Aldersforskel (160)

Forfatter

Titel

Dato

Uddrag af novellen

Robert69

All inclusive, del 1

0208
2018

“Lad os kneppe, sagde jeg! LIGE nu!” Og med den indbydelse var jeg over hende som en hanhund. ”Mmm… Mmm! Endelig!!” råbte hun da jeg jokkede den i bund. Jeg trykkede mit bryst og min mave fladt ned over hele hendes ryg mens jeg pumpede løs, helt vild af lyst. Hun blev pulet nådesløst som en skøge på stamkundens lønningsdag. Birgitte stønnede lykkeligt og kastede hovedet fra side til side. Med en kraftanstrengelse, og en selvbeherskelse der overraskede mig selv, stoppede jeg op midt i et stød. Min sprængfyldte pik der stod saftspændt med alle blodårerne fremme og pulserede i den fantastiske, frigjorte ferie-fisse. Jeg nød synet af de forenede kønsdele. I den følgende stilhed, der kun blev punkteret af Birgittes gryntende hiven efter vejret sagde jeg “Jeg tror det her bli’r en SKØN uge!” - og så gav jeg hendes ene balle en syngende lussing, som startskuddet til slutspurten med en serie af endnu hårdere, højt klaskende stød.
 

Robert69

All inclusive, del 2

1508
2018

Filmen fra i går blinkede for mit indre blik, og min dovne morgenfede blev langsomt men sikkert til et ordentligt jern. Sådan føltes det i hvert fald, jeg måtte hellere lige se efter. Jeg slog dynen til side, og ganske rigtigt. Der stod den, helt morgenfrisk og spilleklar. En fuldblods kæmpepik. Jeg greb straks fat i den, og begyndte at onanere heftigt. Det var føltes skønt, og der ingen grund til at lade være. Jeg mener - når nu den stod lige der foran mig og var indenfor rækkevidde. Så var det da dumt at ikke at bruge den. Jeg indrømmer, at jeg som enhver rask teenagedreng vel nærmest var forelsket i mit eget lem. Og som I nok efterhånden har forstået, så elskede jeg simpelthen at spille pik
 

Robert69

All inclusive, del 3

2008
2018

Et langt, lykkeligt AAAAAAH undslap hendes læber, da jeg kørte pikken hele vejen op mellem hendes saftglinsende skamlæber. Grådigt og utålmodigt, men dog så forsigtigt og musestille som overhovedet muligt. Altså i det første minuts tid. Så vandt liderligheden, jeg stødte igennem, som et dyr, som en djævel, som en besat, fisseforelsket teenagedreng, med sammenbidte tænder. Højlydte, våde klask fyldte det rungende bruserum. Fuck, hvor jeg elskede at kneppe hende! Vandet rendte ned over hendes ryg, og sprøjtede til alle sider, dér, hvor jeg bankede ind og ud. Jeg skulle stramme mig an for ikke at bryde ud i hulemandsagtige sejrsbrøl. Birgitte behøvede ikke at stramme sig an, hun var allerede så stram at hvert eneste stød i hendes smalle sprække var umuligt at nyde uden at sætte lyd på. Og det var så dér, at svømmebadets ejer pludselig stod i døråbningen.
 

Robert69

All inclusive, del 4

2609
2018

Hun var sød, og det var nemt at snakke med hende. “OK, let’s go,” sagde hun og tog sin bog og håndklæde - og desværre også en lang hvid T-shirt på, der gik til knæene og dækkede over de former, jeg slet ikke havde set mig mæt på. På vej over hotellets midterparti så jeg pludselig at hun nonchalant gik og svingede med bikinitoppen rundt om den ene hånds pegefinger. Det måtte jo betyde at hun havde… at hun indenunder… mit hjerte stoppede. Hun opdagede at jeg havde opdaget det, og smilede et uforglemmeligt, perlehvidt smil. “Here’s our apartment” sagde hun med fuldt blus på kinder og øjne og pegede op over os, men det oversatte jeg til “kys mig” - vi nærmest dansede ind i ly fra omverdenen i en lille skyggefuld krog under deres lejlighed på første sal i en hed omfavnelse.
 

Robert69

All inclusive, del 5

2609
2018

Så snart jeg kom over i vores fløj kunne jeg høre der var gang i den et sted. En kvinde stønnede højt og rytmisk, der var ingen tvivl om hvad der foregik dér. Hendes gisp blandede sig med en mandsstemme, der lød meget ung og gentog de samme to-tre spanske ord igen og igen. Rigtig gættet. Det kom fra vores hytte. Birgitte spildte sandelig ikke tiden! Jeg satte mig på bænken udenfor døren og ventede. Jeg kunne høre hvordan sengegærdet bankede mod væggen. Det var supertydeligt for alle hvad der foregik. To ældre ægtepar gik forbi mig imens det var på sit højeste, men de lod sig ikke mærke med noget.
 

Robert69

All inclusive, del 6

0410
2018

Ovenpå det nydelige, nylagte sengetæppe ligger nydelige Birgitte, nyvasket og velduftende. Ikke i short og T-shirt eller i bikini. Nej, i helt bar figur. Og med spredte ben. Og ovenpå Birgitte - ja, dér ligger jeg så. Med lemmet oppe i hende og pumper løs, svedende og gispende. Med mellemrum kommer jeg med et højlydt “årrrrh!” i ekstase over at have ubegrænset adgang til dette vidunderlige hul. Hun ligger helt stille under mig og mine rytmiske hoftemanøvrer. Birgitte havde jo altså fået intet mindre end fem orgasmer aftenen inden, tre af mig og to af pooldrengen. Derfor var den ellers evigt umættelige appetit stillet for en stund - trods alt. Men teenagepikken som hun boede sammen med, havde rejst sig igen
 

Robert69

All inclusive, del 7

0410
2018

Jeg forstod ikke en pind af hendes mange ord, hvilket jeg gjorde opmærksom på med en genert smilende panderynken mens jeg slog ud med armene. Hun fortsatte lidt endnu med skiftevis at pege på mig og på sig selv, mens munden gik på hende i et lavmælt leje men i rasende tempo. Til sidst gav hun op og brugte hun verdens måske mest universelle tegnsprog: pik-i-kusse-tegnet. Den ene hånds tommel- og pegefinger danner en ring, som den anden hånds pegefinger penetrerer. Det rislede mig ned af ryggen. Både velbehageligt, spændt iblandet lidt angst over denne barokke situation. Dét der kunne ikke misforstås. Hun? Mig? Sex?
 

Robert69

All inclusive, del 8

0710
2018

Hun hoppede elegant op på knæene, og viste mig med en håndbevægelse at jeg skulle lægge mig på ryggen, dér hvor hun netop havde taget imod mine nådesløse hoftestød i næsten en halv time. Og så skubbede hun ellers mine ben tilbage så mine knæ ramte brystkassen - jeg lå blottet med hele udstyret og også røvhullet helt åbent foran hendes ansigt. Og så gik hun i gang med luksusbehandlingen - en kærlig hånd der rykkede i pikken, en ditto der kælede nosserne og så… så stak hun tungen op bagi! Jeg havde prøvet det før, og hver gang kom jeg som en fontæne efter få sekunder. Men nu kunne jeg modstå magien det i næsten fem forrygende minutter. Hun slikkede mit røvhul, dybt og dygtigt, og jeg elskede det.
 

Robert69

All inclusive, del 9

0710
2018

Der var stadig et halvt år til jeg var myndig, så rent juridisk var det bare med at jokke pikken i bund og nyde det, hun måtte tage følgerne. Alligevel var der da en hel del sommerfugle på rundtur i maveregionen, da jeg lagde mig med min føromtalte pivstive tissemand på solsengen - og min stedmor sank ned over mig med et saligt gisp. Hun gled op og ned i en vidunderlig rytme. En lille varmelampe lyste op ved siden af os, nok til jeg kunne se hendes lykkelige tandsmil lyse op i natten. Jeg havde hænderne på hendes baller, og et håndklædet liggende klar på jorden HVIS vi nu pludselig fik selskab. Birgitte beherskede sig ikke, og jeg forsvandt ind i hendes favntag. Jeg glemte snart alt om at tjekke eventuelle bevægelser ved trappen, og pludselig stod han der, lige ved siden af vores hede samleje. Tagterrassens overtjener, der ellers for længst var gået for i dag.
 

Robert69

All inclusive, del 10

0710
2018

Jeg rokkede forsigtigt og opmærksomt nydende frem og tilbage imellem røvballerne. Langsomt, lækkert, liderligt og ufatteligt stramt. Imens vi hyggede os på denne måde lød der pludselig et højttalerkald med noget meget højlydt cirkusmusik og en pigestemme der bød velkommen “til alle hotellets børn” på fire-fem sprog. Vi grinede mellem stødene af den absurde situation; midt i alle disse “familievenlige aktiviteter” var der på et af værelserne en “familie” der blev indendørs og hvor “aktiviteten” var at dyrke hårdhændet analsex med hinanden. En båndoptaget sang af tvivlsom kvalitet opfordrede alle til at følge med: “Everybody! To the plaaaayground!”. Min yndlings-legeplads var her -  lige bag min kære stedmors veltrænede, vidt spredte ben, med fri passage hele vejen op i hendes røvhul.
 

Anne

Uden trusser til Oktoberfesten, del 1

0104
2018

Heidi ventede på Josef i den smalle gang på kroens første sal. Den unge blonde pige trak i sine lange, lyse fletninger og så på kroværten med store blå øjne. – Åh, Josef, kommer du der? Der er noget, jeg skal tale med dig om. Kroværten Josef gryntede et eller andet og trak i sit buskede, grå overskæg. Han havde en kraftig anelse om hvad det var for en ”sag”, sådan som Heidi tydeligt var ved at spille op til ham. Heidi lod hænderne glide ned over sin veldrejede unge krop. - Har du for resten set min nye dirndl? Synes du ikke, den er pæn? - Jo, den klæder dig. Du ved, jeg kan godt lide kvinder i skørter, sagde Josef. Pigen trak lidt op i sin fine kjole, så Josef kunne se hendes kønne ben og ankler. Josef gryntede tilfreds. Heidi vendte sin fikse numse til og trak lidt længere op, mens hun vuggede med hofterne, - Sidder den ikke godt over enden?
 

Anne

Uden trusser til Oktoberfesten, del 2

1806
2018

Utålmodig, og bange for at den gamle gris kunne finde på at tage hende analt, stak Heidi hånden ned for at lede ham, hvilket også var det, som Josef havde håbet på. En lille pigehånd, der selv fører ens jern ind der, hvor den skal, det er sagen, tænkte han, da hans pikhoved begyndte at glide op i hullet mellem Heidis kønslæber. jenestepigen var lige så stram, som Josef havde håbet på, og han nød at trænge op i hendes varme og våde åbning. Han pressede på, og efter et par øjeblikke var han helt i bund. Kroværten begyndte at støde frem og tilbage, opstemt af synet af den unge piges struttende baller og hans eget lem, våd af Heidis safter, der gled frem og tilbage, ud og ind af tjenestepigens lille åbning i hurtigere og hurtigere tempo. Josefs tykke mave klaskede rytmisk mod Heidis fyldige numse
 

Anne

Uden trusser til Oktoberfesten, del 3

0607
2018

Denne dag havde været speciel. Anton og Peter havde dårligt kunnet tro deres egne øjne. Deres flotte storesøster, Heidi, havde lokket kroværten Josef ind i soveværelset, hvor hun først havde givet, den gamle liderbuk af en krovært, et solidt blowjob, derefter havde den gamle gris taget deres søster hårdt bagfra op mod vindueskarmen for til sidst at kneppe hende godt og grundigt i dobbeltsengen. Synet af den gamles rynkede, behårede røv, der gik op og ned mellem søsterens spredte ben havde været stærk kost, især da søsteren tydeligvis i fulde drag havde nydt at få en ordentlig omgang pik og havde hylet og skreget, da den gamle buk havde redet hende til en voldsom udløsning.
 

Anne

Uden trusser til Oktoberfesten, del 4

0607
2018

- Nå, drenge. Kunne I tænke jer noget andet end at sidde på loftet og spille den af i vores vasketøj? Anton og Peter gispede forbløffet… hvor kendte kromutter deres lille hemmelighed fra? - Nå, det troede I ikke, jeg vidste? Jeg ved alt, hvad der rører sig her på stedet, sagde Irma Müller med en selvbevidst mine. Også at I sad oppe på loftet for et par timer siden og kiggede med, da min mand Josef gennempulede jeres smukke storesøster nede på værelset… den liderlige, lille tæve. Det gøs i drengene ved tanken om det på en gang skræmmende og fascinerende syn af den gamle kromand, der havde ligget mellem deres søsters ben et par meter under dem.
 

Anne

Uden trusser til Oktoberfesten, del 5

0607
2018

Frau Müller grinede: -  I unge mænd er så hårde og faste i kæppen, dejligt for en gammel kone som mig at blive fyldt helt ud en ordentlig rambuk. Vis mig nu, at du kan bruge den. Og du, Anton, kom her… du har altid stirret sådan på mine bryster… kunne du tænke dig at komme til at kneppe dem? Ja, sådan, bare sæt dig ind over mit hoved, så du kan komme til. Anton stillede sig ind med et ben på hver side af kromutters hoved og lagde sit lyserøde pikhoved ind mellem Irma Müllers enorme bryster, tog et solidt tag i hver af dem og begyndte at lade pikken glide frem og tilbage mellem det bløde.
 

Tenna

Forførelse

1708
2017

Hold da kæft, hvor ser du dejlig ud, så indbydende. Han lagde sit hoved ned til min bare glatte fisse igen. - Du er godt nok en frækkert med den glatte fisse. Det var det sidste jeg hørte, for så begyndte han, at kysse mine skamlæber på hver side af min fisseåbning og op over skambenet. Her kyssede han lidt hårdt. Han rejste sig op og kom om på siden af briksen. Han sænkede straks sit hoved og kyssede min mund igen, ganske blidt. Han fandt mine hænder og lagde dem på hver sit bryst. - Hold dine hænder her, så skal jeg kyssede lidt med din fisse imens. - Uhmmm! Det var helt ok med mig. Han skilte dog lige mine ring- og langfingre fra hinanden og ligesom pressede mine brystvorter ind mellem dem. - Luk øjnene og nyd det. Jeg adlød med det sammen. Det næste jeg mærkede var hans mund ved min fisse. Han kyssede igen mine skamlæber. Først fra skambenet og ned af den højre side og så op af den venstre skide indtil han igen nåede skambenet. Dette gjorde han nogle gange inden han til sidst kyssede min klit direkte. Det gav et ryk i mig. Så mærkede jeg hans hænder på indersiden af mine lår. De kørte fra knæene og op til min fisse. Han lagde en tommelfinger på hver sin skamlæbe og trak ligesom lidt ud. Smjalsk lød derfra da han skilte mine læber fra hinanden..
 

Bauf Strange

Hun sagde hun hed Ida

2703
2017

Hun steg på bussen to stoppesteder efter mig. Hun var smuk, på en lidt trist måde: Sort makeup om øjnene og på munden, hvide kinder og sortfarvet hår. Tøjet var og sort. Og så slæbte hun rundt på en sort guitarkasse, en af de dyre. Det lugtede lidt af punk, 30 år for sent. Men ikke rigtigt. Dertil var hun for køn… ligefrem lækker, hvis man kan lide en færdigserveret sildemad uden alt for meget smil på. Men det var nok til at jeg smilede og tænkte… mmmmh i mit stille sind. Hun må have bemærket det, for hun kiggede mig lige ind i øjnene og satte sig overfor mig i den gamle bus, mønstrede mig med øjnene, for ligesom bemærke om jeg var godt nok… Noget man gad bemærke… på sådan en lidt fræk og obsternasig måde: ’Ikke komme an her gamle mand..’, syntes hun at tænke.
 

Muffi

Skolehjælp i firmaet med bonus, del 2

2602
2017

Marie forsvandt ud og lavede sit arbejde færdig. Jeg havde næsten glemt, at vi havde en aftale, da hun stod i døren med sin pose med bluse og BH. Marie var lidt rød i hovedet. - Du skal bare stå med fronten mod mig og skifte bluse samt tage din BH på, så er der 100 hjemme til dig. Marie blev mere rød i hovedet, men tog mod til sig og trak op i blusen og frem kom de dejlige bryster. Jeg nød synet, da Maria tog sin BH på og trak den anden bluse ned over sin dejlige ung pigekrop. - Her er de 100 kr. for det dejlige syn af dine bryster. Marie smilede og sagde tak for i dag, inden hun smuttede, jeg sad bare og nød det syn jeg lige havde set.
 

Muffi

Skolehjælp i firmaet med bonus, del 1

1902
2017

Jeg viste hende mit kontor og hvor der var toilet ved mit kontor og møde lokale område. Jeg havde lavet en seddel med opgaverne, hun skulle lave, de 2 dage hun var der, jeg spurgte ind til, hvad hun forventede at få for arbejdet. Hun sagde, at hvis hun fik 100,- kr. pr gang, ville hun være glad. Det syntes jeg var en god pris. Marie havde nu hængt sit overtøj og stod nu i et sæt stramme bukser og en løs bluse som skjulte nogle dejlige faste pige bryster som var ved vokse sig store. Jeg tog mig selv i at nyde synet igen af den unge pige krop. Hun gik i gang med de aftalte opgaver, hvor jeg holdte lidt øje med hende, de gange hun kom rundt i huset. Da der var gået lidt over 1 time, kom hun og sagde, hun var færdig. Super, var mit svar, og fandt en 100,- kr. seddel frem og gav den til Marie som med et stort smil tog i mod den. - Så må du se, om du har lyst til at ha’ dette job, for så er det tirsdag og torsdag, du skal komme ved samme tid
 

E & E

Gamle Ebbesen

2901
2017

I Ebbesens gade var Elly i gang med kylling i karry; mens hun gjorde retten færdig, kunne jeg kigge mig om i huset? Der er mest at se ovenpå, sagde hun. Huset var slet ikke så stort, som jeg troede, da jeg var barn, to stuer og køkken i stueetagen. På første sal var det et interessant dobbelt-rum som tydelig var indrettet som et kaptajnslugaf. Et stort værelse med gigantisk skrivebord, kort og billeder på væggene, et tilstødende rum uden dør, kun med eksotisk forhæng. Der var der en stor seng, sikkert med plads til to. Derfra gik der dør ud til en lille mellemgang med i alt fire døre. En ind til bad, en ind til et stort soveværelse med stor dobbeltseng. I taget der var det spejl og atter spejl og på en hel væg et maleri som i størrelse overgik alt jeg havde set i mit liv. To meter højt, tre meter bredt. Motivet var også noget jeg aldrig havde set på noget maleri: et udsnit af en kvindekrop, fra navle og ned mod svagt spredte lår. Centralt et kvindeskød som fik mig til at savle, næsten som det gjorde med sæd der løb ud.
 

Robert69

Drengedrømme

2901
2017

“Hva’ si’r du?!… sutter mor her dig bedre end de unge piger?” grinede Birgitte. “Nej… eller jo! Eller… jeg mener… det er mit første blowjob.” “HVAD?” Birgitte tog ham ud af munden. “Har du aldrig…? Stop lige engang, Michael.” Jeg standsede mine stød. “Tag den lige ud…” MEGET modvilligt gjorde jeg, som hun sagde, lettere rundforvirret. “Hør lige, Magnus, hvis du aldrig har fået et blowjob, så har du vel heller aldrig kneppet?!” Magnus kiggede ned, hans blik rummede lige dele flovhed over sin manglende erfaring og forventningsglæde. Birgitte strålede, ikke af forargelse, men af lyst. Han var jomfru, og det havde hun ikke luret, eller tænkt over, men tanken tændte hende. Hun pegede kækt ned mellem sine ben. “Jamen, så er det din heldige dag, for der er en fisse lige der til dig!”
 

Leon59

Rita som sexlærer, Mere viden

2201
2017

Stor blev min overraskelse, da jeg kom ind på værelset, midt på sengen lå Rita uden en trevl på kroppen, den ene hånd var dybt begravet i den sparsomt behårede kusse, mens den anden legede med en brystvorte. ”Jeg kunne altså ikke vente, jeg var så liderlig, tag tøjet af mens jeg spiller færdig”. Jeg stod bare der og gloede, jeg havde ikke troet at Rita kunne ligge der helt bramfrit og spille fisse af for mig. ”Tag nu tøjet af, du må gerne lege med dig selv, men se på mig når jeg spiller den af,” sagde Rita. Jeg gjorde som Rita sagde, smed blusen, shortsene og underbukserne, satte mig i fodenden af sengen og kiggede på Ritas arbejdende fingre i kussen. Den ene hånd klemte skiftevis hårdt om den ene og snart den anden brystvorte, mens hendes anden hånd gned på den ophovnede kilder. Jeg kunne se, at Rita var meget fugtig mellem skamlæberne, og snart kørte hun 3 fingre ind og ud af kussen. ”Leg med din pik, lad mig se dig spille på den, din dejlige dreng” sagde Rita.
 

Anne

Første berøring af en kvinde, del 2

2201
2017

– Fortæl, hvad der skete, så får du lov. Mon ikke du har lyst til at prøve, hvordan det er at stikke den op i en kvinde? lokkede hun smilende. Det var vildt fristende at fortælle min hemmelighed, som Merete stod der flot, nøgen og moden som en blomme foran mig og kørte underlivet frem og tilbage med lokkende bevægelser. Der var ikke var nogen tvivl om, hvad der ventede mig, hvis jeg bare brød tavsheden. Det var ren tortur, og efter et par minutter brød jeg sammen og fortalte Merete alt om, hvad der var foregået mellem Henning og mig, helt ned i detaljer. Mærkeligt nok blev hun ikke vred, det forekom nærmest som om hun morede sig over mig. Da jeg var færdig med at fortælle, hang jeg ikke alene selv med hovedet, min mandlige stolthed, der havde stået så stolt og strunk før under Meretes kyndige hænder, var krøbet fuldstændig sammen mellem benene på mig og lignede mest af alt en kogt grønlandsk reje
 

Tenna

Nete fortæller videre

0408
2016

- Jamen, det var flere gange og jeg var altså lidt irriteret over det. Vi havde skrevet en stil og vi skulle rette de fejl der var grammatisk. Han havde sat røde streger under alt det der skulle rettes. Jeg sad jo ved siden af Linett og han kom og stillede sig som du lige fortalte. Han havde en hånd på hendes skulder og jeg så, at han tog hende på brysterne. - Hendes var også noget større end vores, ikke? - Jo, det havde hun. I hvert fald noget større. - Fortæl nu, jeg kan slet ikke huske det. Sagde Linett ingen ting. - Nej, hun blev siddende og lod ham gøre det. Jeg så, at han havde hånden lagt hen over hendes bryst og jeg kunne se hendes brystvorter blev meget hårde inde bag hendes tynde top. Jeg fik ikke rettet noget, jeg var nærmest paralyseret af Linetts reaktion. Hun så ud til at nyde det. Det forstod jeg ikke den gang. Men hun pressede ligesom sit bryst mod hans hånd. Da han kom over til mig, lagde han også en hånd på min skulder og han førte sin hånd direkte ned foran mig, så hans arm kom til, at ligge på mit bryst. Jeg trak mig automatisk tilbage, men han holdt mig fast med sin hånd. Han kørte sin hånd lidt op og ned og jeg mærkede, at mine brystvorter bare blev hårde og meget følsomme.
 

Tenna

Nete fortæller videre, del 2

0210
2016

- Nå men, jeg lå der på bordet nøgen og liderlig, lidt ligesom nu. Jeg lyttede efter, hvad der skete omkring mig. Det lød som om, at han gik lidt rundt i lokalet. - Nå, du hører godt efter nu. - Ja. - Når du er her på loftet, så er det mig der bestemmer, hvad, hvor og hvordan. Det er du med på? - Ja. Jeg vidste ikke helt hvad jeg sagde ja til, men det fandt jeg jo nok ud af. - Godt. Du må ikke snakke om det her til nogen, overhovedet ikke. Er du med? - Ja, jeg må ikke fortælle nogen om det her. - Godt, til gengældt vil du få nogle oplevelser her, som du ikke vil få andre steder. Jeg mærkede lige som om, han holdt sin hånd hen over min ene brystvorte og også over min fisse. Jeg kunne ligesom mærke varmen fra ham. - Nu lige om lidt, sætter jeg en klemme på din ene brystvorte. Jeg mærkede noget på min højre brystvorte og det gav et gib i mig.
 

Tenna

Vi gør rent hos Jan

2206
2016

Vi fik lavet hver en spand og klude og hvad men ellers bruger og bugserede det op på loftet. Først gik vi i gang med at vaske det hele af, og til sidst tog vi og vaskede gulvet. Vi sluttede henne ved trappen. Jeg var den første på vej baglæns ned, med spand og vand. Halvt nede af trappen fik jeg et chok, jeg stødte ind i noget med min røv. Det var Jans hoved. - Hov, hov lille frøken! Se dig dog for. Jeg for sammen. – Undskyld! Jeg mærkede hans hånd på min ankel. Han holdt mit ben fast, ned mod trappetrinet. - Vi er færdige heroppe nu, så må vi komme forbi. Jeg mærkede hans anden hånd på mit inderlår. - Nej, lad vær’ med det, nærmest råbte jeg. Men han overhørte mig totalt. Jeg kunne mærke, at han aede mit lår og kom højere og højere op mod min fisse. Jeg ved ikke hvad der gik af mig, men, jeg fik løftet mit venstre ben og sparkede alt hvad jeg kunne bagud.
 

Tenna

Hr Brenner, del 2

2205
2016

T-shirten havde to huller til mine brystvorter… Jeg opdagede det først, da jeg havde fået den på. Lige ud for hver brystvorte var der et hul. Jeg gjorde ikke noget ved det, tænkte, at hvis de på et tidspunkt blev hårde, ville de nok selv finde ud. Der var ikke lagt nogen G frem, så jeg beholdt mine egne på. Da jeg vendte mig om, stod Brenner lige i døren. - Passer det? - Joh tak, det gør det og jeg kan godt lide den røde farve. - Kom lige herhen. Jeg gik hen til døren og stillede mig lige foran ham. Jeg kunne nu mærke, at mine brystvorter blev hårde. Brenner lagde øjeblikkelig mærke til, at jeg ikke havde mine brystvorter gennem hullerne. Hans hænder nærmede sig mine bryster og han fik ligesom presset brystvorterne gennem hullerne. Hullerne var mindre end mine brystvorter, så stoffet klemte rundt om mine, nu hårde, strittende brystvorter. Jeg husker, at det spændte ved roden af dem. Ikke ubehageligt, nærmere meget æggende. Brenner førte sin ene hånd direkte ned til min fisse
 

Rober69

Mit livs bedste nat, del 1

2704
2016

“Åh ja! Åh ja! Åh ja!” stønnede min stedmor forpustet, men havde åndsnærværelse nok til at række ud efter sin søster og genne hende tilbage op på hendes ansigt. Hun ville slikke fisse mens hun blev kneppet! Beate kravlede op. Pludselig havde jeg altså min moster lige foran mig. Min fine, elegante, smukke, og fuldstændig nøgne moster. Der kiggede mig lige ind i øjnene med et skævt smil spillende om læberne - siddende på sin søsters viltre tunge. Jeg kunne dufte hende, mærke hendes kropsvarme bølge fra huden. Hun var så tæt på, det var som om det var os to der elskede. Vanvittigt. Jeg havde et fast greb om Birgittes hofter, så jeg kunne få fuld kraft på mine stød. Beate tog nu mine hænder og dirigerede dem op på sine store, svulmende bryster. Hvor var de vidunderlige. Der gik et elektrisk stød igennem mig - og i samme sekund gik det pludselig op for mig at jeg måske også ville få lov til at stikke pikken i min mosters fisse!
 

Rober69

Mit livs bedste nat, del 2

2704
2016

Jeg behøvede ikke sige noget. Hun mærkede med al tydelighed at jeg bare ville kneppe videre. Jeg var stadig ikke færdig med dette samleje, med denne trekant, med denne aften. I må huske på at jeg var blot seksten et halvt år gammel da denne gavepakke af en sexoplevelse åbnede sig for mig - under et år efter jeg for allerførste gang i mit liv havde stukket pikken op i en kvindeskede. Altså Birgittes. Og bare det at være i samme rum som disse to sprængfarlige sexgudinder, denne sindssygt ophidsende situation i sig selv, var nok til at mit kampklare kønsorgan ugenert - og helt uden motorisk stimuli - svulmede op til fuld størrelse igen. Min kæmpepik havde rejst sig og pegede lige på de to kvinders ansigter. Ilden i mine lænder brændte ufortrødent videre. Jeg var så liderlig at jeg var helt tør i munden.
 

Frk:Blomst

Forbudt område

2401
2016

Janus’ soveværelse havde dør ind til stuen. Hun åbnede den forsigtigt og kiggede ind. Der lå han, roligt sovende. Hun nænnede næsten ikke at vække ham. I stedet gik hun hen til ham, og gengældte kysset fra i går. ”mmmh” kom det fra Janus, han slog øjnene op. Stinna trådte et skridt tilbage af bare forskrækkelse. Men han greb hendes hånd og trak hende tilbage. Måske var det søvnen der nedsatte hans dømmekraft, men han kunne ikke holde lysten til Stinna tilbage. Stinnas hjerte hamrede, da han træk hende ind til sig igen. De så på hinanden. Han liggende i sengen, hende bøjet over ham, siddende på sengekanten. Hun slog øjnene ned. ”Kig på mig!” sagde han fast, og hun gjorde som han sagde. Janus holdt stadig fast i hendes hånd, men han rejste sig op, og Stinna havde ikke andet valg end at følge trop. ”Undskyld, jeg tror hellere vi må stoppe nu,” sagde han. Stinna rystede langsomt på hovedet og trådte helt hen til ham og lagde den anden hånd på hans bare bryst. ”Det tror jeg er for sent nu
 

Anne

Terningen bestemte

2510
2015

– Hvor er det godt med noget mandligt selskab, nu, da vi sidder tre enlige kvinder og keder os, sagde Lisbeth. Og så hældte vi ellers Asti på ham og os selv for at fjerne hæmningerne, rørte ligesom tilfældigt ved ham, flirtede, gik rundt med kavalergangen i hans øjenhøjde og prøvede at snakke så meget fræk snak som muligt, pustede til hans mandlige forfængelighed. Den var der en del af! Men en flot fyr var han. Efter en times tid og to flasker spumante var vores hanekylling grydeklar. Igen var det Tove, der gik foran. Hun lagde hånden på knægtens velformede lår: - Vi har faktisk et væddemål, som du skal afgøre. Hvem af os tøser kysser bedst? Det skal vi lige have en rigtig mand til at afgøre for os. Kenneth så lidt forskrækket ud, men han syntes åbenbart også, at det var lidt spændende. - Nu sørger vi for, at du ikke kan se, sagde Tove, stillede Kenneth ud på gulvet og gav ham et sort bind for øjnene. Hvem skulle først – hjertet hamrede, turde jeg det her? var de andre virkelig med på det?
 

Leon59

De 2 unge, del 2
(kan læses separat)

1710
2015

Drengene kan ikke helt glemme den oplevelse, vi havde med dem, og hele tiden vender de tilbage til det vilde, der skete i vores soveværelse, og spørger forsigtigt om det ikke kan gentages, da det var så liderligt. De 2 knægte er bare helt til rotterne kan både Conny og jeg se, da deres pikke stritter i de små shorts, bare fordi de går her og taler med os. I sjov hvisker jeg til Conny, om hun ikke kan spille deres pikke af, så vi kan få fred, og med det samme svarer hun OK, lad os trække ind bag nogle figentræer, der næsten ligner buske og skærmer os for blikke fra vejen. Så resolut trækker Conny de 2 knægte om bag figentræerne, lægger sig straks på knæ. Trækker Tommy og Peter hen foran sig og siger ”Ned med bukserne”
 

Finbekk

Nabo

1409
2015

Det var gått noen dager da jeg følte noen lurte på meg. Jeg lå og leste på solsengen med solbriller på. Kunne da utforske om der var noen som kunne se inn. Hadde ikke regnet med at naboen skulle være oppe på loftet sitt. Der hadde de et lite vindu ut mot vår hage. Og, det var der jeg så en bevegelse. Først ble jeg forbannet og hadde lyst til å gå over til Åsta, for jeg regnet med at det var Ole som var der, og fortelle henne hvilken gris han var. Men, etter å ha tenkt litt, begynte det å sitre i underlivet. Hva faen, ligge her og bli kåt på denne uflidde grisen. Men kåtheten og nysgjerrigheten tok over for fornuften. Jeg snur solsengen så den har retning mot loftsvinduet og la meg godt til rette med bena litt fra hverandre. Etter som tiden fløy, ble det større og større åpning mellom benene og jeg kunne ikke lenger holde fingrene borte. Kunne se grisen, eller hva det meg som var grisen, komme helt frem i vinduet med buksene nede og han dro usjenert i pikken. Og, hvilken pikk han hadde. Den måtte jeg undersøke nærmere
 

Robert69

To et halvt år i kneppehimlen, del 1

2908
2015

Nogen gange lå jeg med tungen langt oppe i Birgittes fisse, hvor hun så spontant rakte ud efter telefonen på natbordet, ringede til Magnus og inviterede ham over. Han var en tætbygget fyr med fregner og et frækt smil. Det kunne selv jeg se, og forstod godt Birgittes smil mens hun spurgte om "han ikke ville komme over med det samme?" Men endnu vigtigere var det nok, at Magnus ligesom jeg var sportstrænet og havde en fin, fedtfri drenget sixpack. Inklusive en lang og tyk pik. Det tog ham under fem minutter på BMX’en fra den anden ende af den lille by, fordi han udmærket kunne høre på hendes stemmeføring hvad han kunne se frem til. Men som regel var det aftalt på forhånd, så vi alle kunne gå og mærke forventningens kildende glæde. Åh, når jeg tænker tilbage på alle de gange jeg lå “i fisse-enden”, altså var ham der nådesløst gennempulede den umættelige morfisse og kunne kigge op på Magnus’ store flotte pik forsvinde ind og ud af Birgittes mund.
 

Robert69

To et halvt år i kneppehimlen del 2

2908
2015

“Vent!” sagde Birgitte, og tog om den ved roden mens hun dækkede for fisseåbningen med den anden hånd. “Jeg vil blive beluret!”, og så førte hun mig ind i stuen, hvor vi havde været sammen på bordet om formiddagen. Hun spredte gardinerne en anelse, så de forbipasserende ville kunne se os hvis de tilfældigt lod blikket falde i den smalle sprække. Jeg fulgte hende gå nøgen rundt i lokalet og ordne, mens jeg stod og gemte mig ovre i hjørnet. Jeg havde ikke lyst til at afsløre vores hemmelighed for nysgerrige naboer! I det samme åbnede hun en skuffe og fandt en sort raid-hue frem som hun gav mig. Sådan en de autonome bruger, der dækker hele hovedet med bittesmå huller til øjne, næse og mund. Da gik planen op for mig. Nu kunne folk på gaden se ind og afsløre husets frue i at have sex, uden at de kunne se med hvem! Jeg tog huen på. En underlig, men fortryllende fornemmelse at have hovedet dækket af tætsiddende sort stof, mens resten af kroppen var splitternøgen.
 

Anne

Der går min klasselærer

1408
2015

Det tog lidt tid, for jeg skulle først have min voldsomme erektion til at lægge sig, før jeg kunne komme af med vandet, men jeg nåede dog med den frie hånd få en tandbørste over tænderne, checke skabet i badeværelset og finde et kondom, for hvis nu... På vej tilbage gik jeg gennem soveværelset, heldigvis havde jeg lige redt seng om morgenen, nåede jeg at tænke, samtidig med at jeg smed fem-seks fejlplacerede sokker og t-shirts ind i et skab, så der så pænt ud på overfladen. Bare nu ikke stemningen fra før var væk? Jeg kiggede mig i spejlet, rettede på håret og vendte mig rundt. Så jeg alligevel for tyk ud i den kjole? Børstede tænderne overfladisk og fornyede min duft. Så, nu var jeg godkendt! Jeg  blinkede til mig selv i spejlet: Det skal nok gå! Da Søren kom ind i stuen igen, smilede han og lagde sine arme om mig, denne gang lidt tættere: - Det var godt, at du kom forbi, sagde han. – Jeg er glad for at være her, svarede jeg. – Du har været så god ved mig.. Det hårde i bukserne var væk, men jeg lagde armene om Sørens hals og trykkede mig ind til ham. Søren svarede med at lægge hænderne på mine baller og presse sin krop ind imod sig. Vi vuggede igen tæt mod hinanden.
 

Anne

Der går min klasselærer, del 2 - Glatbarberet

2908
2015

- Læg dig bag ved mig og hold om mine bryster, Søren. Det kan de godt lide. Bare stille. Sådan, ja. Så tændt var jeg ikke endnu. Ville bare gerne ligge lidt og nyde vores nærhed og nøgenhed. Orkede ikke et rigtigt knald lige nu. Vi lå længe sammen, indtil jeg mærkede noget hårdt mod min numse. – Undskyld, frøken må jeg bede om en hotdog? spurgte Søren. – En hotdog? spurgte jeg. Hvad var han ude på? – Ja, må jeg lægge min varme pølse ind her i revnen mellem Deres to lækre, runde brød? Jeg gav plads og en fræk fornemmelse bredte sig i kroppen, da han lidt efter begyndte at lade sit jern glide frem og tilbage i mellemrummet. Han gned lidt spyt på sin pik og mellem mine baller, så der blev vådt og glat. Selvfølgelig endte det med, at Søren stødte op i mig bagfra
 

Anne

Der går min klasselærer, del 3 - Du må godt i numsen

1409
2015

– Søren… øhhh… jeg har tænkt på, om du havde lyst til… du ved… i numsen? Hvad var det, Malene sagde? Vi lå og flød i solen på terrassen foran sommerhuset, da Malene kom med den melding. Hørte jeg rigtigt? - Jeg kunne godt tænke mig at prøve… altså…bagi… hvis du synes… Jeg var rød i hovedet, kunne jeg mærke. Det var lidt grænseoverskridende at spørge. Men nogle af mine veninder havde prøvet analsex og jeg var nysgerrig efter at finde ud af, hvordan det var. - Øh… du mener, sådan… analt? Har du lyst til det? Jeg tøvede. Pigebarnet var kun 19 år. Analsex stod for mig som en lidt avanceret sag. Det var noget andet med mig selv, jeg var dog 46 år og voksen.
 

Anne

Go'e gamle fru Olsen og Hassan, del 1

2604
2015

”Giv mig din pik, Hassan!” stønnede Tina. ”Jeg vil have dig nu”. Jeg stødte min jernhårde pik bagfra op i Tinas våde kusse og begyndte at kneppe løs. ”Åh, den er så stor og voldsom” klynkede hun… BUMP! Lyden af en kurv, der ramte gulvet i vasketøjskælderen, hvor jeg stod, rev mig brat ud af mine onanifantasier. Væk var drømmene om Tina, i døren stod fru Olsen fra første sal og stirrede på mig. Febrilsk prøvede jeg at få pikken indenfor bukserne, men var klar over, at det her var ikke til at redde. Hvad mon hun tænkte, og ville hun sige det til nogen? Det var tydeligt at se, hvad Hassan havde haft gang i. Hans brune pik hang stadig ud af bukserne, han var kobberrød i hovedet og i hånden havde han et par små fikse pigetrusser. Nu skulle der tænkes hurtigt, det duede jo ikke at han blev alt for flov over det her. Herregud, knægten var jo kun sytten år og i den alder har drenge hovedet fuldt af sex døgnet rundt. Jeg skubbede døren i bag mig.
 

Anne

Go'e gamle fru Olsen og Hassan, del 2

0305
2015

Det var som om min pik slet ikke ville lægge sig. Den ville mere og rejste sig på fuld tryk igen, så jeg ordnede den gamle, liderlige tæve to gange til, først kneppede jeg hende, mens hun lå på ryggen med benene på mine skuldre. Det var frækt igen at se min brune kæp glide op i hendes lyserøde kusse. Til sidst tog jeg hende hårdt bagfra op ad sengegavlen, så det knagede og bragede. – Hårdere, hårdere! stønnede hun. Vi hylede og skreg begge to, vilde og ustyrlige. Jeg har aldrig nogensinde været med til sådan et knald. Med fingre, tunge og pik fik den lille buk mig til at komme fire gange den formiddag, mens han selv fik udløsning tre. Efter fjerde gang lå jeg og gispede på sengen, men i min øjenkrog kunne jeg se at knægtens pik minsandten var på vej op igen. - Skal du have mere pik, fru Olsen? spurgte han lystent, men jeg var fuldkommen udmattet. – Ikke mere, Hassan, ikke mere
 

Der Alte

Troens gudommelighed eller mangel på samme, del 1

0301
2015

Jeg vågnede ca. to timer efter, så at klokken var lidt over 2, kunne ikke rigtig forstå hvad der havde vækket mig, men opdagede jeg havde sparket dynen af, at jeg havde fuld rejsning, sådan at hovedet af pikken stak ovenud af underbukserne. I døren til værelset så jeg missionskonen stå og glo uhæmmet på pikken med en hånd om det ene bryst, eller rettere det formodede jeg, hun var så uskøn påklædt, at man umiddelbart ikke rigtig kunne definere brysternes facon. Da hun opdagede jeg var vågen, blev hun ganske forfjamsket, stammede, sagde en masse vrøvl, ord uden mening, for til sidst at sige, at det var syndigt kun at sove i underbukser, og at jeg måtte have nogle ukristne tanker, sådan som jeg så ud. Alt imedens hun havde stået og fjumret, var jeg vågnet helt, og fattede hvad der skete, så jeg svarede hende, at den ukristne vist nok var hende, for hun lærte vel ikke i missionshuset at hun skulle lure på unge mennesker der sov
 

Der Alte

Når viden gøres til tro, del 2

1101
2015

Jeg spurgte, om hun røg, hvortil hun let rødmende svarede ja, men at jeg ikke måtte sige noget, det var i smug. Jeg tilbød, medens kaffen blev færdig, at hente et par smøger på mit værelse. Hun rystede lidt og var ikke meget for at være alene, men jeg sagde til hende, at hvis nu jeg lod køkkendøren være åben, så kunne hun se mig det meste af tiden, hvilket fik hende til at falde til ro. Jeg gik stille og roligt, panisk indvendig, rolig udvendig, tilbage til værelset, lukkede døren og sagde til moderen, at når jeg havde lukket køkkendøren skulle hun tage sit tøj, liste tilbage til sit soveværelse, kravle under dynen og lade som om hun sov. Da jeg kom tilbage til køkkenet, sad pigen stadig nervøs, var begyndt at ryste endnu mere, spurgte let hysterisk, hvorfor jeg havde lukket døren til værelset, så hun ikke kunne se mig. Jeg fandt hurtigt på, at det var fordi mine lange bukser lå bag døren og smøgerne var i lommen.
 

Der Alte

Sandheder kan være grimme, del 3

1101
2015

Hun ville nu høre mig, om jeg havde prøvet at ”bolle”, hvilket jeg kunne bekræfte, om det var sjovt, jeg sagde det nok mere var dejligt end sådan sjovt i al almindelighed, hun ville så vide, om det var med en hun kendte, hvor jeg jo var i en situation, hvor en rimelig stor nødløgn var på sin plads. Snakken gik lidt i stå, hun sad og kiggede på mig, rødmede hver gang jeg opdagede det, til sidst spurgte jeg, ”Hvad er der i vejen, hvorfor kigger du først og så rødmer over det hele?” Hun bukkede hovedet lidt kiggede ned i gulvet og spurgte så, om hun ikke godt måtte se min tissemand, hun kendte jo kun lidt til broderens. Jeg forklarede, at på en mand kaldte man det tiest for en pik, og nej hun måtte ikke se den, ikke fordi jeg ikke havde lyst, men fordi den var begyndt at vokse. Men hun tiggede videre, hvorfor jeg til sidst rejste mig, lukkede bukserne op og fik stiverrikken fumlet frem.   
 

Der Alte

Sex kan være kompliceret, del 4

1801
2015

Jeg sagde til hende, at vi godt kunne snakke videre, men at det nok var for farligt at forsætte, for det næste skridt kunne let ende med et barn, hvorpå hun kiggede undrende på mig, hvad jeg mente med det. Jo, hvis vi gik i seng sammen ville hun kunne blive gravid, da vi jo ikke kunne beskytte os, hvilket fik hende til at rødme temmelig meget, hvorefter hun forklarede, at broderen slet ikke havde været inde i hende, han havde hoppet op og ned, men hun var så tør, at han slet ikke nåede at presse sig ind, før faderen hev ham af, så hun var stadig jomfru. Dette var dog blot var en egenskab, der gjorde mig endnu mere sikker på, at jeg slet ikke skulle på den galej. Men ungdom er jo lig med galskab, så der gik ikke mange minutter før vi atter sad og nussede hinanden i sofaen.
 

Der Alte

Skæbnen er en lunefuld fætter, del 5

2501
2015

”Jo ser du,” begyndte hun, ”jeg har så langt tilbage, jeg har kendt dig, altid været forelsket i dig, hvilket jeg prøvede at skjule ved min provokerende adfærd, samtidig med at jeg håbede, du ville røre ved mig. Jeg har altid drømt om, at du skulle være min, at ingen andre skulle komme mig nær, men min bror var tæt på at ødelægge det, men heldigvis skete der ikke mere end det, du allerede ved, men da du så forsvandt, ja da blev jeg meget ulykkelig, samtidig var mor bundhysterisk og utilregnelig. Så efter endt realeksamen fik jeg en læreplads på et kontor her i byen, måtte som du de første år, rejse frem og tilbage, fik mig også en kæreste, han fik desværre også overtalt mig til at vi gik i seng sammen, noget der var et meget kedelig oplevelse, nok lidt som du fortalte mor oplevede det med far, men efter endt læretid, så jeg en stilling opslået i din bank, hvad jeg dog ikke vidste dengang. Jeg fik stillingen, og efter en dag at have set dig i banken, undersøgte jeg, hvad og hvor du var, derfor sidder jeg her nu, for skal jeg være ærlig, så er jeg stadig forelsket i dig
 

Nanna Naye

Oplært til sex

0301
2015

Jeg mødtes med Martin på cafeen. Martin var ulastelig klædt i sorte bukser og en nydelig skjorte, han fortalte at han var ansat i det offentlige, men at hans jævnaldrene synes, han var en tørvetriller, fordi han altid var pæn i tøjet. Han havde haft piger nok, men ikke fundet den rigtige, og en aften var han sprunget ud som gigolo. Jeg kiggede på ham med vantro øjne. ”Tager du hjem og boller kvinder som mig mod betaling?” Jeg var på nippet til at forlade caféen, men han lagde beroligende en hånd på min arm. ”Jeg kan lære dig at være kvinde, giv mig lov, ingen betaling, men heller intet krav om fremtiden mellem os.” Mit hjerte hamrede, jeg følte mig bondefanget, men når jeg så på Martin og hans drengede smil, kunne jeg ikke lade være med at smile tilbage. ”Kom!” Han trak mig nærmere. ”Mærk her.” Han lagde min hånd ned i sit skridt, og jeg kunne tydeligt mærke hans stive lem i bukserne. Jeg havde mest lyst til at hive hånden til mig, men han holdt fast, og inden jeg fik tænkt, begyndte jeg at massere ham. Martin rykkede om bag det runde bord, dugen skjulte min hånd. Han lukkede bukserne op, og pludselig sad jeg med en kæmpepik i hænderne
 

Puf

Fru Mortensen i sommerhus

2211
2014

Lidt senere tog fru Mortensen et indkøbsnet, og gik op til den lokale købmand. Da hun var med toget, kunne hun ikke have meget med, så hun skulle have købt mad og lidt vin til at hygge sig med. Mens hun fyldte indkøbskurven bemærkede hun to unge knægte, der fyldte en indkøbsvogn. Hun var lidt smigret over, at hun som snart halvtredsårig stadig kunne få unge mænd til at kigge efter sig. Efter at have sat mad og hvidvin i køleskabet skiftede fru Mortensen til en kort sommerkjole og lavede sig en kop kaffe og satte sig ud på terrassen med en krydsord i solskinnet. Hun bemærkede to unge knægte på stien, der gik langs enden af grunden – det var jo de to knægte fra købmanden. Denne gang kun i badebukser, og hun nød synet af de muskuløse kroppe, der hurtigt gik mod stranden.
 

Puf

Nabokonen

1611
2014

Jeg kiggede mig rundt i kælderen: Den var hyggeligt indrettet - der var en sauna og en krog med to flydestole og en solarielampe. Ulla fortalte, at hun og hendes ex-mand havde indrettet kælderen som deres hyggekrog, men at ægteskabet ikke havde holdt: Manden havde fundet sig en mere veludrustet kvinde. Det havde såret hende den gang, men det var nu så længe siden, at hun ikke tænkte over det mere. Jeg kiggede interesseret på saunaen og spurgte, hvornår den sidst havde været tændt. Ulla sagde, at hun kun sjældent brugte den nu, da det var sjovere at være to om at bruge saunaen. Men jeg havde måske lyst til at gå i sauna? Jo, det havde jeg da, og ja, det er klart hyggeligere at være to i sauna.
 

Leon59

Rita som sexlærer

2206
2014

Ritas ene hånd på mit lår, og den bliver ikke flyttet. Jeg er jo på dette tidspunkt ca. 20 år, og Rita ser jo meget godt ud på trods af sin alder, så helt automatisk får jeg visse tanker, jeg lader hånden blive, hvor den er, og ganske diskret skiller jeg lårene. Rita taler videre både med far, mor og mig, mens hendes hånd begynder at kæle med mit lår, ganske blødt glider hånden fra knæet og op til midt på låret og derefter tilbage igen. I lang tid foregår denne behandling, min pik har helt automatisk begyndt at vokse i mine hvide shorts. Spændingen ved det, der foregår, er simpelthen så stor, så jeg overhovedet ikke tør røre mig, efter hvad jeg føler er meget lang tid, begynder hånden at kæle længere oppe af låret, hver gang Rita kører hånden op mod mit skridt. Jeg sidder bare der med den stiveste pik, der findes, og der er ingen tvivl om, at Rita kan se det på mine bukser, den presser hårdt mod stoffet, jeg er lidt bange for, at der skal komme en plet på grund af min ophidsede tilstand. Nu når Ritas hånd helt op til kanten af mine shorts, hun løfter hånden ganske lidt og kører hen over kanten på mine shorts, og så klemmer hun blidt på pikken, hold da kæft hvor er det liderligt, her sidder jeg i en bus med mange andre passagerer, bl.a. min far og mor, og så Rita, der sagtens kunne være min mor
 

Damernes ven

Karens frække togtur

2403
2014

Han sad og læste avis, og jeg så godt, at han kiggede en del på mig, men først da han lod avisen glide ned i skødet og lagde den tværs over vores ben, som jo var ret tæt på hinanden, blev jeg rigtig opmærksom på ham, specielt da jeg mærkede hans ene hånd på mit knæ under avisen. Her skulle jeg jo hurtigt have rejst mig og være gået ind i en anden kupe, men jeg blev siddende og fik vist ret røde kinder. At jeg ikke sprang op og flygtede, tog han selvfølgelig som et tegn på, at jeg ikke havde noget imod hans tilnærmelser, så hånden gled op under kjolen, og jeg, forfærdelige tøs, spredte bare benene, så han kunne få fingrene helt op til mine trusser, hvor de hurtigt fandt vej ind gennem den ene side, så han pludselig sad med fingrene oppe ved min nøgne kusse
 

Jens K.

Kajs mor ville også være med

1201
2014

Kajs mor var rykket ned til den anden ende af spisebordet, så hun nu helt tæt på bedre kunne følge kampen på divanen. Hun havde taget kaffekop og askebæger med, og så kom der en ny opfordring til hendes søn. – Lad mig se, hvad han har i buksebenet, sagde hun, og det var helt tydeligt på hendes stemmeføring, at hun dels mente det, men også at hun var godt ophidset. Jeg kunne muligvis have kæmpet mig fri, men pludselig følte jeg, at jeg befandt mig i en vældig spændende situation, og tanken om at Rosa, som Kajs mor hed, skulle se min pik, medførte at jeg nærmest lod udviklingen ske. Det var ikke svært for Kaj at følge sin mors opfordring. Det var sommer, og jeg havde et par af de meget traditionelle korte ”spejderbukser” på – og da underhylerne langt fra var stramsiddende, var min pik muligvis allerede begyndt at dukke frem i det ene bukseben. Som med et slangehug greb Kaj så pludselig ned og fik greb i min pik, skubbede buksebenet op og trak min pik frem.
 

Jens K.

Kajs mor ville også være med, del 2

2901
2014

Knud og den ældste af kvinderne havde også været fremme med frække og liderlige forslag til, hvordan de skulle lukke munden på min mor, fortalte Kaj og han tvivlede efterhånden på, at dette her skulle ende med en vidunderlig oplevelse for hans mor, som Knud eller havde lovet det. Den ældste kvinde – Ellinor - råbte op om, at den liderlige københavnertøs åbenbart trængte mere til at få lukket sin røv og kusse frem for sin mund, og så fulgte en forrygende diskussion om, hvorvidt man var københavner, bare fordi man kom fra Sjælland. - Men sådan er det med jer jyder, I tænker sku kun på pik og kusse, og så ved I jo i virkeligheden slet ikke hvordan man bruger den slags! skreg min mor lige ind i ansigtet på Ellinor. Det skulle hun nok ikke have sagt, for Ellinor greb ud efter min mor, fik fat kavalergangen på hendes sommerkjole og flåede til, så min mors ene bryst væltede ud af brysteholderen. - Hold da kæft for nogle patter, hun har, konstaterede Knuds arbejdskammerart.
 

Jens K.

Kajs mor ville også være med, del 3

0902
2014

Men dette her, en voksen kvindes kusse lå lige foran mig - åben og lige til at gå til, men føj! det var i hvert fald ikke sådan én, jeg havde drømt og fantaseret om. Rosas kusse var grim og ulækker, godt nok ret behåret, men også savlende, nærmest slimende våd … og så disse store blodfyldte skamlæber, som blev meget synlige netop nu, hvor Kaj trak sin mors kusse på vid gab… det var bare så ulækkert. Jeg var tæt på at rejse mig og løbe min vej, og jeg tror at både Kaj og hans mor var klar over, at jeg ikke brød mig om det, jeg så. - Du skal også se hendes patter! udbrød Kaj som en slags afværgemanøvre, og ikke nok med det, han fik også fat i sin mors kjole og rev en lang flænge i den tynde sommerkjoles udskæring, så Rosas ret fyldige bryster væltede frem tæt op i ”smasken” på mig. Godt nok have Kajs mor ammet fem børn, men derfor var det slet ikke hængepatter, der  lige nu lå helt blottet foran mig. Det var selvfølgelig heller ikke struttende ungepigebryster, men vel nok det jeg bare opfattede som flotte store kvindebryster; sådan som jeg også havde fantaseret om Rosas bryster, og disse her var helt i overensstemmelse med mine fantasier, ikke mindst efter at Kaj tidligere havde betroet mig, at hans mor var ret vild med at få sine patter taget under behandling.
 

Jens K.

Liderlig oplevelse med Kajs mor og Lisette

1103
2014

- Vi har faktisk væddet om din piks størrelse, sagde Lisette nu helt uden omsvøb, tydeligt med en liderlig snadret stemmeføring. - Rosa har fortalt mig alt om dig og Kaj, og hun mener din pik er længere end Knuds…er det rigtigt? Jeg fortalte hende, at jeg aldrig havde set Knuds pik, og at jeg heller aldrig have målt min egen, hvilket jo nok var lidt af en underdrivelse, for selvfølgelig havde jeg det. - Rosa påstår din måler over 20 centimeter, sagde hun, men jeg tror ikke en knægt som dig kan have en så lang ”javvert”, mente hun nu… - Må vi ikke måle den? Den bemærkning hidsede mig godt nok lidt op. Skulle jeg gå med på legen med de to lidt berusede og liderlige kvinder, eller skulle jeg bare trække mig tilbage? Jeg valgte heldigvis at blive. - Den der taber, får du lov til at kneppe som du bare har lyst, kundgjorde Lisette så og var allerede i gang med at lede efter centimetermålet i sin sy skuffe i kommoden.
 

Busse

Pletten

1508
2013

Fredag kom Otto hjem, og han råbte meget højt over Dodt og sagde, - hvis du vil kneppe, så gør det i din seng, det svineri vil jeg ikke have i stuen. I tiden derefter tror jeg ikke at der var mange dage, hvor ikke dagen blev afsluttet i Dodts seng med et ordentligt knald. En aften vi lå og dyrkede lagengymnastik, opdagede jeg, at Otto sad og betragtede os, og jeg var på vej til at trække mig, men det fik jeg ikke lov til, for Dodt holdt mig. Otto sagde, - gør nu det færdig du er begyndt på, jeg har tid at vente, kan vi to og posten ikke klare hende, så må vi have nogen flere til at hjælpe os, så slog han en latter op.
 

Petter

Debutåret 1970/71
Del 1

1702
2013

"Unnskyld at jeg banner, men dæven døtte for et utstyr! Her kan en stakkar få seg både kuk og ris på baken samtidig. Taskerasket er som to tennisballer" Jeg tenkte at, nå overdriver du ”bestemor”. Gamle far har slikt utstyr. Det må vel være normalt det? Riktig nok er gamle mor noe hjulbeint, men det trodde jeg lå til slekta hennes. Klara ble etter hvert helt ellevill. Som en unge som hadde fått et nytt leketøy. Hun suttet og runket så det var en fryd. Klara banna og krydra språket sitt når hun ble opphissa. Hun var ikke lenger den formelle, trivelige bybestemora. "Fan i hælvete, innerst i rauva! Petter'n jeg blir gal av staven din! Jeg får ikke gapt over'n. Men, det skal jeg vel for fa'n få orden på." Jeg hørte det klirra på nattbordet. - Der lå gebisset!
 

Petter

Debutåret 1970/71
Del 2

2402
2013

Nå, i de siste månedene hadde jeg oppdaget at ”tissemannen” kunne vokse helt umotivert, ble stor, hard og slimete og fuktig på tuppen. Nærmere undersøkelser ga meg en slags tilfredsstillelse. Det var så godt når jeg holdt rundt tissemannen. Og så hadde det så vidt begynt å vokse hår der nede. Slik jeg hadde sett far hadde, når vi badet i elva om sommeren. Jeg så også at den var blitt litt større når jeg tisset. Bevisst de kjente lydene, skjønte jeg at noe foregikk som kanskje var av interesse. Jeg listet meg ut på gangen og satte øyet mot nøkkelhullet. Da oppdaget jeg hva gamlingene drev på med. Skjult under dyna, mellom hennes ben, beveget gubben seg kraftfullt. Hva hadde han på gang? Han stønnet og peste, senga jamret seg rytmisk og mor klynket, stønnet og bar seg under ham. "Hopp av Johan - vi har nok ungar no! Eg er enno ikkje for gammal." Han veltet seg av, sparket av seg dyna og ble liggende med sitt "voksen manns" utstyr pekende rett til værs. Struttende våt og glinsende.
 

Petter

Debutåret 1970/71
Del 3

0303
2013

Grytidlig, før hanen, våknet jeg med den vanlige morgens spreng og stivelse, dro på meg det nødvendigste av klær, lista meg ned alle trappene, stakk føttene i et par tøfler, sprinta ned over den glatte gårdsplassen og smatt inn på utedoen. Var ikke innlagt lys der selvsagt, og jeg oppdaget at jeg med buksene rundt knærne holdt på å sette meg på et menneske. "ER det deg Pål, jeg trodde du sov?" "Hmm, det er Petter." "Du er trengende du også? Der det er husrom er det hjerterom, sleng deg nedpå." Mette var tydeligvis ute i samme ærend som meg. Jeg rev lokket av det borteste ledige hullet og satte meg ned. Det var befriende. "Den var det sannelig trøkk i Petter," lød det fra min svigerinne i mørket, "Men, jeg synes du er lite selskapelig, sett deg på hullet nærmest meg, så får vi oss en prat og holder varmen." Med høstens nyvunne erfaring med det andre kjønn, var jeg ikke tungbedt og flyttet hull. Der satt vi ved siden av hverandre og jeg kjente varmen fra skinka hennes og fikk en skikkelig ståkuk.

Petter

Debutåret 1970/71
Del 4

0903
2013

Det nærmet seg morgenen. I høyet var det lunt og fint, der vi lå nesten nakne. Det klødde litt på kroppen av høystøvet. Jeg hadde en på hver side og en på tvers over meg. Frodige fine jenter, alle tre, med fine faste bryster, spenstige rumper og plaskene og våte, store romslige fitter. Kunne junior og jeg hatt det bedre? Ute begynte det så småningom å lysne. Oppe i gården hørte vi det knirket i tøfler på isen. Mette kikket ut. "Jeg tror det er prostinnen som kommer, ti helt stille jenter, du også Petter, HYSJ! har jeg sagt! Petter, skynd deg inn på dassen og sitt der slik jeg satt julekvelds morgen. Vi skal følge godt med i kikkehullet." En ordre skulle alltid etterfølges, og Mette hadde nå overtatt kommandoen og regien. Jeg hadde i hvert fall ikke mye jeg skulle ha sagt. Vel vitende om trioen ved kikkehullet, selv om de ennå ikke kunne se så mye, satt jeg på midterste hullet med kuken rett til værs. En intensiv behandling fra trioen, - før ekspedering til dass, hadde fått den til himmels. Ikke før satt jeg der, kom prostinnen inn. Eva, i slutten av 40-årene. Eva løftet stakken og satte seg ned, rett på junior. Hun hadde ikke underbukse på, og kuken gled rett til bunns.
 

Petter

Debutåret 1970/71
Del 5

1503
2013

Dusjen sildra og rant og ingen brukte såpe på seg selv. Innsåpinga fortsatte med avslått dusj. Til slutt så vi ut som vesener fra en annen klode.  Damene stilte seg opp med hendene på badekarkanten, side om side.  Tre innsåpte fitter gapte og sikla mot meg. Karin hadde plassert seg i midten. For et skue, for en trio! Jeg startet i midten. Innsåpet kuk og Karins ditto, nylig utblokkede fitte skapte ikke problemer denne gangen. "Lanoungen" gikk til bunns. 10 - 15 jukk og Karin gikk i fistel. Ut og direkte inn i fitta til høyre. Klara tok imot dyret. Karin lå på baderomsgulvet, i halvt i svime. Vibeke stilte seg bak meg og dyttet på. Jeg kjente den såpeglatte magen og brystene over ryggen, der det sterke midtpartiet hennes hjalp meg med knulling, og to sterke hender hele tida styrte kuken i tantas grotte. Klara skalv og rista. Brystet som jeg hadde i begge var som en fender. Det andre svingte vilt fram og tilbake. (" - Scvuupph, scvuupph, klasch - Klasch", Såpe!)Finito Klara, og jeg befant meg på gulvet, liggende på ryggen med en vilt ridende Vibeke over meg.
 

Petter

Debutåret 1970/71
Del 6

2703
2013

Var det kikkehullet gamla la opp til? Jeg listet meg stille ut av kjøkkenet og inn på badet, vrengte fort av meg klærne, skrudde på dusjen og jumpa inn i det varme brusende vannet. Litt etter så jeg lyset bli slått på inne på doen, og så to silhuetter slåss om kikkehullet. Mellom rennende såpe og vann, så jeg at det ble laget ett kikkehull til. Jeg dusjet av meg såpa, og tok håndkleet for å tørke meg. Tanken på de to på andre siden av veggen gjorde meg kåt. Junior'n pekte mot taket i all sin prakt. Jeg skimtet at skikkelsene på den andre sida ble urolige. Tilfredsstilte de hverandre igjen? Plutselig braste de inn på badet. Klara førte Dagrun foran seg og styrte henne med handa i fitta. Dagrun formelig stupte inn på badet, godt fremdrevet av Klara. Klara vred Dagrun rundt og plasserte henne på skrevs rett over kuken, der jeg satt på krakken. Med myndig hånd presset hun den unge fitta ned på, falt på kne mellom beina våre og gikk inn i den store slikkerunden. Mens jeg knullet Dagrun, med hendene foran på de fine brystene, eller rettere sagt, Dagrun jumpa opp og ned og knulla meg, pressa Klara Dagruns klitoris ned på frydepinnen min med tommelen, mens hun selv slafset og sugde på "kontaktpunktet".
 

Petter

Debutåret 1970/71
Del 6,2

1504
2013

Johanne hadde fått flere fingre opp i fitta til Astrid. Med den andre handa begynte hun å kneppe opp Astrids bluse. Glidelåset i sida på skjørtet ble revet ned og straks satt Astrid der i bare undertøyet. HerreGud så herlig hun var! Den lysebrune huden ble fremhevet av det minimale hvite undertøyet. For ikke å snakke om det ravnsvarte håret. Astrid var så lekker at jeg holdt på å sprute i buksa. ”Her ska’ du sjå Petter: E’ ho ’kje fin? Ho Astri og du e’ de’ finaste pare’ e’ veit tå! Sjå her Petter, ikkje eit einaste gram feitt. Ho har musklar. Dei he’ ho fengje av all fisken dei heng på hjell opp’ i Nord-Norge, - seie ho. Og sjå – slike fine, faste tatta’. Tatta’, nei farr! Det er pupp av finaste slage’ det Petter. Verry Supperior!” Johanne vrengte av henne BeHå’n. Ut spratt et vidunderlig tvillingpar, som jeg bare hadde fantasert om. Lys brune, spenstige, passe store og struttende rett ut fra kroppen. Store, mørke – rødbrune vorter, - med antydning til sorte hår. Ikke noe som hang og slang der i gården. Alt struttet, og det gjorde det på meg også.
 

Petter

Debutåret 1970/71
Del 7

2304
2013

”Nå er det deres tur gutter, nå tar vi en sandwich.” ”Skal vi ha mat no?” ”Vet du ikke hva det er?” Det er når dere puler meg begge to samtidig med meg mellom dere!” Fru Nielsen instruerte. Elis la seg på ryggen og fruen satte seg nedpå og lente seg frem over ham. ”Nå tar du meg i bakinngangen, men du må smøre meg med litt fra den vaselineska jeg har lagt på bordet”. Hun hadde tydeligvis planlagt det hele på forhånd, kanskje med hjelp fra Elis. Jeg tok vaselin på pekefingeren og gnidde inn i rumpehullet. ”Så masserer du godt inn, nå glir det godt, nå kan du krype på!” Jeg ”krøp på”. Den stive kuken med det store hodet ble presset mot det feite innsmurte rumpehullet, og sakte men sikkert gikk den helt inn. Jeg satte i gang bevegelsen og kom i rytme motsatt til Elis. Han pressa inn når jeg trakk ut. Når jeg pressa inn trakk han ut. Vi kjente den andres kuk når de passerte hverandre. Samleiet var litt strevsomt og rumpehullet strammet godt rund rota, men snart gikk det for meg og jeg sprøytet inn i tarmen. Og like etterpå sprøytet Elis. Vi trakk ut to slappe saker. ”Gikk det så fort for dere gutter. Dere sprutet helt fenomenalt. Men jeg ble ikke ferdig. Vi får hvile litt og så fortsette. Og dere skal fortsatt gjøre som jeg vil, så lærer dere hvordan dette skal gjøres.
 

Petter

Debutåret 1970/71
Del 8

2804
2013

”Mannen min fortalte om negrene, hvordan de gjorde det. Og at de ertet den hvite mann med at han bare gjorde det i noe de kalte misjonærstillingen. Han fortalte at de gjorde det bakfra i begge hull. Det andre hullet synes jeg høres frekt ut. Men, jeg tror du er for stor og det hullet for trangt. - Hva? Har du prøvd det på en hvit kvinne sammen med en neger? - Du er ikke sann altså! - Mannen min rakk ikke å praktisere det på meg, fordi han ikke fikk til noe da han kom hjem. Men han beskrev det for meg. Han hadde nok prøvd det der nede i Afrika. - Men du kan prøve det med meg. Men du må ikke røre klitoris ennå, den er så øm.” Aagot stilte seg på kne på teppegulvet. Fitta rant det av, og ned på gulvet.  Jeg gikk rett på, og trengte meg inn bak fra. Jeg gikk til bunns...
 

Petter

Debutåret 1970/71
Del 9

0505
2013

Martha pekte på en stor brun flekk på benken og kunne fortelle at det var ”møydommen” hennes. Det var her hun mistet dyden for mange år siden. Hun bredde ut en håndduk på benken og fikk jentungen til å legge seg på rygg og skreve ut. Med nød og neppe fikk hun rullet et kondom på kuken. Det skulle sikkert ha vært XXL, og det skulle hun sørge for å ha med seg en annen gang. Så brukte hun fingrene i fitta til Sonja, og erklærte at nå var hun våt nok, og klar til å ta i mot kuk. Nå skulle møydommen til pers. og så var det bra at vi la håndduken under, så slapp tante Johanne se hva vi hadde bedrevet i hennes fravær. Martha spyttet i nevene og smurte kuken min utenpå kondomet. Hun brukte fingrene på den ene handa til vide ut Sonjas fitte, med den andre styrte hun kuken min til målet. Det var ganske trangt, men etter hvert kom hodet innenfor. Da jumpa Martha bak meg, la seg over meg og med et rykk pressa hun meg til bunns i fitta til Sonja. ”No kan du pul’ ho te’ det går for dokk!”
 

Petter

Debutåret 1970/71
Del 10

1205
2013

Jeg entret badet først og gjorde meg klar for natta. Jeg hadde trusa på, og nattskjorte da jeg la meg innerst i senga. Litt etter kom Karen inn. Knekort nattkjole som bekreftet hårveksten på beina og armene. God natt, og lyset ble slukket. Det varte ikke lenge før Petter junior sto rett opp bak ryggen hennes. Jeg presset kuken inn under strikken på oldemorstrusa, så hun kjente den mot naken hud i nærheten av rumpesprekken. Handa strakt jeg over henne og begynte å stryke henne over magen, ned mot fitta. Alt var tettpakket av hår. ”Kva gjer du? Det skal ikkje vera slik.” ”Eg berre skal vise deg at eg er vorten vaksen, og at pikken min er vorten til vaksen kuk. Så no er det ikkje noko gagn i å knipse den. Gjer du det, vert det verst for deg. No trur eg at eg tek hemn for det du gjorde den gongen.Karen, snudde seg rundt og tok tak i kuken min, og konstaterte at sengekameraten var blitt voksen. Samtidig begynte jeg å stryke henne i fitta med fingrene, og hun ble straks veldig rennende våt
 

Peter

Babysitter, del 1

0209
2012

En aften da jeg havde forvisset mig om, at Kim sov, havde jeg som så mange gange før arrangeret mig inde i ægteparret Andersens dobbeltseng. Jeg var nøgen og havde en pude i ryggen og bladrede i Weekend Sex, mens jeg gned på mit store og stive lem med et par af husets frues trusser. Klokken var ikke engang ni og jeg havde ikke ænset at hoveddøren var gået op nede i den anden ende af huset. Pludselig da jeg så op fra en vildt ophidsende scene, så jeg Fru Andersen stå for enden af dobbeltsengen. Hun havde træt smidt sine højhælede sko, da hun kom hjem, så jeg havde ikke hørt hende. Jeg blev ildrød i hovedet og slap pikken. Fru Andersen gjorde ikke anstalt til at ville skælde ud, men kom hen og satte sig på sengen ved siden af mig. Jeg troede hun måske ville give mig en på siden af hovedet, men i stedet lagde hun sin hånd med de tykke guldringe om mit stive køn. Det var som at være i et seksuelt paradis. Hun så mig lige ind i øjnene, mens hun gned mit lem, men fornemmede så at dette ophidsede hendes babysitter voldsomt. Så bøjede hun sig ned over min pik og tog – præcis som i Weekend Sex, mit lem i munden, mens hun blev ved at gnide.
 

Peter

Babysitter, del 2

0909
2012

Jeg havde taget pænt tøj på, som min mor havde anbefalet, da jeg skulle servere, men synet af Hr. og Fru Andersen og minderne om aftenen tidligere denne uge, ophidsede mig, og jeg begyndte at få tøjet af. Min pik begyndte straks at rejse sig og var allerede helt hård, da underbukserne røg. Fru Andersen satte sig op og smilede til mig. Hun var utrolig fræk at se på, som hun sad der i solen med sine store let hængende bryster med de stive vorter og den frække mørkerøde mis mellem hendes kraftige lår. ”Kom vi knepper hende sammen,” sagde Hr. Andersen og stak sit stive lem lige op i ansigtet på sin kone. Hun tog den beredvilligt i munden og begyndte at sutte. Hun greb også ud efter min pik og fik også den lempet ind i sin mund så hun kunne sutte os begge samtidig. Det var vildt frækt at mærke Hr. Andersens stive lem sammen med min i hendes sutteglade mund.
 

Peter

Babysitter, del 3

1609
2012

”Det kan godt være du ingen erfaring har, men du skal nyde, at din pik kan igen og igen,” sagde Jørgen som sad i en lænestol med sit slappe lem og nød sin øl. Min erektion var nu ikke helt som tidligere på aftenen, så Hanne så over på Hr. Andersen og sagde ”lad ham lige prøve din penisring.” Hr. Andersen rejste sig og kom lidt efter tilbage med den lille sorte gummiring. Jeg trak min pik ud af Hannes saftgryde. Den stod glinsende af hendes safter og Hr. Andersen log pikringen glide ned over mit lem og pressede den helt ned om pikroden. Det spændte en smule, men pikken fik en flot erektion. Hanne havde vendt sig på alle fire, mens jeg fik ring på og bød nu sin store røv til. Jeg bankede pikken i hendes kusse, men hun fik fat om pikken og dirigerede den mod sin anus. Mit lem var godt fedtet af hendes safter og gled uden besvær op i hendes røvhul. Det var dejlig stramt, og jeg bankede pikken i bund af al kraft, så mit underliv klaskede mod hendes kæmpe røvballer. Det hele gyngede på hende. ”Giv hende så alt, hvad du har,” kom det fra Jørgen
 

Dali

Genboens søn

2406
2012

”Har du prøvet anal?” spurgte hun ham. Han rystede på hovedet. ”Så kommer du til det nu!” Hun vendte sig om, stak igen sin frække røv bagud mod ham. ”Start med at fugte en finger i min fisse,” forklarede hun ham. ”Sørg for, at fingeren er godt våd.” Han gjorde, som hun sagde, og begyndte at lege omkring hendes bagerste hul. Hun stønnede, elskede følelsen. ”Knep mig imens,” sagde hun. Han lod sin stive pik glide ind i hendes dejligt våde fisse, mens han forsigtigt stak en finger ind i hendes røv. Hun stønnede af nydelse. Langsomt slappede hun af, og han forsøgte med to fingre. ”Knep mig nu i røven,” sagde Tine, ”træng langsomt ind, lidt ad gangen. Jeg har ikke haft så stor en fyr i røven før, men der skal nok blive plads til dig.” Michael trængte forsigtigt indenfor, pressede lidt mere på og fik sig langsomt arbejdet pikken helt i bund. Tine nød blandingen af smerte og lyst. Han begyndt langsomt at kneppe hende, nød hendes stramme røv. Tine lod et par fingre finde klitten og begyndte at lege.
 

Sandra Ferm

Min gamle elsker

1706
2012

Jeg lagde mærke til hvilket værelsesnummer min aldrende ven fik i receptionen, og da vi skulle spise til aften, sørgede jeg for at komme til at sidde ved siden af ham. Jeg trykkede mit lår ind mod hans på en måde, så han ikke var i tvivl om, at det ikke var tilfældigt. Skjult under dugen gled hans hånd over på mit knæ, op ad mit lår under nederdelen og helt op til min kusse. Han spærrede øjnene op et kort øjeblik i forbløffelse, for jeg havde smidt trusserne, da jeg var ude på toilettet. De lå nu trygt i min håndtaske. Hans lange gamle fingre sneg sig ned ad mine skamlæber og en finger fandt vej ind i min drivvåde kusse. Der kom en svag dyb lyd fra ham, og hans ansigt så meget pudsigt ud. Jeg samlede mine ben, så hans hånd måtte op på bordet igen og hviskede til ham: "Jeg kommer op på dit værelse om en halv time." Han nikkede stille. Ingen ved bordet havde opdaget, hvad der foregik, og vi havde slet ikke set på hinanden eller talt sammen. Jeg så hen på min søster, hun sad og snakkede med et ægtepar, som hun havde talt med tidligere på dagen, og de så ud til at hygge sig i hinandens selskab, så hun ville ikke savne mig. Altså sneg jeg mig stille ud af spisestuen og op med elevatoren til værelset.
 

Alexa

Springtime

2204
2012

En tjener kom ilende med et menukort, det var Ham. Jeg nåede at smile alt for meget, inden jeg kom i tanke om, at nok syntes jeg at jeg kendte ham, men han anede jo slet ikke at jeg eksisterede. Den oprindelige tanke om at nøjes med én ret og ét glas vin, blev erstattet med tre retter, både hvid og rødvin og kaffe til at slutte af med. Han serverede det hele, elegant, smilende, venligt, men desværre også med professionel distance. Han kom med regningen, jeg puttede Dankortet i bogen, lukkede den, men fortrød. Det var sidste chance, gevinsten var stor nok til indsatsen, så jeg skrev på regningen: ”Trænger til en Mand, dig?” Øjeblikket efter hentede han bogen, gik bag disken for at ordne betalingen. Han kikkede et kort øjeblik op, smilede, og da han kom tilbage med kvitteringen, havde han skrevet en adresse og ”om 30 min” på en lap papir. Jeg trykkede på hans dørklokke 30 minutter senere. I mellemtiden havde jeg været hjemme på hotellet, for at tage et hurtigt bad og skiftet tøj. Jeg havde vejet for og imod, sagt JA og nej. Men tvivlen og nervøsiteten forduftede og blev erstattet af vilje og lyst
 

Busse

På bryllupsrejse med mor og papfar

2201
2012

Allerede tredje dag lå han på maven nede på stranden, da en ældre dame kom hen og sagde, at han skulle passe på solen, da han var begyndt at blive rød, hun tilbød at smøre ham ind, så han ikke blev skoldet. Da Mads var blevet smurt ind, lagde han sig igen på maven lige foran damen, som hed Marie, og de fik snakket en del, Marie fik også at vide, hvorfor at han var alene på stranden. "Kunne du ikke tænke dig at smøre mig ind også, for jeg vil også have lidt sol," hun havde ind til nu siddet under en parasol. Han begyndte med hendes skulder, og med ét krængede hun skulderstropperne ud over armene, så hendes store hængepatter blev fri, Mads, der aldrig have set sådan et par i fri dressur, blev meget rød i hovedet, og der blev alt for lidt plads i hans shorts. "Du skal da også smøre dem ind," sagde hun og holdt dem lidt op imod ham
 

Busse

På bryllupsrejse med mor og papfar, del 2

1803
2012

Det er nu et godt og vel et år siden, vi igen fandt sammen, og sådan som det gik første dag, har det fortsat siden. Hun har forsynet mig med bil og anden luksus siden, og jeg mangler intet. I går, da jeg mødte op hos hende, i hendes palæ, blev jeg på det nærmeste voldtaget, hun tvang mig ned på ryggen i hall'en, rev min lynlås ned og suttede min pik stiv, imedens fik hun sin ankellange nederdel op om livet, krængede sin g-streng til side, og sank ned over mig. Medens hun kneppede sig selv, sagde hun, - mor er kommet til skade i Sverige, og en ambulance er på vej, vi skal op og hente hende, hvis det er alvorligt, så bliver vi nødt til at gifte os, så du kan træde ind i bestyrelsen for fabrikken, jeg vil ikke have fremmede ind. Hun øgede tempoet, og samtidig med det ringede på hoveddøren
 

Chribbe

Olsen betaler altid

2711
2011

Hun gispede overrasket over at mærke mit dunkende lem mod sin numse. Jeg drejede pikken ned af, så den kom ind mellem ballerne. "Du er vist en værre liderlig karl," sagde Inger, mens jeg æltede hendes store fede patter, med min stive pik godt gemt mellem hendes baller. Inger lettede det ene ben, så pikken komme godt ind mellem de varme baller og bevægede sig lidt prøvende frem og tilbage. Min pik var et varmt og dejlig sted. Jeg lod min højre hånd glide ned over hendes tykke mave og fandt frem til hendes store kraftigt behårede skød. Hårene var stride, og der var nok af dem. Tydeligvis havde Inger ikke haft brug for at soignere sig for en herre i nogen tid. "Jeg mangler jo at mærke din," sagde jeg. "Nåh, tæller brysterne ikke," sagde Inger drillende. "Du må da gerne røre ved mine bryster," sagde jeg også drillende. Jeg havde lidt problemer med at nå ned og rundt om denne tykke kvinde, så Inger løftede det ene ben op og satte det på havebordet, så jeg kunne få adgang. Mine fingre fandt ned gennem det grå krat og frem til hendes store bløde skamlæber
 

Jørgen

Frk. Nielsen

0910
2011

Ok, jeg vaskede min hænder, og da hun kom tilbage og stod ud af bilen, sagde hun, - luk porten, hvorfor har du stadig din kedeldragt på? - Fordi jeg kun har underbukser på under. - Fint, sagde hun og smøgede sin nederdel af, og stod nu i sine dejlige lyserøde silkebukser, - kom ind i bilen til mig, sagde hun. Så nu kom kedeldragten af og det gik stærkt. - Gør lige som jeg, tag fat i det håndtag under dit sæde. Sæderne vippede nu bagover og var en seng. - Hvor mange piger har du været sammen med, spurgte hun mig? - Ingen, svarede jeg sandfærdigt. - Ingen, sagde hun, - skal jeg være din første? Se på mig, sagde hun, løftede enden og trak sine bukser af. - Tag også dine bukser af Jørgen, åh gud, sådan en ung pik er dejlig stiv. Hun tog omkring den, trak skindet tilbage over pikhovedet, og sagde, - kom ovenpå mig Jørgen, og styrede min pik ind i fissehullet.
 

Novelle skribenten

De perverse pigers hemmeligheder, del 1

2808
2011

"Det er din tur i dag" sagde Sissel til Amanda da de satte sig ind i en kupe hvor der kun sad en ældre mand på ca. 55 år. Sissel og Laura grinte, da de så, at Amanda uden at manden der sad med ryggen mod dem så det, fik lirket sine trusser af. Noget hun ikke havde meget besvær med da hun den lune aften kun havde et lille miniskørt på. Smilende holdte hun sin lille sort gennemsigtige g-string op foran hovederne på hendes veninder. "Her" sagde Laura. Hun rakte Amanda en lille blok og en kuglepen. Amanda skrev på blokken mens hun smilede og mens hendes to veninder fniste. Den ældre mand rejste sig da toget lidt efter bremsede ned på vej ind på Nørreport station og han kikkede på de tre smukke unge piger da han gik forbi dem. "Så er det nu," sagde Sissel, og Amanda rejste sig, og hun gik ud i mellemgangen, hvor den ældre man stod klar til at stige ud. "Her, sagde hun," lige da dørene åbnede. Manden blev lidt befippet. Men han tog også det, som Amanda gav ham, inden han steg ud på perronen. Det var først da dørene smækkede i og toget satte i gang, at han så at det var en lille sort g-string, og en lille lap papir.
 

Muffi

Facebook udløste erotisk oplevelse, del 1

2108
2011

Jeg vidste ikke rigtig, om jeg turde tage første skridt, eller om det bare var i kådhed, vi var havnet her. Lige pludselig sagde Grethe, "kom med her," og smilte til mig på en lidt fræk måde. Jeg fulgte efter som en anden hund, der blev åbnet en dør ind til et soveværelse hvor gardinerne var trukket lidt for, så lyset var dæmpet. Grethe vendte sig om og stod med fronten mod mig. "Så du ville gerne kramme mine bryster," kom det fra Grethe. Jeg fik fremstammet et "ja." Grethe stod nu med fronten mod mig, og nu skulle jeg bare gøre det, jeg allerhelst ville, kæle for nogle dejlige bryster. Jeg tog hænderne op på brysterne, som jeg straks begyndte at kærtegne, jeg krammede dem blidt, og jeg kunne mærke på Grethe, at hun kunne lide det. Jeg knappede skjorten op, så Bh’en kom frem, og så jeg bedre kunne kramme og kæle for dem. Efter lidt tid tog jeg fingrene ind under stropperne og trak dem ned fra skuldrene så brysterne blidt kom ud af Bh’en og ud i det fri. De strittede dejligt og var dejlige store
 

Muffi

Facebook udløste erotisk oplevelse,del 2

2808
2011

Grethe havde taget sin hånd over på mit lår, og krammede det meget, jeg prøvede at få listet hånden op på min pik ved at skyde underlivet længer frem i stolen og til sidst lykkes det, og hun begyndte at kæle for bulen i bukserne. Jeg kunne mærke, at jo mere jeg krammede brysterne, jo mere kælede hun for min bule i bukserne. Jeg tog hånden ned og åbnede knappen i mine bukser, så det kun var lynlåsen, som manglede at blive åbnet. Brysterne strittede dejligt, og jeg gav vorterne en stor suttetur og i dette akt tog Grethe hånden op og fandt lynlåsen og lynede ned og tog hånden ind under bukserne og kælede direkte uden på mine underbukser. Jeg flyttede mig lidt, så Grethe bedre kunne komme til min bule i bukserne. Jeg kunne mærke, at Grethe var blevet godt liderlig og kælede meget for min pik, jeg lod mig falde lidt tilbage i stolen, så Grethe havde fuldt udsyn til min bule i bukserne, jeg løftede mig lidt op og trak mine bukser lidt ned, så der blev mere plads til Grethes kæleri. Jeg kunne mærke, at hånden var på min mave og stille og roligt søgte ned mod pikken i underbukserne
 

Muffi

Facebook udløste erotisk oplevelse, del 3

0409
2011

Jeg knappede mine bukser op, og stille trak jeg dem af sammen med mine underbukser, så jeg nu stod med en stor stiv pik. Jeg rejste mig stille op, mens jeg fortsat kælede med fingerne i fissen, som var plask våd. Jeg stod nu på siden og kælede for fissen med den ene hånd og kælede for bryster med den anden hånd, jeg stod nu med siden til oppe ved Grethes hoved, som jeg drejede, så min stive pik var lige ud for munden. Så vidste Grethe godt, hvad det betød, og hun suttede løs på pikken, hun nærmest slugte den til roden i første hug af bare liderlighed. Det kom noget bag på mig, at hun nu var blevet så glad for at sutte, jeg nød behandlingen, mens jeg fortsat havde en hånd i fissen, jeg fingerkneppede fissen, mens jeg hele tiden sørgede for, at hun kunne mærke noget dejligt. Jeg stødte underlivet lidt frem, hver gang Grethe kørte frem og tilbage, jeg pressede lidt mere på, og fik pikken langt ind i munden efter nogle stød. Grethe gryntede helt af liderlighed og suttede bare løs. Efter lidt tid trak jeg mig ud af Grethe mund, og jeg kunne høre en veltilpas vejrtrækning. Jeg stillede mig om bag ved og legede lidt mere med fingerne i fissen, mens jeg igen krammede brysterne med den anden hånd. Jeg kørte nu mere bestemt fingerne ind i fissen og mere eller mindre hånd kneppede Grethe.    
 

Muffi

Facebook udløste erotisk oplevelse, del 4

1109
2011

Efter lidt tid trak mig tilbage, for nu ville jeg kneppe. Grethe lå ned med fissen i vejret, jeg spredte benene og løftede dem op, så hun lå med benene i et V og fissen bare ventede på at blive brugt. Jeg styrede pikken lige mod fissen og pressede den ind i den varme grotte, som sejlede af liderlighed, jeg kørte nogle gange frem og tilbage i et roligt tempo, efter lidt tid satte jeg tempoet op og stødte i bund hver anden gang. Grethe gav sig og nød min behandling. Jeg trak mig ud, men holdt benene oppe, så jeg nu kunne lege med fingrene i fissen, jeg kørte fingrene ind i fissen og begyndte nu at hånd kneppe fissen, som var godt våd. - Er det godt, spørger jeg ind til, og Grethe fremstammer et stort JA. Jeg pirre lidt og spørger ind til, om hun vil havde mere. - JA, det er så frækt, kommer det fra Grethe. Jeg kører godt med hånden i fissen og drejer hånden rundt for at udvide den, så den måske kan klare en finger mere
 

Finn P

Sex-tanten

2108
2011

Påvirket af solen og varmen begyndte tante snart at ligge og vride sig lidt på tæppet, og jeg kunne se, at hendes brystvorter blev stive, og der viste sig nogle dråber imellem de kødfulde skamlæber i alt det sorte hårvækst, vel en blanding af sved og kussesaft. Onkel kunne også iagttage hende, og når jeg gik forbi, kunne jeg se, at hans organ var begyndt at vokse og vippe lidt, og jeg må tilstå, at bulen i mine stramme badebukser også var begyndt at vokse, så jeg sørgede for, at de ikke kunne se mig. Senere da jeg gik forbi styrehuset, kunne jeg nu se, at onkels gigantiske lem pegede lige op i vejret. Han smed nu alle hæmninger overbord og råbte til mig, om jeg ikke kunne overtage roret, ”da den lokkende havfrue fristede ham over evne”. Jeg overtog roret, og med pikken strittende vildt, gik onkel hen til forstavnen og lagde sig ved siden af tante. Med det sammen legede han med hendes bryster og havde en finger oppe i skeden og ved klitoris. Tante stønnede højt, og værre blev det, da han begyndte at slikke hendes i skridtet. Onkel ”besteg hende nu” og førte sit hårde jern ind i hendes våde kusse og pumpede løs. Da han rev pikken ud, lagde tante sig på knæ og fik nu pikken bagfra
 

Marcus

Min kæreste, hendes teenagedatter og jeg

2108
2011

Vi var sammen, og hun lagde op til den leg vi så tit havde leget. Den, hvor hun snakkede frækt til mig. Lå under mig og med en kælen, liderlig stemme fortalte mig, at det ikke var hende, jeg var sammen med lige nu, men at jeg havde sex med en helt anden. Det varierede hvem det var. Der var flere i spil. Nogle af hendes veninder, en nyhedsvært fra TV2, naboens au-pair. Det skiftede. ’Hvem vil du have?’ hviskede hun under mig med lukkede øjne. Jeg så ned på hende, og lige idet jeg trængte op i hende, sagde jeg hæst: ’Benedicte’. Hun stønnede, da jeg trængte op i hende, men det var ikke derfor, hun åbnede sine øjne. ’Marcus?’ sagde hun med en forvirret og bange stemme. Jeg så blot på hende, mens jeg bevægede mig i hende. ’Jeg vil have Benedicte. Lige nu. Kom så.’
 

Busse

Kassererens datter

2107
2011

Så mente jeg, det var nok og rejste mig og gik ud i entreen. Mette, som datteren hedder, lå på gulvet, og manden sad oven på hende, medens han råbte, at sådan en luder bare kunne komme hjem og passe sit job, han havde løftet hånden til et nyt slag, men jeg greb den og vred den rundt til en armlås, så jeg have kontrol over ham, derefter trak jeg ham med ud i køkkenet, hvor jeg spurgte, hvad meningen var. Han mumlede noget med, at Mette var hans kone og bare havde at passe hjemmet. - Muligt, sagde jeg, men her har du ikke noget at gøre, og når du lægger hånd på en pige, fortjener du ikke at have hende i dit hjem. Han fór op og sagde, at det skulle jeg i hvert tilfælde ikke blande mig i. Igen blev han lagt ned med sin hånd imellem skulderbladene, Mette var kommet på benene, hun have fået et blåt øje. - Har du nogen sinde prøvet at få en rigtig røvfuld, spurgte jeg. - Hvad rager det dig, svarede han. Med et snuptag fik jeg fat i den anden arm også, så jeg nu havde begge hans arme samlet på ryggen og spurgte Mette, om hun ville tage hans livrem, så vi kunne bruge den til at binde hans arme, og derefter satte vi ham i en stol. Han råbte op og lovede os begge to landsens ulykker, hvis vi ikke lod ham gå med det samme. Mette tog en karklud, der lå på køkkenbordet og den proppede jeg i hans mund, derefter spurte jeg Mette om, hvilken straf han skulle have. - Det ved jeg ikke, hvad der er passende, sagde hun. - Skal vi overgive ham til politiet og anmelde ham for trusler på livet og vold, eller skal vi give ham 40 klask i røven med min livrem?
 

Foxboy

Lene

0506
2011

Jeg lægger mig på ryggen. "Nej omvendt, på maven." Jeg vender mig, som hun siger. Hun tager fat i min ene hånd, og jeg mærker hun binder den fast med et tørklæde til bordbenet, og så tager hun den anden hånd og spænder den fast med mit bælte til det andet bordben. Hun går lidt ud af syne, så mærker jeg hendes hænder mellem mine balder. Hånden kører op mellem og glider op af mit røvhul. Og igen så stopper hun og lader en finger presse sig på hullet. Jeg spænder, er liderlig. Hun spreder mine ben med begge hænder, så der er frit udsyn til min røv. Hun binder noget fast om mine ankler og bordbenene, så jeg står fastlåst med spredte ben. Så mærker jeg noget blødt og vådt mellem balderne, hun begynder at slikke mig i røven. Det er fantastisk, en utrolig følelse gennemstrømmer min krop, ud i pikken, ud i benene og hænderne, det sitrer, jeg er mere liderlig end jeg nogensinde har været før. Hun bliver ved, og så mærker jeg en finger ved hullet, den glider let ind, jeg slapper mere af, og mærker en finger mere glide ind. Hun fingerknepper mig med to fingre ganske langsomt. Jeg stønner. Så stopper hun. Jeg kan høre hun fumler med et eller andet, så kommer hun hen foran mig. Hun har spændt en dildo på sig. En blå påspændingsdildo, hun sætter den hen til min mund, jeg åbner og lader siliconedyret glide ind i min mund. Det er første gang jeg prøver noget så perverst.
 

Busse

Hvad har man venner til?

0205
2011

Med besvær fik jeg hende til at slippe og kom over mellem hendes ben, og her satte jeg min mund til hendes revne og gav hende et kys lige på klitten. Derefter gav jeg hende en rigtig slikketur, som endte med, at hun lukkede lårene sammen om mit hoved, medens hun skreg helt vildt. Lidt efter lidt slappede hun af med arme og ben ud til siden, jeg sad i fodenden af sengen og kikkede på hende og så, hvordan hun kæmpede for at få vejret igen. - Puha, det må jeg sige, sådan har jeg aldrig følt før, det var som om alt eksploderede inde i mig, sagde hun. - Er du klar til anden akt, spurgte jeg. - Ja, nu vil jeg gerne prøve at være kvinde, Lis har lovet, at du sagtens kan klare det, sagde hun. - Det er ikke, hvad Lis har lovet, sagde jeg, men hvad du syntes. Hun spredte benene. - Jeg er parat, kom nu. Nu lagde jeg mig tilrette og støttede på armene, så jeg ikke tyngede på hende, hun var hurtig til at gribe om mit lem og satte den til sin indgang. Det var ikke meget, jeg nåede ind, før jeg mødte modstand, hun gav sig lidt, jeg huggede lidt med hoften. - Av, sagde hun, kom nu.
 

Busse

Hun ville have bag-hyl

2703
2011

Hun rejste sig og knappede et par knapper mere op forneden på kitlen og samlede den om livet, så hendes stor bagdel var helt fri. Der var ikke nogen trusser i vejen, hun lænede sig ind over køkkenbordet og sagde, - kom så med den, den tingest der, kan du ikke rende rundt med. Da jeg kom tæt nok på, greb hun om pikken og ledte den på rette vej, og uden problem sank jeg i til roden. Det var tydelig, at der var rester af postens sperm i hendes indre. Nu gav jeg hende alt hvad jeg kunne, og efter et stykke tid tømte jeg mig i hende, og ville trække mig igen, men hun protesterede kraftig og bad mig blive, hun gjorde, hvad hun kunne, for at få mig til at forblive stiv, med det var vist hendes indre varme som gjorde, at jeg for blev stiv, om roligt kom jeg i gang igen. Med et stivnede jeg og trak mig ud, for hendes mand stod bag mig og så på.
 

Peter

Rengøring

2201
2011

Min pik var blevet dejligt stiv og jeg fik fundet mit Weekend Sex frem fra sit gemmested. Jeg fik slået op på min favorit side, hvor et ungt postbud var blevet bedt indenfor hos en midaldrende kvinde, som han stod og tog på patterne. Jeg kunne høre støvsugeren køre inde i stuen i den anden ende af parcelhuset. Jeg havde svært ved at lege med pikken under dynen mens jeg kiggede på billederne af postbudets store pik, så jeg trak dynen til side. Jeg blev nærmest chokeret, da døren til mit værelse gik op. Jeg måtte have glemt at låse den, da jeg gik ind i seng igen. Frk. Nielsen stod i døråbningen og kiggede med et mærkeligt blik på min store og stive pik, min nøgne krop og på det opslåede Weekend Sex. Jeg have åbenbart ikke hørt, at frk. Nielsen var blevet færdig inde i stuen. Til min forbavselse kom hun hen til min seng og kiggede på billederne i Weekend Sex. Hun var vel omtrent på alder med kvinden på billederne og nogenlunde af samme statur. ”Ophidser sådan en gammel kvinde dig?” spurgte hun.
 

Peter

Supermarkedet

0901
2011

Det var dejligt at blive redet, men hun var jo en ældre kvinde og ret stor forneden, så jeg havde svært ved at holde erektionen. Det fornemmede hun og kravlede ned og rakte ud efter den øverste natbordsskuffe. Hun havde en tube creme i hånden. Hun pressede noget creme ud og gned sit bagerste hul med cremen. Hun lagde sig på maven og jeg lagde mig ovenpå, mens jeg pressede pikhovedet mod hendes anus. Den gav langsomt efter og min pik gled op i hendes røv. Det var dejligt stramt og meget frækt at røvpule en ældre kvinde. Jeg fik igen en vældig erektion og kneppede hende hårdt i røven. Da jeg trak pikken ud stod hendes røvhul helt åbent. Jeg slikkede det åbne røde hul og det nød hun. Så bankede jeg igen pikken i bund i hende. Jeg fandt den store dildo og fik den presset op i hendes kusse samtidigt. Det kunne hun lide. Jeg skulle lige til at sprøjte, da jeg fornemmede, at hun fik orgasme igen. Da hun kom, kunne jeg mærke på mine fingre, der holdt dildoen i kusssen, at urinen drev ned ad hendes lår.
 

Peter

Præstø

0901
2011

Vi mødtes for enden af haven. Hun havde badekåbe på og jeg et håndklæde over skuldrene og badebukser på. Hun tog badekåben af. Jeg stod som lamslået. Hun var helt nøgen. På trods af at tusmørket sænkede sig, så jeg tydeligt hendes buttede krop med de store let hængende bryster med store brystvorter, der i den kølige aften stod stive, den runde mave og hendes skød, der var kraftigt behåret. Jeg kunne mærke min pik blive helt stiv i mine små badebukser og mit hjerte begynde at hamre. Hun kunne ikke undgå at bemærke min ophidselse, men ventede tilsyneladende på mig. Jeg smed håndklædet fra mig og flåede med et hurtigt tag mine små badebukser af og løb alt hvad jeg kunne ud i det lave vand for at afkøle min ophidselse og skjule min voldsomme erektion. Jeg kastede mig i vandet, så snart det blev dybt nok og tog nogle svømmetag. Jeg kunne se hende komme gående stille og roligt igennem det lave vand. Jeg nød at kunne kigge uhindret på hendes frodige krop og hendes kraftige lår, som omkransede den kraftigt behårede trekant.
 

Peter

Julia

2912
2010

”Jeg har aldrig prøvet at en mand gav mig orgasme før, det var himmelsk” sagde hun. Jeg spurgte om hun ikke havde oplevet det med kæresten, men det forstod han åbenbart ikke helt at give sig tid til. ”Du skal tage mig” mumlede hun. Der var intet jeg hellere ville og da jeg rejste mig stod mit store lem lige ud i luften. Hun spredte villigt benene og jeg pressede mit lem mod hendes fisse. Den gled langsomt op. Hun var meget stram eller også havde jeg bare glemt, hvordan en dejlig ung teenager føles. Jeg kørte mit store lem ud og ind af hendes skønne hul. Jeg fik løftet hendes ben op på mine skuldre, så jeg rigtig kunne komme til i hendes fisse. Jeg bankede den i bund i hende, mens jeg legede med hendes små faste bryster.
 

Peter

Ode til Fru Andersen

2912
2010

Fru Andersen var vældig sød, specielt når jeg skulle passe Kim til ud på aftenen. Hun stillede lækre ting frem til mig og når Kim var lagt i seng, havde jeg huset for mig selv. Vasketøj var ikke min store interesse, men jeg kunne ikke lade være med at bemærke når Fru Andersens sorte blondelingeri hang til tørre på hendes lille tørrestativ. Jeg havde flere gange set og mærket på det. Jeg havde også snuset til det, men det duftede bare rent af vaskemiddel. Så fandt jeg på at lede lidt i familien Andersens vaskekurv. Jeg fandt flere stykker lingeri, som jeg snusede til. Det var en anden oplevelse. Specielt Fru Andersens trusser duftede dejligt af urin og det der måtte være duften af kvinde. Jeg havde også forsigtigt ledt lidt i, hvad der måtte være Hr Andersens skabe og nederst inde bag sokkerne fundet en del Weekend Sex. Jeg begyndte at læse Weekend Sex og gnide mit lem med et par af Fru Andersens trusser. Der gik ofte ikke lang tid før jeg ikke kunne holde sæden tilbage og sprøjtede ud i trusserne eller en sjælden gang i den ene skål i hendes BH.
 

Muffi

Datteren fra rækkehuset

1109
2010

Låret fik sig en tur, men det varede ikke længe, før jeg mærkede at hendes underarm igen berørte mit lem, som straks voksede. Jeg tog min hånd op på enden uden på nederdelen og pressede lidt imod, hver gang hun pressede hårdt ned på mit ømme lår. Det virkede, som om at det gav respons, for nu pressede hun enden ned mod min hånd flere gange. Nu også selv om hun ikke gav mit lår massage. Mit lem var vokset, og man kunne sagtens se, at den pressede godt mod stoffet i mine boxershorts. Ved en berøring tog jeg mod til, at flytte min hånd ind under kjolen og ind på trusserne, som der næsten ikke var nogen af, for hun havde G-streng på, og jeg kunne mærke varmen fra ballerne, og en mis som glødede af liderlighed.
 

Warlock

Mia 1

3107
2010

Michelles hånd kærtegnede mine bryster, og hendes kærtegn fik mig til at ånde tungt. Det var dødlækkert, når hun lod fingrene lave mønstre på mig. Henrik bad hende læse noget af teksten op, og imens fjernede hun hånden fra mine bryster, og lod den ligge på mit bare lår, lige der, hvor min nederdel begyndte. Hun sluttede oplæsningen, og bevægede hånden langsomt op ad mit lår, og begyndte at nusse min revne uden på trusserne. Jeg svajede i lænden og nød det, mens jeg lod hånden glide ned til hendes numse inden under hendes jeans. Han måtte da for fanden kunne se, hvad vi havde gang i! Det syn kunne gøre enhver liderlig. Men han ævlede bare videre på sit franske mens han skrev et uregelmæssigt verbum op på tavlen.
 

Warlock

Mia 2

0711
2010

Jeg gik som i en tåge ind i rummet. Det skarpe lys fra lysstofrørene skinnede på rækker af borde, stole og sofaer i depotet. Mit hoved og min krop føltes som vat. Jeg kunne ikke endnu ikke fatte, at jeg stod alene her med min lækre fransklærer – ham jeg havde forsøgt at få på krogen i månedsvis. Jeg hørte Henrik låse døren, og mærkede hans arme rundt om livet på mig, da han stod tæt ind til min ryg. ”Er du klar over, hvor liderlig du har gjort mig i alle fransktimerne,” sagde Henrik og fortsatte: ”Efter næsten alle timer med dig, har jeg været på toilettet og onaneret efter dine frække opvisninger i timen. Jeg tager de strammeste underbukser på hver gang jeg skal undervise dig.”
 

Alexa

Naboen og Den Anden

0906
2010

Det ville være forfærdeligt hvis min mand eller bare nogen jeg kendte, fandt ud at det, det måtte ikke ske! Så jeg skyndte mig at spørge: ”Vil du ikke nok lade være med at fortælle det til nogen?” Det så ud til at han overvejede det lidt inden han svarede: ”Tjo, den tjeneste kan jeg nok godt gøre dig”. Jeg var lettet et øjeblik, indtil han fortsatte: ”Men så bliver du også nødt til at gøre noget for mig.” Jeg var ikke sikker på at jeg var helt tryg ved tonen det var sagt i, så jeg spurgte ham hvad han tænkte på. Hertil svarede han: ”Jo ser du, jeg og min kammerat har ligget her på stranden længe og er blevet liderlige, og da vi ikke har haft sex længe, trænger vi virkelig.” Han kunne se på mig at jeg blev forskrækket og at jeg skulle til at protestere, så han fortsatte: ”Du ved jo hvad der ellers sker.” Uden at jeg helt ved hvorfor, jeg sagde det, kom der et tydeligt ”Ok” fra mine læber. Jeg kunne jo ikke gøre noget, jeg kunne ikke slippe fri, og en del af mig, som jeg nok ellers forsøger at gemme væk, ville også gerne. Da jeg havde sagt det, kunne jeg mærke at jeg var lettet, og jeg kunne også mærke at det begyndte at snurre i mit underliv
 

Marcus

Incestofrene

2103
2010

I værelset sætter hun sig på det yderste af sengen. Jeg løsner mit bælte. Spørger ’hvad kan du godt lide?’ ’Pot’ svarer hun. Jeg åbner mine bukser, og spørger ’jeg mener – hvad har du lyst til’. Hun kigger mig direkte i øjnene. ’Det har jeg slet ikke.’ Jeg fryser. Holder op med at løsne bæltet. Hun kigger roligt på mig. ’Hvis du vil ha mig – så tag mig,’ siger hun hæst. ’Du må bare ikke kysse mig på munden – men jeg er faktisk bare kommet for at ryge med’. Jeg ser hende roligt i øjnene, mens jeg efter nogle sekunder fortsætter med at spænde mine bukser op. Hun ryster næsten umærkeligt på hovedet. Tager dernæst sin T-shirt af med rolige bevægelser og bøjer sig ned og spænder sine støvletter op, sparker dem af, og sætter sig så med hænderne hvilende på hver side af sin krop. Hun spreder sine før helt samlede ben ganske lidt. Ikke på nogen obskøn måde – blot for at signalere, at der er adgang, fri passage.
 

Marcus

Incestofrene 2

2103
2010

’Hey Basse – jeg er sådan HELT ligeglad med, hvad du hedder’ siger hun tonløst. Jeg smiler indvendigt. Hun er en kriger. En som mig. Vi ligner hinanden, selv om jeg er over 20 år ældre end hende. Hæver min hånd i luften. Tester hende. Hun kigger trodsigt på mig. Trækker ikke en mine. Afventer. Til sidst siger hun lavmælt ’Hvis du tænder på det – så slå mig’ Hun hvisker næsten. Ude hvor hun ikke kan bunde. Jeg tænder på det; hun skulle bare vide, hvad jeg udsætter elskerinden for i København. Men jeg er på ferie, og hun er trods alt kun et stort barn med patter og lidt for meget makeup. Jeg sænker hånden. Hiver hende ind til mig og flår hendes Tank-top af. ’Du får røg lige om lidt – først skal mine behov opfyldes’ siger jeg lavmælt, mens jeg holder om hendes højtsiddende, faste bryster.
 

Busse

Tyrestationen

0203
2010

Pigen have tydeligvis kun en skjorte og shorts på, og hun havde en hånd oppe under skjorten og den anden hånd i skridtet, medens hun prøvende kikkede ind af de snavsede vinduer. Det så meget sexet ud, og jeg fik et ordentlig jern på, og da jeg var alene, fik jeg den fundet frem og begyndte at spille den af. Som sagt troede jeg, at jeg var alene, men stor var min forbavselse, da der var en hånd der blandede sig, det var min madmor, fruen i huset, som var kommet over i stalden for at hente mælk. - Skal jeg ikke hjælpe dig med det der, det er næsten en skam at ødelægge den med det gejl.
 

Birthe xxl

Sommeren 1980

0203
2010

Han begyndte igen at rose mig, og sagde jeg havde noget af en stor barm af min alder, og han spurgte, om ikke mange mænd kiggede på mine bryster. Jeg nikkede og sagde, at det var jeg da ved at være vant til. Så lænede jeg mig tilbage på mine arme, og min bikini underdel sad godt fastklemt mellem mine kraftige skamlæber, og det gav næsten et gib i ham, da han så det, og han sagde, hold da op en behåring du har! Jeg svarede, det må du undskylde, den dumme bikini smutter altid op mellem mine skamlæber, den er altså for lille. Han smilte prøvende og sagde, så tag den dog af, jeg har jo heller ikke noget på, og jeg spurgte sukkersødt, syntes du?
 

StorePer

Utrolig men 100 % sand historie

0203
2010

Jeg sagde henkastet, at hun var en pæn dame, og hun grinede og sagde, at en kvinde i hendes størrelse ikke havde rynker, fordi hun var fyldt så meget ud indefra, at der ikke kunne være rynker, og det grinede vi lidt af. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på hendes lår og skridt, og der voksede hår vildt på lårene, og det var ikke småting, der stak ud fra badedragtkanten. Guuud hvor havde jeg fantaseret om det i mange år, tænkte jeg. Hun opdagede, jeg kiggede, og hun sagde, det var dog utroligt, som du kigger, og jeg ved godt, det ikke er særligt pænt med alt det hår, men jeg skal også se at få det væk. Jeg sagde stille, at det var da dejligt at en kvinde for en gangs skyld kunne være naturlig, og at alle unge piger jo var glatte nu om dage, det er sgu bedre med det naturlige look. Hun smilte bare stille, og jeg havde jo også rost hendes kraftige behåring mange gange på webcam, men det vidste hun jo ikke, at det var mig, hun havde chattet med. Min pik begyndte at vokse, og jeg tænkte.. nu får jeg enten en skideballe eller hun bliver liderlig.
 

Birthe xxl

Nyt job

2510
2009

Jeg spurgte ind til hvad der var så dejligt ved en stor pige som jeg, og han fortalte, han altid havde syntes at store og modne piger, var det han tændte på. Jeg var helt målløs, at sådan en knægt havde sådanne meninger. Jeg spurgte, hvor han havde fået de ideer fra, og han fortalte, han havde en moster i min størrelse, som han ofte tænkte på. Pludselig skrev han, at han havde en pik på 22cm, og jeg måtte skrive tilbage, at det var da sørme noget af en krabat. Han svarede, om jeg ville se den, og jeg var igen målløs. Så kom der en invitation om at godkende hans webcam, og jeg trykkede bare og pludselig sad han der foran mig med noget af en stor sjover i hånden. Det med de 22cm skulle nok passe, tænkte jeg, for den var meget stor i forholdet til hans spinkle krop. Men, tænkte jeg, 17 det er jo ingen alder. Så spurgte han, om det gjorde noget, han kiggede på mig, mens jeg gjorde rent, og jeg svarede, at det var da ok
 

Nissemand ok

Forstadsfruer 1

2709
2009

Ilse var en dame på vel 45 med en fyldig krop, store bryster og en fyldig bag. En pæn forstadsfrue, som de andre i klubben. En eftermiddag hvor jeg legede under bordet blev jeg mere dristig, jeg var vel 14-15 år på det tidspunkt, men som sagt regnede de mig nok for mindre begavet, og jeg lod dem være i troen. Jeg kørte min legetøjsbil op ad låret på Ilse som i første omgang sad helt roligt på stolen og snakkede med de andre selv om jeg kørte rundt på hendes ben og lår. Jeg kørte nu bilen ind på hendes inderlår og ind mod hendes skød. Det gav et sæt i hende og hun rettede sig på stolen, samtidig med at hun hurtigt samlede sine lår. Min lille hånd og bilen kom i klemme så jeg tabte bilen på stolen. Jeg aede hende på inderlåret for at få hende til at løsne det greb hun havde om min arm og gned samtidig med fingerspidserne udenpå hendes trusser omkring skridtet. Hun løsnede grebet og sad nu uroligt på stolen.
 

StorePer

Min stedmor Ida

2709
2009

Jeg sad længe og tog mod til mig om jeg skulle gå derhen og give mig tilkende, og min nysgerrighed fik overtaget, stor røv og patter og en kraftig dusk, det var sådan jeg huskede hende i badet. Det måtte jeg bare se igen, selv om hun måtte nærme sig de 70 år. Jeg gik ud til hende og lagde mig lidt ved siden af og kiggede af og til mod hendes store former, og jeg skal love for, at hendes røv og barm var vokset til store dimensioner, hendes barm hang helt nede ved livet og hendes røv var nok en af de største jeg har set til dato. Hun kiggede af og til mod mig og smilede sødt, hun har altid haft et utroligt sødt rundt og buttet ansigt med smukke smilerynker, jeg havde solbriller på og tog dem af og tog mod til mig og gik over til hende og sagde, det er da Ida, ikke? Og jeg kunne se, hun ikke kunne genkende mig. Ole, sagde jeg, kan du ikke kende mig? Men det er jo også længe siden. Så kunne hun genkende mig, og hun sprang op og omfavnede mig. Jamen lille Ole da, du er da sørme vokset, nu kan jeg godt se du ligner din far, kom dog over til mig med dit tæppe
 

Muffi

Campingvognen

3008
2009

Jeg holdte lidt øje med kvinden, som hele tiden skiftede plads, da hun ikke kunne gemme sig bag noget, og nu virkede det som om, at hun fortrød sin opgave og var på vej retur. Jeg så op og sagde hej, og forsatte, - skulle du tisse? Ja, men der var ikke noget sted, svarede hun. Da jeg nu så lidt mere på hende, var det ikke så ringe, en sommer kjole og nogle gode bryster som den svenske kvinde bar på. Jeg har da et sted du kan tisse. Har du? Hun så skævt på mig. Ja, du må da godt låne toilettet i vognen her. Nej, må jeg det? Og fik et stort smil retur. Jeg syntes, hun virkede lidt fuld, og jeg tænkte, at de nok havde fået nogle øller på færgen. Hun svarede retur, at de var på en lille ferie i Danmark og boede på hotel i Ringsted og havde i dag været i Tyskland og handle sprit, som de nu siger. Nåe ok, kom det fra mig, mens jeg fiksede nøgler frem og åbnede døren til campingvognen
 

Busse

Lille soldat med lommesmerter

2108
2009

En dag hvor vi sad inde på pudse-stuen og ordnede udrustning, hørte jeg to kammerater fortælle om, hvordan de fik råd til det hele, og jeg øjnede straks chancen for at gøre det samme, da jeg ikke have kroner at gøre med og ikke fik nogen hjælp hjemme fra. 82. sagde, ”vi blev alle kaldt ved nummer”, gå ind til IG magasins og op i deres cafeteria, sæt dig ved et ledig bord med en pakke cigaretter foran dig med forsiden udad og vendt, så skal du nok blive kontaktet. Jeg gjorde som 82 havde sagt et par dage efter, og jeg have siddet en halv time, da en dame gik forbi, og idet hun gik forbi, lagde hun en seddel på bordet, og på den stod ”følg med mig når jeg går, hvis du er til noget”.
 

Muffi

Mit første blowjob

0908
2009

Lige pludselig kunne jeg mærke en hånd, som gerne ville ned i min bukselomme. Hånden kom ned, og nu kælede hun for min pik. Den var i humør, og efter lidt berøring fik pikken næste dobbelt størrelse i bukserne. Efter nogen tid spurte hun, om vi ikke skulle havde noget frisk luft, den var jeg frisk på. Vi kom ud, og da vi ikke kunne se nogen vi kendte, trak hun mig ned ad en sidegade og ind i en baggård. Det var lige som om noget kom over hende, hun hviskede mig i øret, at hun ikke havde haft noget godt sex i meget lang tid
 

StorePer

Min mors veninde

0908
2009

Jeg skulle stå på en lille trappestige, og hun skulle holde armaturet, altså stå lige foran min store pik, mens jeg arbejdede, som jeg kunne have gjort på 5 minutter. Jeg tog mig god tid, til kunne jeg mærke, min pik begynde at vokse i takt med mine frække tanker. Den voksede ned ad låret, og jeg kunne se, hun stod og kiggede på min pik og havde opdaget den voksede, og da jeg kiggede ned på Bodil, smilede hun til mig og spurgte, om det var til at finde ud af, og jeg nikkede og sagde, at det var det da, bare man har sine tanker det rigtige sted, og hun smilede tilbage og sagde, ja det er jo lige det.
 

StorePer

Fru Jørgensen ved siden af

0908
2009

Lige overfor havde Jørgensen soveværelse, men der var altid trukket for, når jeg var hjemme, men da jeg kiggede ud af vinduet, stod deres dør åben, de havde sådan en havedør med et gitter foran, altså på 1.salen. Men jeg plejede jo ikke at være hjemme på det tidspunkt, så jeg kiggede lidt om jeg kunne se noget, men kunne kun se dyner på gelænderet og en seng og en åben dør ud til et badeværelse. Men så pludselig så jeg fru Jørgensen ude på badeværelset, og sikke en stor kvinde, kæmpe store hængebryster og en meget stor bagdel, og da hun vendte fronten imod mig, kunne jeg se en stor og mørk dusk mellem hendes tykke lår
 

Birthe xxl

Avisbud afløseren

0208
2009

Jeg tog min anorak uden på og gav mig ud på ruten. Ved 6 tiden kom jeg til den lange indkørsel og tog min anorak af og gik ned mod huset. Han stod med et smil og ventede på mig, og han snakkede og tog imod avisen i døren, hvor den underste del var lukket. Han havde igen badekåbe på, og han ligefrem slugte mine bryster med øjnene. Jeg så godt postkassen/sprækken stod åben, og det havde den ikke gjort dagen før, og han sagde, at jeg lige skulle have en skilling. Han stod og rodede i sin pung, og da han rakte mig femkronen, så jeg hans store penis stak ud gennem postkassesprækken. Han snakkede bare videre om, hvor gammel jeg var osv., mens hans store penis vippede op og ned. Jeg blev faktisk ikke flov, men stolt over han stod og kiggede på min barm hele tiden.
 

Chribbe

Tykke Else

2107
2009

Da jeg havde fået løsnet for lidt op for hendes filtrationer i ryggen, ville hun gerne jeg gav hende lidt ekstra, for hendes Iskias gav lidt problemer, med smerter fra den ene side af lænden og ned over ballen ned i baglåret. Frisk som Else jo er rejste hun sig på alle 4 og træk underbukserne helt af. Ja du har vel set en damenumse før, sagde hun. Jeg så faktisk mere end det, fik et lille peep af hendes behårede fisse. Jeg kunne med det samme mærke en kriblen i kroppen jeg ikke kendte til, ikke i forhold til hende i hvert fald. Hun lagde sig og jeg fik hende masseret blidt igennem. Benene fik lidt ekstra opmærksomhed, hvor jeg lod hænderne glide godt op mellem hendes ben og drejede ud kort før jeg ramte noget kriminelt.
 

Poul Simon

Nogen kan li' moderen

2107
2009

Jeg kunne dengang slet ikke tåle så megen sprut, så jeg listede ved midnatstid ubemærket op på 1. sal, hvor 'mit' værelse var - og smed mig på sengen. Hvor længe de andre festede videre, aner jeg ikke. På et tidspunkt havde nogle af dem fundet ud af, at de skulle hjem - deres forældre har nok hentet dem. Resten, Elsebeth inklusive, tog en taxi ned til 'Restaurant Bangs' i Vestergade, hvor der spillede et hammergodt, italiensk danseorkester. De var meget populære på den tid. Jeg vågnede senere og mærkede, at Elsebeth klædte mig af. Det havde hun gjort flere gange før, når jeg var gået i dørken, før en fest var slut. Men... ... Det var slet ikke Elsebeth. Det var Ina, Elsebeths mor. Hun havde fået mine bukser af, og havde nu et fast greb i mine Hammerthor underbukser.
 

Berwald

Serie del 1-13
Der var engang 1

0305
2009

- Du Jens jeg har fået fat i nogle blade, skal vi kikke lidt i dem, jeg har lånt dem af en af vores karle du ved ham Hans, han har købt dem inde i byen. Hurtigt fandt Karl dem frem og straks begyndte de at blade i dem. Drengene var helt stille mens de kiggede. Ind imellem tørrede Jens håndfladerne i buksebenene. Da der var gået et stykke tid, opdagede Jens, at det var tid til at vende næsen hjemad, han var lidt flov over at han havde fået rejsning, så han spurgte forsigtigt Karl om han også have rejsning, og det indrømme Karl at han havde. Da Jens skulle til at gå spurgte han Karl om han ikke måtte låne et par stykker af bladene, - jeg skal nok aflevere dem tilbage igen.
 

Frøen

Knallertkøreren

2604
2009

Nej, nej, det var ikke meningen, fremstammede han rød i hovedet og forsøgte at skjule stangen med sine hænder. Snak med dig, sagde min kone og trak hans hænder væk. Når jeg har produceret sådan en stiverik på dig, vil jeg også se resultatet og resolut tog hun fat i buksekanten og fik trukket dem ned over hans stiverik. Hans stive pik hang fast i bukseelastikken, men min kone fik trukket bukserne ned og med et svup mod maven, kom pikken ud i det fri. Det var en flot stor pik, der nu kom til syne. Den var vel omkring 17 cm lang og foroven var en lille dusk lyst hår. Hvor gammel er du, spurgte min kone, for du har jo en fuldt udvokset pik. Jeg er 15, fik han fremstammet, mens min kone tog fat om hans stiverik og lod hånden glide op og ned et par gange.
 

Frøen

Knallertkøreren 2

2405
2009

Hun sagde, at jeg skulle lægge mig på gulvet. Så satte hun sig på mig og fik min pik op i kusse. Søren skulle så lægge sig mellem hendes spredte lår og presse sin pik op i røven på hende. Med lidt besvær kom pikkene på plads og vi begyndte at kneppe. Jeg kunne mærke Sørens pik gennem den tynde adskillelse mellem røvhul og kussehul. Jeg kunne mærke Sørens pik begyndte at pumpe og snart sprøjtede hans sin ladning op i røven på min kone. Hun stønnede højt af fryd
 

Busse

Stor dreng

1904
2009

Med et trak hun opad, jeg vil have dig nu, sagde hun og med sin ene hånd styrede hun mig ind i sig, selv det var som om der ikke var nogen modstand for i en bevægelse sank jeg helt ind. Hun låste mig med sine arme og ben og nu var det som om hun klemte mig med en indre hånd. Pludselig stivnede jeg, for der var en der stoppede noget ind i mit røvhul, fingeren var fedtet, for den gled let ind, og manden gik i stilling bag mig, og da konen holdt mig krampagtigt fast kunne jeg ikke gøre meget modstand, og han maste sig ind gennem min jomfruelig hul, og så begyndte han at pule mig grundig igennem, heldigvis var han ikke så stor, så jeg tog ikke skade af det. Efter nogle minutter tømte han sig i mit indre, samtidig med at jeg kunne mærke hans udløsning, gik den også på mig, men ikke på konen, hun hold stadig fast
 

storePer

På stranden

2203
2009

Den ældre frue var gråhåret og en rigtig mormortype og så faktisk sød og rar ud. Hun plukkede løs, og da hun på et tidspunkt stod bukket med måsen imod min kone og jeg, kunne vi se en kæmpekusse, store lange og tykke skamlæber, og jeg hviskede til min kone, det ligner sgu en hestekusse, cirka samme størrelse og min kone var ved at flække af grin. Det blev sen eftermiddag og hun stod ved siden af os og plukkede løs af de omtalte hyben, og min kone sagde til hende, om vi skulle flytte os lidt. Jeg lagde mærke til hendes store bryster, store mørke skåle rundt om nogen kæmpestore vorter, som hang direkte ned mod jorden og jeg sad og blev noget liderlig. Den ældre dame sagde, at vi ikke skulle flytte os, da hun ville komme igen i morgen formiddag og plukke videre og hun fortalte, at hun var storproducent af hybensyltetøj. Det gav et helt gib i mig da hun sagde det, for i morgen var det mandag og jeg havde fri og min kone skulle på arbejde
 

Chribbe

Bo til leje

2203
2009

Hendes skrivebord, er en bordplade på et par træbukke, så jeg kryber ind under og får forbundet hendes Internet. ”Prøv at tænde nu” siger jeg, ingen grund til at kravle ud, hvis det alligevel er forbundet forkert. Jonna sætter sig på sin skammel og tænder for computeren. Jeg kan ikke lade være med at kigge hende op mellem benene, og Jonna gør da heller ikke det store for at holde dem samlet. Hendes konefissehår stritter ud til begge sider af shortsene, som de plejer. Da Jonna rykker lidt på skamlen, opstår der en fold i hendes shorts, så jeg kan kigge mere skråt ind og nu ser jeg direkte på hendes fisse. Den er som forventet ret behåret, med en masse sorte og grå hår, og nogle mørke læber der lukker sammen. Efter at havet gloet lidt, kom jeg på bedre tanker, jeg må hellere sige noget til hende. ”Øhh Jonna, ikke for noget, man  jeg kan altså se lige ind i skridtet på dig, når du sidder sådan”.
 

Frøen

Naboens søn, datter, min kone og jeg

2203
2009

Pigen lå på knæ på sengen med hovedet nede i dynen, kjolen slået op over ryggen trusserne nede om lårene og med røven strittende bagud. Per bankede sin stive drengepik ind og ud af hendes lille fissesprække, mens pigen stønnede højt. Per trak forskrækket sin stive pik ud af kussehullet, da han hørte Any. Pigen vendt sig også forskrækket om og Any så, at det var hendes veninde Bente. Any sagde, lad jer ikke forstyrre af mig. Fortsæt bare med at kneppe, for jeg kan godt lide at se på. Så havde Any lagt en hånd på ryggen af Bente og havde trykket hende tilbage i hundekneppestillingen. Med den anden hånd havde hun taget fat om Pers stadig benhårde pik og havde sat den mod kussehullet og ført den ind i det stramme hul. Med et klask i Pers bare røv, havde hun sat ham i gang med at kneppe.
 

Gamle Lars

Tysklærerinden

0803
2009

Så begyndte undervisningen. Vi sad begge i hendes sofa og på et tidspunkt trak hun benene op under sig i sofaen og der ved kunne jeg se langt op ad lårene og fik af og til et glimt af hendes bare stykke lår, strømpeholderne og endda helt op til hendes trusser og bemærkede små totter af pubeshår der stak ud under kanten. Jeg begyndte at sidde uroligt og min pik begyndte at rejse sig langsomt men sikkert. ”Ilse” bemærkede det. Pludselig spurgte hun om jeg havde en kæreste. Det bekræftede jeg og fortalte om min vinterferie hos Line, men ikke med mine oplevelser, med min moster og Lines storesøster Lise. Jeg fortalte også at Line skulle komme til Hellerup i den forestående påske, og at jeg glædede mig meget til det. Nu var det ”Ilse”, som i virkeligheden hed Kirsten der begyndte at blive urolig. Er det ikke hårdt at skulle undvære sin kæreste så længe og føler du ikke et voldsom pres i dit underliv?
 

Gamle Lars

Line besøgte mig i påsken

0208
2009

Tysklærerindens brystvorter tegnede sig tydeligt under det lette stof. Hun kom hen til mig og lagde den ene arm om min nakke og den anden begyndte at rode med mine bukser. Jeg tog det som signal til at åbne hendes kjole og krængede den blidt ned over hendes skuldre, så den dalede til gulvet med en sagte raslen. På samme tid havde hun løsnet mine bukser, så de også endte på gulvet. Mine underbukser var et problem fordi jeg var så stiv, at jeg ikke kunne få elastikken ud over min stav. Men til sidst var jeg fri. Jeg søgte hendes skød, men efter tre forsøg måtte Kirsten selv føre mig ind i sig
 

Jomfru-52

Elskov med Søs

0802
2009

Da vasken er god i gang, og jeg skal til at hænge mit tøj op, kommer genboens dejlige unge kone ned for at finde tid. Jeg fortæller, hun kan få min, da jeg er snart er færdig. Søs, som den unge kone på 26 hedder, har en datter, som netop er afleveret i vuggestue, og hendes mor, som nu står i kælderen med mig, ser kanon godt ud. Vi snakker om vind og vejr, og pludselig ser jeg, hun smiler bredt - Nå, der er nok ved at rejse sig en flagstang! Og ja gu var der så, en stor bule i mine løbebukser, havde afsløret mig.  - Skal jeg hjælpe dig af med trykket gamle, fløj det ud af munden på Søs. Og var min pik ikke stiv, blev den det på stedet. - Øhhhh, hvad mener du? - Hold da kæft gamle, jeg vil ha' du knepper mig
 

El Sante

Gårdsarbeide

1801
2009

Fingrene hadde nok litt fastere tak nå, men han våknet ikke og hun hadde jo gjort det før også, selv om ingen visste det. Det kriblet i kroppen og blodet banket og pulserte der nede og den ene hånden lå allerede og kjente på seg selv, hun svulmet deilig og kunne ikke la seg selv være heller. Fingrene på tissen hans ble litt mer ufølsomme og nynningen hadde sluttet, hun småpratet med seg selv om disse tingene som var så deilig men kanskje ikke så helt vanlig å gjøre i en middagshvil på landet. Bare sov du vesle gutt og drøm behagelig, så skal du se at når du blir større så kommer drømmeriket litt senere enn det bruker å komme nå. Kanskje du også vil være våken hele tiden og nyte mer enn du gjør nå, for jeg vet du nyter det nå også.
 

Regn

Freja 5

1801
2009

Uden at fortrække en mine styrede han sin pik direkte hen til hendes åbne glinsende revne. Forhuden var trukket tilbage over glansen og hun mærkede den presse sig op imod skamlæberne og cirklende blive ført ind mellem dem for derefter at finde åbningen. Freja hyperventilere mens hun en smule nervøst, men også fuld af forventning skævede så meget hun kunne op mod den store mand bag hende mens hans hånd klemte hende ned imod bordet. Hun flyttede øjnene ned til pikken, som nu havde placeret sig lige over åbningen. Max flyttede sin anden hånd fra pikken og op om hendes hofte, så han kunne holde hende godt fast over bordkanten. ”Det siger vi du!… Vi ses! Og Hils Anna” Afsluttede han samtalen, hvorefter han uden varsel pressede hårdt op imod hende. Freja udstødte et lille skingert vræl og spredte instinktivt sine ben så meget hun kunne, mens hun mærkede sine glatte skamlæber blive tvunget op omkring hans bulende glans og derefter slæbe sig det første lille stykke ned over hans tykke ujævne skaft.
 

Fynskmand

Min kammerats mor

0901
2009

Da hun var ude med affald i haven, trak jeg yderligt op i mine boksershorts, så min pik hang frit ud til den ene side, og jeg ventede spændt på hun kom igen og hun kravlede op af stigen og havde kun sit hoved ca. 10-15cm fra min pik og jeg kunne se det gib det gav i hende, da hun så min halvstive pik, og jeg tænkte, nu måtte det briste eller bære. Hun kunne blive gal og sende mig hjem, men hun sagde ikke noget, men gik troligt op og ned af stigen og min pik rejste sig langsomt for til sidst at stå lige ud i vejret, så hun måtte anstrenge sig for at ikke den skulle røre hendes kind, når hun kom op øverst på stigen.
 

The Crown

Et glimt af Pernille

2109
2008

De bevægede sig hen imod hende, mens hun blev stående med siden til. Langsomt begyndte han at kunne ane, at den hvide kjole var let transparent, idet de trådte nærmere og han bedre kunne se hende. Først troede han at det var noget han bildte sig ind. Men så gik der ellers et sus igennem ham, da han indenunder kunne skimte hendes lige så hvide blondelingeri, der bestod af bh og g–streng. Velkomstdrinken røg galt i halsen, så det udløste et mindre hosteanfald, og han var lige ved at spilde ned ad sin skjorte. Hendes bare balder var jo til fri skue for hele selskabet. Det var ikke kun den pludselige hoste, der gjorde ham rød i hovedet. Jørgen dunkede ham på ryggen. – Klarer du den, gamle dreng? Han nikkede. Pernille skævede over mod ham, som misbilligede hun hans manglende evne til at bevare selvbeherskelsen.
 

Frøen

Min kones fødselsdagsgave

1409
2008

Et par dage før min kones fødselsdag snakkede jeg med Per. Jeg spurgte, om han kunne huske sidste sommer på stranden, hvor vi havde snakket om modne damer og spurgte, om han havde fået set en ældre dame nøgen. Han blev rød i hovedet og sagde, at han ikke vidste, hvordan det skulle kunne lykkes for ham, at se en ældre kvinde uden tøj på. Jeg sagde så til ham, at nu var han jo blevet 16 år og så moden ud, så hvis han ville og kunne tie stille med det, kunne han besøge os på fredag, hvor min kone og jeg fejrede hendes fødselsdag. Så skulle jeg nok sørge for, at han kunne se og også røre ved min kones nøgne krop. Stadig rødmende og befippet fik han fremstammet, at det ville han meget gerne og han ikke ville sige det til nogen. Jeg bad ham om at ringe på døren klokken otte. Han skulle sørge for, at der var bundet en snor i lynlåsen i bukserne, så man kunne åbne dem ved at trække i snoren.
 

Frøen

Naboens datter Any

2109
2008

Any gjorde store øjne, da jeg stod nøgen foran hende med min stive pik dirrende i luften. Jeg var så liderlig ved synet af hendes nøgne pigekrop, at et par dråber smørelse piblede ud af pikhullet. Any strakte tøvende en hånd frem og greb om min stiverik. Hendes fingre lukkede sig om stangen og med malkende bevægelser lod hun hånden køre op og ned over pikken. Det kildede dejligt i pikken og når hun kørte hånden ned ad stangen, stødte jeg pikken opad, så forhuden snart gled tilbage. Hendes bløde pigefingre på mit blottede pikhoved, fik mig til at stønne højt. Jeg greb om hendes små faste bryster og klemte dem. Når jeg klemte i de stive brystvorter, stønnede Any om kap med mig. Med et slap Any min pik og lagde sig på knæ foran mig. Så greb hun igen om min stiverik og trykkede et forsigtigt kys på pikhovedet
 

Sandra

Mig og min elsker

0107
2008

Jeg har ingen underbukser på, så han flår bare op i nederdelen og begynder at slikke mig, og fuck han slikker som en gud! Han starter med at sætte tungen på min klit, kører den rundt om og frem og tilbage, samtidig med stikker han en finger op, han prøver at få to op, men jeg er så møgstram at det ikke lader sig gøre, han slikker og slikker og trækker fingeren ud og ind ud og ind, i et stykke tid, og så kommer jeg i min første orgasme, den blev skreget ud, i et skrig som hele Danmark har kunnet høre.
 

Frøen

Bademesterinden på Helgoland

0506
2008

Sådan, min dreng, nu får du ti slag i den bare, så du kan lære at opføre dig ordentligt. Det første slag landede med et stort klask på mine bare balder og jeg pressede min slappe pik mod hendes varme og glatte lår. Det sved godt i min røv. Det andet slag ramte med samme styrke, men nu var det som om det sendte varme strømninger fra røvbalden til min pik. Samtidig kunne jeg mærke hendes stive brystvorter presse sig mod min ryg, når hun bøjede sig ind over mig for at ramme mine røvbalder. De varme strømninger fra slagene sammen med presset fra hendes bryster på min ryg og pikkens gnidninger mod hendes glatte lår, fik pikken til at begynde at rejse sig. Det kildede dejligt i pikken af varmen fra slagene og presset mod de glatte lår og snart stod den stiv og strunk, da hendes hånd standsede efter de 10 slag. Så kan du godt rejse dig, sagde hun
 

Mizze Munther

Gartneren

0903
2008

Adræt og med voldsom kraft, var Matthias pludselig på knæ bag hende. Hun mærkede hvordan de arbejdsvante hænder greb hårdt fast om hofterne og nærmest krængede hende ned over den store pik. Viljeløst kunne Rosa ikke gøre andet, end at lade hamre sin pik ind i hende igen og igen. Som en maskines stempel, gled den ind og ud af hendes dryppende fisse. Pludselig mærkede hun hvordan han forsvandt, med et svup røg han ud af hendes stramme fisse. "Hvad satan din mær, hvad er det du laver med min søn?" lød en dyb bas bag hende. Rosa drejede hovedet og så den gamle gartner stå med et fast greb i nakken af sin søn.
 

Mizze Munther

Gartnerens sønner 2

2403
2008

”Hvad har du lyst til min skat?” spurgte Villy, ”skal det være en pige denne gang?” Rosa lå lidt og tænkte, hun kunne ikke slippe tanken om Matthias. Hun havde nydt hans ungdoms kraft. Hun vidste, at der var en yngre søn og at han også af og til hjalp den gamle gartner. Mon ikke de kunne finde på en opgave, som krævede hjælp af begge sønner? ”Hvad ville du sige til hvis jeg blev kneppet af gartnerens to unge sønner?” spurgte Rosa blidt. Villy var straks fyr og flamme, han så allerede billederne af sin dejlige hustru – med en stiv pik i munden mens hun blev kneppet af en anden bagfra
 

Mizze Munther

Gartnerens sønner 3

1004
2008

Rosa sad nu som en bøf i en sandwich mellem de to unge knægte. Hun kunne mærke hvordan deres pikke gned sig op af hinanden i de to huller mens hun stille red dem. Steffen holdt hendes fyldige hvide bryster i et fast greb mens Matthias havde et solidt greb om hendes store hvide balder. Rosa borede sine lange røde negle ind i Matthias’ ryg og trak ham ind til sig i et dybt liderligt kys. Der faldt en skygge ind over Treenigheden på gulvet. Jesper drengenes far var vendt tilbage.
 

Helen Halgrimson

Ibiza (Don Juan i Barcelona)

0611
2007

Den unge mand lo og sagde, at jeg ikke behøvede at tro på spøgelser. Han var af kød og blod. Blot klædt som Don Juan, når han som kustode gik rundt og holdt øje med pilfingrede museumsgæster. - Og dem er der ikke mange af, før efter siestaen, fortsatte han. Jeg tror, De er museets eneste gæst. Vi er alene i hele museet. Så kom dét, jeg kunne forvente fra en viril, ung spanier, der pludselig står foran en lysblond, nordisk pige, som spanierne ikke uden grund anser for lettere at nedlægge end deres i hvert fald dengang kyske spanierinder, som ikke var til sinds at give køb på mødommen. - Det kunne vi to måske benytte os af. Jeg har adgang til admiralens kahyt under agterdækket! Den er meget flot indrettet. Jeg heftede mig ved, at 'Don Juan' skød slåen i efter sig, da vi trådte ind i det ud over al måde fornemme lukaf
 

Helen Halgrimson

Kalenderlys og pigesex
Helen Halgrimsons meriter nr. 17

1410
2007

- Har du lagt mærke til det par, som et par aftener har siddet to borde fra os i baren? - Hende den flotte blondine med den... lidt ældre mand? - Han er ikke hendes mand. Han er hendes bror.... Faktisk.. hmmm... har jeg allerede luftet idéen for dem. Broderen grinede, da jeg fjumrede lidt rundt om emnet som katten om den varme grød. - Du har sandelig været fremme på tåspidserne? - Ja, gu' har jeg så. Men hun... hans søster.... er ikke til mænd. Hun er kun til piger.... så... jeg tænkte... - Ja, hun er et flot stykke pigebarn.... Tror du, at hun kunne tænke sig at ligge og lire med en gammel kone som mig?
 

Frøen

Svigermor og naboens søn Peter

1706
2007

Jeg ved ikke hvordan jeg skal komme i gang, sagde Lars, men min kone har fundet disse billeder under Peters madras, da hun skiftede sengetøj. Vi synes, at det virker lidt underligt, at du sådan ligger i med en dreng på 15 år. Med disse ord tog han en kuvert frem og trak nogle billeder ud. Det første billede viste svigermor og Peter stående nøgne. Svigermor havde Peters stive pik i hånden, mens han havde en arm om livet på hende og et bryst i hånden. På det næste lå svigermor med skrævende lår og med Peter mellem lårene. Man kunne se, hans stiverik presset næsten helt ind i kussen. På det tredje lå Peter på knæ bag svigermor, der lå på alle fire med røven skudt bagud. Peters pik stod stiv bag hendes røvballer, klar til at blive skudt ind i fissen. På det fjerde lå Peter på ryggen med svigermor skrævende over hans pik. Hun havde en hånd om pikken og var klar til at styre den mod sin kusse.
 

Warlock

Serie, del 1-7
Lines far

0405
2007

Jeg sov hos Line en nat og var stået op fordi jeg skulle tisse. Jeg var listet hurtigt ud på badeværelset i trusser. Jeg havde taget T-shirten af mens jeg sov fordi jeg svedte. Da jeg var færdig med at tisse, havde rejst mig op, spredt mine ben lidt, og var ved at tage noget toiletpapir blev døren pludselig åbnet og der stod Lines far helt nøgen. Vi stod i et stykke tid og gloede på hinanden. Jeg stod og stirrede på hans pik som langsomt begyndte at rejse sig og blev stiv. Jeg stod stadig med mine ben spredte og efter mange sekunder fik han taget sig sammen til at sige: "Undskyld, jeg vidste ikke der var optaget." Hvorefter han gik ud og fik lukket døren efter sig. Jeg fik hurtigt tørret mig, hevet trusserne op og vasket fingre. Jeg stod lidt med hånden på håndtaget indtil jeg fik taget mig sammen og gik ud. Lines far stod udenfor døren
 

Frøen

Serie, del 1-4
Gammeljomfruen

0704
2007

Jeg kørte et par gange frem og tilbage i fisserevnen for rigtigt at få smurt pikken ind i hendes smørelse. Så tog jeg om min stive pik og rettede den mod hendes kussehul. Med fingrene spredte jeg hendes skamlæber og pressede pikhovedet mod hendes fissehul. Else var ualmindeligt stram og da halvdelen af pikhovedet var kommet indenfor, sagde Else, av, det gør ondt, men jeg pressede videre. Jeg ville have min pik op i hendes kusse, så jeg gav et voldsomt stød og på grund af al vores smørelse, røg jeg i bund i kussen, da jeg pressede til.
 

Lone Weyse Mortensen

Krummerik & Co.

2002
2007

'Krummerik'. Han er 16 år, går i gymnasiet - og med ham er det lige på og hårdt. Han kommer ind af døren. Sætter sin skoletaske, der hver gang indeholder en flaske god rødvin, som vi drikker sammen. Men ikke før han har været 'på' og sendt sin første salve dybt i bund i mig. Han kommer bare ind af døren, smider overtøjet på gulvet, knapper min bluse op - eller hvis jeg har sweater på, sætter han sine bløde hænder med de lange klaverfingre op under den og kæler for mine bryster, mens han skubber sine hofter frem. Jeg går helt i coma, når jeg mærker krummerikken op ad maven - og så er der ikke flere udsættelser. Vi klæder hinanden af i lyntempo og så i ét spring ind i himmelsengen. Somme tider vil han først have suttet pik, men for det meste går han direkte til hole-in-one.
 

Ung fyr

Moden kvinde ville have pik

1602
2007

Klokken blev 9 og jeg skulle ud og have min madpakke. Men inden jeg ville gå ud i bilen og spise skulle jeg lige ha vasket mine hænder. Men mens jeg stod og vaskede hænder blev min pik så stiv, at jeg hellere lige måtte tage trykket inde på hendes toilet. Jeg satte mig ned på toilettet og hev banditten frem. Jeg begyndte at onanere, der gik ikke lang tid før at jeg ville komme så jeg skyndte mig alt hvad jeg kunne. Bedst som jeg sidder og onanere på en fremmed kvindes toilet, åbnes døren og ind kommer konen. Hun bliver helt rødt i hovedet og efter et par sekunder får hun fremstammet et undskyld, hun går ud og lukker døren, men hun må ha stået og tænkt lidt for hun slap ikke håndtaget. Kort tid efter kommer hun ind igen, og nærmest skælder mig ud. Men det var ligesom om at hun var blevet tændt af at se mig sidde og spille pik.
 

Busse

Ornemutter og madmor ville have sex

1602
2007

Ornen var villig nok og prøvede flere gange at sidde op inden det lykkedes, og hurtigt var ornemutter på pletten, for at styre den snoede pik ind i soen. Derefter kom hun hen til mig, og uden nogen snak tog hun mig i skridtet og sagde: Har du ikke ståpik af at se de to der, og nikkede over mod grisene, så kom med den. Hun lod nederdelen falde og stod foran mig kun iført brysteholder, hun bukkede sig ned over vantruet og sagde, lad os lege grise. Jeg gik ind bag hende og min pik fandt af sig selv ind i hendes gloende indre. Efter få stød kom jeg, og hun sagde, - bliv endelig ved sådan bitte knejter kan altid flere gang så bare myre på..
 

Helen Halgrimsson

Kapitel 16
Den colombianske mirakeldoktor

1401
2007

Finn fik brev fra sin franske læge, at han  havde truffet en yngre, colombiansk læge, som gennem længere tid havde eksperimenteret med nogle hidtil ukendte indianermedikamenter fra sit hjemland. Dét havde vist sig at være helt utroligt som rejsningsmiddel. En lille chips indopereret på baglåret, et tryk på chippen - og 'Perikles' stod stiv og strunk i over en halv time, til tider mere. Vi lynpakkede Mercedes'en og strøg til Frankrig. Den sædvanlige læge skrev en introduktions-skrivelse  til colombianeren, med strenge ordrer om at tilintetgøre introduktionen, så snart lægen - lad os kalde ham Gonzales - havde læst den. Vi strøg til den pågældende by og gik som aftalt til hans private bolig og ringede på. Midlet er nemlig strengt forbudt - også i Frankrig. Finn ringede på hos dr. G...... Intet at forklare. Han var adviseret af vor egen, franske læge. Vel var Finn med sine 85 år lige gammel nok, sagde dr. G. - men i betragtning af… osv. … ville han gøre en undtagelse. Finn sagde til ham: - Dør jeg midt i knepningen, så har det været det hele værd! Blot jeg én eneste gang endnu kan kneppe min kone godt og grundigt, vil det være opfyldelsen af mit højeste ønske! Det lo de to mænd meget af. Efter et par dages undersøgelser, blodprøver og blodtryksmålinger kom Finn på operationsbordet under lokalbedøvelse.

Bent Habe

Elskerinde med tilladelse

1711
2006

Denne veninde var dog 9 år yngre end jeg, hvilket vil sige 21 år på dette tidspunkt. Hanne fik tit et bad hos os, da hun boede på et lejet værelse. Engang drillede Mette hende og sagde: "Det er på tide, at en mand ser dig nøgen. Bent kan jo sæbe dig ind på ryggen, når du nu alligevel skal i bad". Hanne accepterede rødmende tilbuddet, og jeg blev meget liderlig ved tanken om det forestående, men undrede mig samtidigt noget over Mettes mærkværdige tilbud. Jeg tog så mit tøj af og gik ud på badeværelset til den nu nøgne Hanne, der genert vendte ryggen mod mig. Jeg havde håbet, men ikke forventet, at se en nøgen Hanne forfra. Jeg sæbede hende nu ind på ryggen, men mine hænder bevægede sig forsigtigt frem til forsiden
 

Warlock

Campingsex kap. 1

1711
2006

Jeg greb mine toiletting og gik hurtigt mod toiletbygningen. Kims sko stod udenfor en af kabinerne, og jeg var heldig at kabinen ved siden af var ledig. Det var så liderligt at lure! Jeg kunne høre Kim inde ved siden af. Hun smånynnede mens hun klædte sig af. Jeg kunne dårligt få mine shorts af, så stiv var min pik blevet. Kim tændte for vandet. Da skillevæggene ikke gik helt ned til badeværelsesgulvet måtte det være muligt at bukke sig ned og kigge. Jeg lod mig forsigtig glide ned på gulvet uden at komme for tæt på. Jeg kunne hendes ben og halvdelen af hendes lår. Hvis jeg turde kunne jeg rykke tættere på væggen. Vauw! Jeg så lige op imellem hendes lår. Hun havde en dejlig grotte. Hun havde åbenbart ikke lært at barbere sig endnu, så hendes tissekone var gemt i hendes mørke kønsbehåring.
 

Helen Halgrimson

Kapitel 12
Viagra-drengen

1711
2006

- Undskyld, jeg maser mig på, unge mand. Men jeg har noget, jeg gerne vil tale med Dem... med dig... om. - Hvis jeg kan være til tjeneste, frue! - Det er nok nærmere omvendt. Jeg vil gerne gøre... dig en tjeneste. - Jeg er hverken religiøst eller politisk interesseret, så dér er De gået forkert i byen. - Nej, det er slet ikke sådan noget. Men jeg var på apoteket forleden, da du var inde og hente Viagra. Drengen rødmede lige så meget som han havde gjort på apoteket forleden. Selv blev jeg faktisk også lidt hed om  kinderne over, at jeg havde haft mod til at gå så direkte til sagen. Men der var ligesom ikke tid til omsvøb. - De vil måske gerne i seng med mig? udbrød han.... Men mon jeg ikke er lidt for ung til Dem?
 

Helen Halgrimson

Kapitel 13
Mortens aften

0312
2006

Tak til naterotik.dk, fordi I sætter gæstbogsskrivernes e-mailadresse på! For nu fandt jeg, at tiden var inde til at gå uden om 'gæstebogen'. Så jeg skrev en mail direkte til Morten. Skrev, at jeg var helt vild i trusserne efter at gå i seng med ham. Jeg var stadig ikke sikker på, at det ikke var en eller anden gas-mager. Men hans svar fortalte mig, at han vist var god nok: Kære Helen! Dit svar gav mig en voldsom rejsning. Jeg er 17 år, er 172 høj og almindelig af bygning (styrketræner). At du er 60 år gør kun det hele bedre. DU, Helen, fortæller jo, at du er til yngre fyre - jo yngre jo bedre. JEG har det præcis modsat. Jeg er til modne, de ældre. Så hvis vi skal aftale noget, er jeg helt klar og frisk. Elsker en dejlig erfaren kvinde - det har jeg aldrig prøvet.
 

Helen Halgrimson

Kapitel 14
Femidomet

0312
2006

- Er du i bund, Folmer? spurgte jeg. Det hævdede han, at han var. Og det føltes også sådan. - Så gå du bare til den, Folmer. Og det gjorde han. Folmer er en virkelig god bedækker. Inden ét minut havde jeg glemt alt om Femidomet. Jeg nød bare det hele. Han hamrede løs i mig, og da jeg mærkede efter med fingrene igen, var Femidomets sikkerhedskrans faktisk helt på plads. Den nærmest klæbede til mine skamlæber. Og sagt ærligt: Jeg kunne ikke mærke mindste forskel i forhold til almindeligt samleje. - Kan du mærke gummidimsen, Helen? spurgte han. For det kan jeg faktisk ikke. - Nej, det er bare dejligt, Folmer. Og så tog vi ellers fat.
 

Helen Halgrimson

Kapitel 15
Hvorfor er der ikke mere familiesex

0312
2006

Det er vel nok en klit, du altforbarmende. Jeg har kun slikket skoletøser. De har næsten ingen klit. Din er på størrelse med det halve af min lillefinger. Den er på een gang hård og samtidig blød. Som min pik også må være det. Jeg har læst det, men aldrig prøvet det: Jeg samler tungen i en spids og slår nogle slag mod klitten. Og med ét trækker du mig med ind i sengen og sætter dig helt op til hovedgærdet. Du skriger af nydelse til din mand "Finn. Hans kan det det dér trick, som du også bruger: Slå kuskeslag med tungespidsen.
 

DJ

Lærerindens erindringer

1111
2006

De morer sig med at sende min intet anende mand ud bagved efter cigaretter. Jeg lader dem tage på mig mens min mand er væk. På et tidspunkt er han ude og lave en cowboytoast til den ene af drengene. Den ene fyrs fingre beføler mit underliv mens jeg leger med den anden drengs store tingest. Inde fra baren kommer min fulde mand med toasten, han kan ikke se jeg spiller den unge mands pik. Tænder på skamløsheden, mig gamle kone. Min mand er på toilettet, min unge Adonis er ved at komme, jeg skal vise ham, lader ham komme i min mund med alt hans virile kraftfulde sperm.
 

Misse

Chat med fræk afslutning

1009
2006

En fyr spørger, hvordan jeg ser ud, samtidig med, at han præsenterer sig selv. Han er næsten 20 år ældre end mig, og har en ansvarsfuld stilling. Beskriver mig selv som en stor pige der har både til gården og til gaden, grågrønne øjne og rødbrunt hår, samt min alder, 24. Først falder snakken ikke på noget frækt, og dog er der et eller andet ved det han skriver, der giver mig lyst til at se ham. Chatten bliver varmere. Han spørger til hvor stor min bagdel er, da han er vild med piger der har store bagdele. Som tiden løber, og jeg er ved at skulle logge af for at nå sidste bus hjem, tilbyder han at hente mig og køre mig hjem...
 

Marthin

Damen ved stoppestedet

1306
2006

Hun havde skiftet til en kimono, da hun kom ind med kaffen, og satte sig i sofaen ved siden af mig. Da vi havde sludret lidt og drukket et par kopper, sagde Minna, - nede på vejen, ved krydset, da du tog mig op på armen, da sagde du, at jeg ikke virkede som en gammel dame, mente du det? – Ja, svarede jeg, - du er en dame, og jeg er en mand, vores alder, det er noget vi er, men det er jo ikke det vi skal gå så meget op i, vel? Jeg synes, du virker meget ungdommelig på mig. Hun rykkede lidt tættere på mig og sagde, - hvis du vil, så må du gerne blive hos mig i nat. - Ja, det vil jeg meget gerne lille Minna
 

Marthin

Gamle Gerda

1306
2006

Lad os så få en kop kaffe Gerda, nu skal vi sgu sludre sammen og hygge os, på vores gamle dage. Hun grinede og sagde, du er da ikke gammel. Nej og det er du sgu heller ikke Gerda. Du er en ung pige der har levet lidt længere end mig, men du er da den samme i dag, som da du blev født. Du har bare fået lidt mere erfaring end den helt unge pige, så slap du bare af. Hvis vi nu sætter os her i din sofa ved siden af hinanden, i stedet for at sidde med bordet imellem os, tror du så ikke muligheden for kontakt, vil være lidt større. Han lagde armen om skulderen på hende og sagde, hvis nu du fortalte om dine fantasier, når du om aftenen lægger dig med din lille elektriske elsker, for at glide ind i din drømmeverden. For at få sat lidt skik på de små vibrationer i din krop, så sidder vi bare og slapper af.
 

Schwartz

En amerikaner i Paris

0101
2002

Jeg var fascineret af den store tunge barm og min hånd skiftede mellem hendes bryster. Jeg husker fornemmelsen af de store stive brystvorter gennem den tynde kjole. Jeg flyttede min hånd til hendes bare lår. Kjolen var kravlet noget op. så der var ret stor bevægelsesfrihed. Min hånd gled højere og højere op, og hun stønnede let i min mund. Jeg ved ikke om hun havde forudset udviklingen, og benyttet toiletbesøget til forberede sin påklædning, men helt oppe under kjolen mærkede jeg hendes fisse, uden beskyttende trusser. Hun var allerede meget våd. Hun spredte benene let og jeg lod langsomt en langfinger trænge indenfor. Hun stønnede nu højere og samtidigt med at hendes tunge maste rundt i min mund, masserede hun min pik uden på bukserne

Helen Halgrimson

Kapitel 1
Jeg fik smag for ung pik

0703
2006

En dag kom jeg ind på arkivet. Jeg gik rundt om nogle reoler – og dér sad Jan på arkivets lille trappestige med bukser og underbukser nede om hælene og onanerede. Vi opdagede hinanden samtidig. I hans sted ville jeg sikkert være faret op og havde rødmet, mens jeg forsøgte at skjule situationen. Men jeg er nok også af ’den gamle skole’. Det gjorde Jan i hvert fald slet ikke. Tværtimod. Han blev bare siddende med hånden om verdens smukkeste ståpik. Det var mig, der rødmede. Hvad siger man i den situation? Jeg var ikke særlig original i min første replik: - Nå, der sidder du, Jan! - Ja, jeg trængte noget så forbandet! sagde han. Jeg greb situationen og sagde : - Jan! Ville det ikke være bedre med noget regulær kvindekusse?

Helen Halgrimson

Kapitel 2
Jan får fræk fisse hos andre voksne kvinder

0703
2006

Jeg slog mig kun lidt, men det blødte fra knæet. Jeg fik samlet varerne sammen og ringet på døren til Fru Mikkelsen. Hun så straks mit blødende knæ. Hun fik mig indenfor og ud i køkkenet som sædvanlig. Her fik hun mig placeret på en stol og gik i gang med at finde lunkent vand, jod og plaster frem. Liggende på knæ foran mig vaskede hun såret rent, smurte lidt jod på og satte plaster på. Berøringen af hendes hænder hidsede mig op, og min pik voksede i takt med hendes berøringer. Hun kunne ikke undgå at se bulen, der voksede frem i mine bukser. Hun så op på mig og smilede venligt, mens hun lod en hånd glide op i buksebenet på mine korte bukser. Det foregik så stille, at jeg ikke anede, hvad jeg skulle gøre: Hendes hånd lukkede sig om min ståpik, og hun begyndte langsomt at spille pik på mig.

Helen Halgrimson

Kapitel 3
Jeg måtte tigge om pik

0703
2006

- Hej, det er Jan! Jeg er nede hos bageren. Fik lige lejlighed til at ringe til dig. Længes du efter mig? - Ja, for satan, Jan, hviskede jeg - sikkert let stønnende. - Er du syg, Helen? Du lyder så underlig! Jeg rystede på hovedet, men det kunne han jo ikke høre. - Hvad laver du? Hvad er det for en lyd jeg kan høre? Jeg fik stønnende fortalt ham, at Finn sad ved siden af mig og legede med sin pik, og at jeg var så stangliderlig, at jeg var ved at dø! Og derfor havde taget vibratoren til hjælp. Så blev jeg for alvor fræk! - Jan, hvis du keder dig, så hop i bilen og kom ned til mig, så skal jeg få dig i godt humør igen. Nøglen ligger det sædvanlige sted, så du kan bare låse dig ind. Vi er i soveværelset.

Helen Halgrimson

Kapitel 4 Drengepik blev stor af poolvand

0703
2006

Da knægten svømmede hen imod mig for at gå op ad trappen, rettede jeg bruseren lige imod ham. Han grinede – og da så jeg, at hans unge pik ikke var uinteresseret.
Kontakten var der straks. Jeg slap bruseren og svømmede så tæt på ham, at jeg kunne tage ham i næsen. Han gjorde det samme, og han fangede straks, hvad jeg var ude på, så han sagde på sit bedste skoleengelsk (Hans var tysker), om han ikke havde andet end næsen, jeg kunne tænke mig at gribe i? Jeg smilede tilbage og sagde: - Jo, det er vel derfor vi har smidt tøjet. Den lo vi begge af. De næste minutter var snik-snak med halve hentydninger og frække glimt i øjet. - Er den gamle på bassinkanten ikke Deres mand? - Jo, svarede jeg, og han venter kun på, at du og jeg skal lave vandsex. Han elsker at se på, når hans kone får, hvad kvinder altid trænger til.

Helen Halgrimson

Kapitel 5
Pik er bedre end majskolber

0703
2006

Jeg fik kuldegysninger af lyster, da jeg poserede foran Finns kamera. Han tog denne serie i køkkenet, som er bygget sammen med stuen – et slags amerikanerkøkken. - Har du ikke en banan at gejle din fisse op med, Helen? sagde Finn. - Det nærmeste, jeg kan komme frugt og grønt er en majskolbe. -Så brug den. Den på da gøre godt i skeden med alle de nubrer. Som sagt så gjort. Netop som jeg skulle til at sætte kolben til underlivs, ringede det forsigtigt på døren. - Der er han, sagde Finn og gik ud og åbnede. Jo, det var Hans. Bulen i bukserne viste, at han heller ikke var indstillet på langt forspil. Han gik da også lige hen til mig, vendte mig om – og åbnede min BH i ryggen, som om det var noget, han bare gjorde. Husvennen følte sig tydeligvis velkommen.. Jeg nød det. Hans hænder kom om og kuplede sig over mine bryster Han skød sit underliv ind mod mine balder.  Åh, hvor kunne jeg mærke DÉN!!!

Helen Halgrimson

Kapitel 6
Vestkystpik

1603
2006

Vi lå og nød solen, da to unge mænd pludselig kom ned fra klitterne. Jeg lå og så på dem. De var vel ca. 17 år og boltrede sig lystig i vandet. Mit underliv bemærkede, at de så helvedes godt ud. Så spurgte Finn, om det ikke kunne tænde mig, med sådan et par raske gutter i sengen? - Det kunne da blive et spændende eksperiment! Og så vil du vel kikke på? sagde jeg. Selv om kameraet ligger oppe i huset. - Det kunne være dejligt at se dig blive bollet i alle huller. Og vi kan da tage fyrene med op i huset og gøre det. - Det vil helt sikkert tænde dig til en ordentlig spiller, sagde jeg og tænkte: ...og mig med! - Skal jeg ikke spørge, om de kan drikke en øl? Så gi’r jeg mig god tid, når jeg henter ovre i kiosken. Så kan du jo se, om du kan få dem 'gaflet'

Helen Halgrimson

Kapitel 7
Da Finn luftede ståpikken i Arizona

2703
2006

'Miss Arizona' holdt med én hånd om pikskaftet, og med den anden kælede hun for mine jernhårde klodser, som må være svulmet og til de helt store størrelser. Jeg trængte - trængte - trængte til at fyre kanonen. Men skulle jeg have negerkusse, skulle jeg ikke lade den gå i negermund. Hun vidste det. Så vi var uden ord enige om et hurtigt stillingsskift. Hun smed slå-om-nederedelen, og var splitternøgen lige foran mine tre øjne: De to i hovedet og det ene i pikhovedet. Hun slap grebet om pikken, lagde sig tilbage i forsædet, og nu var det mig selv, der greb om skaftet og lod det hvile et par sekunder ved de opsvulmede skamlæber. Og så hamrede jeg den i bund!!!

Helen Halgrimson

Kapitel 8
Den brunstige tjenerdreng

0604
2006

Receptionen var forbi. Finn var gået op på værelse 17. Jeg satte mig med min sidste drink helt alene ved et bord. Så kom en af tjenerdrengene - Martin - og satte sig ved samme bord og sagde: - Du er dejlig! Dig kunne jeg godt tænke mig at tilbringe nogle timer med! Jeg kiggede på ham. Han så såmænd ikke så værst ud. Meget ung, men det er jo lige den aldersklasse, jeg altid er på udkig efter. Efterhånden som vi snakkede sammen om hans ligefremme tilbud, kunne jeg se buksebulen vokse i Martins sorte tjenerbenklæder - Jeg gider altså bare ikke gøre dét her i restauranten, sagde jeg. Lad os gå op på mit... vort værelse. Martin bemærkede min rettelse af 'mit' til 'vort'. - Er du ikke alene fru.......? - Jeg hedder bare Helen, og jeg elsker at elske. Jeg er her sammen med min 25 år ældre mand. Han vil hellere se på og fotografere, når jeg bliver elsket af en anden mand. Hvis du kan affinde dig med det, skal jeg gerne gi' dig et superkursus i elskov på værelse 17.