Afstraffelse / Opdragelse (104)
Noveller af skribenten Jesper indeholder ikke nødvendigvis noget erotisk, men kan være ren afstraffelse

Forfatter

Titel

Dato

Uddrag af novellen

Kakr

Da jeg udlevede min fantasi

1403
2016

Efter at have skrevet med ham over nettet i mere end et år, skulle jeg til et møde ikke langt fra hans bopæl. Det skrev jeg til ham og spurgte til, om jeg så ikke kunne få en omgang. I første omgang slog han det hen, troede ikke, jeg mente det alvorligt; men efter noget skriveri, blev vi enige om, at vi skulle mødes, gå en tur i en nærliggende park, og hvis jeg stadig mente det alvorligt, når vi kom til hans dør, måtte jeg være klar over det ville gøre ondt; men spanskrøret mente han var for brutal for mig at få af, når det var 1. gang (i mit voksne liv). Vel ankommen til døren måtte jeg sige: det kan godt være jeg vil fortryde, at jeg går med ind; men jeg ved, at jeg hver eneste dag resten af mit liv vil fortryde, hvis jeg stopper her.
 

Jesper

Bruno, den omvendte slave

0411
2014

Én gang favoriserede Frøknen mig. Jeg havde givet Lis en omgang med paddlen så det kunne høres over hele øen. Hun havde skreget i vilden sky og tigget og bedt mig holde inde, ”Frøknen” kom som sædvanlig helt hen til mig. Der stod jeg halvnøgen, jeg lugtede af sved der drev ned ad solbrune overkrop. - Tag dine bukser af, også underbukserne. Jeg har prøvet det før. Frøknen har set mig helt nøgen før, dengang hun købte mig hos Madame. Men denne gang lød budskabet: - Du må få lov til at bolle Lis i en halv time, medens jeg ser på. Får lov til betyder i ”Frøknens” sprogbrug: SKAL. Det vidste både Lis og jeg. Hun vendte sig om på ryggen og spredte benene medens hun stirrede rædselsslagen på min pik der hævede sig. - Bruno… Bruno, du må ikke gøre det hårdt. Du må ikke tage mig. Jeg så på hende som hun lå der. Hvor gammel mon hun var? 45, eller mere. Var der mere at hente eller var hun gået over tiden. Selv var jeg nu 24. Jeg havde ikke haft en pige siden jeg blev solgt som 20-årig! Præspermen begyndte at dryppe, da jeg lagde mig over hende. - NEJ… NEJ… BRUNO! Det var dejligt. En jernstiv pik der søgte hendes skød.
 

Jesper

En ny Domina skabes, En ny tilværelse, del 5

0210
2014

- Her er noget creme. Jeg tror Peter vil blive glad for det. Brug to fingre! Jeg smiler et ulvesmil til ham… og nyder det. Altanen er gammeldags. Smal så der lige er plads til en liggende Peter og forsynet med smedejerns gitre, så der er godt udsyn. Naboerne slås om kikkerten. Selv står jeg indenfor og ser hvordan Henrik først stikker to finger med creme ind i Peters røvhul. Han prøver at tie stille, men det mislykkes. Han spjætter, medens der kommer et undertrygt AUGH. Så åbner Henrik hullet helt og lægger pikken til rette. Der lyder et brøl da den trænger ind. En blanding af smerte og skam. Peter har glemt alt om tilhører eller tilskuere. Han er bare ovre i ydmygelsernes verden. Henrik er også i en anden verden. Han maser på
 

Jesper

4 år efter

0709
2014

En dør går op. Det er Per der smutter ind. Må jeg ikke nok ligge hos dig. Det gør så ondt, og jeg er så bange. Han er nøgen ligesom jeg og prøver at krybe ned i min seng. Jeg bliver rasende. 25 år og har endnu ikke lært at tage sine tæsk. Jeg var samme alder, da jeg første gang stod hos hr. Rattan. Med besvær vender jeg mig om på ryggen, det gør ondt. - OK Læg dig ned på maven med hovedet mellem mine ben. Du ved hvad du skal gøre. - Må jeg ikke nok blive fri. Må jeg ikke bare ligge? – Enten kommer du i gang NU, eller du forsvinder, og jeg siger det til Hanne, er svaret. Det hjalp. Han finder min pik, putter den i munden og begynder at sutte. Det lyder som en kalv der får mælk. Det er skønt, jeg nyder at den rejser sig og bliver stiv. Han er startet udefra og arbejder sig opad, op mod mit skridt. Den varme tunge arbejder, medens jeg kan mærke, hvordan jeg trænger længere og længere ind i munden.
 

Jesper

Ovre i Amerika, Gods own country - del 1

2206
2014

Rektor var venlig men bestemt. - Det går ikke. Drengene er i og for sig gode nok, men ødelagt af deres frie skandinaviske opdragelse, og jeg kan ikke have, at det smitter af på deres kammerater. Derfor må jeg bede om at De melder dem ud af Sct. Stephens mr. Soerensen. Drengene så ned i gulvet. - Please Sir, mumlede Sten næsten med tårer i øjnene, det betyder alt for mig. - Jeg ved det, sagde rektor blidt, og jeg ønsker dig al held og lykke i fremtiden. Du er endnu ung. Jeg tog en stor beslutning. Der fandtes en sidste udvej til at afværge det uundgåelige. Jeg havde hørt om den fra andre forældre. - Hvis De mener at problemet er drengenes skandinaviske opdragelse, så ligger ansvaret på os, deres forældre, og det er ikke retfærdigt at straffe drengene. - Pas på hvad du siger, udbrød Klavs på dansk. Sten var stadig tavs og svingede tilsyneladende mellem håb og fortvivlelse. Jeg tror at begge drengene havde en anelse om hvad der kunne ske. - Deres holdning tjener Dem til ære, og jeg håber, at Deres hustru deler den. Jeg synes, at De skal tale med både Deres hustru og drengene, for det betyder, at De vil blive holdt ansvarlig for børnene resten af tiden på Sct. Stephens, også med hensyn til straf. Vi havde en kort samtale på dansk, medens rektor kikkede ud ad vinduet. - Det er set før sagde Klavs. Ben og hans forældre har sådan en ordning. John havde det før han gik ud af skolen. Pas på, det betyder at skolen behandler jer som elever, og adlyder I ikke, ryger vi alle ud. Sten sagde stadig intet. Han stod bare og rystede.
 

Jesper

Ovre i Amerika, Payback time - del 2

0407
2014

- Mr. Soerensen. Jeg forstår, at Deres sønner deltog i et race på Sct. Stephens campus sidste uge, og at de blev fanget og straffet. Jeg ser at de også er blevet straffet af deres far. Han lod blikket glide op og ned af de to nøgne ynglinge, der forgæves forsøgte at skjule deres striber. Imedens stod José ligbleg uden at sige noget. Så bleg, som man kan blive, når man har en solbrændt olivenfarvet mexicansk hud. - Hvad De og Rektor imidlertid ikke ved er, at der var to biler, der kørte væddeløb. Den anden blev ført af min søn. Medens Deres sønner opførte sig som sande skandinaviske vikinger og intet røbede, stak min egen søn af, og lod være med at melde sig bagefter. Han fortjener derfor at blive straffet både af Dem og mig. Jeg trak på skuldrene. Jeg kendte Sam Lopetz. Stolt som en spanier og med en æresfølelse der rager ind i himlen. - Ok, lad os gå ind i garagen. I følger med drenge. I behøver ikke at tage tøjet på, tilføjede Sam. - Yes Sir. Drengene fulgte lydigt efter. Jeg så hvordan deres pik begyndte at rejse sig.
 

Jesper

Ovre i Amerika, Black and white - del 3

0508
2014

- PLEASE Mr Soerensen. PLEASE. De må ikke sige noget til far. Han slår mig ihjel. Han tager mine nøgler, både dem til den ny bil og til min egen (et komplet vrag, som det ville være en velgerning at få væk fra landevejene). Lincoln ‘en er helt ny, den kom efter far og mor var taget på ferie. Jeg ville prøve den, men så ikke mrs. Soerensens bil. Jeg har bestilt et nyt kofangerhorn, det kommer med posten i morgen så far ikke opdager noget. PLEASE mr. Soerensen! Han så fortvivlet ud. Jeg fik næsten medlidenhed med ham ved tanken om den skæbne, der ventede ham, når far kom hjem. - Det er meget godt Caleb. Men hvem betaler for bulen, når jeg ikke kan finde en skyldig. Det kommer jeg til. Tårerne stod i hans øjne. - Mr Soerensen SIR… SIR. Kan De ikke straffe mig med spanskrør, ligesom De gør med Klavs og Sten og gjorde med José, og så ikke sige noget til far?
 

Jesper

Rektor, del 3
Fortidens drømme, nutidens virkelighed

0405
2014

Sammen med en veninde Anna havde hun stjålet af den fælles kasse, men i stedet for at melde dem til kollegiestyrelsen med sikker bortvisning til følge, havde de 6 drenge på gangen skillinget sammen til at dække underskuddet mod at de to piger afdrog gælden… ved hårdt arbejde! Ikke alene havde de måtte påtage sig al rengøringen, men de skulle også lave det meste af aftensmaden. Hver 14. dag havde man holdt møde hvor alle deres fejl og forsømmelser i perioden var blevet diskuteret. Så fulgte straffen. Kun i lettere tilfælde slap de med røvfuld. En efter en måtte de lægge sig nøgne over drengenes knæ og få deres klø. 6 gange ca. 10 giver 60… det kunne mærkes. Var forseelsen værre var der ingen vej udenom: Spanskrøret!
 

Jesper

Rektor,del 4
At nyde fast og gerne

1805
2014

Kære Rektor. Jeg er blevet grebet i at snyde med en opgave. Den sidste. I stedet for at få min endelige eksamen er jeg blevet relegeret, dvs. smidt ud. Jeg har dog fået lov til at lave den om ved et andet seminarium under forudsætning af, at jeg får en ”akademisk værge”, en person, som holder øje med, at jeg opfører mig ordentligt på alle måder, både med studiet og med mit øvrige liv. Kan De ikke hjælpe mig. Jeg er villig til alt, også til at blive straffet, hvis jeg træder ved siden af. Bare jeg får min eksamen, ellers er alt spildt. Hilsen Siv.

Jesper

God old England

2404
2014

Stilheden blev afbrudt af en hest i galop. Den strøg ned af marken, så fårene for forskrækket til side. Rytteren var en ung pige 18-20 år iført jagtkostume og med langt rødt hår, der strittede ud under hjelmen. Hun havde fart på, men vurderede, at hun ikke kunne springe over hegnet. I stedet bøjede hun sig ned og åbnede ledet. Så galopperede hun videre -UDEN AT LUKKE EFTER SIG. - Du glemte at lukke, råbte jeg. - Fuck you, var svaret ledsaget af en finger, der understregede, hvad hun mente. Og væk var hun. Jeg gik tilbage og lukkede, men 60-70 får var allerede sluppet ud og på vej ind i reservatet. Heldigvis kom der en Land Rover trillende, ført af en ung mand. Jeg standsede han og forklarede ham, hvad der var sket. - Åh nej. Onkel får en prop. Det var før mobiltelefonen, men Land Roveren var udstyret med en radio. Han sagde noget i mikrofonen. Så vendte han sig mod mig igen. – Det gælder om at få standset dem, inden de når mosen. Kommer de først der, sidder de fast og drukner. Vent til jeg får fat i den idiot, jeg flår ham i småstykker og bruger ham som fuglefoder.
 

Jesper

Djævlens sidste opkald

1603
2014

Lederen smiler til mig. Han er først i tyverne, helt blond med stålblå øjne. - Du ved jo, hvad du skal gøre. TØJET AF. Læg det pænt sammen. Jeg stirrer rædselsslagent frem for mig. Der står en kvinde på min egen alder, aldeles nøgen. Hun prøver at dække sig med hænderne. En over skridtet, en over brysterne. Hun stirrer på mig, øjnene lyser om hjælp. - FÅ SÅ DET TØJ AF! Jeg kan ikke gøre noget for at redde hende. - Ja, vi har fået en gæst. Sådan går det, når man er sin mand utro. Sæt dig på den stol der. Spred benene. Få den op at stå. Jeg véd godt, hvad han mener og griber om min pik. Den kommer op at stå, forbavsende hurtigt! - Tove, læg dig på knæ mellem hans lår. Tag hans pik i munden. Og du, Steen, holder hendes arme! Tove stirrer på mig. – Jeg kan ikke. Jeg skal brække mig. - Gør det, hvisker jeg, ellers bruger de magt. Jeg kan se, hvordan Mahmoud kun venter på, at det går galt. Ind kommer den. Stor og stiv. - Steen, klem lårene sammen. Op med røven, Tove. Så er det 30 rap. 10 fra hver af os.
 

Jesper

Djævlens sms'er

0303
2014

Jeg ringede til ham med det samme. Han var på arbejde, men ville ringe om aftenen. Han ringede med gråden væltende ud. - Jeg har syndet hr. Jeg drømmer hver nat om Dem. Jeg ligger med hånden om min pik og tænker på, at De straffede mig. Jeg ved, det er forkert, og at jeg skal glemme Dem, men jeg kan ikke. Jeg har skriftet for pater Aleksandro, han siger, at jeg skal tale ud med Dem. Må jeg ikke godt komme og se Dem igen? Mit hjerte bankede. Jeg så ham for mig. Først lige efter, at han havde fået sin endefuld af de tre djævle. Han var nøgen, de faste teenageballer glødede af fingeraftryk, medens tårerne løb ned ad ham. Senere, da vi havde mødtes i det skjulte ved Djævelens Smedje. Han havde ligget over en bænk, igen uden tøj på, og fået sine striber næsten uden at klage sig. Og til aller sidst ophidselsen, da jeg førte min pik ind i ham.
 

Jesper

Djævlens legeplads

0202
2014

Min pik begyndte at rejse sig. Det ubeskyttede pikhoved pressede sig ned mod stammens ru bark . En følelse jeg ikke kunne stoppe skød op i mit underliv, bag den glatbarberede hud. Tungen stoppede ved revnen. Hænderne tog fat og krængede ballerne fra hinanden. Jeg bed tænderne sammen og knyttede mine hænder. Nu kom det rigtige. Skammen, udnyttelsen og smerten. - OOOOHHHH!... AAAUGH! WUFF WUFF. Det gjorde allerhelvedes ondt i nogle baller, der i forvejen havde fået broderparten af 50 rap med spanskrøret. - Hold kæft og tag din medicin, lød det inde fra krattet. Jeg kunne mærke det, og jeg vidste hvad det var. En sort pik der langsomt trængte ind i mig, forbi ringmusklen og helt ind. Langsomt, Mahmoud skulle nyde det mest muligt. Jeg græder af både skam og smerter. En 36 årig der må lægge røv til en 19 årigs lyster. Og alligevel. En anden følelse kæmper i mig. Jeg fortjener min straf. Jeg HAR stjålet Jeg ER en køter der skal adlyde min herre, og hvis jeg gør det vil han måske være blid og god ved mig, selvom jeg ikke fortjener det. Mahmoud tager sin tid. Han skal have noget ud af det. Til sidst mærker jeg hvordan han tømmer sig og blidt trækker den ud igen.
 

Jesper

Djævlens mobiltelefon

0512
2013

- Nå, skal vi så komme til sagen. I aften tager du bussen igen, men denne gang går du ned ad stien til Humlesøen. På vejen ned passerer du et pilekrat på venstre side. Du standser og skærer 4 grene af. Du ved selv, hvad de skal bruges til, ca. 1½ meter lange og mindst lige så tykke som din tommelfinger. Jeg kunne næsten høre hvordan han sank vejret. - Nej, nej. Du… De må ikke. Jeg har aldrig prøvet det. Lad mig slippe. - Du gør, hvad der bliver sagt! Eller vil du hellere have negerpik? (Det var en tom trussel, det stod ikke i min magt, tværtimod, men den virkede). - Hvad tror du, fader Aleksandro vil sige? En grådkvalt stemme hviskede: - Jeg skal nok. - Nede ved søen går du til højre ad den lille sti, der fører til Djævelens Smedje. Der venter du, og du kommer ikke senere end kl. 21! FORSTÅET? Han nåede lige at sige JA, inden jeg afbrød forbindelsen.
 

Jesper

Logens straf

1011
2013

Jeg begyndte at spekulere hvor mon slagene ramte. På ballerne, på lårene? Var det sådan en omgang jeg skulle have? Det ville jeg ikke kunne holde til. MEN DER VAR NOGET DER DÆMPEDE MIN RÆDSEL. Den fascinerende lyd af spanskrøret, når det ramte ofret. Lyden af hans klage, og fantasien om, at han nu havde fået endnu en stribe. Jeg mærkede, hvordan min pik helt ukontrollabelt begyndte at rejse sig. Den blev stiv og pressede sig ind mod væggen, uden at jeg kunne gøre noget. Efterhånden kunne manden ikke tage mere. Han begyndte at græde mellem slagene, medens han desperat søgte at holde regnskab. AUUUUGH… NEJ, syvogtredive, nej, nej toogtredive. Undskyld det var ikke meningen. Det gør så ondt... Undskyld. FYRRE!! STOP. Tak... tak. Manden hulkede sin taknemlighed frem. - Tro ikke du er færdig. Steen vend dig om og kom her hen, stil dig bag ved ham. Jeg adlød. Manden lå stadig bøjet over bukken. Hans knugede sine hænder til ballerne. - Tag dem væk!
 

Jesper

Lektor Larsens lidelser

2110
2013

Jeg lukker øjnene. Jeg er varm over det hele. Der mærkelige er, DET ER IKKE MIG. Det er som om en anden der har taget min krop. Jeg ved hvad der skal ske og jeg vil ikke. Men alligevel. Det er en helt ny følelse AF NOGET SOM JEG GERNE VIL. En slags ydmygelse eller underkastelse. - Op med den! Jeg ved hvad DEN er. Min pik! - Kom så i gang. Lad os se den sprøjte. Eller skal vi hjælpe dig? Frank tager sit bælte ud af bukserne. Det er bredt og tykt, solidt læder, lavet af en gammel saddelgjort fra en hest. Jeg kender den… over min ryg. Jeg griber om mit lem og begynder at onanere. Det vokser, bliver stift og stritter ud i rummet. Nu kommer det. Jeg kan mærke det. Det kan ikke stoppes. Det er varmt hvidt og tykt. - Bøj den opad, så du selv får glæde af der. Det skulle jo nødigt gå helt til spilde.
 

ED

Rektor, del 1

2909
2013

Rektor var godt klar over, at Siv kunne være en vanskelig elev, så han tog med det samme den alvorlige stemme frem, og meddelte Siv følgende: Det er nu tredje gang, at der er kommet alvorlige klager fra lærerstaben over din opførsel, og vi er derfor kommet til det punkt, hvor jeg vil skrive til dine forældre og foreslå, at de finder et andet gymnasium, hvor du kan afslutte dit skoleforløb. Du er i øvrigt alt for gammel til i den grad at være et forstyrrende element. (Siv var fyldt 22, en del år ældre end kammeraterne, og forklaringen var, at hun, det meste af barndommen og ungdommen, havde boet i Vietnam, hvor faderen arbejdede som ambassadesekretær, og forældrene havde ønsket, at Siv skulle have en dansk studentereksamen.) Da Siv fik denne meddelelse, begyndte tårerne at løbe ned ad kinden på hende, og hun bad om at få endnu en chance. Hendes mor, der var blevet alene, faderen havde sendt moderen hjem, og boede nu sammen med en ung vietnamesisk kvinde, ville blive frygtelig ked af det, og for at skåne moderen, spurgte Siv, om hun ikke kunne få en anden straf. Siv pegede herefter over på det gamle spanskrør, som havde stået på rektorkontoret i de sidste 100 år. - Kunne jeg ikke i stedet få nogle slag med spanskrøret, tiggede Siv. - Du ved vist udmærket, at dette strafferedskab ikke bruges mere, lød det fra rektors mund. - Åh jo, lød det fra Siv, der i samme øjeblik trak såvel cowboybukserne som trusserne ned
 

ED

Rektor, del 2

0610
2013

Da Siv kom hjem til boligen, hvor hun boede sammen med moderen, trængte hun til et bad. Hun tog derfor tøjet af og gik ud på badeværelset, hvor hun stillede sig under bruseren. Det varme vand gjorde godt på de forslåede pigeballer. Midt under badet gik døren op – moderen havde ikke hørt, at Siv var kommet hjem, så hun blev noget lamslået, da hun opdagede Sivs’ blå og røde striber på ballerne. - Hvor har du dog dem fra, spurgte Mona, Sivs’ mor, og Siv, der ikke mente, at hun havde noget at skjule, sagde som det var, at hun var blevet straffet hos rektorparret, fordi hun havde lavet så mange fejl, da hun skulle tilberede og servere frokost for dem. Mona bad ikke om at få svaret uddybet, men hun tænkte: ”Æblet falder ikke langt fra stammen.”
 

Jesper

Tvillingerne, del 1 - Fortiden vender tilbage

2209
2013

Jeg forelagde mine betingelser: Diplomat pas. Jeg skulle ikke have noget af selv at havne i en malaysisk celle. Ubegrænsede, eller rigelige penge til rådighed. Jeg aflægger regnskab til ambassadøren. Jeg aflægger også rapport til Bernkopff hver tredje dag eller efter behov. Rådighed over den lille lejlighed, som konsulatet har til “specielle formål”. Det var en lejlighed som vi brugte til alt muligt. Bl.a. har jeg haft to eksportchauffører sovende i den, indtil flyet til Danmark kom. De tilbragte hele tiden på maven, bukseløse og med en ventilator rettet direkte mod ballerne. Da de skulle hjem, måtte jeg sørge for ekstra puder på flysæderne. Det var enden på en glad aften i Kuala Lumpur! Og sidst men ikke mindst. Jeg så direkte på vekselerer Viertbaum: - Ingen optræden bag min ryg. Heller ikke fra Deres datter! Xenia Viertbaum havde allerede været ude i pressen med harske angreb på “denne halvciviliserede abe republik.” De to herrer diskuterede et øjeblik, så sagde Bernkopff, - Ok vi går ind på Deres betingelser under forudsætning af, at De holder MIG personlig underrette om ALT, hvad De foretager Dem. Vi skiltes, efter at have aftalt et passende salær. Bernkopff har bl.a. lært mig ikke at være altruist, og jeg havde på fornemmelsen, at min forhenværende læremester ikke var helt utilfreds med sin gamle elev. Da jeg kom hjem, lå der en mail fra min franske chef. Jeg var bevilget orlov på ubestemt tid. Bernkopff spildte ikke tiden.
 

Jesper

Tvillingerne, del 2
Retten er sat

2209
2013

Young krævede, at sagen blev afgjort med en stor bøde, og beklagede de unge menneskers optræden, noget der aldrig skulle ske igen. I mellem tiden krævede han alle tre sat på fri fod mod kaution fra konsulatet. Madame så ud som ville hun få en prop. Så ødelagde Samuel det hele. Han for op og erklærede på meget klart engelsk, at han ville sgu ikke betale nogen fucking bøde. Madame så ud til at få prop nummer to! Dommeren knaldede hammeren i bordet og idømte på stedet, Samuel, 4 spanskrørsslag. Tvillingen stod et øjeblik helt lammet. Det kunne han slet ikke overskue. Så spillede vi vort kort ud: Per Jensen kunne slet ikke dømmes af denne ret. Han var mindreårig, 17½, altså under de 18 år, der er grænsen for voksne. Sagen skulle for en ungdomsdomstol! I øvrigt stod vi fast på løsladelse mod kaution af alle tre. Madame så ud til at få sin tredje prop. - Det er en og samme sag, den kan ikke skilles, hvæsede hun, og sendte mig, ikke advokat Young, et rasende blik. Hun var godt klar, over hvem der havde støbt den kugle.
 

Jesper

Tvillingerne, del 3
Dommen og straffen

2209
2013

Et par dage senere stillede jeg i centralungdomsfængslet. Jeg kom tidligt, for at tale med vagtmesteren, der skulle uddele straffen. Jeg forsøgte at overtale ham til at være mild i slagene, men svaret var nej. - Jeg tør ikke, specielt når jeg ved, at madame Li er til stede. Det eneste jeg kan gøre er at give ham “rappid fire.” - Rappid fire, hvad er det? - Jo, ser De. Normalt er der 15-30 sekunder mellem hvert slag, så fangen kan føle det enkelte slag. Ved “rappid fire” slår jeg uafbrudt. Det gør mere ondt, men varer kortere tid. Desuden kan jeg ikke styre slagene, så nøjagtigt, jeg kommer til at ramme samme sted flere gange så hans ende får flere sår. Det er altså kortere men mere smertefuldt. Hvad vælger De? Hvordan vælger man straf for en anden? - Hvad mener De selv? - Rapid fire. Det var den professionelle der talte. Jeg sørgede endvidere for, at Per var den første der blev straffet. Så slap han for at se (og høre) på de andre og blive mere angst. En stor pengeseddel der havde siddet i min brystlomme skiftede ejer.
 

Jesper

Tvillingerne, del 4
Afsoning

2909
2013

- Hjælp mig Peter. Hjælp. Jeg er blevet voldtaget af de tre negere. Det hele startede med, at jeg ikke ville rede deres køjer og gøre rent inden ugeinspektionen. Vi kom op og skændes, og jeg bad dem fuck off, gå at helvede til. - Han trænger til at lære, hvem der bestemmer her, sagde den ældste, Jack. Før end jeg kunne lave noget, lå jeg på maven på det bare gulv. De to holdt mig. Den ene armene, den anden spredte mine ben. Jack hev min skjorte af og trak bukserne ned og begyndte at befamle min krop. Jeg hylede og skreg, men det hjalp ikke. - Skrig bare og vrid dig, så er det meget sjovere, var hvad jeg fik ud af det. Jeg mærkede hvordan Jack åbnede mine baller og fandt mit røvhul. En finger trængte ind, helt i bund, så drejede han den rundt. Jeg tiggede og bad. - Jeg skal nok adlyde. PLEASE... NO MORE… PLEASE. - Gad vide om han kan tage to, grinede Jack.
 

Jesper

Please Tuan, det gør så ondt

1806
2013

NEJ.. NEJ. Jeg er dansker, jeg er “ren”. Jeg vil ikke være bøsse. Det råbte inden i mig, men alligevel kom der ikke et ord over mine læber. Der var kun en dejlig varm følelse af Abbas bløde smidige hænder og duften af hans olie. Han vendte mig om igen og begyndte at tage sig af mit bryst. Han hev i mine brystvorter og ligefrem badede dem i olie. Jeg ville gøre noget, sige noget men lå bare slapt hen, halvt bevidstløs og nød det. Han greb fat i mine nosser og legede med dem. Til sidst kom turen til pikken. Jeg vidste det og skammede mig. Allerede inden han var begyndt at røre ved den, rejste den sig. Jeg lå der og følte, hvordan jeg burde gøre noget. En vanvittig tanke greb mig: Hvad ville generalkonsul Bernkopff sige, hvis han vidste det?
 

Jesper

En ny rolle, del 3

2307
2013

- Well, Erik glæder du dig, spurgte Frank uskyldigt, medens han lod hænderne glide ned langs lektorens nøgne ryg, der var dækket at sved og gåsehud. - Muuuh, lød det svagt gennem gaggen. Så kom der et AUUUUGH! MUUUUH da Frank uden varsel stak sin finger op i hans røvhul. - ÅÅÅGH! Han skreg igen på trods af gaggen da Frank drejede den rundt. - Rolig rolig. De har det bedste til gode hr. lektor, sagde Frank, medens han lod ham føle, hvordan han lagde sin pik til rette. - ÅÅÅÅÅÅGGGGGGHHHHHH! Skreg Erik og kastede hovedet fra side til side, samtidig med at han fortvivlet bed i ballgaggens gummibold. Med sine knæ pressede Frank hans lår ud til siden, samtidig med at han hamrede sin pik ind i Eriks åbning. Omsider fik Frank tømt sig helt og trak en slatten pik ud af sit offer. Vi løsnede ham, og fjernede ballgaggen. Han faldt om på gulvet som en karklud. - På knæ og slik min pik ren. Lad dog være at tude, det er dine egne safter. De smager sikkert godt. Lektor Larsen adlød stumt, og efter en tid erklærede Frank: - Han er din nu, Jan.
 

Jesper

En ny rolle, del 2

0906
2013

Jeg har virkelig gjort mig umage. Er de ikke flotte. Her er et af dig, kun iført et strømpebånd, og her er et af din mand med stålpik, og endnu et hvor I begge står op af væggen med striber på røven. Jeg har virkelig gjort mig umage. Og så tænk på, at selve dvd’en har lyd, hvor man kan høre jer vræle og se jer vride jer, medens I pisser på vores pæne sofa. Det hele kommer som sagt på intranettet i løbet af søndagen. - Hvad vil du have? Hvad skal jeg gøre, stammede hun. Jeg skal nok... du må ikke… Tårerne løb ned ad hende, ligesom da hun stod i vores dagligstue. - Godt. For det først tilhører du mig resten af min gymnasietid, altså resten af dette skoleår og hele næste, hvor jeg går i 3. G. Du gør, hvad jeg siger, og du tager de straffe, jeg giver dig uden protest. Hvis du protesterer, får du ekstra… i første omgang! Du behandler ALLE dine elever pænt, ikke noget med straffestile eller at håne dem i andres påhør. Din karaktergivning skal være fair og retfærdig…TIL ALLE. Har du forstået? Hun nikkede.
 

Jesper

En ny rolle, del 1

0206
2013

Tag tøjet af. Alt sammen og begge to. KOM SÅ I GANG… NU! Til min forbløffelse virkede det. De begyndte begge to at famle med knapperne. Skjorte og bluse løsnede sig. Jeg følte en rislen gennem mig. Nå, sådan var det altså at have kommandoen. Dejligt! - Af med det, se nu at komme videre. Hr. Larsens stod allerede med nøgen overkrop, skjorten lå på gulvet sammen med undertrøjen. Nicole fumlede med bh’en, rød i hovedet. Jeg frydede mig indvendig. Lad os nu se hendes franske mamelle. Hævn over den forhadte fransklærer. Bukser, nederdel. Nu kom det spændende. Lektoren lukkede øjnene, medens hans hænder gled indenfor underbukserne. - Ned med dem! Du behøver ikke at stå og lege med den. - Jeg… jeg leger ikke med.. med... - Hvad leger du ikke med? - Min pik. Han var glorød i ansigtet, da han hev de stramme underbukser ned. Jeg vendte mig mod Nicole. – Trusserne! - Nej, Erik, hjælp mig, sig at han ikke må. Hun var rød som en tomat. Jeg følte noget varmt gennemstrømme mig. Min pik lignede lektor Larsens, bare var den skjult! - Hjælp hende, træk dem af hende. Det har du prøvet før, det er jo din kone.
 

Jesper

Hastighedsbegrænsning

1205
2013

Vi boede i en barak, som man flyttede, efterhånden som arbejdet med vejen skred frem. Der var 25 primitive senge til 50 fanger, så vi sov to og to. Jeg genså nogle af mine lidelsesfæller fra før. Selv delte jeg seng med kineserdrengen. Han var lige så rolig som før, selvom jeg kunne se striberne på den gule røv. De var mange og hævede, nogle af den så ud til at have blødt. Han sagde knapt et ord, selvom han talte udmærket engelsk. Stille og roligt svang han sin hakke og læssede tipvognen med grus. Som sagt tavs den hele dag, men jeg fandt dog ud af, at han hed FU. Den første nat var den værste. Den indiske købmand var der også, han sov i den anden ende af barakken. Jeg hørte, hvordan de andre fanger gik i gang med ham. Han hylede og skreg, medens han tiggede om nåde. - Nej, I må ikke, ikke DER. La’ vær'. Jeg vil ikke. NEJ, NEJ, Jeg har kone og 4 børn. Det hjalp ham ikke. De var mange om ham og de nød det tilsyneladende. Pludselig mærkede jeg Fus hånd på min pik. Uvilkårlig skreg jeg NEJ. - Ti stille. Enten leger du med mig, eller du får det som inderen. Hvad vælger du?
 

Den Velklædte

Cykeluheld med ekstra smerte

1504
2013

Jeg ømmede mig åbenbart for meget, for den stille uden tatoveringerne gik over i bilen og hentede noget, som viste sig at være en ballgag. Den pressede hun ind i min mund næsten samtidig med at de begge klemte hver sin brystvorte, for derved at få mit til at skrige. - Nå, er vi så hårde ved dig? Det bedste er næsten, at vi tager billeder imens, så vi om lang tid vil kunne finde dem frem, og sidde og grine over din ynkelige optræden, samtidig med at vi ved, at du ALDRIG mere opsøger os. End ikke for at sige undskyld. End ikke for at sige god dag, god jul eller noget andet lignende. Vi vil ikke forstyrres af sådan et usselt, ynkeligt fjols som dig. Havde du haft en fisse kunne vi måske have brugt dig til noget. Jeg begyndte at blive nervøs for hvordan dette udviklede sig. Heldigvis begyndte de at løsne rebet, men kun for at flytte mig til en bænk som stod lidt væk, så jeg kunne stå i en anden position: Foroverbøjet med rumpen i vejret. Jeg havde stadig Ballgaggen i munden. De første slag kom med ens interval og var moderate. Jeg har altid været pivet, så da femte, sjette slag kom, kunne jeg have råbt alt muligt, hvis blot dette mareridt ville stoppe.
 

Jesper

En helt ny tilværelse, del 4
Far og søn

0903
2013

”Bruno kom her hen.” ”Ja vel, frk. Grethe.” Han var hvid som et lagen. Jeg så på ham. Sportstrænet, pikken var hård og strittede 45 grader op i luften. Hans krop var muskuløs og så ekstra flot ud, med sveden løbende ned af den. Jeg havde den største lyst til at tage ham med hjem og lade Peter og Henrik give ham en omgang pik, bare for at se ham vride sig af ydmygelse, når det gik ud over ham selv. Heller ikke han havde fået pisk før, men nu havde han set sin far vride sig og vidste, hvad der ventede ham. ”Dyrker du sport.” ”Ja, maratonløb, frk. Grethe..” Han næsten hviskede det, medens han så forvirret på mig. ”Læg dig. Vil du bindes, nu da vi ikke har din far til at holde dig?” ”Nej, det behøves ikke. Jeg skal nok tage min straf. Han lagde sig roligt over bordet og strakte armene frem. ”Spred armene ud til siden og tag fat i bordkanten, det er lettere for dig.” ”Tak, frk. Grethe.”
 

Jesper

Brunos skæbne

0903
2013

Jeg fik en slavekontakt udleveret… samt 4 dage til at betænke mig. Det var et større dokument med både mine og min herre/herskerindes pligter og rettigheder. Jeg skulle blindt og betingelsesløst adlyde min herre. Han havde ret til at straffe mig korporligt, men ikke offentligt, og han måtte ikke mishandle mig. Han skulle sørge for mit helbred og eventuel lægehjælp. Han skulle føde og klæde mig. Til gengæld skulle jeg påtage mig et hvilken som helst arbejde, han måtte ønske. Jeg skulle underkaste ham seksuelt, hvis han/hun ønskede det. Osv. osv. Et digert dokument. Jeg forsøgte at få en deal med min stedmor, men forgæves. Efter to dage skrev jeg under, og to timer efter kom der et par mænd og slæbte af med mig, som jeg stod og gik. De gav mig håndjern på og en hætte over hovedet, inden de smed mig ind i en bil. Her står jeg nu. Jeg skal sælges.
 

Jesper

Brunos nye liv

2804
2013

- Du har en stor pik Bruno. Hvor lang er den? - 15 cm, svarer jeg på lykke og fromme. Jeg har aldrig målt den. - Læg dig på sengen, på ryggen. Hænderne op over hovedet. Jeg nyder det uvilkårligt. For første gang i en rigtig seng i over 4 måneder, med rigtige lagner. Normalt sover Nicolai og jeg på hver sin briks lavet af brædder og med grove lærredslagner over en madras lavet af hø. Her er det en rigtig fjedermadras med hvide lagner og puder. Hvor længe var Adam i paradis? Bruno var det i mindre end 3 minutter. - Få den op at stå. KOM SÅ I GANG. To drønene ørefigner understreger, at det er alvor. - Du vover på at få udløsning. To nye klask. Jeg hiver og slider samtidig med jeg ved at der er en grænse. Jeg har ikke haft rigtig udløsning siden jeg blev slave. Madame sørger for at det ikke sker. Hun våger over lagnerne og finder hun det mindste plet er det omgående 10 rap med spanskrøret. Det er især Nicolai, det går ud over. Han stønner hver nat, medens han forsøger at beherske sig. Min pik stritter. Forhuden er trukket tilbage, og pikhovedet er vådt af præsperm. Jeg kan ikke mere. Og pludselig er hun der! Med snuptag er cowboybukser og trusser forsvundne, og hun sidder oven på mig, medens hun rider mig. Jeg skriger og skriger - NEJ… NEJ. De må ikke frøken. Ikke DET.
 

Alexa

Grevinden

0502
2013

Greven startede som sædvanligt med et par høflighedsfraser, inden han kom til emnet: Grevinden havde været ulydig. Jeg kunne jo godt regne ud, at det måtte være alvorligt, at det ikke bare kunne løses med en snak eller et alvorsord, så ville Greven ikke have diskuteret emnet med mig. Jeg havde ikke den store erfaring med kvinder, og kunne ikke lige finde på andet end, at der så nok måtte blive tale om en eller anden form for staf. Jeg sagde noget om, at en fast hånd, eller måske et spanskrør, kunne tages i anvendelse. Det nikkede han til, og tilføjede, at han ikke rigtigt formåede, at få sig selv til at lægge hånd på sin højtelskede kones sarte hud. Nu begyndte jeg at forstå formålet med samtalen, Greven ville have mig til at straffe Grevinden for hendes ulydighed. Jeg fortalte Greven, at jeg godt kunne påtage mig hvervet, hvortil han sagde, at det skulle ske samme aften, efter de havde drukket deres aftente.
 

Jesper

En helt ny tilværelse, del 3 - De fire slaver

1701
2013

Få så den finger ind. Jo mere creme du får smurt med, jo bedre glider det… Kom så i gang! Ellers får du bare pisk oveni. Han stønnede, medens han førte fingeren helt ind. Hovedet var kobberrødt af skam. - Drej den rundt. Helt ind så du mærker ringmusklen! Han så ud, som om han ville dø af vanære. Jeg vendte mig om til Peter. - Nå vis os så, hvad du har lært hos Holger. OP MED DEN. Jeg pegede med pisken på hans pik. Hans ansigtskulør skiftede fra hvidt som kridt til rød som en hummer, medens han greb om sit lem og begyndte at hive i det. - Jeg… jeg har aldrig gjort det før. Det var altid mig, der fik af Holger. Alligevel tog det ikke lang tid før end den strittede skråt op, hård og stiv. Forhuden var trukket tilbage, og fra spidsen dryppede den første præsperm. - Kom i gang. Peter bøjede sig over Henrik. Med begge hænder åbnede han dennes røv, inden han omhyggeligt lagde sin pik til rette i hullet. Henrik lå helt stille. Han græd sagte, men sagde ikke et ord. Så lød der et skrig, da Peter jog den ind.
 

Jesper

Julegaverne

0412
2012

Om aftenen så jeg på pakken igen. Den så fristende ud. Gør det ondt at få spanskrør?  Man skal vist have det på den bare ende, ellers er det ikke rigtigt. Jeg stillede mig op foran spejlet og prøvede forsigtigt et rap over højre balle. - Ååågh... Auuugh! Det var ikke fordi det gjorde så ondt, det var mere chokket og overraskelsen. Jeg prøvede igen. Denne gang lidt hårdere. Auuuuuugh… iiiiuiigh. Det kunne mærkes og i spejlet så jeg en rød stribe over begge baller. - Tag dig nu sammen. Vær ordentlig. Jeg fik en anstændig natkjole på og gik i seng. Jeg kunne mærke det både i enden og i mit hoved, noget jeg ikke havde følt før. De følgende aftener “legede” jeg igen med spanskrøret og den bare popo. Jeg vænnede mig til smerten og den underlige følelse, der skyllede op i mig. Men jeg tog mig sammen. Sådan noget gør man ikke. Næste dag gik jeg direkte i seng og forsøgte at få alle perverse tanker ud af mit hoved.
 

Jesper

En helt ny tilværelse
Del 2 - En tur i Føtex

3009
2012

- Drej dig rundt. Jeg vil se din krop. Hold hænderne ned langs siden! Hun gjorde som befalet, blodrød over hele kroppen. Her stod hun, 28 år, hun nøgen og tiggede om at blive straffet af en kvinde hun knap kendte. Hun var en flot kvinde. Slank, ikke et gram overflødigt fedt. Velformede bryster, der strittede lige ud. En røv der simpelthen sagde spar to til alt hvad jeg før havde set. Over begge baller var der svage spor af striber. Var det mon fra den gang jeg havde givet hende spanskrør, eller havde Louise suppleret siden? Jeg tog en beslutning. Jeg kunne ikke give Eva spanskrør som jeg havde prøvet før. Jeg havde ikke et spanskrør, hvorfor skulle jeg have sådant et? Jeg vidste ikke engang hvor man fik sådan et fra. .Jeg hentede min hårdbørste, det er egentlig ikke en hårdbørste men en klædebørste lavet af teaktræ, med et solidt skaft. - Over knæene! Spred benene Du siger ikke et ord, ellers er det Louise. FORSTÅR DU? - Jeg skal nok tie stille. Hun lagde sig over begge mine knæ. Hænderne og det lange hår nede på gulvet. - ÅÅÅÅÅÅGH!! …AGGGGGG! Hun bed tænderne sammen og prøvede at være tavs, men uden held.
 

Jesper

En hel ny tilværelse
Del 1 - Hævnen

0209
2012

Der gik et par dage, så kom en meget slukøret Peter med en lukket kuvert til mig. Han gav mig den, medens han nærmest hviskede; - hjælp mig, min kone er rasende. Gør et eller andet! - Du skal ikke vente nogen hjælp fra mig, din lille mide. Han så virkelig nedbrudt ud, da han luskede væk. Jeg åbnede brevet. Der lå en seddel. ”Kom hjem til os på lørdag kl. 10, hvis du vil se Peter få sin straf. Hilsen Louise.” Der fulgte en adresse med. Se Peter få sin straf? Det lød interessant, og jeg var stadig sur. Altså stod jeg lørdag kl. 10 og ringede på døren til en mindre lidt ældre villa. En kvinde på Peters alder, omkring de 30, lukkede op. Hun var høj, slank og så godt ud. - Hej, jeg er Louise. Du er sikkert Grethe, præsenterede hun sig med et smil.. - Kom indenfor, så du kan se Peter få sin endefuld, det skvat der ikke forstår at opføre sig ordentlig, når han er ude.
 

Jesper

Revisoren

1308
2012

Hun prøvede at vride underlivet, men spredestangen forhindrede det delvis. - ÅH! IIIIGH! DU MÅ IKKE. IKKE MIN KLIT. Hendes skrig blev mere og mere uforståelige og til sidst kom hun. Det vældede ud af hende, ned over stakkels Enrico. - Stop, Enrico rejs dig. Han så ikke køn ud som han stod overfor Cathrine. Hun, på den anden side, var lige så rød i ansigtet som i røven, tårerne flød ned ad hende, hun kunne knapt stå på benene. - På knæ. Enrico du stiller dig foran hende. Cathrine slik hans pik. Selv om Enricos pik strittede frem, nærmest skråt op hård og stiv, var det et svært for hans stedmoder. Alene det faktum, at hun stadig var bundet på hænder og fødder, gjorde det vanskeligt at komme ned på knæ. Hænderne var bundne på ryggen, så hun famlede med hovedet i et forsøg på at få pikken i munden. Omsider lykkedes det, og hun begyndte energisk at sutte. Enhver form for skam var forsvundet, nu gjaldt det bare om at adlyde inden revisoren fandt på noget værre
 

Jesper

Lørdag med Louise

0508
2012

- Op med dig din hund. Tro ikke du er færdig. Holger kommer til middag i aften. Han kan give dig den omgang spanskrør, du fortjener… og mere til. I mellemtiden behøver du ikke at tage tøj på. Jeg vil se dig i al din usselhed. Hele resten af dagen vandrer jeg rundt nøgen. Jeg føler mig i sandhed ussel. Holger er Louises ven. De deler samme interesse for korporlig straf, altså tæsk. Holger har endda en rigtig slave hjemme, men Louise udlåner mig til ham på en slaves vilkår. Det betyder, at jeg igen skal bøje mig over bordet. Denne gang vil jeg kunne høre lyden af "Swich" når spanskrøret komme susende. Så er det: AAAUUGH! NEEEEJ! Jeg vil skrige og vride mig fra side til side, men forgæves. Hvis jeg vrider mig for meget, vil Louise holde mine arme, eller de vil binde mig til bordet. Jeg skal lære at tage min straf som en mand (eller slave). Og hendes ord, "Og mere til," hvad betyder det? Skal jeg røvpules? Det er sket, når jeg har været slave hos Holger.
 

Jesper

Pizzadrengens historie

2907
2012

Jeg var 15 år, da jeg selv piskede et menneske for første gan,g medens far så på. Det var en hyrdedreng, ikke meget ældre end jeg selv. Han stirrede på mig, da det gik op for ham, at det var mig der skulle give ham pisk. Så hviskede han, - Please Young master, not so hard. Han fik 20 slag. Jeg gjorde mig umage, for at gøre som jeg havde set far gøre. Drengen stønnede og vred sig men sagde ikke en lyd. Da han var gået vendte min far sig mod mig og sagde, - Du mangler noget teknik. Tag dit tøj af! Jeg måtte lægge mig over træstammen, medens han demonstrerede på min bare ryg, hvordan slagene skulle lægges, og hvad jeg ikke måtte gøre. Jeg fik vel 10-12 slag, ikke særlig hårde, men nok til at jeg sov dårligt den nat! Sådan fortsatte det. Jeg lærte det efterhånden, og hvis jeg tog fejl, “korrigerede” far det på mig bagefter. På den måde lærte jeg det “the hard way”! Jeg fortsatte med at straffe de unge, og far blev mere og mere tilfreds med mig.
 

Jesper

Mareridtet

1305
2012

Hr. Madsen var ejer af en frugtplantage, fortrinsvis kirsebær, på det tidspunkt fuldmodne! Jeg havde sneget mig derind og fyldt en hel skotøjsæske op, flere kg som jeg og mine kammerater skulle nyde i fred, da Madsen dukkede op. Han greb min arm og sagde, - Nå, hvad laver du her? Dumt spørgsmål, alt var klart, indbrud og tyveri. - Du er ikke den første, og alle har de fået valget: Afstraffelse her og nu, eller vi følges ad hjem til din far? Jeg vidste det. Adskillige af mine kammerater havde prøvet det. De fleste valgte kontant afregning frem for noget, der måske var endnu værre fra den fædrene hånd. For mit vedkommende var det anderledes. Jeg havde aldrig fået klø. Min far var som sagt pædagog og troede ikke på det. Men der var andet, først en alenlang prædiken om hvor skuffet han var. Så, og det var det værste, stuearrest i en måned, det vil sige ingen fodbold. Jeg som lige var rykket op på førsteholdet og skulle spille turnering. Jeg samlede alt mit mod og mumlede, - Jeg bliver her. - Godt. Han tog mig i den ene arm, med den anden tog han skotøjsæsken og sammen gik vi ned mod et redskabsskur. Her slap han mig. Undervejs havde han samlet en kirsebærkæp der lå på jorden op. Da vi kom ind sagde han: - Tag bukserne af, også underbukserne og bøj dig over det bord der.
 

Jesper

Prinsesse DONGs hævn

1504
2012

Jeg skreg inde bag ballgaggen. Jeg bed i bolden, samtidig med at jeg både sked og pissede. Jeg vred mig og kunne mærke, hvordan min ømme ryg gled rundt i mit eget lort. Omsider kunne jeg ikke mere. Hverken skide eller pisse. - Så er han vist færdig, der kommer ikke mere, sagde Sem. Han tog gummihandsker på og tog fat i min slappe pik. På essen lå allerede en ring, som var ved at blive hvidglødende. De vaskede mit skridt og pik med noget desinficerende. Det sved i alle de små rifter, som ragekniven havde lavet. En af de andre tog den hvidglødende ring med en tang, stak min pik igennem den og førte den helt op til pikroden. Der klemte han den fast, så den sluttede helt ind til kødet. Man skulle tro, at det gjorde ondt, men varmen var så intens, at jeg intet mærkede, før ringen trak sig sammen og begyndte at køle af. Først da begyndte en vanvittig smerte at forplante sig op i mit underliv. Men igen, jeg kunne intet stille op, kun bide i gummibolden. Jeg har ladet mig fortælle, at det er de samme folk, der giver sultanens heste deres sølvsko på, som forsyner slaver med en pikning. Så kom de sidste sekunder som en fri mand. Jeg skulle have slavelænken på.
 

Jesper

Ude og hjemme

1803
2012

- Far skal til kongres i Singapore samen med mor, og jeg har fået lov til at komme med, det er en fødselsdagsgave. Men nu får han en prop. Uden varsel spurgte hun. - Hvad ville De have gjort ved mig, hvis det havde været i Afrika? - Du ville have fået 15 slag med spanskrøret, svarede jeg prompte. - Hvordan, stammede hun. - Du skal tage dine bukser af, og så får du 15 på din bare ende. - Det… det kan man da ikke. - Du adspurgte, og jeg svarede. I Afrika kan man. Hun blev endnu mere bleg end tømmermændene havde gjort hende til. - Nu kan du gå hjem og komme tilbage med en kost og en spade og hjælpe mig med at rydde op. Så kan du tænke over, hvad du vil. Din far eller de 15 rap. Hun kom snart tilbage, og vi arbejdede i næsten tavshed de næste par timer. Blomster skulle sorteres, nogle kasseres andre midlertidigt i baljer. Græsplænen skulle ordnes, hækken skulle rejses osv. Efter et par timer stoppede vi. Nu var det grove gjort. - Nå. Hvad vælger du? Den smule farve hun havde i ansigtet under arbejdet forvandt brat og blev erstattet af askegråt. - Spanskrøret. Hviskede hun..
 

Jesper

Den dag det gik galt... for hr. Rattan, for ELSKEREN og for Mustapha

1003
2012

Jeg hentede et par pøller og anbragte den under hans nakke, så han var i stand til at se sine egne spredte ben, og hvad der var mellem dem. - Joseph. Tag hans pik og få ham til at komme. - NEJ… NEJ. Lad mig slippe. Ikke en vantro. - Ti stille og opfør dig som en mand. Opfordringen var ledsaget at et slag med pisken der fik Mustapha til at skrige igen. - Javel, hr. Rattan. Han tav helt og lå med lukkede øjne, medens han ventede på at Joseph skulle gå i gang. - Hold dine øjne åbne.. HELE TIDEN... - Javel. Mustapha prøvede at leve op til sit ry som en mand… I mere end én forstand! - Kom så i gang. ELSKEREN rystede over hele kroppen. Han var lige så rød i hovedet som hans endeballer. - Kom så i gang, eller vil du op og hænge igen? Nå! Sker der noget. Gør som du gør på dig selv. Eller skal vi alligevel sende dig til fætrene så du kan lære det? - Jeg… jeg. Elskeren opgav. Højre hånd tog fat om en slatten Mustapha pik og begyndte at hive i den.
 

Katrine Benthagen

Særudstilling, del 8 (SLUT)

2602
2012

Igen faldt tampen og Maria stønnede. Det gjorde ondt, men varmen og fugten mellem hendes ben, var mere tydelig end smerten. Svend øgede langsomt tempoet og styrken i slagene og Maria følte sine balder brænde, men også væden der nu nærmest dryppende fra hende. Hun mærkede hvordan brysterne gned mod masten og de følsomme brystvorter stod stive mod særken og det grove træ. Hun var så tændt. Slagene stoppede, og hun mærkede i stedet for Hans’ hånd glide over de brændende balder. Hun spredte uden at tænke over det, sine ben så hånden kunne komme derned, hvor hun længtes så desperat efter at mærke den, men den gled bare drillende rundt på hendes balder, selvom hun vred sig og stønnede hæst. ”Hun har ikke lært lektien, så måske vi bør tage katten i brug.” Hun kunne høre på Hans’ stemme, at han var næsten lige så tændt, som hun selv var. Katten frygtede hun dog. Hun vidste at hun ikke ville blive lemlæstet af den nihalede pisk, men den var barsk. ”Du vil få et slag på ryggen og resten på dine balder.” Svends stemme var også hæs. De nød vist dette lige meget. Maria nikkede og forsøgte at forberede sig på slaget. Hun nåede lige at registrere lyden af de mange haler der skar gennem luften inden slaget ramte hendes ryg
 

Katrine Benthagen

Særudstilling, del 7

1902
2012

Svend tog Maria ved armen og førte hende ind gennem udstillingen. Maria fulgte villigt med, men hun kunne godt mærke, at hun var skuffet, meget skuffet. Det var der bare ikke noget at gøre ved. De kom ind i udstillingen, og Maria noterede sig, at de snart var igennem den. I al fald de ting hun ville lægge krop til. Det var måske også meget godt. Svend førte hende hen til pælen. Maria havde ikke de rigtige støvler på, bare de træsko hun plejede at have på, når hun gik rundt på museet. Hun trådte op på pælens spidse pigge og rakte hænderne op. Svend bandt hendes arme højt over hendes hoved, så slap han hende og lod hende stå. Maria svajede lidt og forsøgte at finde en måde at stå på, som gjorde det mindre hårdt, men det var ikke nemt, og hun var taknemmelig for træskoenes hårde bund, der fordelte trykket fra piggene. Hun mærkede, hvordan hendes krop blev strakt, og hendes bryster blev løftet op så de stod lige frem. Hun stod med lukkede øjne og forsøgte at leve sig ind i scenen. Hun forsøgte at glide tilbage gennem historien, men det ville ikke helt lykkes. Hun ønskede, at Hans havde været her, at hans hænder havde gledet rundt på hendes krop. Hun forsøgte endnu engang at forestille sig, at hun var i hæren, så opgav hun. Tanker var toldfrie, og hun overgav sig til tankerne om Hans’ hænder, der tog sig friheder på hendes udstrakte krop. Hun forestillede sig, hvordan hans hænder ville glide ned langs hendes udstrakte arme, ned langs hendes sider op ad hendes ryg ned foran, fingerspidser der ville stryge blidt over strittende brystvorter.
 

Jesper

HAN, HUN og ELSKEREN, samt hr. Rattan (+Mustapha)
 

1102
2012

- Hvad der det. Han holdt den ene op foran hende. - Det… det… er en dildo, svarede hun med næsten lukkede øjne. - Har du prøvet sådan en? HUN så ud som ønskede hun at jorden ville åbne sig under hende. - Ja hviskede HUN. - Hvor tæve... - Hjemme. Når… når HAN ikke kunne. Hendes smertens tårer var nu blandet med skammens. - Og den her. Mustapha trak den anden frem. - Jeg ved det ikke. HUN stirrede forvirret på den. - Det hedder en buttplug. Hvor tror du den skal ind i dig? - NEJ… NEJ… I må ikke. Jeg har aldrig haft noget op i enden. I må ikke... Hører I… ikke i min ende. - Fint, vi starter med dildoen. Spred benene! HUN gjorde det modsatte. Desperat klemte hun lårene sammen. Klik, klik, og Mustapha havde anbragt en spredestang i karabinhagerne ved hendes ankler. Langsomt førte han dildoen ind i hende. HUN jamrede sig og forsøgte at appellere til mig. - Sig han ikke må. Jeg skal nok adlyde HAM.  - Rolig, grinede Mustapha medens han sørgede for at den sad fast. Den er helt moderne. Han trykkede på en remotekontrol. Der lød en svag summen og et sekund efter skreg HUN, - NEJ… NEJ stop det… la’ vær... OH… OH Iii!  Hun hev og sled i ringene, medens hun hoppede med de spredte ben.
 

Katrine Benthagen

Særudstilling, del 6

1102
2012

Han nikkede hen mod sofabordet, hvor der lå en støvekost. Maria tog den lidt forvirret, trak på skuldrene og gav sig til at støve af. Der gik dog ikke ret længe, inden hun blev bevidst om, at han havde valgt steder, hvor hun enten skulle have bagdelen lige i vejret, eller strække sig meget for at nå, så hendes barm stod lige frem. Hun var sig meget bevidst om hans sultne blikke på sin krop, og da hun måtte kravle ind under sofabordet for at komme til at tørre af, hørte hun ham rejse sig og mærkede snart efter hans hænder på sin bagdel. Hun gispede overrasket. Hans hænder var dejlige. Så kom hun i tanke om sin rolle og protesterede sagte. Han slap hende, og hun kravlede ud. ”Tag en stol og stå op på den, når du skal nå ovenpå reolerne.” Han smilede skummelt, men Maria adlød og stillede sig op på en stol. Han kom hen og lagde hænderne på hendes hofter. ”Du skulle jo nødigt falde ned.” Hans hænder gled hen over hendes balder og hendes ben, inden de gled ind under skørtet. Maria vred sig. ”Stå stille. Du har lovet at være mig til behag og adlyder du ikke, må du smage pisken igen, om nødvendigt kan du komme til at ride hesten en gang mere!”
 

Jesper

Højt til hest

2901
2012

- Nå så, slog jeg dig alligevel Hans, sagde no. 1. Åbenbart den lykkelige ejer af Porschen. Medens han åbnede bildøren og smed sin ridepisk ind på bagsædet. - På den måde du driver din hest, ja. Det ender galt en dag, Niels, og hesten har ikke godt af det. - Du var da ikke for god selv, replicerede Niels. Ingen af dem havde lagt mærke til Felix, staldknægten. Men pludselig åbnede han munden. - Hvad er det for en måde at behandle hestene på? I har skamredet dem, begge to! Og især Diana der havde et gult kort, hvilket betyder, at hun skal behandles blidt. Han så på Niels. De sorte øjne lynede og det var lige ved at der var fråde om hans mund som på Diana. - Hvad kommer det dig ved? Du skal bare sørge for at de heste kommer i stald. Hvad tror du, du er her for? Hvad bilder du dig ind? Var svaret. Men Felix var ikke til at stoppe. - Jeg er hamrende ligeglad. Det er enten berideren eller fru Memel, hvis drengene finder så meget som en rift på dem eller et mærke efter sporene.
 

Katrine Benthagen

Særudstilling, del 5

2901
2012

Han tvang ublidt hendes arme om på ryggen og bandt dem der. Maria mærkede, hvordan det fik hendes bryster til at stritte. Hans havde et sultent blik i øjnene, og de stramme bukser kunne ikke skjule bulen. Hans utilslørede begær fik Maria til at stønne. Svend gjorde dog kort proces, løftede hendes ben op over træhesten. Maria var drivvåd, og det var ikke en fordel. Hendes skamlæber skiltes, så det hårde træ blev presset ubehageligt mod hendes sarte skød. Hun peb sagte. Hans og Svend stod og betragtede hende. Hun forsøgte forgæves at finde en stilling, så det hårde træ ikke skar op i hende. De to mænd nød synet, det var der ingen tvivl om. Hans gik om bag hende og løftede op i hendes skørt, så hendes stribede bagdel kunne ses. Han fæstnede skørtet til hendes bundne hænder og trådte så igen tilbage. Maria vred sig under deres blikke. Det gjorde ondt. Hun forestillede sig uden problemer den unge piges kvaler, specielt da Hans stønnende lod hænderne glide over hendes fremskudte bryster. ”Du siger bare til, hvornår du vil… være til behag.”
 

Katrine Benthagen

Særudstilling, del 4

2201
2012

De greb fat i hende og trak hende uden videre med sig. Maria var ved at snuble over et dørtrin, men i stedet for at standse op, greb de bare hårdere fat i hendes arme. Det var rigtigt. Dengang ville de bare have slæbt hende med. Maria mærkede en sitren i sin krop. Hun var tændt og nød den lidt hårdhændede behandling. De nåede frem til gabestokken og de to mænd lagde hende i den. Svend sikrede sig dog at hun stod godt, inden de lukkede den. Maria prøvede om hun kunne komme fri. Det var umuligt. Svend og Hans stod og så på hende, en tid, mens hun vred sig. ”Du kan ikke komme fri. Nu kan du så stå her og tænke over, om du virkelig har bedre ting at tage dig til, end at komme i kirke og høre Guds ord! Samtidig kan du minde andre svage sjæle om, hvad der sker når man hellere vil fjase om på engen, end gå i kirke!” Maria rykkede lidt på sin krop så hun stod bedre. Hans stod foran hende og forsøgte vel at se spottende ud, det lykkedes nu ikke helt godt, for det hun kunne læse i hans øjne mindede ikke spor om spot, men om det begær hun selv følte. Svend havde dog andre ideer end at de skulle have lov til at kigge på hinanden på den måde. Han hev fat i Hans og de gik om bagved hende og blev stille. Maria lukkede øjnene og scenen blev levende. Hun stod på torvet, ikke i en tavs museumsbygning, og der var et mylder af liv omkring hende. Hun hørte gade drengenes hån og så andre kvinder pege fingre af hende. Hun kunne lugte skarnet i gaderne, fiskeaffaldet fra gyden, og lugten af kål fra et køkken.
 

Jesper

En familie opdrages, del 1

0801
2012

Far var askegrå, da Rolf pegede på ham. - Hvordan er det, du ser ud? Op med DEN. Spanskrøret pegede på hans pik, der hang slapt ned. - Jeg… jeg kan ikke næsten, hviskede han. - Hjælp ham! Han var ved at synke i jorden af skam, da hans svoger tog fat i hans ædlere dele og begyndte at hive i dem. Det hjalp, den rejste sig skråt op stor og stiv. Pludselig kom han. Spermen væltede ud både over ham selv og over stakkels onkel Peter. Så var det sofaen, hvor storesøster havde ligget før. Han fik 40 rap, det samme som han plejer at få med hårbørsten. Høje skrig medens han fik sine striber. Fra øverst på ballerne til ned på lårene. Rolf var systematisk. Striberne blev anbragt pænt parallelt ved siden af hinanden, hvilket ikke forhindrede blodet i at sive ned af ham og danne nye pletter på sofaen. Han skreg uafbrudt, indtil han stod ved siden af tante Aurora, og selv der fortsatte han med at hyle. Tilbage: Mor og onkel Peter. På knæ Jette! Slik ham.!! Der var ingen tvivl om, hvad Rolf mente. Onkel Peters enorme pik strittede frem som et kanonrør. Det var bare at åbne munden og føre den ind.
 

Jesper

En familie opdrages, del 2

0801
2012

Så skete det. Jeg fyldte de 18 år. I en hel måned holdt jeg den gående ved at være ekstrem artig og lydig, men selvfølgelig faldt jeg i til sidst. Det var vinter, og jeg havde fået lov til at løbe på skøjtebanen med mine klassekammerater… Og selvfølgelig kom jeg for sent hjem! Rolf ventede allerede, da jeg kom ind af døren. Der var intet at gøre. Tøjet af og over hans knæ. KLASK, KLASK. - Auuuugh! Ååååååhhhhhh! Nej du må ikke Jeg har fået nok.. Det var som om Rolf slog hårdere, nu da jeg var blevet 18. Jeg vred og vendte mig, men han var stærkere. Jeg kunne sprælle lige så meget jeg ville, han holdt mig bare fast, medens slagene haglede ned over mine stakkels baller, og jeg skreg mit: -AUUUUGH… ÅÅÅÅÅÅÅHHHH til ingen nytte. Det var tirsdag aften. Så var der 3 dage til fredag aften! 3 dage til at tænke på striber, til at genkalde sig hvordan far, mor, Merethe og ikke mindst onkel Peter og tante Aurora skreg, når Rolf svang spanskrøret.
 

Katrine Benthagen

Særudstilling, del 1

2812
2011

Hun tog riset i hånden. Svend var kommet med bundtet af de tynde grene og havde sagt, at det egentlig burde skiftes ud hver dag, da et tørt bundt vel ville give splinter i bagdelen. De havde leet en del af det, da de jo godt vidste, at det ikke skulle bruges. Maria daskede det forsigtigt mod sin hånd og mærkede et stød i sit underliv. Gad vide hvordan det ville føles mod hendes bare balder? ”Jeg tror, du ville nyde det. I al fald taget i betragtning hvor mange gange om dagen du har måttet onanere de sidste uger.” Svends stemme. Maria for sammen og rødmede dybt. Ikke bare havde han grebet hende på fersk gerning med riset i hånden, men det slog hende også, at dametoilettet lå lige ved siden af kontoret, og hun havde godt nok forsøgt at dæmpe sig, når hun kom, men indimellem havde hun måske stønnet lidt. Hun anede ikke, hvad hun skulle sige. Det var så ufattelig pinligt. Svend, hendes chef, stod og så på hende med et underligt blik i øjnene. ”Jeg … øhh…” Hun lukkede munden igen. Hun kunne jo ikke sige noget, der ville kunne redde hende.
 

Katrine Benthagen

Særudstilling, del 2

0801
2012

”På torsdag arbejder du over Maria, og indtil da ville jeg nok se nærmere på ferlen og spanskrøret, hvis jeg var dig. Hvis dette skulle gøre dig så liderlig, at du må have orgasme på jobbet, så kommer du ind på mit kontor. Forstår du det?” Hun nikkede dybrød i hovedet. Hun kunne mærke sit skød trække sig sammen, og at hun blev våd. Snart efter kom en af de andre ansatte ind i kontoret, og de fik ikke snakket yderligere den dag. Maria stod og stirrede på ferlen. Spanskrøret havde de fleste, også hun, en ide om, hvordan føltes eller i al fald så ud, men ferlen var anderledes. Egentlig lignede den mest en krydsning mellem en slev og en paletkniv, en rund plade med et skaft på. Ferlen brugtes ind imellem til voksne i husholdningerne, men især i skolen, hvor også spanskrøret fandtes. Hun havde haft fat i begge dele og var blevet drivende våd, men hun havde holdt sig i skindet. Tanken om at skulle onanere foran Svend var alligevel for ydmygende.
 

Katrine Benthagen

Særudstilling, del 3

1501
2012

”Maria. Du er fundet skyldig i hor og vil nu modtage den straf, som loven har bestemt.” Hun gøs i en blanding af skræk og forventning. Han tog fat i hendes særk og rev den i stykker med sine hænder, så hendes ryg og balder blev blottet. Hun kom med en lyd, der halvvejs var et gisp og halvvejs en stønnen. Hun opdagede, at baljen med risene var blevet flyttet, så hun kunne se den ud af sin øjenkrog. Det var friske ris, der lå i den, men der var ikke noget vand i den. Svend rakte frem og tog et ris. ”Hvad er straffen for hor, Maria?” ”Tre slag med ni forskellige ris.” Hendes stemme var en hæs hvisken, men svaret faldt prompte. ”Korrekt. Dengang ville du have fået dem alle på ryggen, det får du ikke i dag. Du får et på ryggen og resten på din bagdel. Står du hele straffen igennem, lover jeg dig, at belønningen vil være det værd.” Maria nikkede sammenbidt, så skreg hun overrasket, da riset ramte hendes ryg. Det gjorde så ondt. De næste to slag ramte hendes balder. Her var smerten nemmere at holde ud, men hun skreg alligevel…
 

Jesper

Rattans krydstogt

0910
2011

- Sandheden, please Nico. Sandheden. Kan jeg så få den? Ellers må jeg tale med din far. Han blev ligbleg. - Nej, nej det må De ikke. De må give mig tæsk en gang til, men De må ikke sige noget til far! Tårerne begyndte at komme frem. Jeg strøg ham over håret, han var trods alt kun en stor dreng. - Fortæl det så. Det var ikke jer, der var i kahytten om aftenen, men nogle andre. HVEM? - De lover ikke at sige noget til far? Jeg har svoret overfor Kyle ikke at sige noget. - OK, jeg siger ikke noget, men jeg tror at jeg ved hvem det var. - Det var Jane, nærmest hviskede han. - Hun bollede med Carl, den unge lyshårede steward. De må ikke sige noget til far… PLEASE SIR! Han tror at Jane er ham tro, men det er hun ikke. De må ikke sige noget. Far er mere syg end han ved af. Han tror at han har 1,5-2 år igen, men lægen har fortalt Kyle og mig at det kun er 6 måneder… højest. Han skal have det rart i den tid. Han var faldet til ro nu. Det havde lettet at tale med nogen.
 

Jesper

Det sorte rum

1109
2011

- Kom så videre. Tror du det er et hvilehjem. - Aaaaaaav. Ali er ubarmhjertig. Indersiden, højre, venstre. Jeg støder på noget, nosserne. Jeg tager fat om dem. De er store med hårde kugler. Hvordan gør man? - Kom så i gang Benny. Få så gjort noget. Jeg slikker ud i det sorte rum igen. Findes der en verden udenfor? En med lys og solskin? Blindfolden strammer, der er ikke den mindste revne. Skal det altid være sådan. Resten af mit liv? - Godt. Pikken. Den er varm og stritter allerede op i mit ansigt. Jeg begynder ude fra hovedet. Forhuden er trukket tilbage. - Ind i munden med den SUT. Jeg adlyder. Den bliver større og større, stivere og stivere. Ali lader den trænge længere og længere ind. Jeg kan føle at den rammer drøblen. SÅ. Pludselig trækker Ali mit hoved bagover samtidig med at han hiver pikken ud.
 

Jesper

Ciao ciao bambino

2808
2011

Der var engelsk fodbold i fjernsynet og bagefter var folk blevet sultne så der blev sendt bud efter pizzaer. De kom pr. bud på knallert. Det var mig der skulle lukke op. Jeg prøvede at skjule mig bag døren, men det gik ikke, jeg måtte ud i fuld skikkelse. - Wauw! Hvad har du gjort? Pizzadrengen var en 16 åring mørkhudet yngling. Han kikkede forbløffet på min nøgne krop og især på min glorøde ende. - Fortæl ham det! sagde Sebastian. - Jeg... jeg har været ulydig. Jeg har lånt en bil uden at få lov. Derfor har jeg fået røvfuld. - Gjorde det ondt? Var det ham, der gav dig den? Han pegede på Sebastian. Jeg mærkede hvordan hans øjne gled op og ned ad mig. Min pik begyndte ufrivilligt at rejse sig. - Augh, du er også blevet barberet. Du må have været meget ulydig. - Han er ikke færdig endnu. Har du lyst til at give ham en omgang. For eksempel med dit bælte? Spurgte Sebastian venligt. Drengen nikkede. Jeg kunne se hans bukser begynde at bule.
 

Jesper

Syklubben

1408
2011

Så er der kun 3 tilbage. Jens, Knud og mig. Hvem bliver den næste? Jeg gyser ved tanken om at det bliver mig. Og hvem skal straffe mig? Karin, Lis eller Henriette. For Guds skyld ikke Lis. Jeg har prøvet det før. Hun slår hårdt, længe og ubarmhjertigt. Sidste gang varede det uger inden jeg kom over det og kunne sidde ned igen. Det blev Jens, og det blev Lis, der skulle straffe ham. Jeg drog et lettelsens suk. Lis kunne det ikke blive nu. Jens er klar over, hvad der venter. Han udstøder et brøl og smider sig på jorden. - DET MÅ I IKKE. Hører I. Jens er stor og fed. Hele hans krop, dirrer medens han skriger. - I MÅ IKKE! Det hjælper ham ikke. Henriette og min egen kone Louise tager fat i hans arme og slæber ham hen til prammen, medens han sparker vildt.
 

Jesper

Voksne mænd græder ikke

0708
2011

- Så må det vist være godt, lød det fra Mustapha. - Få ham ned og få det svineri tørret op. Og Ali lær ham at opføre sig ordentlig, det svin. Jeg sætter mig ud i forkontoret imedens. Rebene blev slækkede. Jeg faldt ned på knæ, jeg orkede ikke andet. Ali kom med en gulvspand og nogle klude samt en paddle. - Kom så i gang. Få ryddet helt op ellers... AUUGH! Paddlen ramte min ødelagte røv. Jeg skrubbede og skrubbede. Jeg var villig til at gøre alt for at undgå at få flere tæsk. Men det hjalp, ikke. Paddlen faldt ubarmhjertigt med et ”Se så at bestille noget køter!” Omsider var han tilfreds. - Gå ud på toilettet og rens spanden og vask samtidig din ende. Den er jo møg belortet… Husk dit røvhul! Auuiiigh! Augh. Hver gang jeg rørte mine baller jog en jagende smerte igennem mig, men omsider fik jeg da skyllet dem. - Læg dig på knæ, hovedet helt ned i gulvet. Jeg var åbenbart ikke færdig med negeren. - Op med røven. Min ende strittede op, medens min næse var begravet i noget der var en lugt af lort og sæbe. - Åbn dit røvhul. Har du nogensinde fået negerpik? - Nej… NEJ! Du må ikke Ali. Jeg er ikke til mænd, det her er værre end Mustapha. En sort pik op i mig.
 

Jesper

American Holyday

0506
2011

- Ud af vognen! Stå op af siden, hold hænderne på taget. Alle tre! Også pigen. - Er I helt fra forstanden? Han forklarede, at det var et sjældent naturområde, hvor ikke engang engle måtte træde. Kun redningsvogne og ambulancer. Vi undskyldte med at vi var dumme turister, men nej, taksten var 800 dollars, cash på stedet her og nu. - Det har vi ganske enkelt ikke. Vi er fattige turister som har spillet alle vores rede penge op. - Ser jeg ud, som om jeg er en creditcard automat, spurgte han med dyb ironi. - OK, så er det ned til byen til en dommer. Der kan I betale med plastic, men det vil sikkert koste jer 10 dage i fængsel. - Kan vi ikke finde på noget andet? Jane forsøgte at charme sig ind hos manden. - Jo, frøken. Fordi I er fremmede, kan vi ordne det på stedet. Det er ellers noget vi kun gør med lokale teenagere, der vil have straffen overstået her og nu... 80 rap med en grøn pilekvist over den bare røv. Det er 1 rap for hver 10 dollar. I må selv om hvordan I fordeler det, og jeg giver jer en rabat på 5, så er det deleligt med tre grinede han.
 

Jesper

A la Marcia (I march tempo)

0905
2011

- Rejs dig! Træk bukserne ned. Også underbukserne! Bøj dig ind over spisebordet og stræk hænderne frem. Jeg gjorde som befalet. Bukserne dalede ned om mine ankler. Først de rigtige, så mine boxer shorts. Jeg bøjede mig over bordet og strakte de lænkede arme frem, så meget jeg kunne. Fru Knudsen tog et fast greb i min skjorte og trak den op over hovedet på mig. Jeg hørte hvordan knapperne sprang af. Undertrøjen fulgte efter. Hun bandt en snor i håndjernene og gjorde den anden ende fast til bordbenene. Så trak hun en genstand frem. Den var ca. 30 centimeter høj, lavet af mahogni og formet som en pyramide. - Ved du hvad det er? Jeg rystede på hovedet. - Det kaldes en metronom, og bruges til at lære elever at holde takten, når de spiller. Hun åbnede siden, og ud sprang et lille pendul, der gav sig til at svinge frem og tilbage, medens det udstødte et taktfast, TIK TAK. - Ser du, rytmen kan ændres, forklarede hun. - Jeg tror vi starter med a la marchia, på dansk march tempo. Det findes både hurtigt og langsomt. Vi tager det langsomme.
 

Jesper

Intern afgørelse

1504
2011

Forfærdet ser Sophie hvordan hendes datter må sprede benene, samtidig med at hun ser det bule i Felix bukser så lynlåsen er ved at sprænges. Han har placeret Kathrines skød lige over det strategisk vigtige sted. “Kom så i gang,” Fru Memel er ubønhørlig... Felix lader den højre hånd glide ned over ryggen til den når de spredte lår. Så søger den ind på indersiden. Det går op for Sophie hvad der skal ske. Hun udstøder et skrig. “Nej Felix du må ikke. Fru Memel stop ham.” Det eneste svar hun får er fra Felix: “Er din datter jomfru?” ”Kathrines skamlæber åbner sig. Hun begynder at jamre: “NEJ... NEJ Ikke fingeren. Stop Felix. Jeg kan ikke.” Hendes tonefald begynder at ændre sig. Fra smerteskrig glider det over i en klynken af vellyst. “Felix. Felix ikke der. Du må ikke. Ikke min klit… Ikke den. Hører du. AUGH AUGH.. GIV MIG MERE! … MER‘..MER!” Sophie er rædselsslagen. Fra at have set sin datter vride sig i smerte under de tre damer, ser hun nu en Kathrine der vrider sig… i vellyst.
 

Jesper

Gengældelsen

2106
2011

Felix var iskold. - Vis os dine patter! Kathrine se på hende. Hvis du drejer hovedet går det ud over dig selv. Med lukkede øjne knappede Sophie blusen op og begyndte at krænge Bh’en af. To kæmpe bryster væltede ud …størrelse D+. - Begynd at lege med dem. Du ved hvordan. Og du Kathrine ser stadig til... Husk på, at når du bliver stor, ser dine nødder ligesådan ud! Tårnene flød ud af Sophie da hun begyndte at pille ved dem på de følsomme steder. - Glem ikke gajolerne. Den ulykkelige Sophie klemte de brune brystvorter næsten flade. Bukserne af… og strømpebukserne. NU! Tøjet gled af. Nu var der kun et par ikke særlig flatterende bomuldstrusser tilbage. - Af med dem! Den sidste bastion forsvandt. - Spred så de ben… Himmel sikke en urskov! Sophie var dybrød i hovedet medens hun forsøgte at dække skridtet med hænderne. - Onaner!
 

Jesper

Alternativet

0904
2011

Mustapha kommer med 4 lædermanchetter med karabinhager. To til håndleddene og to til anklerne. Han fortrækker ikke en mine, kun i det øjeblik Mustapha langsomt lader sine hænder glide over hans nosser, går der som en gysen igennem ham. “Få den op og stå… leg med den. Jeg vil se den sprøjte.” “Jeg… jeg...” Længere når han ikke før bæltet igen rammer ham. “Kom så i gang... ONANER!” “AUUUGH… ÅÅÅGH!! Jeg skal nok.” “Skal nok hvad?” “Onanere, sprøjte... jeg skal nok gøre det.” Han hiver og slider i pikken, men det tager sin tid før der sker noget. Han bliver mere og mere desperat medens han ser på Mustapha og bæltet. Pludselig sker det, det vælter ud med tyk hvid sperm. “Op på din mave med det. Det er synd at det går til spilde.” Han bevæger sin pik som var den en brandslange, men det kniber, den er tyk og stiv. “Du bliver stående, søg for at den stritter, ellers…
 

Jesper

Lillebrors hævn

2003
2011

“AFSTED! Stil dig for enden af den” Sebastian ved hvad han vil. “Bøj dig over sengegærdet, stræk hænderne frem. Inden jeg ved af det har de bundet mine håndled sammen med en lang snor som de binder fast til hovedgærdet. Jeg er helt strakt og min røv stritter opad..lige parat til paddlen! “Spred benene.. Sig mig lærer du det aldrig?” De bliver bundet til hver sin sengestolpe. Den smule hud der tilbage spænder over min røv, jeg kan føle hvordan mine nosser hænger ubeskyttet ned mellem lårene.. Hvad skal der ske nu? “Du ser sød ud” håner Markus mig. “Lige til at kneppe. Har du fået pik før?” Han begynder at lege med mine nosser. NEJ... NEJ Det måtte ske. Det var det jeg havde frygtet. Jeg skal bolles. Af Markus. Jeg stivner af skam og skræk. Jeg har aldrig prøvet det før! ”HJÆÆLP!… SEBASTIAN HJÆLP MIG. JEG ER DIN BROR. Gør noget. Stop ham.. kære Sebastian.” Jeg skriger uartikuleret ”SEBASTIAN.” Om et øjeblik får jeg Markus pik ind i mit hul. ”HJÆLP MIG! “Lad være.”
 

Jesper

Tag din straf

2201
2011

“Hr. Rattan..” begynder jeg. “Han har allerede fået en advarsel og alligevel fortsatte han. Han må tage sin straf. Er det ikke det De selv har sagt, selvom De så sørgeligt har svigtet Deres idealer da det kom til stykket.” Jeg er tavs, jeg har intet at sige. Rattan står stille og tænker… Niclas venter, måske med et svagt håb inderst inde. “Godt.” Rattan vender sig mod mig. “De giver Niclas så mange rap med spanskrøret, som De selv synes, at han fortjener. Og så hårdt som De selv synes. Hvis det ikke er op til hvad jeg synes, overtager jeg det selv, og så er det 30 ekstra… FORSTÅET!” “Godt. Mustapha læg ham over briksen og få puden ind under ham. Mustapha gør som befalet, han ser skuffet ud. Havde han mon håbet selv at skulle svinge spanskrøret? Niclas stirrer på mig. Han ved ikke hvad han skal tro eller håbe. Hvad venter der ham? “Hr.. hr. De må ikke slå mig ihjel.
 

Jesper

Niclas igen

Forts. af Tag din straf

1302
2011

Kønne blå øjne, spinkel krop og lyst krøllet hår. Han stod med hænderne foran skridtet, medens han ventede på hvad der så skulle ske. “Hvor gammel er du?” “Jeg… jeg er lige fyldt 17. For en uge siden hr. Lad mig slippe, jeg lover aldrig at gøre det igen.” “Det lovede du også da du fik spanskrør hos hr. Rattan!” ”Denne gang skal jeg nok.” Stemmen var desperat medens han kikkede på spanskrøret. Det var helt nyt. Jeg havde aldrig ejet sådan et før. Hvorfor skulle jeg det? Det var købt hos en dame der så meget professionel ud. Hun havde rådet mig til at slibe det og bagefter lægge det i vand for at gøre det smidigt. Nu lå det og dryppede om kap med Niclas pik. Begge lige stive og våde. “Godt læg dig over stolen. Op med enden. Hvor mange fik du sidst?” “Det ved jeg ikke. Jeg kan ikke huske det. Det gjorde bare så ondt… La’ vær. Ikke så mange, jeg kan ikke tage det.”
 

Jesper

Lagerregnskab

2201
2011

- Larsen... Der mangler et karton med 1000 cigaretter i forsendelsen til Jochumsen! - Nej, hr direktør. Den var bare forsvundet under optællingen. Den er kommet til veje. - Fint. Jeg stoler på Dem Larsen. Jeg troede et øjeblik at ham unge Knud havde stukket dem til side. Det er jo fristende for de unge mennesker. - Nej, alt er i orden… nu. - Jamen så skriver jeg papirerne ud. Fragtmanden kommer om et kvarter. For resten. Hvor er samme Knud, jeg kan ikke se ham fra vinduet? - Han har fået lov til at gå hjem, han følte sig ikke helt vel…
 

Jesper

Fader, jeg har syndet

2811
2010

Jeg var ikke den eneste dreng i skolen, der havde fader Heinrich som skriftefader, vi var flere. Man kunne kende os på den måde, vi sad på stolen dagen efter et skriftemål. Især var der en sort dreng fra Afrika, Peter. Jeg så, hvordan han sommetider ikke kunne sidde stille i timen. Han bevægede sig hele tiden, medens han af og til tog sig til røven.  Øjensynligt havde han skriftet! Jeg fantaserede om, hvordan det så ud, når han fik sin omgang. Fra gymnastik kendte jeg hans røv. Den var stor og fast… og sort! Jeg prøvede at forestille mig, hvordan det var, når den lå over stolen strittende opad, medens fader Heinrich svang sit spanskrør. Hvordan mon hans striber så ud… på sort baggrund… Mon han havde hylet ligeså meget som jeg?
 

Jesper

Tavshedens pris

1411
2010

Manden gik ned til vandhullet og skar en fire fem pilekviste af. Med en lommekniv snittede han dem til så de var parate til deres ny funktion… SOM SPANSKRØR! Da han kom tilbage lå den anden lydigt bøjet over bordet. Armene var strakt frem og hænderne holdt fast om den modsatte kant. Han havde en grå T-shirt på med indskriften YALE UNIVERSITY på ryggen. Den var gledet op så der var et bart stykke brun hud inden cowboybukserne. Disse var stramme, især over ballerne, og det at han bøjede sig, fik dem til at stramme endnu mere. Det var som trommeskind trukket over en ung røv, der nu ventede på sin straf. “Du har stadig ikke noget at sige? Sidste gang! Godt du får så mange tæsk der kan ligge på din røv. Det vil sige 100... OG DU TÆLLER HVERT ENESTE SLAG... HØJT!
 

Jesper

De 3 skridt

3010
2010

"På knæ køter. Ved du hvad det her er?" Han tager en rund torpedoformet genstand frem ca. 15-20 cm lang. Et gys af rædsel farer igennem mig medens jeg mumler "nej." "Det hedder en buttplug og den skal ind i dit røvhul. Her er noget creme til at hjælpe dig. "Nej… nej, jeg kan ikke. Jeg vil ikke." Jeg ligger på knæ med røven strittende op. Hver gang jeg rør den, jager smerten igennem mig. "Nu skal jeg hjælpe dig," griner Mustapha hånligt. "Sæt dig på hug. Buttpluggen under dig, og så presser du den op. KOM SÅ IGANG!!" Et piskeslag knalder ned over min ryg. AUUGH... IIIGH DET GÅR IKKE." Det føltes, som om jeg skulle revne på langs, da buttpluggen langsomt trængte op i min røv. Pludselig gik det hurtigt. Jeg havde passeret ringmusklen! "PÅ KNÆ IGEN… TRÆK MINE BUKSER NED OG TAG MIN PIK I HÅNDEN." "Nej lad mig slippe. ÅÅÅÅGH ÅÅÅÅGH NEJ... LA'VÆR. STOP DET... PLEASE."
 

Jesper

Spillegæld er æresgæld

3010
2010

PLUDSELIG KOM DET... GRÅDEN. Det væltede ud af ham i stride strømme. Ikke en gråd af smerte fra de tæsk han havde fået. Men noget der kom helt indefra. Noget dybt ulykkeligt. HAN GRÆD OG GRÆD MEDENS HAN JAMREDE: “Hvordan skal jeg klare det? Hvad skal jeg sige til far? Hvad vil folk sige?” Han var helt i panik. Han faldt på knæ, medens han hulkede videre. Jeg tog hans hoved i mit skød og forsøgte at trøste. “Tag det nu roligt. Du HAR fået din straf og kun dine spille ”venner” og jeg ved noget om det. “Der er stadig en gæld og om 3 måneder står jeg her igen. Det holder aldrig op. Det kommer ud til folk og hvad så? Min far?” Gråden kom frem igen.
 

Jesper

Fra de nordlige provinser

1909
2010

Så heldig var far ikke. Allerede efter et par dage hørte jeg ham en nat skrige i barakken: "NEJ.. NEJ LA'VÆR... JEG ER EN MAND" hylede han på engelsk. Jeg prøvede at se hvad det var, men min sidemand, en malay lagde sig over mig, medens han hviskede: "Lad være at se derhen." Far lå på gulvet. De holdt ham fast i arme og ben, medens en hel række fanger, både kinesere og malayer stod rundt om ham. "JEG ER EN MAND," skreg han hele tiden. "TI STILLE... ELLERS SKÆRER VI PIKKEN AF DIG!! ... OG SÅ ER DU IKKE EN MAND MERE!!" hørte jeg en kineser sige.. Jeg ved ikke hvor mange der tilfredsstillede sig med ham den nat, men siden da var han knækket. Jeg så hvordan han nat efter nat frivilligt gik hen til kineserne når de kaldte så de kunne bolle ham og hvordan han knælende bagefter slikkede deres pik.
 

Jesper

Kontrakten, del 1

2708
2010

SÅ VAR DET MADS’ TUR. Det var ikke bedre. Høje hyl og bønner om: “La’ vær'. Nej, ikke mere” fyldte salen. Noget mærkeligt greb mig. JEG ØNSKEDE AT DET VAR MIG DER FIK PRYGL! At det var mig der lå over bukken og vrælede. Det var en følelse jeg ikke kunne stoppe Jeg mærkede udløsningen i mine underbukser. Det blev endnu værre da vi nåede til Ole. Han tiggede og bad om at slippe men lige lidt hjalp det. Over bukken måtte han. Bukserne strammende over balderne. Sveden drev ned af mig, medens han lagde sig med røven opad. Hans teenage balder dirrede hver gang Madsens spanskrør ramte dem. Jeg lukkede øjnene og forestillede hvordan det ville være over min egen ende. Smerten, skrigene og især ydmygelsen.
 

Jesper

Kontrakten, del 2

2708
2010

Min frygt viste sig at være rigtig. Knap var døren blevet låst før den ene vendte sig mod mig. "Nu skal vi have det sjovt NU ER DET VORES TUR... TAG TØJET AF KØTER." Jeg krøb sammen af skræk. "Nej I må ikke. Min Herre vil ikke have det." "FÅ DET AF!!". Før end jeg kunne gøre modstand lå jeg på maven. Den ene holdt mine arme over hovedet. Den anden gik i gang med at hive tøjet af mig. Jeg skreg så meget jeg kunne, men jeg ved at ingen kan høre mig. Cellen ligger alt for isoleret. Det er med vilje. Mit herskab vil have fred for hylende slaver om natten. "Nej nej IKKE DET!" Jeg så hvordan den ene tog sit eget tøj af og gættede hvad der skulle ske. "I må ikke. Jeg har aldrig gjort det før... La' vær'. JEEEG... JEG ER JOMFRU. MIN HERRE VIL IKKE HAVE DET ...HOLD OP."
 

Jesper

Askekæppen

3107
2010

"Jeg tolerere ikke hovedbeklædninger indendørs. Kun turban og et religiøst tørklæde hos pigerne. FORSTÅET! Og lad være med at se ud som om I lige var trukket op af en genbrugscontainer." Den enlige kasket forsvandt ikke. Fru Bertelsen drog et dybt suk. Hun kunne lige så godt tage kampen først som sidst. "KOM HER OP!" Kasketten kom op til katedret, uhyre langsomt."NAVN?" "Mohamed" "Fint. Tag dine bukser af og læg dig over denne stol." Hun trak en tom stol ud på midten af gulvet. "Er du gal, det kan du ikke!" "Det kan du tro jeg kan. Enten er det den endefuld du fortjener, eller direkte ned til forstanderen, og derfra UD. Det vil sige intet svendebrev! JEG HAR SIKRET MIG OPBAKNING. Du har eet minut til at vælge! I øvrigt hedder det DE og FRU Bertelsen. FATTET?
 

Jesper

Første (og sidste?) gang x 2

1407
2010

Jeg kan se ham helt nu. Normal bygning. Røven er stadig fast. Det ser ud til at han dyrket fitness for at holde sig i form. Ballerne er stramme... sådan da! "TAG HÆNDERNE NED LANGS SIDEN" Han bliver kobberrød i hovedet. Han ved hvad de dækker! Ganske rigtigt. Pikken springer ud som en stålfjeder. Nu har han ingen steder at skjule den! "IND VED SIDEN AF" Nu skal regningen betales. "NEJ... NEJ DET KAN DE IKKE" Han stirrer på det åbne skab hvor alle spanskrørene, de 3 piske og paddlen hænger. Plus det løse så som remme og manchetter. "LÆG DIG OVER BUKKEN!" Han vender sig om. Først nu får han øje på den. De fire ben og tværbjælken der kan bevæges op og ned. "NEJ.. DET KAN DE IKKE. DE MÅ IKKE... HØRER DE!" Læg dig ned. FRIVILLIGT. Ellers henter jeg assistance. Benene ryster under ham, hen er grå i ansigtet, han nærmest slæber sig hen til bukken. Han kan ikke kontrollere sit vand mere, der danner sig en pæn lille sø ved bukken.
 

Jesper

Mod nye tider

1407
2010

Det er vores datter Louise. Hun er lige fyldt 17 og har ikke fået spanskrør… endnu! Vi er begge enige om at hun skulle være tilstrækkelig moden til at forstå alvoren i familietraditionen. Nu mener Petrus imidlertid at tiden er kommet. Så næste gang hun skejer ud... så. Jeg har tigget og bedt ham om at droppe denne forældede tradition, men alt er prellet af på ham. "Jeg lovede din far at fortsætte, ligesom han havde lovet SIN far da denne ikke kunne mere" Alle mine argumenter om nye tider og nye skikke har været forgæves det eneste han har villet gå med til, var at tænke over det endnu engang. Det skete en aften da jeg lå ved siden af ham i sengen, med en glødende røv efter en (fuldt retfærdig) omgang. Smerten var rædsom, og jeg tænkte på, at snart ville Louise opleve det samme... Næste gang hun dummede sig! Problemet løste sig af sig selv. "Barnet" skulle på en skoleudflugt og blandt andet besøge en fabrik hvor de krævede en attest underskrevet af en forældre.
 

Jesper

Hvorfor mig?

2706
2010

OP MED DIG! OVENPÅ! Louises stemme er skarp og bydende. Jeg lusker op ad trappen til første sal, ind i gæsteværelset. Jeg ved hvad der skal ske...  SPANSKRØRET. Men hvorfor gør jeg det frivilligt? Hvorfor protesterer jeg ikke? Det er rigtigt at jeg har dummet mig. Spanskrøret kommer altid, når jeg når jeg har lavet noget galt. I dette tilfælde havde jeg glemt at fylde benzin på bilen. Kun en venlig herre med en reserve 5 liter dunk reddede Louise fra at strande på en øde landevej.
 

Jesper

Rattans dilemma

3005
2010

Det er rigtigt at det kun er når jeg har lavet lort, men det sker så tit OG DET GØR SÅ ONDT! Det sker på min bare ende. Jeg skal tage al tøjet af og så har vi en polstret lænestol, hvor jeg skal stille mig bag ryggen, bøje mig fremad og tage fat i armlænene. Min røv stritter lige op i luften. Så slår hun med det spanskrør hun fik af Dem. JEG KAN HØRE DET SUSE OG SIGE SCHWITCH FØR DET RAMMER RØVEN. Det gør rasende ondt, men hvis jeg skriger, siger Hanne at jeg får ekstra så jeg prøver på at lade være. Det lykkes ikke altid og så siger Hanne: "Nu får du 10 mere for at flæbe." SOMME TIDER FÅR JEG UDLØSNING. Hanne siger, at det må jeg ikke, men jeg kan ikke stoppe det. Det kommer pludselig og sprøjter ned på gulvet og stoleryggen.
 

Jesper

Et smerteligt gensyn

1403
2010

Jeg begynder at knappe op. Skjorte, undertrøje, bukser. "Se så at få lidt fart på." Til sidst står jeg kun iført underbukser. Jeg tøver, det er min sidste værdighed. "DET HELE," brøler Mustapha. Mine hænder ryster, medens jeg langsomt krænger dem af. Så står jeg der. Uden en trævl på kroppen. Jeg kan mærke rødmen i ansigtet. "Uret... og dine bøssearmbånd!" "Det er ikke bøssearmbånd," hvisker jeg. "AUGH... AUGH MINE NOSSER NEJ." Mustapha slår, ikke med et spanskrør, men med noget der ligner en tynd, kort, bøjelig blomsterpind. Han rammer lige på nosserne. "FÅ DEM SÅ AF!" "DIT HUNDETEGN. Det er det eneste jeg har på, det hænger i en tynd kæde om halsen. "Nej, nej lad mig beholde det," græder jeg. "AUGH... AUGH."
 

Jesper

Den bitre og ømme ende

3103
2010

Vi mødtes flere gange og det endte altid hos mig. Efterhånden forsvandt striberne hos os begge og vi kunne nyde hinandens kroppe uden smerter. Han fortalte at han hadede sin stedfader, en forhenværende officer der kun havde disciplin i hovedet. Hans mor var flere gange gået i forbøn for ham men det hjalp som regel ikke. Stedfaderen mente at kun hård disciplin kunne hjælpe og tilsyneladende kendte han hr. Rattan. Guderne må vide hvorfra. Lucas knugede sig ind til min krop: “Du er den eneste voksne der forstår mig. Mine kammerater forstår mig heller ikke. JEG ER ANDERLEDES!” Men en dag revnede ballonen. Jeg modtog et brev: Der indkaldes til FAMILIERÅD PÅ NÆSTE ONSDAG KL 15. ONKEL PETER. Jeg var lamslået. Hvorfra viste onkel noget om mit privatliv?  Samme dag ringede Lucas. Grædefærdig. "HVAD HAR DU FORTALT MIN STEDFAR? Han var både rasende og bange. JEG SKAL HEN TIL HR RATTAN IGEN."
 

Jesper

Fra solens rige

3103
2010

Den næste. Hr. Tung spildte ikke tiden. Bukserne af. Den vide skjorte hevet op til bæltestedet og nummer to var parat til at få sin straf. Han var ikke så hårdfør som sin forgænger. Jeg stod ganske nær ved ham og så at allerede ved "KU... TUNG- SAN" Nummer ni hr. Tung begyndte tårerne et at pible ud af øjenkrogene. Han sagde ikke noget men prøvede på at virke afslappet. Ved NI-YÛ, Det tyvende begyndte han at græde sagte. På det tidspunkt havde hr. Tung forvandlet hans ende til et billede af den opgående japanske sol! Paddlen lavede ikke striber, men landede på ballerne med et klask der fik dem til at deformere sig under slaget. Ved det to og tredivte slag kneb det for ham at blive stående. Benene eksede under ham. Han knugede hænderne ind i benene medens han udstødte et undertrykt skrig hver gang paddlen fandt sit mål.
 

Jesper

Kunsten ikke at tabe ansigt

0703
2010

På slaget tolv ringede han på min dør. Jeg lukkede op, og der stod han medbringende et spanskrør. Ansigtet var ubevægeligt, nærmest forstenet. Den gule farve var erstattet af en mere hvid. “Godt, det er sidste chance for dig til at sige fra,” fortalte jeg ham. “Jeg skal nok tage min straf Lau Wai,” mumlede han med øjnene slået ned. Nå, nu var jeg blevet forfremmet til Lau Wai, ”agtværdige onkel”, en betegnelse man bruger om ældre personer, som man ikke er i familie med, men som fortjener stor respekt. “Tag bukserne af!" Ansigtet er ubevægeligt, men farven har skiftet til rød. Han er ved at tabe ansigt! Et klik fra bæltespændet, en knap der åbnes, en lynlås der lynes ned og bukserne begynder at dale ned om anklerne.
 

Jesper

Sommernattens smil

1002
2010

En god middag, en fortræffelig vin og udsøgte jordbær… Og så desserten! Klokken 8 stod den inde på bredden. Temperaturen var faldet til omkring 27 grader, men hele øen emmede af varme fra ophedede klipper. De 3 piger var stadig iført bikini, men den gåsehud jeg kunne se på alle tre skyldes ikke naturen, men noget helt andet! “Kom om bord. Vi tager dig først." Jeg pegede på moderen. Hun begyndte at flæbe. “NEJ... NEJ INTE SMISK... IKKE MEDENS FLICKORNE SER PÅ DET. SNÄLLA NI SKÅN MIN PO-PO." “Godt. Du går ombord på båden alene. Ida, du venter her og du Ulla tager denne kniv. Oppe på stien til venstre er der en hasselbusk med et bånd omkring. Du skærer 3 grene af, ca. 170 cm lange og lidt tykkere end din tommelfinger. DU VED HVAD DE SKAL BRUGES TIL, så hvis de ikke er gode nok bliver du sendt tilbage... og du selv får ekstra straf! FORSTÅET?" “Ja hr.," hviskede hun og forsvandt.
 

Jesper

Du må ikke stjæle 1

1501
2010

Vi fik lov at klæde os på. Selve det at få tøj på den ødelagte hud var en smertefuld omgang. Vi peb begge to, da stoffet rørte ved striberne, især der hvor de stramme underbukser rørte på den hudløse, glødende ende. Vi kom ud i forkontoret. "OP AF VÆGGEN... HELT OP, OG I RØR IKKE JERES RØV... FORSTÅET?" Det var perkerdrengen der kommanderede. Manden talte i telefon. AUUGH!... AUUUGH... IKKE IGEN... IKKE MERE!!! Det var Benny der skreg højt igen. Gennem øjenkrogen så jeg hvordan drengen lod en ridepisk falde over den arme fyrs ende. Selvom Benny havde både rigtige bukser og underbukser på, hylede han lige så højt som før. "KAN DU IKKE FORSTÅ, AT NÅR JEG SIGER, AT DU IKKE MÅ RØRE DIN RØV, SÅ MÅ DU IKKE. FORSTÅR DU IKKE DANSK?"
 

Jesper

Davids dagbog 1

0912
2009

Afstraffelsen skete i et lokale i en baggård. Jeg tiggede og bad om at få den nedsat men hr. Rattan var ubøjelig. "Tag dit tøj af... alt sammen. Jeg rystede af skam især da Rattans hjælper kom ind. DET VAR MIT FØRSTE MØDE MED MUSTAPHA, EN 17 ÅRIG PERKERDRENG. Jeg var ved at synke i gulvet af skam. 7-8 år yngre end jeg. Så han hånligt på mig medens jeg smed det ene stykke tøj efter det andet. Til sidst var der kun underbukserne tilbage. Jeg mærkede hvordan det bulede indenunder, både min pik og mine nosser syntes at svulme op og fylde de små trusser helt ud. "Nå sker der noget?" spurgte han med et grin. Tårerne løb ned ad mig da jeg tog fat i elastikken og begynde at krænge dem ned over pikroden. Pikken sprang ud som en fjeder da jeg nåede længere ned. Den stod vandret ud i luften, tyk og stiv...
 

Jesper

Davids dagbog 2

1612
2009

Jeg var alene i min lejlighed ganske som i gamle dage. Klokken var omkring otte. MEN SÅ KOM DER EN SMS: “KOM NED PÅ PARKERINGSPLADSEN BAGVED EJENDOMMEN. PÅKLÆDNING T-SHIRT OG COWBOYBUKSER... INTET ANDET!” Jeg kikkede ud ad vinduet. Pladsen var næsten tom. Det regnede stille men vedvarende. I et hjørne holdt en stor vogn. Tre skikkelser stod lænet op ad den. FÆTRENE! Jeg anede ikke mine levende råd. Blev jeg her oppe, kom de og hentede mig. Låsesmeden kunne jo komme ind alle vegne. Jeg så i ånden hvordan de bandt mig, gav mig noget i munden og slæbte mig ned ad trappen til vognen. Jeg valgte at komme ned. Hurtigt skiftede jeg til den ønskede T-shirt og cowboybukserne. Der stod de så... 3 perkere, alle ældre end Mustapha, ca. min egen alder. "Nå sådan ser han ud. Mustaphas slave... svinet." Stå ret! KLASK KLASK FÆTRENE SLOG LIGE SÅ GODT SOM MUSTAPHA "Hvem har sagt at du skulle have sko på?"
 

Jesper

Svigermors skarpe tunge + Fluen på væggen

2010
2009

”Mads, læg din mobil på bordet.” Han stirrede spørgende på mig, men gjorde som befalet. Jeg forbandt den med vort eksterne højttaler system og tastede et nummer. "Walfried Jørgensen" lød det gennem højttaleren. Virkningen var forbløffende. SUS udstødte et skrig. "Ikke mor ikke mor." MADS brød sammen i gråd: "Ikke medens min svigermor hører på det. Ikke DET hr. Rattan. De må ikke.." "Ti stille I to skvat," hvæsede højttaleren i den kendte maskingevær stil. "Nu er I knap så modige, som da I troede, at I kunne narre mig. NU GØR I HVAD HR. RATTAN SIGER, ellers lukker jeg for den sidste konto. Hr. Rattan, så kan De godt gå i gang efter aftalen og Deres eget skøn." ”Stil jer med ansigtet mod væggen, begge to.” Jeg har overvejet om jeg skal tilkalde Mustapha, min hjælper. Han er lige nede i sin fars grønthandel, og kan komme med det samme. Men foreløbig vil jeg (og fru Jørgensen) klare det selv. ”Hænderne om på ryggen.” Jeg binder Sus hænder stramt, men lader Mads’ være frie.
"På knæ Sus, ansigtet helt ind mod væggen. Mads læg dig over bukken med arme og ben spredte."
 

Jesper

Ridser i lakken

0810
2009

"Det var halvdelen. Bøj dig igen." "Nej NEJ, hr. Rattan. Jeg kan ikke tage mere. Jeg VIL ikke." "Ja, men så sender jeg dig tilbage. Du har selv indgået aftalen og så må du holde den… eller hvad? "Jeg skal nok." Han tager sig sammen, trækker vejret dybt. Han prøver virkelig på at være tapper! De næste 10 får striberne til at flyde sammen, og blodet til at løbe ned af lårene i små striber. Han vakler og har svært ved at stå med benene spredt. Jeg tænker på Otto Cain, der tog 60 rap uden at kny. Ungdommen er blød i dag! "Rejs dig, du får en pause." "Tak, Jeg skal nok tage de sidste... Det lover jeg. Men giv mig en pause, det gør så ondt, hele min røv brænder.
 

Jesper

Rattans dame

3008
2009

"Stå stille TÆVE" Pling!! siger det da den tredje forsvinder og Mustapha stikker sin hånd dybt ned i Tinas kavalergang. Han river en flænge i udskæringen, ikke særlig stor, men langsomt, næsten forsigtigt udvider han den nedad. Tina skriger og vrider sig. "Nåde, lad mig få min straf nu. Giv mig spanskrør hr. Rattan. Stop ham." Mustapha bliver ved indtil kjolen er delt i to stykker. To brutale ryk i bagfra og der er ingen kjole mere, kun nogle pudseklude der ligger på gulvet. Et enkelt ryk og også Bh'en bliver til pudseklude, 2 stk. Tårerne løber ned ad Tina nu, medens Mustapha lader sine hænder glide ned over hendes krop. Han har smidige hænder med lange fingre, der føler alt. "La' vær. Du må ikke tage på mine bryster. Hører du!" "Hold bøtte tæve, du har ingen bryster. DU HAR PATTER. HAR DU FATTET DET?"
 

Jesper

Under Afrikas sol

0208
2009

Jeg var faktisk på vej hen til ham fra mit hotel, der var bælgravende mørkt, men jeg kendte vejen, da jeg hørte nogen bag ved mig. Instinktmæssig dukkede jeg mig og løftede venstre arm. Resultatet var at den tog af for det slag der var tiltænkt mit hoved. Samtidig sparkede jeg bagud, og at dømme efter det brøl der lød, ramte jeg et strategisk vigtigt sted på min overfaldsmand. Han foldede sammen som en lommekniv. Samtidig skete et mirakel. En politijeep, formodentlig byens eneste, standsede og ud sprang to betjente. De tog sig af manden og smed ham op i jeepen. Den ene kørte væk med ham til stationen, den anden ledsagede mig til dr. Ibrahim. "Den arm skal i gips, jeg ved ikke om den er brækket
 

Jesper

Speedy Thomas - Rattan filialen

2607
2009

WHAMM!.. En blå speedbåd nærmede sig med stor hastighed direkte ned mod mig. Den passerede mig i ca. en meters afstand, med alt for stor hastighed. Jeg bandede, jollen gyngede og tog vand ind. Føreren slog et sving og gentog manøvren, men denne gang var jeg parat. Jeg tog en serie billeder af idioten.  Tredje gang gik det galt. Han rette ikke op i tide. Resultatet var at hans påhængsmotor strejfede min stævn. Kappen til motoren faldt af og havnede i min jolle. "Blue Lady" forsvandt i en kaskade af vand, ind mod havnen. Selv ankom jeg til havnen en halv time senere, Fiske-Peters jolle løber max 3 knob! Jeg gik op på havnekontoret. Jeg var stadig godt sur. De lømler burde hænges ved daggry eller i det mindste tvinges til et besøg hos Rattan Import/eksport i storstaden.
 

Jesper

Det nye spanskrør

1307
2009

Det tog sin tid for far slog både hårdt og længe, og selv efter at han var holdt op fortsatte Peter med at jamre sig. Så gik der kun et par minutter så var far hos mig. Jeg kendte proceduren: Af med nederdel eller jeans. Fingrene ind i elastikken til trusserne, medens jeg tiggede og bad om at få lov til at beholde dem på. Det lykkedes kun sjældent. De endte som regel nede om anklerne. Min smidige pigekrop bøjede sig automatisk. Håndfladerne i gulvet, stive knæ og benene let spredte for at stå bedre fast. Far trak blusen næsten helt op til skulderen og så var vi klar. Så skete det! Jeg hylede lige så meget eller mere som Peter: "AUW AUW STOP.. MOAR MOAR. Men mor kom ikke til hjælp, hun skulle ikke have noget at gøre med spanskrøret, dertil havde hun prøvet det for ofte selv. Jeg prøvede at stå stille, medens spanskrøret trak sine spor over mine små faste baller.
 

Jesper

Min(e) slave(r)

0706
2009

Han har prøvet det før. Starter med at slikke nosserne før han går i gang med pikken. Han starter fra roden og arbejder sig ud, til sidst tager han den i munden og begynder at sutte. Jeg mærker den bliver stiv, men lige før jeg skal komme stopper han og ser spørgende på mig. Tårerne løber ned af ham medens han skæver til Kim. "Godt, læg dig over sengen, spred benene og åbn dit røvhul." Han adlyder, spreder benene og spreder ballerne med hænderne. Jeg lægger pikken omhyggeligt tilrette inden jeg støder den ind i ham. Han giver et skrig fra sig da den passerer ringmusklen, jeg kan se hvordan han knytter hænderne medens han trækker vejret i stød. Jeg nyder det i fulde drag, medens jeg støder den op i ham. Efter jeg har fået udløsning lader jeg pikken blive lidt i ham, inden jeg blidt trækker den ud
 

Jesper

Bag den lukkede dør

2604
2009

Da døren var lukket så han roligt på os: "Er I klar over hvad I beder om. Hvis I skal dele pigernes straf er det spanskrør, MINDST 25 SLAG. Det gør ondt og sætter mærker. DET HER ER SIDSTE CHANCE FOR AT TRÆKKE JER TILBAGE. Hvis I siger nej åbner vi bare døren igen, I kan gå roligt hjem og ingen får noget at vide." Undtagen pigerne, De gætter det og spreder det. Vi er fanget i en fælde tænkte jeg. Jeg så på de to andre. Sveden piblede frem på Patrics pande medens han stod og fugtede læberne. Ali var helt rolig. Jeg vidste at han var vant til straf, nok var hans fader en moderat muslim, der gav sine sønner en lang line, men der herskede disciplin i hjemmet på Aurikkelvej "Vi bliver" mumlede Patric
 

Jesper

Dagen derpå - enden på festen

0504
2009

Far annoncerede straffen: 100 slag fordelt på en endefuld, en omgang med hårbørsten og spanskrør. "100! Det kan du ikke!" Mor var ligbleg. Sophie levede op til sit øgenavn: Tude Sophie og begyndte at græde. Selv stod jeg bare og måbede. 100 slag. Kan man overleve det? Og så spanskrør. Det havde jeg aldrig fået, jeg var kun 16 år, fyldte ganske vist 17 om en måned. Vi kan lige så godt gå i gang med det samme: "PIA, TAG TØJET AF!" Mor protesterede vildt: "NEJ, HOLGER. DET KAN DU IKKE… IKKE MEDENS PIGERNE SER DET! LAD MIG FÅ DET ALENE." Sandt nok. Vi havde aldrig set mor få klø, Men vi havde stået udenfor fars kontor og hørt hende jamre: "Nej, La' vær. Jeg gør det ikke igen", medens høje klask og skrig fortalte hvad det skete.
 

Jesper

Den hvide kalit

0803
2009

Hun skreg og sparkede, strittede imod på alle måder da de slæbte hende hen til stativet, men intet hjalp, heller ikke bønner og gråd. Snart hang hun, som vi andre havde hængt, med sin teenager røv strittende bagud. Den var fast og lille, lidt spids. Den havde sikkert aldrig smagt et spanskrør. DEN PROFESSIONELLE tog sin T-shirt af, brugte den til at tørre sin overkrop med og fiskede et tredje spanskrør op af krukken. Det var lidt tyndere end de foregående, men mere smidig. DEN PROFESSIONELLE stillede sig op ved siden af hende, og sergenten begyndte at tælle. AUV AUV, NO PLEASE PLEASE... HELP ME MUMMY.
 

Jesper

Den jaloux slave

0103
2009

Herren havde FRØKENEN til bords. Jeg kan ikke lide hende, Herren ser alt for meget til hende. Jeg ved ikke om det var min underbevidsthed, men pludselig "tabte" jeg en hel tallerken varm suppe ned af hendes flotte selskabskjole. Frøkenen blev rasende, og ville hjem med det samme for at skifte. Værtinden blev ulykkelig og min herre blev vred. Nu er vi på vej hjem. De andre slaver sendte mig sigende blikke da vi gik, noget i retning af: Godt det ikke er mig, vi ved hvad der skal ske… Og de har ret. Knap er vi kommet indenfor døren før min Herre tager pisken ned fra væggen. Jeg jamrer: "Det var et uheld. Jeg mente det ikke. Jeg kunne ikke gøre for det. Skån min røv, jeg har striber endnu fra sidste omgang. Det gør så ondt."
 

Jesper

Et sidespring betales

2610
2008

Kan vi ikke godt lade være? Hun så på mig med store øjne der var lige ved at fyldes med tårer. Hennes make-up var ved at gå i opløsning, mascaraen flød ned af kinderne. Hun var omkring 35 år, pænt påklædt, lidt over det normale. Vielsesringen røbede hvorfor hun var her. Jeg havde fået en opringning på min anonyme mobil fra en mand der kort og godt sagde: "Min kone har foretaget et sidespring, men vi er blevet enige om at fortsætte efter en passende afstraffelse. Hårdt, men ingen striber. Er det noget De kan påtage Dem?"
 

Jesper

Straffen

0911
2008

En sidste justering op/ned med bukken og jeg stod helt fastspændt, uden at kunne røre mig en tomme. Det eneste jeg kunne bevæge var hovedet og kun en lille smule. Men nok til at se spanskrøret. Så kom slaget: AUUUGH... iiigh... nej. En jagende smerte først på røven så i resten af underlivet. Jeg skreg til himlen. "Gag ham dreng." Mustapha tog fat i mit hår, tvang hovedet tilbage samtidig med at han proppede noget i munden på mig. En slags gummiblære der kunne pustes op med en slange. Den tvang min tunge bagover, det eneste jeg kunne udstøde var uuugh og aaaagh.
 

Jesper

Den tavse mand

1511
2007

Han rakte mig brevet. 2xxL stod der, det måtte være alvorligt. For selvom "R" er en mand af den gamle skole (og dyder, herunder en stærk tilhænger af korporlig afstraffelse) er det sjældent at han svinger sig op i de højder. Jeg så på manden. Omkring 30, hverken tyk eller tynd, pænt påklædt i tøj af god kvalitet, velpudsede sko. Advokat, arkitekt eller succesrig forretningsmand, der var kommet på kant med "R". Han sagde ingenting, stod der bare med sved på panden og svagt rystende ben. "Gå ind ved siden af og klæd dig af... HELT." Han adlød tavst, tog tøjet af uden at sige et ord
 

Jesper

Serie del 1-4
Faldet

2309
2007

Mona lader pisken glide ned over mit bryst, rundt om lårene alt i medens jeg jamrer "Skån mig. Jeg er ikke liderlig, det er en fejltagelse, omforladelse" Men jeg ved det ikke hjælper. Hvad bliver det nosserne eller pikken? Det blev pikken. Det første slag ramte helt ude på pikhovedet. Jeg udstødte et brøl og et langtrukket AUUUUUW da det næste ramte midt på. Samtidig mærker jeg noget andet. Det er ikke sandt! "Lars du må ikke" Men der er kun én forklaring. Lars pik er på vej op i mit røvhul.