Rollespil (31)

Forfatter Titel Dato Uddrag af teksten..

Hairulf

Den sidste historie

2604
2018

”Det var sørme godt, du så det, ellers havde jeg nok fået en forfærdelig ballade. Du er udtaget til eksperimentet.” ”Hvad for et eksperiment?” jeg var ikke rigtig med. ”Ja, firmaet går jo egentlig ikke ind for det der med sjælevandring; men det er da oppe i tiden, og man må jo følge med, så vi prøver om vi kan passe det ind. Kender du Patrick, ham der bor i nr. 132?” Ja, han var søn af den lokale bagerjomfru Jette og hendes mand Conrad, som var borebisse et sted i Vesterhavet. Grunden til at jeg vidste det, var at jeg købte brød hos Jette, og hun var umådelig snaksom. Patrick var vel en 14 - 15 år, han havde hilst på mig af og til, når vi mødtes, og smidt en snebold efter mig en gang, det udviklede sig til en egentlig ganske festlig  kamp, vi lo i hvert fald begge to, da vi blev enige om 'uafgjort', ellers vidste jeg ikke noget om ham. ”Du vågner op i hans krop i morgen. I vil være to om at dele kroppen, du vil vide at han er der; men han ved ikke at du er der. Efterhånden vil I 'smelte' sammen til én sjæl. Det er lidt klodset; men vi kan ikke gøre det anderledes lige nu.” Så var han væk og det var jeg også.
 

PS12

At sælge sig selv, del 1

2205
2016

Han kunne ikke have sagt noget pænere. Han troede, jeg var to hundrede euro værd for en times sex. For to hundrede euro sexet. Næste gang burde jeg fortælle Lars, at prisen var 200 euro. Nej, 300 euro for Lars, fordi Lars var en vanskelig kunde. Jeg spekulerede på, hvor meget den blonde var blevet tilbudt. Jeg grinede. Jeg var sikker på, at hun ikke havde været i stand til at få to hundrede euro. Jeg begyndte at fortælle herren, at selv om jeg satte pris på hans tilbud, så var jeg ikke i branchen. Jeg var gift og absolut monogam. Jeg havde dog ikke indset, hvor stor en virkning de 4 Margaritas havde.
 

PS12

At sælge sig selv, del 2

2206
2016

Vær nu en hore, sagde jeg til mig selv. Derfor rakte jeg ned og greb mine knæ, som jeg trak opad og ud til siden, så jeg lå helt åben. Han kiggede ned. Jeg følte han kunne kigge lige op i mig. Jeg ville have ønsket, at jeg havde trimmet min måtte, som min søster sagde, hun gjorde. Min fisse var stram og lille, men var tæt besat med kulsort hår. Virkelig pelset. Sexede kvinder havde ikke meget hår dernede. Jeg havde. Hvad ville han ikke tro? - Du er smuk, sagde han. Lettelsen skyllede ind over mig og jeg udstødte et tilfreds suk. Han lænede sig helt ned og blæste på mine skamlæber. Jeg fniste lidt. Et øjeblik efter holdt jeg op, da han begyndte at kysse min fisse for derefter at stikke sin tunge ned i min slids. Han bevægede sine læber op til min klitoris og kyssede mig der. Jeg kunne mærke at det begyndte at rykke i mig.
 

PS12

At sælge sig selv, del 3

1007
2016

Nogle af mændene skulle hjem, men to af dem kunne godt tænke sig at gå i byen. Lars betakkede sig med henblik de dokumenter, han lige havde fået overrakt, hvorefter de to mænd blev enige om, at så kunne de jo bare invitere hans smukke kone, mig, med en tur ud i nattelivet. Hvor spændende, mig sammen med to spændende herrer. Lars blev tydeligt overrasket, dels over at andre fandt mig så tiltrækkende, og dels over, at jeg så ud til at kunne lide tanken. - Jeg ved ikke rigtigt, begyndte Lars. - Nu spørger vi alligevel din kone, sagde den ene af mændene? Det var lidt af en kattepine. Jeg vidste godt, hvad sådan en aften i byen kunne ende med. Faktisk var jeg fristet til endnu en gang at blive kneppet godt og grundigt. Jeg havde fået lyst til mere. Jeg kunne faktisk mærke en begyndende fugt i fissen. På den anden side kunne jeg se på Lars, at han ikke brød sig om det.
 

Hairulf

Elverhøj

0703
2016

”Det er altså vores grund, den her”, råbte jeg og begyndte at gå hen imod ham. ”Jeg var her længe før jer”, svarede skikkelsen, og vendte om mod mig. "Hvem pokker er du, og hvad laver du her?" spurgte jeg, mens jeg gik op ad højen, han så på mig med sine store øjne, der ligesom lyste i måneskinnet, og da jeg stod over for ham, svarede han: "De kalder mig 'elverkongen' og jeg bor her i højen. Jeg burde nok have tænkt noget i retning af, at enten var han gal, eller også var han fuld af løgn; men på en eller anden måde virkede han ægte, så ægte at jeg gik med på spøgen og uden videre spurgte ham, hvad det var for noget med ham og mindreårige drenge. "Nå, du tænker på ham Goethe, nu skal jeg fortælle dig, hvordan den historie hænger sammen. Goethe opdagede til sin store overraskelse og rædsel at han havde forelsket sig i skolemesterens 12-årige søn Johan. Han prøvede forsigtigt at komme i kontakt med ham; men selvfølgelig gad drengen ikke have noget med den voksne nar at gøre, og Goethe hævnede sig så på  ham ved at slå ham ihjel i digtet og give mig skylden. Derfor har jeg desværre fået et rigtig dårligt ry." "Der er også noget med at du lokker unge piger ind i højen og beholder dem, ikke?" tilføjede jeg.
 

Husalfen

Husalfen, foto og fist

2903
2015

”Fist mig,” beordrede hun. Jeg smurte min højre hånd ind i babyolie og sørgede for, at den var helt smurt ind, og så begyndte jeg at massere hendes kusse med fingrene, først tre og så fire. Der var godt med plads i hendes kusse. Imens gled min tommelfinger frem og tilbage over hendes klitoris, og jeg kunne mærke, at det tændte hende rigtig meget at blive taget og masseret på den måde. Efterhånden var der blevet god plads i kussen, og jeg begyndte at lade tommelfingeren glide lidt med ind hver gang. Samtidig stønnede Fruen mere og mere, og jeg kunne mærke på hende, at hun snart ville komme. Da hendes kusse begyndte at trække sig sammen, havde jeg mulighed for at presse hele hånden op i hende og pludselig gled hånd og tommelfinger helt op. Hendes kusse strammede om hele hånden, og hun bad mig vente et øjeblik, før jeg begyndte på mere.
 

Anne

Haremmet i haremmet

2903
2015

- Ja, Lamis, haremmet er ingen let verden. Selv om det er forgyldt, skal du ikke tage fejl, det er et kvindefængsel. Som du har set er her: hakkeorden, intriger, kamp om positioner. Man kan let synke ned på bunden og ende som slavinde med at vaske de andres tøj. Det skulle jo nødigt ske for dig. Du har jo også to søde børn at tænke på. Du vil da nødigt se dem ende med at skrubbe gryder i køkkenet? Vel? Vi lader den stå et øjeblik, Lamis, skrækken for at synke til bunds. Du ved, at det kan blive virkelighed for dig og dine små, selv om du er klog og smuk, og sultanen stadig har en vis opmærksomhed på dig. - Aisha og jeg har talt om, at vi gerne vil hjælpe dig. Sådan en køn og dygtig pige som dig har fortjent en god position her. Som du ved, har vi en vis indflydelse, også hos Suleyman. Vi vil gerne være dine veninder, hvis du altså vil være veninder med os. Du har jo været her længe nok, Lamis, til at vide, at jeg sammen med Ibrahim, chefeunukken, har fuldstændig styr på, hvem der er hvor i haremmets hakkeorden, hvem der får lov at komme i sultanens seng
 

Husalfen

Husalfen

2802
2015

Da jeg var færdig med støvekost og klud, så var det tid til at få gang i støvsugeren. Jeg trak støvsugeren frem, og så var det i gang. Fik rørt mig meget, mens jeg styrtede rundt med støvsugeren, og måtte jo også af og til have det lille mundstykke på og ned og kravle for at komme ud i hjørnerne. Imens havde hun så frit udsyn til min røv og balder. Dog igen uden at tage initiativ til nogen form for berøring. Jeg fik støvsuget huset færdigt. Så mente hun, at det var tid til lidt massage. Vi gik ind i soveværelset, og hun lagde det meste af tøjet med undtagelse af bh og trusser. Hun lagde sig midt på sengen på maven, og jeg gik langsomt i gang med massagen. Jeg startede med at tage mig af ryggen. Åbnede hendes bh og lod hænderne glide op og ned ad ryggen, mens jeg langsomt fik olieret det meste af ryggen ind. Brugte grundigt fingrene til at finde de små muskler, som var ømme. Derefter fortsatte jeg med nakken og ud over armene. Hun nød det tydeligvis. Derefter bevægede jeg mig ned til benene og gav først det ene ben en tur fra anklerne til lårene og så det andet. Det fik hende i alt fald til at løsne op, og det meste af genertheden forsvandt. Hun ville gerne have at jeg også gav balderne en tur, så jeg fik lempet trusserne af hende og givet balderne en god gang massage, mens hun blot lå og nød min behandling.
 

Husalfen

Husalfen og 2 veninder

0703
2015

Jeg fik besked på, at de gerne ville have, at jeg skulle pudse vinduer i huset, og jeg bare kunne starte udvendigt. Jeg fik anvist remedierne og fik gjort det hele klart. Og så gik jeg uden for. Jeg startede på vinduerne og gjorde mig umage ikke at lave streger. Da jeg kom om på forsiden af huset, så kunne jeg se ind i soveværelset. Der lå den ene af pigerne i frækt undertøj og legede med sig selv med en dildo. Hun skævede ud ad øjenkrogen og holdt øje med mig, mens hun legede med sig selv. Jeg vaskede vinduet, som jeg havde fået besked på og lod ellers som ingenting. Dog kunne jeg godt mærke, at der voksede en lille bule frem i bukserne. Da jeg var færdig med soveværelsesvinduet, gik jeg videre til stuevinduet, og i sofaen lå den anden pige og legede med sig selv.
 

Husalfen

Husalfen som morgentjener

1703
2015

Jeg gik nøgen rundt om bordet, og skænkede te for dem og stod ellers blot til rådighed. Jeg fik besked på at stille mig bag hendes stol og massere hendes skuldre og nakke lidt. Langsomt gled kimonoen ned om skuldrene og afslørede, at hun havde en fræk corsage på, der skjulte hendes bryster indtil videre. Jeg lod hænderne glide over hendes skuldre og masserede hende blidt, mens hun ellers sad og spiste sin morgenmad og snakkede med sin mand. Det var tydeligt, at det også tændte ham, at jeg berørte hans kone. Han gav mig så besked på at lade hænderne glide ned til hendes bryster og give dem en blid gang massage. Jeg lukkede hænderne om hendes små faste velformede bryster og masserede dem kærligt og blidt. Lod hænderne glide ind under corsagen og ind til brysterne. Fik blidt løftet brysterne ud, så jeg bedre kunne komme til med mine hænder
 

Anne

Jagten

0702
2015

Jeg fik to fingre op i det bløde og trykkede opad et par gange, for at gøre hende klar, så jeg kunne bestige hende. Så lagde mig ned mellem Anettes spredte lår med hænderne på hendes bryster, holdt hende fast med min vægt og fik flået de fleste knapper i hendes skjorte op, så jeg kunne komme til de flotte bryster. Men hvordan kunne jeg få bh’en af en tøs, der stadig kæmpede som en vild for at komme op? Jeg trak i brystholderen foran, alt hvad jeg kunne, hun jamrede lidt, da stroppen skar ind i hendes ryg, men så gav den efter og sprang og åbenbarede et par små, frække bryster. - Ja, lad mig se dine flotte patter, tøs! Anette jamrede, men det hjalp hende ikke, jeg blev bare mere og mere tændt af hendes klynken, mens jeg slikkede og bed i de lækre jader. Brystvorterne blev hårde og faste i min mund.
 

Doktor

Marias gave, del 1

1101
2015

Hans pik var hård som stål, og han havde svært ved at beherske sig. Men hvorfor skulle han også det. Han førte sin hænder op til hendes bryster, og kunne med det samme mærke hendes brystvorter, der var helt stive. Han ville have hende nu. Han overvandt trangen til at kæle for hende for at dulme sin egen samvittighed. Han pressede hende forover ind over bordkanten, så hun lå med overkroppen helt fladt ned på bordet. Hun udstødte et gisp. Han åbnede sit bælte, knappede bukserne op, lynede ned og trak sin pik frem. Så tak han Marias kjole op om livet på hende, nylonstrømper og trusser ned om knæene i en bevægelse, og satte pikhovedet helt hen til hendes kusse. Han ramte hende kun ganske let, men kunne allerede fornemme, at hun var drivende våd. Igennem det hele kom Maria med små klynk og støn, og han genkendte alle tegnene på, at hans kone var bundliderlig. Det var længe siden, han havde mærket det så kraftigt. I et langt hug tvang han sin pik op i hende. Hendes hofter blev presset mod det solide egetræsbord, der ikke gav sig en tomme. ”Åh Gud,” kom det fra stakåndet fra hende.
 

Doktor

Marias gave, del 2

1801
2015

KLASK! Han gav hende et smæk på den ene balle. Maria peb og vrikkede med røven i et forgæves forsøg på at undgå næste slag. KLASK! Den anden balle fik også et ordentligt smæk. Nu gav Morten hende en ordentlig røvfuld. Han lad med rolig, fast rytme slagene regne ned over Marias røv, der antog en fin rød farve. Hun klynkede, stønnede og prøvede at sige noget, der nærmest blev til en gurglen, men lige meget hjalp det. Uden at stoppe smækkene placerede Morten sig bag hende og borede sin pik dybt ind i hende. Så stoppede han med at slå, og begyndte at udnytte hende ved at kneppe hendes prisgivede krop.
 

Doktor

Marias gave, del 3

2501
2015

Kampen blev fløjtet op. Morten kunne høre Maria rumstere lidt rundt i huset. ”Maria,” råbte han. Maria kom ind i stuen til ham. ”Ja?” ”Kom lige herhen.” Maria kom hen til ham. Han trak hende ned til sig og kyssede hende. ”Kom ned på knæ med dig og sut min pik,” hviskede han i øret på hende. Hun så ham dybt i øjnene med et skævt smil på læben. ”To sekunder – du vil ikke fortryde det,” hviskede hun tilbage. Hun forsvandt ud i køkkenet. Morten sad med forventning og mærkede sin pik blive hårdere. Maria kom ind i stuen igen – med en kold, åbnet øl i hånden. Hun gik hen til ham, rakte ham øllen, kyssede ham på munden. ”Nyd nu kampen,” sagde hun. Så lagde hun sig på knæ foran ham. Hun lynede hans bukser op, og fik trukket hans dunkende pik frem. Morten så ned på hende. Hun kiggede ham lige i øjnene, og mens hun fastholdt hans blik, åbnede hun munden og lod langsomt pikken forsvinde ind mellem læberne. Og så begyndte hun at sutte pik på ham. Langsomt og blidt startede hun. Han kunne mærke, hvordan hendes læber gled og ned af skaftet, mens hun brugte sin tunge på hans pikhoved. Han forsøgte at koncentrere sig om at se kampen.
 

Anne

Den snerpede sekretær på skovtur

1910
2014

Legene blev- Må jeg se Deres patter, frøken Møller? spurgte direktøren og uden at vente på svar, knappede han sekretærens bluse op og med lidt fumlen og hiven fik han også flået sekretærens bh halvt af, så hendes små, spidse bryster kom til syne. - Næh, ved De nu hvad, direktør Olsen, protesterede frøken Møller i et ikke særligt overbevisende forsøg på at være ærbar. -  Åh, lad være, frøken Møller, de er da pæne, sagde direktøren og tog hårdt på dem, frøken Møller lagde hovedet tilbage og fnisede tøset, da direktør Olsen tog en af hendes små mandariner i munden. Efter at han havde leget med sekretærens bryster et godt stykke tid, begyndte hans hånd at finde vej op under hendes nederdel. -  Nej nå må De virkelig holde op, hr. direktør, sagde frøken Møller forarget og spredte benene, så direktøren bedre kunne komme til.
 

Anne

Den søde arabiske nat

0510
2014

Mahmoud havde et stykke tid haft hånden godt nede i Yasmins haremsbukser og kærtegnet hendes åbning på forskellige måder, som hun tydeligvis godt kunne lide. Efterhånden havde han vist fået presset tre fingre op i hende. Nu flåede han brutalt hendes haremsbukser af og med et højt ”ritsj” gik hendes små trusser samme vej og afslørede en tæt, kulsort måtte. Yasmin udstødte et højt hvin, da Mahmoud væltede hende om på madrassen og uden videre gav sig til at forlyste sig med hende lige for øjnene af os. Hans hingstepik forsvandt op i Yasmins skød i en og samme bevægelse, ”Tøsen må være pjaskvåd af liderlighed”, tænkte jeg.  Yasmin var tydeligvis også helt med på den, slavepigen trak knæene helt op til ørerne for at være åben for Mahmouds gentagne voldsomme stød.  ”Åh- åh –åh” jamrede hun, hver gang han nåede til bunds. ”ÅH! Mahmoud. Jeg er din slavinde. Åh… min kusse brænder efter… åh… at blive åbnet og spiddet af din lanse. Jeg er… åh… våd som en hunkamel i brunst.
 

Anne

Synkronsex med cheerleaders

0210
2014

- Kan I ikke lave jeres show igen uden tøj på? spurgte jeg. - Ih, altså, hvad er I for nogen? spurgte de to chicks forarget, men vi sagde, at nu havde de fået lov til at se os nøgne, så måtte det da være rimeligt, om vi også så dem uden top og skørter. De tøvede lidt, men smed så trøjerne og skørterne og stod så i trusser, lidt generte. Vi råbte og klappede og sagde, at de da var et par flotte tøser, de flotteste på college. De sang og dansede igen til musikken og vi kunne rigtigt se deres små bryster hoppe op og ned. Francis fik jern på under håndklædet og prøvede at skjule det, men vi kunne se at pigerne i smug holdt øje med ham. Francis har skolens største pik og det var tydeligt, at der havde været snak om det pigerne indbyrdes, de havde i alt fald svært ved at få øjnene fra bulen under håndklædet. - Hvad så, smider I så ikke lige det sidste? Nu har vi alligevel set det meste! Prøvede Francis og jeg at lokke. Smider I ikke lige trusserne, så er I søde? Jill og Ann gjorde sig kostbare, nej, sådan var de ikke.
 

Anne

Stuegang på Skamløse sygehus

2109
2014

- Jamen, hr. Jensen, hvad er det dog, De gør? protesterede jeg, men hr. Jensen blev ved med at lade sin hånd vandre, først et par minutter over mine nøgne balder, så længere ned på indersiden af lårene, mens jeg stadig skældte ud. - Jamen, hr. Jensen, det her er dog for galt. Jeg må virkelig sige det til oversygeplejersken eller dr. Frank! samtidig med at jeg flyttede mig lidt, så Jensen bedre kunne komme til med hånden. - Åh, lad være, frøken, De kan jo godt lide det! sagde manden i sengen. - Nej, jeg forsikrer Dem… vil De så lade være… sagde jeg snerpet, men var nødt til at holde en pause og trække vejret, fordi en langfinger var begyndt at skille mine kønslæber ad og lege med min lille tap, der hurtigt begyndte at vokse sig større under mandens erfarne fingre. - Det var dog det frækkeste! sukkede jeg, mens mit skød begyndte at blive vådt og ophidset under patientens krævende hænder. Til sidst afbrød jeg
 

Anne

Franske fristelser

0709
2014

”Jeg KNEPPER dig, din liderlige tøs. Du skal faneme have en ordentlig gang pik. Du skal have en ordentlig omgang i din frække kusse, din liderlige tæve. Kommer her i din frække kjole, så man kan se dine patter og din frække røv. Du skal blive kneppet af en rigtig mand. Det er lige hvad du trænger til. Lige hvad du har godt af. Åh! Åh! Åh!” Greven var helt forandret, jeg havde ikke set ham sådan før og så ophidset og grov i munden. Han lød godt nok ikke meget som en fin greve mere og gav mig også et par ordentlige klask på balderne, så det sved. Jeg ømmede mig, men han hørte ingenting eller også var han ligeglad.
 

Jan

En uheldig trækning

0103
2012

”Du skal vide, at det er ok at skrige,” sagde han, ”herude er der ingen der kan høre dig. Hans fingre fandt mit bagerste hul og et par fingre gled op. Han stoppede. "Løft den ene fod," sagde han, da jeg løftede den sparkede han klodsen væk jeg stod på. ”Sæt foden ned på jorden.” Jeg kunne lige nå jorden. Han tog mig rundt om livet og løftede mig op og så kunne jeg høre den anden klods forsvandt. Han sænkede mig langsomt ned og så gik det op for mig hvad han ville. Hængertræk kuglen var lige under min creme smurte kusse. ”Drop det,” snerrede jeg. Han sænkede mig mere, så min kusse ramte kuglen, som han havde sat et kondom på. Han kørte rundt med min kusse på kuglen. "Stil dig på tæerne," sagde han. Når jeg stod på dem, kunne jeg mærke kuglen presse på min kusse. Han stod helt tæt op af mig, så jeg ikke kunne gøre noget. Så hviskede han i mit øre, "Når du ikke kan stå sådan mere, så sænker du dig bare ned over kuglen." ”Du er et svin,” råbte jeg.
 

Pijay

Stuepigen del 1

2708
2007

Til daglig er det mig, der bestemmer, både i mit lederjob og med mine to børn, når jeg er hjemme. Derfor har jeg gået med en lille fantasi om at blive domineret seksuelt og bare give slip og lade tingene ske for mig. Jeg fortalte derfor min elsker om min drøm om at være f.eks. stuepigen, der blev udnyttet af sin ”herre”. Han var med på ideen, og vi købte sammen et frækt lille stuepigekostume, som jeg kunne have på, når fantasien skulle udleves. Det var et rigtigt lækkert sæt bestående af et par diminutive bundløse trusser, en bh med huller til brystvorterne, et par lange hvide, selvsiddende strømper, en lille blondebluse og et ultrakort skørt med et lille hvidt forklæde til...
 

Pijay

Stuepigen del 2

2708
2007

Der gik ikke ret lang tid, før han kom hen og stillede sig ved siden af mig. ”Nå, hvordan går det?” spurgte han og greb mig samtidigt på den ene balde. ”Fint hr.” fik jeg svaret, hvorefter han hurtigt fortsatte: ”Du er jo dygtig. Jeg har faktisk et andet, krævende rengøringsjob til dig.” Jeg så op på ham, og med et frækt smil åbnede han sine bukser og trak en allerede halvstiv pik frem. ”Den skal poleres godt i spyt”, sagde han, og jeg var ikke længe om at efterkomme opfordringen. Jeg tog et fast greb om den og sluttede mine læber omkring hovedet, hvorefter jeg med spillende tunge trak forhuden tilbage. Lynhurtigt voksede den til fuld størrelse og jeg nød at tage den under behandling.
 

Pijay

Stuepigen del 3

0309
2007

”Du er jo helt slimet ned ad benene kvinde”, fortsatte han. ”Gå op i badekarret og stil dig sådan som du står nu”. Jeg adlød straks, og han trådte igen op bag mig. Jeg hørte ham tænde for bruseren, og et øjeblik efter ramte en varm vandstråle mig lige i skridtet. Jeg gav et gisp fra mig, og et kort øjeblik fór en tanke gennem mit hoved: ’Det er jo sindssygt det her – vi er begge fuldt påklædte. Jeg glemte det dog lynhurtigt igen, for nu spredte han mine balder, og strålen fandt vej gennem de bundløse trusser helt ind på mine skamlæber og min klit.
 

Pijay

Stuepigen del 4

0309
2007

”Ja, knep mig med din store stive pik!” Jeg kunne se på ham, at det ophidsede ham, at jeg brugte disse frække ord, og mens jeg fortsatte med at ride ham, kom de helt af sig selv. Åh, giv mig pik! Knep min våde kusse din dejlige mand! Jeg vil ha’ din sperm! Jeg vil ha’ den langt op i fissen!” Jeg red ham hurtigere og hurtigere, og blandet med min overraskelse over at kunne sige alle disse ting kom, utroligt nok, liderligheden tilbage med fuld styrke. Jeg red som en besat og rablede ord som pik, fisse og kneppe af mig
 

Fru sok

Stædig og lidenskabelig

0401
2007

jeg er helt hæs nu, og du stikker langsomt 2 fingre op i mig, prøvende og i roterende bevægelser, men du slikker mig… jeg begraver mine hænder i dit hår, mens jeg presser dit hoved længere ned, jeg er meget tæt på en orgasme nu, og du kan også både mærke og høre det… så du fortsætter i samme tempo, mens du kigger op på mig, og ser orgasmen i mine øjne, hører den i min vejrtrækning og mærker den i dine fingre… jeg har helt tårer i øjnene, og ligger bare langsomt og vender tilbage til rummet, sengen og dig… du stryger mig blidt på kinden, og jeg griber ud og holder din hånd fast, mens jeg kysser den… vi ligger helt stille et kort øjeblik… hvor efter· du tager fat i mig, og vender mig
 

Anni Mela

Eleven

0604
2006

Hun legede med den ene rottehale, drejede foden indad så hun så meget uskyldig ud! - Goddag, hr. Hansen, sagde hun med en kælen og uskyldig stemme. - Har du læst på din hjemmeopgave? Forsatte han denne gang med mere alvor i stemmen. - Hjemmeopgave? svarede hun med store undrende øjne, hun var ikke helt sikker på hvad han mente. - Ja, din hjemmeopgave, for hvis du ikke har, så skal du jo straffes! Sagde han med en streng læreragtig stemme. Hun blev lidt nervøs og bed i en finger og så på ham med spørgende øjne. - Har du, eller har du IKKE? sagde han atter med den der læreragtige stemme, som man kun kan ha respekt for. - Øhhh… nej, næsten hviskede hun, hun havde ikke læst på noget som helst for det havde de jo ikke aftalt. - Vend dig om! Kommanderede han. Hun gjorde hvad han forlangte, hurtigt og meget fast løftede han hendes nederdel op, så den stramme røv kom til syne
 

Frodo

Begyndelsen

1911
2002

"Jeg tænkte på en sød pige midt i tyverne, meget gerne med langt lyst hår og store, flotte bryster. Måske skulle De skrive det ned, så De kan huske det hele...."
Jeg kunne høre at du rumsterede, så sagde du "Ja, jeg skriver, jeg tror jeg har det hele indtil nu.... ja." Jeg var klar over, at du skulle passe på hvad du sagde, fordi kollegerne måske lyttede med. Jeg besluttede at presse dig lidt mere. "Er De sikker, måske skulle De lige gentage det."
 

Psmilisk

Spillet med ansøgeren

0510
2002

Da du ringede på døren klokken to minutter i elleve, lod jeg dig stå og vente i flere minutter, før jeg åbnede. Du stod lidt undseeligt og sagde, du kom angående stillingen som personlig stuepige. Jeg fortalte dig, at hvis du ville have denne stilling, var det ikke smart at komme for sent til ansættelses samtalen. Du undskyldte dig med, at døren ikke var blevet åbnet. Jeg fortalte dig, at du ikke skulle være fræk, det var mig der bestemte her i huset. Du så forundret ud, men resignerede tilsyneladende. Jeg satte mig bag skrivebordet, du måtte stå op medens jeg - undersøgende - lod blikket vandre over dine yppige former.
 

Leif

Mit besøg hos luderen Lola

1709
2002

Hendes mail modtog jeg kl. 11.00 og var nu helt vildt tændt på at komme af sted, jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at hive pikken frem når jeg fik hendes frække mail, men måtte selvfølgelig holde igen da hun beordrede det i hendes anden mail. Klokken blev 21.00 og jeg gik på badeværelset med en halvstiv pik der næsten har stået hele dagen bare ved tanken om hvad der venter mig når jeg er hos hende. Efter at have barberet pik, nosser og røv måtte jeg under bruseren, jeg kunne næsten ikke vaske min pik der allerede var sprøjteklar. Jeg stod foran Lolas dør og ringede på (lidt nervøs), Lola åbnede døren, hun stod der med sine frække 110 kg, kroppen var bundet ind i en grøn stram korsage der virkelig får hendes DD bryster op under hagen, lange sorte bundløse netstrømper og nogle frække lange snøre-støvler, knaldrød neglelak og postkasserøde fyldige læber, hendes øjne er malet meget sorte, hold da k… hvor så hun både fræk men også lidt frygtindgydende ud. Lola bød mig indenfor og gjorde mig helt klar at det var hende der bestemte over mig totalt denne aften, jeg beundrede hende og fik fremsagt et lille javel Lola og vidste at hun tændte på at dominere mig hårdt og rigtig få mig til at føle mig underdanig. ”Tag dit tøj af slave” her er en bøtte olie og spil så din pik stor for mig. 
 

Leif

Min aften hos luderdominaen Lola

2008
2002

Det at jeg stod der med bind for øjnene og spillede min pik, uden at vide om hun så på mig, var vildt liderligt. Pludselig siger hun, - er du klar din perverse slave? Uhm, jeg elsker når hun taler ned til mig på denne kommanderende måde. Hun fører mig ind i et rum og binder mine hænder fast til nogle kæder, der hænger ned fra loftet, mine ben bliver spændt fast til en stang, så de er spredte. - Nu skal du få varmet røven din lille slave, siger hun og begynder herefter at slå let på mine balder. Da de er ved at være varmet op, slår hun hårdere, og så stikker hun fingrene ind i min mund med hendes fissesaft. Uhm hun er liderlig. Jeg kan nu mærke. at hun er tændt, for hun slår rigtigt hårdt, og jeg beder hende stoppe. Hun svarer, - hvem bestemmer her din perverse slave? Hun henter derefter en gag, som hun kommer i munden på mig. Så begynder hun at slå meget hårdt og længe, og jeg kan slet ikke protesterer, da jeg er helt i hendes magt. Pludselig stopper hun med at slå og løsner mig, hun fører mig hen til et bord, hvor hun spænder mig fast på maven med arme og ben ud til siderne. Så begynder hun at masserer mine meget røde balder og siger, at nu skal jeg snart få en pik op i røven. Hun starter med at varme mit røvhul op med fingrene. Uhm, hvor er det dejligt at mærke olien på mine røde balder, mens hun stille boller mig med fingrene. Pludselig tager hun noget MEGET stort og tvinger det dybt op i mig. Hold kæft det gør ondt, men jeg kan ikke protesterer med gaggen i munden.
 

Mr. de Bond Et forførende terningespil 1507
2002

Den sitren der var i hendes ben da jeg ”næsten tilfældigt” lagde hånden på det i bilen på vej til hende, fortalte mig at her var virkelig muligheder. Hun havde meget travlt med at få glas og vin på bordet, og jeg tog den lidt med ro, ikke forhaste noget. Samtalen fra restauranten fortsatte og så tog jeg initiativet til at fortælle hende om det lille terningspil. Og som det plejer at gå så nåede vi kun tre omgange før jeg måtte på knæ og modtage dildoen i det bagerste hul. Og for at det ikke skulle være løgn var næste omgang igen med mig som taber, og samme omgang, bare bundet denne gang.