Udnyttelse (299)

Forfatter

Titel

Oprettet

Uddrag fra novellen

Anne

Teenagere i Thailand, del 1

0102
2018

Den lidt mere muskuløse Tom grinede, lagde hænderne omkring livet på Sisse og begyndte at trække op i hendes t-shirt. Sisse skubbede ham forskrækket fra sig. Tom grinede og fortsatte, som om intet var sket. Sisse skubbede igen: -Bliv fra mig, dit store svin, hvæsede hun. Klask! Tom havde stukket Sisse en ordentlig en på kassen, så hun stod og svajede, Klask! Endnu et slag fra Tom havnede på Sisses kind, denne gang så voldsomt, at hun væltede om på sengen. Tom var hurtigt over min veninde og greb om hendes håndled med den ene hånd. Men den anden begyndte han at flå Sisses små shorts af.
 

Anne

Teenagere i Thailand, del 2

1102
2018

– Så, sagde han til Sisse, - Nu vil Tom og jeg gerne se på at du giver din lille veninde en slikketur. - Slikke Louise forneden? udbrød Sisse forfærdet. – Nej, aldrig i livet. Frederiksen lokkede: - Åh kom nu. Det kan da ikke være så farligt. Se, hvor sød og blød, hun ligger der og venter på dig. I vil sikkert gerne, men tør bare ikke indrømme det… - Jeg gør det ikke, sagde Sisse bestemt. Inden hun havde sagt mere, havde den stærke Tom taget fat i hende, sat sig på sengen, lagt min sprællende, nøgne veninde over sine knæ og givet hende det første, sviende klask i numsen. Sisse skreg forskrækket og i smerte, men Tom grinede bare og forsatte med at slå. Ballerne blev gloende røde og tårerne stod ud af øjnene på min veninde. Frederiksen så til med en blanding af et grin og en beklagende mine. Omsider gav Sisse sig. - Jeg skal nok! Jeg skal nok!
 

Anne

Teenagere i Thailand, del 3

2602
2018

Jeg snøftede ved tanken om, at den væmmelige, halvskaldede direktør Frederiksen om et øjeblik ville skille mine baller og stikke sit rynkede lem op bag i mig. Det ville sikkert gøre ondt. Og det var så ydmygende. - Så, Lullepige, sagde Frederiksen. – Op med humøret. Om et par dage beder du sikkert selv om det. Har du nogensinde prøvet det før? Jeg rystede på hovedet. – Nå, jamen så bliver det jo ekstra spændende. Tænk, at jeg får lov til at tage din mødom bagi. Ja, for din veninde er jo allerede blevet introduceret til endehullets glæder, ikke sandt Sisse? Hjemme hos Jesper i København, efter en diskotekstur? I hans soveværelse. Du var så fuld, at du dårligt vidste, hvad han gjorde ved dig… du var vist øm bagi et par dage efter… men ikke mere, end at Jesper fik lov til at gøre det frække ved dig igen ugen efter? Min ”nevø” sagde, at du havde en fræk og stram, lille tøserøv. Ja, du var vist selv begyndt at få smag for at få hans kæp langt op mellem ballerne, mente han.
 

Jens K.

Vi afværgede det totale kollaps

2801
2018

- Hold da kæft, hvor er hun en liderlig so, sagde han og begyndte også at vride vorten. Kællingen er jo pisse liderlig som hun stritter med pattevorterne, sagde han og overlod det ene bryst til Maria med en bemærkning om, at hun bare selv kunne føle efter. Hun tog også godt fat men på en helt anden måde, og da hun havde gnedet og kælet en del med den stive vorte, bøjede hun sig frem og tog min kones bryst i munden og begyndte at kysse og sutte. - Få alle kludene af kællingen, lød det nu fra Thomas, mens han med lidt voldsomhed nu var begyndt at ælte og nive min kones bryster. - Dejlige, liderlige kællingepatter, sagde han henvendt til Maria, samtidig med at han begyndte at bearbejde attributterne med flad hånd. – Såd’n skal de liderlige patter bare ha’ det! konstaterede Thomas og bød min kones ene bryst frem til Maria. - Du skal bare daske hende lige der på vorten, fortsatte han og gjorde brystet helt frit til også at blive slået af Maria med flad hånd, og det var tydeligt, at også Maria efterhånden var blevet mere voldsom i sin behandling af min kones bryster.
 

Lille Grisling

Netdating med grove overraskelser, del 7 (slut)

1904
2017

"Godmorgen" sagde Jan muntert. "Du har sovet længe, rigtig længe. Tror det blev til 14 timer. Men det var også lidt af en tur, du fik i går!" Jeg sagde ikke noget, men gårsdagens hændelser passerede som brudstrykker gennem min bevidsthed. Jeg kunne ikke rigtig finde ud af, om det havde været skrækkeligt eller måske en smule godt - i hvert fald noget af det. I virkeligheden var det nok lidt af begge dele. Men samtidig var jeg også vred, for jeg ville godt have haft et valg. Og jeg ville godt have kunne vælge visse dele fra. F.eks. Champen - ham hadede jeg indædt. Og analsexen. Den ville jeg også godt have været foruden. Ved mindet om Champens vilde anale voldtægt af min hårdt prøvede stjerne, trak musklerne sig sammen dernede, og jeg kunne for alvor mærke, hvor øm, jeg var nu. Mit sind formørkedes. Hvor ville jeg gerne få ram på netop ham! Skidt med de andre... men Champen... ham ville jeg gerne melde!
 

Lille Grisling

Netdating med grove overraskelser, del 6

1004
2017

Måske ville de alle have del i oplevelsen af, at Jans store pik nu skulle indtage mit mindste og strammeste hul. Jeg kunne i hvert fald høre deres ophidsede vejrtrækning, da Jans pikhoved lagde sig roligt over min stjerne og fedtede den godt ind. Han må have smurt rigelige mængder glidecreme på, for det føltes køligt og glat, da hans pik gled rundt og derefter begyndte at presse mod min stjerne. Jeg hyperventilerede voldsomt af skræk, da pikken langsomt banede sig vej.Røven begyndte langsomt og sejt at udvide sig for den indtrængende stander. Et lille skrig undslap mig, da presset mod ringmusklen var på sit højeste. Han måtte virkelig presse hårdt imod for at slippe igennem, og da det skete, skreg jeg ned i madrassen og koldsved brød ud overalt på min krop. Det var så vildt og intenst. Smertefuldt. Men samtidig utrolig liderligt. Jeg var sikker på, at min fisse måtte dryppe af væde. Og jeg forstod ikke hvorfor, at min krop forrådte mig så voldsomt.
 

Lille Grisling

Netdating med grove overraskelser, del 5

2003
2017

"Hey, vi prøver da lige stående", var der en, der foreslog. Jeg blev nu løftet op på en af mændene med mine ben rundt om hans lænd. Jeg tror det var ham, jeg håndbollede. Hans pik blev styret ind i min fisse, og han trængte dybt op i mig. Jeg gispede. En anden mand kom hen bag mig, og jeg blev løftet lidt op. Jeg kunne både lugte og høre, at manden bag mig var Champen. Det gav mig kuldegysninger af den ubehagelige slags. Den klamme mand skulle lige om lidt trængte op i min stjerne, det var jeg sikker på! Ganske rigtigt fandt hans pik min stjerne og pressede på. Jeg blev langsomt sænket nedad, så Champens pik kunne glide i bund. Men han lod det ikke ske stille og roligt. Han stillede sig på tæer og hamrede sig det sidste stykke ind, så jeg skreg op af både smerte og forskrækkelse. Han gryntede frydefuldt og stillede sig helt tæt op af mig med pikken i bund i min røv. Han tog fat i mine bryster og begyndte at nulre dem hurtigt og hårdt. "Hvad så, bitch, nyder du fars pik i din lille stramme stjerne?" stønnede han lavmeldt i mit øre. "Du kan tro, at jeg glæder mig til at bolle hjernen ud på dig, din lille so."
 

Lille Grisling

Netdating med grove overraskelser, del 4

0503
2017

Han brugt mit hår som håndtag og bollede mig hurtigt og hårdt i munden. En af de andre kom hen bag mig og jog sin pik op i min fisse bagfra med et hårdt stød. Jeg var våd nok til, at den gled let ind. Da han røg i bund, skubbede han mig ind over den andens pik, så den røg helt ind bagerst i min mundhule, og jeg gaggede voldsomt over det pludselige angreb på min drøbel. Men manden holdt mig fast i håret og beholdt pikken så dybt i min mund. Han nød mine gag-reflekser om sin pik og stønnede højt, og pludselig kom han med et brøl og sendte seje sprøjt af sted. Noget af det røg direkte ned i halsen, men han trak pikken længere ud, så jeg også fik noget af det i munden. Han holdt mig fast omkring hans pik for at gøre det klart, at jeg skulle sluge klatten. Imens bollede manden bag mig videre uden at give mig ro til at forholde mig til den slimede klat i min mund. Tvært imod stødte han hårdt og voldsomt op i mig, så jeg gispede
 

El Sante

Frøken Jensen, del 11

2602
2017

det var forskjellig reaksjon på alle som ble undersøkt med Frøkens fingre og etter hvert også med hennes munn når de ble mer vant  og mer medgjørlig. Hun kjente enda dunsten av den vesle åpningen når hun lukket øynene og lot det skje. Håndkledet tørket den lyse over skuldre og nedover rygg og tilslutt mage og lår, dvelte litt ekstra under magen, tørket igjen og igjen og kjente seg ør i hodet allerede, la håndkledet ned og sa det var gunstig å ta mål nå. Åpnet  skrivebordskuffen og grep rundt en målestav, med avrundet ende og centimetermål langs ene siden, på undersiden var det pålimt hundepels. Frøken sa, stå rolig nå og piken sto rolig mens hun fikk satt målestavens ende mot den hårløse musa  og så litt inn. Kjenner du det Elena, kan vi gå lengre inn, hun førte staven lengre inn og passet på pikens uttrykk i øynene når hun støtte litt mer på.  Hun åpnet seg litt, stønnet og sa ja, jeg kjenner det. Hva er det du måler på meg, er jeg snart voksen nå, at det er derfor jeg kjenner staven inne i meg. Frøken så på målestaven og registrerte at hun var dypt inne i eleven, hun støtte litt til og fikk ett ååååå fra eleven
 

Ham Dér

Dumme penge

2602
2017

Sørine stod rystet, paralyseret, foran gymnasiet. Velkommen til den fagre, voksne verden. En dummebøde! Hun havde lige mistet sit fritidsjob i Koma1000, fordi hun var fyldt 18 - og samtidig kunne hun først søge SU kvartalet efter det kvartal, hvor hun var fyldt 18. Kunne hun gøre for, at hun var født den 2. september? Der var næsten 4 måneder til SU. Og her ville de 700 kroners hjemmeboende-SU nok næppe gøre forskel alligevel. Hvad skulle hun gøre? Hun kunne heller ikke fortælle det til sin mor. Mor ville bare himle op om politi, og om at Sørine ikke skulle finde sig i det. Dét var det sidste, Sørine havde brug for. Hun mærkede en hånd på sin skulder. Og kiggede ind i Andreas’ spørgende ansigt. ”Du er ligbleg,” konstaterede han. ”En dummebøde? Og nu synes rygmærket måske, at du skal ligge den af?” Sørine kunne slet ikke svare. Hun kunne mærke sin underlæbe bævre og vidste, at lige om lidt ville tårerne begynde at løbe.
 

Lille Grisling

Netdating med grove overraskelser, del 3

2602
2017

Hans stemme var dyb. Han brugte mit hår som håndtag og kørte pikken hurtigt ind og ud af min mund. Jeg kunne mærke pikken pulsere og vokse, og manden stønnede højere og højere. Og så kom han med et brøl. Han skød fedtet sperm ind i min mund. Første sprøjt røg ned i halsen, og de næste blev fordelt i min mundhule. Imens lød Champens skadefro stemme: "Åben munden og lad os se hans sperm. Du sluger først, når vi siger til!". Jeg åbnede munden, mens de sidste spermsprøjt kom (og ramte min gane denne gang), og manden trak mit hoved let bagover, så spermen ikke bare rendte ud af munden på mig. Jeg sad nu der på gulvet med min åbne mund fuld af sperm - til frit udsyn for et ukendt antal mænd. De grinede, og en fremmed stemme sagde: "Fuck, det ser liderligt ud!"
 

Lille Grisling

Netdating med grove overraskelser, del 2

1902
2017

"Se, hvor desperat fisseletten er efter opmærksomhed, siden hun spjætter sådan rundt" grinede manden hånligt til Jan. "Bare rolig" sagde han nu i min retning. "Du skal nok få mere end rigelig pik om lidt. Men lad os nu lige nyde vores øl i ro og fred! Liderlige fisse". De skålede igen og grinede. Og så fortsatte de deres snak om fodbold. Jeg stod nu overladt til mig selv og kuglen, der vibrerede voldsomt i mit indre. Det var næsten ikke til at bære, for den sendte de helt rigtige fornemmelser ud i kroppen, og jeg kunne mærke, at jeg langsomt, ganske langsomt, nærmede mig en orgasme. Hvor ville det være utrolig pinligt at stå her og komme foran de to!
 

Lille Grisling

Netdating med grove overraskelser, del 1

1202
2017

Jeg kunne mærke hans ophidselse. Han pressede sit skridt mod min ryg, og jeg kunne igen mærke, at han var stenhård. Hans åndedræt var hurtig i mit øre. "Hvis du vidste, hvor meget jeg elsker små stramme numser" stønnede han i mit øre. "Du skal nok lære at nyde det" sagde han og lod prøvende sin finger presse lidt mod det lille stramme hul, men jeg krampede angst musklerne sammen og prøvede at forhindre ham adgang. "Det gør ikke så ondt, som du tror" hvislede han. "Bare slap af i kroppen, så går det nemmere. Du vil komme til at elske det, tro mig" sagde han, og fingeren cirklede nu igen omkring anus. Han hentede ind imellem mere fissesaft fra skeden, så fingeren blev ved med at glide let rundt og det gav igen kriblende og ukendte fornemmelser i underlivet. Jeg måtte erkende, at det tændte mig, selv om jeg var bange og ikke ønskede, at han gik videre end det. Han slap nu mit hår og førte den frie hånd ned til min skede, hvor han puttede to fingre højt op, så jeg gispede af liderlighed.
 

Valent

Den perverse coach

2808
2016

Vi vil sammen finde ud af, hvad det er du brænder for, og hvordan vi bruger det til at tænde din indre ild. Herefter sætter vi sammen et overordnet mål, vi bryder målet ned i mindre mål, og vi laver planer for, hvilke handlinger der skal til for at nå disse. Det bliver ikke nemt, men det bliver sjovt, udfordrende og spændende! At nå sine mål og realisere sine drømme er så uendeligt meget værd for os alle! Er du klar? Min hjælp vil ikke koste dig penge! Men du skal være indstillet på at skulle betale med sex. Hver gang vi mødes, vil betalingen være et blowjob. Hvis du ikke holder de aftaler vi indgår, når dine mål eller på anden måde afviger fra planen, vil du blive straffet seksuelt. Du vil kort sagt være min sexslave
 

Tenna

Hitlers pige, del 1

0805
2016

Han aede min pande og hans anden hånd fandt nu vej til min strittende brystvorte. Jeg mærkede hans fingre køre hen over den. Han ligesom legede med den med fingrene, for til sidst at tage brystvorten mellem sin tommel og pegefinger og trykke og trække i den. Jeg våndede mig lidt. Turde ikke sige av. Han fortsatte nu om på den anden side af briksen og mig. Nu nulrede hans hånd mit hoved på begge sider. Jeg tror han gav mig hovedmassage eller sådan noget. Det føltes helt dejligt og jeg slappede nu lidt mere af. Så fortsatte hans hånd ned til mit højre bryst. Han ligesom aede det, nøjagtig som før. Kørte hånden rundt og aede. Jeg lå stadig med lukkede øjne, turde ikke åbne dem. Hans hånd cirklede ned over min mave ned til min lyske og hans anden hånd fandt min brystvorte. Igen mærkede jeg hans fingre køre hen over den opsvulmede brystvorte. Det sitrede i min krop. Den anden hånd var nu på mit venusbjerg. Han aede mig og lod sin hånd finde ned mellem mine let spredte ben.
 

Tenna

Hitlers pige, del 2

2205
2016

Jeg fik besked på at sætte mig på stolen ved væggen. Både lægen og sygeplejersken stillede sig hen til briksen. Lægen på den ene side og sygeplejersken på den anden side. De begyndte begge at undersøge Ines. Først hendes bryster, der fik en meget grundig undersøgelse. Lægen sagde noget til sygeplejersken, som jeg ikke hørte, men kort tid efter opdagede jeg, at sygeplejersken havde sin hånd ned mellem benene på Ines. Hun nikkede til lægen og begyndte at køre sin hånd rundt på fissen. Ines gav sig lidt på briksen, men hverken lægen eller sygeplejersken tog notits af det. De fortsatte med det de var i gang med. Lægen koncentrerede sig åbenbart om brysterne nu og sygeplejersken om fissen. Jeg kiggede på hendes hånd der kælede og spillede fissen. Opdagede at hun havde sin langemand inde i Ines og kørte hånden op og ned. Ines kunne ikke ligge roligt, hun vibrerede med enden, mod den kærtegnende hånd i fissen.
 

Tenna

Hitlers pige, del 3

2206
2016

Jeg vågnede med et sæt. Der blev lagt en hånd over min mund og nogen holdt mine ben og arme. Jeg var i vild panik. Hvad skete der lige her? Der var én der hviskede i mit øre... - Shhhhyyyy... Du skal være stille... HELT stille... Der var én der klemte min storetå. - Shhhhyyyy... S T I L L E, blev der hvisket igen.  Jeg panikkede, vidste ikke hvad det her var. Troede egentlig, det var en drøm, men det fandt jeg ud af, at det var det ikke. Jeg fik et eller andet bundet for mine øjne. - Shhhhyyyy... Hør efter hvad jeg siger, hviskede vedkommende. - Nu rejser du dig stille op og følger med. KOM! Jeg vidste ikke lige, hvad jeg skulle, men blev dog klar over, at jeg ikke rigtigt havde andre muligheder. Så da nogen vippede mine ben uden for sengen og trak mig op at stå, fulgte jeg bare med. Dog lidt modstræbende. Jeg ved ikke, hvor jeg kom hen, fulgte bare med. Kunne jo ingenting se, på grund af det, der var bundet for mine øjne. - Der kommer en trappe nu, så pas på, blev der hvisket i mit ene øre. Jeg blev ført ned af trappen, med én på hver sin side af mig. De havde begge fat i en arm, så jeg skulle bare koncentrere mig om gå.
 

Tenna

Hitlers pige, del 4

1007
2016

- Smid kludene søster, befalede han. Det var nu ikke lige ”det”, jeg havde tænkt mig, så jeg rystede på hovedet og ville til at gå ud af døren igen. Men Manfred stillede sig foran mig. Så lynede han min kjole ned i ryggen og fik den lirket af mig. Jeg havde jo ikke andet på, så det var let nok for ham. - Læg dig på sengen, sagde han strengt. Du skal nok have det på den hårde måde. Han skubbede lidt til mig og ligesom førte mig hen til sengen. Jeg havde drejet mig lidt rundt, så jeg landede på maven ind over madrassen. Manfred var straks over mig, så jeg ikke kunne flygte. Han lagde sit knæ hen over min ryg og holdt mig derved ned mod madrassen. Så klaskede han mig på begge mine balder. Jeg tror jeg fik en fem seks klask på hver. - Nå, jamen vil du have den sådan, så får du den sådan. Hørte jeg ham sige. Han løftede sit knæ fra min ryg. Jeg mærkede, hans hænder på mine hofter. Han løftede mig op, så jeg kom til at stå på knæene med rumpen lige i vejret og brystet trykket ned mod madrassen. Så kravlede han op bag ved mig.
 

Tenna

Hitlers pige, del 5

0708
2016

- Efter han havde slået mig, rejste han sig op og trak mig op på knæene. - Jamen, sådan står du jo nu. Det var da heldigt. Hvad gjorde han så. Jeg var helt klar over, at jeg var nødt til, at fortælle hende hvad det var, Manfred havde gjort. - Han stillede sig bag ved mig og pressede sin pik mod min fisse. Det gjorde ondt. Jeg var lige ved at græde... bare tanken om det, fik det til at løbe fra mine øjne, men det kunne Ilselill heldigvis ikke se på grund af bindet for øjnene. Jeg mærkede noget blive presset mod min fisse. - Sådan her? Men det var slet ikke nær så hårdt som Manfred havde gjort. - Ja... Lige nu var det faktisk dejligt, det hun gjorde der. - Du skriger da ikke i dag? Jeg nåede slet ikke at tænke på mit svar, det fløj ud af mig, - Nej, men det er heller ikke så hårdt nu som i går. - Nå, så han gjorde det meget mere hårdt? Med det samme fortrød jeg mit svar før.
 

Tenna

Hitlers pige, del 6

0409
2016

Efter morgenmaden den næste dag, skulle jeg være sammen med nogen af de andre. Vi skulle vaske og stryge tøj. Det hyggede vi os med, og pjatte gjorde vi også. Først da vi havde spist til aften, kom der én, jeg ikke kendte. Hun sagde, at hun hed Amalia og bad mig følge med. Jeg skulle have min straf. Vi fulgtes nedad mod kælderen. Vi gik næsten samme vej som i går, dog gik vi ikke gennem Frau Heinkes kontor. Vi talte ikke sammen på vejen derned. Da vi kom ind i rummet, var der ligeså mørkt som i går. Jeg var spændt på, hvad der mon ville ske i dag. Da vi var kommet ind i rummet, tog Amalia min ene hånd. - Kom, du skal lige med herover. Hun trak mig med gennem rummet og vi gik ind af en dør til et lille toilet med en håndvask. - Du skal lige vaske dig grundigt.
 

Tenna Hitlers pige, del 7

1901
2017

- Hvad skete der egentlig i aftes, da du blev hentet? Jeg måtte simpelthen høre hvad hun havde oplevet. - De er dumme, de tøser der. Dem kommer jeg aldrig til at kunne lide. Hun svarede med det samme. Men tænkte sig så længe om. - Hvad gjorde de da? - De klædte mig af og befølte mig over det hele, altså ret ulækkert. Jeg vidste jo godt, hvad de havde gjort, det gjorde de jo med alle nye. - Gjorde det ondt? Jeg måtte holde snakken i gang om det. - Nej, ikke sådan, det var bare ulækkert, når de sådan rører ved en over det hele. - Var der slet ikke noget godt? Jeg lagde mærke til, at Maria rødmede lidt. Altså, så havde der også været et eller andet godt. - Næ, det var bare ulækkert. Hun tøvede lidt da hun svarede. Her stoppede vores samtale, da Amalia pludselig dukkede op ved siden af os.
 

Tenna Hitlers pige, del 8

1901
2017

Jeg listede hen til min plads og lagde lige en hånd på Marias overarm. Det gav et sæt i hende. Hun havde åbenbart ikke hørt, at jeg var kommet tilbage. Men hun sov altså ikke, fandt jeg ud af. Hun havde begge sin arme og hænder inde under dynen. Faktisk så lå hun og kælede for sin fisse. Jeg satte et ben ind i min seng og kravlede lidt opad. Lagde min hånd ind over hende og drejede hendes hoved mod mig. Jeg lod mit eget hoved nærme sig hendes. Der var én i nærheden af os der stønnede højt, det var tydeligt, at hun masturberede og fik orgasme lige nu. Jeg fik drejet Marias hoved lidt og vore læber mødtes. Jeg stak min tunge frem og ramte hendes tænder med den. Maria ville tage sine hænder op, men jeg stak min hånd over på den anden side af hende og tog fat i sidestykket med hånden. Derved holdt jeg hende fast.
 

Tenna Hitlers pige, del 9

0602
2017

Vi knoklede på med rengøring og aftørring af stole og ting i rummet. Vi var næsten færdige, da Amalia kom ind til os igen. - Det ser jo godt ud piger. Juliane du kan lige gøre det sidste færdig her og Tenna, du kan lige komme med mig. Jeg lagde, hvad jeg havde i hænderne og gik bag efter Amalia ind i det andet rum. - Luk døren efter os. Jeg lukkede døren da jeg var kommet igennem. - Kan du godt lide Juliane? - Ja, hun er da meget sød. Vi fortsatte ind i et tilstødende rum. Det var egentlig et baderum med brusere og en bænk. Ved den ene side stod der sådan en stol eller briks, hvor man skulle lægge benene op. Gynækologstol hedder det vist i dag. - Læg dig op i stolen der. Amalia pegede på den der gynækologstol, briks. Jeg tænkte slet ikke over at protestere, det gjorde man bare ikke. - Kom nu, det skal jo ikke vare hele aftenen. Jeg var kommet helt hen til stolen og fik mig svunget op på den. Amalia lagde et bælte rundt om min mave og spændte det lidt til. Mine arme blev også fæstnet med bælter og til sidst også mine ankler i bøjlerne
 

Tenna Hitlers pige, del 10

1202
2017

Hun satte sig og lagde sig derefter ned på briksen. Hun lagde selv sine ben op i stativerne. Der var nu ikke meget hår på hendes fisse, men alligevel lidt på skambenet. Hendes klit var meget tydelig. Den var ligesom opsvulmet og der var vådt af fissesaft i revnen. Så hun var åbenbart også vildt liderlig. Men jeg turde ikke sige noget. - Kom i gang, i stedet for at stå der og kig. Jeg gik om på siden af briksen og Juliane på den anden side og vi spændte hendes fast med bæltet. - NEJ! Skreg hun… Jeg skal ikke spændes fast. Men Juliane og jeg fortsatte og vi fik hende spændt fast til briksen uden hun kunne nå at protestere andet end verbalt. Det gjorde hun også. Men NU! Nu var hun i vores magt og totalt fikseret. - I skal slippe mig fri, nærmest hvæsede hun til os. - Ja ja… Nu skal du lige skrabes ren først, så slipper vi dig fri… sagde Juliane og satte sig mellem Amalias ben. Hun fandt hurtigt barberkost og sæbe og indsmurte hendes fisse. Så rejste hun sig og gik op på siden af briksen ved siden af mig. - Giv Amalia et kys, Tenna. Det tror jeg hun trænger til. - Nej, slip mig fri, ellers… hvæsede Amalia
 

Natteravn

Bag skolens mure, del 2

2102
2016

Med en let rysten hældte hun indholdet ud. En buttplug. Hun kiggede med ærefrygt på den, mens tankerne gled tilbage til oplevelserne i den forgangne uge. Forskellen var dog til at få øje på. Størrelsen. Denne her var betydeligt større, som i meget tydeligt større. Den ville hun aldrig kunne rumme. Hun skulle til at sige noget, men han kom hende i forkøbet. - Den sætter du op, når du har pause i det lange 12-frikvarter, hvorefter du som planlagt tager idrætstimerne i 7a. Hun sank en klump. Idræt? Med den der oppe i hende? Hun begyndte at svede bare ved tanken om det. - Præcis klokken fire stiller du her på kontoret.
 

KB

Gymnasiepigen Mai

0602
2016

- Det var godt nok længe, du holdt min hånd i dag, er det okay? Jeg skriver ikke noget svar men føler mig øjeblikkelig fuld af skam og tænker, om jeg virkelig er sådan én, der krænker en elev. Hun skriver igen: - Jeg siger det ikke til nogen. Et syv-tal i mundtligt vil være perfekt og min mund er lukket. Det vil være en glidebane, tænker jeg. Jeg svarer stadig ikke. - Hvis du ikke vil give mig det 7-tal, er jeg tavs som en sten, hvis du i stedet sender mig 300 kr. på mobilpay. Er det virkelig dér, hvor jeg er med en elev? spørger jeg mig selv. Det er det vel; hurtig brandslukning, tænker jeg og sender hende 300 kr. Den næste dag har jeg ikke klassen.  Om aftenen sender hun en mail med et vedhæftet foto. Teksten er: - Jeg synes da, at du skal se, hvad jeg har købt for de 300 kr
 

KB

Gymnasiepigen Mai, del 2

0805
2016

Det går sådan set pænt det første stykke af beviset men ved det afgørende trin i beviset, virker hun blank. Hun fniser og laver fagter, bukker sig lidt sammen som for at vise, at det ikke er lige op over, at hun kommer videre i beviset. Efter hendes kropslige klovnerier retter hun sig op. Om det er med vilje eller tilfældigt ved kun Mai, men kjolens to kanter i V-udskæringen er kommet om på ydersiden af hendes bryster, der virker større end jeg havde forestillet mig. Det overraskende er, at hun faktisk kan fortsætte beviset og virker uanfægtet af, at hun nu står med bare bryster. Næsten færdig kigger hun ned på mig med et seriøst, spørgende udtryk, for hun mangler lige den sidste del af beviset. Jeg er lidt forbløffet over situationen men siger ikke noget
 

KB

Gymnasiepigen Mai, del 3

2206
2016

Som det er nu, kan jeg i grunden ikke komme fri, konstaterer jeg. Hun sætter sig på hug, så hendes ansigt er ud for mit. Med en blød hånd rører hun min ene kind og trækker hånden hen over panden. Jeg kan kun sige, at det er rart. Hun siger: - Jacob, du er en sød lærer. Vi er tavse, mens hun stille og roligt tager sine leggings af og afslører sine hipster trusser, jeg ifølge hende også har betalt. Uden tøven trækker hun sit ene ben hen over min overkrop, så hun sidder overskrævs på min brystkasse. Jeg er jo bundet og på den måde uskyldig, tænker jeg og siger ingenting.  Med sin ene hånd knapper hun mine bukser op, lyner ned og trækker mine underbukser ned over min pik, der er blevet stor. Så letter hun bagdelen lidt fra min brystkasse og sætter sig op på sine knæ på hver side af min ansigt. Med sine fingre trækker hun trussekanten nederst til side, så hendes skamlæber bliver blottede.
 

KB

Gymnasiepigen Mai, del 4

2009
2016

Hun standser med at kysse og kigger mig intenst ind i øjnene. Med sin frie hånd får hun fat i min højre hånd og fører den hen til tastaturet. - Kom nu, Jacob. Hvis du skriver to 10-taller, må du komme i mig. Jeg kan se, du er vild med mig. Min overvejelse er, at jeg jo let kan snyde hende, så jeg logger mig ind på intranettet. Kommer for sent i tanke om, at hun holdte øje med min login kode. Jeg skyder denne bekymring fra mig og kommer ind til karakterindtastningen. Der står to syvtaller ud for Mai i matematik.  Jeg er stadig stiv og inde i hende. Jeg tøver, mens jeg bliver ved med at se hende i øjnene. Hun bevæger underlivet omkring pikken. Nu er jeg ude af hende. Hun ser spørgende på mig. Jeg forsøger at komme ind i hende igen, men hun lægger sin hånd fladt imellem. - Jacob, to 10-taller og vi fortsætter. Mai ændrer selv karaktererne og godkender uden jeg gør oprør. Jeg får lov at få pikken ind i hendes unge kusse igen
 

Valent

Banken

1710
2015

Måneden efter kom Mette som aftalt med det første afdrag den 1. Hun så som altid meget lækker ud, og hun havde husket at tage stramme jeans på. Hun gav mig 2000 kroner i hånden og sagde frisk ”så smutter jeg igen”. Hun håbede nok, at jeg ville lade det aftalt blowjob gå. Men nej, sådan spiller klaveret ikke. Jeg rømmede mig, tog mit strenge bankmandsansigt på, løftede hovedet og sagde, at hun vist havde glemt noget. Jeg mindede om, at der også skulle betales renter, og at vi havde aftalt at renten var et blowjob. Mette slog blikket ned og flyttede nervøst på fødderne. Hun skulle ikke have for lang tid til at overveje, om hun skulle holde aftalen eller ej, så jeg lagde hænderne på hendes skuldre, pressede let ned af og sagde ”så nu skal du ned på knæ og sutte min pik.”
 

Valent

Banken, del 2

2510
2015

Manden bag disken tog en pakke til hende og lagde den foran hende med ordne, ”Ellers andet?” Mette sagde, at de var til ”bankmanden.” Ekspedienten fik at særligt udtryk i ansigtet og smilede frækt til hende. ”Nååå, så det er de. Jamen så må du hellere lige komme med mig ind bag ved,” sagde kioskmanden mens han gik hen til butikkens dør og låste den. Han vendte skiltet hvor der stod ”åbent” om. Nu stod der ”kommer om lidt.” Det vidste sig lidt senere at være sandt på flere måder. Kioskmanden viste Mette ind i baglokalet og gentog hvad jeg havde sagt. ”Du skal gøre hvad jeg beder dig om, ikke?!” Mette nikkede forsigtigt.
 

Marcus

Konfirmationskjolen

1409
2015

Jeg smiler til hende. ”Det du er i færd med nu, det er FØRSTE AFDRAG og ANDET AFDRAG vil falde næste lørdag, præcis om en uge, når konfirmationskjolen hentes. Forstået.” Hun nikker. Jeg smiler. ”Så...” siger jeg stille. ”Så hvad...?” hvisker Emma. ”SÅ må du kysse mig…” Hun tøver, men fugter sine læber. Nærmer sig mig. Hendes mund er få centimeter fra min. Så slår hun sine arme om min hals og trykker sine læber mod mine. De er bløde og hun smager af mint og indestængt liderlighed. Hun åbner sin mund en anelse og jeg mærker hendes tungespids tøve mellem mine læber. Så giver hun los, stønner dybt og begynder grådigt at snave mig, mens hun trykker sig op af mig. Jeg har mine hænder om hendes liv. Hun presser sit underliv mod mig og klynker næsten. ”SÅ!” siger jeg roligt. ”Så hvad?” stønner hun. ”Så må du gerne stoppe.” Jeg følger det op med et blidt pres med mine hænder. Igen står vi med nogle centimeter imellem os.”
 

Anne

Mekanikersex i Midtvesten, version 2

2806
2015

Sidste år kørte en lille riskoger af en bil i smadder herudenfor. Køreren hed Sally, var en fræk lille sag på 19, der tydeligt var vant til at slå sig igennem ved at slå smut med sine blå Bambi-øjne og spille dum, men sød blondine. Jeg gik i gang med bilen ude bagved, men et eller andet fik mig til at fatte mistanke. Heldigvis har jeg for et par år siden fået installeret videoovervågning, og hvad så jeg, da jeg kiggede på skærmen? Halløj, det var jo lille søde Sally med fingrene i kasseapparatet ude på kontoret. Lynhurtigt var jeg derude og greb pigen ”redhanded”. Pigebarnet slog dådyrøjnene og det uskyldige blik til, men jeg var rasende: - Du har stjålet fra mig. Og her hos Jake McCormick afregner man på stedet, sagde jeg barsk. - Der er tre muligheder: Den første er, at vi kører dig over til sheriffen, den anden er at jeg at jeg beholder bilen og du kan gå til næste by. Den tredje… Jeg lavede en sigende bevægelse i luften med to hænder, der kørte frem og tilbage. Tøsebarnet blev bleg
 

Firsttimer

Kaskader af lyst, del 6

2106
2015

Den ene herre berørte nu kvindens ene bryst, så det blev spændt og vorten stiv og følsom. Kvinden lukkede øjnene og nød den intense stimulering. Da hun atter åbnede dem, så hun igen direkte i øjnene på den fremmede, mørke herre. Blikket var meget alvorligt, men også meget erotisk. De to mænd tog fat om hendes baller og holdt dem ud til siden, mens den store mørke sydlandske mand lod sin hånd glide op og ned over det massive lem, der bare voksede og voksede inden under det bløde bomuldsstof. Hans hænder var smukke og stærke. Han trak nu de stramme tights af og præsenterede lemmet for hende. Hun gispede. På en gang skræmt og fascineret. Var den til hende? Og kunne hun tage den? Hun var så liderlig, som hun aldrig havde været før. Hun følte hvordan det sugede og kildede i mellemgulvet. "Mmmmmm...", stønnede hun, og prøvede at bevæge læberne. Hun ville skrige på ham, tigge ham om at kneppe hende
 

Flensborg tøs

Min sexdate med Frank

2106
2015

”Kom nu skat, vi har jo lige aftalt på chatten at du skal ned på knæ og mundkneppes lidt inden jeg knepper din røv.” Frank trak forhuden tilbage og gned sin af præsperm glinsende pik mod mine læber. Hvad havde Michael nu igen rodet mig ud i. Jeg åbnede min mund godt op, så der kunne være plads til Franks store og tykke pik. ”Åh ja,” sagde han bare og kørte sin stive pik ind i munden på mig. Han holdt stadig mine hænder fast med sin ene hånd op over mit hoved. Han kørte stille og roligt pikken ind i munden på mig. Ga’ mig lov lige til at vænne mig til hans pik. Så begyndte han med sagte kneppebevægelser. Det var første gang jeg blev kneppet i munden af en pik. Og for at være ærlig var det jo nu også først anden gang at jeg havde en pik i min mund som ikke var min mands. Jeg havde jo smagt på Franks pik i omklædningsrummet
 

Ham dér

Krakkets konsekvenser
1 del - Klara, købt eller solgt

2802
2015

"Allan, må jeg få tøj på?" spurgte hun forsigtigt. Han sendte hende et smilende elevatorblik. "Fryser du?" Hun rystede på hovedet. "Så passer det mig fint, at du er nøgen." "Ok," svarede Klara. Hun trak lidt på det. Det var ... uvant. "Kom og hjælp mig i køkkenet," bad Allan og gik. I køkkenet rakte han hende et forklæde. Det grove stof føltes uvant mod hendes brystvorter. "Kan du skære grøntsager ud, så du kan lave lidt råkost?" spurgte han. Klara nikkede, fandt nogle gulerødder i køleskabet og en citron; hentede et æble uden at Allan protesterede. Hun fandt også et spækbræt frem. "Knivene er i den dér skuffe," oplyste Allan, som rørte i en gryde. "Knivene er i den dér skuffe," gentog hun stille med en kokkekniv i hånden. Her til morgen havde hun været straffefange. Nu stod hun her og blev mødt med så meget tillid, at hun bare kunne vælge en kniv, mens han vendte ryggen til. Det var, som om han fornemmede hendes tøven. "Er der noget?"
 

Ham dér

Krakkets konsekvenser
2 del - Klara, en mærket pige

0703
2015

De var knap kommet hjem med deres pakkenelliker. "Lige om lidt skal du i badekarret og ligge i blød," konstaterede Allan, mens han pakkede det nyindkøbte barbergrej ud af den genstridige plastikindpakning. "Men først klæder du dig af og sætter dig på køkkenstolen her!" Han sagde det stille og venligt. Det gjorde det lidt nemmere at leve med for Klara, der langsomt måtte se i øjnene, at udviklingen nærmede sig hendes underliv; og selv om hun egentlig gerne ville, så kunne hun ikke fornemme den mindste lyst. Lydigt klædte hun sig af og satte sig, og så stod Allan der med en lille saks. "Du skal klippes først," konstaterede han. Klara sank og nikkede. "Og jeg må konstatere, at dine bevægelser bliver stivere og stivere. Du har det svært ved tanken, at jeg rør din fisse?" Hun så i hans spørgende øjne. Hun kunne ikke se nogen vrede i dem. "Jeg … jeg har det vist svært med, ikke at du ... men at nogen rører mig dernede." Hun trak vejret dybt. "Vil du hellere selv?" Allan forstod hende måske godt. "Lige nu drejer det sig om klipning og kun klipning?" ville Klara vide. "Må jeg godt barbere mig selv bagefter?" Hvis man så på det på én måde, var pigen i gang med at købslå, noget for noget. Men set på en anden måde var det tydeligt, at hun virkelig kæmpede, prøvede at skabe rammer, hvor hun kunne give Allan dét, han gerne ville. Sådan valgte han at vende det og nikkede. Han nikkede. Klara sank synligt. "Ok," sagde hun tonløst og åbnede benene lidt mere. Så lukkede hun øjnene, som om det hjalp ikke at se.
 

Ham dér

Krakkets konsekvenser
3 del - Klara får lyst

1703
2015

"To betingelser, Klara. 1: Du må ikke fortælle, hvor du er og hos hvem. Jeg har ikke lyst til at have dem rendende. Og 2: Du må ikke fortælle, hvad du laver," sagde Allan tænksomt. Han kunne godt forstå bekymringen i disse tider. Han fiskede mobilen frem og indstillede skjult nummer på den. "Du mener, at jeg ikke skal fortælle, at vi boller som gale hunde, og jeg ofte får flere orgasmer om dagen, ikke? Jeg må da godt fortælle, at jeg gør rent og sådan?" Hun sagde det med et smil, der på samme tid var drillende og lykkeligt. "Det var, hvad jeg mente," bekræftede Allan og rakte hende telefonen. Først da hun glad talte i telefon, studsede Allan over hendes ordvalg: "Vi boller..." ikke "du boller mig" eller lignende. Han smilede. Med en pige med den grundindstilling, kunne hendes røv ryge og rejse. Han var helt tilfreds med at have resten. "Det var dejligt," sagde hun med tårer i øjnene, da hun afleverede telefonen igen. Han tog telefonen og trak hende ind til sig. Hun slog armene omkring ham. "Kan du lide pizza?" spurgte han. "Mmh," brummede hun. "Så tag den lille sorte, strømper og sko på,"
 

Ham dér

Krakkets konsekvenser
4 del - Klara bliver straffet

2203
2015

"Jeg...," og så stoppede hun. "Jeg ved slet ikke, om jeg tør sige det her... jeg vil gerne kunne trække i land igen, når jeg har sagt det," fortsatte hun med bedende øjne. Allan var tilpas nysgerrig til bare at sige "ok". "Jeg ved jo, at du vil; og jeg har på fornemmelsen, at det før eller siden alligevel ender dér. Men... men du... vi... kan prøve, at du... tager mig i røven," fik hun fremstammet. Allan måtte tænke et øjeblik. Hans første indskydelse var at fortælle Klara, at han egentlig havde affundet sig med ikke at komme dér; men så slog det ham, at Klara faktisk lagde op til at bringe et stort offer, og han var lige ved at svare hende, at det var lige meget. Heldigvis varede han sin mund. Hendes blik hvilede på ham, usikkert afventende. "Rejs dig op," kommanderede han. Klara lystrede. Han trådte frem til hende, slog armene om hende, gav hende et kys på panden, på den ene kind, på den anden kind. Så tøvede han. Hun fornemmede hans tøven. "Jeg vil gerne," hviskede hun. Så mødtes deres læber, og lidt efter deres tunger. Så stod de og så forvirret på hinanden, forundrede over det, der lige var sket.
 

Ham dér

Krakkets konsekvenser 5 del - Klara viser sig frem

2903
2015
Klara syntes, det var akavet. Hun sad her på tanken med en simpel opgave at sende et billede af sin fisse. Og alligevel skulle der flere forsøg til, før hun var tilfreds. Hvor forfængelig kunne man være, spurgte Klara sig selv, da hun lidt senere steg ud af bilen og hev ned i sin nederdel for at gå ind i butikken og købe en vask. Bilvask var ikke Klaras spidskompetence. Hun valgte en mellemdyr vask og håbede, at Allan var tilfreds med det. Foran vaskehallen iagttog hun en anden kunde og konkluderede, at man åbenbart startede med at rense hjul, dørkanter og andet med børste og vand. Hun sukkede, steg ud af bilen og hentede spand og børste. Da hun ville bukke sig ned og vaske hjulene, opdagede hun, at det slet ikke gik. Særdeles bevidst om sin nøgenhed satte hun sig akavet på hug og begyndte at børste hjulene. Hun var meget opmærksom på sine omgivelser - og undrede sig over, hvorfor i alverden hun følte sig fugtig mellem benene. Ingen havde vistnok set noget, da hun kørte bilen ind i vaskehallen. Nervøst trippede hun foran, mens den blev vasket. Siden kørte hun bilen hen til støvsugeren. Her gik det op for hende, at man skulle købe en polet. "Pæn nederdel, den er rigtig ... klædelig," kommenterede ekspedienten med et smørret grin
 

Ham dér

Krakkets konsekvenser
6 del - Klaras tillidsbrud

1204
2015

Du er en pige fra fængslet, som jeg kan gøre med, hvad jeg vil. Men det er altså den leg, du vil lege. Så bliver det sådan." Han måtte have en pause til at sunde sig, før han fortsatte: "Herefter er du er på dit værelse, undtagen når du gør dine udtrykkelige pligter eller du i øvrigt får lov til at komme ud. Du kan glemme alt om at telefonere med mor og den slags privilegier." Med disse ord vendte han om og lukkede døren efter sig. Han havde ikke engang hørt på hende. Med ét følte Klara sig meget lille og hjælpeløs. Det var blevet sent, før Allan dukkede op igen. Klara sad stadig på sengen. Han trådte foran hende og fiskede sin pik frem. "Gab op" kommanderede han. Så puttede han pikken ind i hendes mund; men Klara fik ikke lov til at slikke ham. I stedet begyndte han bare at kneppe hendes mund. Han stødte dybere end Klara brød sig om, men Allans hånd om hendes hestehale hindrede Klara i at undvige. Uden et ord tømte han sig i hende.
 

Ham dér

Krakkets konsekvenser
7 del - Klara skal læse

2604
2015

"Og nu til straffen," sagde han stille. Hun nikkede og lod det ske, da Allan begyndte at nulre hendes brystvorter igennem stoffet. Men hun blev lidt betænkelig, da han klippede et lillebitte hul, akkurat stort nok til hendes små brystvorter, og trak dem ud. "Du skal nok få en ny," svarede han stille, mens han satte en hårnål i hver brystvorte. "Så gemmer de sig ikke," konstaterede han. Klara nikkede og sukkede. Hun vidste ikke rigtigt, hvad hun skulle synes om den ny fornemmelse i brysterne. Det klemte jo ikke hårdt, men mærkbart. Det var nu mere shoppingturen, som optog hendes tanker. "Lige nu føler jeg mig ikke specielt tryg," bemærkede hun. "Og din fisse?" stillede Allan som modspørgsmål. Klara fortrak ansigtet i et skævt smil og nikkede. Hun følte sig pinlig berørt, nøgen, gennemskuet. Hun tog den korte cowboynederdel, som Allan rakte hende, på. ”Du skal også tage jakke og sko på," oplyste Allan
 

Ham dér

Krakkets konsekvenser
8 del - Hvad Klara vil

0305
2015

Og så mærkede hun, hvordan pluggen langsomt blev trukket ud. En virkelig særpræget fornemmelse, som blev afløst af noget koldt. "Glidecreme," oplyste Allan, "det skal bare smutte." Hun kunne mærke fugtigheden, da han lagde hende om på siden. Han lod hende trække det øverste ben op, og så kom han over hende skråt bagfra. Da han trængte ind i hende føltes det blidt, hårdt og helt anderledes, end hun havde troet. Måske kunne man i starten tale om ubehag, men senere blev det bare... vildt, dyrisk, intenst. Og de to fingre, som Allan klemte sammen om Pelles blodfyldte klit lige før hun eksploderede, havde måske ikke engang været nødvendige. Pustende tømte han sig og faldt sammen over hende.
 

Ham dér

Kold vrede

1910
2014

"Jovanka, du har skuffet og røvrendt hver og én herinde. Det er nok svært at glemme og vi vil gerne se, at det ikke bare er ord. Så på denne træningslejr vil du gøre alt, hvad vi herinde beder dig om. Er det klart?" Usikkert kiggede Jovanka fra spiller til spiller. Og hun blev klar over, at hun måtte gå, hvis hun ikke sagde ja. Klubløs igen. Hun gyste bare ved tanken... Jovanka lukkede øjnene for ikke at se deres øjne. Så nikkede hun. Hun fik et chok, da hun mærkede en hånd gribe hendes nakke. Forskrækket slog hun øjnene op og så direkte ind i Sannes øjne. Jovanka brød sig ikke om Sanne; eller rettere: Jovanka brød sig ikke om typen: muskelbundt, tatoveret på begge arme og på ryggen, brovtende og larmende og uden finesse. "Og ve dig, hvis du ikke makker ret!" sagde Sanne. Skræmt nikkede Jovanka igen. Men så var det, som om alting stoppede og træningen bare gik i gang. Der var godt nok mange selvhentere, som pludselig blev til jovankahentere, men det var da lige til at holde ud, tænkte Jovanka.
 

Leon59

Solgt

0510
2014

Nu trykker Bjarke en ny klat ud på hånden og fører den mod Connys røv, jeg kan mærke at han smører hullet ind, og i korte øjeblikke rammer hans hånd min pik, fordi jeg stadig ligger og kører pikken frem og tilbage i fissen. Pludselig kan jeg mærke at Conny bliver lidt stiv, men efter ganske kort tid begynder hun at presse røven bagud, jeg må tage med begge hænder omkring hendes baller, for at min pik ikke skal smutte ud, nu mærker jeg også noget andet, hendes fisse strammer mere om pikken, og det er ligesom der er noget der glider op og ned af pikskaftet på mig. Bjarke har en eller to fingre oppe i min kones røvhul for at klargøre det til hans pik. Nu siger Conny ”Bjarke kom så med den pik, stop den forsigtigt op i min røv, men gør det forsigtigt, jeg har aldrig prøvet det før”, Bjarke lægger sig på knæ mellem mine ben, lige bag røven på Conny, jeg kan se hen over ryggen på Conny, at Bjarke forsøger at presse pikken op i hendes stramme røvhul.
 

El Sante

Den nye pedel

0508
2014

- Bor du her pigebarn? Lene slog blikket ned og begyndte stille at græde. Carl lagde stille en arm om hende og lod hænderne føle på hendes faste lille røv, så aede han op over hendes ryg. Det rykke i ham forneden. Bukserne begyndte igen at stramme. - Her kan du da ikke bo, Lene, hvem har bestemt du skal bo her? Lene stammede, at det havde Frk. Jensen, da hun hentede hende på ungdomshjemmet for et år siden. Frk. Jensen ville have hende som fast slave, men det havde den gamle pedel nægtet. Derfor var han blevet fyret. Carl trak Lene ud af det lille kælderrum. - Kom med Lene, sagde han, på vej hen til hans nye lejlighed, åbnede han diverse døre. Lige før fyrrummet åbnede han til et stort lyst rum, med vindue og varme og udbrød: - Lene, er dette lyse rum ikke bedre? Pigen rødmede. - Jooo, men her får jeg aldrig lov til at bo, græd hun. Carl fik hende med ind i sin lejlighed. - Lene vil du ikke gerne bo i det store rum? - Åh jo, snøftede hun, Mette har rigeligt jeg kan lave, men så sender Frk. Jensen mig sikkert bare tilbage til ungdomshjemmet. Carl studerede Lene! – Hm, det vil jeg lave om på, men først når jeg er startet i mit nye job. Men fremtiden lysner nok for dig, som tiden går. Lene snøftede, - Jeg er kun lige fyldt 16 år. Men jeg gør hvad du vil hr. Pedel, bare jeg kan komme væk fra mit mørke triste rum. Men frk. Jensen giver mig aldrig lov hr. Pedel, snøftede hun.
 

Super G

Paamiut Grønland

1702
2014

Dumme danskerknepper, sagde en af mændene, som måske selv havde tænkt sig en tur. Noget ude af træning med alkohol, blev jeg dog allerede træt ved ettiden og lånte en seng. Faldt ret hurtigt i søvn, men vågnede ikke længe efter ved, at Julie sad helt nøgen på min stive pik. Smaskforvirret, og mens hun red vildere og vildere, vågnede jeg langsomt op. Hun råbte uhæmmet, pisseligeglad med, hvad de andre tænkte. Hun havde slikket mig stiv, mens jeg sov, og nu lå jeg så der med en ganske smuk inuit, der pressede sin sorte kusse ned over mit lem, hurtigere og hurtigere. Jeg forsøgte at protestere, men da hun begyndte at skrige sin orgasme ud, og fissen trak sig sammen om mig, sprøjtede jeg op i hende. SATANS. Min dengang sportstrænede krop buede sig og en underlig følelse af tilfredsstillelse og utilfredshed bredte sig. Kastede hende vredt af, så min varme hvide sperm drev ud af det mørke skød. Ydmyget, ja direkte voldtaget, tog jeg tøjet på for at gå hjem...
 

TH

Bastet og bundet i Dianas søsters kløer

2110
2013

- Så. Klk-Klk. Hun lavede en klikkende lyd med tungen, og gav ham et let rap med pisken. Han begyndte at småløbe rundt om hende i en lille cirkel, da hun ikke gav ham mere line end en god meter. - Ret ryggen! Hendes kommando skar gennem luften, og pisken lavede et højt smæld få brøkdele af en millimeter bag hans baller, men dog så tæt på at snerten lige sved hans skind. Han skyndte sig at ranke ryggen. Hun lavede gradvis linen længere og længere, så cirklen han løb blev større og større, og han måtte løbe hurtigere og hurtigere for ikke at komme for tæt på pisken, hun drev ham frem med. Af og til understregede hun en kommando om at løfte knæene højere og ranke ryggen yderligere med et piskesmæld, og hans bagdel begyndte at føles varm og sviende. Sveden begyndte at løbe ned at ryggen på ham. - Prrrr! Camilla flyttede pisken om foran ham og lavede et smæld. Jens mærkede lufttrykket mod sin stive pik og bremsede panisk op med det resultat, at han røg på hovedet i sandet. Han lå lidt og forsøgte at få vejret igen, mens Camilla småløb hen til ham. Hendes sorte støvler dukkede pludseligt op i hans synsfelt, og uvilkårligt lukkede han øjnene
 

Jens K.

Min kone blev vist frem, del 6, Pastoren

1210
2013

Samtidig var Erik også begyndt at rage på min kone, han ville tilsyneladende gerne have, at hun skulle vises mere frem, og alt imens stod jeg og tænkte på, at det var bundærgerligt, at historien med min kone og de to store drenge kun var vild fantasi. - Ja, da for fanden, lad os se kællingens kusse, råbte Eriks ven så, da han nu bemærkede at Eriks hænder var på vej op under skørtet. – Vis os den kusse, de to knægte fik lov til at kneppe! Lad os få hende over på briksen, så vi kan finde ud af, hvad vi kan bruge hende til, råbte abbeden nu op om, mens han skubbede min kone baglæns mod briksen. Erik havde fjernet hendes håndjern og fik samtidig hendes arme fastgjort i et par manchetter på selve briksen, så min kone nu kom til at ligget på ryggen med armene strakt bagud, hvilket i høj grad fik hendes bryster til at hæve sig smukt og frodigt med meget struttende og stive vorter. Hendes skørt var delvis løsrevet, så det nu kun var de små sorte blondetrusser, der skjulte det nok mest liderlige lige nu, og Eriks ven spildte ikke tiden. Han stillede sig mellem min kones ben og begyndte at hive i trusserne.
 

Master K

Munkene i skoven, del 10

2909
2013

”Hvad i djævlens navn foregår der her,” råbte han samtidig med han greb Balder i nakkeskindet og trak ham ud af hundehuset, og hun var nødt til at følge med, fastsmeltet som hun var. ”Du er jo en tæve, og ikke en hoppe som jeg troede,” udbrød han vredt. ”Jeg skal lære dig at muntre dig med mine dyr,” sagde han og greb fat i hendes hår og begyndte at trække hende over gårdspladsen med Balder pibende krabbende efter sig. Halvvejs ovre ved stalden faldt han endelig af og forsvandt slukøret tilbage til hundehuset. Erik fortsatte over mod stalden med Anna slæbende efter sig. ”Lad os se hvad du lyster, og hvad du er for en utugtig tæve, ” sagde han, samtidig med han skubbede den skæve dør op, med en ildevarslende skraben over det ru gulv. Han trak hende over mod en bås og åbnede en låge inde til den. Så skubbede han hende brutalt ind og lukkede efter hende. Derpå stillede han sig med korslagte arme lænet på forværket ind til båsen. Anna kom lidt til sig selv og kiggede sig om i båsen. I et hjørne lå en stor orne veltilpas på siden…
 

Master K

Munkene i skoven, del 11

2710
2013

Han løftede hovedet og kiggede lidt lettet på hende. ”Hvis jeg skal kunne hjælpe dig til at tilgive mig, hvad skal der så ændres, og hvad vil du gerne bevare,” spurgte han med håb i stemmen. ”Det vil jeg gerne tænke over,” svarede hun, ”men de første to ting vil være, at Balder bliver her hjemme hos mig, når du er i marken, og at når vi er sammen, skal min lyst også tilgodeses, og du kan passende vise, at du er lige så flittig med din tunge som Balder er, hvilket du passende kan starte med at vise mig, sagde hun samtidig med at hun satte sig foran ham på bordet og lagde sig, så hendes fisse var lige foran ham. Han kiggede forundret på hende, for som en rigtig mand, havde den del aldrig interesseret ham. Det havde aldrig drejet sig om andet end at tage kvinder, indtil han var færdig og så videre med arbejdet, og pludselig lå her en kvinde foran ham med blottet skød. Han bøjede sig frem og begyndte nysgerrigt at undersøge det, der var foran ham. Ham åbnede forsigtigt hendes fisse med 2 fingre og kiggede på skamlæberne.
 

Master K

Sommerhuset, del 2

0209
2013

Efter hvad der føltes som en evighed, kunne de pludselig fornemme at samtalen ved bordet var forstummet, og at de 5 mænds opmærksomhed var rettet mod dem, og nu ventede de bare på, hvad der ville komme. Troels og Kaj kom hen til dem, og samtidig tog de fat i dem og trak dem op at stå, stadig med dildoen begravet i dem begge, så pludselig stod de ryg mod ryg føjet sammen af en lang bøjelig dildo, som et par siamesiske tvillinger. ”Kom i gang med at rydde af, medens vi finder ud af en passende straf, og I beholder dildoen, hvor den er,” sagde Troels, og vendte sig om for at gå ud i haven sammen med de andre. Nu stod de der og vidste, at de var nødt til at finde ud af at bevæge sig fra bordet og ud i køkkenet, uden at miste forbindelsen med hinanden. Havde det været en udfordring at bevæge sig med fødderne lænket sammen, var det da barnemad i forhold til det, der nu skulle ske. De gik forsigtig sidelæns hen mod bordet, og fik det koordineret, så de kunne få det hele samlet sammen på et sted,
 

Master K

Sommerhuset, del 3

2909
2013

Så førte hun først 2 fingre op i fissen og begyndte at kneppe hende, men hun kunne mærke, der var plads til mere, fordi Liselotte drev af saft fra tidligere, og fordi lideligheden fik hende til at slappe af og give plads. Nete havde svært ved at koncentrere sig, men havde bestemt sig for ikke at ville komme først, så samtidig med at hun blev ved med at bearbejde Liselottes klit, øgede hun antallet af fingre hun lod forsvinde op i den liderlige fisse, der var lige foran hende. Til sidst prøvede hun med hele hånden, og da mændene der stod i rundkreds om dem og holdt øje så det, begyndte de at heppe på Nete, og Liselotte havde helt overgivet sig til det, der foregik, og lod sig rive fuldstændig væk i en kæmpe orgasme. Nete beholdt hånden oppe i hende, men stoppede med at bide i hendes klit, for at lade hende nyde orgasmen helt, og lå blot og mærkede hvordan fissen pulserende trak sig sammen om hendes hånd, mens orgasmen langsomt klingede af, og Liselotte kom tilbage til virkeligheden.
 

El Sante

Fr. Jensen, del 7, Kollegiet

2304
2013

Nu drev hendes egne lyster hende hen til bordet, og hun nikkede og smilede til den bundne, og øjnene blev igen draget mod pigens kusse. Hun så en lille snor stikke ud mellem hendes kusselæber og tænkte, menstruation, hendes hænder nærmede sig pigen af sig selv. Hun kunne ikke styre sig længere. Hun tog fat i snoren og var lidt uforsigtig, så hun trak den lidt ud, og der kom noget rosa og lidt større ud af åbningen. ”Undskyld,” sagde Rektor og slap snoren. ”Ja, det vi ville spørge Rektor om,” skyndte Tenna sig at sige, ”var, at vi havde spørgsmålet om lydighed oppe, før du kom, og om hvilke metoder, man kunne bruge for at få de mest lydige elever, og til sidst var der et forslag fra hende, der står for enden af bordet, om vi måske kunne bruge denne slags kugler, trykke dem ind og så se, hvor længe vi kunne holde dem inde, når vi begyndte at gå på gulvet. ”Jeg var den første, de blev prøvet på,” sagde Tenna, ”og de kom ud meget hurtigt, og så var de blanke, ja, vi vaskede dem før den næste pige fik dem op, og nu har alle prøvet undtagen en, da Rektor kom.
 

El Sante

Frk. Jensen, del 8

0707
2013

Angelica havde sæbet sig ind og masserede sine bryster med begge hænder, åh så pirrende hun var. Frk. Jensen var så tæt på, at vandstråler lagde sig på hendes hårde strittende brystvorter, og hun lagde hænderne under brysterne, som var rimelig pirrede. Angelica stod med lukkede øjne nu og masserede sin fisse ind i sæbe med lange strøg. Frk. Jensen fjernede hendes hænder og greb om hendes fisse med en ivrig bevægelse, var hun måske ikke slavinde, jo vist, hun var og skulle blive ved med at være det hele natten. ”Sæb mig ind,” hun var det strenge Frk. Jensen nu, og Angelica den, som bare udførte ordrer. Hun drejede enden mod Angelica, og sæben kom umiddelbart på hendes nøgne ryg. Det virkede som om Angelica hurtigt og let levede sig ind i rollen som slavinde. Heldigt for hende, ellers ville der blive hentet en pisk ned fra skabet.
 

El Sante

Frk. Jensen, del 9, En ny elev introduceres

0909
2013

Eleven var så ivrig for at gøre som Rektor ville, at hun allerede var ude på gangen og ringede på klokken. Så kom hun et skridt indenfor og tog sin skoleuniform af, gik lige hen til Rektors bord og trak trusserne ned med begge hender og rettede sig undskyldende op igen, bange for at gøre noget forkert. ”Giv mig dine trusser,” Rektor var streng i stemmen. ”Dem beholder jeg, så længe du er i min varetægt,” hun tog trusserne op til næsen og blev varm forneden. Det duftede friskt, ungt og pirrende. Pigen stod med hænderne foran sig for at skjule kønnet, og Rektor lod hende stå sådan lidt, før hun sagde, at hænderne skulle over hovedet og bag ved nakken. Utroligt så hurtig hun var. Der stod eleven med hænderne bag nakken, og brysterne dirrede ud i luften. Hun var så fristende, denne blege pige. Rektor følte, at hun blev vældig pirret selv. Stolen blev fugtig at sidde på, og hun følte en skælven i kroppen. Åh, hun vidste godt, hvad det førte til. ”Drej dig rundt, sæt begge hænder i gulvet og spred benene, det er lige så smart at fortælle dig alt, hvad du skal gøre, hver gang du kommer herind.”
 

Natteravn

Lises surprise

1701
2013

Armene lod hun glide ind mellem de tykke træstolper i sengegavlen, og med et suk klikkede hun det andet håndjern fast. Hun var fanget. 16.29. En halv time, så ville han komme hjem. Hun tvang sig til at slappe af og nyde hjælpeløsheden. Det var jo det, hun så gerne ville opnå. Pludselig slog det hende, at det var for letsindigt at lade døren stå ulåst. Med et strejf at panikangst så hun op på de lænkede hænder, hev i dem, men måtte sande, at hun virkelig var hjælpeløs. Nå, han ville komme hjem og nyde hende fuldt ud. Hun kiggede over på nøglen og dernæst på uret. 16.36. Klemmerne sendte lystbølger ned til hendes køn, men der var ikke andet at gøre end at vente. Pludselig ringede fastnettelefonen. Hun kiggede desperat over på den. Hvem ringer på den og ikke på hendes mobil? Efter syv ring gik telefonsvareren i gang: Hej skat. Undskyld jeg først ringer nu og ikke på din mobil. Min mobil er løbet tør for strøm, og jeg kunne ikke huske dit mobilnummer. Vil bare sige, at flyveren ikke kan lette her fra Frankfurt pga. is, så jeg kommer først hjem i morgen formiddag. Håber ikke det vælter for meget.
 

Bessefar

Frække filmoptagelser 1
Lærerindens voldtægt

1712
2012

Det startede med, at jeg ville aflevere et klassesæt på depotet, og på tilbagevejen herfra blev jeg passet op af 3 knægte fra 10. klasse, de trak mig ind på klasseværelset for EDB og filmundervisning. Herinde ventede en 4. dreng, som så ud til at betjene et filmkamera, da jeg kunne se, at han optog vores ankomst i lokalet på en monitor på væggen. Jeg ville skrige op, men en af drengene havde taget et tørklæde, som han holdt over min mund, og de to andre holdt mine arme i et jerngreb. Jeg var ikke helt klar over hvad de havde til hensigt, men det skulle ikke være nogen hemmelighed længe. Ham, der betjente kameraet, tog nu initiativet og forklarede mig, at de nu ville klæde mig nøgen og filme mig i alle tænkelige vinkler, og hvis jeg omtalte denne dag for nogen som helst, ville de lægge filmen ud på skolens Intranet og evt. på Facebook, så ingen ville være i tvivl om, hvordan den nye lærerinde så ud.
 

Bessefar

Frække filmoptagelser 2
Den rødhårede

1812
2012

De spankulerede rundt som nogle små hanekyllinger, skide stolte af deres bedrift i går. De mødte troligt op. Jeg kunne jo ikke gøre dem noget, de havde optagelser af min nøgne krop, og truslen om Intranettet skulle jo nok holde mig i skak. Jeg overrakte dem nu hver en cd-rom, som de satte i hver sin computer, og jeg så, hvordan de krympede sig, efterhånden som filmen skred frem. Da de havde set ca. 15 min. bad jeg dem spole frem, indtil man kunne se dem på skærmen. Nu kunne jeg så fortælle om min bevisførelse i massevoldtægtssagen fra i går. Dette kan koste jer op til 7 års fængsel; det første par år på en lukket ungdomsinstitution, men senere i rigtigt fængsel, hvor jeres glatte drengerøve sikker vil vække glæde blandt de voksne fanger. Sådan kan man lære, hvad sex uden samtykke kan være. Hvad kan I tilbyde mig nu?
 

Bessefar

Frække filmoptagelser 3
Dyp penslen

1912
2012

”Hvad vil du gøre?” spurgte Henrik. ”Straffe jer for det, I har gjort mod mig,” hvorefter hun begyndte at slå hen over deres brystvorter. Det sved, og de kunne ikke tilbageholde skrig og stønnen, efterhånden som hun fik dem pisket igennem. Så trak hun bukserne af dem, så de lå nede omkring hælene på dem, og hun begyndte at give dem slag på balderne. Efterhånden bredte der sig en rødme på disse drengerøve. Hun gav dem så 3 rap over rygstykkerne hver, så de ikke ville glemme hende lige med det samme. Vi hjalp hinanden af med tøjet, og hvor der kom nøgen hud frem, kyssede vi det. Det gav naturligvis en stor reaktion hos drengene. Deres pikke stod op ad maven på dem, og vi kunne se, hvordan det gjorde ondt på dem. Mona gik nu en tur forbi dem, og ved hver enkelt tog hun hårdt fat i nosserne og trak dem nedad
 

Bessefar

Frække filmoptagelser 4-
Kioskpigen

2012
2012

Mens Vivi behandlede Mona, smurte jeg Vivi ind i massageolie. Hun lå på alle fire og dermed helt åben for, hvad jeg fandt på. Hun havde de mest kuglerunde bryster, der var toppede med en erigeret brystvorte. Den var meget mørk, ja næsten sort, og den strittede af vellyst. Jeg startede med at oliere hendes skuldre og skulderblade. Jeg kunne ikke lade være at køre ind omkring brysterne næsten hele tiden. Jeg gik så i gang med hendes balder. Hun var meget smal over røven i forhold til hendes brystmål. Denne lille pariserrøv blev grundigt gennemæltet, og jeg hældte massageolie direkte ned i revnen i hendes røv. Jeg fangede det på en finger og førte det ind mellem balderne og ned til kussen. Hun havde lange skamlæber, der bad om at blive trukket i, så det gjorde jeg. De var nærmest sorte i kanten, mens hullet var skinnende lyserødt. Hun var helt glatbarberet, så olien løb overalt på hende. Jeg koncentrerede mig om at fingerkneppe hende, mens klitten fik en masse opmærksomhed. Hun vrikkede med røven og brummede af nydelse, især når jeg tog 3 fingre indenfor og drejede rundt.
 

Bessefar

Frække filmoptagelser 5

2112
2012

”I dag skal I smage sperm, ikke jeres egen, men jeres vens. Det kræver en vis teknik, hvis man skal tilfredsstille en mand kun med munden. Derfor får I nu en banan at øve jer på. Den skal langt ned i halsen, så I må lære at styre jeres brækfornemmelser. Når I kan det, skal I kunne stramme musklerne i halsen, så i kan berede manden en sådan nydelse, at han kommer dybt i jeres mund.” ”I starten må I tage hænderne til hjælp, men når det er den ægte vare, skal I bruger hænderne andetsteds. I har 20 minutter til at øve jer i. I kan lige tage tøjet af først, så vi kan se om I er parate. Vivi, vil du lige tjekke, at nosserne hænger lige i posen. Jeg har købt nogle gummiringe, der sikrer at man kan holde erektionen, så når du har kontrolleret nosserne, må du forsyne drengepikkene med en gummiring. Husk, det kan være en fordel at have rigeligt spyt, når bananen skal glide ned i halsen.
 

SanneM

Smøger

1412
2012

"Jeg er så smøgtrængende, men jeg har ikke råd," svarede jeg. "Du kan da altid få på klods." Han holdt en lille pause, "eller komme ind bagved og gi’ mig et kys." Han så lidt nervøs ud, og sagde: "Ei, det var for sjov, sådan en sød pige som dig." Jeg var SÅ smøgtrængende, Jeg tøvede lidt og sagde ok, og tænkte hvor slemt kan et kys være? Vi gik ind i baglokalet, og han gik tæt på mig og startede med at kysse mig, jeg blev lidt bange og stivnede lidt. Det mærkede han og tog mig i håret i nakken og trak mit ansigt ned til hans. Han var meget liderlig, kunne jeg mærke på ham. Han begyndte at mærke på min krop med den anden hånd. Det var ikke så svært, jeg havde en kort stropsommerkjole på i et tyndt stof klipklappere og hvide bomulds trusser. Han lugtede af røg og øl, han var ubarberet, og kørte nu sit ansigt rundt i mit. Det gjorde lidt ondt, og han klemte mig over alt, så hårdt at jeg var bange for at få afslørende blå mærker. Hans hånd tog fat i min fisse, hårdt, og der peb jeg lidt og prøvede at komme fri. Der ændrede Sarrif sig fra at være en sød ældre liderlig mand, til en mere bestemt herre, som sagde: ”det var ikke der, jeg ville kysses." Han hev mig i mit lange hår ned på knæ, og med den anden hånd trak han sin pik ud af bukserne.
 

TH

Julebukken

0412
2012

Hun følte sig underligt tom inden i. Der var ikke mere håb tilbage, men heller ikke flere tårer. Det var på tide, at hun forlod mørket, og sluttede sig til de lykkelige mennesker nede i lyshavet. Hun begyndte at kravle over rækværket, da hun hørte en dyb stemme bag sig. - Det er et meget langt trin. Er du sikker på, det er en god ide, min ven? Pigen fór sammen, og vendte lynhurtigt sit hoved og fik øje på en skikkelse i mørket 3 - 4 meter væk. Hun fattede ikke, hvordan nogen pludselig kunne dukke op der, uden hun hverken havde hørt eller set nogen komme. - Hvem er du? spurgte pigen nervøst. Skikkelsen bevægede sig. - Bliv hvor du er!!! Pigen kravlede helt over på den anden side af rækværket, så det kun var hendes greb om rækværket, der forhindrede hende i at styrte ned på gaden. - Rolig nu. Jeg skal nok blive stående her. Jeg ville bare tænde lyset. Skikkelsen rakte den ene arm ud til siden og viftede med den. En søvnig pære tændte midt på terrassen, og pigen kunne nu se, at skikkelsen var en fedladen mand med et stort hvidt skæg.
 

TH

Bastet og bundet
En veninde i Dianas kløer

0411
2012

Charlotte har brug for hjælp til at blive gravid, og jeg har brug for hjælp til ikke at være så jaloux, så vi synes lige så godt at vi kan hjælpe hinanden. Medmindre du altså protesterer højlydt? Diana slap Charlottes skuldre og med et snuptag vippede hun Charlottes bryster ud af Bh'en og begyndte at ælte dem. Claus havde svært ved at tro, at kvinden faktisk var Dianas generte veninde Charlotte. Hendes røde hår var samlet i en stram hestehale i stedet for at længe løst og delvis dække hendes øjne, som det plejede, og hendes læber var malet med en knaldrød læbestift. - Det her er en fælde, ikke? Claus prøvede ihærdigt på at tænke klart, men hele hans opmærksomhed var koncentreret om, hvordan Dianas hænder krammede Charlottes bryster. - Hvis jeg siger ja, er jeg garanteret toast. - Nej min egen, det er skam ærligt ment. Og nu er det forresten for sent til at protestere. Diana tog fat i Charlottes ene arm og trak den over imod Claus pik. - Sig nu pænt goddag til Claus. Charlotte greb automatisk fat i pikken og trak forhuden tilbage og begyndte at gnide let på pikhovedet. Hele situationen forekom hende fuldstændig surrealistisk.
 

Natteravn

Bag skolens mure

0411
2012

- Jeg har fået et USB-stik, som en af rengøringsdamerne fandt på gulvet i kopimaskinerummet. Der var ikke navn på, så hun valgte at aflevere det her på kontoret. Jeg åbnede nogle af filerne for at finde den rette ejermand. Johanne kunne mærke, hvordan blodet forsvandt fra hovedet, hun fik svedige hænder og følte sig svimmel. Åh nej, det må bare ikke ske, var det eneste, der fløj igennem hendes tanker. Søren fortsatte, - jeg fandt flere dokumenter, som fortalte, at USB-stikket tilhører dig, men jeg fandt også filer, som jeg meget gerne vil have en forklaring på. Johanne var ligbleg, og hendes første indskydelse var at svine ham til, fordi han havde kigget i hendes private filer. Det måtte da være ulovligt. Men hun forblev afventende, nu meget rød i hovedet. Hun vidste jo godt, hvad han hentydede til. Hun havde for et halvt år siden fået sin daværende kæreste til at tage nogle billeder, hvor hun poserede nøgen, og i nogle yderst æggende stillinger, på hendes kateder i klasselokalet, på kopimaskinen og på lærerværelset. På et af billederne havde hun sågar brugt pegepinden til noget helt andet, end den var beregnet til.
 

Jens K.

Da herskabet fik stuepige

2810
2012

- Jeg er overbevist om, at I vil være de bedste til at opdrage denne frække tøs på en seriøs måde, sagde Hjordis, samtidig med at hun gav et ryk i snoren, der var fæstnet til det brede hundehalsbånd, hun havde givet sin 17 årige datter om halsen – et tegn til tøsen om at hun skulle rette sig op og så ellers bare forholde sig fuldstændig i ro.  - Til at gennemføre opdragelsen hører naturligvis jeres fulde metodefrihed, men tøsen er altså en lille liderlig heks som bare ønsker at blive ydmyget og brugt, og jeg er ikke i tvivl om, at det er lige noget I kan leve op til… Nå, hvad siger I så? spurgte Hjordis og begyndte samtidig at åbne sin datters bluse og afsløre et par store og faste ungpigebryster, der godt nok endnu var delvis skjulte bag en minimal bh.  – Nu skal I se tøsens patter, kundgjorde Hjordis, og med kraftige ryk i bh'en og et par hænder ned under pigens bryster, kom de spændstige kloder hurtigt til fri beskuelse, og der var virkelig lækkerier at kikke på.
 

Jens K.

Laboranten blev straffet med seksuel ydmygelse 3

3009
2012

- Åh, hvor du dog trænger, nærmest viskede Sura med sin kælne stemme og fortsatte sit kæleri i Louises varme og våde kusse. Hun nappede hende også lidt i skamlæberne og sørgede også for at strejfe den totalt fastspændte kvindes klit. Så måtte hun simpelthen slikke og bide Louise i brysterne, der nu var serveret, struttende og med hårde vorter til fri afbenyttelse. Alle de øvrige i lokalet stod bare helt stille og så passivt til. Dette her måtte ende vildt, var de klar over, og da Sura kælent, hviskede Louise i øret, at hun havde en vidunderlig gejl fisse med en lækker og blød ”pels”, som hun strøg blidt, begyndte Louise at jamre sig i lange gennemtrængende skrig, så hun pludselig måtte give sine kussesafter frit løb. Sura sagde noget på japansk til sine forældre, og Usi og Lean gik over til den nøgne Louise, der efter sin voldsomme orgasme hang næsten livløs i sin ophængning. Louise blev gjort løs fra sine reb og blev slæbt over og op legehusets briks, hvor hun helt viljeløst lod sig anbringe på ryggen med skrævende ben. Lean trak desuden Louises skamlæber vidt fra hinanden og viste det åbne kussehul for sin mand
 

BBA

Ibens forvandling 9

3009
2012

Hun viste ham ind i soveværelset. ”Du går vel bare i gang,” sagde hun. Lars nikkede, gik over til radiatoren for at skifte måleren. Imens fandt Iben to dildoer frem fra sin skuffe, lagde sig på ryggen på sengen og begyndte helt blidt at lege. Lars arbejdede videre, mens han ind imellem stirrede på Ibens leg. Han så dildoen glide ud og ind af hende, og kort efter så han hende presse en velsmurt dildo op i sin røv også. På rekordtid var han færdig, rejste sig..rømmede sig og sagde ”færdig.” Iben kiggede på ham. ”smid tøjet,” sagde hun. Lars strøg lynhurtigt ud af tøjet og afslørede, at han allerede var godt liderlig med en næsten stiv pik. Han stod lidt og kiggede, mens han gned pikken. Iben havde en dildo i røven og en i kussen. ”Slik mig,” sagde hun. Lars krøb ned til hende, tog fat i dildoerne og lod tungen spille over hendes klit. Så begyndte han at slikke hende grundigt og dybt. Han var præcis ligeså god til det som sidste gang, og Iben lod sig rive med i nydelse. Denne gamle halvfede mand var simpelthen et fund, når det kom til at slikke fisse. Iben tillod sig at ligge og nyde, til hun havde fået orgasme. Så bad hun ham vende sig, så hun kunne få hans pik i munden, mens han slikkede hende. Hurtigt var pikken hård som stål
 

Tøsen lotris

Skøgen, del 2

2309
2012

- Ærede Brødre, det er vores pligt at frelse denne syndige kvinde fra djævelens magt. Det er vores pligt at rense hendes skød fra djævelens sæd. Vi vil i fællesskab uddrive det onde og fylde hendes indre med den reneste sæd, velsignet af det gode. De ti mænd begyndte på skift at bruge min krop, mine bryster blev æltet, brystvorterne blev hevet lange, hvilket var meget smertefuldt, men smerten sendte samtidig små stød ned i mit skød, flere fingre skilte mine kønslæber fra hinanden, og adskillige finger undersøgte min indre grotte, og krævende undersøgt de min endetarm. - Skøgens indre savler endnu af den onde sæd! Min krop havde forrådt mig, jeg var imod min vilje blevet liderlig af alle de fremmede hænder, der var på min krop. En af mændene trådte frem med den samme pisk, som Byfogeden havde svinget over mine syndige bryster i formiddags. Jeg gyste ved synet af den, og to af de maskerede mænd løste mig for et kort øjeblik, men kun for at sætte mig i gabestokken
 

BBA

Ibens forvandling 8

2309
2012

Iben vågnede med et sæt ved at en sort hånd lagde sig over hendes mund. Hun slog øjnene op og kiggede lige op i ansigtet på en mand, en sort mand, som holdt hende for munden med den ene hånd og med den anden over læberne signalerede, at hun skulle være stille. Hun fornemmede på lyset, at det måtte være tidlig morgen. Ibens første reaktion var at vride sig og forsøge at skrige, men flere hænder holdt hende, mens den sorte fyr tyssede på hende. Efter det første chok huskede Iben omstændighederne. Hun forsøgte at slappe af i kroppen. Udover den sorte fyr var der to andre i rummet, ikke sorte, men arabiske udseende. De talte alle tre sammen på et sprog, hun ikke kendte. Hun slappede nu så meget af, at den sorte fyr fjernede sin hånd. Han tog hendes dyne og fejede den væk fra hendes næsten nøgne krop. Hun gjorde store øjne, og mærkede hendes hjerte banke, da han trak en kniv.
 

BBA

Ibens forvandling 7

1609
2012

De startede med at arbejde. I den ene stak arbejdspapirer havde hun lagt det blad med BDSM, som hun havde købt tidligere på dagen. På et tidspunkt skulle Achmed bruge nogle af hendes analyser, og hun pegede på stakken, og sagde ”de ligger vist i den bunke.” Achmed gennemgik bunken men stoppede brat. Foran ham lå et blad, der var slået op på en side, hvor en kvinde blev holdt fast af en mand, mens hun blev kneppet, tilsyneladende imod hendes vilje. Hans hjerte hamrede da han så det. Iben lod som intet arbejdede videre, mens hun tænkte, ”bid nu på krogen.” Achmed vendte sig imod hende, ”øøhh hvad er det her?” Iben kiggede op, gjorde sig umage for at virke flov, måske lykkedes det hende endda at rødme lidt. ”Det… det var ikke meningen, du skulle se det,” sagde hun. ”Nej, det kunne jeg godt regne ud,” sagde han, ”men hvad er det, er du til den slags?”
 

Jens K.

Laborant blev straffet med seksuel ydmygelse

0909
2012

- Vi skal have tøsen med op i vores legestue, råbte direktøren og var straks fremme for at tage rigtig godt fat i Louises bryster. - Det her har jeg drømt om lige siden den dag, du var til samtale og helt bevidst gjorde opmærksom på dine lækre patter, sagde ”AP,” samtidig med at han med tommel og pegefinger nappede hårdt i Louises stive brystvorter. Jeg var overbevist om, at du nok på et eller andet tidspunkt ville gå i fælden, og nu har vi dig lige nøjagtig, som jeg ønsker det, fastslog direktøren og løftede op i Louises bryster ved at ruske i vorterne. I forvejen var Louise jo liderlig over alle grænser, og selvom hun godt nok havde forsøgt at gnubbe sig til en orgasme, så var dette her hvor direktøren hårdt og brutalt havde fat i hendes vorter, alligevel noget helt andet. - Jae, bare niv mig i patterne! råbte Louise, der fortsat havde hænderne fængslet i håndjern på ryggen. Fruen og Marianne var også gået frem til den næsten nøgne Louise, og de nød synet af at se, hvordan ”AP” tog sig af Louises bryster. Det var lækre faste og strittende bryster, der bare var til rådighed, og begge kvinder var ikke fri for at være lidt misundelige på Louise.
 

BBA

Ibens forvandling, del 6

2608
2012

Hun blev trukket med, ud på hendes badeværelse. Hun fik løsnet håndjernene, og blev presset ned, så hun forstod hun skulle lægge sig på ryggen. Hendes baller og bryster smertede stadig. Hun mærkede en dildo blive presset i sin hånd, den blev ført ned til hendes kusse. Meningen var klar. Hun kørte dildoen op i hendes godt våde, men også noget brugte kusse. Hun begyndte at bolle sig selv, tænkte egentlig ikke så meget over, at der var en anden, hun havde bare lyst til at komme. Snart stønnede og vred hun sig af lyst. Hun mærkede at personen stod overskrævs over hende. Hun kørte dildoen ud og ind, nød den skønne fornemmelse, og håbede stille, at den der kiggede, syntes det var liderligt at se. To fingre legede nu med hendes klit, mens den anden hånd styrede dildoen. Hun var tæt på nu, lige ved at komme. Hun vred sig med et støn. Hun mærkede noget plaske ned over hendes krop. Hun kunne lugte det, personen pissede på hende! Et par sekunder rykkede orgasmen længere væk, og tempoet med dildoen gik ned, men hun turde ikke tøve. Hun fortsatte, og mens hendes bryster totalt ydmygende blev overpisset
 

Ham dér

Solbjørg i Spanien
Fanget

1908
2012

Så hun løftede sit glas, skålede dem til og sagde "I'm happy!" Drengene skålede tilbage og smilede. De havde taget af bordet og var igen samlet i husets centrale rum, da Fernando pludselig sagde til hende: "Strip!" Solbjørg var måbende. Hvad havde de tænkt på? At de kunne kommandere rundt med hende, bare hun kom ind i huset? "No!" sagde hun bestemt, "I won't. Not this way! I came here to study, not to fuck!" "We've fucked you before. We'll do it again! Now strip or we'll do it!" "I meant 'No'! This isn't fun!" vrissede Solbjørg arrigt. Da Fernando, ”hendes” Fernando, svarede "No it isn't fun!", anede Solbjørg pludselig, hvad hun havde rodet sig ud i. Et splitsekund efter prøvede drengenes hænder at gribe hende. Solbjørg kæmpede som en bjørn. Instinktivt vidste hun, at hun nok ville komme til at bøde for den fortand, hendes lige venstre fjernede fra Joses ellers indtagende smil. Inderst inde vidste Solbjørg også, at hun ville tabe denne ulige kamp. Men det føltes rigtigt at kæmpe. Skulle hun ikke kæmpe nu, hvornår så? Og vel kunne hun lide at blive domineret; men kun, hvis hun havde sat rammen for, for hvem og hvordan hun skulle give sig hen. Pludselig havde drengene så godt fat i hende, at det ikke gav mening at bruge flere kræfter. Hendes arme var samlet bag hendes ryg af Josés jernnæver. Fernando flåede bare hendes top af.
 

Ham dér

Solbjørg i Spanien
Redningen, del 1

1908
2012

"Jeg håber, det var det værd," nåede Solbjørg at tænke. Hendes hænder var fastgjort til loftet og hendes ben var trukket helt ud til siden. Hun følte sig åben, sårbar. At hendes tre bortførere lige havde trukket bælterne ud af deres bukser og var gået om bag hende, var ikke noget godt tegn, tænkte hun. Mere nåede hun ikke at tænke, før en byge af slag ramte hendes forsvarsløse ryg, numse og baglår. Til Solbjørgs overraskelse var det overstået hurtigere, end hun havde regnet med. Hun var ved at drage et lettelsens suk, da hun bemærkede, at drengene trådte ind foran hende. Hun sukkede opgivende og spekulerede over, hvor meget smerte hun mon kunne klare; og hvad der egentlig skete, når man ikke kunne klare mere. Slagene på hendes bryster og mave gjorde, at hun ikke længere kunne fastholde tankerne. Det gjorde så ondt. "Please, I'll do anything you want," bad hun flæbende. En så tydelig overgivelse havde de ikke før fået ud af Solbjørg. "When we are finished with you, you sure will," svarede Rafael afmålt, men med et skræmmende mørke i blikket. Og så fortsatte de.
 

Ham dér

Solbjørg i Spanien
Redningen, del 2

2608
2012

”Henar?” sagde Solbjørg, og var selv lidt pinlig berørt over sit spørgsmål, ”har du nogensinde brugt din politistav?” ”Du mener til andet end arbejde, frække pige?” svarede Henar med et smil. Solbjørg rødmede let og nikkede. ”Vil du da prøve den?” spurgte Henar. Solbjørg tænkte lidt over sit svar: ”Jeg er ikke sikker på, at jeg lige nu har lyst til at få noget op i mig. Men jeg havde tænkt mig, at bruge den på dig.” Henar tænkte lidt, så nikkede hun og tog staven fra knagen. Så smuttede hun ud af rummet, men kom hurtigt tilbage med staven og en tube. Hun gav det til Solbjørg og lagde sig i sengen. ”Skal jeg bare sprede benene?” spurgte hun. Solbjørg vejede staven med hånden. Den føltes tungere og større, end den så ud. Hun kiggede på tuben og prøvede at tyde det, der stod på den, men opgav. ”Hvad er det?” spurgte hun Henar, der lå klar i sengen. ”Jeg aner ikke, hvordan dét hedder på dansk. Det har bedste vist ikke lært os,” måtte Henar grinende konstatere, ” øh... det gør … glat … 'lubricante' … æh.. det smører. 'Smører', det er det, det hedder, så det nemmere kan glide ind og ud!” ”Ah.. glidecreme. Nok en god idé,” konstaterede Solbjørg, ”men du skal jo også blive våd!”
 

Ham dér

Solbjørg i Spanien
Solbjørg står til ansvar

2608
2012

Vero trådte hen til Henar med grydeskeen. Uden varsel fik Henar fem hurtige, hårde slag på fissen. Solbjørg kunne se, at Henar måtte kæmpe med vejrtrækningen til sidst. Men den pige havde slet ikke brug for at blive bundet. Hun blev stående som en klippe. Solbjørg var lidt imponeret. Vero rakte Henar pluggen. "Du sørger for, at den er våd, når jeg skal bruge den. Kommer du undervejs, er det ok," sagde hun og blinkede til Henar, der bare tog pluggen, nikkede og smilede. Igen trådte Vero om bag Solbjørg. Hun lavede en brystbesnøring og fastgjorde Solbjørgs hænder bag på. Imens bearbejdede Henar sin fisse og skridt med plug og hænder. Hendes vejrtræning blev mere og mere heftig. Det så ud, som om hun var lige ved at komme, da Vero blev færdig med Solbjørg og trådte hen til Henar, tog pluggen fra hende og blidt sagde "Smør Solbjørgs røv med dine safter!" Med et skuffet "Øv! Snydt, grønært," gik hun om bag den bundne Solbjørg. På skift forsvandt én finger og siden to i Henars fisse og Solbjørgs røv. Imens sørgede Vero for, at den drivende våde plug kom op i Solbjørgs fisse.
 

Ham dér

Solbjørg i Spanien
Solbjørg tager den langt ned

2608
2012

Men Pedro var ikke helt tilfreds med Solbjørgs præstation. Han lød hverken sur eller skuffet, fortalte bare, at han ville prioritere uddannelsen af hendes mund højt; han fortalte tilmed, at han godt vidste, at det var grænseoverskridende. Hvad han mente, vidste Solbjørg lidt senere, da hun lå på hans spisebord med hovedet dinglende ned af kanten. Han havde advaret hende om brækfornemmelser og om ikke at kunne få luft. Han ville ikke slikkes; han ville bolle hende langt ned i halsen. Og han understregede igen, at der ikke ville være nogen straf. Lykkedes det ikke nu, lykkedes det en anden gang. Hans oplysning om, at han faktisk ikke regnede med, at det lykkes nu, var pudsigt nok stærkt motiverende for Solbjørg. Hun blev beordret til at have en hånd på fissen, sagde han, og jo mere ubehageligt det blev, jo mere intenst skulle den arbejde. Den anden hånd skulle være klar til at banke i bordet. Gjorde hun det, ville han omgående stoppe. Det var ikke noget problem at have ham i munden. Men når han trængte længere ind, kom der bræk- og kvælningsfornemmelser, som gjorde, at hun bearbejdede sin fisse intenst. Det sendte totalt modstridende signaler igennem hendes krop, der rakte fra stærk nydelse til stærkt ubehag og på en måde, som hun ikke forstod, blev de til en enhed.
 

Ham dér

Solbjørg i Spanien
Solbjørg får en med-tøs

0209
2012

Stille og rolig begyndte Henar at fingerkneppe Solbjørg. Rigtig lækkert, syntes Solbjørg. Men langsomt begyndte hun at synes, at Henars behandling fyldte mere og mere, og Solbjørg blev noget betænkelig. Selvom Henar var forsigtig og tålmodig, følte Solbjørg, hun skulle sprække, da Henar puttede hele hånden ind i hende. Hun skreg, men nikkede alligevel, da hun mærkede, at Henar tøvede. Mange gange tog Henar hånden ud og puttede den ind igen, så Solbjørg blev rigtig udspilet og temmelig støjende. "She is ready now," sagde Henar pludseligt til Pedro, der rejste sig og smurte sin hånd, mens Henar fortsatte behandlingen. Henars hånd var, hvad det var, tænkte Solbjørg. Men Pedros mandehænder? Hun rystede på hovedet, da Pedro stod klar. Pedro tøvede, løftede spørgende øjenbrynene, altid opmærksom på pigernes signaler. Den smule opmærksomhed var nok til, at Solbjørg fik den nødvendige tryghed. Pedro var hård. Han masede sin hånd ind. Solbjørg fik tårer i øjnene. Men han tog ikke hånden ud igen
 

Tøsen lotris

Skøgen

2107
2012

- Skøge, horekælling, heks…, ordene gjaldede ud over hele pladsen, - du er i pagt med djævelen. Jeg søgte i mine tanker for hvem, der stod bag anklagen. Fru Borgmester Nansen måske, borgmesteren søgt jo min dør, fordi fruen ikke yndede at tilfredsstille sin mand med munden, det var noget svineri efter hendes mening. Den gode Hr. Nansen kom til min dør flere gange om måneden, - søde Josefine nu er den gal igen, se hvor den stor stiv og strunk, åbne din varme røde mund for mig. Jeg lagde mig på knæ og åbnede mine røde læber for hans lem, suttede og slikkede borgmesteren til han fyldte min mund med sin varme og salte sæd. – Tak lille finemus. Så rejste den gode borgmester sig, lagde 5 rigsdaler i min vindueskarm og forlod min lille hytte. Skorstensfejer Mester Linders frue måske, hendes mand søgte min dør for at får ris i sin bare ende og blive kaldt for en uartig dreng. Når Hr. Linder bankede på min dør, så var det altid når han havde været på svirretur, og havde været en tur på bakken og besøgt de uartige damer i Bakkens hvile. Så lød det, - Undskyld Madame Josefine, jeg har været et liderligt svin. Så skulle jeg kommandere den fine herre ind i mit lille sovegemak, give ham ordre på at blotte sin  ende og bøje sig ned over min alkove, så fandt jeg riset bag ved døren og gav ham mindst 10 slag
 

Ham dér

Udnyttet af spanske mænd, del 1

2005
2012

Iben fandt en god gryde, som de kunne være i, og de bredte deres ting ud. Drengene kunne knapt få øjnene væk fra denne skandinaviske pige, Iben, der bare skiftede til bikini uden at være genert. Da Solbjørg havde fundet sin bikini, sagde Iben imidlertid: "Du skal være nøgen i dag!" Solbjørg prøvede at sende et par bedende øjne til Iben, som reagerede med et smilende "Glem det!" Modstræbende udadtil og med stor lyst indadtil tog Solbjørg sin smule tøj af under seks brune øjnes skarpe bevågenhed. Solbjørg kunne være sunket i jorden, og hun kunne have skreget af lyst. Drengene måbede, da Solbjørg ikke gjorde anstalter til at tage noget på. Bulen i deres badebukser afslørede, hvad de tænkte på. "Hænderne bag nakken! Spredte ben!" befalede Iben så pludselig. Og Iben smurte Solbjørg ind i solcreme, da hun stod parat. Iben var omhyggelig og smurte overalt. Solbjørg klynkede, da hun blev smurt mellem benene.
 

Ham dér

Udnyttet af spanske mænd, del 2

2005
2012

Da Fernando, som den sidste, var kommet ud, gik Iben ind for at se til Solbjørg. Hun lå på sengen med røven i vejret, nøgen, dækket af et tyndt lag sved. Hendes hænder var bundet til anklerne, hendes røvhul var lidt åbent, og der løb sæd ud. Hendes kusse bar tydelige spor af nylig brug. Hun smilede og havde sperm i den ene mundvig. Håret var viltert. Hun var forpustet. Iben bøjede sig ned til Solbjørgs hoved. "Er du ok? Var det godt". Et langtrukkent "mmmmm" og et udmattet smil var, hvad Solbjørg magtede at svare. Åndsfraværende begyndte Iben at kærtegne Solbjørgs krop. Solbjørg lukkede øjnene og nød de stille, blide kærtegn. Helt fascineret stak Iben en finger i Solbjørgs åbne, spermklistrede røvhul. Solbjørg brummede en dyb, tilfreds lyd. I samme øjeblik blev Iben grebet bagfra. Det hele gik så hurtigt, at hun ikke nåede at reagere. Hendes hænder blev holdt i et jerngreb. Først da hun lå ved siden af Solbjørg og hendes shorts og trusse blev trukket ned over hendes ende, kom hun i tanke om at reagere. "Neej!!! Nooo!" råbte hun
 

Ham dér

Udnyttet af spanske mænd, del 3

2406
2012

Kl. 6.30 næste morgen bevægede de sig stille over til drengenes hytte. De var mere spændte end de nogensinde havde været. Forsigtigt tog Iben ved hyttens dørhåndtag. Der var åbent. Meget hurtigt fik pigerne de to første drenge overmandet i sengen - endda uden meget støj; for da Solbjørg først smilende havde vist pegefingeren for munden, og de havde set, at det "kun" var Iben og Solbjørg, tav de, sandsynligvis i forventning om, at der ventede en oplevelse. Det hviskede spørgsmål "Will You obey?" besvarede de i hvert tilfælde med lydige nik. Men lidt larm havde der alligevel været, for med ét trådte Jose ind i rummet med vagtsomt blik. Han havde åbenbart sovet et andet sted. Solbjørg så situationen opstå og reagerede hurtigt. Hun trak sin nederdel op og trusserne til side, smilede til Jose og sagde "Come!", mens hun langsomt bakkede. Dette syn slørede åbenbart Joses vagtsomhed og trak ham væk fra Iben, som han endnu ikke havde opdaget. Derfor kunne Iben i en håndevending gribe hans hænder bagfra og samle dem med en strips. Da det gik op for ham, begyndte han at grine: "Oh no! I'm too easy! I see the news: Spanish boys raped by evil Scandinavian woman," sagde han og tilføjede: "Is this payback, Iben?" Iben nikkede smilende: "And will you obey?" "If 'no please no' stops it, I will, if Fernando and Rafael agree." "They do," oplyste Solbjørg. Jose fik besked på at lægge sig til de to andre. Hurtigt fjernede Solbjørg de tre bundne drenges underdele. Tre forventningsfulde pikke slog hende i møde.
 

BBA

Ibens forvandling, del 4

0605
2012

Lidt før kl. 17 tog hun masken på, spændte den bagtil, og knappede øjenklapperne fast. Hun kunne absolut intet se. Hun havde ikke låst døren op, for det havde hun ikke fået besked på. Alligevel hørte hun døren åbne, og én komme ind. Fornemmelsen af at der var nogen der kom ind, nogen der måtte have nøgle, fik det til at gyse i hende. Hun hørte en person komme hen til hende. Mærkede blide hænder gribe om hendes bryster, nusse dem, klemme dem, og mærkede straks at vorterne stivnede. Hun fik noget spændt om halsen, det føltes som læder. Et eller andet klikkede på og faldt ned langs hendes krop. Hun mærkede er træk, og blev derefter trukket gennem lejligheden, ind i soveværelset. Iben blev skubbet omkuld på sengen, blev vendt rundt, og hendes arme og ben blev bundet fast til sengestolperne. Hun lå helt åben uden at vide hvad der skulle ske. Iben mærkede kroppen sitre af forventning. Et par læber pressedes imod hendes, hun skilte uden at tænke over det sine læber, og to munde mødtes i et lidenskabeligt kys, hvor tungerne legede med hinanden. Munden søgte nedad, til hendes bryster, og snart var Iben i den syvende himmel mens hendes bryster blev kysset, nappet i, suttet på..
 

TH

Bastet og bundet - Tilbage i Dianas kløer

2904
2012

Vi mangler en kniv til den lækre roulade. Diana begyndte at rejse sig, men Claus mor var hurtigere. - Lad nu mig hente den. Jeg vil jo gerne gøre mig uundværlig, så jeg får lov til at hjælpe lidt til, når den lille kommer, smilede Claus mor. - Pænt af dig. Der er en i næst øverste skuffe ved siden af komfuret. Claus mor gik over og åbnede en skuffe. Øverst lå Dianas trusser. Hun smækkede skuffen i igen og åbnede den næste, og der fandt hun den ønskede kagekniv. Da hun havde taget kniven, strejfede hendes blik et utydeligt aftryk på køkkenbordet, og i det samme røg billedet af Dianas trusser i skuffen, gennem hendes hoved, og pludselig gik det op for hende, hvad der var foregået i køkkenet for få øjeblikke siden. For at skjule den forræderiske rødme, der bredte sig på hendes kinder, lod hun som om hun tabte kniven på gulvet. - Åh, klodsede mig. Hun satte sig ned for at samle den op, men det bragte hende i en perfekt højde til at se ind under bordet, og der så hun at Claus havde listet Dianas kjole lidt op, og nu sad og kælede for hendes knæ og inderlår. Diana havde anbragt sin egen hånd oven på hans.
 

El Sante

Fr. Jensen, del 6

2904
2012

Hun stivnede pludselig, da hun mærkede, at hendes grænse for nydelse var nået. Rektor var jo sat lidt ind i planerne om, hvad de bedrev i skoletiden og i fritiden, hun måtte forhøre sig hos Mona og Vera, ja og selvfølgelig Tenna, som var en fremskudt pilespids, og hende kunne Frøken Jensen stole  helt på. Angelica følte på de store fisselæber, og hun var varm og ivrig og følte det fugtige våde. Det var mere, end hun nogensinde havde fået lov til før. Hun tænkte tilbage på de gange, hun var på sin fars militærskole, de rejste rundt i hele landet, og hun måtte skifte skole flere gange i de første klasser, og det var ikke altid helt enkelt at finde nye venner på et nyt sted. Hun tænkte på, da hun blev placeret på en skole ude i skærgården, de var bare fem elever, og to var drenge, og de var ældst. Det var ikke så farligt, for alle var lige lidt udviklet, men de prøvede at udforske, så godt de kunne, både på hinanden og på de voksne, når de havde mulighed for det. Lysten steg igen, og Angelicas hænder med fingre, som var nysgerrige over hendes krop. Det var dejligt at være i centrum, og hun følte fingrene var langt inde i hende.Angelicas fisse var blød, men stram, og den voksede rundt om Frøken Jensens mund. Hun slurprede det våde, glatte, vellugtende indre og trykkede sig mod den lyse spæde krop.
 

Busse

Sigøjnerne

2204
2012

Da vi blev alene, fik jeg lagt håndklæderne, så vi kunde ligge på dem derefter kom jeg af tøjet, Maria gjorde store øjne, da underbukserne forsvandt, for jeg have allerede et ordentlig jern på. Maria lagde sig ned og holdt for sine øjne. Ved siden af fik jeg plads og tog om hende, medens jeg sagde, slap nu af jeg skal nok være blid ved dig. "Det er første gang, jeg ser en mand uden tøj på, og jeg er stadig jomfru, så vær meget blid ved mig," snøftede hun. Først kyssede jeg hende, men hun strammede munden sammen, jeg fik hende til at slappe af, og da hun først mærkede tungekyssets virkning, kunne hun ikke få nok, hun nærmest klamrede sig til mig og ville hele tiden bare kysse. En ting, jeg havde i baghovedet, var, at mester ville bolle Angelica, og så ville han komme og gøre krav på Maria, for han ville i hvert tilfælde prøve hende også. Samtidig med jeg kyssede hende, krammede jeg hendes dejlige faste bryster, og lidt efter lidt kyssede jeg mig ned over hendes krop. Brysterne fik en ordentlig omgang, og vorten og området omkring voksede helt frem fra det øvrige bryst. Jeg fortsatte ned over maven til venusbjerget og fik åbnet hendes skamlæber med tungen. Hendes klit stod blodfyldt frem og viste, at hun var parat
 

Master K.

Sommerhuset

1504
2012

Først da hun pludselig mærkede Pouls pik mod sit stramme hul, og han pressede på, så han langsomt gled op i hendes røv, kom hun tilbage til virkeligheden. En skærende smerte løb op mod hendes hoved, og inden hun kunne nå at registrere det, begyndte han at kneppe hende hårdt, så hun blev løftet helt op på tåspidserne ved hvert stød. Kim trådte et skridt tilbage, løsnede sine bukser og afslørede en spændt pik, der stod og pegede mod hendes fisse. ”Jeg tror hun skal fyldes helt op,” sagde han og greb fat i hendes knæ. Han løftede dem op og gik helt tæt på hende. Poul stødte helt op, så Kims pik kom til at passe ud for hendes fisse. Langsomt lod de hende synke ned over hans pik, og nu blev hun kneppet, frit hængende i luften, mellem 2 lystne mænd, der fyldte hendes huller helt op. Hun tænkte ikke på Kaj, men var her kun med sin lyst og de 2 pikke, der pumpede i hende.
 

TH

Sidste dag i Dianas kløer, del 4

2603
2012

Han nærmede sig forsigtigt fra siden, da smertelige erfaringer havde lært ham, at det ikke er klogt at nærme sig hopper i brunst fra en vinkel, hvor de kan nå at sparke. Ronja forsøgte dog ikke at sparke, så han stak sit hoved ned til hendes fisse og kunne tydeligvis lide lugten, for han vrinskede henrykt og rullede sin enorme pik frem. Så flyttede han hovedet op og nappede hende et par steder på ryggen. Det fik hende til at svaje i ryggen og vrikke forførende med røven. Det lod han sig ikke sige to gange, og han sprang omgående op og klamrede sig fast på ryggen af hende med forbenene, mens han stødte kraftigt frem med underkroppen, men i sin iver ramte han forbi fissen adskillige gange. - Hold ham lige, sagde Diana til Claus og rakte ham longerlinen, mens hun med begge hænder greb fat om Shadows pik, der var tykkere end hendes underarme. Hun baksede et stykke tid med den enorme pulserende pik, inden hun endelig fik den styret på plads ud for Ronjas fisse
 

BBA

Ibens forvandling, del 1

1803
2012

Iben ville normalt aldrig være gået med til det, men sprutten havde blæst hendes hæmninger væk. ”Ok men jeg stopper, hvis jeg mister for meget tøj,” sagde Iben, mens hun inderst inde tænkte, at hun garanteret kunne slå de to mænd. De raflede, og Iben var genial til det. Hurtigt skulle hun bestemme. Christian sagde med et grin, at hun nok ikke skulle vælge Peter, hun kunne slet ikke tåle at se, hvad han havde. Iben grinede højt, og Peter måtte smide bluse og sko. Frem kom en maskulin overkrop fuld af tatoveringer. Iben stirrede lidt. Iben fortsatte med at vinde, og snart stod Peter i underbukser og Christian i bukser og underbukser. Iben kunne ikke lade være med at stirre på bulen i Peters underbukser, den var ualmindeligt stor. Iben greb bægeret, da det blev hendes tur, slog… og grinte højt, da hun sagde, ”så er det af med resten Peter, og Christian, du smider bukserne.” Peter lod med at skævt grin underbukserne falde, og ud stod en småstiv kæmpestor pik. Iben stirrede på den med åben mund... "hold da kæft," sagde hun. Christian grinede, ”jeg sagde det jo.”
 

BBA

Ibens forvandling, del 2

2603
2012

De to pikke bollede videre, Iben kunne ikke gøre andet end at lægge krop til og gjorde det nu af lyst. Pikken i hendes mund blev trukket ud, fornemmede bevægelse, og så forsvandt pikken fra hendes røv langsomt. Lige efter pressede en pik på det lille hul, og hun nåede lige at tænke, at de måtte have byttet plads, før en pik pressede imod hendes læber, trængte ind i hendes mund. Hun kunne tydeligt smage sin egen røv. Hun forsøgte at dreje hovedet i væmmelse, men blev holdt fast. Pikken i hendes røv begyndte at kneppe hende hårdt, og pikken med hendes røvsmag begyndte at mundbolle hende. Hun kunne høre dem stønne. Følelsen af at være i deres vold, ydmygelsen, liderligheden, hun havde opgivet al modstand, og selv pikken i hendes mund fyldte hende med lyst og begær. Hun hørte manden, med pikken i hendes mund, stønne højt, mærkede pikken spændes, og da han spermede i hendes mund, følte hun for første gang ikke væmmelse, men glæde over at hun havde fået ham til at komme sådan. Hun slugte, hvad hun kunne, noget løb dog ned over hendes hage. Smagen af sæd og pikken i røven, som spændtes endnu mere, fik hende over toppen endnu engang
 

BBA

Ibens forvandling, del 3

2204
2012

Hun tog dildoerne med ind i stuen. En sms tikkede næsten straks ind. Læg dig på sofaen med hovedet mod venstre, leg med din kusse. Hun adlød tøvende. Vidste godt, at der var nogle, der kiggede på hende. Det var umuligt for hende ikke at føle skam. Hun lod sine fingre skille sit køn, legede blidt, og følte vellysten skylle igennem kroppen. Hendes fingre legede med hendes klit, og hun stønnede af lyst. Tanken om, at der var nogle, der sad og kiggede lige op i hendes kusse, var meget ophidsende, men hun tøvede stadig lidt med at give sig hen. Hendes fingre trængte op i hendes kusse. Hun brugte nu begge hænder, en på klitten og to fingre i kussen. En SMS trillede ind, hun kunne lige se ved at dreje hovedet. Tag den lille dildo i kussen og tænd den. Hun greb den og pressede den op i kussen, dvs. den gled forbløffende let op. Da hun tændte den, kunne hun mærke vibrationerne i hele kroppen. Hun stønnede højt og kørte dildoen ud og ind af hendes kusse. Iben havde lukkede øjne, var begyndt at nyde uden at tænke på, hvem der kiggede. En ny sms: ”sæt nu den lille dildo op i røven, og den store op i din kusse”.
 

Jens K.

Afstraffelse på japansk, del 4

1803
2012

”Mesters" unge kone Jun Tu står for hele planlægningen, og den er særdeles grundig. Naturligvis har hun sørget for, at der bliver lejlighed til at få opfyldt hendes eget ønske om at få prøvet langtidsfangens store pik, men hun har også sikret sig, at hun får mulighed for at lege med et par unge tøser, der har lovet at komme for at servere. Det er piger i 18-20 års alderen, som er medlemmer af firmaets XX-klub – en lille hemmelig intim afdeling, der har sex som tema og bl.a. praktiserer en særlig form for kvindebrydning og dyster i bondage. De to serveringspiger er til daglig ansatte som kontorelever i firmaets topledelse, men i XX-klubben dyrker de i deres fritid perverse sex-lege, og de to, der er inviteret til sex-party hos direktørparret, har en snert af masochisme med drømme om at blive misbrugt og ydmyget af både mænd og kvinder. Måske er det netop derfor, de er blevet ansat som elever i firmaets top, hvor de to tøser ofte må finder sig i mere end det, der almindeligvis ville være at betegne som sexchikane.
 

Master K.

Munkene i skoven, del 9

1803
2012

Hun var ved at være færdig med maden og var i færd med at øse maden over i skåle, da en af karlene rejste sig og kom over mod hende. ”Lad os starte med lidt dessert, for så kan vi måske nå at få 2 gange,” sagde han med et skummelt grin. Det fik også de andre til at rejse sig, og de kom over og greb hende i armene. Hurtigt trak de hende over til den lave skænk, hurtigt fjernede de billederne der stod på den, og inden hun vidste af det, holdt stærke arbejdsvante hænder hende fast med overkroppen ned mod det ru træ og benene på gulvet. Hun stod med røven strittende indbydende, og kunne ikke lade være med at blive lidt lysten af deres synlige begær og hurtige åndedræt. Hun hørte et par bukser falde til gulvet, og et par hænder der tvang sig ind mellem hendes lår, og hendes ben blev tvunget fra hinanden. ”Bestig skøgen Svend, så vi andre også kan komme til,” sagde en af dem der holdt hendes arme, og en hård pik blev presset mod hendes våde skød. I et hårdt stød gled han helt op i hende, og han begyndt staks at kneppe hende i hårde stød, så hun blev løftet op fra gulvet i hvert stød.
 

Ham dér

Til låns

1803
2012

Men løsningen for nogle af de tanker om, hvad Charlotte kunne bruges til, som Helle havde haft, fandt jeg på den årlige landbrugsmesse i Arnhem i Holland. En af vores hollandske moderselskabs små nicheleverandører og jeg smalltalkede, og han spurgte mig, om deres nye produkt mon kunne have interesse på det danske marked. Jeg måtte skuffe ham, idet der næppe er den store interesse for produkter til geder i Danmark. Til gengæld interesserede den mig, straks jeg så tingesten, denne malkemaskine til geder. For, så det ud til, proportionerne passede. Leverandøren forklarede mig det nye, modulopbyggede princip. Jeg kunne jo ikke så godt fortælle manden, hvad jeg tænkte, apparatet skulle bruges til; så jeg måtte lige lade, som om jeg skulle snakke i telefon med nogen, og kunne så vende tilbage og sige, at min svoger, der pudsigt nok holdt geder, havde brug for en ny pumpe. Så pumpen og dimserne, man sætter på dievorterne, samt alt det, der var imellem, købte jeg. Det var ikke ligefrem billigt, men jeg glædede mig til at se Charlottes ansigt, når hun opdagede, at hun nu skulle malkes, og ikke mindst Helle, min kones ansigt, når det viste sig, at hendes fantasi ikke var så urealistisk; at Charlottes bryster kunne forvandles til et spændstigt og virksomt yver, hvis ellers Helles teori om, at man med tålmodig sutning kan få gang i kvinders mælkeproduktion, såfremt de tidligere har ammet, var rigtig. Men det måtte vise sig. Når alt kommer til alt, fik jeg stådreng ved tanken.
 

Flensborg tøs

Serie
Ung tøs oplæres

Du kan læse mere om de enkelte afsnit ved at klikke på linket ovenfor

seneste
kap.
1003
2012

Opstart
3010
2011


Følg Mia - en rigtig slut-tøs, der kommer til at arbejde hos Randy på hendes værtshus. Et sted hvor Mia efterhånden giver gæsterne mere end øl som tiden går. I historierne følger du også Mias mere privat side og de oplevelser hun får med blandt andet sin venindens far og hans kammerat.

Fra kap. 1:
Det ringede på døren og, hun gik hen og åbnede og stivnede lidt ved synet af en ældre mand, som hun godt kunne genkende. Han havde også været på værtshuset i går. Og han boede i boligbygningen lige over for hendes. Ikke at hun vidste i hvilken lejlighed han boede. Men bare at han boede i huset overfor hende. "Hej Mia," sagde han med et bredt smil i ansigtet. "Hej," hun lod ham komme indenfor. "Kurt var det, du hed ik'?" spurgte hun. "Ja, jeg er da glad for, at du kan huske lidt fra i går endnu skat," sagde han, mens han gik ind i hendes stue. Han hev en dvd frem af sin frakkelomme og så på Mia. "Den her har jeg lavet til dig, da jeg ik' regner med at du kan huske det hele. Som et lille minde om i går nat.” Mia blev knaldrød i ansigtet. Hun kunne pludselig godt huske, hvordan hun havde smidt sig i armene på ham og sagt til Randy, "Kurt har lovet at bringe mig godt og sikkert hjem." "Hvad vil Kurt så have for det?" havde Randy spurgt. "Jeg vil sutte pik på ham som lille tak," havde hun sagt, og var så taget af sted med ham. Hvor var det flovt lige nu at stå over for ham og se ham med denne dvd i hånden, velvidende hvad hun jo nok havde gjort. Selv om hun kun svagt kunne erindre, hvad der skete efter værtshusbesøget.
 

Flensborg tøs

Dorte på Uni, Ung tøs i huset, del 1

1003
2012

"Her står hvad vi har snakket om. Det er en kontrakt vi begge underskriver. Mere må jeg ikke gøre ved dig. Med mindre vi laver en tilføjelse til kontrakten, som vi begge skriver under på." Han fjernede sin hånd fra papiret, så Dorte kunne læse hvad der stod. Der stod at Henrik måtte gå og røre ved hende når hun gjorde rent eller lavede aftensmad til dem. Der stod også, at når hun sad inde på sit værelse og læste på lektierne, måtte han komme ind og tage på hende. Der skulle laves en tidsplan, hvornår hun var på arbejde, og hvornår hun læste lektier. Der stod også, at Dorte kun måtte gå i byen en gang om ugen. Det havde Henrik altså ment meget alvorligt, blev Dorte klar over nu. Der stod også at hun skulle være pænt påklædt på Uni, og at hvis hun fik en kæreste, så måtte han kun kneppe hendes mis. Dorte måtte godt sutte en elsker/kæreste. Men hun måtte ikke lade sig kneppe i røven af ham. Hun skulle have et pænt ydre og også sørge for at have et godt rygte. Og en pæn pige lader sig ikke kneppe i røven stod der. Til sidst stod der. "Hvis Tøsen ikke kan undvære en pik i røven af og til, så skal hendes Herre nok sørge for at kneppe hendes røv.
 

Flensborg tøs

Dorte på Uni, Ung tøs i huset, del 2

1803
2012

"Jamen Dorte, du skal altså lige lære at spørge din Herre om lov til at komme, inden du får orgasme. Det er din Herre som bestemmer hvornår og hvor du må komme." Henrik gav hende lige et ordentlig rap over ballerne, for at understrege sine ord. Det gav et sæt i Dorte. Hun rystede stadig på benene af orgasmen, og havde ikke lige regnet med at Henrik ville give hende et klask på ballerne. "Ja, undskyld, det var jeg ikke lige klar over. Skal jeg nok huske det fremover," sagde hun klynkende og med en sagte stemme. Kroppen måtte lige først sunde sig efter orgasmen. "Jamen som straf går du bare i gang med at ride min pik," sagde Henrik til hende. Dorte lod hendes skød synke ned over Henriks pik og var lige ved at lade den glide ind i sin mis. "Nej, nej Dorte. Det her misforstod du nok. Det er jo en straf. Så du skal lade pikken glide op i din røv," sagde Henrik og gav hende igen et klask over ballerne. Dorte skiftede lige lidt position og lod så pikken glide stille og roligt op i sit numsehul.
 

El Sante

Fr. Jensen

2602
2012

"Nå Tenna, i dag er Rektor ude at rejse, og han har ringet og givet mig nogle ordrer, som vi skal gennemføre. Du skal først klæde dig helt af med front mod mig, så jeg kan følge med i, hvad du gør. Er der problemer med det?" "Øhh, nej Frøken Jensen, jeg skal nok gøre, hvad Rektor har befalet i telefonen." "Så få alt tøjet af, som medlem af logen har du jo allerede sparsomt med tøj på." Frøken Jensen havde vredet sig helt frem på stolekanten, og der var en voldsom lyst at se i hendes blik. Hun krydsede hænderne på sit bryst, og så faldt blusen ned. Jeg havde aldrig set hendes bryster før, heller ikke hendes lår og lægge, og nu kunne jeg se det hele på en gang, og jeg mærkede det i fissen, men jeg var stadig for nervøs for, hvad hun ville mig. Endelig var jeg nøgen og satte mig på stolen, denne gang vibrerede den ikke, jeg kunne bare føle det kold skind.
 

El Sante

Fr. Jensen 2

0103
2012

Vera havde klædt sig af som normalt på kontoret, og hun nikkede straks, at hun forstod. "Jeg kan altså selv vælge, hvilke fag jeg vil være bedst i," hun så alvorligt på Frøken Jensen. "Ja, så længe du er klar over, at Rektor ikke ved noget om logen endnu, så kan du fremhæve de egenskaber, du vil." Frøken Jensen så på pigerne, sine nøgne piger, og vidste at de skulle få krammet på den nye Rektor. Nu ville hun nyde lidt med det samme. "Kom her og stil dig oppe ved bordet." Hun så direkte på Vera og var streng i blikket. "Kom nu bare. Mia og Mona tager på hinanden og kommer i stemning, de giver mig besked, forstået? Vera huskede sidst hun var her kun med Frøken Jensen. Hun kunne faktisk bedre lide Frøken Jensens måde end den gamle Rektors. Han var lidt fraværende og gloede på den lyse krop, der var begyndt at vokse hår på. Frøken Jensen strøg hende over bagdelen og lod en finger dvæle lidt mellem ballerne. Hun åndede allerede tungt og vidste godt, at hun var vældig opsat på også at blive taget på selv. De to piger i rummet var også begyndt at beføle hinanden, og de var heller ikke stille. De stønnede, og læberne smaskede mod hinanden i lange tungekys. Den gamle Rektor ville være stolt at så velopdragne piger. Frøken Jensens finger blev mellem ballerne og forsøgte sig længere ind. Vera skrævede lidt ud for at give hende plads, altså accepterede hun den behandling, hun fik. Ja, hun måtte indrømme, at hun kunne lide det. Hendes hænder havde løsnet Frøken Jensens bluse
 

El Sante

Fr. Jensen 3

1003
2012

Minder fra den forrige skole dukkede op i hendes tanker, en vanskelig elev, en dreng, der var flyttet en klasse ned, var sendt op til hende, og hun skulle prøve at få denne elev disciplineret for alt det, han havde forsømt året før. En indkaldelse til Rektor var alvorlig og i sig selv en reprimande, alle fik jo at vide, at du havde været ved Rektor, måske var det lidt af straffen og havde en effekt på eleven. Denne dreng var kropsligt godt udviklet, han var en af største i sin klasse, dels fordi han gik for anden gang i samme klasse, men også fordi han var sund og frisk fra drengeårene. Nu var han lidt overlegen og opførte sig provokerende på skolen. Det endte med en korporlig straf, eleven blev beordret til at trække sine bukser ned og få nogle hårde slag i sin bare ende. Det var bare det, at Rektor selv måtte tage hans underbukser ned. Hun var ikke sluppet for selv at blive tændt og blev lidt for nærgående overfor eleven, og det endte med, at hun langsomt lagde hænderne om hans stive kønsorgan. Det skulle hun ikke have gjort, det vidste hun med det samme, men hun formåede ikke at stoppe.
 

El Sante

Fr. Jensen 4

1803
2012

Angelica følte sig varm og usædvanligt tillidsfuld og mærkede hånden bevægede sig ind mellem hendes lår, hvor ingen havde fået lov til at komme før. Hendes ben gled ud til siden, og hun følte noget presse mod hendes lille tissekone, noget der pirrede hende. Hun lukkede øjnene og lod det ske med hende, som Retor gjorde ved hende. Alt var nyt, og det var også dejligt at blive befølt af en anden kvinde. Hun kunne lide det og ville ikke stoppe nu. Hun stønnede og mærkede presset mod sin noget udhængende klitoris, hun var født sådan og troede alle var sådan. Men det var noget, som Rektor blev ekstra pirret af, og hun blev lidt ustyrlig i sine bevægelser. Hånden koncentrerede sig om den store klitoris og roterede rundt og rundt med stigende styrke og hastighed, umm ja, det var godt at tage på Angelicas fisse, voksne fisse ja, umm ja åja, pigen bevægede sig med rytmen nu og stønnede højere og hendes knæ gav efter under hende, og hun hang på Rektors hånd, helt svimmel og stønnede åhh, hvad gør du ved mig?
 

El Sante

Fr. Jensen 5

2603
2012

”Du sagde, de viftede med noget, hvad var det?” Frøken Jensen vidste, hvad det var, men ville høre, hvad Angelica kaldte det. ”Ja, du ved, drenge har jo en tissemand udenpå, og den vifter de med hele tiden, ja ikke ham den ene, der må på toilettet, men de andre, og de er tre til.” Hun blev pirret af dette, Frøken Jensen, det mærkede hun, og hun rejste sig og kom over mod Angelica: ”Hvad har du ellers oplevet af drengenes opførsel?” Hun var skræmt nu, Angelica, og Frøken Jensens hænder ville gerne tage på hendes pigekrop, men det måtte vente. ”Jo, jeg har en bror, så jeg har set en tissemand før, men hans hænger ned hele tiden, og drengene i gangen, de har en, som de vifter med, ja ikke ham den ene, ham som hver gang må på toilettet, ham må stoppe med at vifte med den, for den bøjer sig ikke” ”Har du haft seksualundervisning i skolen, før du kom her?” Frøken Jensens stemme var ru, og hun havde lagt sine hænder på Angelicas skuldre, og hun flyttede dem længere ned. Brysterne var spidse, og der var knopper på den, noget at tage på, og mere til. ”Ja, vi havde seksualundervisning med en ældre lærer, og han påstod, at vi var kommet med storken.” ”Ja, det tænkte jeg nok,” Frøken Jensen blev ivrig, og hænderne faldt nedover og greb om brysterne, som var det fugle, der greb efter bær.

Ham dér

Kaldt til chefen

1102
2012

Jeg vil gerne bede jer om at behandle det, jeg siger nu, fortroligt," indledte hun sin tale, "for det er mildest talt lidt pinligt. Men Karl skal udstationeres i Sydamerika i 4 måneder. Han kommer først tilbage til jul. Det er lang tid. Og jeg ved ikke, hvordan jeg kan sige det her spiseligt eller forståeligt og uden, at I synes, jeg er sindssyg. Men dybt inde i mig har jeg et behov for at blive ydmyget, afklædt, hånet, fornedret. Det giver mig et kick, og jeg ved ikke hvorfor. Sådan har jeg altid været. Som barn havde jeg en veninde, vi legede ofte hund; det vil sige, jeg var hund - i snor, hvis I forstår; bare for at give jer et lille fingerpeg. Nu skal Karl være væk i 4 måneder og åbenbart er hans valg faldet på jer. Vil I hjælpe mig, mens Karl er væk?" Charlotte kiggede undskyldende på os. Helle og jeg var måbende. Her havde Charlotte, til daglig min chef, taget fusen på os.
 

Ham dér

Overvåget af ...

0402
2012

Jonas er forfærdet, da jeg viser ham meddelelserne. Samtidig bliver han stjernearrig, men konstaterer hurtigt opgivende, at vi nok ikke umiddelbart har noget valg, selv om vi endnu ikke ved, hvad det handler om. "Ok. Lad høre." skriver jeg. Lidt efter ringer min telefon. Mine spørgsmål bliver bryskt afvist, og jeg får besked på at stille mig foran Jonas, slå højttaleren til og lægge telefonen. "Smid tøjet!" lyder første kommando. Opgivende begynder jeg, alt for klar over, at jeg bliver filmet af Jonas' kamera – og at der er nogle, der kigger. "Leg med din fisse!" Viljeløst adlyder jeg. "Sig, at du er en liderlig tæve, der kan lide at få det hårdt!" Mekanisk siger jeg de ønskede ord. Jeg kan mærke tårerne pible frem. "Tig ham om en lussing!" "Hvad?" råber jeg rystet. "Du hørte det godt!" "Be' om en lussing. Jeg trænger til det. Please!" får jeg fremstammet. Jonas gør ingen anstalter til at slå. "Bliver det til noget?" spørger telefonen bryskt. "Det gør jeg bare ikke!" meddeler Jonas stålsat.
 

Astrid

Forført i Hollywood

1501
2012

Jeg var i syv sind. Ingen vidste hvor jeg befandt mig, og jeg var på vej ind i en fremmed mands hus. På den anden side var det min mulige redning, og jeg blev nødt til at gribe chancen. Jeg kunne jo trods alt ikke stå herude for evigt. Den store jernport åbnede sig ikke, som jeg havde forventet, men jeg kunne høre låsen til en lille dør i muren klikke åben. Jeg smuttede hurtigt ind af den, og lukkede den bag mig. Jeg stod nu i forhaven af den store villa. Smånervøst kastede jeg et blik rundt; huset var fantastisk. En flot udsmykket, moderne bygning med pool og terrasse, lige ud til den åbne natur i the Hollywood Hills - var jeg virkelig gået så langt? ”Hey!" Den samme stemme fra dørtelefonen bare mindre forskruet lød oppe fra huset af. Jeg fulgte lyden, og fik øje på en mand jeg udmærket godt kendte. Han var ældre end mig og langt mere succesfuld, ingen tvivl om det. Til min egen overraskelse, reagerede jeg dog ikke på den information, og fortsatte som om jeg aldrig før havde set ham i mit liv. ”Again, I'm so sorry. I have to get to Hermosa Beach... And I've got no money." Forklarede jeg ham, idet jeg fortsatte op imod ham. De blå øjne betragtede mig, lagde jeg mærke til, da jeg kom tættere på. Tog mål af mig med øjnene...
 

Peter81

Smæk i numsen

1501
2012

Genert rejser jeg mig op, føler mig flov og opstemt på samme tid, trækker mine underbukser ned og blotter min stive tissemand. Louise, der er blevet ret fuld, sætter sig over i sofaen ved siden af mig. Hun kigger seriøst på mig; - Peter hvor har jeg længe ventet på at se dig nøgen. Hendes varme ånde er på min hals, og jeg mærker det banker i min pik. - Du ser så sød, uskyldig og fræk ud som du sidder der skat. Hendes hånd aer mit lår. - Kom med ud og sæt dig på toiletbrættet, så skal jeg gøre noget for dig. Jeg følger med hende og får et håndklæde, så brættet ikke er så koldt mod numsen, og hun finder barberskum og en skraber frem. - Peter jeg vil se dig glat, siger hun. Jeg nikker bare da det er vildt grænseoverskridende, men også mega frækt. Jeg sidder stille, mens hun nænsomt barberer mit skridt og nosser så jeg til sidst er fuldstændig glat. - Du skal være min elev, siger hun, - så du må hellere tage en stærk drink til, for jeg har lyst til at give dig smæk. Jeg er lidt forskrækket, men samtidigt er det så vildt og anderledes, at jeg næsten er med på det hele
 

Mesterens tjenerinde

Tjenerinden på restaurant

2812
2011

Da jeg kommer lidt mere til mig selv opdager jeg at de har fjernet bindet fra mine øjne. Jeg ligger på et køkkenbord og en af mændene er i gang med at kneppe kvinden bagfra. Kort efter kommer han med et brøl inden i hende. Hun skubber ham væk og går hen til mig, skræver over mit ansigt og forlanger at jeg slikker hende ren. Det er nyt for mig så først protesterer jeg, men hun stikker mig en lussing og presser sit skød mod mit ansigt. Det føles mærkeligt at slikke en kvinde, men ikke frastødende. Hun smager af hans sæd men har også sin helt egen smag, som er anderledes end hvad jeg før har smagt. Hun stønner og mod min vilje tænder det mig igen! Pludselig mærker jeg at mine ben bliver spredt og et øjeblik efter trænger en pik dybt ind i mig. Fornemmelsen af at slikke kvinden, høre hendes høje lystne støn og små liderlige skrig samtidig med at en pik rytmisk glider ind og ud af mig er ubeskrivelig dejlig og jeg mærker at jeg igen nærmer mig klimaks. Men inden jeg når dertil, kommer kvinden ud over mit ansigt. Jeg er helt våd af hendes safter. Hun bøjer sig ned og kysser mig. Et langt, inderligt kys for at vise mig sin tilfredshed! Jeg er så optaget af hende at jeg næsten ikke lægger mærke til at manden i mellemtiden har trukket sig ud af mig. Kvinden trækker manden med sig idet hun siger:" nu er vores del af regningen betalt, så vi smutter!"
 

TH

Bastet og bundet - i Dianas kløer

2812
2011

- Op og stå. Stooooooor dreng, grinede Diana og vrikkede forførende med røven. Det blev Claus rejsning ikke mindre af, så da Diana lettede sig, smuttede den op og ramte Claus mave med et klask. Diana rejste sig helt op og forsvandt ud af boksen. Claus troede et øjeblik at hun igen ville lade ham sidde her og plages af en voldsom ståpik, men efter få sekunder kom hun tilbage med sin taske som hun anbragte lige ved siden af høballerne. Så trak hun langsomt af alt tøjet mens hun nød begæret der strålede ud af Claus øjne. Da hun var helt nøgen satte hun sig igen på Claus ben. Hun bøjede sig ned og fiskede et kondom op af tasken. Hun rev pakningen op og mens hun med højre hånds tommel og pegefingre klemte luften ud af tutten foroven og anbragte det på Claus pik, så rullede hun det på pikken med en glidende bevægelse med venstre hånd. Diana tog en dyb indånding. Nu skulle det endelig være. Hun løftede sig op og skilte sin fisse ad med den ene hånd, og styrede Claus pik på plads lige under den med den anden. Så sænkede hun sig uendeligt langsomt ned over pikken med et dybt suk.
 

TH

Bastet og bundet 2 - En weekend i Dianas kløer, part 1

1501
2012

- Jae... det... det jo ikke fordi jeg har lyst til at tage til Hartzen, men... du ved? - Ja familien. Men det her er ikke Hartzen, så her er det? - Dine regler der gælder? - Lige nøjagtig og derfor gør vi det i min rækkefølge, og jeg skal lige være færdig med det her. Så må vi jo se. Arm! Claus skyndte sig at række armen ud. Diana spændte remmen om Claus håndled og lavede en markering ved spændet. Så tog hun remmen over på arbejdsbænken, tog en huldorn og slog et hul ved markeringen. Prøvende lagde hun remmen om Claus håndeled igen og spændte den. Hun beundrede sit eget arbejde. Perfekt. Claus drejede prøvende remmen rundt om håndleddet. Han forsøgte forgæves at nå spændet med den hånd, remmen var spændt om. - Men jeg kan ikke spænde den op med een hånd! - Næ, men jeg skal nok spænde den op for dig, når den skal af. Vi laver lige een mere, lækkermås. Claus pik begyndte at røre på sig. Diana kaldte ham altid for lækkermås, når hun var oplagt til lidt "sjov" som hun yndede at kalde det. Diana målte en rem mere, lavede hul og spændte remmen. - Se det tog jo kun 10 minutter. Og se hvor nemme de er at spænde sammen. Diana snuppede en karabinhage fra bordet og klikkede den fast i de to metalringe, hun havde syet fast i remmene.
 

TH

Bastet og bundet 3 - En weekend i Dianas kløer, part 2

 

Camilla ventede tålmodigt, indtil hun så Dianas krop gennemrystes af en orgasme. Så ringede hun op igen. Denne gang lod hun telefonen ringe indtil Diana rejste sig og fandt mobilen frem. - Det' Diana, sagde hun forpustet. - Hej, det' Camilla. Jeg går og leder efter dig. Er du ovre at træne med Shadow? - Er du her NU? Jeg er helt færdig med træningen og er allerede på vej ind. Vi ses, sagde Diana meget hurtigt og flåede sit tøj op fra gulvet og hoppede på eet ben over mod stalddøren, mens hun desperat forsøgte at få sine bukser på. - Hey, hvad med mig? råbte Claus, men da var Diana allerede ude af døren. I det samme blev porten ud til ridehallen skubbet op og Claus troede et øjeblik ikke sine egne øjne, da en rødblond pige med sit lange hår samlet i en hestehale og et par smalle briller, der indrammede et par næsten grønne øjne, kom slentrende ind. Det lod ikke til at anfægte hende det mindste, at hendes stramme sorte læderbukser, tanktop og et par højhælede guldsandaler ville passe fint på Strøget, men fik hende til at se fuldstændig malplaceret ud i en hestestald. Claus trak alt hvad han kunne i de reb der holdt hans arme, og bandede i sit stille sind over Dianas evner til at binde knuder…
 

Master K.

Munkene i skoven, 8

0611
2011

Han tog fat i hendes arm, og ledte hende af sted, og så snart de var kommet indenfor, bandt han hendes håndled sammen og smed tovet op over bjælken, og inden hun vidste af det, stod hun med armene over hovedet, og han forlod hende til sig selv. Hun stod med hovedet fuld af bange anelser, da hun kunne høre karlene komme ind i gårdspladsen, og hun kunne høre deres stemmer dø ud da de gik ind i stuehuset. Efter et stykke tid kunne hun høre deres stemmer igen, og denne gang kom de over mod laden. De gik grinende over mod hende, og hun vidste, at de ville komme ind til hende. Han kom ind først, med de 4 karle lige bag sig. Han slog ud med en hånd mod hende og sagde til dem, at nu var frokosten serveret, som han havde lovet dem for at hjælpe, så jo mere de tog for sig, des mere ville de få for at hjælpe. De gjorde alle front mod hende og lod deres bukser falde. Hun kunne se, de alle stod med rejste pikke, der pegede lige mod hende.
 

Lotte Texhron

Lottes historie, del 1

2310
2011

Jeanette stod bag ved mig, og pludselig mærkede jeg, at hun trådte et skridt nærmere, og tog mig i sine arme, mens hun med begge hænder tog om mine bryster. Med sin ene fod sørgede hun for, at jeg ikke kunne trække trusserne op. Uden at tænke over det, skød jeg bagdelen mod hende og mærkede, at hun trykkede sit underliv mod mig. Det var, som at trykke på en knap; liderligheden væltede op i mig, og jeg havde ikke tanker for noget som helst andet. Jeg mærkede, hvordan det begyndte at stramme i fissen, og jeg blev våd mellem benene. - Lotte, hviskede Jeanette i mit øre, - nu skal du ikke blive forskrækket, men bare nyde det, jeg vil gøre. Jeg nikkede svagt til hende, og hun begyndte at kæle for min fisse bagfra med den ene hånd, mens den anden stadig var i gang med mit ene bryst. Jeg mærkede, hvordan hun først førte en finger op i mig og siden en til. Jeg var ved at falde sammen, da mine ben var helt bløde af liderlighed. Jeg blev dog holdt oppe af hendes kælende hånd. Pludselig trak hun fingrene ud og trykkede mig over skuldrene, for at jeg skulle bukke mig mere forover med armene mod prøveværelsets bænk. Det efterfølgende er noget, som jeg aldrig kunne have tænkt mig frem til, men fra det øjeblik var der ingen vej tilbage. Jeg mærkede, hvordan en varm tyk pik langsomt trængte sig langt op i min fisse
 

Lotte Texhron

Lottes historie, del 2

3010
2011

Jeg trak latextrusserne af, og nød fornemmelsen af dildoen, som stille gled ud, efterfulgt af noget af Jeanettes sæd. Da jeg have fået trusserne helt af, tog jeg langsomt bæltet, som lå i pakken, på og spændte stropperne godt fast under kjolen. Pikken, som var fastgjort på seletøjet, stod stor og stolt ud i luften. Lang men ikke for tyk. Den var dejlig at røre ved, da den var lavet af et nyt materiale, som skulle efterligne fornemmelsen af en rigtig pik. I pakken var der også en speciel glidecreme, som jeg tog op og med denne i hånden og pikken godt spændt fast under kjolen, gik jeg resolut ind i soveværelset. Første del af planen skulle igangsættes, og forhåbentlig skulle den lykkes. Morten havde ladet et lys forblive tændt, så det slukkede jeg, gik over til min side af sengen, og først der tog jeg kjolen af. Langsomt og lydløst skruede jeg låget af cremen og blev overrasket af en behagelig, lidt parfumeret duft, der kom fra den. Jeg smurte pikken ind i creme, og lagde mig i sengen bagved Morten.
 

Lotte Texhron

Lottes historie, del 3

0611
2011

Jeanette lå helt stille, for hun vidste, at Mortens endetarm ikke var vant til denne størrelse. Desuden prøvede hun på at gøre pikken så blød som muligt, den skulle ikke være stenhård af blod. Langsomt førte hun denne halvhårde pik op i Morten. Jeg kunne se at Morten langsomt var ved at vænne sig til den, og han begyndte at slappe af. Jeanette beholdt pikken helt i bund og holdt den der. Jeg fornemmede at hun langsomt begyndte at tilføre blod til den med forsigtige pumpeøvelser. Pikken genvandt langsomt sin imponerende længde og tykkelse og Morten stønnede dybt, mens han skubbede sin røv bagud i sin halvvågne og berusede tilstand. Jeanette begyndte at kneppe Morten hårdere og hårdere og jeg kunne halvt forskrækket se, hvor tyk hendes pik faktisk er, når den er bankende hård af tilstrømmet blod. Jeg kunne se den, hver gang hun trak den næsten helt ud af Mortens røv. Straks den var næsten ude, trykkede hun den helt i bund igen, og Morten stønnede nu højlydt ved hver indtrængen. Jeanette kneppede Morten hårdt og voldsomt og jeg nød synet af at se min mand blive gennemkneppet af kvinden i mit liv.
 

Lotte Texhron

Lottes historie, del 4

1211
2011

Jeanette trækker pikken ud og stiller sig ved siden af mig. - Træk dildoen ud, så jeg kan trykke min pik ind i din mands røv. Jeg kan se, at du har redet ham godt til, og jeg er sikker på, at han er begejstret for at have den oppe bagi! Jeanette siger til Morten, at han skal lægge sig på ryggen. I samme øjeblik han ligger der, løfter hun hans ben op, og siger med sin mest sexede stemme, at han skal hjælpe hendes hårde pik ind i sig. Morten stirrer på hende. Det er tydeligt, at han ikke kan få det hele til at gå op i en højere enhed. Hun tager fat i hans hånd og lægger den om sin pik. Derefter fører hun hånden og pikken mod hans stjerne. Uden at nogen af dem siger et ord mere, glider pikken lige så stille op i ham, og Jeanette begynder igen taktfast at støde kæmpejernet ud og ind af min mand. Synet af Morten som ligger på ryggen, mens Jeanette knepper ham med krævende stød og de pragtfulde bryster frit gyngende for hvert stød, bliver for meget for mig. Jeg kravler op på Morten og trykker min fisse ned mod hans mund.
 

Jens K

Sådan aftjente jeg min værnepligt, del 1

2310
2011

Der blev banket et par gange mere på døren, men jeg foreholdt mig stadig fuldkommen tavs. Jeg nåede dog lige at få trukket pikskindet tilbage, så jeg nu lå med pikhovedet helt blottet frem mod den eventuelle beskuer. Så hørte jeg håndtaget forsigtigt blive trykket ned, døren blev langsomt åbnet, og Gudrun – husfruen – trådte forsigtigt ind. Jeg ”sov” stadigvæk totalt bevidstløs, men jeg vidste også, at jeg gav Gudrun et virkeligt syn, og alene tanken om det, fik min pik til at knejse endnu mere. Jeg fornemmede, at hun listede tættere på. Så stod hun fuldstændig stille, jeg kunne høre hendes åndedræt, og jeg rørte også lidt på mig – sådan nærmest i søvne – og lagde mig mere om på ryggen, så hun fik endnu bedre udsyn til mine ædlere dele, og jeg kunne næsten fornemme, at hun slugte synet. Hold da kæft, hvor var dette her ophidsende – her lå en splitter nøgen 21-årig soldat fra Kastellet og sov rævesøvn med en ståpik af hidtil uanet dimension, og lige foran ham stod en moden kvinde, endnu ikke fyldt 50, og sikkert også vildt ophidset af situationen.
 

Jens K

Sådan aftjente jeg min værnepligt, del 2

3010
2011

Det var en beretning om en abbedisse, der havde svindlet med klostrets regnskaber og nu var kaldt til samtale hos biskoppen. Det korte og lange var, at biskoppen og hans hjælper – en overordnet munk – havde forlangt, at abbedissen skulle klæde sig fuldstændig af under afhøringen. Jeg gav så en meget udførlig og fræk beskrivelse af den nøgne kvinde, noget som slet ikke fremgik af DECAMERON, men Carl Erik blev i hvert fald ophidset, da jeg beskrev kvindens store flotte patter og hendes kraftig behårede kusse, ligesom jeg selv opdigtede det hele om, hvordan de to mænd ragede på hende og legede med hendes frække kropsdele – ligesom de afsagde tilbud om total syndsforladelse, hvis hun var parat til at lade sig straffe med pisk på de faste, vibrerende røvballer. Mens jeg berettede og selv blev helvedes liderlig, havde Carl Erik taget sin pik frem og sad nu i sofaen og spillede med den, og han kommenterede hele tiden mine beretninger med jaaeee, lad dem bare være rigtig frække ved kællingen, hun skal bare ha’, hvad hun har fortjent. Hvorfor knepper de ikke kællingen?
 

Jens K

Sådan aftjente jeg min værnepligt, del 3

1211
2011

- Hej drenge! Nå… har I hygget jer? I ser sku da ud som om I har lagt skumle planer - har jeg ret? spurgte hun og kom hen og tog om mit ansigt og gav mig et kys på kinden… og lidt efter også et på munden. Så trykkede hun sig ind imod mig, så jeg ikke kunne undgå at mærke hendes herlige bryster, og med et kik på sofabordet konstaterede hun, at vi åbenbart ikke i aften havde sprøjtet på dugen. - Nej, sagde jeg og greb fat i hendes arme, og det er af den simple grund, at vi har besluttet os for, at du skal op at ligge på sofabordet i aften… og du skal af med alle kludene, så vi kan sprøjte på dig og i din kusse… er det forstået? Kom og hjælp mig, kaldte jeg til Carl Erik som allerede var kommet på benene. Det var synd at sige, at Gudrun gjorde modstand. Mens jeg stod bag hende og godt nok holdt hendes hænder sammen på ryggen med den ene hånd, åbnede jeg med den anden hånd helt frit hendes hvide købmandskittel ned foran, og det undrede mig meget, at hun under kitlen bare havde noget temmelig frækt undertøj i form af sort bh og ditto trusser. Hun vred sig ganske vist lidt, men slet ikke for at slippe fri – og vupti, frem med begge bryster næsten lige i synet på Carl Erik, som straks greb ud efter dem og begyndte virkelig at kramme og maltraktere dem
 

Bull

Den ældre skolelærer og eleven

2509
2011

Vi havde haft seksualundervisning, og jeg havde ikke lavet et særligt grundigt hjemmearbejde, da jeg mente, jeg havde styr på det. Jeg var blevet kaldt op til tavlen og skulle overfor hele klassen forklare, hvad der sker med mandens penis, når den får en erektion. Jeg var blevet flov og usikker og havde stået og kludret i det, og min forklaring var mildest talt ikke den allerbedste. Læreren var blevet gal på mig og havde nu bedt mig om at gå hjem og forberede mig lidt bedre på denne vigtige lærdom. Ikke nok med det, så havde han også bedt mig om at gøre notater om den kvindelige anatomi, så jeg ville kunne forklare ham, hvordan en kvindes vagina fungerer under et samleje. De rygter, jeg har hørt om læreren, gjorde mig aldeles usikker på, om jeg overhovedet turde lade ham komme hjem og gennemgå dette hjemmearbejde og være alene med ham. Min kæreste havde godt nok talt om, at han ville kommer over til mig senere, men det var jo ikke sikkert, om han overhovedet ville få tid, for han skulle også ind til byen og se på noget fotoudstyr. Jeg havde hørt, at denne gamle buk spillede op til pigerne i de store klasser, og der gik et rygte om, at han havde været ved at blive smidt ud af skolen, fordi han havde kneppet med en af pigerne fra parallelklassen.
 

Doktor

Endnu en studerende

1809
2011

Jeg åbnede den lille skuffe på forsiden af skrivebordet og tog en lille tube glidecreme frem. Jeg tog en solid klat ud i hænderne, trak pikken ud af hende, og smurte den godt ind. Hendes trusser hang nu helt nede om hælene på hende, og med den ene fod trådte jeg dem diskret af. Hun begyndte at rejse sig langsomt. Jeg samlede hurtigt hendes trusser op og lagde dem på bordet. ”Hvad laver du?” spurgte jeg. ”Jamen er du ikke færdig? Jeg troede..” ”Jeg er slet ikke færdig med dig!” Jeg skubbede hende ned på bordet igen. Sørgede for, at hun lå helt fladt, og så satte jeg pikhovedet mod hendes bagerste hul. I det øjeblik gik det op for hende, hvad der skulle ske. Hun gik helt i panik og begyndte at vride sig for at komme fri. ”Nej, det må du ikke. Det kan du ikke, nej nej”. Jeg pressede for at komme ind, men jeg kunne mærke, at hun lukkede af. Jeg gav hende et voldsomt klask på ballen og smerten fik hende i et kort øjeblik til at glemme at lukke. Pikhovedet gled ind
 

Doktor

Endnu en studerende, del 2

0210
2011

”Bliv liggende sådan der.” Jeg slap mit tag i hendes hår og gik rundt om hende, så jeg kom til at stå bag hende. Det var et smukt syn at se hendes kjole spændt ud over røven, der kun lå og ventede på mig. ”Du er jo en dygtig lille ludertøs. Du kan jo godt lide at sutte pik.” Hun sagde ikke noget. Hun lå bare med hovedet ned i gulvtæppet og røven i vejret. Jeg gik helt hen bag hende. Jeg bøjede mig ned og tog fat i kanten af hendes kjole med begge hænder. Jeg trak den langsomt op over ballerne på hende, helt op til den sad om livet på hende. Så trak jeg hendes trusser ned til knæhaserne. Jeg trak mit bælte ud af bukserne og tog derefter bukser og trøje af. Min pik stod stenhård ud i luften. Jeg tog bæltet. ”Du nyder det jo. Du glæder dig også til at blive kneppet, er det ikke rigtigt.” Sadisten i mig voksede med hvert ord, der kom over mine læber. ”Nej, vil du ikke nok lade mig gå.” SMÆK – jeg gav hende et rap over højre balle med bæltet. ”Avvv – det gør..” SMÆK – et rap mere, nu på venstre balle.
 

Novelleskribenten

De unges hemmeligheder 1

0409
2011

"Jeg er faktisk skide sur på dig. Forstår du det?" sagde Helga, da hun satte sig ved bordet. Han nikkede og han bemærkede hendes hårde blik. "Faktisk har jeg de seneste dage tænkt over, om jeg burde tale med rektor om at få dig smidt ud af gymnasiet." Markus stivnede, og han kunne mærke koldsveden. For gjorde Helga det, og blev han smidt ud af gymnasiet, ville hans forældre blive rasende på ham. "Men jeg har også tænkt på selv at finde den rette løsning, så vi undgår al den ballade, du så sikkert får med dine forældre" sagde hun, og hun kikkede hårdt på ham. "Hvad er det for en løsning? spurgte Markus om, og han følte sig en smule lettet. "At jeg selv straffer dig. Hvis du går med til, at jeg giver dig en røvfuld, ja så er jeg villig til at glemme alt," sagde hun, og hun fangede hans blik. "Det mener du da ikke. Det må du da ikke." "Rolig nu. Jeg ved godt det er pinligt for dig. Men betragt det som vores lille hemmelighed. Det er jo overstået på et øjeblik, og så er alt glemt." Markus følte sig meget pinlig berørt nu. "Nu går jeg lige et smut i bad. Så hvis du går med til mit forslag, kan du imens tage tøjet af." "Da ikke det hele vel?"
 

Novelleskribenten

De unges hemmeligheder 2

1109
2011

Sammen cyklede de der ud af den gamle natursti. En sikker rute hvor ingen fra gymnasiet ville komme. Så Nikki følte sig sikker. Ingen ville nogensinde opdage, at han havde bollet med Mie. "Du må gøre alt med mig," sagde Mie, da hun låste døren op til sommerhuset. "Mener du det?" spurgte Nikki om. "Ja alt. Du må gøre alt, og du må også godt være slem." Nikki, der var frustreret over, at han kun måtte kysse og kæle med Andrea, de havde endnu ikke haft rigtig sex, gik de næste par timer helt amok. Han udnyttede den situation, at han uden risiko kunne gøre alt med Mie. Han tvang hende til at kravle nøgen rundt i det lille sommerhus. I køkkenet suttede hun pik til han kom i munden på hende. I stuen bollede han hende først i hendes fisse og bagefter i hendes røv, mens hun lå fladt på maven på de rå gulvbrædder. Han ydmygede hende verbalt, og han pissede ud over hende, mens hun sad på hug foran ham. "Det er nok bedst at du cykler først hjem. Så kan jeg gøre rent og vaske mig," havde Mie sagt, og Nikki havde triumferende bare skredet fra hende.
 

Novelleskribenten

De unges hemmeligheder 3

1809
2011

Jeg vidste hvad der skulle ske, det havde Helga jo fortalt mig. Så da Helga råbte "KRAVL," begyndte vi begge at kravle henover plænen mod den kendte kvinde, vi begge havde set på tv et utal af gange. Hun smilede til os, da vi lagde os på hver side af hende. Vi begyndte at lege med hendes bryster og stak fingre op i fissen på hende. Hun var drivende våd. Jeg havde to fingre oppe i hendes fisse, da Fatima brutalt pressede en finger op i hendes røv, alt imens at Heintz tog billeder. "Fortæl os hvorfor du er her," sagde jeg. "Fordi jeg er en liderlig so, der trænger til at blive ydmyget og kneppet," nærmest hviskede hun. Det blev hun så, for de fire unge muslimske fyre smed nu tøjet. Den første kom hen til os. Fatima og jeg tog fat i knæhaserne og løftede hendes ben op, så den unge fyr rigtig kunne se hendes fisse og røv. Han lagde sig nedover hende og trængte brutalt op i hendes fisse. Hårdt kneppede han hende, mens vi nev hende i brystvorterne. Hun jamrede sig og hun klynkede højt, mens hun fik pik.
 

Jens K.

Serien (slut)
Dobbeltmoral på den gamle fabrik

2205
2011

seneste
0607
2011

- Jeg har konstateret at du indenfor det sidste halve år har anvendt op til et par timer om dagen på at kikke på internet-programmer rent privat, fastslog ”Smukke” med alvor. Det svarer til, at du i virkeligheden det sidste halve års tid har fået udbetalt løn af firmaet for i hvert fald 200 timer som du udelukkende har brugt på at kikke på eller downloade pornografiske programmer på firmaets computerskærm. - Er det noget du uden videre kan bekræfte? spurgte sekretæren, nu i det skrappe tonefald, hun var kendt for i firmaet, og både ”JP” og ”Smukke” kikkede strikse på Carl Erik, som i noget forplumrede vendinger forsøgte at snakke uden om. - Ja, joe, men måske havde han kikket lidt, men det havde været meget, meget begrænset, og det var kun sket ved tilfældigheder. ”JP” bad så sin sekretær om at dokumentere den undersøgelse, hun havde foretaget, og det var ikke sarte oplysninger, hun kunne lægge frem. Dag for dag med nøjagtige tidspunkter og med titler på de film, Carl Erik havde kikket på, læste hun nu op, og det var nok så bizarre sager. ”Oprør i kvindefængslet”, ”Den genstridige novice blev opdraget”, ”Hun måtte af med dusken”, ”Her er det os der bestemmer” osv., osv.
 

Alexa

Danke

1302
2011

Han fortalte at strømmen var gået i deres hus, at der var helt mørkt og at det var begyndt at blive koldt, de havde ringet til bureauet, men de kunne ikke komme før næste formiddag. Jeg lod ham snakke, i et forsøg på at regne ud, hvad alt deres bøvl kom mig ved. Da han var færdig med at vrøvle om alle deres uheld, sluttede han af med at sige, at jeg kunne blive betalt på samme måde som sidst. Det var tydeligt at han forventede at det betød at jeg straks ville komme og ordne alle deres problemer. Men nok var kvinden en sand mester til at give blowjobs, men der skulle mere til at lokke mig op af lænestolen, så jeg takkede, så pænt som jeg nu kunne, nej til tilbuddet. Det gjorde ham helt desperat, så han udbrød: ”Skal jeg tilbyde, at du kan få lov til at kneppe min hustru, for at du vil hjælpe os?” Jeg tror egentlig ikke, det var ment som et spørgsmål, jeg skulle besvare, men jeg sagde: ”Ja”, helt tonløst. Det fik ham til at råbe: ”Aldrig.” og smide røret på.
 

Master K

Munkene i skoven

2201
2011

”Nå, så det er de 2 skøger, der har bedrevet hor og nu er besat af djævelen,” sagde han med høj og dyb stemme. De 2 kvinder stod foran ham med bøjet hoved og lyttede mens en sitren løb gennem deres kroppe af frygt for hvad der ville komme. ”Klæd jer af og vis os jeres syndige kroppe,” kommanderede han mens han sad og nød den effekt hans ord havde på de 2. De stirrede begge på ham med øjne fulde af skræk, mens de med hænderne ligesom holdt deres tøj mere fast på kroppen. ”Det ser ikke ud til I forstod min besked. Martin og Svend, hjælp de 2 skøger af med deres klæder, så vi kan se hvordan en syndefuld krop ser ud. Det lader da ellers ikke til at det før har været et problem for dem at få tøjet af.” De 2 munke der sad ved siden af ham rejste sig hurtigt op, og var i 3 skridt henne hos hver sin kvinde, og gik om bag dem. I en bevægelse tog de fat i kraverne på deres kjoler og flåede nedad så knapperne sprang til alle sider, og på et par sekunder stod de nøgne foran Peter. Han gik hen mod den ene af dem, en høj lyshåret kvinde med formerne på de rigtige steder. ”Ikke underligt karlene gerne vil pille ved dig mit barn,” sagde ham til hende, mens han lod hænderne glide undersøgende op og ned af hende. ”Så fyldige bryster, og blød hud, at du ikke skammer dig over at lade din krop give bolig for djævelen, og hvem du ellers har tilladt adgang.”
 

Master K

Munkene i skoven 2

1302
2011

”Læg dem op bordet på ryggen og fortsæt jeres arbejde,” sagde han, og de blev begge hevet op på benene og presset ned på bordet så benene hang ud over kanten, og de 2 munke slog kjortlen til side, og jog deres pikke op i dem samtidig, og begyndte at kneppe dem hårdt. De 2 kvinder bed tænderne sammen for at bide skammen og ydmygelsen i sig. ”I nat vil I blive mættet, så jeres tanker ikke vil falde på synd i lang tid,” sagde han til dem samtidig med at de blev kneppet hårdt af munkene. ”Vi har inviteret gæster der vil bistå os i vores hellige hverv, så inden længe vil I være tilbage på en mere ærbar og gudfrygtig vej, uden tanke for hor og utugt.”
 

Master K

Munkene i skoven 3

0707
2011

”Jeg tror ikke der er tid til at hente spanden. Agnes læg dig ind mellem hendes ben, og sørg for hun ikke besudler vores gulv med hendes pis” sagde Peter, og Agnes krøb hen mod dem, uden helt at vide hvad det var Peter forventede. Hun lagde sig på maven og skulle til at skubbe sig ind under hende, da hun mærkede et fast tag i højre arm og ben og blev flået rundt så hun lå på ryggen. ”Det vil da ikke stoppe noget hvis hun blot pisser dig på ryggen. Så vil vores gulv stadig blive urent. Du må fange det med munden så intet rammer gulvet, og så kan I vaske det bagefter,” sagde han i en tone der ikke gav hende lyst til at prøve at modsætte sig, så hvor ulækkert hun end syntes det var, måtte hun skubbe sig ind mellem Annas ben så hendes mund var ud for hendes fisse, hvor hun stadig kunne se små dråber af urin fra den første smule. Nu kunne hun bare ligge og vente på det der måtte komme, men intet skete. ”Jeg kan ikke nu” sagde Anna med tårer i øjnene. ”Jeg skal lære dig at bede om noget og så ikke gøre det når du får lov. Martin, grib pisken, og lad det være dressurpisken denne gang, og du stopper ikke før hun lader vandet i munden på den anden skøge.”
 

Master K

Munkene i skoven 4

1107
2011

Til slut, da Peter ikke kunne presse prisen højere endte Anna hos en stor grov bonde med slidt tøj og store arbejdsvante hænder. Han trak staven ud af hende, og vendte sig nu mod Agnes, og jog staven op i hende så hun måtte helt op på tæerne at stå. ”Skøgen her er dygtig og ferm med en klud, og dygtig i et køkken, og se som hun kan danse på tæerne” råbte han, og straks begyndte budene at komme ind. Efter et stykke tid måtte hun også smage pisken, og fik et par striber tegnet på brysterne, og straks kom der et par ekstra bud ind. Da buddet stoppede, var det hos en ældre bonde med et liderligt udtryk i øjnene, og den ene hånd i bukserne. Hun væmmedes, ved det hun så, men hun vidste også, at hun var nødt til at lystre.
 

Master K

Munkene i skoven 5

1707
2011

Hun hang slapt i lænkerne og hulkede, og han forlod hende, til hendes egne tanker, om sin synd. Efter hvad der føltes som en evighed, hvor hun halvt stod halvt hang med lukkede øjne, blev hun hevet tilbage til virkeligheden af en tunge der slikkede hende op af lårene, ivrigt og snusende. Hun for op, åbnede øjnene og fik øje på en stor hund der stod og slikkede den indtørrede sperm og hendes safter i sig, og den nærmede sig hurtigt hendes fisse. Hun prøvede desperat at samle benene for at undgå de fornemmelser der begyndte at vokse i hendes skød, men det kunne ikke lade sig gøre på grund af den måde hun var bundet op på. Den ivrige varme tunge fortsatte opad, og endte der hvor hun frygtede. Ivrigt borede den sin våde kølige snude ind mellem hendes baller og lod tungen slå helt op på hendes venusbjerg, for at hive den ind i munden, så den løb hen over hendes skamlæber og klit. Jo mere den slikkede, jo mere fugtede hun, og desto større iver udviste den. Hun bed sig i læben for ikke at skrige sin udløsning ud
 

Master K

Munkene i skoven 6

3107
2011

Han skilte hendes baller ad og førte røret op i hendes stramme hul. Da han havde sikret sig, det var så langt oppe, det kunne komme, begyndte han at trykke på dunken, så vandet langsomt begyndte at fylde hendes indre. Hun kunne føle et pres indvendigt og havde lyst til at tømme sig, men han sagde, hun skulle holde sig, og hvis hun begyndte, før han gav lov, ville hun få pisken at smage. Hun lå og kæmpede med sine naturlige reflekser for trykket gjorde, at hun virkelig skulle nu. Lidt vand begyndte at sive, og med det samme landede snerten hen over hendes baller, og straks snørrede hun til igen. Dette gentog sig et par gange, inden han endelig gav hende lov, og hun slappede af og lod denne blanding, der bestod mest af vand løbe ud af sig, indtil hun følte sig helt tom. Han skilte hendes baller igen og stak 2 fingre op i hende for at se, om hun var ordentligt tømt. ”Det ser jo pænt og tomt ud,” sagde han. ”Tror der er plads til, at ponyen får en hale på nu.” Derpå smurte han lidt smør rundt i hullet, inden han satte spidsen af sin store pik mod hendes stjerne
 

Master K

Munkene i skoven 7

1109
2011

”Nå, så min hore prøver at udsætte sine pligter ved at sætte farten ned. Jeg skal lære dig at være mere villig, din tøjte. Lad det være sidste gang jeg oplever det,”, sagde han samtidig med, at de første slag ramte hende. Han lod snerten ramme hen over de ømme brystvorter, danse på hendes ryg, og lave flere striber oven i dem der allerede var på hendes baller. ”Nåde, min herre. Lad mig slippe nu, og så lover jeg villigt at stå til deres rådighed,” hulkede hun og prøvede at undgå at snerten ramte hendes brystvorter igen. Han stoppede med pisken og sagde, at det håbede han sandelig også, nu da hun vidste, at han gjorde alvor af det, han sagde. Han løsnede tovet fra komfuret, og tog fat i enden af det og trak hende over til enden af bordet. Her skubbede han hende hen, så hun stod med skridtet op mod bordkanten. Så tog han tov enden og gik hen til den modsatte ende af bordet og trak hårdt, så hun blev tvunget til at lægge sig ind over den ru bordplade. Det gjorde ikke hendes ømme brystvorter godt, at skulle ligge ned mod bordet, og hun prøvede at holde dem lidt fri. Det fik ham bare til at stramme tovet, så hendes fødder næsten slap gulvet. Dernæst gik han om bag hende og bad hende sprede benene, så han kunne komme til.
 

Peter

Oversygeplejersken

1501
2010

”Marianne, lad Peter lege med dine bryster, det er skønt.” Hun slappede lidt af. Jeg fik hendes bluse løftet over hovedet på hende og Bh’en løst op. Hun havde ganske små, men meget faste bryster. Hendes vorter blev hurtigt stive under mine kærtegn. Det var stærkt ophidsende og min pik var meget stiv og hamrede i bund i røven på fruen. Oversygeplejersken var også godt ophidset og jeg mærkede, at hun var tæt på orgasmen. Så kom den rullende. Hun gav sig lidt. Jeg slap Mariannes bryster og begyndte at stimulere hendes kilder. Det bragte hende det sidste stykke og hun fik en kraftig orgasme. Jeg trak pikken ud og hun slap Mariannes skød. Så sagde hun: ”kom Marianne, du skal prøve en ung kirurg pik.” ”Du ved jeg er mest til piger”, hviskede Marianne, så jeg næsten ikke kunne høre det. Oversygeplejersken lod sig ikke besnakke. Hun havde rejst sig og kommanderede Marianne ned og ligge på skrivebordet.
 

Mia31

Woodoo

1501
2010

Ser hende presse sig helt ned over den blåøjedes stive lem. Ser hende rejse sig på knæ igen, han glider næsten helt ud af hende. Ser hende hurtigt, hårdt skubbe sig ned mod ham. Hører hun gi’r et lille skrig fra sig. Bevæger fingeren hurtigere på min perle, mærker min fugt, la’r en finger finde min blomst, min åbning, uhhhh, har lyst til at mærke… i  mig… nyder mine egne berøringer… mens jeg stirrer på de tre mennesker i min seng… Mr. M står stadig bag pigen, hans lem ligger op ad hendes baller… Ser hendes stjerne… indsmurt i den stærke, varme glinsende olie. Uhhhh… kan fornemme hvad der skal ske… Mr. M griber om sit lem med en hånd, fører den hen mod pigens stjerne, svært mens hun langsomt rider den anden mand… men… presser… pigen standser et øjeblik… ser mr. M glide ind i pigens stjerne, ser hende blive fyldt… at to mænd… Hun skriger, gisper… fandme frækt at kigge på…
 

Miss Sixty

Viceværten

2811
2010

De gik rundt i lejligheden, og han noterede en masse ned på en blok. Så mumlede han, at det ville blive 50.000 kroner for at få sat det hele i stand. Hun gispede og spurgte om han lavede sjov, for det var det bestemt ikke. "Nej det koster det," sagde han, "...medmindre du giver mig et blowjob og generelt set bare er min slave indtil du flytter. Så vil du få dit indskud tilbage. Hun tænkte sig om et øjeblik, men ikke længe, for pludselig havde hun hans pik i munden. Hans sure, lidt ildelugtende pik. Hun suttede lidt på den, og den smagte heldigvis ikke så slemt som den lugtede. Hun mærkede hvordan hun blev ophidset af situationen. Hun prostituerede jo nærmest sig selv...  "Åh ja, din beskidte luder. Sut på den, din lille hore" var nogle af de ord der kom ud af den halvgamle mands mund.
 

Marcus

Den 16 årige mulat, Tilde

2811
2010

Går om bag hende, og lægger min venstre hånd om hendes hals, mens jeg forsætter med at lade hende onanere på min finger. Presser mig igen mod hendes lille, velformede ass med min stive pik. Min hånd strammer til om hendes spinkle hals; kværker hende. Nyder synet af min hvide hånd i spejlet mod hendes brune hud. Hun stivner. Klynker stille. Så hvisker hun ’DET kan jeg ikke lide. Vil du ikke godt stoppe?’. Jeg fjerner hånden fra hendes hals og stiller mig foran hende. Kigger på hende. ’Hvad sagde du?’ siger jeg roligt, med en kulde i min stemme, som ikke har været der før i dag. ’Vil du ikke godt lade være med at holde om min hals?’ siger hun igen, mens hun prøver at smile til mig. ’Kys min hånd’ siger jeg lavmælt. Forvirret kigger hun på min hånd, som jeg har fjernet fra hendes bukser. Kysser min håndflade efter nogle sekunder med de bløde, fyldige læber. SMÆK. Med den samme hånd, giver jeg hende en syngende lussing.
 

Marcus

Den 16 årige mulat, Tilde 2

0912
2010

Flænser hendes blonde-trusser. Hæver mig op og ser hendes fisse. Helt bar som en lille pige. Den spinkle, unge mulat har adlydt mig. Nu skal hun penetreres. En jomfru mere til samlingen. Jeg løfter hendes slanke ben lidt op. Kigger på hendes brune, smukke øjne. Så støder jeg min erigerede pik op i den spinkle pige. Hun vrider sig. Stønner højt. Skriger. Af lyst. Ikke smerte. Der er ingen hinde. Ingen modstand. Kun friktionen fra den stramme 16-årige piges køn, der klemmer hårdt om mig. Jeg støder helt op i hende. Mathilde klynker. Holder om min nakke. Munden er halvt åben, pandehåret dækker det ene øje, mens hun taler til mig. ’Fuck. Fuck hvor er du stor. Åh. ÅHH. Det er så godt. Det er SÅ GODT.’ Hendes bløde stemme fyldt med begær slynger den ene sætning efter den anden ud i stuen.
 

EF

Hårdt

0711
2010

Hun smækkede celledøren bag sig. Han stod ved vasken med ryggen til hende. Hun trådte frem og mødte hans blik i spejlet, og han vendte sig om. Et sekund stirrede de blot på hinanden. Så slog hun ham i ansigtet med flad hånd. Hårdt. Uden at tøve greb han hende om struben og skubbede hende mod væggen ved siden af døren. Hårdt. Uden at slække sit greb, rakte han med den anden hånd ned og åbnede hendes bukser. Hun holdt hans følelseskolde blik. I én bevægelse gik han i knæ og trak hendes bukser af hende. Idet han slap sit greb om hendes hals, satte hun hænderne mod hans skuldre for at skubbe ham væk, men han plantede en stor næve i brystet på hende og pressede hende hårdt tilbage, så hun med et ufrivilligt gisp slog hovedet mod væggen.
 

Busse

Høstfest endte med udnyttelse

1407
2010

Hendes mave hang helt ned på lårene, og brysterne kunne nå navlen, men hvad gjorde det, jeg fik alligevel jern på. Hun lagde sig på sengen og bad mig om at komme af kludene og komme op til hende. Nu ville hun have at jeg skulle kysse hende, men der satte jeg grænsen, og det blev hendes bløde patter jeg i stedet legede lidt med, hun lugtede dejlig nyvasket, og jeg fik suttet en hel del på de meget store vorter. Uden jeg rigtigt opdagede det, fik hun mig ind mellem sine ben og skubbet mig ned så jeg lå med ansigtet lige ud for et par store skamlæber. Slik mig, sagde hun og trak mit hoved nærmere, lige til mine læber rørte ved skamkæberne. Slik, gentog hun, og jeg prøvede med tungen, hun smagte nærmest af sæbe. Hun slap mit hoved og spredte skamlæberne, jeg trak mig lidt væk.
 

Face-it

Juleshopping 3

0703
2010

Vi boede i en lille by lidt udenfor Vejle, imellem vores arbejdspladser. Da vi kom hjem var det over midnat, og John stoppede foran garagen. Jeg skulle ud i den frostklare nat – uden tøj under pelsen! John: Så er vi hjemme skat. Nu er du min sexslave – Husk det! Helle: Ja John, jeg skal prøve – Men lov mig at sige hvad du kræver – Jeg ved det ikke. John: Stå ud og vent mens jeg kører ind i garagen. Jeg stod ud mens porten automatisk åbnede sig. Den friske frostkolde vind smøg sig om min krop under pelsen og jeg krammede pelsen omkring mig. John gav sig god tid og jeg var nødsaget til at vente. Jeg havde ikke nøgler med. Da han havde lukket bilen og garageporten gik ned gik vi om til hoveddøren. Alt lys var slukket ved alle naboer, og det var kun de ensomme lamper ved folks hoveddøre og gadelamperne der gav lidt lys. Da vi kom ind til vores hoveddør, førte John mig ud i lyset fra vores lampe, så jeg stod med ryggen til gaden. John: Åben frakken! Jeg vil se din nøgne krop under den. Helle: Jamen … John: Du skal adlyde mine ordrer – du kommer ikke ind før jeg har set dig! Du skal knappe frakken op, tage fat i hver side og holde den åben, så jeg kan betragte din slavekrop. Først når jeg åbner døren må du lukke den sammen om dig!
 

Face-it

Juleshopping 4

1403
2010

venner i eftermiddag, så jeg tror hun skal have lidt ro til at blive færdig. Fru Svendsen: Nå ja selvfølgelig, der er jo altid så travlt i december, det er kun os pensionister der har tid nok - jeg smutter nu. John fulgte fru Svendsen ud og ønskede hende fortsat god søndag - Og råbte efter hende at hun skulle huske at hilse manden. Da han kom ind tilbage i køkkenet sendte jeg ham et stort smil. Helle: Jeg tror ikke at hun opdagede at du havde klippet mine bukser i stykker. John: Nej, Jeg tror ikke at fru Svendsen forventede at det kunne være muligt, så det tror jeg heller ikke. Men nu vil jeg lige benytte mig af at du er åben og til min rådighed. Stil dig over til køkkenbordet, læn dig ind over det! Jeg havde lige tørret et område rent, og stillede mig som John krævede. Jeg spredte mine ben, og lænede mig ind over bordet. Lagde albuerne mod bordet og forholdt mig afventende. Jeg kunne mærke at John lavede noget bag min ryg, det virkede som om han knappede bukserne op og fandt pikken frem. Skulle jeg have ham nu?
 

Face-it

Juleshopping 5

2103
2010

Ulla: Helt stille: Nej for en pels du har fået, er den ægte? Helle: Ja! Ulla i spøg: Har John fået nyt job? Helle: Nej, men den kom med i en hushandel! Jeg svang en gang rundt og tog den så af. Så listede jeg ind i soveværelset og lagde den på sengen. Jeg så lige til Palle der sov og listede ud. Da jeg kom ud stod Ulla stadig i entreen. Ulla: Lad mig lige se dig! Helle: Hvad mener du? Ulla næsten hviskede: Prøv lige at dreje dig rundt igen, lige som før med pelsen. Jeg gjorde som hun sagde. Ulla - helt stille - jeg kunne næsten ikke høre hvad hun sagde: Alting har en pris! Og det har sådan en lækker pels også. Jeg var paf. Ulla - med et frækt glimt i øjnene: Der er sket noget! Du har fået en underskøn pels. Du har ingen bh under din skjorte, og da du stod og lænede dig ind over sengen, og kiggede til Palle så det ud som om du heller ikke har trusser på! Er det sandt?
 

Christian

Julefrokosten gav straf

0703
2010

De næste dage gik meget ens, hver dag kom hun - uden at sige et ord - og løsnede mine hænder inden jeg kom på gårdtur og tilbage i buret hvor hænderne igen blev låst fast. Jeg havde ingen følelse af hvor mange dage der var gået, og det blev mere og mere smertefuldt at ligge i buret og blive luftet og leve af vand og tørfoder. Efter mange dage skete der det at min kæreste ikke kom og lukkede mig ud, men i stedet stod de 2 kraftkarle og lukkede mig ud. De fortalte at 3 uger nu var gået, og at de var kommet for at fuldføre afstraffelsen. Den ene tog hårdt i mine nosser og løftede mig ud til bilen hvor han smed mig ned i en lang trækasse.
 

Chessvaffi

Sut eller frys!

1002
2010

”Du har fået op til flere rykkerbreve tilsendt, endda med flere ugers mellemrum. Så vi har passeret en del lørdage, hvor muligheden for at få det ordnet, har været til stede. Så nu er vi nået der til, hvor varmeværkets tålmodighed er ophørt. Hvor sagde du måleren var henne?,” jappede han af sig, som havde han en indre båndoptager han aktiverede, når kunderne blev ved med deres latterlige sygemosterhistorier. Hun kiggede bedede på ham, med et par brune dådyrøjne, der ville kunne få selv den hårdeste mand til at tvivle på sit nødvendige ærinde. ”Kan vi ikke lave én eller anden aftale, så jeg kan få udsættelse,” spurgte hun indsmigrende. ”Okay. Jeg er alene fyr for tiden. Så lidt åbenbaring af dine smukke patter og din bare røv samt et blowjob, du gør helt færdig. Så kan du få et par dages ekstra udsættelse,” sagde han irriteret, fordi han var dødtræt af at høre på hendes elendige og dødssyge forsvar af den manglende varmebetaling.
 

Chessvaffi

Jesper arvede sin brors spermtrold

1002
2010

Der var adskillige fotos af kvinden, hvor hun poserede splitternøgen og var udstillet i alle mulige fornedrende stillingspositioner. Der var ingen tvivl, de havde dyrket og haft et SM forhold kørende med hinanden. Hvor kvinden fungerede i en slavelignende kondition. En valgfri og berigende aftale mellem voksne mennesker, der dækkede det behov, de havde for den slags fælles udskejelser. Hvad en underskrevet kontrakt med broderens og kvindes navn på, deslige fuldt ud dokumenterede. Han kiggede på sit armbåndsur. Klokken var halv elleve om formiddagen. Han greb en telefonbog og fandt frem til kvindens telefonnummer og ringede hende øjeblikkelig op. ”Det er Lisbeth.” Svarede en humørfyldt kvindestemme. ”Jesper Bolt. Per Bolts bror. Jeg er enearving til Pers bohave, efter hans sørgelige og noget pludselige død. Jeg har fundet nogle immoralske billeder af dig og min kære broder. Samt en interessevækkende kontrakt, som tillige er underskrevet af dig. Jeg går ud fra, at du så tilhører mig nu.”
 

Leif 4

Jeg fik Mette til at tisse

2401
2010

"Hvad laver du?!" Spørger hun overrasket med bukser og trusser nede og knæene og på nippet til at tisse. Jeg er blevet rimelig tændt at tanken om en flot pige som sidder og skal tisse foran mig, og om det er hele situationen eller hvad, ved jeg ikke, men pludselig går en lille djævel i mig. Uden at svare åbner jeg mine bukser og fiskede min halvstive pik frem. Mette stirrer på mig og åbner munden for at sige et eller andet, men jeg kom hende i forkøbet. "Sut" siger jeg, mens jeg fører min pik hen til hendes mund. Mette begyndte at rejse sig, men jeg tager hurtigt fat med venstre hånd i hendes hår og med højre, trykker jeg pikken mod hendes mund. "Sut!" siger jeg igen, denne gange noget hårdere. Hun åbner munden, som for igen at forsøge at sige noget, men hun nåede ikke at få et ord frem, før jeg greb chancen til, med højre hånd, at føre min pik ind i hendes mund og med venstre hånd, presse hendes hoved ind mod min pik.
 

Katrine Benthagen

... før den fede dame har sunget

1501
2010

Han sad ved tretiden i nat og hældte vand ud af ørerne til en anden mandlig kollega. Jeg havde lige fulgt Tom til døren og stod derfor lidt tilbagetrukket i gangen mens jeg fik pusten igen, da jeg hørte følgende bemærkning fra Jon: “Og så ender det nok med, at jeg oveni bliver nødt til at kneppe Karen. Jeg mener, der er vel kun en årsag til at en så tudegrim kvinde, lader mig bo hos sig. Jeg må vel bare lukke øjnene og tænke på én af de små lækre sild fra København imens. Det kan næppe blive den store oplevelse, men hvad gør man ikke for kost og logi.” Hvad der videre blev sagt, aner jeg ikke. Jeg trådte tilbage til gangens mørke og begyndte at lægge planer. Klokken er nu 8 om morgenen og Jon sover endnu uvidende om, hvad jeg har planlagt for ham, men ikke meget længere… Så er jeg tilbage. Hævnen blev sød
 

Christian

Nytårsaften og nat alene i svinestien

1501
2010

Jeg får ikke sovet meget når jeg har været ulydig. En gang var jeg så dum, at jeg skreg, jeg ville ud af sækken, men så blev jeg endnu mere nedværdiget, da min hersker løsnede rebet ved min hals, og i stedet trak sækken op og kneblede mig med det øverste af sækken, der blev bundet sammen i min mund, så jeg ikke kunne sige en lyd, og så fik jeg lov at ligge til næste morgen uden at kunne bevæge mig i sækken eller sige en lyd. Den straf glemmer jeg aldrig, natten var lang, og jeg fik også krampe i mine ben, så jeg vil ikke håbe selv min værste fjende udsættes for den straf, jeg fik af min vrede hersker. Min hersker har flere gange siden sagt, at jeg kunne få samme tur igen, hvis jeg ikke adlød de beskeder, jeg får.
 

Sejler

Vildt

2211
2009

Per siger, jeg bare er lidt søsyg, men han har noget man bare dufter til, så går det over. Jeg prøver og bliver helt slap i kroppen. Per tager mine små shorts af og så blusen, jeg prøver at sige nej. Hans hænder er over hele min krop, og inden jeg ved af det, ligger jeg nøgen i kahytten kun ca. 2 meter fra hans to venner. Det er sku frækt, min krop reagere mod min vilje. Jeg opfatter Per sige, - vi må skiftes til at styre, hvorefter han niver mig i den ene brystvorte. Det gør skide ondt. Nu bliver mine arme bundet på ryggen, jeg bliver vendt om, så pludselig ligger jeg på  maven, med begge ben bundet fast i det lille bord i kahytten. Per går op på dækket, jeg hører ham sige, - så, nu er hun ikke så kæphøj mere, prøv og se, hun er sku villig nok. De to andre kommer ned og begynder at gramse på min krop, nive i mine brystvorter, jeg mærker fingre ved min fisse, en tunge, det er vildt. Alligevel siger jeg stop, men hører Pers stemme, - bare gi' hende noget mere. En flaske bliver sat til min næse, og så flyder det ud igen.
 

Flensborg tøs

Flensborg tøsens nye oplevelser

1511
2009

”Sådan nogle store patter har da behov for masser af creme ikke tøs?” ”Ja det har de vel,” svarede jeg. Tro mig, jeg vidste udmærket godt at han hentydede til mandesperm. Jeg er ikke længere den naive og uerfarne tøs, som lod sig bruge af mænd fordi jeg ikke turde sige fra. Jeg vidste udmærket godt hvad han ville og hans blikke på min krop havde også gjort mig liderlig. ”De har da bestemt behov for at få en ladning lige nu ikke sandt min tøs” sagde han med hæs stemme. ”Det har de vel nok,” svarede jeg ham. Jeg legede den lidt naive pige, men jeg vidste godt han ville give mig sit sperm, og det var også lige det, jeg ville have lige nu. Jeg ville have hans ladning sæd ud over mine bryster. Kunne slet ikke vente på det. Han lynede ned og frem kom en stor stiv pik, og han stod og spillede den af foran mig. ”Åh jeg kommer lige om lidt.”
 

Muffi

Pigen som skyldte penge

2009
2009

Hej, råbte jeg, og hun løftede hovedet. Kom lige, sagde jeg mod hende, men der skete ikke noget. Jo, kom nu lige, gentog jeg. Hun rettede sig op og kiggede rundt og kom over til bilen. Hvad er der? kom det fra pigen. Har du lyst til at tjene nogle penge? Hvor mange? kom det igen fra hende. Det bestemmer du selv, men vi starter ved 600,- kr., kom svaret fra mig. Det ved jeg ikke, kom svaret retur. Det er ok, svarede jeg, for hvis du vil, skal du stå ovre på den anden side af vejen, når jeg kommer tilbage igen om 10-12 min, da jeg skal aflevere noget til en kunde ude for enden af denne vej her, er det en aftale? Jo jo, kom det fra pigen.
 

Katrine Benthagen

Organisten 1

1307
2009

De holdt fast og selvom hun forsøgte at rive sig løs slap de ikke taget i hende. ”Sid stille og ti stille mens der læses højt!” Manden der havde taget hendes manuskript så skarpt på hende. Manden på hendes højre side lagde en hånd over hendes mund. De tog hårdt fat i hende og hun kunne ikke andet end at sidde stille og lytte, mens han læste op fra hendes manuskript. En af mændene overfor rejste sig op og stillede sig bag hende. Hun mærkede hans hænder glide rundt på hendes hals og ned i hendes nedringede top. Hun sprællede fortvivlet, men opnåede kun at de strammede grebet om hende, så det gjorde ondt. Viljeløst måtte hun sidde og lade ham gå på opdagelse på hendes bryster. Han trak op i toppen og ved fælles hjælp fik de trukket den af hende, uden at hun kunne protestere. Alle havde nu blikket rettet mod hende.
 

Katrine Benthagen

Organisten 2

2107
2009

”Følg med!” Han trak hende efter sig i brystvorterne og hun fulgte med. Spisebordet var blevet ryddet mens han havde betragtet hende og nu lå der et tykt tæppe henover det. Han trak hende hen til det og en mand på hver side af hende løftede hende op på det og lagde hende ned på ryggen. Det gik så hurtigt, at hun knapt nåede at protestere i tankerne, før hun lå og mærkede det bløde tæppe mod sine ømme balder. De to mænd, der havde løftet hende op, tog fat i hendes arme og holdt dem fast mod tæppet over hendes hoved. Hun kunne mærke, hvordan hendes bryster blev løftet op, når hun lå i denne stilling. To andre mænd bøjede hendes ben og spredte dem vidt ud til siden og holdt dem så fast der. Fire stærke hænder holdt hende åben og fastpresset på bordet. Oplæseren stillede sig mellem hendes spredte ben og lod et par fingre glide henover hendes skød. Hun bed sig i læben for at kvæle en stønnen. Hun var tændt som vel aldrig før i sit liv. Ydmygelsen ved at ligge nøgen og tilgængelig for dem tændte hende. Hun skammede sig. Fire hænder holdt hende fast. Fire hænder begyndte nu at kærtegne hendes arme og ben
 

Katrine Benthagen

Organisten 3

0208
2009

Så greb hun lagenet fra sengen og snoede det om sig som en sarong. Forsigtigt åbnede hun døren. Der var helt stile i huset, så hun smuttede hurtigt over gangen og ind på toilettet. Hun var noget mere modig, da hun åbnede døren fra toilettet. Hun havde ikke hørt en eneste lyd fra huset, så hun regnede med at de alle stadig sov. Det gjorde de ikke. Hun trådte lige ind i favnen på Svend. ”Godmorgen. Så ivrig efter at tage hul på en ny dag?” Hun gispede forskrækket og trak sig lidt tilbage mod toilettet, men han holdt fast i hende. ”Men hør. Her i huset bliver lagnerne på sengene.” Han greb fat i hendes ”sarong” og rullede hende ud af den med et snuptag. Hun forsøgte uden at tænke over det at dække for sin nøgenhed
 

Katrine Benthagen

Organisten 4

0711
2009

En hånd drejede hendes hoved og hun mærkede en stiv pik blive stukket ind. Hun sugede ivrigt. En pik blev lagt i hver af hendes hænder og hun spillede dem villigt. Det var så dejligt at mærke deres begær og hendes eget. Hun vred sig i nydelse. Med et stoppede de. Hun blev løftet ned på en madras på gulvet hvor en, hun sansede ikke længere, hvem, allerede lå på ryggen. Hun blev sat overskrævs på ham og sank af sig selv ivrigt ned over hans pik. Hun mærkede hænder på sine balder og så en pik, der forsigtigt gled op i hende. Hvor var det stramt. Det gjorde lidt ondt, men smerten forsvandt hurtigt og hun jamrede usammenhængende af nydelse, da de to mænd begyndte at tage hende. En pik begyndte at tage hendes mund og hendes hænder blev igen lagt på stive pikke. En kort usammenhængende tanke ramte hende. Hun blev taget af fem mænd på samme tid
 

Christian

Stalddreng fanget en weekend på rideskolen

1705
2009

De 5 tøser lagde mig ned på maven, og satte sig på mine ben og ryg. Pludselig tog de min skorte af, og bandt den for mine øjne så jeg ikke kunne se hvad der skete. Men jeg mærkede hovedet blev løftet og presset ned i skålen med havre og vand, og så fik jeg besked på at spise ordentlig nu, for ellers vankede der hingstepik. Jeg forstod ikke hvad det var, men efter nogen tid blev der bundet et seletøj på bryst og ryg og en grime lagt i munden, ligesom tæerne blev bundet stramt sammen med selvbindergarn der bruges til hø ballerne, og som er tyndt og stammer virkelig ondt. Mine tommelfingre blev også bundet med en led snor ned til min pik
 

Christian

Stalddreng fanget en weekend på rideskolen 2

2405
2009

De løsnede mine reb fra ankler og albuer til tremmerne i boksen, og fortalte at nu skulle vi af sted, men jeg skulle lige have tapen væk fra munden så jeg bedre kunne få luft og sækken blev igen lagt over hovedet. De tog hårdt fat i lænken og trak mig ud af boksen. Jeg fik besked på at jeg også skulle med på rideturen, men da alle 12 heste og sadler var optaget måtte jeg ride på hingsten uden sadel, så derfor løsnede de spanden med pis. De 5 store fyre tog hårdt fat i mig og slæbte mig over til hingsteboksen, hvor de bar mig ind og løftede mig op på hingsten med en buttplug i min røv.
 

Christian

Stalddreng fanget en weekend på rideskolen 3

0106
2009

Jeg fandt værtshuset og så kassevognen holdt på parkeringspladsen, og der var stadig kunder i baren. Jeg gik diskret hen til damen der passede baren og gav hende posen der sat i halsbåndet. Hun, og de andre gæster, kikkede på min påklædning med lænker og kyskhedsbæltet om nosserne og lædergrimen i munden, og spurgte om jeg ville have en vand. Jeg kunne ikke svare og min mumlen forstod ingen, så en stor bred gæst klippede lædergrimen over, og sagde at her plejer man at svare pænt når man bliver budt på noget at drikke. Servitricen knappede en vand op, og gæsterne skålede. Jeg skyndte mig at hælde den kolde vand ned i halsen, og servitricen kom så med nøglen til bilen og sagde jeg hellere måtte køre hjem, så der ikke blev ballade.
 

Christian

Stalddreng fanget en weekend på rideskolen 4

0706
2009

Tøserne lukkede bagsmækken og sagde at jeg skulle blive stående resten af eftermiddagen. Jeg mærkede at jeg fik stød i anklerne. Det gjorde så ondt at jeg begyndte at sparke på bagsmækken. Jeg mærkede jeg at jeg ikke mere fik stød og pigerne åbnede bagsmækken, jeg fik et stød af grisestøderen, og besked på ikke skulle stå og sparke til traileren. Jeg fik besked på at lægge mig ned i traileren, hvor jeg skulle være til resten af dagen, og at jeg ingen aftensmad fik fordi jeg havde været ulydig. Christina tog fjernbetjeningen og stillede på den, og fortalte den nu var stillet så hvis jeg bare bevægede mig en cm. Så fik jeg stød. En tog sækken af hovedet og spurgte om jeg havde ondt i kæberne af hulgaten, og om jeg gerne ville have den ud af munden. Jeg nikkede
 

Christian

Stalddreng fanget en weekend på rideskolen 5

1406
2009

Jeg ved ikke hvor lang tid jeg lå bundet, men pludselig kom en af tøserne og sagde det var frokost tid. Hun tog sækken af hovedet, løsnede jernkæden fra min mund, og proppede et stykke tørt brød ind i munden og gav mig noget at drikke inden jeg fik endnu en skive brød. Jeg forsøgte at takke for mad. Det skulle jeg ikke have gjort for hun proppede straks mine våde underbukser ind i munden, og bandt munden til med et halsbånd, og sagde at jeg skulle holde kæft og nyde saften fra underbukserne, og så kom hun igen den sorte sæk over hovedet. Efterhånden var jeg blevet så smidig i sækken, at jeg kunne slappe af og det lykkedes mig at få nogle timers søvn i den ubekvemme stilling jeg lå i.
 

Christian

Stalddreng fanget en weekend på rideskolen 6

2106
2009

Hun satte en rem om min ankel, og sagde at jeg skulle komme i gang med at få sulkyerne kørt over til lastbilen, hun trak mig i rebet der var bundet i ringen i næsen. Jeg mærkede et stød i benet.  Christina fortalte at jeg jo kendte el-halsbåndet, og at jeg fik et stød hver 2 minut indtil sulkyerne var på plads. Jeg sled og slæbte og mærkede et endnu hårdere stød inden jeg fik sulkyerne til at køre og jeg fik dem efter meget besvær trukket over til lastvognen og op af den stejle rampe. Christina tog halsbåndet af min ankel. Jeg fik besked på at pakke en ”weekendsæk til mig selv” hvor der skulle være alt hvad pigerne og kæresterne havde brug for til mig. Et reb, tyregrimen, et halsbånd, en ekstra stor sæk, nogle piske
 

Christian

Stalddreng fanget en weekend på rideskolen 7

1307
2009

Jeg fik besked på at jeg skulle løfte vægtstangen op i strakt arm 10 gange. Efter hver 10 løft blev der sat flere kilo på vægtstangen. Flere fra motionscentret kom og grinede af min stive pik der strittede ud i luften. Da jeg begyndte at ømme mig over pluggen i røven og snoren om nosserne slog Alex mig hårdt med et sjippetov på min stramme pik. Efterhånden var der så mange kilo på vægtstangen at jeg ikke kunne løfte mere. Alex tog stangen og lagde den på min strube, så lodderne støttede på gulvet. Jeg kunne ikke løfte hverken hoved eller ben på grund af vægten på de 2 vægtstænger. Jeg fik lov til at ligge der mens Alex og Carina trænede med de andre. Det var virkelig ydmygende at de andre muskelbundte så mig ligge hjælpeløs midt i træningslokalet strittende med pikken og en plug i røven.
 

Christian

Stalddreng fanget en weekend på rideskolen 8

2107
2009

Han er jo et møjdyr, han skal lige vaskes først sagde den mindste som pillede min dildo ud og vaskede min røv. Han er klar nu sagde den lille. Den store pressede sin pik op i mig og begyndte at kneppe. Det gjorde vildt ondt med den store bøsse pik, der gik som et stempel ud og ind af mig, og sæden der væltede ud af den. Efter turen sagde de, at de begge var bøsser, og at det ikke var for tidligt jeg sprang ud. Jeg skulle resten af natten sidde indespærret i skabet til arbejdstøj, og så næste dag fortælle pigerne sandheden.
 

Katrine Benthagen

Frække fortællinger fra fædrelandets historie:

Fra svenskerkrigens
tid

0102
2009

Hun måtte passivt lade dem holde hende nede, men da de spredte hendes ben, forsøgte hun alligevel at kæmpe imod. Det nyttede ikke og til sin rædsel så hun nu grevinden lægge sig ned på maven mellem hendes ben. Svenskeren greb fat i hendes bryst og klemte det hårdt. Hun bed sig i læben for ikke at give ham den fornøjelse, at hun gav sig i smerte, men det fik ham blot til at smile og tage hårdere fat. Han holdt hendes blik fast mens han klemte hårdere, men slap så og trak i stedet hårdt i hendes brystvorte. Hun skreg, da den skarpe smerte jog gennem hendes krop. Hun lukkede øjnene for at skjule de tårer, der piblede frem, men spærrede dem op, da Grevindes brutale fingre trak i hendes skamlæber.
 

Katrine Benthagen

Frække fortællinger fra fædrelandets historie:

Fra svenskerkrigens
tid 2

0802
2009

En pige kom hen til dem, med en bakke. På bakken stod en kande vin, et krus med natøl, et bæger til vinen og en lille skål med noget der lignede andefedt, selvom Anna ikke forstod, hvordan det hørte hjemme sammen med drikkevarerne. Konen, der havde siddet sammen med hende, så medlidende på Anna. ”Husk nu, føj ham.” Pigen med bakken gjorde tegn til at Anna skulle følge med hende, også i hendes øjne var der medlidenhed at spore. Anna fulgte efter hende op af de kolde trapper. Hun frøs på sine bare fødder, da ingen havde sanset at give hende et par sko eller bare et par sivsko, som kunne skærme hendes fødder lidt mod kulden i de rå stengulve. Allerede mens de gik op ad trappen, kunne de høre rå latter og stumper af drikkeviser. Anna gøs men holdt hovedet rankt. Det skulle gå. Hun skulle klare det her.
 

Katrine Benthagen

Frække fortællinger fra fædrelandets historie:

Fra svenskerkrigens
tid 3

1502
2009

En af officererne rejste sig og trak særken af hende i et snuptag. Hun forsøgte skræmt at dække for sin nøgenhed med hænderne, men nu havde de alle rejst sig og hendes arme blev holdt i et fast greb. Leijonskjöld fejede bordet rent og hun blev løftet op på det af ublide hænder. Hun mærkede den kolde ru bordplade mod hendes nøgne ryg og balder. Hun græd af skræk. Nu var der hænder overalt på hendes krop. Hænder der mærkede gramsede, klaskede og kneb. Hendes brystvorter blev trukket lange og hun skreg af smerte. Leijonskjöld stillede sig mellem hendes ben, som blev holdt spredte af to mænd. Hans fingre gled henover hendes åbne skød og smurte hendes åbninger, så adgangen ville blive lettere. Hendes hoved blev drejet af en hård hånd og holdt i et jerngreb, mens et stift lem blev stukket ind i hendes mund. ”Sut nu fine frøken!”
 

Katrine Benthagen

Frække fortællinger fra fædrelandets historie:

Fra svenskerkrigens
tid 4

3103
2009

”Jeg fryser. Ved Djævelens skæg. Jeg fryser. Så lad mig dog blive varm.” Manden i sengen råbte og kastede sig rundt. Anna rejste sig og mærkede på hans pande. Nej feberen var ikke steget og han rystede ikke. Han rakte ud og greb fat i hendes hånd. Hun ømmede sig, for han klamrede sig nærmest til hendes håndled. Hans øjne gled op. ”En engel. Varm mig gode engel.” Hans øjne gled igen i og han lå og jamrede usammenhængende. Anna stod lidt og tænkte sig om, så smuttede hun nedunder hans dyne og varmede ham med sin krop. Han lagde sig tæt ind til hende og hun holdt uden at tænke over det, om hans krop. Han faldt langsomt til ro og Anna mærkede, hvordan hans åndedrag ikke længere var anstrengte og forpinte, men faldt ind i søvnens rolige rytme. Hendes egen krop slappede af og hun nød varmen under dynerne.
 

Poul Simon

3 små piger del 1

0211
2008

- Nu har vi fulgt Dem i næsten 2 måneder. Vi bor nedenfor Dem, lige dér, hvor vejen drejer. Vi har set, at De har haft besøg af flere smukke piger, som ikke var her fra egnen, så vi - undskyld jeg taler lige ud - er klar over, at De sikkert er en god tyr. - Skal vi ikke sige 'Du', skød jeg ind. Jeg syntes emnet lød som noget, der egner sig dårligt til De-stilen! - Det kan der være noget om, sagde Francoise - og så var både hun og jeg, og senere alle de andre dværge, blevet dus med ét slag. Hun fortsatte: - De er vild med ’baisser’. Jeg kendte ikke det franske ord, men fornemmede, at det nok betød kneppe. - Nå ja…  Hvad siger man til en fremmed dame, der går så tydeligt frem. - Det er De….du. Det er vi sikre på. Derfor vil min mand, mine brødre og jeg bede dig gøre os en tjeneste.
 

Poul Simon

3 små piger del 2

0911
2008

Francoise's glædeskanal havde været stor nok til en voksen mand, snæver, god og gedigen. Ernestines var en helt anden. Hendes indre muskulatur formelig malkede min pik – også når hun som nu - lå helt ubevægelig med de små ben lodret i vejret bag mit hoved, og med skamlæberne krænget op omkring min pikrod, så jeg virkelig skulle passe på ikke at få for tidlig sædafgang. Det ville være synd, og da Ernestine et par gange fik fornemmelsen af, at Poulpikken var nær affyringsøjeblikket, holdt hun straks inde med den indre malkning og lod min overfølsomme glans få et friminut – ikke mere - indtil den igen nok var jernstiv
 

Poul Simon

3 små piger del 3

1611
2008

Jeg lod min finger køre blidt ind mellem læberne, og når jeg ramte klitoris, var det som fik hun et elektrisk stød. Rackel spændte kroppen kraftigt og lukkede øjnene i ren nydelse. Jeg kunne direkte høre hendes nydelse på hendes åndedræt. Hun rykkede lidt frem i sædet, for at jeg bedre kunne komme til, og jeg listede et batteridrevet massageapparat frem fra lårlommen. - Hold da helt kæft, udbrød Patrice. Jeg havde set lommebulen. Troede, det var din pik, men så er det... - Bare rolig, grinede jeg. Det, du så i mine shorts, er min pik. Denne her havde jeg i baglommen! Det lo vi meget af de næste fem minutter. Men det er ret svært at grine og være liderlig samtidig, så smilene og pikken stivnede, mens Rackel blev som gelé i knæene - vild efter både dildo og pik i nævnte rækkefølge
 

Poul Simon

3 små piger del 4

2311
2008

Jeg satte en af mine medbragte lange pornovideoer på, havde smidt alt undtagen T-shirten og var i fuld gang med at prøve at trække nydelsen i langdrag med højrehånden, da jeg pludselig hørte en lyd! Så op - og opdagede en dejlig, voksen pige foran mig. Hende havde jeg aldrig før set! Hun var ikke dværg, men havde naturlig størrelse. - Undskyld, hvis jeg forstyrrer, sagde hun. Pigen, der vel var 25-26 år gammel og meget smuk, hed Josephine. Hun lod sig på ingen måde slå ud af min situation og min ihærdige højrehåndsflåen i 'Kammerat Napoleon'. Ja, jeg var nu straks holdt inde med flåningen, da der pludselig var publikum. Hun satte sig i lænestolen overfor mig i sofaen. Pikken gik fra jernstiv til halvstiv. - Hvad kan jeg gøre for Dem? spurgte jeg, idet jeg også lod som om det ikke gik mig på at blive afsløret i mit gøremål.
 

Poul Simon

3 små piger del 5

3011
2008

Mine hænder fandt hendes bryster og krammede dem lidt hårdt. Klemte hendes brystvorter, mens hendes hænder fandt ned til fissen. Hun rakte endnu længere ned og fandt mine nosser, der nu igen stod spændte under pikken, som atter var på plads dybt i Rackels modtagetunnel. Nu ville jeg kneppe hende rigtigt bagfra, og vi rejste os op. Hun hoppede op og lagde sig på bordet med røven ud over bordkanten. Hendes små ben kunne slet, slet ikke nå gulvet. Røven var indbydende og fristende som den pegede frem mod mig. Jeg havde i tanken at give hende en gang røvpul, men tog mig i det. Dette var ikke for fornøjelsens skyld. Spermen skulle være til gavn. Min pik var af gavntræ.  Jeg satte sig på hug og min tunge fandt hendes fisse, som jeg gav nogle hurtige slik med tungen. Jeg fandt hendes klit og slikkede hende dybt. Lige fra klitten og op mod det bageste hul, der også var vådt af de nedsivende fissesafter
 

Poul Simon

3 små piger del 6

0901
2009

Mere nåede jeg ikke at få sagt, før jeg mærkede, hvor tæt jeg var på dagens første udløsning. Josephine må have fornemmet det samme. I hvert fald var bemærkningen nok til at få Josephine til at slippe håndtaget. Hun kom ikke for at vaske gulv. Vi leger begge med hænderne på hinandens næstmest følsomme steder. Jeg fornemmede fugten, når jeg lod hånden glide op ad Josephines inderlår. Hun mærker min i form af pre-sperm på pikspidsen. Sammen trak vi ind mod dobbeltsengen. Det med 'håndtag' tog hun meget bogstaveligt. Hun førte mig med sig med et fast greb om min pik.
 

Poul Simon

3 små piger del 7

1801
2009

Så kan jeg ikke vente længere. Jeg trækker hendes skamlæber fra hinanden, sætter 'Peter den Store' lige foran indgangen og presser mig langsomt ind - ikke i bund. Jeg ligger og leger med kun hovedet indenfor og lirker bare lidt omkring i yderrummet. - Nej, for fanden, Ernestine, du må ikke ta' din tunge ud! hører jeg Francoise brøle. - Det er jeg nødt til et øjeblik for at fortælle Poul, at nu skal han stoppe med det der legeri .... Jeg vil ha' ham i bund!. Gi' mig pikken, Poul! Så var hun igen væk i sutteriet i Francoise klit og kønslæber. - og jeg var ikke sen til at rette mig efter ordren. Med en brummen som en olm tyr (ikke nogen dårlig sammenligning) jog jeg fyren i bund i Ernestine
 

Mogens Lange

Husmor tvinges til at være luder del 1

0610
2008

Mogens Sørensen havde ringet til hende og sagt, at han skulle have nogle flere oplysninger med henblik på deres lån. Hendes mand var udenbys denne dag. Det havde hun fortalt ham, men han krævede, at hun kom. Jeg forlanger, at du kommer her til morgen, du skal sutte pik på mig, Else Marie. Sagde han lige ud. Shit, fnyste Else Marie, hun sad over for ham. Skråt op, din forbandede horebuk. Du er et røvhul. Hvis du går nu Else Marie, uden at sutte den af på mig, afslår jeg lånet til din mand. Han vil være gået neden om og hjem, inden en uge. Så sæt dig ned. Sagde Sørensen vredt.
 

Mogens Lange

Husmor tvinges til at være luder del 2

0610
2008

Hr. Sørensen fik øje på hende og vinkede hende over til sig. Kender De min kone Anne. Else Marie rystede på hovedet og hr. Sørensen præsenterede dem for hinanden. Da samtalen ebbede ud efter nogen tid, trak Sørensen hende til siden og sagde, - I gangen på 1.salen om 5 minutter. Hun var oven på, da hun skulle være der. Hun ventede adskillige minutter før Sørensen kom. Hvor er badeværelset, spurgte han. Else Marie pegede derhen og han skubbede hende inden for og låste døren. Hold op, hvor er du lækker, nedringet, lårkort selskabskjole. Klædt på for mig. Else Marie hadede ham, men svarede ja. Og dit undertøj, spurgte han og løftede op i den gifte kones kjole. Hun bar strømper med strømpeholder og tynde tangatrusser. Hold da kæft, du gør hvad du får besked på. Han lo. Tag dine trusser af og kom her hen. Else Marie var chokeret. Gør det, kommanderede Sørensen
 

Mogens Lange

Husmor tvinges til at være luder del 3

1910
2008

Nu er det min tur, sagde han leende og åbnede sine bukser. Hans stenhårde pik kom frem, og han lagde sig mellem hendes lækre silkeklædte ben. Han kravlede op på hende og sagde uden forspil. Put den ind. Vil du ikke nok lade være. Else Marie begyndte at græde. Gør som jeg har bedt dig om, kommanderede han. Hun protesterede til ingen nytte op rakte ned og greb hans lange tykke pik og førte den til sin fugtige kusseåbning. Sørensen kunne mærke kussehårene skrabe mod sit pikhoved, mens han pressede fremad i de glatte folder i hendes lækre fisse. Sørensen lo af Else Marie, mens hans pik langsomt trængte ind i hendes kusse
 

Mogens Lange

Husmor tvinges til at være luder del 4

1910
2008

Endelig var hans pik fuldstændig inde i hendes røv. Han huggede ud og ind i røvhullet. De gråsprængte nosser klaskede mod hendes kusse, mens han skiftevis bevægede sine egne og hendes hofter. Han kneppede hende brutalt i røven, uden at tage hensyn til Else Marie, han tilfredsstillede kun sit eget dyriske behov. Sørensen kunne lide at ydmyge denne unge smukke husmor. Indtil han lod hende gå, tilhørte hun ham. Else Marie havde smerter, hun græd og var bange. Hun var sikker på, at hans pik ville sprænge hendes fisse. Men hun blev samtidig liderlig over at blive brugt og ydmyget på denne måde af Sørensen
 

Mogens Lange

Husmor tvinges til at være luder del 5

2610
2008

Han pressede hende fremad mod kommoden og trak op i hendes ultra korte latexnederdel. ”Åh Else Marie, din røv er enestående, et sandt mesterværk” sagde han. ”SLASK” hun mærkede hånd flyve ned, hårdt mod hendes røv. ”SLASK” på hendes anden røvballe. ”Men en ægte luder skal lære at adlyde, uden tøven” råbte han til hende. Han slog hende igen og igen, mindst 10 slag i røven. Else Marie kunne mærke, at hendes fisse blev varmere og varmere, hendes safter løb ned af hendes ben og dannede pytter på gulvtæppet. Hun så sig selv i spejlet, mens han klappede hende i røven. Hans hånd havde fat i hendes hår.
 

Jens K.

Min kone blev misbrugt af Madammen og hendes veninde

2908
2008

Ofte blev jeg kaldt ind i biblioteket, hvor hendes mand også var til stede. Så demonstrerede kællingen, hvordan hun kunne finde støv et eller andet sted, og straks fik jeg besked på at åbne min bluse som så blev trukket bag ud over mine skuldre, så jeg bare stod der og strittede med mine bryster. - Har jeg ikke fortalt dig, at der ikke må være støv, sagde madammen i en arrig tone og samtidig fald der et barsk klask på det nøgne bryst, hvorefter hun tog fat i min ene brystvorte og trak i den. - Tøsen går vist mere op i at ligge og lege med sine patter om natten, end at sørge for at passe sit arbejde, sagde fruen så hånende og vred vorten så hårdt, at jeg måtte sige: - avv, det gør ondt!
 

Jens K.

Besøg af tilsynsførende

1005
2009

Og så gik det meget stærkt. ”Heksen” havde også rejst sig, og i løbet af få øjeblikke havde hun sammen med John fået min kone væltet om på gulvet og begyndt at få tøjet af hende. - Vores gæst vil se tøsens patter, råbte Albert. Kom her over med hende, så han også kan rage på dem, og så lå min kone ellers på knæ foran den kommunale embedsmand, overkroppen blev brutalt trukket tilbage af "heksen”, mens John løftede min kones bryster frem mod embedsmanden, som var hurtig til at tage imod tilbuddet. Han fik fat i min kones vorter, og han var efterhånden blev klar over, at der var frit spil, så det var ikke nogen ligefrem blid behandling, brysterne kom ud for
 

Jens K.

Afstraffelse på japansk

0701
2007

Da ”AP” så pludselig opdagede, at den japanske kusse var ledig, kastede han sig straks frem og borede sin nu overstive pik op i tøsen, hvilket medførte voldsomme skrig og glædesudbrud. Lene var efterhånden ”stået af” og havde trukket sig lidt tilbage, så hun ikke længere kunne gnubbe sig på japanerkvindens krop. Til gengæld strittede hun bag ud med røven, gav skiftevis den japanske kvinde små lussinger og krævende tungekys. Sceneriet på gulvet var efterhånden blevet for meget for de to japanske mænd, og måske var det Lenes bag ud strittende røv med to lækre indgange, der fik dem til at gå helt amok.
 

Jens K.

Afstraffelse på japansk del 2

1004
2008

Endelig lød så signalet til, at nu måtte de to forventningsfulde fanger tage sig af Marianne. Det blev forståeligt nok straks noget af et kaos. Mændene kastede sig simpelthen over den bagbundne kvinde. Bælter blev spændt op, knapper nærmest revet af, og da Marianne i forvejen var nøgen under dragten, varede det ikke længe, før hendes bryster blev hevet frem og derpå krammet, nappet og æltet hårdt og brutalt. Det hele gik meget stærkt, og mændene gik nærmest bersærkergang, da de opdagede Mariannes kraftige kussedusk. Det sidste tøj blev flået af hende, og det hele foregik under jubel, skrigen og vilde råb
 

Jens K.

Afstraffelse på japansk del 3

0103
2009

Inspektøren nikkede med et skævt smil, og den kvindelige ”fangevogter” vidste godt, at det betød, at hun bare havde frit spil, så hun gik straks over og stillede sig foran den nøgne og totalt forsvarsløse Marianne. Japanerinden så strengt og direkte på Marianne og gav hende så en blid lussing på kinden og tog i samme øjeblik et fast nap i Mariannes ene vorte. Så ruskede og vred hun vorten, indtil der kom et lille klynk fra Marianne. Igen slap japanerinden sit tag i Mariannes vorte og begyndte nu i stedet at give hende en blid behandling. Hun gned sine egne bryster med de næsten læderagtige vorter frem mod Mariannes krop
 

Chessvaffi

Fristelsen 1

1511
2007

Så skal jeg lære sådan en slem tøs som dig, ikke at stjæle butiksvarer en anden gang” sagde han spydig og smilede fræk til hende, mens hans øjne slugte hendes krop. ”Aldrig i livet” råbte hun. Han greb atter telefonrøret og begyndte at taste politiets telefonnummer ind. ”Vent – jeg skal nok gøre som du siger” svarede hun skrækslagen. Han slog med hovedet, som tegn på at hun skulle skynde sig at komme i omdrejninger. Da hun langsomt rejste sig op, lagde han atter telefon tilbage i gaflen. Hun knappede skamfuldt sin frakke op og lagde den henover skrivebordstolen. Han sad afventende
 

Chessvaffi

Fristelsen 2

1511
2007

Hun snuppede et stykke lyserødt viskerlæder og tog den op foran næsen, for at se om den lugtede indbydende. Det gjorde den, den lugtede svagt af parfume, og hun besluttede provokerende, at stoppe viskerlæderet i frakkelommen, lige for næsen af ham. Hans reaktion kom prompte, han gik over for at låse butiksdøren, satte lukkeskiltet op. Da han passerede hende tog han målbevidst et fast greb i hendes hår og slæbte hende bagefter sig ind på kontoret. Hendes hjerte hamrede i brystet på hende, det var ikke lige den reaktion, hun havde forventet af ham. ”I dag anmelder jeg Dem til politiet” bekendtgjorde han og trykkede hurtigt telefonnummeret ind. Hun ignorerede ham. Bøjede sig frækt henover skrivebordet, løftede nederdelen op over numsen og trak trusserne hjemvant ned til knæerne
 

Aciha

Sig dit navn 3 gange mod nord

1511
2007

Hun småløb ind midt på kirkegården, men blev ved med at kigge sig bange over skulderen. Det var som om nogen, eller noget, holdt øje med hende. I det samme slog klokken midnat, og Mira for sammen i et lavt skrig. Hurtigt vendte hun sig mod nord, og hviskede med skælvende stemme. - Mira… Mira… Mira… I det samme hørte Mira skridt i stenene bag hende. Hun vendte sig om og for sammen. Foran hende stod en ung mand, og smilede underligt til hende. Hun kunne mærke hvordan hans øjne borede sig ind i hendes, og naglede hende til jorden. Hun gispede skræmt, og trak sjalet tættere om sig. - H-hvem er du? H-hvad vil du?
 

Aciha

Elverdans (2)
fortsættelse af
Sig dit navn 3 gange
mod nord

2004
2008

Ask fik hevet Kira ned på ryggen, men hun prøvede at sparke ud efter ham, hvilket resulterede i at hun fik flænget sit skørt op til låret, da hendes fod sad fast i de mange lag stof. Ask fik hurtigt fat i hendes ben med sit knæ, og fik tvunget det til side, så hun ikke kunne sparke ham igen, og han pressede hårdt hendes håndled ned i jorden over hendes hoved. Hun rev og sled i sine arme for at komme fri, men Ask presse blot lidt hårdere, og lagde sig vægt på hendes håndled og skød.  - AV! Slip mig Ask, det gør ondt, råbte Kira vredt, mens hun prøvede at bide ud efter Asks arme. - Ti nu stille kæreste søster, grinede han drillende. - Vi kan jo ikke have at godsejerens jægere høre os, og tror det er noget uhelligt i gang vel? Han smilede drilsk, og der var først der Kira opdagede at han lå mellem hendes ben, og den lange flænge i hendes skørt. - Og hvorfor ikke? Så kunne du måske endelig få de stokkeslag, som du så inderligt fortjener elskede broder
 

Flensborgtøs

Ekstraundervisning

1110
2007

"Hold op, hvor er du dårlig til det Dorte. Det kan du ikke bestå, er du klar over det?" Han så strengt på mig. "Jamen jeg er god til fransk" begyndte jeg og prøvede at smile lidt op til ham. "Hvad for fransk mener du så?" han så afventende på mig. "Jeg kan jo vise dig det," prøvede jeg at overtale ham. Han stillede sig lige foran mig. "Hvad vil du så vise mig tøs?" Jeg lynede hans bukser ned og hentede hans halvstive pik frem og begyndte at sutte ham. Jeg skulle vise ham hvad fransk var. Jeg suttede alt hvad jeg har lært. "Er jeg god til det hr lærer?"
 

Mogens Lange

Else Marie en luder på 48 år - del 1

2309
2007

"Nå, du kunne godt tænke dig at blive bedækket af min bedste ven, ikke sandt?" sagde jeg med skarp stemme og blev alvorlig. Hun sad med bøjet hoved og en svag nikken var hendes eneste svar. "Du kunne godt tænke dig at få hans store pik proppet op i din fisse, din lille luder?" Igen nikkede hun og hviskede ”ja”. "Du er en liderlig skøge!," råbte jeg næsten efter hende, "Du er ikke andet end en gift hore! Kig på mig din liderlige luder!" Else Marie underkastede sig instinktivt min ordre.
 

Mogens Lange

Else Marie en luder på 48 år - del 2

2309
2007

Mens Else Marie begyndte at sutte pik på Mogens, startede jeg igen min verbale fornedrelse af hende. "Sut pik på ham, din liderlige skøge”, råbte jeg, mens jeg gned på min egen voldsomt erigerede pik gennem mine bukser. "Tag hans store pik i din varme mund. Kan du mærke, hvor stor den er. Kom nu, slik skaftet og lad dine læber omslutte stagen, som den luder du er!” Min kone suttede pik på Mogens, det bedste hun havde lært. Hun knælede foran ham med røven lige i vejret. Det syn var for meget for mig, jeg gled ned på gulvet til hende og knælede bag hendes svajende røvballer
 

Mogens Lange

Else Marie en luder på 48 år - del 3

2309
2007

"Jeg føler mig nøgen i denne påklædning, udstillet for en hver,” sagde hun, mens hun trak nederdelen på og mærkede, at hendes patter dinglede frit under blusen. "Lige nøjagtig", sagde Leo, "Vend dig og bøj dig ned". Mens hun stod fandt hun ud af, at længden af kæden mellem klemmerne på skamlæberne var korte end hendes normale gangskridt. Kæden var kold og slog imod hendes varme lår ved selv de små skridt hun tog for at vende sig og bringe sig selv i herskerens ønskede position. Klemmer i sig selv ville få indflydelse på den liderlige kællings gangart, fordi de trak og strakte skøgens skamlæber ud mod hendes lår. Else Maries kusse ville blive holdt fuldstændig åben, så længe klemmer var placeret, hvor de var
 

Mogens Lange

Else Marie en luder på 48 år - del 4

2309
2007

Kvinden ved siden af stirrede ophidset på skøgens flotte patter med de lænkeklædte vorter. Spontant rykkede kvinden nærmere, og uden et ord begyndte hun at beføle Else Maries patter. Snart stønnende slavekællingen af lider og bøjede sin nakke bagover, mens Dorthe som kvinden hed, lod sin anden hånd glide op under Else Maries ultra korte nederdel, hvor fingrene snart var inde i skedesildens drivvåde fisse.  Den yngre frække kælling genplacerede klemmen på Else Maries brystvorte og trak samtidig luderens åbne bluse ned over hendes ryg og arme og smed den på gulvet
 

Mogens Lange

Else Marie en luder på 48 år - del 5

2309
2007

”Tag din bluse og nederdel af”, sagde kvinden til Else Marie, ”vi vil se din frække krop.” Parret gloede lidt forbløffet på Else Maries klemmer og kæder, der var monteret i vampens skød og på patterne. Hun kunne ikke lade være med at poserer for sine kommende elskere og begyndte en liderlig nøgendans med hofterne vuggende i takt til musikken, der kom fra supermarkedets højtaleranlæg. Else Maries patter dinglede forførende, mens hun satte sig på knæ foran kvinden og trak hendes nederdel op over hendes hofter. Den villige unge kvindes trusser blev fjernet, hvorefter Else Marie begyndte at slikke fisse på hende.
 

Mogens Lange

Else Marie en luder på 48 år - del 6

2309
2007

Hun vendte sin bagside mod sin ny liebhaver og kørte røven mod hans skød i udfordrende bevægelser. Else Marie var også påvirket af det bizarre stævnemøde med den handicappede ældre mand. Silden mærkede, at hendes skede bankede og blev fugtig ved hendes dristige dans for den gamle tyr. ”Hvad vil du gerne gøre ved mig, din uartige gamle buk?” stønnede Else Marie, mens hun liderligt udstillede sin uterlige krop for manden. ”Skal jeg slikke din stive lille pik af og vil du gerne have noget frækt fisse”, æggede tøjten videre, og var overrasket over hvad hun egentlig sagde til kunden.
 

Flensborg tøs

Dorte ude på badet

2708
2007

"Nå vil du ha jeg fortæller alle at jeg har taget dig på fersk gerning med total udblokket røvhul." "Det er den da ikke." protesterede Dorte. "Åh jo den er - lige parat til min store pik." Han gav Dorte et ordentlig klask over ballerne. "Nå hvad blir det til - skal jeg sladre eller skal jeg gennemkneppe dit liderlige røvhul."
"Du skal ik sladre," klynkede hun. "Jamen så sig hvad jeg skal tøs - lad mig høre dig tigge om det tøs." "Du skal kneppe min røv´," fik hun genert stammet frem.
 

Flensborg tøs

Svømmepoolen

2707
2007

Dorte var lidt bange for hvad der nu skulle ske. Og som hun havde frygtet gik Peter om bag hende, nok for at bolle hende. Hun fik en finger op i numsen i stedet. Ik at det gjorde ondt. Dog lå hun nu på alle fire og suttede pik på en af dem og nu havde hun også en finger i røven. Hun var blevet klar over hvad der skulle ske, så hun blev ik så overrasket igen da Peter begyndte at presse sin pik op i numsen på hende. "Så skal tøsen røvkneppes, bare så skønt at tage en ung tøs i røven," sagde Peter mens han lige så stille øgede tempoet.
 

Flensborg tøs

Dorte som toiletpige

1906
2007

Han havde allerede lynet ned og var ved at tage sin pik frem, da han gik ind på badeværelset. Dorte var lige blevet færdig og havde rejst sig op igen fra gulvet, da Børge brasede ind, i gang med at tage sin pik frem af bukserne. - Hovsa, er du her Dorte? Han så ret forbavset ud, men kunne alligevel ikke lade være med at tage pikken frem af bukserne, lige idet han udbrød sin forundring over, at hun var her. Han havde ikke vidst hun var der, men nu hun var, kunne han alligevel ikke dy sig for at vise pikken frem, som jo skete ved et uheld, han ikke kunne bebrejdes for. - Ja, men jeg er færdig nu Børge, så du kan komme til. Hun kunne ikke helt lade være med at stå og stirre på pikken.
 

Flensborg tøs

Dortes rengøringsjob

1906
2007

- Pas lige lidt på ikke - hvis det var porcelæn ville det jo ikke være så godt vel. Han sad og så mere på Dortes patter end på hendes ansigt. - Undskyld, skal nok passe bedre på. Hun var lidt overrasket over hans tone - men var godt klar over, at han ligesom drengene i skolen kikkede en del på hendes bryster. Hun nød lidt at få fyrene til at kikke, men det han sagde nu, nød hun nu knap så meget igen. - Må du nok, for hvis du taber mere i dag, vanker der en røvfuld! - Ja, sagde hun stille med lidt skælvende stemme, da hun simpelthen ikke anede hvad hun skulle svare. - Hvad ja, tøs? Ja, jeg har fortjent en røvfuld af min herre hvis jeg taber mere i dag eller hvordan skulle dit ja forstås tøs. - Jeg skal nok lade være med at tabe mere i dag Mads, fik hun frem mens hun så på ham. Hun kunne mærke hvordan hans øjne var klistret mod hendes bryster.
 

Chessvaffi

Min vens kone 1

2105
2007

”Hallo er der nogen hjemme” Der hørtes noget støj inden fra stuen, så jeg fortsatte stedkendt derind. ”Ups” udbrød jeg forbavset og trak mig tilbage. Mine venner lå og bollede inde på sofaen, så jeg trak mig hurtigt tilbage igen. Fra stuen lød der vild panik og efter et stykke tid, hørte jeg terrassedøren blive åbent. Jeg var flov over situationen og bestemte mig til ligeså stille at smutte igen. Men inden jeg nåede at stikke af, stak Heidi et rødt og forpjusket hoved frem i stuedøren. ”Hej” sagde hun med et forfjamsket udtryk i ansigtet, hun havde en lille lårkort kjole på, der ikke skjulte meget af hendes skikkelse. ”Hej – hvor blev Søren af” spurgte jeg forvirret. ”Øh – det var ikke Søren – men øh én af mine arbejdskammerater” Svarede Heidi og kiggede skamfuldt ned i gulvet. Mit ansigt blev som forstenet.
 

Chessvaffi

Min vens kone 2

1906
2008

”Kommer du for at få flere smæk for dine udskejelser på din og Søren sofa.” Spurgte jeg hende. Jeg var ikke det mindste i tvivl om svaret. Da Heidis trusser var temmelig fugtige og afslørede hendes åbenbare begær efter mere dominerende adfærd fra min hånd. ”Jeg har fantaseret en del om det der skete i mandags – så svaret må være ja.” Svarede hun beklemt, men yderst ærligt. ”Du vil altså gerne bede om at blive smækket i din smukke røv, som den uartige pige du har været – er det sådan jeg skal forstå det.” Spurgte jeg hende. ”Ja.” Svarede Heidi nærmest hviskende. ”Sig det så højt til mig – så jeg ved at du oprigtigt ønsker at blive straffet.” Fortsatte jeg nedgørelsen af hende.
 

Chessvaffi

Smæk for skillingen2

2105
2007

Han tog igen fat i hendes hår, mens han med den anden hånd flyttede sin pik op mod hendes bagerste hul. Han trængte uden varsel ind i hende og bankede løs i hendes anus. Hun satte sat sig bagover efter noget tid op på hug og overtog styringen. Han havde nu frit udsyn til hendes ny barberede fisse og det var et misundeligt syn. Han fandt med en finger hendes lille strittende tap og masserede den blidt. Det gjorde hende endnu mere vildt og blodig. Hun voldtog nu bogstaveligt ham med sin anus, mens hun skreg som et opskræmt dyr
 

Chessvaffi

Smæk for skillingen

2702
2007

”Åh din slemme mand – røvpul mig hvis du så gerne vil” klagede hun sig. Han stoppede øjeblikkeligt med at slå hende. Hans pik strittede faretruende ud i luften, sådan et jern havde han ikke præsteret at fremføre før. Han dyppede den først i hendes våde fisse og pressede derefter kraftfuldt på hendes snævre ringmuskel. Han gled endeligt ind i hende. Hun sukkede højlydt, da han pressede pikken de sidste centimeter indenfor. Han mærkede varmen fra hendes gennembankede baller med sin krop og begyndte så hidsig at støde i hendes tredje hul. Han ænsede ikke engang hendes jamrede lyde mere, opdagede slet ikke de var blevet til en forvirret stønnen i stedet. Han koncentrerede sig udelukkende om at nå frem til sin anden udløsning. Han pumpede ufortrødent løs i hendes trange hul...
 

Jack69

Weekend A

2702
2007

De andre så interesseret hen på mig for at se min reaktion. Uden at kommentere det på anden vis, lagde jeg mig på knæ mellem hans ben og tog fat om hans pik. Tyk og varm og med et glinsende hoved. Per stønnede, lukkede øjnene og gled lidt ned i stolen. Han stønnede endnu højere da jeg tog hans pik i munden og lod min tunge lege med pikhovedet. Jeg gabte så meget jeg kunne og lod hans tykke pik glide helt ned i min hals, mens jeg lod fingrene lege med hans nosser. Det rykkede allerede i hans pik og jeg vidste at jeg kunne få ham til at komme meget hurtigt. Vi havde stadig aftenen og natten til gode, så jeg besluttede at  lade ham komme så hurtigt som jeg kunne få ham til det. Jeg pressede mit hoved dybt op og ned over hans pik og lod ham kneppe min mund mens jeg lod en finger glide op i ham.
 

Jack69

Weekend B

2702
2007

Han behøvede ikke vente ret længe. Eric havde moret sig med at kneppe mig i takt med musikken, men pludselig øgede han tempoet for til sidst at bore sig dybt op i et langt stød, mens han pumpede sin ladning helt op i mig. Jeg kunne mærke hver enkelt sprøjt mens hans lange pik fyldte mig og pressede sæden langt op i min kanal. Han blev indeni mig et øjeblik efter hans udløsning og jeg så at Niels nu også havde smidt tøjet. Og sikke et syn. Niels's kønsdele var så store og opsvulmede at jeg ikke troede mine egne øjne. Pikken var tyk og bred, men nosserne ! De var simpelthen enorme! Eric trak sin skinnende våde pik ud af mit klistrede hul og Bo's stang var oppe i mig i løbet af få sekunder. Han greb fat om mine hofter og pumpede løs i min røv med sin skønne sædkanon
 

Flensborg tøs

Duborgstien 1

1602
2007

"Er du nogensinde blevet kneppet i munden så hårdt at dine tårer begyndte at trille ned ad kinden på dig tøs?" Det var jeg da ikke - og jeg svarede ærligt at jeg ik havde prøvet noget sådant. "Det er da ok tøs - men nu åbner du din mund og lader den blive hårdt mundkneppet indtil dine tårer triller ned ad kinden på dig, ik?" Jeg så stadig op til ham og kunne næsten ik tro det selv - men jeg nikkede et ja op til ham. "Det er godt tøs - og du lader dem bare trille ned ad kinden på dig og du lader mig blive ved med at mundkneppe dig indtil jeg spermer min ladning i munden på dig min lille unge spermtøs." Jeg nikkede stadig ja - ik helt så selvsikker mere som lige før
 

Flensborg tøs

Duborgstien 2

1602
2007

"Så tager vi til dig, jeg havde jo lovet du skulle komme til at nyde at bli røvkneppet og det er lidt svært på denne bænk." Jeg stod lidt tøvende og han kom hen tog mig armen og sagde "lad os komme af sted." Jeg gik af sted med denne gamle, lidt halvfede fyr for at tage ham med til min lille lejlighed. På vejen op måtte vi endda hilse på min ene nabo, som var på vej ned med affald. Også et underligt tidspunkt - men det havde jeg set ham gøre før i tide og utide. Pinligt ligefrem at bli set på vej op til ens lejlighed med en gammel, halvfed fyr. Han bad mig strippe for ham næsten med det samme vi var kommet ind i lejligheden. Han stod stille og roligt og tog sit tøj af mens han nød mit show. "Dejligt at du har så store patter tøs. Ved du hvad tøs?" ja sådanne spørgsmål er jo svære at svare noget som helst på og jeg stod lidt afventende og splitternøgen foran ham. "Jeg ville egentlig lige vaske min pik inden vi går i gang, da jeg lige har dyttet konen derhjemme før jeg tog af sted. Men du er så kinky og dirty tøs at du kommer herhen til mig nu og sutter min pik. Du skal smage min kones fissesaft på min pik."
 

Flensborg tøs

Duborgstien 3

1602
2007

Tristan fik besked på at kneppe mig bagfra og min Herre aede mine ømme baller som bare sved - det underlige var at smerten blev til fryd da Tristan først var kommet godt i gang med at kneppe mig. Herren legede igen med min klit og ballerne og stoppede at lege med klitten når jeg var tæt på. Tristan fik besked på at komme ud over mine ømme baller. Hold op det sved. Min Herres pik var stiv igen og han satte sig i sofastolen og jeg fik besked at komme hen til ham og ride ham. Det gjorde jeg - men da jeg ville begynde at ride ham med missen - fik jeg besked på at ride ham med min røv. Jeg gjorde det - uden at sige imod - begyndte jeg at lade hans pik komme op i numsen på mig og begyndte at ride hans pik med røven.
 

Flensborg tøs

Duborgstien 4

1602
2007

"Nå der har Martin" (det kalder vi min Herre her) "igen fundet en liderlig billig tøs til mig hva?" Han så mig direkte ind i øjnene, mens han sagde det. Jeg kunne ik gengælde hans blik og så væk. "Ja, Herren har sagt til mig, jeg skulle fortælle dig, at du må sperme op i mig hvor du vil." Han stod stadig og ragede mig på brysterne og mente bare, at det da var en selvfølge, at det var ham, der bestemte, hvor jeg fik spermen. Da han så mine ømme og røde baller, ville han vide, hvad Martin da havde gjort ved mig. Jeg fortalte hvad Tristan og min Herre havde gjort, og hvordan min Herre var kommet i min mund, mens Tristan havde givet mig en ordentlig endefuld. Han grinte af mig og mente bare, at Martin godt kunne være lidt ond af og til.
 

Mogens

Kajak-xx

1401
2007

”Nej lændeklædet sidder ikke rigtigt. Det skal holdes fast når indianer løber!” Han bukkede sig ned foran mig og begyndte at rode med min tissemand. ”Den skal tøjres fast til klædet!” Jeg kikkede ligeud og begyndte at tænke på tandlæge og sådan noget. ”Det er lidt svært at få den ned igennem her. Det hjælper når der kommer lidt blod derned”! Han grinede nænsomt, mens han kærtegnede mig. Pludselig kunne jeg mærke noget varmt og behageligt omkring min tissemand. Jeg kikkede derned, og så at Alex havde hele min tissemand, som nu var blevet en pik, inde i munden.
 

Flensborg tøs

Foto-udnyttelse

1401
2007

Han sagde som afslutningen på serien skulle jeg lige stille mig foran ham smile rigtig fræk ind i kameraet og tage det ene bryst frem - vise mig lidt frem og derefter tage det andet bryst frem og igen smile og vise mig lidt frem for kameraet. Nå, jeg havde jo sagt ingen nøgenbilleder - men jeg syntes selv det ville være frækt og ville gerne ha de billeder også hvor mine bryster så helt kunne ses. Så jeg gjorde som jeg havde fået besked på og viste stille og roligt mine store, flotte bryster frem for fotografen. Da jeg til sidst stod der med blottet barm bad han mig hive op i den korte nederdel og vise min g-streng frem. Jeg gjorde det pludselig bare uden at tænke over det. Han bad mig vise missen frem - jeg gjorde det og viste min glat barberede mis frem for ham. Jeg stod endda og legede med klitten foran hans kamera.
 

Flensborg tøs

Udnyttelse i sommernatten

1401
2007

Ved ik om han havde lagt mærke til at jeg kom - men tror da nok han havde det for længst - og må sige han da var helt ugenert af det og blev ved med at stå og ryste de sidste dråber tis ud af sin pik mens jeg kom tættere og tættere på. Jeg opdagede at jeg var gået den vej og bare havde stirret på pikken mens jeg gik. Jeg så lidt pinlig over det op igen - og lagde mærke til at han havde drejet sit hoved mod mig og så på mig. Jeg var nok lidt for opdaget af at kikke pik og håbede lidt på at han selv om det var en lys sommernat ik lige kunne se jeg var blevet rød i ansigtet. Han drejede sig lidt rundt mod mig med pikken i den ene hånd. "når nyder du synet af min pik eller hva" "Nej" svarede jeg mens jeg gik videre. Han drejede sig helt rundt til mig nu og stod der med en halvstiv pik i hånden mens jeg stor set var hos ham nu.
 

Preben

Træningen del 1

0312
2006

Jeg havde gemt mig og ventede et stykke tid, så kom Karl med Pia på slæb, han fortalte at hun var en flot ludder og han ville udnytte hende, hvis hun ikke lystrede, skulle han nok få hende til det. Jeg kunne se noget blankt mellem Pias lår, samtidig var hun noget stak åndet. Karl trak Pia hen til en bås hvor han bandt hende fast, så hun stod med vidt spredte ben, hænderne blev bundet til anklerne, og samtidig fik hun bind for øjnene, Pia var nu forsvarligt bundet, Karl gik hen bag hende samtidig med at han vinkede mig frem. Karl havde allerede fundet sin store pik frem og gned den op og ned mellem Pia balder og fisse.
 

Preben

Træningen del 2

0312
2006

Kort tid efter kom han så med Pia, og jeg kunne se i hendes øjne at liderligheden voksede, da hun så mig ligge der med røde baller og røvhul og og nosser i vejret. Karl bad hende stille sig ved fodenden, hvor Karl bandt hende med en snor om hofterne, hendes ankler blev bundet til sengens ben, Karl kravlede derpå op i sengen og bad mig slikke hans tykke pik, hvilket jeg naturligvis gjorde, med største fornøjelse, Karl klaskede mig igen med flad hånd på ballerne, skældte ud, jeg skulle gøre det ordentlig, dette var dog aftalt, jeg skævede ned i fodenden og jeg kan godt love at Pia havde travlt med begge hænder i sin fisse.
 

Preben

Træningen del 3

0401
2007

jeg stod stille bag et træ, så en meget sort mand stå og se ud af et vindue i stueetagen, han forsvandt dog hurtigt, da han fik øje på Pia som kom slentrende med åbenstående kittel. Kort tid efter kom han farende ud af en dør sammen med to andre høje fyre, de listede efter Pia et kort stykke tid, indhentede hende dog hurtigt, fik et godt tag i hendes arme, trak hende med tilbage til huset, jeg kunne se dem i det værelse som jeg havde set den første i, kunne se, de satte sig ved et bord med Pia imellem sig. Jeg derimod listede hen og trak i døren, for at sikre mig der ikke var låst, sneg mig så hen til vinduet som ikke var lukket, jeg sneg mig til at kigge ind, Pia var nu trukket af kitlen, fyrenes hænder bevægede sig rundt på Pias krop, brysterne, mellem benene og lårene var vidt spredt, Pia stønnede højlydt nu. Pia var blevet lagt på bordet, på ryggen, to mand trak hendes ben fra hinanden, trak dem op over hendes hoved, så hun nu lå med vidt spredte ben
 

Jens K.

Min kone blev vist frem del 1

1711
2006

Han var kordegn i et lille kirkesogn, og det viste sig, at han var meget uerfaren med hensyn til det seksuelle. Han havde aldrig været sammen med en kvinde betroede han mig, og da jeg så sagde, at det skulle vi da se at få gjort noget ved, spurgte han noget generet og nervøst, om han så også fik lejlighed til at se min kones ædlere dele. - Hvis det er hendes kusse du mener, så kan det nok lade sig gøre, og du skulle da helst ikke nøjes med at se, sagde jeg.  - Hvis der skulle komme noget ud af dette her, så måtte han altså være indforstået med, at det hed pik, kusse, patter og røv. Jeg forklarede ham også, at min kone blev meget ophidset af at blive vist frem - under tvang, at jeg selv blev mindst lige så ophidset af med magt at tvinge hende til fremvisning og brug, og jeg kunne godt mærke, at den pæne kordegn også blev meget ophidset af at høre mine oplysninger
 

Jens K.

Min kone blev vist frem del 2

2611
2006

- Hold kæft kælling, sagde jeg og daskede til hendes patter, men Erik kikkede bare og håbede måske på mere. Så fik jeg pludselig en indskydelse. I den modsatte ende af stuen var der også en sofa med ret stor hynder. Jeg hev min kone op og trak hende med over mod denne sofa, rev en hynde løs og smed den på gulvet og befalede så min kone til at lægge sig på ryggen på gulvet med hynden under røven. Det eneste tøj hun efterhånden havde på var de hvide og ret smaskede trusser, og dem havde hun helt sikkert stor lyst til snart at få af. Da hun lå meget fristende og ophidsende på sofahynden med kussen hævet og benene spredte, kaldte jeg på Erik - Få så for helvede de u-sexede underhylere af og kom over og se min kones ædlere dele
 

Jens K.

Min kone blev vist frem del 3

2611
2006

Eriks stemme var noget grødet, da han spurgte mig, om jeg kunne se hendes kusse. - Ja, jeg kan sku, for den liderlige kælling sidder også og hiver i skamlæberne, så der er frit udsyn til det liderlige kussehul…og hun "savler", kan jeg se. Så var der en ret lang pause… jeg sagde så til Erik, at han ikke skulle spille den af lige nu. - Jeg gør sørme også hvad jeg kan for ikke at røre ved den, men hvor er det dog liderligt, dette her.  - Kan du ikke få din kone til at sige noget mere ? spurgte han , og jeg rakte telefonrøret over til hende. Men hun sagde ingen ting. I stedet stak hun røret ned  til kussen, som hun var i fuld gang med at fingerkneppe. Hun fik rigtig kussen til at smaske, og inden hun gled over i en lille orgasme, fik hun spurgt Erik om han kunne gætte , hvad hun lavede.
 

Jens K.

Min kone blev vist frem del 4

0312
2006

- Tøs, min gæst vil gerne vide, hvad du har på under skørtet, vis ham det! sagde jeg meget befalende. - Ja, Herrer, sagde hun, stillede sig front mod os og fik med lidt besvær trukket op i det stramme lændeklæde. Hun havde intet under, så det var hendes kusse, der nu blev vist frem for os. Hun havde studset den en del, så der nu var bedre udsyn til de fyldige skamlæber, et smukt syn med de selvsiddende sorte strømper næsten helt op til "pragten”. - Spred benene! lød så den næste befaling, og min kone måtte nu trække lændeklædet højere op for at kunne udføre ordren, og da hun havde stået der lidt med skrævende ben, fik hun besked på at trække skamlæberne til side, så vi kunne se om hun var liderlig.
 

Jens K.

Min kone blev vist frem de 5

0401
2007

Erik både bed, vred og nev hende i brysterne, mens jeg lod mine hænder gå på opdagelse på hendes røvballer, ned mellem lårene og til den sjaskvåde kussespalte, som jeg så maltraktere ved at nappe, nive og trække - for også at lade et par fingre glide op i den varme og savlende hule. Så var det igen patterne der blev behandlet med mine fissesaft indsmurte fingre, og jeg kunne mærke, at Erik blev vildere med sit slikkeri af min kones bryster, efterhånden som jeg tværede hendes safter ud over patterne, som jeg nu holdt mine hænder stramt om og nærmest serverede for Erik.  Det var netop nu det gik op for mig, at tiden var inde. Nu skulle der prøves noget frækt, nu skulle der flyttes grænser, og så foreslog jeg, at vi tog kællingen over på briksen. Det der med at være genstridig, havde min kone åbenbart glemt alt om, så hun lod sig helt passivt føre over på briksen, hvor hun blev lagt på ryggen.
 

Jack69

Obey

2110
2006

Saften fra de forrige ladninger sivede ud og røvhullet føltes glat og fedtet. En stemme sagde at jeg skulle slappe af. Den var ru og hæs af liderlighed, og jeg mærkede hvordan jeg blev grebet om hofterne og et vådt pikhoved pressede sig mod mit røvhul. Pikken føltes enorm. Det gjorde virkelig ondt da den udspilede mit hul endnu mere, og jeg gispede efter vejret. Smerten blev værre da han næsten med det samme begyndte at køre den frem og tilbage, og jeg stønnede af smerte. Han stønnede til gengæld frydefuldt, og holdt hårdt om mine hofter med sine store hæder. Lidt efter lidt begyndte jeg at slappe af, men jeg forsøgte af nyde det. Følelsen af hans hegnspæl af en pik var overvældende. Den føltes for stor, for intens, og det gjorde stadig ondt da han satte  tempoet lidt op. Jeg var betænkelig ved tanken om at han måske ville kneppe mig helt vildt, men endnu var tempoet moderat, og jeg begyndte seriøst at nyde det, og stønnede nu denne gang af fryd. Jeg ved ikke hvor længe det varede, men det føltes som meget lang tid.  Manden foran mig var trådt lidt tilbage så jeg nu blot lå på alle 4 og blev røvpulet godt og grundigt.
 

Chessvaffi

Overklasseløget udnyttes 1

0710
2006

Der strømmede øjeblikkelig hede elskovstoner ud fra det lille kameraets små skrattende højtalere. På displayet sås derimod meget tydeligt, to mennesker i gang med at kneppe højlydt på sofaen lige ved siden af det skrivebord hvor de to netop sad nu. ”Du kan godt lide at kneppe, det fremgår vidst tydeligt af filmen” sagde han og kiggede ugenert over på kvinden. Hun var fuldstændig stivnet ved synet af billederne, der kørte knivskarpt på den lille digitaleskærm. ”Problemet er bare at din kneppeven ikke er din mand” sagde han videre. Hun sagde stadigvæk ikke noget ”Jeg har altid ønsket mig, at prøve at koste rundt med en kvinde seksuelt. Få hende til at opfylde alle mine usømmelige seksuelle fantasier uden de mindste indvendinger. Og med et strid overklasseløg som dig – vil det da bare være helt fjong
 

Chessvaffi

Overklasseløget udnyttes 2

1111
2006

Cremen var kølig. Han tændte buttpluggen, lod den summende køre lidt rundt i den kolde creme. Inden han trægt pressede den op i hendes endetarm. Han trak den ud og ind nogle gange inden han tog en større dildo og begyndte at røvpule hende med den. Hun var nu ved at være så udvidet, at han snart selv kunne komme til. Han fjernede dildoen efter nogle flere stød og gned lidt glidecreme på sit pikhoved. Han trængte langsomt op i hendes snævre anus. I guder hvor var den dejligt smal. Han fandt med en finger hendes klitoris. Gned stille på den, mens han stødte ud og ind af hendes anus. De begyndte begge at stønne larmende og han øgede gradvis farten, både med fingeren i hendes fisse og med pikken der pumpede løs i hendes stramme bagdel. Hun nåede snart ud til stjernerne i himmelrummet igen kunne han høre. Han piskede løs på hendes lille tap
 

Chessvaffi

Hævn over lærerinden

0508
2006

Han stod lænet op ad carporten, skjult i mørket og så sin gamle folkeskolelærerinde låse sig ind i sit parcelhus. Lige inden hun fik lukket døren helt, sprang han hen til den og satte en fod i klemme, så hun ikke kun lukke døren helt i. Han skubbede i det samme med hele hans kropsvægt brutalt mod døren så lærerinden væltede omkuld inde bag døren. Forskrækket så hun op da han trådte ind i baggangen og kiggede ned på hendes ansigt. Inden hun nåede at reagere yderligere på hans overrumplede fremstød, væltede han hende ubarmhjertigt om på maven, fiskede en pakke strips op af jakkelommen og bandt hurtigt hænderne sammen på ryggen af hende.
 

Chessvaffi

Hævn over lærerinden 2

2209
2006

På spisebordet bag ham lå skolelærerinden og jamrede om mere pik. Han var lidt små forvirret over lærerindens reaktion. Tidligere havde han bundet et tørklæde rundt om hendes mund og nakke, for at neddæmpe hendes klagende ophidsede lyde. Samtidigt havde han vendt hende om. Bundet hendes arme fast til vandhanen med plastik reb, som han havde skaffet ved at klippe hendes tørrestativ i stumper og stykker. Linen til hænderne var godt lang. Benene var bundet fast til et par lampekroge i loftet. Da han havde gjort det, trak han bordet en anelse bagud, så hendes ben var trukket godt ind over hendes overkrop. Derefter sparkede han til bordbenene så hendes underliv hængte en anelse ud over bordkanten, så hun nu lå fuldstændigt åbent for ham.
 

Marthin

Forfatterens mareridt

1008
2006

Jeg vågnede, badet i sved og min dyne lå på gulvet, der var bælgmørkt i soveværelset, jeg lå nøgen på sengen og min pik stod stift op i luften som et tårn, jeg så mig omkring, der var ingen piger eller damer, jeg havde altså drømt det hele, men min pik var stiv og jeg var skrubhamrende liderlig, men på min vej ud til toilettet, hørte jeg en dame der jamrede sig, det lød som var hun i fare. Det kom fra mit gæsteværelse, som jeg havde udlejet til en pensioneret skolelærerinde. Jeg rev døren op uden at banke på, hun sad splitternøgen i en dyb lænestol med spredte ben og masturberede sig med en dildo, som for ind og ud af hendes saftige kusse, men da hun observerede min stive lanse, som stod stift ud fra kroppen, lagde hun dildoen på gulvet, rejste sig og bøjede sig forover ind over den stol, hun lige havde siddet på
 

Marthin

Polterabend

0508
2006

På bagsædet i taxaen sad vi andægtigt i tredive sekunder, så gik vores hormoner i gang, mine fingre tog en fugtighedsanalyse i Toves fisse, inden de gik i kredsløb rundt, for at finde hendes lille stive knast, der sad afventende og tog imod de kærtegn jeg formåede at sende ind i hende og jeg gik så småt i gang med at fingerkneppe hende og hun lagde sig tilbage i sædet med min pik i hånden, som hun kælede helt i top, så den rejste sig majestætisk i sin fulde højde og pragt, så den var klar til at besøge hendes kronjuvel, når vi engang var fremme.
Vore tunger dansede rundt i hinandens mundhuler og vi nappede hinandens læber i vores liderlige kys og vores hænder var der, hvor hænder gør bedst, når de skal bruges til erotisk lir
 

Marthin

Hytteferie i Norge 1a
Svigermors straf

0508
2006

Gyda, som min svigermor hed, var nærmest lamslået og færdig, da vi var på vej tilbage til hytten, efter jeg havde sagt farvel til min elskede hustru og da jeg efter få skridt skulle høre på hendes gråd og hylende stemme, der fortalte at hun ikke kunne gå længere, jeg er så træt og jeg kan ikke mere. Så hvorfor ikke tænkte jeg og da hun igen strittede imod og ikke ville følge med mig, men sætte sig i sneen, så flåede jeg fat i hende og sagde vredt ind i hovedet på hende, hvis ikke du gør som jeg siger lille Gyda, så trækker jeg dine bukser ned og giver dig en endefuld i din bare ende, hun så op på mig, jeg anede et lille smil i hendes øjenkrog, men hun sagde jeg skal nok forsøge skat, jeg skal nok, men jeg er ikke sikker på jeg kan klare det..
 

Marthin

Hytteferie i Norge 1b
Mere straf til svigermor

0508
2006

Jeg hjalp selvfølgelig min svigermor, med at komme af med det hele, så bandt jeg hendes hænder samme med et dobbelt halvstik og trak hende ud i sneen og kulden, som var nede på minus femten grader og stillede hende foroverbøjet ind over en buk og bandt hendes ben fast til bukken, gav hende et hårdt klask i hendes bare ende og forlod hende. Jeg stod inde i varmen og bandt et ris af alle de lækre birkegrene og kunne høre Gydas grædende stemme igennem døren, jeg fryser og har det frygteligt her alene i mørket og kulden, hysteriet kogte op i hende
 

Marthin

Et lift i regnen

1306
2006

Hvinende bremser og et meget højt brag fik os begge op af stolene. Vi gik til vinduet og så ned på et sammenstød af to biler midt i regnens sjaskvåde element. Det var heldigvis kun materiel skade, men Liselotte stod med sin halvt åbne badekåbe foran mig ved vinduet, ned til Amagerbrogade og jeg stod bag hende og lænede mig tæt opad hende, for at se over hendes skulder. Jeg lod mine hænder dykke ned i hendes store lommer i badekåben og omfavnede hendes mave. Hun stod bomstille et kort øjeblik, så lagde hun nakken tilbage og lod den ligge tæt op ad mit hoved. Går jeg for hurtigt frem, sagde jeg stille. Nej, svarede hun og fortsatte, jeg har længe trængt til et par arme til at kramme mig..
 

Sexkillingen

Taget på fersk gerning

0103
2002

Mens jeg sad der og vred min liderlige krop, rev du lige pludselig badeforhænget til side og kiggede på mig, mens du sagde ”Din Tøs! Så sidder du bare og onanere mens jeg er væk, kan du så komme ud!” Jeg blev helt forskrækket, men samtidig glad. Jeg røg ud af kabinen, du tog mig hårdt i armen og rev mig med ind i stuen, hvor du havde en taske stående. Du smed mig op på spisebordet og sagde, ”Tøs, leg med dig selv!” Jeg vidste, at det eneste jeg kunne gøre, var at sætte mig til at lege med mig selv. Min krop var spændt af liderlighed og af spænding over, hvad der skulle ske. Du åbnende tasken som stod på gulvet og tog fire reb op og beordrede mig til at ligge mig ned på maven med spredte ben og arme. Du tog rebene og bandt mig til bordbenene

El Sante

Et utroligt liv

0801
2006

En dag da jeg kom hjem efter et kort besøg på pubben, var konen ikke i køkkenet som hun plejede. Jeg er ikke vant til at råbe når jeg kommer hjem, så jeg gik stille, måske beregnende, op trappen til soveværelset. Der havde jeg ikke været i nogen måneder. Jeg åbnede døren ganske langsomt og kiggede ind. Og der.. der lå to personer ovenpå hinanden, uden tøj på, og man kan ikke sige de lå stille. Jeg blev lammet, dette havde jeg ikke ventet, hun så lige på mig og skreg: Få røven ud herfra! Mit hjerte hamrede og jeg troede jeg skulle besvime
 

El Sante

Et utroligt liv 2

1502
2006

Måden gik over hovedet på mig, jeg blev et objekt som kunne anmeldes for jeg ved ikke hvad. Indbrud i lejlighed, uetisk omgang med familiemedlemmer og forsøg på voldtægt. Jeg blev bange og fik besked på at gøre som de sagde. De var nu husejerne og skadeslidte af mig. Jeg var helt groggy, så jeg var et let bytte, kan jeg nu se, for far og søn spillede sammen. De førte mig ind til sengen igen og jeg fik klar besked på, hvad de forventede af mig. Alt tøj var væk, og nu var vi tre nøgne kroppe i sengen. 
 

El Sante

Et utroligt liv 3

2707
2006

Moderen bøjede sig over mod mig og sagde lavt, - Jeg kender til det hele, Viggo sagde du var villig til stort set al slags sex. Du almægtige, havde han sladret om mig og fortalt alt, som det var? Sønnen kom tilbage og bordet var ryddet, så han satte sig på hjørnet nærmest mig og begynte at svinge med benene, som han havde gjort ovre på den anden side af bordet. Men nu var han så tæt på, at jeg kunne tage på ham, hvis jeg ville, og moderen kiggede på lige ved siden af.  Dette var altså ikke noget nyt for hende, det havde jeg dog ikke troet. Atter var spidsen synlig ind i buksebenet på de vide bukser og han var sikkert beregnende nok. - Prøv at mærke på den bløde tingest lige der! Moderen var varm i stemmen og pegede over mod sønnen bukseben. - Det bli’r indenfor husets fire vægge ligesom hos Viggo, ser du, vi er lidt frigjorte her, så bare tag på tingesten...
 

El Sante

Et utroligt liv 4

2707
2006

Så hostede hun, host host og kom bagud med enden for hvert host, da gik den på mig og jeg mærkede at hun rakte en hånd bag min bagdel og holdt mig. Host host, åhh for fanden! Det kom nu, og jeg kunne ikke gøre andet end at pumpe mere og mere, åhh nu blev det godt. Hun bøjede sig bagud. – Sig mig engang, hvad har du gang i? Lemmet var slimet og det løb fra det, og det var ikke den eneste overraskelsen jeg fik. Det var mørkt og jeg så hende bare som en skygge, men stemmen, stemmen tilhørte ikke moderen, det var ikke moderen, hvad i... hvad havde jeg rodet mig ud i nu? Hvad skulle jeg svare, at jeg troede... at jeg tænkte... Nej det var umuligt, alle udveje var så overskuelig, så dumme. Det var voldtægt, voldtægt, Nej, nej, hvad havde jeg dog rodet mig ud i nu. - Svar da for fanden, hvad har du gang i, og hvem er du. Hun vidste ikke hvem jeg var, hvorfor var hun så i min seng?
 

El Sante

Et utroligt liv 5

2707
2006

Jeg synes det var flovt at blive sammenlignet med en konfirmand, nu da jeg var godt over de 30. - Jeg tror denne vinder. Jeg mærkede et ryk. - Lad mig holde dem begge! Datteren tog om begge og sagde, - Der er ikke meget forskel lillebror før du er lige så stor som han her. Men du er knaldhård og du kommer sikkert meget hurtigere end han gør. - Lad os se hvem der kommer først, det var moderen som åbnede munden og hun var lidt mere hæs end datteren. - Det var en god ide, datteren slap det hun holdt i, så begge var fri nu. Damerne gik over mod bordet. - Så må I masturbere, eller onanere om I vil, lad os se hvem der sprøjter først, men vent på klarsignal og start samtidig.
 

El Sante

Et utroligt liv 6

2707
2006

– Kom så i gang, en hånd i nakken og jeg måtte åbne munden og tage den ind. Jeg var bøjet næsten i vinkel nu og havde ikke en chance for at slippe, så jeg åbnede munden og slikkede hans stive stang, nu blev jeg pirret, tog et nyt hug nedad og sugede hårdt og fast og mærkede et tryk mod min bagdel. Det var et pres fra noget som ikke ville give sig, jeg tænkte på den sorte dildo og sønnen. Jeg måtte bare tage imod, jeg mærkede hvordan jeg gav efter, og pludselig smuttede den ind bagi, hvilken lille skrækkelig søn familien dog havde. En skrækkelig familie som befandt sig i dette specielle hus her inde i fjorden. Det bevægede sig i min mund nu og jeg blev revet med og sugede det beste jeg kunne. Et ryk i mit hår gav en brat afslutning og det var en dirrende pik som stod der og som snart var færdig til brug igen. Men bag i mig var det en anden sag og armene var på ryggen og de to damer gjorde også noget ved mine ben, og den usle hjælpeknægt de havde, han gjorde ting de ikke behøvde at fortælle ham, et teamwork af de sjældne.
 

El Sante

Et utroligt liv 7

1103
2011

Nu svansede han forbi og tog fat i min pik, løftede den op og slap den igen. Så hviskede han ind i mit øre. "Vil du med til fest i aften, kun mænd og pornofilm?" Herregud, her lå jeg bundet og havde ikke min frie vilje til noget, og så fik jeg et tilbud om at være med til en ungdomsfest. Har man hørt magen. Han hev op i pikken igen og slap den, så den klaskede ned på min mave. Men så hev han i den igen. "Hvis du vil med, kan du låne Søs' bil." Han havde vist planer om at invitere mig. Jeg vred hovedet for bedre at se ham, hvilken slags fest var det da? Nu kom søsteren tilbage. Hun havde været nedenunder en tur, så nu var det vel mig, som skulle gennemgå et eller andet igen. "Søs, han vil gerne låne din bil til vores fest i aften, han køber benzin." Det havde vi ikke aftalt noget om, frækt af denne knægt.
 

Jens K

Episoder på Kakkussevej
del 1

1502
2006

På sekunders nøjagtighed røg døren ude fra så pludselig op, og de to hjemmeværnsfolk i kampuniformer, maskinpistoler og sværtede ansigter trængte ind i stuen. - Her har vi sku kællingerne, forhold jer helt roligt og op med grabberne, råbte lederen. - Hvad fanden bilder I jer ind, kan I så komme ud af vores hus, svarede "wap" lige så højrøstet. - Hold kæft og gør som vi siger, var svaret og de to hjemmeværnsfolk havde allerede trængt sig ind på kvinderne.  - 81, vi skal først have bundet hende med de store patter, og så kastede de sig over min kone, som kort efter var gjort aldeles forsvarsløs med hænderne fastlåst på ryggen.
 

Jens K

Episoder på Kakkussevej
del 2

0604
2006

Så kom der også bemærkninger om liderlige patter, at min kone trængte til en ordentlig gang pik… gør du ikk'? spurgte hun samtidig med at hun nu også begyndte at nive min kone i brysterne… - Joo, for helvede knep mig sønder og sammen I liderlige mandfolk, der bare står her med jeres strittende pikke og glor… jeg skal vel ikke bare nøjes med at blive slikket af en anden liderlig kælling, I kan ikke være det bekendt, gør dog noget ved mig. Det var tydeligt, at min kone var utrolig ophidset, jeg havde aldrig oplevet hende så vild efter at blive taget
 

El Sante

Psykologen

1401
2006

- Hvad skete der ellers i konsultationen, var lægen helt alene? - Nej, (min mave trak sig sammen), nej sygeplejersken var der også. Så var det sagt. – Jeg var nøgen med en dame tilstede. - Hvad gjorde hun da? Jeg så bag mine øjenlåg synet og svarede, - at brysterne hang ud af kitlen, også hun trak i min tisser. Der var stille i lokalet et øjeblik. Måske troede psykologen ikke på mig. - Jo for hun stak hånden ind mellem mine lår og trak frem og så havde hun en lang skål. - Hvad brugte hun skålen til? Jeg synes psykologen tog lidt hårdere fat i pikken nu og ville vide hvad hun yderligere gjorde.
 

Ole

Frk. Larsen inviterer

0801
2006

Det gøs ned igennem rygmarven og jeg blev tør i mund og hals. Jeg vidste, at jeg var fanget og nikkede stumt, mens spørgsmålet lå i min hjerne: Hvad vil hun gøre med mig. Det fandt jeg ud af hurtigt. Jeg hørte, at døren ind til soveværelset blev åbnet og tænkte, at nu var jeg reddet. Så hørte jeg hende sige: "Han er klar til dig". Da jeg kiggede bagud så meget jeg kunne, så jeg hendes bror Anton stå nøgen bag mig. Nøgen og med en kæmpepik stående ud fra kroppen. Jeg mærkede pludselig nogle fingre som pressede mine baller fra hinanden og begyndte at smøre mit numsehul ind i noget creme. I al  min uerfarenhed tænkte jeg: Hvad skal der ske? Så mærkede jeg hans pik blive presset mod mit numsehul.
 

Ole

Frk. Larsen og jeg

0909
2005

Jeg vente utålmodigt og da hun var færdig og var kommet tilbage fra toilettet fortalte jeg hende, at jeg havde set hendes bror om eftermiddagen og at jeg ikke mente han havde betalt for sine cigaretter og to øl. Frk. Larsen blev både rød i ansigtet og samtidig indigneret og begyndte at skælde mig ud. Da hun var færdig sagde jeg, at jeg havde taget 100 kr. op af pengekassen og gemt dem, men at jeg ville fortælle min far at hun havde givet sin bror dem. "Jamen Ole, hvad tænker du da på?" fik hun fremstammet, mens hun knugede sine hænder, så knoerne blev helt hvide. Nu var hun vist der hvor jeg gerne ville have hende. 
Så fortalte jeg hende, at jeg ville i seng med hende.
 

Hans

Udlånt til midaldrende kvinde

0909
2005

Jeg vil godt indrømme, at jeg altid har været utrolig fissegal, og jeg foreslog derfor, at hun kunne låne mig ud til sexhungrende kvinder. Hun gik med til at sætte en kontaktannonce på nettet, hvor hun tilbød sin mand kvit og frit, og nævnede for en sikkerheds skyld, at kvinder over 50 ville blive foretrukket (hun regnede nok med, at der så ikke var så mange, der henvendte sig). Der kom rigtig mange henvendelser – måske fordi jeg havde fået Lene til at skrive, at der var orgasme-garanti. Den første vi valgte var Henriette på 58, selv om hun på det medsendte foto lignede en, der var noget yngre. Jeg kontaktede hende, og vi blev enige om at mødes hos hende næste aften. Lene afleverede mig på adressen..
 

El sante

Hos lægen 1

0405
2005

Jeg anede ikke hvor jeg skulle gøre ved mine øjne, men anede ud af øjenkrogen at sygeplejersken nærmede sig. Loftet var hvidt med en lampe der hang ned fra det, ned over bordet med instrumenter. Og så blev jeg bedt om at skræve noget mere ud til siden. Jeg stod på gulvet og nu begyndte benene at ryste. Lægen satte igen hånden ind mellem mine ben og tog nu fat i den ynkelig slappe pik. Det var aldrig nogen der havde gjort før, og jeg synes nærmest den forsvandt, da han rørte ved den. Pungen blev trukket endnu mere fremad, og han sagde til sygeplejersken, at skindet måtte løsnes bagved da det var for stramt. Jeg hørte sygeplejersken åbne en dør og følte jeg hvordan han klemte på pikken.
 

El sante

Hos lægen 2

0405
2005

Hun blev ved med at smøre salven ud, og pikken blev større og større, akkurat ligesom sygeplejersken hos lægen, blev min madmor forpustet og rød i kinderne. - Nej, nu må du i seng, sagde min madmor, nu er salven på og så kommer du til at sove godt i nat. Hun slap min tissemand, og den stod akkurat hvor hun slap den. Hun lo lidt, - gjorde den også det hos lægen, smilede hun og fortsatte, - og hvad gjorde han så ved det? Nu kunne jeg fortælle mere, jeg havde vænnet mig til at stå nøgen, når der var nogen i rummet. - Han holdt sin ene hånd derinde hvor hårene sidder, og så trak han udad med den anden. - Aha, sådan måske? sagde hun, og lagde en hånd inde ved roden af min tissemand, der hvor hårene er. Og så trak hun blidt udad med den anden hånd.
 

El sante

Hos lægen 3

0405
2005

- Det går fint nu! Lægen småsnakkede og sygeplejersken gned med hånden hen over min pik og jeg kunne mærke at huden nu ikke længere dækkede hovedet. Jeg var meget optaget af sygeplejersken som nu havde sin ene hånd i kavalergangen, hvor hun knappede sin bluse op og udvidede så to bryster kom frem. Da var det at der skete noget med mig. Jeg synes min pik blev om muligt endnu stivere, men jeg havde heller aldrig set to så store kugler før i det fri, samtidig var der noget der bevægede sig i mit endehul.
 

El sante

Spillerum

0405
2005

- Var det sådan hos lægen? Tante gned sig frem og tilbage og stønnede hurtigt. Jeg blev flyttet bagover mod sofaen i stuen, begge puffede og trak, så jeg satte mig og trådte ud af mine bukser som havde siddet rundt om mine ankler. - Hvad gjorde sygeplejersken eller, gjorde hun noget du endnu ikke har fortalt? - Nåå, ja hun skrævede op på mig og dinglede med brysterne. Pludselig havde jeg en pude bag ryggen og blev presset bagover, så jeg lå som på bænken tidligere i dag. - Hvad mere, hun gjorde sikkert noget mere ikke? - Joo, så tog fat bag sig, hævede sig op og satte sig på mig. Nu rejste tante sig og skrævede op over mig som sygeplejersken havde gjort. - Var det sådan, sagde hun. Munden der slikkede min pik, var der ikke mere. Tante greb om bag sig, jeg tror hun ville have min pik hånden. Jeg tænkte på hvad lægen gjorde, så når sygeplejersken tog om bag sig i konsultationen, var det akkurat ligesom nu.
 

El sante

Beskyttelsesforeningen del 1 - En uventet gæst

0403
2005

Ældstedommeren rullede med øjnene og så salig ud, og det bulede kraftigt ud i hans bukser. Knægten så også hvordan det bulede, men var nok mere interesseret i pigens mis og sin egen erigerede pik i hånden på den kvindelige dommer. Fyrig var han, og snart blev det hans tur til at havne på bordet hos dommerne. Med den anden hånd havde den kvindelige dommer trukket sine skørter op, men hun var nervøs for reprimander, for hun skjulte handlingen ved at vende ryggen mod bordet. Pludselig stak hun en finger frem mod knægten, - Slik den, sagde hun, - Slik, slik den nu
 

El sante

Beskyttelsesforeningen del 2 - Hævn

0403
2005

- Vil du prøve at stå deroppe som han står nu? De lagde deres hænder på hans skuldre og begyndte at stryge ned over skjorten og længere ned, nedover hans bukser. Det var tydeligt for enhver, at manden var ophidset, utrolig ophidset. De fortsatte med at stryge ham ned over tøjet begge to, det her var aftalt spil, som nok skulle give ham den straf, han fortjente. - Jeg foreslår at du går op til knægten nu, og sørger for at få hans pik op at stå igen, så vi atter kan nyde synet af den. Men tag hellere din skjorte af først, du bliver nok varm alligevel. Begge begyndte at knappe hans skjorte op
 

El sante

Beskyttelsesforeningen del 3 - Hvad mørket gemte

0403
2005

Det raslede i kæderne længere inde og en ting var sikkert, kæderne var fæstnet på opsynsmanden, nogen forsøgte at løsne ham. Lyset måtte komme, men det tog sin tid når ingen vidste hvor sikringerne var og ingen havde tændstikker eller batterilys. Efterhånden havde alle fået nattesyn, så de kunne skimte omridset af bordet i midten af rummet. Alle de involverede i rummet begyndte at se svagt forskel på faste genstande og blanke ting rundt om i rummet. To personer ved bordet kunne svagt anes, de yngre dommere holdt sig til bordkanten og vandrede rundt på hver sin side. Pigen lå bagover strakt ud og et mørkt hoved var stadigvæk i hendes skød, nemlig den kvindelige dommer
 

Hannibal

Slaveliv i provinsen 1

2005
2004

Han stod måbende og tavs, medens sekretæren fortsatte med at rykke en lang flænge i nederdelen og flå trusserne ned om hofterne. Anita kiggede hånligt på ham, flåede hans skjorte op og lod sine lange negle trække et rødt spor ned over hans svedige ryg. ”Nåe” sagde hun triumferende ”hvad tror du så en kvindelig politibetjent vil sige til at undersøge mig og finde din sperm i mine kønshår og dine hudceller under mine negle?” Han var ganske tavs, og stod bare helt stille og kiggede på sekretærens halvnøgne krop under den sønderrevne beklædning. Hun ventede lidt, inden hun fortsatte ”Der vil nok gå mange år, før kunderne har glemt, at deres sagfører blot er en halvgammel liderlig buk
 

Hannibal

Slaveliv i provinsen 2

2005
2004

Det var måske netop champagnen, der fik hende til at hyre en taxa og tage ind til firmaets flotte nye lokaler i det bedste forretningskvarter. Nu ville hun for en gangs skyld se hvordan hun så ud, den nye dulle, der tog hele Mortens opmærksomhed. Hun kom da også lige i rette tid til at se sin ægtemand kneppe sekretæren bagfra. Han var højrød i ansigtet af anstrengelse, og ænsede slet ikke at hun kom listende ind på kontoret. Først da hun fyrede en blitzlampe af i hovedet på ham, blev han nærværende. Ham blev så forfjamsket, at han helt tabte modet. Både ham og sekretæren så meget ydmyge ud, som de stod der helt nøgne og svedige i det skarpe lys. Fruen benyttede lejligheden til at tage adskillige billeder af ægtefællen og hans unge elskerinde.
 

Hannibal

Slaveliv i provinsen 3

2005
2004

Bente var ikke sen til at benytte sig af pigens skræk, hun flåede kjolen af hende og begyndte at forklare, at hun naturligvis ikke kunne tolerere, at foreningens medlemmer opførte sig på den måde over for arbejdsgiverne. Pigen blev mere og mere chokeret, efterhånden som Bente fortsatte med at forklare, at hun naturligvis var nødt til at give besked til hovedforbundet, så de kunne advare de andre fagforeningsledere mod at anbefale arbejdsgiverne at ansætte sådan en liderlig tøjte. Pigen lyste dog op, da Bente foreslog, at hun selv tog sig af den videre opdragelse. Så kunne hun arbejde på fagforeningskontoret om dagen, og så lære lidt om almindelig god opførsel om aftenen. Sådan som hun så ud nu, kunne hun naturligvis ikke vise hende frem for kontorets øvrige ansatte, men pigen afleverede villigt sin værelsesnøgle til bestyreren, så hun kunne hente hendes personlige ejendele på det lejede værelse.
 

Hannibal

Slaveliv i provinsen 4

0506
2004

Pludselig afbrød han apotekeren, og meddelte koldt, at han jo nok kunne undlade at oplyse embedslægen om den fatale fejlekspedition. ”Min tavshed er naturligvis ikke gratis” hånede lægen, medens parret stumt betragtede ham. ”De næste tre måneder vil jeg have fuld rådighed over jeres elendige kroppe” forlangte han. ”I skal fuldt og helt underkaste jeg mig og min kones seksuelle ønsker, og derudover kan der også blive tale om at i skal tilfredsstille nogle af vores venner.”
 

Hannibal

Slaveliv i provinsen 5

0506
2004

Han forsøgte at berolige hende, men kunne jo heller ikke uden videre lade hendes kørsel i spirituspåvirket tilstand. Else nød fornemmelsen af hans varme stærke krop, og følte pludselig en helt uimodståelig trang til hans trygge krop. Hun forsøgte sig med et par slet skjulte hentydninger, men da han ikke reagerede spurgte hun direkte, om han ikke kunne lade nåde gå for ret, hvis hun så til gengæld betalte med nogle kropslige ydelser. Bjarne vurderede hurtigt hendes unge velskabte krop, han havde en svaghed for helt unge piger, helst ikke over tyve, men det var lang tid siden han havde forlystet sig men en villig tøs...
 

Hannibal

Slaveliv i provinsen 6

0506
2004

I det samme bankede det på døren. Hans Christian blev stum af skræk, men Anita var hurtigt på benene, hun krængede ugenert den stramme nederdel ned om de fyldige hofter og gik hen og åbnede døren. Sagføreren var så forfjamsket, at han slet ikke sansede at flytte sig, da formanden for den lokale fagforening, Bente Mølgaard, kom ind efterfulgt af en ung genert pige. Anita bød sin gæst velkommen og kiggede undersøgende på den unge pige, der genert slog øjnene ned, medens hun skævede til den nøgne mand på gulvet. Han forsøgte at komme på benene, men en skarp kommando fra Anita fik ham til at blive liggende.
 

Hannibal

Slaveliv i provinsen 7

0506
2004

Da den sidste var tilfredsstille, klappede Anita igen og bad om alles opmærksomhed. Hun forklarede, at slaven nu skulle mærkes, og at hun til lejligheden havde fået fremstillet et mærkningsjern med sine egne initialer. Hun bad forældrene hjælpe sig med at spænde slaven godt fast, så hun kunne brændemærke ham. Der blev helt stille i salen, og alles øjne fra rettet mod den forskræmte sagfører, der mat lod sig lænke til lokalets største briks. Han lå på ryggen med benene bøjet op og tilbage, så hans baller var helt blottede. Han blev surret omhyggeligt fast med adskillige stykker reb, og snart kunne han ikke bevæge en finger. Flere af sadisterne havde bragt deres slaver i stilling, så de kunne overvære den pinefulde mærkning.
 

Anonym

Analsex med barnepigen

1704
2004

Jeg gik stille ind – kl. var vel ca. 00.15. Jeg kunne høre gennem døren til stuen at hun sad og så kanal København og at det var gang i den men støn og "Fuck me please…" Jeg åbnede døren i et – og der sad min lækre barnepige fra Rumænien med åbenstående skjorte – en hånd der klemte på hendes venstre brystvorte – bukserne var kun på den ene ankel – med den ene ben oppe under hagen – fissen helt åben og legede med sin kilder. Hun for sammen.  – Sorry – it was – I mean… it’s not like it seems!
 

Midtfyr

Eksamen i sex del 1

2203
2004

Så sank hun ned på knæ foran sin lærer og førte hænderne op til hans bæltespænde, som hun spændte op uden at Pettersson protesterede. Hun lynede hans lynlås ned og trak bukserne ned over hofterne på læreren. Så tog hun fat i kanten på hans underbukser og trak dem ud over bulen, som voksede frem foran hendes ansigt. Mia var ikke uerfaren, men de unge kærester, hun havde haft før, kunne slet ikke hamle op med matematiklæreren hvad størrelse angik. Hun gispede let. Mia tog med sin spinkle hånd fat i Petterssons hastigt voksende pik og førte læberne ned til dens hoved.
 

Midtfyr

Eksamen i sex del 2

2203
2004

Mia protesterede voldsomt, da hun bag sig pludselig mærkede Jannicks hænder på sin røv. Men klassekammeraten grinede blot og spurgte, om hun heller ville have sin historie ud over hele gymnasiet, før han brutalt pressede sit pikhoved imod det hul, som Pettersson kort tid forinden havde indviet. Mia stønnede højt, da Jannick pressede pikken i bund i det spermfedtede røvhul i et hårdt, hurtigt hug. Havde hun følt sig udblokket før var det intet imod følelsen af at have en pik i både fisse og røv samtidig. Hun klynkede lavt, men de to unge fyre fortsatte ubønhørligt deres knepperi i begge hendes huller, mens Mia gispede og stønnede. Pludselig gik sidedøren op, og Pettersson kom ind.
 

Midtfyr

Mia og kæmpen

2203
2004

Nu fik agurken imidlertid en helt anderledes dressing end salatdressingen, da den varme, unge pige pressede den imod sit fissehul og op i fissen. Hun lukkede øjnene og stønnede, mens hun gned sin kilder med fingrene samtidig med, at hun kneppede sig selv med agurken. Pludselig stivnede hun. Mia følte med et, at nogen iagttog hende, og åbnede øjnene. Og der, i udkanten af lysningen, stod en mand, en stor mand, med en hund af ubestemmelig race, der mindede lidt om en schæferhund. Manden kiggede anerkendende på det syn, han mødte: En smuk, ung pige, med en agurk presset op i fissen.
 

Bizarr  & Trine

Kidnapning af ung kvinde del 4

1702
2004

Noget småt og spidst begyndte at pusle rundt og strejfe både dine inderlår og kusselæber, og du kastede hovedet fra side til side og skreg panisk, specielt da den begyndte at spise osten og af og til kom til at nappe i dine tykke, våde, opsvulmede kusselæber. Det stod på et minuts tid, og da du opdagede, at den ikke, som du havde frygtet, direkte bed dig i kussen, begyndte du at slappe en smule mere af, og opdagede, at det ikke føltes direkte ubehageligt med den konstante nappen og puslen. Faktisk begyndte din altid sexhungrende kusse at reagere, specielt da musen ville have den ost, der var smurt omkring din strittende klit.
 

Christine

Fotoklubben

2709
2003

Han tager hendes støvler af, langsomt og sexet - sørger omhyggeligt for ikke at gøre hende forlegen, men følelsen af hans varme hænder på lårene får hende til at gispe. En af de andre giver ham en flaske chokoladesovs, og han begynder nu at dekorere hendes nøgne krop med chokoladen. Han lader en tynd, tynd stråle løbe ned på hendes arme, og kører rundt og rundt så det danner smukke mønstre på hendes bare hud. Det er ekstremt pirrende at være nøgen så tæt på en fremmed mand, så tæt på flere fremmede mænd, og samtidigt mærke den kølige, glinsende chokolade brede sig over hendes hede krop
 

Sebastian

Forførelsen af forsikringsmanden

2109
2003

-Øhh ja, sagde hun. -Hej jeg hedder Sebastian og du har ringet for at få et tilbud på dine forsikringer. -Guuud, det har jeg helt glemt, undskyld jeg er lige stået ud af badet, men kom indenfor. Han gik forbi hende. Mmm han duftede som lovet dejligt. Hun undskyldte sin påklædning og fangede hans øjne. Han smilede tilbage og sagde at det gjorde da ikke noget. Hun smilede tilbage, og de gik ud i køkkenet hvor kaffen stod på kanden. Til hans store overraskelse gjorde hun ikke mine til at ville gå ind at skifte, han kunne ikke lade være med at se på hendes krop. Det undgik ikke hendes opmærksomhed, og hun nød det. Hans blik vandrede op og ned af hendes våde letpåklædte krop.
 

Bizarr & Trine

Kidnapning af ung kvinde del 1

1009
2003

Pludselig opdagede du, at han ikke kørte mod byen men nærmere væk fra den. Du kiggede på ham med stigende uro. - Hvad laver du, sagde du med bævende stemme. - Åh, jeg tænkte, at du da sikkert ikke havde mere travlt, end at du kunne nå at se, hvor jeg bor, grinede han, så kan jeg køre dig hjem bagefter. - Nej, jeg vil hjem nu, sagde du med skinger stemme, stop bilen med det samme. - Lad nu være med at være fjollet, sagde han med mere brysk stemme, opfør dig som en god pige, og der sker dig intet, du ikke bagefter vil tænke på med glæde. Jeg kan vise dig ting, du senere vil takke mig for og tigge mig om at fortsætte med.
 

Bizarr & Trine

Kidnapning af ung kvinde del 2

1009
2003

Carl trak dig med ind i stuen, hvor to mænd på omkring Carls alder drejede hovederne og gloede dumt på dig. - Se, hvad jeg fandt på vejen, grinede Carl og skubbede dig hen mod dem, - Må jeg præsentere, det er Erik og John. De lod øjnene glide op og ned af dig, som om du var en ny so - mon de også gjorde den slags, tænkte du med både væmmelse og snurren i underlivet, mens du prøvede at dække både dine vuggende bryster og din kusse med hænderne.
 

Bizarr & Trine

Kidnapning af ung kvinde del 3

1009
2003

Du stivnede og skreg af angst og rykkede fortvivlet i rebene, da du mærkede de store ulækre dyr kravle rundt på brystet, mens du hørte mændene grine højt i baggrunden. - Tag dem væk!, Tag dem væk!, skreg du, jeg vil gøre hvad som helst for jer. - Også at lade mine brødre kneppe dit lille røvhul sønder og sammen med deres kæmpejern, grinede Carl. - Nej, det kan jeg ikke, de sprænger mig, klynkede du forskrækket og kiggede på kæmpepikkene, som de to halvidioter stod og gned med skinnende øjne. - Ok, grinede han og løftede glasset og holdt en hånd for åbningen, så edderkopperne ikke slap ud.
 

Pete

Besøg hos min fætter

1007
2003

Da vi sad og snakkede måtte Niels desværre meddele, at han skulle væk i tre dage, men som han sagde, det betød vel ikke noget, da jeg ligeledes skulle på et introduktionsophold, hvor jeg skulle blive på kursusstedet de samme tre dage. Jeg tror nu ellers ikke, at jeg havde haft noget imod at være alene med Kirsten, men det blev ikke denne gang. Næste morgen tog vi så begge af sted og efterlod Kirsten til sig selv. Nu skete der bare det, at da jeg nåede frem til kursusstedet, fik vi besked på at overnatningen var blevet aflyst. Vi skulle allerede slutte 15.30. Jeg kunne næsten ikke vente til dette tidspunkt, jeg tænkte ikke på andet end, at jeg skulle være alene med Kirsten.
 

JF

Min kone blev voldtaget af to veludrustede svenskere

1604
2003

Den gamle mand så på os med et mærkeligt glimt i øjnene, jeg burde måske være blevet advaret af det sultne blik, da han så på min kone og sagde: "I kan komme ind og vente, min søn Bengt kommer snart hjem og kan køre jer ind til den nærmeste by, så kan I få hjælp der!" Jeg sagde: "Tak for tilbuddet," og vi gik ind i det lille hus! Erik som den gamle mand fortalte os at han hed tilbød os en kop kaffe som vi tog imod. Jeg syntes den havde en lidt bitter smag, men ville ikke såre ham ved at sige det og drak kaffen. Jeg så over på Lene, og så hvordan hun blev utydelig, hvad var der galt, var det kaffen? Jeg så hende synke sammen ind over bordet og skulle til at sige noget, men kunne ikke få ordene frem, så blev det mørkt! Det næste jeg registrerede, var at der var 2 mænd i rummet nu, den ene var Erik og så en yngre mand på omkring 30 år, det var nok hans søn Bengt. De havde smidt deres bukser og fremviste et par regulære hestepikke...
 

Lene

Min sommerfantasi

0504
2003

Bagefter vil han kneppe mig, men han når kun lige at trænge ind, da døren knagende bliver åbnet. 10-12 unge fyre 16-20 år i læderjakker kommer ind, det er åbenbart den lokale "knallertbande"! 6 af dem griber fat i min mand, der ikke har mange chancer mod overmagten, de andre spærrer døren for mig så jeg ikke kan flygte og hente hjælp. Et øjeblik efter står min stakkels mand bundet til nogle rør, han er også blevet kneblet med mine sjaskvåde trusser.
 

Wande54

En hård weekend del1

1002
2003

Hun smurte godt med creme på den og trak så massagestaven ud. Langsomt kom hun nærmere med sit våben og pressede det imod ringmusklen, der snart gav efter og med et 'svup' gled hun ind i mig. Langsomt men sikkert trykkede hun den ind, mens jeg stønnede og jamrede mig. Min pik stod nu stiv op langs maven. Nu begyndte hun at kneppe mig i røven med lange seje tag, imens hun spillede på min pik med den ene hånd. Hun var temmelig stærk trods hendes spinkle krop, for hun brugte kun en hånd til at stemme imod med.

Wande54

En hård weekend del2

1002
2003

"De var gode til deres arbejde, men jeg fik jo ikke set dem." svarede jeg. "Det var en hård omgang." "Det ved jeg, for jeg sad på stolen der og så det hele. Du levede helt op til det jeg havde lovet dem, så de var tilfredse. Indtil videre!" "Hvad mener du med 'indtil videre'?""De sidder inde i stuen og diskuterer, hvad de ellers kan bruge dig til." "Bruge mig til?? Jeg er da ikke nogen brugsgenstand!" Jeg var ved at blive vred nu. "Jo, de har fået lov til at lege med resten af aftenen. Men først skal jeg lave noget aftensmad, så de kan jo underholde dig imens." Så rejste hun sig og gik hen imod døren, inden jeg fik sagt mere
 

Mr. De Bond

Et besøg på netcafé med konsekvenser del 1

1002
2003

Det varede dog ikke så længe, for mens du gav mig de sidste ordre over chatten, stod Martin bag mig og kærtegnede, nej nærmere æltede, mine bryster nulrede brystvorterne og nev lidt i dem. Åh det var lige det der skulle til. Den sidste rest af forstand og modstand forsvandt da Martin stak et par fingre op i missen, ramte punktet og lod tommelfingeren bearbejde min klit. Ham der sad ved skærmen ved siden af, havde hele tiden kigget, men gloede nu åbenlyst. Da du gav ordre til at jeg skulle vise Martin det hele, rejste jeg mig, og satte mig på bordet...
 

Mr. De Bond

Et besøg på netcafé med konsekvenser del 2

1002
2003

Selv om jeg følte mig helt udmattet, blev jeg sendt ud til skranken igen. Frank kom ud lidt senere, satte sig på gulvet mellem mine ben og slikkede mig, mens jeg tog mod betaling m.m. Det var svært at stå stille og lade som ingenting, når man har en dejlig livlig tunge og fingre i missen og det bageste. Et par gange blev jeg spurgt, hvad jeg lavede. Frank stak hovedet op og sagde at han slikkede min fisse, og så fik de lov til at se og selv føle hvor våd jeg var. Martin stod flere gange bag mig og kælede for mine bryster, også mens der var kunder. De prøvede også at binde mig fast ved skanken med en snor i ringene.
 

Marianne og Mr. De Bond

Kneppedyret

2712
2002

Japaneren førte sin pik ind i min anus..  Åååååhhhh ja så ville det ikke gå så hurtigt, selv om min kusse også trængte til en ordentlig behandling. Uuuuuuhhhhh hvor var det dejligt.  Henrik gik om foran mig tog mine hænder og førte dem om på ryggen, så mine bryster blev helt spændt. Japaneren nulrede og nev i vorterne, men pludselig mærkede jeg noget koldt og metallisk om håndledene og kunne ikke flytte armene. Jeg havde fået håndjern på
 

Jannie

Kidnappet

1412
2002

Lige som jeg havde fået fat i nøglen, var der een som tog fat i mine hænder og fravristede mig min nøgle til friheden. Kors et chok jeg fik! Rædselslagen begyndte jeg at skrige, mens jeg forsøgte at komme væk - men ingen af delene hjalp. Med hjertet i halsen fortrød jeg, at jeg havde været så grundig med både gag, reb og blindfold!!! To par hænder løftede mig op og bar mig ind i min seng, mens jeg stadig - fuldstændig nytteløst - forsøgte at kæmpe mig fri. "SHIT-SHIT-SHIT!!!" tænkte jeg skrækslagen, nu bliver jeg voldtaget af mindst to indbrudstyve! Havde jeg dog bare ikke leget mod min Herres vilje - havde han dog bare været her lige nu!!!
 

El Sante

Oplevelse med madmor og husbond

1311
2002

Du er fin, sagde madmor, du kan slappe af, det er ikke farligt at få en stiv når du bliver vasket. Er det da ikke dejligt? spurgte hun lidt sløret. Så tog hun under tisse… pikken og løftede den op i de to kugler som hængte nedad. Åh, hvor er de tunge, sagde hun, du er nu allerede ved at være en stor ung mand, jeg må bare lære dig lidt mere før du skal videre ud i verden. Hun fortsatte med at løfte i pikken og den blev snart stiv, stod ligesom ret ud mod hende helt af sig selv. Hun bøjede sig ned, skal bare slikke lidt på dig først, før vi tager sæbe på, hun mumlede men jeg hørte det og tænkte på hvorfor hun skulle gøre sådan. 
 

El Sante

Den perverse "tante"

2008
2002

Jeg hørte de sagde at jeg nok var ved at blive tidlig voksen og at de ikke kunne hindre naturens gang, så de gned lidt hver især og skyllede den ren for sæbe. Så pegede den ret ud i luften, ren og fin, den var så ren at den nok kunne slikkes på, sagde de. Min madmor troede ikke hun kunne gøre det, sagde hun, så måtte ”tante” prøve. Jeg stod uvirksom og mærkede at noget skete, men vidste ikke hvad, pludselig var min tissemand inde i ”tante”s mund og jeg så ned på hende med forbavselse, der stod hun, på knæ i baljen med min tissemand i munden
 

Mr. de Bond


Pussy's historie til mig

1607
2002

Jeg ligger bare der med din dejlig pik i munden og nytter alle fingrer som undersøger i begge huler. Kan ikke vet hvem gøre hvad men jeg vet att de føles meget godt. Nå pussy du måske vil har min pik i dig snart, siger du. Jeg kan ikke svare mere end mmmmm. Som du tolker som ja. Du fjerner din morgon kåbe og er nu nøgen som virker som en signal for de andre.