er efterhånden ved at være en prægtig mand, så det er helt naturligt at du har lyst til at kigge, og det gør bare farmor glad at du også kan lide at kigge på hende.
 

storePer

På stranden med svigermor

0803
2009

Mand og svigermor

Pludselig spredte hun benene en anelse, og jeg kunne se et par store tykke skamlæber i en tæt behåring og jeg prøvede forsigtigt at sige, prøv at stil dig på knæ, så skal jeg massere dig rigtigt. Hun stillede sig på knæ, og jeg gik om foran hende og masserede hendes skuldre. Min stive pik var ganske tæt på hendes ansigt, og hun sagde, pas nu på med den vognstang. Ja ja, sagde jeg og gik om bag hende og masserede hendes baglår og ryg og arbejde mig op til skuldrene og min pik stødte på hendes bagdel, men hun sagde ikke noget. Så lå mit pikhoved op af hendes store skamlæber, og vi var begge helt tavse
 

Jens K

Familiesammenkomst med konsekvenser

1502
2009

Fætter og kusine

- Jeg vil gerne sige undskyld til Karen, hvis jeg har opført mig for pågående og upassende. Sådan er jeg slet ikke, men jeg har nok drukket for meget, fastslog hun noget brødebetynget. - Det behøver du såmænd ikke at være flov over, sagde Karen nu helt frimodigt. Jeg sad faktisk og nød at se på jeres frække dans, og jeg havde ikke haft noget imod, hvis I var gået lidt længere…men det havde den øvrige familie jo næppe fundet passende, føjede hun så til. Bente var stum af overraskelse, hun sagde ikke noget, heller ikke da Karen havde fundet DRs natradiostation på værelses lidt primitive modtager. - Åh, vil I ikke godt danse videre, rigtig frækt og liderligt, sagde Karen som samtidig havde slukket den mest skærende loftbelysning, så værelset nu lå et dæmpet lys med kun den ene sengelampe tændt. Gør hvad I har lyst til, bare jeg får lov til at kikke på, sagde hun
 

Jens K

Familiesammenkomst med konsekvenser 2

0103
2009

Fætter og kusine

Toget var nu ude på Storebæltsbroen, kvinden var vågnet op og havde sat sig bedre til rette. Hun havde også spredt sine bene så meget det nu var muligt på grund af spadseredragten. Var det mon bevidst, eller var det bare Bentes fantasi, der nu løb af med hende? Hvis nu Bente som ”kammerjomfru” var beordret ind i parrets soveværelse med besked om at klæde sig helt af. Så skulle hun stå midt på gulvet uden en trevl på kroppen og lade sig overgramse og vurdere af parret. Kvinden ville helt sikkert nappe og trække Bente i brystvorterne, måske ville hun grine nedvurderende og komme med sjofle bemærkninger om Bentes liderlige tilstand. Nu blev lyset tændt i togvognen, og kort efter gik det for fuld fart ned i tunnelrøret under Storebælt, mens Bente blev på ”fantasisporet”.
 

Jens K

Familiesammenkomst med konsekvenser 3

1503
2009

Fætter og kusine

Hun havde taget sit ene bryst frem og provokerede os også med at trække nederdelen meget langt op. Så var det jeg kom med forslaget om, at en så fræk tøs burde ”voldtages” og gennemkneppes. Vi kunne jo også lave et dokument om, at kællingen et vist antal gange om året skulle står til rådighed for godsejeren, sagde jeg, og det var åbenbart noget der tændte. Godsejeren mente dog, at vi lige burde finde ud af, hvad sådan en ordning skulle værdisættes til, jeg vil sku da ikke ”købe katten i sækken”, fastslog han. Jeg kunne fornemme, at Karen var mere end villig til et eller andet, så jeg påbød hende ganske enkelt, at vise Mikkelsen sin patter, og hun blev så beordret over ved siden af ham, ned på knæ, og så frem med patterne i total frihed
 

Jens K

Familiesammenkomst med konsekvenser 4

2203
2009

Fætter og kusine

- Nu må I sku holde op, sagde Bente og kunne ikke tilbageholde en begyndende stønnen. Jeg er så liderlig, at jeg lige nu kunne gå med til hvad som helst… åh jo, vil I ikke godt - bare bruge mig rigtig frækt, ligesom hende køkkenpigen blev straffet af godsejeren og staldknægten. Bente var på grænsen til at gå amok, der måtte ske noget, og det skulle være lige nuuu! Hun vendte sig frem mod Søren, åbnede sin bluse og vippede begge bryster frem af bh-eren. Tag ordentligt fat i dem, bare vrid vorterne… og fortæl mig noget mere rigtig frækt om ham godsejeren. Søren blev lidt overrumplet og han vidste ikke rigtig hvad han skulle gøre ved de to vidunderlige bryster, der på det nærmeste blev tværet ud i ansigtet på ham.
 

Jens K

Familiesammenkomst med konsekvenser 4

0504
2009

Fætter og kusine

Nu ville Karen straffe Bente, fordi hun havde været for grådig med sin tunge, og da de to mænd efterhånden også trængte til rigtig kontakt med de to kvinder, var de nu også kommet ned på tæppet, og så var der faktisk ingen der rigtig vidste, hvad der foregik, men Karen fik i hvert fald godsejeren og Søren til at holde Bente i et stramt X, mens hun selv både slikkede Bentes kusse og smækkede den temmelig bestemt med flad hånd. Godsejeren råbte op om, at Karen også skulle slå tøsens patter, og da Karen fornemmede, at Bente nød fornedrelsen, blev det til både klask, bid og niven i bryster og kusse. Bente blev rullet om på maven, så hendes fristende stramme røvballer også kunne få sig en omgang, og det var mens hun lå i denne stilling, godsejeren ikke længere kunne stå imod
 

Gamle Lars

Line bliver kvinde

1502
2009

Ikke kat. endnu

Da vi skulle tage afsked nede på banegården, så vi vores snit til at snige os ind på dametoilettet, hvor vi elskede en sidste gang. Denne gang var vi ikke forberedte og ubeskyttede. Lige som Line var ved at komme, hørte vi døren til dametoilettet gå op. Vi måtte være musestille, men det var netop i det øjeblik, da Line begyndte at komme, og det var så stærkt, at vi ikke fik trukket os fra hinanden i tide, og min sæd fossede ind i Lines skød. Selv efter at jeg havde sprøjtet, gik der et lille stykke tid, hvor vi måtte blive sammen, for ikke at røbe vores forehavende. Da der atter var fri bane, skyndte hun sig at sætte sig på wc’et i håb og at safterne ville drive ud af hende. Det lykkedes til dels
 

Frøen

Bedstefar

2501
2009

Ikke kat. endnu

Jeg er ikke kommet, så har du ikke lyst til at prøve, min pik i dit røvhul. Gør det ikke ondt, spurgte jeg. Jo lidt, sagde bedstefar, men det går hurtigt over. Stil dig på alle fire, som jeg gjorde før, sagde han. Jeg gjorde, som han bad mig om, og han stillede sig på knæ bag mig. Med en hånd om sin stive pik rettede han den mod mit røvhul og pressede på. Han fik halvdelen af pikhovedet indenfor, men så gjorde det ondt. Bedstefar fandt en tube creme og smurte mit røvhul og sin pik ind. På ny rettede han pikken mod mit røvhul og pressede på. Det gjorde lidt ondt, men så overvandt han min stramme ringmuskel og kom i bund. Med langsomme bevægelser kørte han pikken ind og ud af røven
 

Frøen

Min nieces datter

2501
2009

Ikke kat. endnu

Hun var ved en fest i gymnasiet engang kommet ind i omklædningsrummet. Der havde hun set deres gymnastiklærer i gang med hendes veninde Bente. Læreren havde trukket Bentes nederdel ned og var i gang med at trække hendes trusser af. Han havde allerede sine bukser og underbukser nede om hælene og Bente stod og krammede hans stive pik med begge sine hænder. Pikken var så stor, at et godt stykke af pikskaftet og pikhovedet ragede ud over hænderne. Bentes fingre kørte med et fast greb op og ned over pikken, så forhuden gled tilbage og det blåviolette pikhoved blev blottet. Da læreren havde fået Bentes trusser trukket ned, lagde han hende ned på en bænk og knælede mellem hendes spredte lår
 

Frøen

I bedstemors lysthus

0901
2009

Ikke kat. endnu

Jeg må være faldet af hende i løbet af natten, for da jeg vågnede næste morgen, lå jeg på ryggen. Jeg troede, at jeg var alene i sengen, for jeg lå med en dejlig fornemmelse i min pik, der som altid stod stiv om morgenen. Det føltes, som om noget varmt, glat og vådt bevægede sig op og ned over min pik. Da jeg slog øjnene op, så jeg hvad det var. Jeg var godt nok alene i sengen, men bedste havde slået dynen til side og lå på knæ ved siden af sengen. Hun var nøgen og var i fuld gang med at slikke og sutte på min pik. Jeg kunne se og mærke, hvordan den blev bearbejdet af hendes tunge og læber og det var tæt på, at jeg var klar til at sprøjte. Da bedste så, at jeg havde slået øjnene op, løftede hun sin dejlige mund fra min pik og sagde, nå min dreng, nød du at komme på besøg i bedstemors lysthus i går aftes.
 

Gamle Lars

Mor og jeg var inviteret til bryllup

1611
2008

Ikke kat. endnu

Nu var jeg kommet godt og vel ind i mors skød og vi begyndte at bevæge os i en stille nydende rytme. Igen sagde hun husk at du ikke må lade den gå i mig. Jeg havde ingen anelse om hvad hun talte om, så vi fortsatte ufortrødent, og vi oplevede hele tiden at det blev mere og mere skønt. Mor sagde ikke mere noget om at sprøjte og samtidig blev vore rytme mere og mere intens. Pludselig stødte hun mig væk og lagde sig om på ryggen, spredte sine ben og jeg lagde mig ind over hende og lynhurtigt førte min pik ind i hendes dejlige grotte. Hun var helt vild og søgte hele tiden at presse mig endnu længere ind i sit skød
 

Chribbe

Hjem

0911
2008

Ikke kat. endnu

Pludselig står min mor i døren ind til stuen, og hun ser sur ud. Ved ikke hvor længe hun har stået der, men hun har i hvert fald set min pik, og set mig der spiller løs på den. Hun siger surt, ”stop det der, jeg vil fandme ikke se det svineri i mit hus.” Selv om det er dunkelt, kan jeg sagtens se hendes konturer. Hendes store fedtpukkel hen over fissen, fisserevnen i de store bomuldsunderbukser, den frodige rødblonde kussebehåring, der stritter ud i siderne i lysken. Hendes tunge hængebryster har i dette skær nogle enormt store brystvorter, der prikker frem forneden på hængepatterne. Hendes tynde hvide sove T-shirt skjuler dem i hvert fald ikke særligt godt.
 

Chribbe

Hjem 2

1611
2008

Ikke kat. endnu

Mor sætter sig på toilettet og tisser. Hun siger ”nåh, ja du kan vel godt tåle at høre mig tisse, når man tænker på hvad vi har gjort i nat.” Tisset plasker højlydt ned i kummen. Jeg slukker vandet og trækker forhænget til side, og ser hen på knagen, at jeg ikke har fået fundet et håndklæde frem. ”Mor gider du række mig et håndklæde?” Mor rejser sig og tager en morgenkåbe om livet og finder et håndklæde til mig. Hun kigger på min krop og stopper ved min pik. ”Nåh sådan ser den skyldige ud i dagslys,” siger hun, ”ja den trængte vel godt til at blive vasket.” ”Nu har du vel været grundig?”
 

Chribbe

Hjem 3

1801
2009

Ikke kat. endnu

Roligt satte jeg pikhovedet mod det lyserøde numse hul, og med den ene hånd trak jeg op i ballen, så mor åbnede numsen lidt. Med et uendeligt svagt pres, begyndte jeg at trykke mod rosetten. Millimeter for millimeter, åbnede mors tarm sig mere og mere, indtil halvdelen af pikhovedet var inde. Her stoppede jeg og tog bestik af situationen. Mor sov trygt, uanende at jeg invaderede hendes allerhelligste. Så fik mor også lidt tid til at vænne sig til at være åbnet. Det var magisk at ligge med en hård, hård bankende pik, et stykke inde i mors endetarm. Det slog mig atter hvor varmt det var mod pikhovedet. Jeg pressede atter på, og ganske langsomt gled resten af pikhovedet op i mor
 

Fynskmand

25 år efter med mormor (6 år siden)

2909
2008

Ikke kat. endnu

Men trods mine tanker stod min pik som aldrig før i mine sommershorts og jeg kunne jo ikke rejse mig uden det tydeligt var at se. Hun sad nu ved bordet topløs og snakkede løs og hendes store barm lå på bordet lige foran mig, det var mere end jeg kunne klare, især da hun bad mig om at hente en sodavand til hende, og så vidste jeg jo godt at hun ville kunne se min tilstand. Men hva’ fanden tænkte jeg, det er jo set før, og jeg prøvede at gå, så hun ikke kunne se det, men hendes nysgerrige blik opdagede det med det samme
 

Frøen

Fordi det er min mors

2909
2008

Ikke kat. endnu

Min far skulle igen ud at sejle den dag, så der havde været en larmende kneppetur natten forinden inde i deres soveværelse og jeg havde måttet nøjes med at fornøje mig med prinsesse femfinger. Efter vi havde spist aftensmad, satte mor og jeg os over i sofaen for at se en gyserfilm, jeg havde lånt. Den handlede om en mand, der fulgte efter enlige kvinder. Når de var kommet hjem, trængte han ind og bandt dem til sengen. Med en kniv skar han deres tøj i stykker, så de lå bundne og helt nøgne på sengen. Man kunne tydeligt se, hvordan bulen i hans bukser voksede, mens han så på deres nøgne kroppe. Han lagde sig oven på dem og lagde sine hænder om deres hals. Langsomt klemte han til og stønnede højt, når de ikke mere trak vejret.  (mon filmen påvirker mor og søn seksuelt  /red)
 

Frøen

I 3 familiekusser på Rhodos, del 1

2909
2008

Ikke kat. endnu

De lå med let spredte ben og jeg kunne kigge lige op i deres kusserevner, der kun nødtørftigt var dækket af de små tøjtrekanter. Over deres maver kunne jeg nyde synet af deres forskellige bryster, der alle var kronet af vorter, der stod stive af først den kølige brise og så solens varme stråler. Dette syn fik hurtigt min pik til at begynde at rejse sig, så for at skjule det, måtte jeg dreje mig om på maven. Denne stilling gav mig udsyn til endnu større fristelser, for nu kunne jeg også betragte nøgne kvindebryster spredt ud over stranden omkring os i enhver form og alder. Min pik beholdt derfor sin stivhed hele formiddagen og for at skjule det, lå jeg det meste af tiden på maven. Det medførte, at jeg blev lettere solskoldet på ryggen. Heldigvis nåede jeg at gnubbe mig til en udløsning mod det varme sand, inden vi skulle tilbage til frokost
 

Frøen

I 3 familiekusser på Rhodos, del 2

0610
2008

Ikke kat. endnu

Oppe på gangen ved vore værelser var der helt tomt, men jeg hørte nogle underlige slubrende lyde og dybe støn inde fra mosters værelse. Jeg listede derhen og så, at døren stod på klem. Da jeg kiggede derind, så jeg at moster lå på knæ med røven mod døren og splitternøgen. Jeg kunne ikke se, hvad hun var i gang med, så forsigtigt skubbede jeg døren lidt mere op. Nu så jeg, at hun var i gang med at sutte pik på en af tjenerne fra restauranten. Han sad på kanten af sengen og hun lå på knæ mellem hans skrævende lår og kørte sin mund op og ned over hans store stive pik. Selv om jeg lige før morgenmaden havde spillet min pik af, fik dette liderlige syn, alligevel min pik til at rejse sig
 

Frøen

I 3 familiekusser på Rhodos, del 3

2610
2008

Ikke kat. endnu

Da hun kom ind i entreen, så hun, at døren til dagligstuen stod åben og der lød nogle mærkelige lyde derindefra. Nysgerrig listede hun hen og kiggede ind. Hvilket syn der mødte hende. Hendes far sad nøgen i lænestolen og hans stive pik strittede op i luften. Mor lå nøgen på knæ foran ham. Nu bøjede mor sig ned og tog hans stiverik i munden. Hun kørte munden op og ned over pikhovedet og far begyndte at stønne, åh, ja, dejligt, og løftede sin underkrop op mod hendes arbejdende mund. Nu fjernede mor sin mund fra hans pik og sagde, nu vil jeg have din stive pik ind i min kusse.
 

Frøen

I 3 familiekusser på Rhodos, del 4

0211
2008

Ikke kat. endnu

Jeg har et vigtigt møde nu, men morfar er kommet på hospitalet og jeg skulle ud at besøge ham. Det er ikke noget alvorligt, men kan du ikke tage derud med den bog, jeg har købt til ham. Han ligger på Bispebjerg og du skal bare spørge i informationen, hvor han ligger. Der er også en cd'er, som jeg har brændt til mormor. Vil du tage den med og gå ud til hende med den. Jeg kom godt ud af det med morfar, så naturligvis tog jeg derud. Da jeg kom derud, fik jeg oplyst hvor han lå og gik derop. Mormor sad ved siden af hans seng, da jeg kom. Sengegærdet i den side hvor hun sad, var slået ned og det så ud som om, hun havde en hånd inde under dynen. Jeg kunne se, at dynen bevægede sig der hvor hans pik måtte være og med et hørte jeg et dybt suk fra morfar og mormor trak sin hånd ud fra dynen. Jeg nåede lige at se en grålig klat slim på hendes hånd, inden hun tørrede den af i dynebetrækket.
 

Fynskmand

Voksen søsterkærlighed

1409
2008

Voksen bror og søster

Da jeg kom ud fra badet satte jeg mig ligeså i sofaen overfor hende, og vi snakkede om løst og fast, og jeg havde pludselig frit udsyn til hendes store behårede mis. Straks rejste min pik sig som et indianertelt under håndklædet og hun kunne ikke lade være med at grine, hva er den af brormand, kan du ikke tåle synet af din søster, sagde hun. Jeg måtte flovt indrømme, at en stor pige altid ophidser mig, især en behåret pige, og hun sagde, ja jeg må indrømme jeg ikke lige har fået fjernet det værste, og indrømmet, der var kraftige mørke hår ned af lår, underben, og en stribe op af maven. Nå sagde hun så, vi må vel hellere komme i seng, og da hun boede i en toværelses med en dobbeltseng måtte jeg jo bare sove ved siden af hende. Jeg sover altså nøgen i den varme, sagde hun, og jeg svarede, det er ok, det gør jeg da bare også. Vi kom i seng og jeg lå med en kæmpe ståpik og kiggede på hendes store røv, da hun lå med ryggen til mig. Pludselig rejste hun sig op og gik ud og tissede på toilettet
 

Fynskmand

Voksen søsterkærlighed 2

3008
2009

Voksen bror og søster

Jeg vågnede op ved at min kone stønnede højlydt, og jeg vidste hvad det betød, enten fornøjede hun sig selv, eller der skete noget frækt i min søsters soveværelse. Døren var lukket, men jeg listede ud i den lille gang og satte mig på knæ og kiggede ind gennem nøglehullet, som var lige ud for hendes seng. Jeg fik et positivt chok, for min søster lå på knæ og slikkede min kone og jeg havde frit udsyn til min søster kæmperøv, hendes balder var helt spredte og hendes kraftige behåring rundt om røvhullet og ned til kussen gjorde mig endnu mere liderlig. Hurtigt fik jeg mine underbukser af og stod med stiv pik og tænkte på hvad jeg skulle gøre. Jeg tog den beslutning at åbne døren og trådte ind i soveværelset
 

Helen Halgrimsson

Op på fars pik

1208
2008

Ikke kat. endnu

- Jeg ved, at du har kneppet kusine Birthe. Må jeg ikke få lov at prøve det samme? Pausen blev lang. Me-e-e-e-get lang. Så sagde far: - Joe... men... men du må tie til mor. Jeg er i forvejen ikke glad over, at Birthe har fortalt dig det. Det kan kun være hende. Jeg har i hvert fald ikke fortalt nogen ét ord. - Ikke ét ord skal jeg komme over mine læber, sagde jeg. Jeg stoler på, at du heller ikke vil fortælle nogen, at jeg har spurgt! Jeg kunne se en hastigt voksende buksebule. Fars villighed var til at ta' og føle på. Far var så uendelig forsigtig, da han med følsomme fingre tog op under min korte kjole og lod langemand lege uden på mine trusser. Det var ikke svært på den tid, for det var i den periode, hvor lårkort, minikort og hulkort blev begreber i det danske sprog. Jeg gjorde gengæld ved at kæle for hans jern uden på buksebulen.
 

The Crown

Laura

1307
2008

Ikke kat. endnu

I nogle minutter lå han helt stille og nød den intime stund med sin søster, som han selv havde klædt nøgen. Hans hånd fik fat i hendes ene bryst og klemte det blidt, det var fast og blødt på samme tid, og han mærkede dets tyngde og brystvortens prikken mod håndfladen. Efter nogen tid ønskede han imidlertid at gøre oplevelsen fuldendt. Han rullede væk fra hende, krængede boxershortsene af og smed dem over til sin tøjbunke. Derpå rullede han tilbage i samme position. Hans hjerte begyndte at slå hurtigere igen, og han fik erektion af hvordan pikken nu strejfede uhindret mod hendes bare ende under dynen. Deres fælles nøgenhed og hans frie tilgængelighed til alle dele af hende fik det til at sitre overalt. Men han måtte genvinde selvkontrollen. Han gav sig til at trække vejret dybere og slappe mere af i musklerne. Det var ikke nemt. Han lå i ske med Laura, de var klinet tæt op ad hinanden, med hendes bryst i hånden og pikken strittende uregerligt op mod hendes fisse.
 

Shadowangel1981

Julesex

1307
2008

Ikke kat. endnu

Mille kiggede over på Peter, og spurgte om han ikke skulle være sammen med en af han venner. Han svarede, at vennen var syg, og nu sad han og tænkte på hvad der så skulle ske. Mille var jomfru, så hun begyndte at snakke om sex, med sin bror. Peter blev påvirket af alt den sexsnak, og da de hørte at deres forældre kom hjem fra deres juleindkøb, så sagde Peter til Mille, at de skulle gå ind på hans værelse og snakke videre. Der gik ikke 5 min. før de var på Peters værelse. Mille ville vide lidt om oralsex, Peter sagde, at han ville vise hende noget om det og fandt en dvd frem. De så filmen, Mille så med store øjne, hvordan pigen i filmen suttede pik. Peter skulle lige til at sige noget, da Mille sagde, at han skulle være stille, da hun studerede den teknik, som pigen i filmen brugte. Pigen i filmen suttede fyren til udløsning og Mille så spændt på. Peter havde fundet sin stive pik frem og sad og legede med den, og så på hvordan hans søster betragtede filmen.
 

Shadowangel1981

Julesex 2

2207
2008

Ikke kat. endnu

Ovre i skolen snakkede Mille og Mona lystigt sammen om drenge og sex, Mille fortalte Mona at hun synes godt om hende, og om Mona ikke vil med hjem efter skole, dette ville Mona meget gerne... I timerne sad Mille og tog på Mona under bordet, de andre elever lagde ikke mærke til noget da de to tøser sad bagerste i lokalet, det lykkedes for Mille at få lirket hånden ned i Monas trusser, hun fandt fissen og mærkede at den var meget våd. Mille sad og legede med den våde grotte og lagde mærke til at Mona havde svært ved at sidde stille, Mille sad og kiggede på Monas små og spæde bryster og fik lyst til at slikke dem når de kommer hjem, lige pludseligt kom Mona i en kæmpe orgasme, hun var nød til at bide sig selv i læberne så hun ikke skreg sin orgasme ud i lokalet.
 

Chribbe

Tove 1

0107
2008

mand og svigermor

Jeg onanerer nu med hurtige kraftige tag i mit stive lem. Er helt i min egen verden. Så sætter hun sit ene ben op på håndvasken og tørrer sig i skridtet ved at trække håndklædet frem og tilbage mellem sine ben. Jeg sidder 2 meter fra hende og kan se hvordan hendes glinsende skamlæber køres frem og tilbage af håndklædet. Dette syn er for meget for mig, jeg udstøder et lavt åhh og kommer voldsommere end nogensinde før. Sæden vælter ud af mig, ned på mineunderbukser, ned på gulvet og med nogle lange seje sprøjt, sjasker jeg op ad badeværelsesdøren. Med det samme ved jeg det er galt det her. Slåen flås af døren og døren rives op af Tove der er lidt paf, men hurtigt kan lægge 2 og 2 sammen, da hun ser min stive pik, der stadigt pumper sæd ud og sprøjtene på døren. Hun langer mig resolut en knaldende hård lussing lige på øret
 

Chribbe

Tove 2

0305
2009

mand og svigermor

Tove slog det hen, sagde det var da lige meget med lidt sort arbejde, det fik alle jo lavet.  ”Nåh” sagde jeg så, det gør jeg da ikke, men så kan jeg jo bare sende dem ned til Told og skat, de har nok et andet syn på sagen” Tove spærrede øjnene op, og hvæsede ”Det gør du bare ikke, du vover” og langede ud efter mig. Jeg greb hende om håndleddet og holdt hende fast. ”Det kan du fandme tror jeg både tør og gør, med mindre…” ”med mindre hvad?”, vrissede Tove. ”Ja med mindre du forsøder mit liv, så jeg bliver lidt mere positivt stemt. Nu har jeg hjulpet dig til den ene orgasme efter den anden i det sidste lange stykke tid. Det er på tide du gør lidt gavn her på gården”. ”Det kan du godt glemme alt om”, skumlede Tove. ”Nåh, men så smutter jeg lige på posthuset", sagde jeg og drejede rundt ”NEJ”, sagde Tove med tryk på, og tog mig i armen. ”Godt” sagde jeg, lagde hånden på hendes skulder og trykkede hende ned så hun kom til at sidde på knæ. ”Slik mig så”, sagde jeg, og trak shortsene ned, så min slappe pik var lige foran hovedet på hende.
 

Fynskmand

Svigermor med på ferie

0107
2008

Ikke kat. endnu

Jeg vågnede senere og kunne se et fjernsyn blinke og gik op for at lukke vinduet op og blev pludselig helt vågen. Jeg kunne se min svigermor sidde i en stol og se tv. og det var vist en speciel kanal hun så, for det var hård porno. Jeg tændte selvfølelig ikke lyset da jeg ville se hvad hun lavede. Pludselig rejste hun sig op og jeg kunne se hun var helt nøgen i al sin frodighed, hun tændte lyset på toilettet og jeg fik hurtigt trukket en stol hen til vinduet og satte mig til rette. Da hun kom tilbage måtte jeg synke en klump. Sikke en frodig krop, stor hængebarm og store former og sikke en behåring, jeg troede først hun havde mørke trusser på til jeg opdagede at hun var så bredt behåret, både på lår og mave, og sikke en stor og rund røv hun havde. Jeg fik ståpik på 1 sekund.
 

Fynskmand

På ferie hos moster

1906
2008

Ikke kat. endnu

Kort efter lagde hun på og vendte sig om, og sagde, det var onkel, han kommer ikke herop i aften pga. arbejdet, og så kom hun til at kigge ned af mig og der stod jeg stadig med ståpik, uden omtanke, under håndklædet. Hendes stemme havde fået en anden klang da hun sagde, nåh du kan slet ikke lade være med at få rejsning når du kigger på mig? Og jeg måtte bare ryste på hovedet som et nej. Uden tøven gik hun ud i haven, hentede olivenolien, hældte noget op i sin hånd og begyndte at smøre min stive pik ind, mens hun onanerede mig frem og tilbage. Efter 1min vil jeg tro, kom jeg ud i hånden på hende, og hun grinede og sagde, i unge mænd kan jo hele tiden har jeg hørt, og hun begyndte at slikke den stiv igen. Og det hjalp og den stod igen.
 

Fynskmand

En dag på stranden med mormor

0506
2008

Ikke kat. endnu

Hun skulle tisse og gik om på den anden side af busken, og jeg kunne ikke dy mig, for at lægge mig ned og lure på hende mens hun tissede. Og sikke et syn, hun sad på hug vendt imod mig, og jeg havde frit udsyn til hendes store og behårede mis, jeg kunne se de store tykke skamlæber var spredt og hun sad og tissede i en tyk stråle. Det var mere ned jeg kunne klare, og jeg fik ståpik med det samme. Pludselig sagde hun, hov-hov, du sidder jo og lurer
 

Poul Simon

Serie: Mor er den bedste i verden

Lene og Thomas (1)

0505
2008

Ikke kat. endnu

- Okay Thomas, så er det nok! Han sukkede, slap pikken, og foldede hænderne bag nakken. Lene satte sig ved siden af sin søn på sengen, og forsøgte ikke at stirre på hans enorme lem, der endnu stod rank og stiv. Hun følte hvordan hendes brystvorter trak sig sammen, og blev stive, og prikkede hårdt mod T-shirten. - Siden hvornår er du begyndt at bryde ind på mit værelse?, spurgte Thomas hende surt. Kan jeg ikke få lidt privatliv? fortsatte han. - Du ved udmærket godt at jeg bankede på døren for et øjeblik siden!, svarede Lene hårdt igen. Jeg mener, det giver mig rigelig ret til at låse mig ind, Thomas. Vi er nødt til at snakke om dette her. Det eneste, du laver efterhånden, er at onanere. Det er ikke normalt, og du udvikler dig ikke normalt, hvis du bruger al din tid på det.
 

Poul Simon

Serie: Mor er den bedste i verden

Lene og Thomas (2)

0505
2008

Ikke kat. endnu

- Åhhh ja.... knep mig Thomas! Pigen var åbenbart tæt på klimaks. Hun lød meget ung. - Åhh... knep mig med din store stav..... unggghhh.... bliv ved..... hårdere... hårdere, Thomas!! Lene stillede varerne fra sig på køkkenbordet. Hun dirrede af spænding, og raseri. Skinsyge. Vel mest misundelse. Det var jo hende, der skulle have, hvad den unge pige tydeligvis fik lige nu: Thomas' stive pik. Hun gik hen til sin søns dør. Den stod vidt åben. Lene forsøgte at fortælle sig selv, at hun ikke skulle kigge. Hun søgte at sige til sig selv, at det blot ville fremkalde forbudte lyster. Alligevel.... synet der mødte hende, tog vejret fra hende! På sengen lå hendes søn med hænderne foldet bag nakken. Ovenpå ham sad den unge pige. Hun havde langt, lyst hår, og af en så ung pige at være store, runde bryster. Hendes lille stramme røv hamrede op og ned. Hun hørte svuppelyde hver gang hun løftede sig fra Thomas' lænder
 

Poul Simon

Serie: Mor er den bedste i verden

Tina og Thomas (3)

1506
2008

Ikke kat. endnu

Skyder du altid en stor ladning af, eller er det nogen gange små portioner? - Som regel store ladninger. Tina kunne mærke sin fisse banke. Hun stirrede på drengens skridt. Så at denne samtale -  som hun havde ventet -  havde givet ham enorm ståpik. - Jeg kan ikke undgå at se, du har fået stådreng. Sker det tit? - Ja. - Det føles godt når din pik er helt hård og stiv, gør det ikke? Tina lagde blyanten fra sig. - Thomas, nu vil jeg be’ dig gøre mig en stor tjeneste. Jeg vil gerne ha’ at du rejser dig op og smider bukserne og viser mig din ståpik. Jeg tror min rådgivning vil blive mere seriøs, hvis jeg undersøger din pik. Der kan jo være noget galt med den.
 

Poul Simon

Serie: Mor er den bedste i verden

Tina og Brian (4)

1506
2008

Ikke kat. endnu


Tina flyttede røven lidt, så den lå godt til, når hun skulle kneppes. Hun løftede sine pigeben så højt som hun kunne, indtil hendes knæ næsten hvilede på hendes egne skuldre, og hendes kneppeklare kusse åbenbarede sig for hendes søn. Tina tog fat i han store elskovsorgan, trak den - og ham - fremad og styrede hovedet direkte ind i sin hungrende elskovskanal. - Så ved du vist godt, hvad man skal gøre, ikke?, fnisede Tina. Resten er rent instinkt. Selv dyrene véd, hvordan man gør det. Brian spredte sine knæ lidt og støttede sig på strakte arme. Han kiggede ned og så, hvordan pikken langsomt gled ind i moderens stramme kusse. Så begyndte han ivrigt - meget ivrigt - at støde den store pik ind i den hede kusse. Tina klynkede lidt og bed sig i underlæben, da kussen gav efter og lod det store organ glide ind. - Åhh... Brian. Den er så stor!, klynkede hun. Tina slap knægtens pik. Der var ikke længere risiko for, at den røg ud. I stedet koncentrerede hun sig om at møde hans stød.
 

Poul Simon

Serie: Mor er den bedste i verden

Tina og Brian igen igen igen (5)

0107
2008

Ikke kat. endnu

Så mærkede hun, at afskydningsøjeblikket nærmede sig for Brian. Hans pik voksede sig pludselig endnu større - skønt hun havde svært ved at forstå, den overhovedet kunne blive større. Han satte tempoet op. Huggede og huggede, vildere og vildere, hårdere og hårdere, igen hurtigere og hurtigere i sin mors snævre, våde, varme, lystne kusse. Og så... SÅ... NU... N-U!!! kom han! Hun mærkede spermen komme - hele vejen gennem pikskaftet til pikhovedet... hvor sædklumpen lige holdt en brøkdel-af-et-sekunds pause - og så mærkede hun sammentrækningerne i hans pik og sin egen kusse. Brians unge pik sprøjtede med vild voldsomhed op mod hende
 

Poul Simon

Serie: Mor er den bedste i verden

Lene og Thomas igen igen (6)

0107
2008

Ikke kat. endnu

Synet af den nøgne, onanerende mor i sengen, kunne ikke undgå at gøre Thomas stangliderlig. Lene stoppede øjeblikkelig sin selvtilfredsstillelse og prøvede at få sin stemme til at lyde helt upåvirket, da hun bad sønnen forlade sit soveværelse. Thomas lystrede ikke sin mors ordre - regnede vel med, at de trængte lige meget til hinanden i disse minutter. Han havde  med et sjofelt grin om munden lyn-strippet foran sin splitternøgne mor, smidt sin pyjamas, var hoppet op i sengen til hende. Og lige nu var han kun få sekunder fra at jage sit enorme spyd op i den kusse, hvor de begge i virkeligheden fandt, at den hørte til. -Ungggh! Nej, nej! Du skal ikke kneppe mor igen, Thomas! protesterede Lene. Det er syndigt. Det er forkert.
 

Poul Simon

Serie: Mor er den bedste i verden

Thomas og Tina 7

1208
2008

Ikke kat. endnu

- Jamen...  jeg elsker også at kneppe med mor. Hun er også god. På en lidt anden måde. Det ene udelukker vel ikke det andet? grinede Thomas. Desuden kan jeg ikke bare lade hende i stikken. Hun er stanghamrende liderlig 24 timer i døgnet. Kan ikke få pik nok, min stakkels, sultne mor! Hvis jeg lod hende være i fred bare et par dage, ville hun garanteret komme og byde sig til - eller måske ligefrem voldtage mig! Og så ville hun da først føle sig skyldig. - Ville du stritte imod, hvis din mor ville voldtage dig? - Ha,ha...  Nej, aldrig i livet. Hun er en superknepper - som De er en supersutter - og det siger ingen mand nej til.
 

Poul Simon

Serie: Mor er den bedste i verden

Lene og Tina 8

1208
2008

Ikke kat. endnu

- Jeg vil gerne vide, om det spørgsmål, jeg nu vil stille dig, gør din kusse våd og villig... Lenes rødmen, som ellers havde været ved at svinde, vendte tilbage. Men hun var parat til ethvert spørgsmål. Troede hun. - Jeg vil gerne se din kusse, Lene! Lene fór sammen med et sæt. Det var løgn! Sådan noget sagde en psykiater ikke til sin klient! Hun ville vinke afværgende med hånden, men betænkte sig. Hvis Tina Tobiesen mente, det ville hjælpe hede, så... - Ta' det roligt, Lene! Jeg er autoriseret terapist. Hun løj, men i hendes trusser var der ved at ske noget. Hun var på vej til selv at blive liderlig. Lidt kvindesex var vel ikke at foragte, her hvor... - En inspektion af det sted, hvor en klient mærker problemerne, er en naturlig ting i vor branche.... Du skal bare rulle dine trusser ned til knæene og lad mig have et kik på sagen. 
 

Poul Simon

Serie: Mor er den bedste i verden

Lene, Thomas og Brian 9

2109
2008

Ikke kat. endnu

Hun blev afbrudt af dørklokken. Kunne det være Thomas, som havde glemt sin nøgle? Næh, det var for tidligt. klokken var kun lige 13, og han kom først fra skole ved halvtretiden. En dørsælger eller Jehovas Vidner? Det var også ligegyldigt. Ham derude - uanset hvem - skulle få sit livs glædelig overraskelse: En invitation til kneppetur. NU! Mand eller kvinde. Ung eller gammel. Hun hoppede ud af sengen med safterne drivende ned ad lårene, fór ud i entréen - og åbnede hoveddøren! Det var en dreng, der ringede på. Eller rettere en ung mand på hendes søns alder. Så blev hun alligevel lidt genert. Holdt den ene hånd op for brysterne. Den anden for sin blonde kratskov, og sagde spørgende: - Ja? Hvad søger du, min ven? Hun kunne ikke undgå at se udtrykket i den unge mands ansigt.
 

Poul Simon

Serie: Mor er den bedste i verden

Lene og Brian igen 10

2909
2008

Ikke kat. endnu

Lene klemte Brians jern med sine indre muskler, mens hun hjalp ham til at give hende denne verdens vidunderligste gyngetur. Han var for længst i bund. Løftede og sænkede hende op og ned på lystens kernekæp. - Der findes ikke en bedre pik i hele verden, hviskede Lene i øret på Brian. Han var ikke i humør til snik-snak. Men da han havde hugget i hendes understel 10-15 gange, fik han alligevel taget sig sammen til at hviske tilbage: - Heller ikke din søns? Hvis han ville have haft hurtigt og nem fisse, var det nogenlunde det værste, han kunne have sagt! Lene fór af kæppen, hoppede ned, stillede sig foran ham og hvæsede: - Er det også noget, du har set i din mor klientjournal?
 

Poul Simon

Serie: Mor er den bedste i verden

Familieidyl 11

1910
2008

Ikke kat. endnu

Sveden blandt med alskens sexsafter drev af dem begge. Brian støttede på armene og Lene stødte røven mod stempelpikken. Det vildeste prærieridt i lange tider var kun meter fra målet, da ..... da det vildt elskende par i dobbeltsengen så, at de blev iagttaget! Ved sengegavlen stod Tomas og Tina, Lenes søn og Brians mor, og stirrede på deres øvelser. Om det var overraskelsen eller det naturlige resultat af de sidste minutters vildskab bliver aldrig opklaret. Men så meget står fast: Sprøjtet fra Brians jernpik og udløsningen i Lenes lillehjerne indtraf i samme sekund, at Tina fremsatte sin  korte kommentar: - I hygger jer eddermaneme! Der var ligesom ikke noget at forklare. Endnu mindre at bortforklare. Teorier var veget for praktikken. Der var bare ikke noget at tage fejl af.
 

Poul Simon

Serie: Mor er den bedste i verden

4'er med 2 styrpinde - 12

2610
2008

Ikke kat. endnu

For en normal, voksen mand ville det, der skete nu være teknisk umuligt. Men hvad der er umuligt for en voksen, er muligt for en 16-årig knægt - det er vel derfor voksne kvinder sværmer for helt unge mænd: At kunne kneppe igen og igen og igen. Thomas kastede et Må-jeg-mor-blik på Lene. Som straks forstod - og nikkede med et smil. Og så steg Thomas ombord i den gennemkneppede nymfoman Tina Tobiesens åbenstående numsehul. Ét hug - og knægten var inde, hvor Brian lige havde afleveret sin spermladning. Dér var ingen smørelsesproblemer. Endetarmen og dens åbning formelig drev af slimede safter. Og Thomas nød det. Hold kæft, hvor han nød det. Han havde aldrig ført været i en endetarm.
 

Marthin

Svigermor 1

1207
2007

Ikke kat. endnu

På denne dag, hørte jeg min svigermors stemme inde i stuen, hun sad åbenbart og sludrede med sin datter, uden at hun havde haft lyst til at hilse på sin svigersøn, som nu stod i bryggerset og jeg hørte hende stemme højt og skingert, da hun fortalte om sin tåbelige læge, der havde undersøgt hende og fundet at hun havde nogle hæmorider siddende i kanten af hendes anus, som hun skulle massere med en creme som han udskrev på en recept og så kom Karens høje c. Hvordan havde den klovn tænkt sig at jeg skulle kunne massere mig der omme, jeg kan jo ikke se mig der eller bare finde en der vil udføre det job og hvad skal jeg så, råbte hun op, skal jeg skræve over et spejl og stå der og smøre min rumpe ind, jeg aner ikke hvad jeg skal gøre råbte hun, jeg svarede højt og tydeligt, det kan jeg da gøre for dig svigermor. Der blev dødstille inde i stuen og pludseligt dukkede hun op i døren og stod vantro og gloede på mig
 

Marthin

Svigermor 2

2707
2007

Ikke kat. endnu

Hvad pokker siger du mor, er jeg uønsket, og du siger du er en kærlig mor, føj hvor må du skamme dig, det er lige før jeg synes at mormor og morfar har givet dig for lidt klø, din møg kælling, uønsket barn, det var da rart at den slap ud skreg Inger grædende og Karen tudede og råbte det var jo slet ikke det jeg mente skat, jeg mente ikke du var uønsket, jeg mente du ikke havde nogen far til at betale for dig skat, kom hen til din mor og de kælede med hinanden og vrælede, mens jeg stille lavede os en kop kaffe, som de begge blev så glade for at de omfavnede mig og kyssede mig og vi sad alle sammen og kælede med hinanden og jeg gled længere ned i sofaen og lod Ingers hånd lægge sig på min bule i mine bukser og hendes mor tog et fast greb om roden på min stive pik
 

Marthin

Svigermor 3

2707
2007

Ikke kat. endnu

Alligevel blev jeg ikke alene chokeret men totalt mundlam, da de viklede sig ud af deres kærlige omfavnelse og lagde sig på ryggen og hun smilende præsenterede sin nye elskede der hed Nadja og var en ung smuk lokal skønhed af samme køn som min elskede. Hvad fanden råbte jeg, er du blevet vanvittig Inger, ligger du og lirer med en ung pige, er du nu blevet lesbisk. Hun skærmede for solen med sin hånd og sagde, kærligheden mellem to kvinder, er nok mere intens, end kærligheden mellem mand og kvinde og med den salut drejede hun sig om mod skønheden igen og hendes hånd gled ind under Nadjas badedragt og fandt frem til hendes fisse
 

Marthin

Svigermor 4

2708
2007

Ikke kat. endnu

Så nu går du op på dit værelse og tager dig et dejligt bad, parfumerer dig og tager dine små lyserøde trusser og den lyserøde brystholder på og lægger dig på sengen og skammer dig, så kommer jeg op til dig om nøjagtigt en time og så skal vi lege far og hans meget uartige Karen. Nu bliver jeg jo helt bange og jeg var lige så glad før, det kan du da ikke være bekendt skat. Jeg er meget glad for de ord med at du er bange, for du kan da ikke nægte at du har været en meget slem og uartig lille tyvagtig tøs, når du snyder din datter og din svigersøn for titusind kroner, vel?
 

Marthin

Svigermor 5

2708
2007

Ikke kat. endnu

Jeg følte mig lidt som en farisæer, jeg forbød min elskede kone at rende ved siden af, men jeg lå tit med min svigermor i forbindelse med hendes stadige stigende brug for massage af hendes numse, når hendes hæmorider skulle smøres ind i den specielle creme som hendes læge udskrev på en recept. Og jeg anede slet ikke hvordan jeg skulle tackle det problem, så jeg ikke stod som en gud, der måtte gøre hvad jeg ville, men min kone skulle leve efter andre regler, men da jeg var gift med en kone som ikke alene kunne bruge sin fisse, men så sandelig også sit lille kønne hoved og da vi den første aften efter vores hjemkomst fra Rhodos, blev enige om at vi skulle havde vasket rejsestøvet af vore kroppe og gik ud i badeværelset og stod under bruseren og det varme vand strålede ned over os og mine hænder vaskede min kones fisse, bryster og balder så fik hun én af sine strålende ideer
 

Marthin

Svigermor 6

2708
2007

Ikke kat. endnu

En fordrejet anonym stemme fortalte mig at min kone i øjeblikket lå i min brede dobbeltseng og kneppede med en høj flot mørkhåret yngling i en flot uniform og da jeg kiggede ned på displayet på min telefon for at se hvilket nummer der blev ringet fra, så kunne jeg konstatere at det var min svigermor, men da jeg ikke er dummere end gennemsnittet, så jeg sagde jeg til mig selv, ja ja, lille du, det kommer du til at fortryde lille svigermor, du kan bare vente dig så skal du se eller mærke. Jeg bøjede mig ned over Meretes barm og fortalte hende at jeg var til møde resten af dagen og bad hende om at fortælle det til kontorchefen, hun smilede mig op i mit ansigt og sagde ja hr. direktør, det skal jeg nok. Min bil stoppede ved garagenedkørslen til vores ejerlejlighed på Østerbro og jeg så hans bil holde ved gadedøren..
 

Marthin

Mona

1906
2007

Ikke kat. endnu

Et øresønderrivende tordenvejr stod over vores barndomshjem og døren ind til mit værelse gik op og hun stille gled ind ad døren og bad mig om at ligge sammen med mig i min seng, da hun var bange for denne buldrende torden. Lyset i værelset var dæmpet, min dyne var kastet til side og jeg lå med ugens rapport i venstre hånd, min pik stod stift op i luften og min højre hånd var godt i gang med at gnide forhuden tilbage, da min lillesøster gled ned på hug ved siden af min køje og lod min pik forsvinde ind i sin mundhule og hendes lune hånd sluttede om roden på pikken og hun overtog min rytmiske glidende bevægelse på pikkens forhud..
 

Frøen

I svigermors arme (og mellem hendes lår)

1906
2007

Ikke kat. endnu

Bare det at stå og beundre svigermors flotte krop begyndte at påvirke mig. Jeg kunne mærke en kildrende fornemmelse i min pik og følte hvordan den begyndte at rejse sig og gnide mod mine små fodboldshorts. Mens dette skete i min pik, var svigermor vågnet lidt til dåd. Hun trak det ene ben opad, så hælen rørte ved røvballen og skrævede med låret. Jeg kunne nu se lige op hendes rødhårede kusserevne, der gabte lidt. Det så ud til at hun var våd i revnen, for solen fik skamlæberne til at glinse med et fugtigt skær. Hun lå fortsat med lukkede øjne og det virkede som om hun sov. Langsomt lod hun den ene hånd glide ned over kroppen, så den landede i den glinsende fisserevne
 

DJ

Studinens mormor og morfar

2002
2007

Ikke kat. endnu

Vi begyndte at snakke om studiet og hvad jeg lavede i min fritid. Morfar havde sat sig på en stol og jeg skimtede engang imellem over på hans underbukser. Da vi havde snakket et par minutter, begyndte han at få stiv pik. Jeg havde meget svært ved at lave sandwichen, og blev underlig varm mellem benene mens vi fortsat snakkede. Mormor kom ind ”godmorgen skattepige, jeg syntes nok jeg hørte stemmer”. Morfar manddom stod nu lige op i luften og over halvdelen var synlig, der var simpelthen ikke plads i hans trusser. Mormor gik over til morfar og da hun kyssede ham godmorgen, poppede forhuden tilbage af sig selv og afslørede et vådt hoved.
 

Marthin

Hytteferie i Norge 2a
Familiehygge

0509
2006

Ikke kat. endnu

Saunaen var stillet på hundrede grader og jeg gav hende besked på at lægge sig ind på øverste briks og pøse vand på de gloende sten, jeg befandt mig lige udenfor med et dejligt friskt birkeris. Og efter tyve minutter åbnede jeg ind til min opvarmede og liderlige svigermor, som dampende og svedende gav sig hen til mit birkeris,  jeg risede hendes i forvejen meget ømme numse og hendes ryg fik sine risende pisk, som fik Gyda til et forsøge at flygte væk fra riset, men under flugten fik hendes ømme fisse også sine ris og det hele endte i den store klimaks, da jeg åbnede døren til saunaen og lod hende lægge sig i det kolde isvand i badekarret…
 

Marthiin

Hytteferie i Norge 2b
Idyllen genoprettet

0509
2006

Ikke kat. endnu

Vores skridt var stoppet, da der lå en væltet træstamme foran vore fødder og her stod hun med sine tåbelige anklager mod mig og råbte op, med en knyttet næve hævet, som havde hun tænkt sig at slå ud efter mig. Her knækkede min film og jeg satte mig træt på den væltede stamme, mine hænder tog fat i den skrigende frustrerede dame der stod foran mig og jeg fik fat i hendes kjole, der blev trukket hen til mig, jeg væltede hende ned over min knæ, løftede kjolen op på hendes ryg og trak hendes minimale trusser ned over hendes bare ende og hun skreg og hvinede, - du slår mig ikke, det siger jeg dig, du kommer til at fortryde det, jeg vil ikke have klø, jeg vil ikke, jeg skal ikke have smæk, du tager helt fejl af mig og min mor, hvis du slår mig i min bare ende, så er det slut imellem os.
 

Anni Mela

Hjem til mormor 6

2108
2005

Ikke kat. endnu

- Må jeg ikke slikke dig imens du slikker mig? Stønnede postdamen - Jo, det kan du tro, svarede Mette, og hurtigt kravlede hun op på bordet og med missen lige over hovedet på postdamen, forsatte hun med at slikke, nu var det en helt anden fornemmelse, og hun var tændt, det var dejlige, at smage fisse mens hendes egen fik en vild og varm tunge, der vidste hvad den ville. Slikkeriet blev til finger-knep og med to fingere i misserne, fik tungen nok at lave, mens fingrene gled ud og ind, forsatte tungen på klitten, Mette gjorde det sammen ved postdamen som hun gjorde ved hende. Hun slog hovedet fra og lod lysten råde, det var så frækt. Helt i deres egen verden slikkede de og legede de, pludselig var der en der rømmede sig, Mette så op og regnede med at det var Morten, men der tog hun fejl. I døren stod posten sammen med onklen, begge stod med deres lem i hånden og spillede dem.
 

Annie Mela

Hjem til mormor 5

1508
2006

Ikke kat. endnu

- Jahhh knep mig for fanden, jeg vil ha din pik nu! Fingeren i missen blev til en mere, der hamrede ud og ind, helt op og helt ud. Hun rystede og kunne ikke styre kroppen mere, endnu en bølge skyllede over hende. Hun lå på ryggen og var fuldstændig færdig, træt i kroppen, dejlig træt og afslappet, lå bare stille og nød at mærke hvordan hun blev kysset på inderlårene, mens fingere stille gled ud og ind af hende, det var dejligt. Lige med et bankede det på døren, og hun satte sig op, så ned og ville kysse Morten som tak, men mellem hendes ben sad ikke Morten, men…
 

Marthin

Prinsessen

0508
2006

Ikke kat. endnu

De havde arrangeret et amatørshow, med forskellige sangere og dansere og en tryllekunstner, men der var en pige på femten år, hun skulle synge fortalte de alle sammen og morede sig, hun var en flot pige i mine øjne, godt nok var hun kun femten år gammel, men sikken nogle stænger hun rendte rundt på og da hun stod oppe på scenen og jeg lagde mig på græsset nedenfor, så kunne jeg se lige op under hendes lille kjole og jeg så hendes liderlige lår og hun havde mørkerøde trusser på, men ved skridtet var de endnu mørkere, så enten var hendes fisse meget mørkhåret, eller også var hun våd i bukserne, men hendes stemme lød som en sav, der ikke havde tænder nok til at skære træet over og alle de andre råbte og skreg til hende, tag sporvognen hjem din klovn, smid hende ud på lossepladsen, hold da kæft en stemme, men hun sang bare videre og da nummeret var slut, stod jeg ved bagdøren og gav hende en stor langstilket rose
 

Anni Mela

Hjem til mormor 4

2707
2006

Ikke kat. endnu

- Jeg vil være med igen, sagde onkelen og rejste sig fra sengen. Morten stoppede op, og trak sig ud. Hun satte sig op i sengen, og så hvordan onkelen lagde sig på ryggen og viftede med pikken. - Hop på min tøs, sagde han med et blink i øjet. Hun var hurtigt oppe, hun satte sig med ryggen til onkelen, tog fat om hans lem, satte det mod sin numse, og satte sig stille ned. Med en let og glidende bevægelse trængte han ind og dybt op i hende. Hun lagde sig tilbage, og lod sit hoved falde ned ved siden af onkelens. Han kyssede hendes øreflip og stønnede stille. Morten stod på gulvet og nød synet af hans dame, men et lem i røven, og en fin blottet mis, der næsten skreg efter hans lem.
 

Marthin

Minderne 1
Oplært af moster

2707
2006

Ikke kat. endnu

Jeg lå stille og lirede med min stive pik, pressede dynen opad som et lille bjerg og lagde mig til rette med pikken i hånden og gned på den, lyset blev tændt og min dyne revet af mig og jeg lå med pikken i hånden og moster så på mig. Hvad er nu det for noget, sagde hun og fjernede min hånd fra pikken, hun tog fat om min stive pik og gned den op og ned i hurtige ryk og jeg kom i en kæmpe eksplosion, hun klaskede mig i enden og sagde, kan vi så få nattero, sov nu, vi er trætte...
 

Eriket

Johns frække svigerdatter

1306
2006

Ikke kat. endnu

Pludseligt blev alt mørkt omkring mig, og langt væk hørte jeg en stemme sige: Svigerfar! Frem med tungen! Jeg var helt forvirret, men opdagede hurtigt at mørket omkring mig var Dinas kjole inde over mit hoved, og en umiskendelig velduft af blød kusse. Jeg var lynhurtigt vågen, og da jeg havde fået synet igen, så jeg et par brune ben, ingen trusser og en underkrop der langsomt sænkede sig ned over mit hoved. Hvad fanden har du gang i Dina? Du skal bare slikke din gamle buk, var svaret! Birthe, din søn og lille Jenna er kørt ind og bytte barnesengen, og jeg er enormt liderlig lige nu! Umanerligt liderlig!
 

Anni Mela

Hjem til mormor 3

1306
2006

Ikke kat. endnu

Hun stoppede op og slap pikken, stod bare nøgen og stirrede på den bare onkel. Hun var chokeret og flov, hendes ven stod bag hende, og lagde sine hænder på hendes bryster, krammede dem og sagde; - Hej du, skal du være med til at lege med dem her? Han blinkede til Jens, der hurtigt var med på legen, han havde længe haft lyst til at slikke og bide i hendes bryster, han gik hen imod dem. - Nej da, fik hun fremstammede, og fjernede hans hænder. - Jo søde, kom nu det er dejligt med to pikke, en i hvert hul! Sagde han og slikkede hendes brystvorte.
 

Anni Mela

Hjem til mormor 2

2505
2006

Ikke kat. endnu

Hun trykkede på vis og blev lidt skuffet, da det viste sig at være fra hendes onkel. Hun så op og fik øjenkontakt med den efterhånden meget beruset onkel over i sofaen. Han blinkede til hende og viste sin mobil, som tegn til, ”det er mig der har skrevet.” Hun smilede tilbage og viste sin mobil som tegn til. ”ja, jeg skal lige læse det du har skrevet” mens hun tænkte, hold da op en nar! Hun kiggede ned på beskeden, der stod: Jeg glæder mig til at køre dig hjem, jeg har noget du sikkert gerne vil prøve! *Sf* Hun fik et chok og turde næsten ikke kigge op, heldigvis tog moster ordet, og fik hende på den måde reddet hende fra at tage stilling til hvad hun skulle svare tilbage.
 

Marthin

Dukken

0705
2006

Ikke kat. endnu

Da jeg blev gammel nok til at møde drenge og unge mænd, så var formaningerne der igen, jeg måtte ikke være ude længere, end hun sagde, mors lille dukke skulle passe sine sengetider og kom jeg for sent hjem, så var det i bedste tilfælde en uges stuearrest, men i de fleste tilfælde, så fik jeg lov til at lægge mig på knæ på gulvet og stå ligesom en lille hund, hun løftede min kjole op og tak mine bukser ned og så fik jeg otte slag i min bare ende, med et spanskrør, bagefter skulle jeg sige tak mor. Og jeg fik allernådigst lov til at sidde sammen med hende og høre radio og læse i en bog, hvis jeg da kunne sidde på enden, fordi den jo gjorde utroligt ondt

Marthin

Julerejsen

1502
2006

Ikke kat. endnu

Lad mig dog dø, lad mig lægge mig ned, jeg kan ikke vade gennem al den sne, klagede hun sig og jeg svarede hende, følger du ikke med godvilligt, så bliver jeg nødt til at slæbe dig med, kom nu, for fanden moster og jeg gik foran, med tæpper, lommelygte og hende i hånden, sneen trængte ind i alt vores tøj og vores varme, bevirkede at vi efter kort tid, var drivvåde, da der endelig dukkede en lade frem i mørket. Jeg fik lirket porten så meget op, så vi kunne snige os indenfor, jeg gav hende lygten og jeg fik lukket porten igen og lagde nogle halmballer hen, så den værste træk, forsvandt. Jeg bredte tæppet ud på en stor stak halm og sagde til moster Ellen at hun skulle klæde sig af, tag alt det våde tøj af og rul dig ind i det tæppe, så du kan få varmen. Men hun stod bare paralyseret og græd, da jeg flåede frakken af hende, kjolen fulgte efter og hendes undertøj fik jeg også revet af hende..

Marthin

Juleaften

1502
2006

Ikke kat. endnu

Han lynede sine bukser ned, tog sit stærkt erigerede lem frem og lod den stritte frit ud i stuen, løftede sin arm og knaldede spanskrøret ned over hendes stramme og spændte ende, hun smågræd og bad for sig, bed tænderne sammen og tog imod hans slag, som en helbredelse af hendes stygge tanker og hendes utroskab, rettet mod ham. Han stod, med sit stive lem i hånden og lod spanskrøret hvile, han satte lemmet hen til, hendes liderlige og fugtige indgang og pressede sig ind i hende, hun rettede ryggen ud, forsøgte at rejse sig og udbrød, - nej, nej Ole, hvad er det du gør, hvad gør du, nej, nej. 

Livsnyderen

Min skønne svigerdatter

2809
2005

Ikke kat. endnu

Jeg bor i en stor villa, og har et par kvindelige lejere som jeg havde fortalt, at jeg fik besøg af min smukke svigerdatter. Ved midnatstid stod de pludselig i døren, medens jeg lå på knæ og slikkede min svigerdatters skønne bryster. Jeg skulle lige til at springe op, men min svigerdatter tog hurtigt mit hoved til sig igen, placerede det mellem brysterne og sagde, skidt de har jo set det hele alligevel, og lo..

Ole

Moster Lise på besøg

1407
2005

Ikke kat. endnu

Pludselig snublede moster Lise, da hun stod med natkjolen over hovedet og faldt ind over min sengs benende. Hun gav et lille skrig fra sig af forskrækkelse og kiggede så på mig. I faldet havde hun revet min dyne væk fra mig og nu så hun, at ud af pyjamasbukserne stod min pik og strittede med blottet hoved. "Men dog, bette Ole, men dog. Hvordan er det dog fat med dig? Har du ligget og studeret moster Lise under afklædningen og har du nu fået lyster?" Jeg stammede undskyld, men moster Lise slog det hen. "Visse vasse. Det er da ikke noget. Skal vi have noget gjort ved den pik?"

Ole

Mors angst

1006
2005

Ikke kat. endnu

Mor slukkede ikke lampen på natbordet og sagde, at det var for ikke at se lynene. Hun sagde, at hun var så glad for at jeg ville sove hos hende og da hun sagde dette, kom der et tordenbrag uden lige og med et lille skrig krøb hun ind til mig og lå der og rystede. En situation der lignede nogle af de jeg havde fantaseret om gennem de sidste par måneder. Min pik strittede og det dunkede i hele min krop. Jeg lagde armene om mor og "beskyttede" hende. Hun lå helt ind til mig og krøb sammen, mens hun småklynkede hver gang et særligt stort tordenskrald buldrede hen over himlen. Min tissemand var stiv som aldrig før, da hun kom til at ramme den med den ene hånd.

MN

3-holds konen

1401
2005

Ikke kat. endnu

Ali havde opdaget, hvad der var ved at ske og skulle til at protestere over broderens tilstedeværelse, men jeg rystede smilende på hovedet og huggede med underkroppen op mod ham - han ville ikke gå glip af noget selv om jeg spillede pik og siden tog en sutter på hans brors stivert. Jeg kom først og bed Arif let pikken, mens orgasmen skyllede gennem min liderlige kvindekrop - og det fik også ham til at komme - i munden på mig